A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok!

Holnap visszaolvasok, most megyek haza apához!
Köszönöm nektek a sok-sok gratulát, és hogy velem örültök! Nagyon jól esik!
Puszi

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Jaj, de örülök! Tiszta izgatott lettem! Gratulálok! Ez nagyon jó hír! KépKépKép

Kép
mofly

Én most nagyon hajlok arra, hogy leteszek minden tesztet, nem hőmérőzök, nem csinálok semmit. Belefáradtam. Kéne mennem átfújásra is, de nem megyek. Majd. Kiváncsi vagyok hogy bírom ki. Ma lefoglaltam januárra szállást, megyünk síelni. Megpróbálok kikapcsolódni. Most már jó ideje minden csak ekörül forgott. Sose mertem előre tervezni, mert mi van ha... Ezután fordítva lesz. Majd ha lesz valami, akkor átalakítom az életem.

Kép
mofly

Fruzsi Kép miert nem csinal a dokid 2 egymast koveto honapban inszemet? ha nincs tul rossz hatassal rad a closty ,akkor en beszednem abban a honapban is,amikor nem inszemeztek. ezt kerded, ugye?

Mary Képmicsoda izgalmak. jo dontes a karacsony elotti...sok sikert elore is !

Szilva Kép koszi a valaszt. es meddig "kupolsz" ? 12 hetig? a magna b 6 al vigyazz, ha tul sokat eszel --> vesekovet csinalsz magadnak. Azt a dokid ajanlotta ekkora dozisban? meddig? Folsavat nem eszel? az fontos az elso 3 honapban...Latom, hogy csak holnap jossz - szep estet es unneplest ApuvalKép
saci

Sziasztok,
Hogy is kezdjem..,már elég hosszú ideje olvasgatom itt nálatok a leveleket, és arra az elhatározásra jutottam, hogy én is írok és egy kis segítség kéne és tanács Tőletek, mert szerintem ehhez jó helyen járok,de először is Szilvának Gratulálok, hogy sikerült!!)
pbj12

Szilcsibe!!
El kellett mennem és most jöttem csak haza!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 Annyira örülök, olyan szuper!!! Két kis kurkó!!!!!!

MaryKép
Igazad van, egyszerre annyi izgalom meg minden, inkább csináld meg a vizsgát és utána mehet mindenKép A babucinak is jobb lesz!!

TüncsikeKép
De klassz, tényleg márcsak 2 hét és inszem!! Nagyon drukkolok!!!! MOst sikerülni fog!! November van és mindenkinek babásodnia kell!!!

Na most megint mennem kell, eléggé el vagyok mostanában havazva. majd igyekszem jönni...

Kép

KépKép
babcsi

Szia Judit!
Üdv ittKép Írj!
gtünde

Szóval...
már 1 éve próbálkozunk a párommal, mert nagyon szeretnénk már kisbabát. Amikor elkezdtük a próbálkozást elmentem a dokihoz, aki egy Meddőségi kozp. dolgozik... és mondta hogy minden rendben szuper, hajrár , ha nem jön össze akkor fél év múlva kitaláljuk a következő lépést. Az + hozzátartozik, hogy kb 5-6 éve folyamatosan kezel gombás nyavajával. Kb 3 hónapja már nem bírtam tovább, mert megint előjött.. mikor máskor, mint az esküvőn...elmentem egy másik dokihoz, akit ajánlottak. Õ tök normális mindent megnmézett.. vérvétel vizelet vércukor szint, minden jó lett, de az Ultrahang kimutatta, hogy a petefészkemre is átment már ez a nyavalya és hogy ez egy 6 hetes kúra, mert konkrétan peteérésem se volt...most már a kúrán túl vagyok, most szedem 3. hónapja a clostibegytet. Azt mondta, hogy 6 hónap gyógyszer utána 6 hónap szúrás...de hogy össze fog jönni... A kérdésem az hogy maradjak a sima dokinál, vagy szerintetek egyből át kéne menni egy meddőségi központba? Ha később megyek át akkor előröl kell kezdeni minden vizsgálatot + a gyógyszereket. .Na szegények jó hosszú lett!!! És most el is kell menne, de holnap itt kezdek!
pbj12

Judit!
Mi az, hogy 6 hónap szúrás?? Én a helyedben a meddőségi központba mennék. Nem, mintha én most odajárnékKép De ahova én járok, ott inszemet csinálnak, ha meg lombik lesz (reméljük, nem), akkor majd átmegyek oda.
gtünde

Sziasztok!

SzilvaKép
Nagyon-nagyon gratulálok a két prücsökhöz! Sorry, nem tudtam jelentkezni, a munkahelyemen tönkrement egy dobozka és így se internet, se levelezés nem műkődőtt.
Olyan jó érzés lehetett látni a kicsi szívhangját!!!! Szuper!!!!!!!!!!Kép

Tüncsi, BabcsiKép
Hajrá, miénk a november!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaryKép
Jó, hogy megismerkedtünk!!! Tanulj sokat, és nekem levizsgázzzz!!!!!!!
És indulhat a lombik decemberben!!!!! Éljen!!!!

Lányok!Kép
Szorítsatok holnap! Újabb UH!!! De most majd a dokit kifaggatom, hogy akkor lesz-e valami a héten? Remélem?!Kép

Még itt leszek, csak játszok egy kicsit!

Manda

manda

MandaKép
Nagyon szorítok a holnapi UH-hoz!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++Gyere a jó hírekkel!!

SzilcsibeKép
Most látom, hogy lurkó helyett kurkót írtamKép Szóval két kiscsibe majd!!!! Szilva tyúkanyó csibécskéi!!!!Kép

TüncsiKép
Annyi rohangálni valóm van a házzal, hogy na! Na nem panaszkodni akarok csak alig van időm bármire is mert közben suli is van. Képzeld elkezdtem varrni a függönyöket már és annyira szépek lesznek. Már úgy várom, hogy költözzünk csak a kis manóka szobája ne legyen sokáig üres. Már kinéztem a bútorát, a függönyét meg ilyenek. Persze megvenni csak a 8 hónap végén fogom.Kép Tök lökött vagyok, mi? Csak már jönne!! De a november a miénk!!!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Én is függönyt vettem, csak varrni én nem tudok, úgyhogy megvarrattam. Ma hoztuk haza őket, hétvégén majd a fiúk felteszik, mármint a Karcsi a bátyjával. Én meg remélem ágyból nézhetem őket!Kép

manda

MandaKép
Helyes!! Csak dolgozzanak a fiúk!! höhöhöhöKép

Kép

KépKép
babcsi

Azt hiszem elköszönök! Korán kelek reggel!
Jó éjt!!!!

Üdv. Manda

manda

Manda
Akkor holnapra mennek a drukkok ezerrel:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++Kép

Babcsibe
Én is babonás vagyok ilyen szempontból. Én is majd csak a vége felé akarom megvenni a lényeges dolgokat. Meg akkor hiszem el a babót, ha eltelt az első 12 hét.

Manda, Babcsibe
Miénk a november!! Jövő pénteken megyek UH-ra. Holnap kezdem a clostit.
gtünde

Babcsibe
Megesz a sárga irigység a házatok miatt. A miénk teljesen kilátástalan. Lehet, hogy majd csak a képét fogom a falra kirakni; megépülni meg sosem fog. Hacsak nem nyerek a lottónKép
gtünde

Manda

Jó éjt! Aztán holnap ügyeskedjKép
gtünde

Lara-babaKép
Holnap doki? Ügyes légy ám! Jól faggasd ki!
gtünde

szilvácska nagyon gratulálok milyen boldog lehetsz megérdemled.vigyázz magadra tokra bocsi.
GILI
gilingalang

Szilva!
Gratulálok!

Saci, Babcsi, Tünde és akit még ismerek!
Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Tündi!

Igen, holnap doki!
Elmúlt a lábfájásom! Még mindig sömmi.

Szilva!
Congratulation!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép
lara26

Sziasztok!
CSak bekukkantottam.
Ismét gratula Szilvának! Kép
Lecsapolták a vérem. Pénteken eredmény. Jövő hét szerda kenetvétel, utána 12. napi uh. Csüt. is mét uh. Ezek mennek meg a bárányfelhők.
Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Szilcsibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Dupla tyúkanyó!!!! Két kicsi pocakmanócska boldog mamikája!!! Annyira örülök!!!!

TüncsikeKép
Biztos megépül a házatok!!! Mi is már egy ideje tervezgetjük, aztán csak lett belőle valami. Most még egy tervecskének kell sikerülnie a boldogsághoz!hihihiKép

AmicaKép
Szióka! Megint esti bagoly voltálKép Mi van veled?

LaraKép
Ma van doki! Várjuk a híreket!Kép

Saci, MandaKép
SziókaKép

KrisztaKép
Remélem minden rendben lesz az eredményekkel!!! Mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Sackó Kép
Azt még nem tudom, hogy az Utrot meddig kell kúpolnom, majd meglátjuk, de úgy tudom én is, hogy a 12. hétig. A Magne B6-ot akkor javasolta ügynökünk, amikor felhívtam az erős hasgörcs miatt! Azóta tényleg nem volt ilyen panaszom. Egyébként Elevitet szedek. Tudom, itt sokat ellene vannak, de szerintem ikreknél simán jó.

Babcsibe Kép
Nagyon sajnálom, hogy beengedted Pirikét Kép
Annak viszont nagyon örülök, hogy nem vagy elkenődve, és már a novemberre koncentrálsz! Minden erőmmel azon leszek, hogy szurkoljak nektek!

Tüncsibe Kép
Ne keseregj a ház miatt. Én sem hittem, hogy valaha elkészül a sajátunk, de aztán tavaly mégiscsak sikerült beköltözni Kép

Judit Kép
Üdv. nálunk, a legjobb helyen vagy!
Szerintem attól függ, hogy mennyire gyorsan szeretnél babócát! Én sok olyan lányról hallottam, akiknek sikerült spontán teherbe esniük Closty-val, vagy Hormon szuri segítségével. Ha nem szeretnél annyit várni, akkor a Meddőségi Központot ajánlanám, mert ott - ha minden rendben van veletek - egyből elkezdik az inszemeket, ha pedig azok eredménytelenek akkor folytatják a lombik programmal. A te döntésed, hogy melyiket választod, minden esetre sok sikert kívánok hozzá Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva és Tünde!!

köszönöm hogy írtatok, mert most már konkrétabban tudok agyalni a dolgonKép Nem bánjátok, ha itt maradok, és néha irogatok és kérdezek butaságokat, és remélem sokszor lehet majd garulálni is!!!
pbj12

Judit Kép
Dehogy bánjuk! Itt a topicban rengeteg dolgot tud meg az ember, és nagyon jó olyanokkal beszélgetni és megosztani a gondokat, akik tudják miről beszélsz, és megértenek! Maradj köztünk!

Kép
Kép
szilva069

Stella Kép
Ha esetleg idetévedsz! Nagyon kedves tőled, hogy így megjegyezted mikor kell értem izgulni! Köszi a gratulát. Nagyon sokat szeretnék majd kérdezni tőled! Lehet?

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Tudom, hogy nagyon drukkolsz! Mindenkinek!! Te már tudod milyen szupi érzés is maminak lenni!!Kép Annyira örülök nektek!!

A ma reggeli hőm: 36.9 3.cn. hihihiKép Van már LH tesztem is bibibi...és fogom is használni..Kép höhöhö.. Most Tüncsi, Saci, Manda, Giling és én egyszerre működünk, ez annyira izgi, tök jó lenne ha mindenkinek sikerülne ez a hónap. Különben is ebből az évből már csak november, december és ugyi megbeszéltük, hogy az idén sikerül!!Kép Te mit saccolsz?Kép

Kép

KépKép
babcsi

JuditKép
Üdv. itt köztünk! Itt mindenki megértő és segíteni fogunk amiben csak tudunk!! És persze együtt nagyon tudunk örülni, igaz csajok?!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi te aztán nem vagy semmiKép

Nekem a mai hőm 37,1 szerint szép lassan kúszik lefelé, jönn az a mensi(21 napon).
Holnap ha minden igaz doki, remélem mond valamit a barnázásra, ilyan még soha nem volt ez már a 7 nap hogy ilyen

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKépKép
Idetévedtem megint Kép!
Nyugodtan kérdezz, és ha tudok válaszolok! Bár még én is csak kezdő kismaminak számítok Kép!
Stella

Kép
stella9

BarbiKép
Az a 37.1 azért még eléggé fent van. Tök jó lenne ha ez a barnázás jót jelentene! Holnap mész dokihoz, igaz? Akkor minden kiderül.

Kép

KépKép
babcsi

Stella Kép
Köszi, hogy válaszoltál, de azért már nem vagy annyira kezdő kismami, és ráadásul mindig elöttem fogsz járni Kép
Majd megyek át kérdezni a babás topic-ba!
Megírtad Cat-nek?
Puszi

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Most beszéltem MAndával. Azt üzeni, hogy hétfőn lesz a "hógolyózás". Mégsem ússza meg a függönyrakást Kép
Bővebbet majd délután tőle.

Karcsi
karcsi

SzilvaKépKép
Akkor mehetünk együtt, mert én már hetek óta nem voltam ott Kép!
Másfelé írogattam, de igyekszem majd oda is odatévedni Kép!
St

Kép
stella9

..nektek nem szokott rossz gondolatotok lenni a azzal kapcsolatban, hogy ez a doki talán jobb lesz mint a másik...És a másik miért nem figyelt oda? Na de azért csüggedésről olyan nagyon nics szó, és jó itt a bizakodó tengerbenKép
pbj12

Stella Kép
Akkor hova menjek utánad, nekem mind1, én legszívesebben itt maradnék Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Neeee..ne hagyj itt minket!!!! Mi lesz velünk a saccaid nélkül!!!! Meg megígérted, hogy megvársz minket és együtt megyünk tovább!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Dehogy megyek, nagyon megkedveltem a topiclakókat, úgyhogy ha nem bánjátok maradok, és megvárok mindenkit!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Na azért!!! Te ide tartozol! Majd max. átnevezzük a topicot ha itt az ideje!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Csak már úgy lenne...

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Úgy lesz! úgy lesz!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva te már közénk tartozol, nem sokára követünk téged és át nevezzük a topicot!

Mindenki nagyon dolgozikKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Akkor Hajrá Kép

Manda Kép
Remélem jól alakulnak a dolgok a BMC-ben!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Tegnap este mostam egy pockot!!!!!!!!!!!!!!Kép
Addig-addig, míg ilyen lett!
Majd "éjjel" benézek, Babcsi, beszámolok...
Üdv
KépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
Még mindig nagyon édik a gyerkőcök!

Kép
Kép
szilva069

AmicaKép
Micsoda édi babócák!!!! pockocskákKép

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Akkor hétfő? Karcsi kárörvendve írta, hogy hétvégén nem úszod meg a függönyrakást! Most már azért is fekve nézd végig...höhöhöhöKép

KarcsiKép
Vagy ez nem jó ötlet? Szerintem Mandának szüksége van sok pihenésre már a kis hógolyók visszakobzása előtt is!Kép

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép

SzilvaKép
Gratulálok a két kis babóhoz Kép

MaryKép
Szerintem jól döntöttél, hogy elöbb a vizsga, aztán a lombik. Úgyis a tanulás miatt gyorsan elmegy az idő decemberig Kép

SaciKép TündeKép BabcsiKép
Sajnálom, ez most egyikünknek sem jött be.

NoémiKép
Nem kaptam meg a leveledet Kép
Próbáljuk meg ezt a címet: anvil @ chello.hu

Mi tegnap délelött voltunk a dokimnál. Hétfő estére már niagara volt utro és duphaston mellett, szóval megjön úgy is ha meg kell jönnie.
Elküldött minket kromoszóma vizsgálatra és ha megvan annak az eredménye csak akkor folytatjuk. Állítólag ez a vizsgálat mésfél-két hónap, úgyhogy januárnál elöbb semiképpen nem kerül sor a következőre.
Délután meg voltunk megint akupunktúrás cérnabeültetésen, ami után kidőltem és nem volt energiám netezni.
Én a héten még táppénzen vagyok, utánna meg remélem elengednek fizetésnélkülire egy időre, de ez csak szerdán fog kiderülni.
Viszont szétszakadok annyira görcsöl a hasam. A dokim azt mondta, hogy ennek örül, mert azt jelenti, hogy jók a hormonális reakciók. Hahaha, fájna csak neki nem örülne annyira ő sem.

Mindjárt dobok táblát is.

wish

WishKép
Annyira örülök, hogy ennyire pozitív a hozzáállásod!! Persze csak így lehet csinálni! Hát igen ez most egyikünknek sem jött össze. A niagara meg nálam is megvan, bár görcsök most nem voltak. Ez az, fájna csak neki, megtudná mi az igazi görcs! De a lényeg, hogy szerinte ez pozitívum. A kromoszóma vizsgálat mit fog kideríteni? és miért tart ilyen sokáig? A fizetésnélküli meg tényleg jó ötlet, rád fér egy kis pihizés, hogy újúlt erővel tudjad a januári lombikot kezdeni. Az már sikerülni fog!!!!!!!!!!Képküldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: