A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Jó estét Mindenkinek!

Még csak most ezen a héten megyek orvoshoz.
Szerdára kaptam időpontot 16:45-re. Mire ott végzek mehetek egyből angolra. DE ha lesz 1 kis időm akkor jövök!
M....- nek jele nincs.
Tesztelni nem merek. Van amikor "émejgek".
Múltkor picit szúrt a hasam de semmi.

Kép
lara26

Móni!! Kép

Olyan jó a hozzáállásod!!!!!!!!!!!!!!!
A végtelenségig úgysem makacsolhatja meg magát a természet!!!!!!!!!!

Kép
lara26

sziasztok lányok
MÓNI
szia ma reggel megjött.de legalább pontos mint az óra,lehet számolni újraKép minden oké apával szedetem a MACÁT hátha segít valamit remélem november mindenkinek szerencsés lesz.
GILI
gilingalang

KATA
ha tegnap volt a 29 cn és ma megjött akkor ez az 1cn akkor át javítod a táblát és akkor nem 30 napos hanem 29 a ciklus? nem értek még így hozzá
köszi GILI
gilingalang

Gili!
Igen, jól gondolod! 29 napos a ciklus, ha a 30. napon jön meg, de az már az eslő a köv. ciklusban! Nekem mind2 gyerkőccel nov. volt sikeres, akkor már nem jött meg, de tényleg annyira sikerült már megnyugodnom, hogy nem izgulok azon, hogy jaj de jó lenne, ha nem jönne meg. Sikerült elfogadnom a sorsom, és lesz ami lesz. Nem reménykedek, csak bízom! De azt nagyon!

Lara!
Köszi!

moni

Sziasztok!

Lara!
Szurkolok EZERREL!!!!!Kép

Móni!
Nagyon jó ez a hozááláás! Csak így tovább és biztos honorálni fogják az égiek.Kép

Emese!
Ezek a férjurak már csak ilyenek. Az enyém is b*sztatott ezzel a fórumozással, de mióta nem beszélek róla, nincs vita belőle.Kép Fogaluk sics, hogy milyen, mert sosem próbálták. Ez van.Kép
A hőmérőzésen meg gondolkozz el, hogy akkor is nekifognál-e, ha velünk sosem találkozol és nem juttatjuk állandóan eszedbe. ha igen, akkor hajrá. ha nem, akkor inkább tényleg ne fogj bele. De ez a Te döntésedKép

Nálam ma este kiderül minden. 6-kor doki. Szorítsatok, hogy legyen már végre spontán PÉ-m!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Csajok!
Nagyon fáj a torkom.Nem tudtok rá valamit,ami nem gyógyszer?Nemsokára megyek az emlőcentrumba:Ti szoktatok járni?Én minden évben.

Kép
breni

Reni!
Vegyél GYÓGYSZERTÁRI citromolajat. (10ml elég) Ne illóolajat, hanem olyat, amin gyógysz.tári cimke van. Lenyelsz egy evőkanállal, az majd marni fogja a torkodat piszkosul, de ez jelenti azt, hogy hat. Akár fél óránként is bekaphatsz ey kanállal, és mikor már nem csíp, akkor elkezdett gyógyulni.
Egy nap alatt elmúlik tőle, és garantáltan nincs mellékhatása. Maximum a jó citromos lehellet.Kép
Én minig ezt használom.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Nem is hallottam még erről.Köszike

Kép
breni

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantottam, sok a meló, nem nagyon tudok jönni. Szerencsére jól vagyok. Kép

Betti
betti73

Betti!
Örülök, hogy legalább életjelet adtál magadról, és jól vagy!!! Kép

Vica!
Erről még én sem hallottam! DE nme hagzik rosszul!

moni

Komolyan nem hallottatok róla???
Pedig nagyon jó! Sokkal többet ér, mint akárhány antibigyó és más "gyomor-kikészítő" tabletta.

Mi ez a pangás?
Máskor ilyenkor már élénk csevegés folyik.

Hajni???
Mi van veled?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica

Mit ajálsz annak aki a citromos dolokat semmilyen formában nem tudja használni?Én a gyümölcsöt megtudom enni magában minden nélkül(cukor), de másban nem, mert úgy felmegy a gyomorsavam, hogy majd el pusztulok.
Most voltam vérvételen és bazi sokat vártam.A vérnyomásom meg úgy leesett, hogy azt hittem elájulok.Persze, mert 1/2 8-kor már enni szoktam , de most nem tehettem.Máshol úgy van, hogy a terheseket előre veszik, na itt ez nem működött így több mint 2-t órát vártam mire sorra kerültem.

Moni
Örülök, hogy kezded magad összeszedni.Csak így tovább.

Aki terhes volt már az adjon tanácsot.
Sokáig fog még fájni a hátam és derekam?Lassan már feküdni sem tudok nem, hogy ülni.Nálatok is sokat randalírozott a baba a bordáitokon?

Inci 33+2

Kép
Kép
incike

HA-HÓ!
Mindenki itthagyta a topicot?
Na jó akkor később jövök vissza.

Sziasztok.
Inci 33+2

Kép
Kép
incike

Hol vagytok????

Kép
breni

Sziasztok!

Ma nagy a pangás errefelé nagyon!

Incike!
Nekem Martin feküdt úgy, hogy valami ideget nyomott, és csak úgy tudtam közlekedni mint a gésák, lépcsőzni szinte nem is tudtam, pontosabban hatalmas kínok közepette csak, amikor lefeküdtem minden egyes mozdulat iszonyatosan fájt, a keresztcsontom szúrt folyamatosan. Ez 3 hétig tartott a 7. hónapban. Meg voltam rémülve nagyon, hogy ez már így lesz végig, de aztán ahogy jött el is múlt. Utána iszonyatos megkönnyebbülés, és felemelő érzés volt, szó szerint kitágult a világ!!!

moni

Inci!
Azt hiszem mégis ki kellene próbálnod a citromolajat, mert ebben nincs sav. Ez a héjnak az olaja, a sav meg a gyümölcshúsban van.
Ha végképp nem megy, akkor esetleg megpróbálhatod az eukaliptusz olajat.
Ez elvileg nem arra való, de én egyszer véletlenül összekevertem és abból ittam, és még jobban használt, mint a citrom, csak sokkal durvább. Úgy értem annyira csíp, hogy a szemem könnybelábadt, de hamarabb elmúlt tőle, mint a citromtól.Kép

Elég taplóság megvárakozatatni a kimamákat, főleg ekkora pocóval! Miért nem szóltál, hogy nem érzed jól magad és engedjenek előre? Olyan tapintatlanok tudnak lenni az emberek. És akkor még finoman fogalmaztam!

Többiek??????

Kép
Kép
Kép
vica1982

Csajok!
Ma bent voltam a könyvtárban, és belelapoztam a férfiak egészségkönyvébe. Elég érdekes dolgot olvastam benne, ami egyben számomra megnyugtató is volt. Röviden összefoglalva:
Egy termékeny nő, mégha kevésbé termékeny, azaz nagyon alacsony spermiumszám férfival is, ha rendszeresen együtt van, lehet gyereke, csak ki kell várni, mert ugye kisebb az esély. A termékeny időszakban 2-3 napi együttlét a jó, és a férfiaknak a C és E vitamin szedése, mind2 a minőségen javít!!! Úgyhogy nagyon happy vagyok, mert én is ezt gondoltam, de most ez a könyv megerősített!!!

moni

Moni!
Ez tök jó.Én a tökmagról is jót hallottam megsokszorosítja az ondókszámot,az én párom imádja.

Kép
breni

Moni
Köszi a bíztatást csak 1 bajom van, hogy ezek a fájdalmak kb. a 5-6 hónaptól vannak jelen.A dokim simán megnyugtatott annyival, hogy lesz ez még rosszabb is.Remélem neked lesz igazad és hamar elmúlik.

Vica
Inkább akkor a citrom olaj.A mentolos dolgoktól h...ingerem lesz.Sose bírtam őket, ráadásúl van bennük valami olyan dolog amit, ha megérzek prüszkölni kezdek tőle.Azért köszi.

Inci 33+2

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Koszonom a vigasztalasokat kuki ugyben!!
Azt hittem hogy nem mukodik a babanet,hogy ilyen keveset irtatok!?
HOL VAGYTOK???????????????

Kép
Kép
ancsa81

Breni!
Az én férjem is szereti! Tudtam is róla, de eddig eszembe sem jutott! Na veszek is!! Mondjuk én is szeretem!

Incike!
Kitartás! Ezen tényleg nem lehet segíteni, én akkor jártam terhes tornára, és azt mondta a gyógytornász, hogy mjad ha kimozdul onnan jobb lesz. Nem hittem neki, de tényleg így volt.

moni

Incike!
En ugy tudom,hogy kismamik nem is hasznalhatnak mentolos dolgokat!!
Nekem csak addig fajt a hatam,amig megnem lett Marci!KépNektek Marton vagy Marcell lesz?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Nekünk Marcell lesz.Anyukám oda-vissza van , hogy lesz 1 Marci unokája.Már a férjemnek is megtetszett ez a név.Az elején Õ mindíg Gábort akart, de abból már olyan sok van.Nektek Márton?

Kata
Ma nem lesz tábla?
Inci 33+2

Kép
Kép
incike

Moni!
Nőknek meg az olaj tartalma miatt egészséges,terhesség alatt is ajánlják.

Kép
breni

Sziasztok!
Már én is vagyok megjöttem a munkábol.Kép
Mi ez a pangás?

Betti!
Kép a sok munka,de örülök h jól vagytok!!Meddig fogsz dolgozni,én a helyedbe már otthon lennék!

Gili!
Kép,de legalább rendessen megjött,és új hónap......

Vica!
Erről még én sem hallottam!KÖszi legalább tudom legközelebb mit kell vennem,mert kb 2hete aspirinen éltem.Kép de szerencsére az is használt.
Amugy ma rendbe vagyok remélem elmult a h,menésem ,mert"ma" eddig még nem kellett.
A höm változatlam:36.7.De lehet ebböl nem lesz 37.
Vendég

Igen,nekunk Martonunk van!Nem volt sok idonk gondolkodni a neven,mert 33.hetig azt mondtak hogy lany!Ez egy hirtelen otlet volt akkor,de nem bantuk meg!!!

Kép
Kép
ancsa81

Én is imádom a tökmagot,de ha sokat eszem belőle az hamar pattanásokban jelentkezik az arcomon.Így inkább nem eszem sokat.Ami még nagyon fini az a kesudió.

Kép
Kép
incike

A 2-t tesóméknak Máté és Adrián van.Na ezeket a neveket soha nem adnám a gyerekemnek.Szegény anyu így is mindíg bajban van a nevükkel.

Kép
Kép
incike

Ma süt a napKép és olyan jó meleg van!Remélem megmarad csütörtökig,mert szabin leszek megintKép!!
Vendég

Mindenki átpártolt másik topicba?Vagy ilyen sokat dolgoztok??!!
Na azért felteszem a görbét,ha egyszer már annyit foglalkozok vele:

Kép
Vendég

Incike!
Sajnos én is hajlamos vagyok pattanásodni,imádom a kesudiót.

Kép
breni

Sajnos én még nem értek a hőmérőzéshez,de érdekelne hogy is működik,nem akarom használni,csak szeretném tudni.Kiváncsiságból!

Kép
breni

Tenyleg 'erdekes"nevek!

Angel,Hajni,Kriszti..tobbiek!!!!!!!!!!!!!!
Legalabb csak annyit irjatok hogy meg nem ertek ra!!Mi van veletek??

Kép
Kép
ancsa81

Én dolgozom. Mikor éppen írni akarok, akkor mindig jön valaki és nem tudom befejezni és elküldeni. Ezért mérgemben inkább kikapcsoltam a gépet.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kép
Vegre megint van babnet!!!!!!!!!!!!!!
Nemsokara mennem kell mert mindjart ebred Marci!Kép
Incike!Te Csepelen laksz???

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok lányok!
Tegnap nem tudtam jönni, de igyekszem mindent visszaolvasni és memorizálni.Hosszú idő lesz, mire tudni fogom kinek miért kell szorítani, mikor gratulálni...
Ami biztos - Bettinek gratula!
Editke - látom, már jobban érzed magad
Kriszta - minden rendszer tévedhet...és legalább már nem 14 ovulációs napod van!Bármi lehet még!Lásd előző baba.Én drukkolok!
Lara - Neked is!
Üdv.: Brill

Kép
brill

Végre feltudok jönni már megint szar volt a b.netKép!

Szia Brill!
Vendég

Igen.Csepelen lakom.Miért?Lakik még valaki ezen a környéken?

Inci 33+2

Kép
Kép
incike

SZiasztok!

Ma sajnos nem nagyon tudtam jönni, akadt egy kis tennivaló - végülis munkahelyen vagyok, vagy mi Kép - és a héten is ez várható Kép

Kesudió Kép Imádom, meg minden magvat, és szerencsére nincs mellékhatása Kép

A tökmag tényleg jó a férfiaknak, prosztata gondok ellen is!

Lara,
drukkolok neked Kép
én már megőrültem volna a kívácsiságtól Kép

Jó is hogy szóba hoztátok, jut eszembe, hogy van a fiókomban egy zacskó mag-mix Kép

angel37

Azert kerdezem,mert Januarban egyutt nyaraltunk egy parral,akik ott laknak!A repteren olyan gyorsan tortent minden hogy a telefonszam cserere nem volt ido!Tudom,hogy Csepel nagyon nagy,de nem ismersz veletlenul egy Farkas Imret?Azt hiszem 31eves lehet!

Kép
Kép
ancsa81

Gili,
sajnálom, hogy megjött Kép
a Maca tényleg jó? tudsz róla több infót?

Editke, jól alakul a görbéd! Kép

Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek, de csak kapkodok...

angel37

Angel!
Tényleg ugy gondolod h jo?Nekem az a fura h 37.ig nem ment felKép
Vendég

Imrét nem,de Zsoltot igen bár a kora nem épp 30-as inkább 40 fölött.

Ti már tudjátok, hogy Szilveszterkor mit csináltok?Azt tudom, hogy mi babázunk.

Inci 33+2

Kép
Kép
incike

Inci!
Irigyellek , még nem tum mit csinálunk v h megyünk-e vhova!
Vendég

Az biztos hogy Imre,meg az is hogy 30-as!A vezetekneve ami nem 100%!Lehet hogy inkabb Fazekas?!Nem tudom!Es esetleg a baratnojet,o Zsuzsi van egy 12eves lanya Zsanett.Templom kornyeken laknak es azt hiszem hogy oregekotthonaban dolgozik!Ne haragudj hogy teged zavarlak ezzel csak mar nem tudom hogy hogy talalhatnank meg oket!

Kép
Kép
ancsa81

De volt alacsony időszak, utána pedig emelkedett (kivéve azt a hülye 19. napot), igaz, kicsit lassan.
Inkább csak az ívet néztem, az értékeket alig látom...
37-ig nekem nagyon ritkán megy föl!Kép

angel37

Csajok egy kis olvasnivalo,ha vkit érdekel!!

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=256
Vendég

Mennem kell!!!!!!!!
SZIASZTOK!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Már próbálkoztam a táblát feltenni, de xarakodott ez az izé... KépKép

Próba újra:

Kép