A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kedves Doris

nagyon sajnálom, ami történt, teljes szívembõl együttérzek Veled. A Nagymamád csodálatos asszony lehetett, hiszen 4 gyermeket - unokát nevelt fel. Biztos vagyok benne, hogy sosem fog teljesen elhagyni Benneteket, hiszen a szívetekben tovább él Õ és mindaz, amit tõle kaptatok.
Fogadd õszinte részvétemet, puszillak:
Zsuzsu
zsuzsu

LányokKép
Köszönöm a kedves szavakatKép Azért is gondoltam, hogy megosztom Veletek ezt a számomra sorsfordító tényt, mert kicsit már a "családommá" lettetek, hisz a babavárás gyötrelmeit Ti asszisztáltátok végig Velem és úgy tûnik ez már így is marad... Bocsánat, ha egy kissé most háttérbe vonulok, de tudjátok, hogy mindenkire szeretettel gondolok és szorítok MindenkiértKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok,
Hõszakértõk tudtok nekem erre valamit mondani:
8.nap 36,4
9. nap 36.8
10. nap 36.8
11.nap 36.7 (ez a mai napi mérésem).
Breki
Breki

Sziasztok!

Drága Doris!
Õszinte részvétem, légy erõs, lélekben veled vagyok!

Timici!
Te nem szerepelsz a táblában? De tényelg egyformák a paramétereink.

Hermi!
Én ugyan pesti vagyok de úgy hallottam, hogy Szabó István
professzorra (Pécsi N?iklinika) jó, pontosabban nagyon ért a meglévõ terhességek megtartásához.

Üdvözlet a visszatérõknek!
Gabó mit dolgozol most? Nálatok nem szükséges inszem?

Alice!
Szerintem beszéld meg a pároddal egyrészt, ha ebben az életben valaha is gyereket szeretne meg kell góygyíttatnia magát, másrészt most menjen el orvoshoz nehogy visszafordíthatalan folyamatok történjenek, három: nem megy egyik napról a másikra a gyógyulás, úgyhogy most elkezdi a kezelést, és mire elröpül az ép megyógyul és utána teherbe esel.Kép

Lányok!
Egyébként ismerek olyan nõt akinek az elsõ gyereke menses alatt fogant ( sõt kettõt is), a második pedig szoptatás alatt. Minden lehetséges!

Sajnos én nem érzek semmit ami babára utalna!

Marcsi
Marcsi

Kedves Doris,

Fogadd õszinte részvétemet!

Lányok!

Lenne egy kérdésem. Ma éjjel arra ébredtem, hogy menstruácio szerû görcseim vannak. Így a 14. napon mi lehet ennek az oka?

Köszi
Pusz
Alma
Alma

Jaj és elfelejtettem, de szeretném mégesgyszer megköszönni Nektek azokat a sok szülinapi jókívánságokat! KépKépKép

Marcsi
Marcsi

Doris,
Fogadd õszinte és mély együttérzésemet!
Breki
Breki

Marcsi!

Azt mondta hogy elmegy dokihoz és láttam rajta hogy meg volt illyedve.
Az ismerõseid biztos hogy menszesz alatt estek teherbe ,és honnan tudhják hogy akkor fogant a baba?és hanyadik napon?

Pusszantás
Alice
Alice

Edelweiss!

Ujra kerlek, vegyel ki a listabol!
Koszonom!

Timea (Miskolc)
Timea

MOni!

Ize, a 64 feletti eredmeny teljesen mas mertekegysegben ertendo, mint a 21 feletti!!! Minden attol fugg hogy adott helyen milyen mertekegysegben adjak meg! Az a labor, ahova en jarok, a 21-et tartja hatarerteknek!

Doris! Oszinte reszvetemKép

orsoly
orsoly

LányokKép
Köszönöm a jókívánságokat és az együttérzést. Nagyon jól esettKépMost úgy tûnik sajnos csak csütrötökre lesz halotti bizonyítványunk ezért addig nem tehetünk semmit, várnunk kell. Addig is itt maradok és olvasgatlak Titeket.

doris

Sziasztok Lányok!

Köszi az infokat. Örülök, hogy Tücsi írt a laparoszkópiáról, én holnap mennék...az a helyzet , hogy 1 óra körül derül ki, hogy mi lesz. Ma vagyok a 10. napon és két napja fája pocim, és valami véres folyás is jelentkezett... tiszta ideges vagyok. Ilyen még nem volt.
Doris, fogadd õszinte részvétemet!

Hermi
Névtelen

Hermi
Ne idegeskedj, mert lehet, hogy amiatt vannak ezek a dolgok.
Én is túl estem már a laparoszkópián és a beavatkozás napján este már haza is mehettem. Nem fáj, mert altatásban lesz. Nekem másnap, harmadnap volt az egész hátamban, nyakamban izomlázszerû fájdalom. Gondolom a gáz, amivel feltöltötték a hasüreget nem távozott maradéktalanul, bekúszott az izmok, bordák közé és amíg el nem távozott addig kellemetlen volt. De maga a beavatkozás mondom semmiség, a pici hegek is pár nap alatt begyógyulnak. Ne félj !!!!!Majd szorítok ! Kép
Lujza
lujza

Alice!

Szerintem nem akartak pl. ovszerrel védekezni es remélték hogy mensi alatt nem esnek teherbe, de nem volt szerencséjük (szerintem igen), mind a ketten teherbe estek és nagyon rövid együttjárásuk ellenére ezek után pedig összeházasodtak (mindkét párra gondoltam, az egyik párból a nõ meg még egyetemista volt).

Marcsi
Marcsi

Doris, fogadd öszinte részvétemet!
Eni
Eni

Sziasztok újból!

Úgy látom az elõzõt elfelejtettem elküldeni. Szóval felvennétek engem is a listába? Hermi: 7c, 10 cn, Pécs és 25 év.

Köszi: Hermi
Névtelen

Drága Doris!Kép

Nagyon sajnálom.Kép Fogadd õszinte részvétemet.Kép
Rendkívüli Nagymamád lehetett.

Edi
Edi

Drága Gabó!Kép

De jó, hogy újra itt vagy!Kép És ilyen jókedvûen, optimistán.
Hiányoztál ám nagyon. Ha a zebrámra néztem mindig eszembe jutottál.

Üdv újra körünkben és sok sikert!!!KépKépKép

Edi
Edi

Marcsi!

De jó nekik.Nekem biztos nem fog összejönniKéppedig jó lenne
Alice
Alice

Alice,
bocsika, hogy kivulallokent ide irok. En teherbeestem a mensi elso napjan, magam is meglepodtem. 100 %-ra tudom, hogy mikor, mert nagyon messze laktam a szerelmemtol, csak kb 3 hetente lattuk egymast, hetvegen. Kép
Udv
ABC
Névtelen

Lányok !

Aki tudja irja meg nekem hogy az mitõl van hogy megvolt rendesen 6 napig,és azóta pedig valami barna trutyi,ma vagyok a kilencedik napon és még mindíg van.
Köszi
Alice
Alice

Kedves ABC!Kép
Amint a fentiekben már irtam most elég sz...ul vagyok,és félek nehogy valami komolyabb bajom legyen.
Köszönöm hogy irtál nekem,de szerintem nekem most sem jön be én a harmadik napon voltam ÚGY.Kép,és ha még tud valaki arra választ adni hogy a mensi alatt miért van nyujtható nyák azt megköszönném.
Köszi mégegyszer
Alice
Alice

Alice!

Én is vérzészavarral küszködök, azt mondták hormonzavar, és remélem nem sokára kapok már gyógyszert is...

Hermi
Névtelen

Edelweiss

Javíts ki légy szíves.
4c 1cn Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Orsoly,
Milyen mértékegységben van megadva a 21?

E. szerint 64 nmol/l érték a molekulasúlyból következik vagyis ha ennek ellenére más mértékegységben van megadva akkor is 64-et el kell érje. Különben a Margitban 24 nmol/l-ben van megadva a minimum érték ami már jónak számít szerintük, de erre nekem E. azt mondta, hogy nem elég!

Üdv,
Moni
mj

Moni! Megnezem neked holnapra, ha nem felejtem el. Nekem ket laborban is neztek, Kistarcsan a 64-es muxik, a sote-n a 21, de arra tuti emlekszem hogy mas a mertekegyseg...

Na megneztem az infetrilityn....a masik mertekegyseg az ng/ml....

orsoly
orsoly

Kedves Lányok!KépKép

Mára búcsúzom megyek okosodni (angol)KépKép

Sok pussz: IldiKép
hercegné

Zsuzsu! Kép

Pedig annyira szoritottam értetek! Kép
Majd legközelebb! Kép

Lányok!
Tud valaki segiteni? Már lassan két hete meg vagyok fázva, nem fáj semmim csak az orrom folyik állandóan. Orrcseppezek, meg beszedtem egy doboz mebukaint (bocs, bizti nem igy kell irni), de még mindig nem lábaltam ki belõle. Dokihoz nem akarok menni, mert nem akarom gyogyókkal tömni magamat.
Elõre is köszi!

Üdv mindenkinek,
bnemethm
bnemethm

Doris: részvétem! :-(

Breki: hol méred?? Ha szájban akkor szerintem lehetett ovuláció is…

Zsuzsu :-(
mzsperx

Sziasztok!

Már egy pár hónapja, hogy olvasgatlak titeket. Ugye én is csatlakozhatok hozzátok?

26 éves vagyok, a párom 28. November óta "dolgozunk a babaprojekten". Az én kivizsgálásom most van folyamatban (ami ebben a városban sajnos nem túl egyszerû), a páromnál már a spermavizsgálat megvolt. Hát, most rólunk hirtelen ennyi.

Edelweiss!
Én is bekerülhetek a táblázatba? Az adataim:
Panka 3c 42cn Miskolc 26év

Doris!
Fogadd õszinte részvétem:-(

Panka
Panka

Sziasztok!
Itthonról leszek a héten.
Tücsi Kép
Nagyon jó a hõd, akár babás is lehetnél (lapar után lehetett próbálkozni?). Ügyes voltál a laparon Kép
Edelweiss Kép
Köszi a lapcímet, meg fogom nézni.
Moni Kép
Kikerestem én is, de közben látom Orsoly megírta, hogy a progeszteron szintre a 21 az ng/ml-ben van, a 64 nmol/L. (Ez utóbbi az újabb számítási módszer).
Breki Kép
Mégiscsak volt ovulációd a 8. napodon? Kép
Alma Kép
Szerintem a mensi szerû fájdalom a ciklus közepén lehetséges, hogy ovuláció volt: megérezted, ahogy a tüszõ megreped. Vannak nõk, akik határozottan érzik Kép
Hermi Kép
Ügyes legyél a laparon! Kép Szorítok.
Panka Kép
Üdvözöllek nálunk, de tudod "Kívánjuk, hogy ne maradj sokáig Te sem!"

Doris Kép
Õszinte részvétem, írok magánban.

Vanda
Vanda

Orsoly, Tücsi és Edelweis!

Nagyon köszcsi a fogadtatást. Újra feliratkozom a listára miután kiszámolom, hogy hol is tartok most. Mert õszintén szólva fogalmam sincs.

Orsoly!
Az új munkám új autó értékesítõ egy autókereskedelemmel foglalkozó cégnél. Mindig is ezt szerettem volna csinálni. Az elõzõ helyemen csak a csicskamunkát csináltam nekik mint asszisztens és most alkalmam nyílt, hogy átlépjek a másik oldalra. Sokat kell még tanulnom, hogy igazán jól csináljam, de baromira élvezem. Úgy is mondhatnánk a munkám a hobbim. Kép Remélem a kudarcok után is így fogok érezni, mert itt elég sok a rossz élmény is, de minden napra jut sok siker is.
Már nagyon hiányoztatok, úgyhogy amikor hazaértem elsõ dolgom Ti voltatok. Következõ talin remélem találkozunk. Öreg kutyánk mostanában annyira öregszik, hogy mindig attól félek, hogy mire hazaérek nem jön elém ahogyan Sajóval is történt. Úgy döntöttünk, hogy nem lesz másik kutyunk amíg a dalmi él, így övé minden szeretetünk. A ti kutyutokkal miz újs. Melyik kutyás fórumra szoktál járni? Én is akarok.
Bocsássatok meg a sok OFF-ért, de annyi mondanivalóm van nektek régi barátnõim.

Doris!
Õszinte együttérzésem. Kép

Moni!
Több mázsás súly esett le rólam amikor igazán legbelül is sikerült elfogadtatni önmagammal, hogy "Take it easy!". De sikerült.

folyt.köv.

Cupppppppppppppppppppppp: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek el csináltam egy tesztet és pozitiv lett.
Örülök neki bár aggódom mert náthás vagyok fája torkom és köhögök. Gyógyszert nem merek szedni, de ha valaki tud olyat amit terhesen is lehet szedni és megírja azt megköszönném. Elkezdtem köhögésre szedni egy gyógynövényes szirupot, a torkomra pedig streptilst (az a szopogatós nem tudom rendesen a nevét bocsi) de szerintem az semmit nem használ.
A párom azt mondta, hogy ne pánikoljak mert az csak rosszabb, de ilyenkor mindíg a legrosszabb jut az ember eszébe.
Üdv Mindenkinek Kata
Kata

Sziasztok!

Vanda!
Kösz a fogadtatást.

Gabómanó!
Te ugye miskolci vagy? Neked csináltak hormonvizsgálatot? Ha igen itt Miskolcon?

Panka
Panka

Panka!

Üdv. Végre egy miskolci.Kép Én is miskolci vagyok. A listán azért nem vagyok rajta - bár én már régi bútordarabnak számítok itt KépKépKép - de most úgy össze jött minden az életemben, hogy nem tudtam jönni, de újra listás leszek én is sajna. Már azt sem tudom hányadik c-nél járok. Te kihez jársz dokihoz. Ha gondolod megadom a magán emilemet és dumcsizhatunk. gabobali@freemail.hu

Edi!
Jó, hogy örülsz, mert megmondom õszintén kicsit olyan idegennek érzem itt magam, mert már - hozzáteszem szerencsére- a régiek közül kevesen vagyunk itt. Olyan matuzsálemi C-vel pedig nem rendelkezik senki mint én. De fõ az optimizmus. Ugye csajszik? Az pedig nekem bõven van a tarsolyomba, bár aki ismer tudja, hogy ez gyakran nem így van nálam. Kép Kép Kép

Alice!
Amíg tényleg nincs baj addig ne aggódj. Néha eltérhet a mensi a normálistól különösebb ok nélkül is. Lehet, hogy egy picit felfáztál. Nem azt mondom, hogy ne törödj vele, de ha más tüneted nincs várj egy kicsit és utána ha nem múlik jöhet a doki, hiszen igazán megnyugtatni csak õ fog tudni. Az én mensim sem tiszta vérzés, hanem valamennyire nyúlós. (Bocsi a gusztiért, de ezt itt már megszokhattátok)

Alma!
Lehet, hogy most van tüszõrepedésed és ez okozhatja a mensis fájdalmakat. Én másképp érzem ezt, de lehet, hogy nálad így jelentkezik.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Panka!

Hát ennek nagyon örülök, hogy most is itt van valaki. Nem csak napközben melóból.

Igen nekem a hormonvizsgálatot itt csinálták. AZ FSH, LH, és a prolaktin mérést. Sajnos a progeszteront nem tudják itt csinálni és ezért sajna nem is foglalkoznak vele, inkább szedetik a duphastont ( szívesen leírom miért ha még nem tudod)

Gabó
Gabómanó

Kata!

Elõször is szívbõl örülök, hogy nektek sikerült.Kép
A férjednek pedig teljesen igaza van. Most fõ a nyugalom. Inkább kortyolj kamillateát (cukor nélkül). Az csodákra képes és pihenj, kapcsolj ki.

Gabó
Gabómanó

Gabó!

Itt vagyok, mert én is csak itthonról tudok netezni. Igen, azt már tapasztaltam, hogy progeszteron szintet nem tudnak nézni. Hogy ki az orvosom? Azt majd inkább magánban megírom.

Panka
Panka

Kata Kép
Gratulálok!!
De furi, hogy a legtöbb kismamánk mindig benáthásodik Kép
Kata, ne szedd a strepsils-t sem lécci, inkább csak C vitamint, mézes teát (ne forrót!) kortyolgass. Valaki a napokban kigyûjtötte a mamák náthájára szedhetõ gyogyikat, - nézd vissza április elejei, vagy március végei hozzászólás.

Szia Gabó KépKép

Vanda
Vanda

Gabó!

Szia!KépKépKépKép

Már nagyon vártam, hogy mikor jössz, bár titkon reméltem, hogy "zebrás" hirrel térsz vissza.KépKép

Ugye nem gond, hogy én is irok neked, bár már egy ideje a másik topicot taposom..

A térdeddel végül mit csináltak?

Doris!

Öszinte részvétem!Kép

Lujza!

Mél jött, holnap valamikor megy vissza. Már megnéztem, de ugy látom, ehhez alaposabb "szemlélödés" kell, nem megy elsö látásra.

Mzsperx!

Kérted valamikor, hogy nézzem meg a hödet, de már archiválva van. Holnap visszakeresem, jó? Ha még kell..

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gabó!
Mél ment.
Panka
Panka

Panka!
várom az emilt.

Beszti!
Hát igen én is szívesebben jelentkeztem volna ilyen hírrel, de ez van. Minden van valamiért. Nekem most más út jutott. Te pedig csak járd a másik topicot szorgalmasan és tanulj sokat ott is. A térdemmel nem csináltak semmit hál Istennek. Én a lapart nagyon rosszul éltem meg (remélem aki laparra készül ezt nem olvassa)( de ha mégis hozzá kel tegyem, hogy én nyavajgós vagyok) és ezért nagyon féltem egy másik beavatkozástól, de megúsztam. De errõl majd magánban részletessebben ha érdekel.
ALig várom, hogy írj.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Panka!
Megyek emilezni. A Barátok köztrõl megint lemaradok, mert nem tudok elszakadni innen.
OLYAN JÓ ÚJRA ITT, VELETEK!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok lányok!

Doris, fogadd tõlem is õszinte részvétemet! És hidd el, a nagymamád továbbra is része lesz az életeteknek, csak kicsit másképpen.

Gabó,Képjó hogy itt vagy! Még én is, bár volt egy kitéröm a kismamás topicba, de újra itt vagyok...

Lella, köszi amit irtál, azóta is a Duphaston-on gondolkodom, jár az agyam, hogyan is juthatnék hozzá.Azért még megpóbálom majd az itteni dokitól megérdeklõdni, hátha létezik errefelé is, ha nem, akkor izzitani kell a MO-i kapcsolatokat.

Úgy örültem, hogy irtatok megint a gyógyteákról, mert múlt hét óta pont én is cickafark-palástfû koktélt iszom. Én,mint abszolut antiteaivó...megáll az ész. A férjem azt mondta,hogy arra gondoljak,használ,és ne fogalalkozzak az ízével. Mondom, én nagyon nem csipem a teákat, de iszom hõsiesen.Remélem tényleg használ.

Na, hirtelen ennyi, sziasztok!
Barbi
Barbi

Kedves Gabómanó és Vanda!

Köszi a gratulát. Majd csütörtökön megyek a dokihoz. Kívánom Nektek és Mindenkinek, hogy minél elõbb babás legyen. Úgy látszik nálunk bejött, hogy nem szabad görcsösen mindig arra gondolni, hogy mikor jön már össze. Mi tavaly június óta próbálkoztunk. Épp a múlt héten beszéltem a fõnökömmel, hogy a nyáron megyek vissza dolgozni. Kúrálom magam, hogy minél elõbb rendbe jöjjek.
Ja! És a párom megúszta a sperma vizsgálatot. Kép)
Puszi Kata
Kata

Kata!
Gratula!!! Kép
Hanyadik ciklusnapon lett a teszted pozitiv?

kamilla
kamilla

LányokKép
Köszönöm a jókívánságokat MindenkinekKép Ígérem hamarosan összeszedem magam és akkor lesz erõm a többi hozzászólásra is reagálni.

doris

KataKép

Én is szeretnék KépGRATULÁLNIKép
Alice
Alice

Kata! Kép

Gratulálok! Kép
bnemethm
bnemethm

Szép jó reggelt Lányok!KépKépKép

KataKép Nagy-nagy gratulaKépKépKép

Nem jól vagyok, annyira meggyötör ez a menzesz..Miért van egyfolytában hányingerem? Már máskor is volt ilyen, fõleg az elsõ naponKépKép
Ma megyek a 2. Gynevac szuriraKépKép

Pussz Ildi
hercegné

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: