A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sajnalom, hogy nem tudtunk elmenni a cukiba, hiszen azert mentunk valojaban.Kép Kata persze mar az elso otven meteren bealudt es hazaig nyomta a szunyat...
Azert jo volt benneteket latni!Kép
Ada nagyon profin tartod a tornat, tetszett!Kép Legkozelebb talan en is beallok!Kép

Olga dokineni nekunk is nagyon bejott az Arnicajaval egyutt, minket is megkinalt.Kép

Pirus, a ketagyas es az egyagyas abban kulonbozik, hogy ez utobbiert fizetni kell.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv, remelem, sikerul meghoznod a leheto legjobb dontestKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Beet,
a lényeg: sírós rész volt, mint mindig. Kép Carter a kisbabája hamuját beszórta a tengerbe, nője visszautazott Afrikába. Abby már dokinő. Alig fejezte be a napját, mint nővérke, már bújt is a másik szerkóba, tudod, a pörgős ámerikán kórházi lájf...
I love Kovác doki, a sármos, édes, nyami-nyami Kép a Sam néni után futott egy másik városba (államba?) hogy hazaédesgesse. (A kisfiú segített kinyomozni, merre szöktek). A botos néni visszakapta a bíróságon a kisfiút, család jófej lett.
A dagi fekete srác meghalt, a ferdeszemű csaj megúszta a balesetet (a múltkori sorozat végén kergették őket autóbalesetbe, folyóba pottyantak kocsistul), a fekete vezető (sokak kedvence, de nevekben sosem voltam jó...) segített mindenkinek, azt majdnem meghalt. Most gépen van, de csak a szerepe szerint, a színész biztos jól érzi magát. Kép
Az epizódszereplők is érdekelnek? Volt egy néni, aki kábszert rejtett női mivoltába, Abby kiénekelte belőle a cuccot műtét nélkül...(beijesztette valami szakértő öreg bácsival... aki persze nem jött..)
Most így kapcsiból más nem jut eszembe, örülök, hogy ismét szétoffolhattam a topicot. Kép
neet
neet

Úúúhhúúúhhúúúúúúristen!!!!

13 naposan illik 100 grammokat bevágni 1-1 kajára?

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Juc,
akkor megpróbálom...
Isti vagy Soma, Soma vagy Isti? Kép
Kép
Panna védi fivére erkölcseit...Kép
Kép
neet
neet

Votiv!

Az időt kalibráltam elKép

ÉS Szántó nem hogy nulla emberileg hanem egy baromi nagy mínusz!

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Ismét szuper volt a torna!!! Kép És jó sokan voltunk, úgyhogy TORNA RULEZ és CUKRÁSZDA RULEZ!!! Kép
Vincenzó alszik erkélyen, Fic visszaolvas boldogan és fáradtan. Fic nem alszik!!! Kép
fic.
ficánka

Votiv, lehet, hogy rám gondolsz? Mert ő csinálta a "spontán burokrepesztést", amit büszkén mesélt a dokimnak.
zanza

Zanza!

Te is megjártad vele?
20170114224602

Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak bennetek, hogy leszűrjem a hasznos okosságokat. Én januárra vagyok kiírva és az Urbán&Czakker párossal csináljuk végig a nagy eseményt. A táblázatból kifigyeltem jól, hogy Dóra és Ada is velük szült. El tudnátok mondani a véleményeteket róluk??? Nagyon kiváncsi lennék!
Előre is köszi,
rylie

Rylie,
üdv köztünk!!! jó pocakosodást és szép szülést Kép

Jucus,
inkább az a kérdés, hogy kinek nem volt vele "élménye"?
kisün

Neet, Esztinek döntése lehet férjügyben?Kép
Nagyon jó képek!

Cukrászda nagyon jó volt!
Ja, jövő héten nincs torna, szerdán mkinek jó lenne egy séta a Margit-szigeten?
zanza

Rylie,
üdv, már nagy a pocid? Sok okosságot tanultál, mi? Kép Hogy kell egeret fogni, mit kell nézni a TV-ben, stb. Kép Azért néha témába is vágunk, lásd most! Kép
neet
neet

Juc, meg én!Kép

Rylie szia köztünk!
zanza

Szántóval én hálaég nem találkoztam, viszont amikor a téves riasztás volt, Nyulasi G. vizsgált, még le is néztem, hány ujja van bent, hát csak egy volt, de másnap sajátnál már vártam, hogy juj, fájni fog, és nem éreztem semmit.... Úgyhogy róla is csak ennyit...

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ryle,
üdvözlégy körünkben Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

130-at. Bocs. Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Rylie
téged úgy kell ejteni, mint a Kylie-t, csak errel?Kép
neet (ejtsd: nít)
neet

Zanza,
Eszter dönt...
majd...Kép
neet
neet

Fogdoki: sajnos nálunk is aktuális. Épp nagy dilemmában vagyok, hogy kihez menjek. Merjek-e magándokihoz, aki jó drága, de legalább nem vandálkodik a számban. Sajna a régi már nem dógozik. Kép Viszont muszáj, mert majdnem bedurrant hajnalban. Kép De én is csak szoptatás után akartam.

Remegés: nálam is volt, de az a megterhelés miatt van, nem?

Rendes csecsemős is van? Én csak futlag találkoztam vele sajnos. A modoruk minősíthetetlen volt. Kép
mkatus

Relatíve olcsó magánfogdoki a nyugatinál érdekel valakit? Priviben számot küldök, ha kell. Egy tömés (fehér ) 5000, egy fogpótlás 14000.
neet
neet

Neet, a fehér tömés az a nem amalgános, ugye?
zanza

Édes fiam épp egy hete ilyenkor indult el megszületni. Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Köszi lányok, én már sajnos annyira ott vagyok fogászatban, hogy lassan szakvizsgát is tehetnék.Kép Amennyire szépek a fogaim, annyira rosszak sajnos, az egyetlen ok, amiért még mindig a saját, eredeti szerkezet van a számban az, hogy mindig lelkiismeretesen jártam fogorvoshoz. Tudnék mesélni miken mentem már keresztül, de inkább nem ecsetelem, mert rosszul lennétek. Találtam a szomszéd faluban, Pátyon egy nagyon kedves és profi forgorvost. Hozzá járok szeptember óta, mert még a terhesség alatt akartam rendbe tetetni a fogazatomat, ma voltam utoljáraKép Remélem már csak fél év múlva kell visszamennem kontrollra. Én kértem, hogy ne adjon érzéstelenítést, a baba miatt. Egyébként én a tütöl jobban félek, ezért nem kérnék EDÁ-t sem.

Nem gond a két ágyas, söt, jobban is örülnék, ha lenne szobatársam. Elég beszédes némber vagyok, nem is tudom, mi lenne velem, ha 4 napig nem szólhatnék senkihez. Valószínüleg egy vagyont telefonálnék el.Kép

Akkor Szántó ellen nincsen védelem? Jesszus, már most fosok. Én is abban bízom, hogy Ica majd a szárnyai alá vesz.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Rylie, szia! Én is januárban szülök, remélhetőlegKép Te mikorra vagy kiírva?

Sisortis, megy a nosztalgia ezerrel???? Jaj, de jó is azKép

KépKép
KépKép
piroska

itt egy link a gyerekek tévénézéséről, ez a nőci beszélt a múltkor a rádióban, akitől idéztem

http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=20995

votiv 8)
votiv

Szülés: a tenna bugyiról az jutott eszembe, h nekem délután fél négykor a mosdóban kezdett csordogálni a magzatvíz (volt pukkkkkkkkk), és én kis naív egy egyszerű tisztasági betétet helyeztem a bugyimba, úgy mentem a szülőszobába vizsgálatra ... látszik, első szülés.
A másik meg az, ami eszembe jutott, hogy Votiv dec. 10-én majd megsült szülés közben, úgy fűtöttek, én meg jún. 21-én reszkettem, úgy fáztam a légkondi miatt. Kép
De azért SZENT IMRÉBEN SZÜLNI JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Kép

Sis,
enyém gyerek is kacag(ott) gyakran álmában, rulez! KépKépKép

Pirus,
én örültem az egyágyasnak, ezt szerettem volna, de egyébként nem is volt máshol hely, csak a szemészeten - és ez nem vicc! Én 10 nap túlhordással épp bevonultam a H-ba, fél nap várakozás után megkaptam a szobát, rá másfél órával magától elindult a szülés. Kép
Még írok később a kért témákról is, ha nem felejtem el! Ha igen, szólj!

Macskusz,
lehet kapni fagyasztható anyatejgyűjtő zacsit, de itt írta valaki, és nagyon jó 5let, hogy lehet tenni olyan jégkocka-készítő zacsiba is, és abból jól lehet adagolni is! Kép

Votiv,
most látom, hogy írtál a témáról, amit kérdeztem. Igaza van pasifejnek, én építőiparban dolgoztam ... Azért drukkolok, h sikerüljön minél előbb beköltöznötök, biztosan várjátok már nagyon! Kép

Dóra,
drukkolok holnapra az oltáshoz! Nem lesz semmi baj, csak maradj nyugodt, mosolyogj, és szeretgesd nagyon Katust utána. Én egyébként meg szoktam mondani Vincének, h mi fog történni. Aztán homeózást ne tessék elfeledni! Tényleg, beszerezted? Mert ha nem, akkor tessék azonnal felugrani bogyóért! Kép Egyébiránt csüt./pént. összehozhatnánk közös sétázást.

Ada,
jól nem beszéltük meg a részleteket esővédővel kapcsolatban. Mikor, hol, mennyi píz, ilyesmik. Kép
Torna jól esett, "érzem" a fenekemet, hátsó combot és hasat. Kép Én is szeretném nagyon, ha Vince is olyan nagyot aludna éjszaka, mint LH. Hogy csináljátok????

Pocak,
nagyon szépek a fiaid! Kép

Zanza,
hová jártok játszóházba? Jó volt látni Titeket a tornán! Kép Réka csodaszép és nagyon ügyes!

Pocakosok,
van egy bolt lenn a büfé mellett a H-ban, ha arra jártok, nézzetek körül, sokminden van, ami kellhet szülés után. Lehet, h van mellszívó is, nemtom. Haskötő biztos, azt vettem. Meg van ott gyógyszertár, ahol biztosan van tenna-cucc.

Moose,
mosogatógép Kép

Beetrix,
ne aggódj, gyertek tornázni! Legfeljebb neked kell néha szaladgálnod utána. Kép Itt mindenki vigyáz a saját és más babájára, és nagyon jó találkozni, meg a torna is szuper, meg utána a cukrászda és dumaparti, szóval GYERTEK!!!

Juc,
most olvasom, h Te is bíztatod Beetet, örülök! És Ti nem jöttök valamikor? És azt is olvastam, h fáztál, én is!

Lindi,
ezeket a képeket nem kellett volna ... nagyon undorító!!! Az a tehénfej tényleg igazi? Olyan nagynak tűnik!
De a többi kép szuper!!!! Kép

Fibi,
ki volt az ügyeletes? szegény barátnőd! Kép

Lányok,
szerintem a sárga szülőszoba nyert!

Bogárka,
milyen volt az oltás? Újat kapott Doni? Remélem, minden ok! Kép Vince tegnap kapta. Kicsit haragudott csak, nem lázasodott be és ma kis piros dudor van, ennyi szerencsére. Kép

Most mennem kell, pedig még mindig van 1,5 oldal hátrányom. Dehát Vince felébredt. Kép

Cupp,
fic.
ficánka

<font color="0000ff">Macskanyu!
Írj az emailcímemben, ha a nevemre kattintasz itt oldalt, akkor megtallod a profilomban.</font>

KépKépKépKép
proone

Lányok!

A zöld szobában nincs semmilyen kép? Mert mostmár engem is érdekel mi volt ott! Nem emlékszem!Kép

Szerintem nem létezik, hogy nem veszik észre, mennyi mindenkinek volt már rossz tapasztalata a "kedvelt" dokinkkal kapcsolatban!KépNekem is volt!

Votiv!

Lehet, hogy mégis megpróbálom megszokni a hajamat! Végülis, ha nem nézek tükörbe, eszembe se jut!Kép
Helyileg hova is költöztök? Olyan klassz, ahogy leírtad! És milyen tó van ott?

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Tök jó, gyűlnek a pocakosokKép Üdv Rylie!

ÉN VAGYOK A KIVÉTEL, aki nem találkozott Sz. dokival, azt sem tudom hogy néz ki!Kép

Votiv: nem ciki, tök jót röhögtünk apával, Marci meg mondta hogy pffff (így csinál, puki ill. gyomorkorgás esetén isKép)

Sis: és hihetetlen, hogy 18 év múlva is ezt fogod mondani, hogy ilyenkor indult a világraKép

Én nem sokat találkoztam a csecsemősökkel, de a másik ágyon egy császáros anyuka volt akinek e...szták a spinált (végül altatták) és nagyon fájt a feje 5 nap után is és neki mindenki sokat segített! Amikor hazament, lett egy másik szomszédom, na, neki már nem segítettek annyira, szegény gyerkőc majd egy napig nem kepott cicit, mert azt mondták (állítólag a szül.nője, választottKép), hogy úgysincs tejKép Utána is csak ímmel-ámmal rakta cicire, és nem azért mert nem akarta, hanem azt hitte így jóKép Én meg mondtam, hogy tegye rá többször, a babának is tanulnia kell!

Macs: tök jók az infókKép Örülök, hogy az Ica így emlékszik ránk, ez olyan jó!Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szia Rylie Kép

Gondoljátok, hogyb lehet előre kérvényezni, hogy a földmíves dokit NE hívják? mert a bezető után ugye..
Képzeljétek, ma pl. nem volt hely az osztályon egyátalán, mert tegnap éjjeltől ma reggelig babadömping volt Kép
Az ikeásban is jártam, ahol pont bent volt pihenőn a legfrissebb család, olyan falat volt a picuri és cuppogott az öklén Kép) Mikor lesz már december??? Kép
macskanyu

<font color="0000ff">Visszaolvasgattam.
Pirus!
Cicabo él és virul, de a téli babásoknál sem sokszor jelentkezik. Most éppen a cukra picit magas lett, de csak annyit mondott neki a Prof., hogy ne egyen sok szénhidrátot. (Engem meg 180 g-os diétára fogtak egyből...)

Szánthó dokival 'csak' annyi a gond, hogy emberileg nem jól viselkedik..? Szakmai szempontból is van kifogás ellene..? Kell félni tőle..? Én úgy veszem észre, hogy kicsit kell, hiszen ha el kell kerülni...
Egyébként a férjem meg az öccse is nagy valószínűséggel nála születtek. Nem tudom, akkoriban még jó orvosnak számított, úgy 30 éve..?

Sis!
Kérlek adj nekem egy emailcímet, ahol értekezhetnék veled a dokinkról egy keveset! Írhatsz a profilomban levő emailcímre!</font>

KépKépKépKép
proone

sziasztok!
Juc, te BÁTOR NÕ!!! Kép Kép most már mindenki bátran szidhatja dr. RémiSZtőt!!! Kép Kép a hátad mögé bújva...
Igi épp takarit.
Én egyágyasról azt hallottam, hogy kapnak törölközőt. Ez igaz? ha egyszer lesz 3. biztos, h egyágyasba megyek...egyre jobban fáradok. SZegény én szobatársam!!! 2 egész napig egy büdös kukkot nem szóltam hozzá. Csak utsó nap. Akkor viszont be nem állt a szánk!! Kép Azóta is levelezünk...néha.
Votiv!
köszi kérdést, javulnak fijjúk, tenksz tu de Bioptron lámpa és a homeo bogyeszok. Képzeld, elhagytam egy üveg echinaceát! D4-es pot-ban.Kép Most nagyon szomorú vagyok. Hogy lehet ilyet elhagyni? és épp a lakásban??? a jó múltkorjában egy doboz gripp-heel-t hagytam el...teljesen szét vagyok esve...Kép
Ada!
pliz invitálj engem is a tornára egy kicsit erőszakosabban, mert nagyon szeretnék menni, csak hát félős vagyok...Kép
OLtásos babák mamikáinak <blink>KITARTÁS</blink>!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka: puszi Doninak, remélhetőleg hamar elfelejti!

Pirus: enyém fiam Marcell is ilyen hordozható napozóban volt, mindjárt teszek fel egy képet rólaKép
Kép

Kép

pocakpacni

<font color="0000ff">Macskanyu!
A táblához még annyit, hogy hány éves vagy és hol laksz?</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
ha itt kicsit előbbre olvasol, irtak itt a dokiról már, sőt az nlc-n is, abból kiderül, h szakmailag is kevés e, vagy "csak" emberileg...Kép Oszt még feljelent itt minket ..Kép
És anyósod nem emlékszik, milyen volt a doki??? Mert én egy életre megjegyeztem mindkét dokimat. Egyiket azért, mert rémisztő volt a szülésem, a másikat meg azért, mert jó volt!!! Vajon, milyen lesz a 3. dokim????Kép
és ejnye, melyik szülésznő mond olyan balf@szságot, hogy ne szoptassa a gyerekét az anyuci?????? mindezt a 21. században?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

Igi múltkor is porzsívozott.Nem félsz,hogy a gyerekmunka miatt GYIVI elkap?

Nem is bátorság kérdése ez,hanem

Levágtam Soma haját:ez ment végig:jaj,csikiz,félek,hogy csikizni fog,jaj,jaj,juj,fújd le és persze pörgött végig közbenCsoda hogy a füle a helyén maradtKép

Juc
20170114224602

na vagyok egy kicsit Kép

szántóval én sem találkoztam hála istennek de remélem nem is fogok!!!!és egyébként jogomban áll megtagadni a vizsgálatot,nem??????????????mondhatom azt hogy én nem járulok hozzá hogy megvizsgáljon!!!!!!REMÉLEMKép!!!

ildi,

sajna nincs olyan képünk a szülésről ahol a falak meg a szoba is látszikKépkörülnézni meg már nem volt se kedven se időm ezért nem emlékszem ráKéputána meg már kit érdekelt a szobaKép????de zöld voltKép

gigi
Vendég

<font color="0000ff">Zsanci!
Sajna nem tudom anyóst megkérdezni, mert már nem él, nem is ismertem, 2 évvel azelőtt halt meg, hogy megismerkedtem volna a férjemmel.

Egyébként az meg még az az időszak volt, hogy "Apuka, menjen haza és aludjon egyet." Apuka (apósom) meg hazament és aludt egyet. Ezen van mostanában kibukva a férjem, hogy hogy tudott ilyet megtenni az apja???

Anyukám is olyan időszakban szült, hogy mindent természetesnek vesz. Ugyan, miért ne legyen gátmetszés? Érdekes neki az apás szülés és úgy képzelete, hogy apuka az anyukával szemben ül és mozizik...
Akkor meg egyenesen kinevetett engem, amikor bejelentettem huszonhetesen, hogy csuklik a babám a hasamban. (Neki három volt, egyiknél sem vett ilyet észre..?!)

No mindegy, más időket élünk. M imár túlinformáltak vagyunk. Régen 'megcsinálták' a gyereket, aztán megszülték. Ha csuklott, citromot csepegtettek a szájába, 4 óránként szoptatták (anyunak mindhárom gyerekénél 5 hétig volt teje...), meg úgy egyáltalán... Olyan kőkorszaknak tűnik a 20-30 évvel ezelőtti kor!</font>

KépKépKépKép
proone

Ja, a férjem vezetékneve Szántó. És én is Szántóné vagyok. KépKépKépKép

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Lányok!
Szült valaki Rákoczinál? Szeretnék egy két dolgot kérdezni.
Semmi extra igényem sincs vele szemben, egyedül az, hogy ha nem ér rá a kiírt idôpontban, akkor inkább adjon át bárkinek, mintsem beindítsa a szülésem.
És az egyetlen dolog amitôl rettegek: a méhszáj kézzel való tágítása. bármit, gátmetszés, császár...csak azt ne.

Virnya és Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
virnya
Pilisvörösvár

<font color="0000ff">Virnya!
Na, ezektől én is félek.

El lehet azt kerülni, hogy mielőtt az orvosom odaér, más ne nyúljon hozzám, ne vizsgáljon meg? Hogy zajlik ez általában?</font>

KépKépKépKép
proone

Pocakpacni, köszi a képetKép És Marcell végig ruhában volt benne? Ez érdekes, az inkubátorosban teljesen mezitelenül vannak, csak a szemük van letakarva.

Proone, én is szoktam ilyeneken gondolkodni, amit írtál. Szerencsére anyám megkímélt a 30 éves jótanácsaitól, csak amikor a huga is ott volt, akkor nosztalgiáztak.Kép Citromlé a pár hetes szájába, ha csuklik, 6 hetesen almapüré meg társaiKép Na és milyen felháborítónak találták, hogy a férjem is bejött a szülésre és aktívan részt is vett benne. Szerintük semmi keresnivalója ott a pasiknak, jól berögzült szöveg.Kép Csak nézett, hogy Zsombinak 3 hónaposan még nem adok f&#337;zeléket, de nem mert beszólni, mert annyira határozottan szoptattam a dedet, de az arcán láttam, hogy alig bírja megállni.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Virnya, ezek engem is érdekelnek.Kép Én nem hiszem azonban, hogy kézzel tágítana, ezt már Icának is mondtam, mert az elözö szülésznö nagyon drasztikusan tágított, ez volt a szülés legborzalmasabb része. Ica megnyugtatott, hogy nem alkalmaznak ilyen 'módszert'.
Én rákérdezek erre a másik dokinak átadni témára 8-ám, amikor megyek hozzá.
P.

KépKép
KépKép
piroska

<font color="0000ff">Prius!
Szerencsére anyu megedződött a nővérem, sógornőm által, ez már a 6. unokája lesz, és ugyan csodálkozva fogadja, hogy 4-6 hónapig kizárólag anyatej, meg hogy akár 2 éves korukig is szopizik a baba meg egyáltalán ez az igény szerinti szoptatás...
Szerencsére nem szól majd ebbe bele (bár biztos sokmindenbe igen), de azon az állásponton marad, hogy csodálkozva mondja, hogy "Régen ez nem így volt!"

Sógornőm azt mesélte, hogy amikor elkezdett négykézláb mászni a gyerkőc, anyukám fel akarta állítani és sógornőmet is leszidta, hogy majd amikor az orvosi rendelőt 'mossa fel' így a gyereke, akkor milyen szégyenben fog maradni! De valahogy megmagyarázta neki, hogy egy gyerknek másznia kell (tudjuk ugye - az idegrendszer fejlődéséhez), és az orvosi rendelőben érdekes módon az ő gyereke volt az egyetlen, aki nem mosott padlót, hanem nyugiban megült az ölében. Kép

Szóval anyuval lesznek még gondjaim, mivel egy fedél alatt lakunk, de ez van, fiataloknak nem sok lehetőségük van normál fizetés mellett lakást szerezni, főleg, hogy nem akarjuk magunkat 20 évre eladósítani...</font>

KépKépKépKép
proone

Pirus: nem ruhában, hanem egy "beépített" zsákban (hálózsákszerű, de nincs alul semmi, és így van rátépőzárazva az ágyraKép , na ez jó zavaros ígyKép)

pocakpacni

Gyerekek, hogy beONoltunk egyszerre, TÖKJÓÓÓÓÓ!!! KépKép

Proone,
az nem biztos, hogy a dokid beér, mire te (nálam már bent volt), de a szülésznő valószínűleg igen Kép és ő fog téged gardírozni a szülésen keresztül, így szerintem vele kell minden ilyen kérdést-gondot jó előre tisztázni, és akkor nem lehet baj! Kép
kisün

<font color="0000ff">Kisün!
Ezt úgy értsem, hogy ha én beérek, akkor ha bent van a dokim, ha nincs, akkor is megvizsgálnak?
Tényleg szülésznő is vizsgál esetleg méhszájat? Vagy vizsgálhat, de nem számít 'hivatalosnak'..?

Egyébként csütörtökön megyek első NST-re, biztos fogunk mindenféléről beszélni, de addig is foglalkoztat a téma, meg ha itt kibeszélem, akkor felmerülhet bennem új kérdés is... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

A nagyobbik fiam kb. 15 perce folyamatosan üvölt és nem tudok vele mit csinálniKépKépKép
Votiv: ezen is segít az alkati szer???

pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: