A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsi Kép
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kép
Kép
szilva069

Szilvi, olyan jó lesz neked holnapKép, remélem látnak majd még egy babót!

TündiKép sajnálom

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilvanyu
Pedig nagyon úgy érzem. De nem baj ámKép Csak jó lenne, ha ma meg is jönne, mert így jövő péntekre esne az UH, és akkor köv. hétfőn jöhetne az inszem.
gtünde

Tüncsi Kép
Tudom, ilyenkor már inkább tudja meg az ember mi lesz a vége! Akkor inkább zavarjuk hozzád azt a hülye libát? Ugye a következő a 4. inszemed lesz?!

Barbi Kép
Aranyos vagy! Már nagyon türelmetlen vagyok!!

Kép
Kép
szilva069

Szilva, azt el is hiszem én se tudnék a popsimon ülni,Kép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilvanyu
Még csak a 3. lesz. Az a baj, hogy megy a hasam is és először nem tudtam, hogy attól fáj-e a hasam vagy a Piritől. De egyre inkább úgy érzem, hogy a Piritől. Utálom ezt a hasfájást!! Mindjárt jól hazamegyek szenvedni.
gtünde

Tundi Kép jajj, azt hittem te meguszod...KépKép
te az elozo inszemnel is szedtel ennyi bogyot? akkor is ilyen nehezen jott meg? neked is magas a prolaktinod? nekem egy kicsit igen, en arra gondoltam (persze majd megkerdem a dokit), hogy mi lenne ha "csak" a bromot szednem. attol talan nem bolondul meg ennyire a szervezet...

Szilva Kép akkor felreertettem. azt hittem, hogy a bmc ben az inszemnel is csinalnak vervtelt. Ez hogy van? ugy gondoljak (valoszinuleg igy is van), hogy a lombik megterhelobb lelkileg es ott nem kinozzak szegeny noket a felesleges varakozassal? az inszemeseknel meg azt gondoljak, hogy ok ugyis jobban birjak? KépKép hogy van ez?
saci

SziasztokKép
Bocsi, hétvégén nem voltam netközelben, még nem is olvastam vissza.
Éjszaka megindult a vérzésem, szóval végleg itt a vége. Beszéltem a dokimmal, majd holnap reggel megyek hozzá.
Majd visszaolvasok és jelentkezem.

Wish

wish

Saci
Az előzőnél semmit nem kaptam, utro-t sem és tüszőrepi szurit sem. Szerintem akkor nem is volt tüszőrepedésem vagy lekéstük. A bromo-t meg azért szedem megint, mert erősködtünk, hogy csináltasson még egy hormonvizsgálatot, és kiderült, hogy megint magas a prolaktinom.
gtünde

Wish
Annyira sajnálomKép Ez nem igazság!
gtünde

Saci Kép
Szerintem a dokiknak spórolni kell.
Gondolom a lombik azért nagyobb durranás, ezért adnak lehetőséget a vérvételre. És még ilyenkor sem csinálnak minden intézményben vérvételt. Ne bántódj meg a dokidra, szerintem mindenhol ez a rendszer. Az a legjobb, ha valahogy mégiscsak ki tudsz csikarni valahol egy vérvételt.

Wish Kép
Nagyon sajnálom, azt hiszem tudom mit érzel Kép
Kíváncsian várom, mit fog mondani a dokid! Küldök neked sok-sok + energiát! ++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Kérlek ne szomorkodj, ezen már sajnos nem tudsz változtatni. Gondolj inkább a jövőre!

Kép
Kép
szilva069

Kép
Kép

wish

Sziasztok Csajok!!!Kép

WishKép
Nagyon sajnálom, hogy ez lett! Pedig bíztunk benne! Én is küldök energiát neked ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++.

Babcsi, Tüncsibe, Szilvanyu, SaciKép
Hát megjöttem a BMC-ből. Túl sok minden nem történt. Találkoztam Mary-vel.
Szerdán kell visszamennem, újabb UH-ra. Ha jól értettem Sz.ügynököt a méhnyálkahártyám 10 nagyságú, azt hiszem az jó!
Hát ennyi! Azt hiszem van még egy 15 nagys.tüszőm baloldalon.

Mindenkinek köszi a drukkot!!!!! Rámfért, mert rohadt ideges voltam egészen a vizsgálatig.
Éjjel is sokszor felébredtem.

Tünde30Kép
Én a 22.napon mentem a második vérvételre, mivel hosszú a ciklusom, ez volt a nagy rutin.
Úgyhogy szerintem a 23.nap sem rossz, de ha mindenki a 21.napot szavazta meg, akkor menj azon a napon!

manda

NoémiKép
Megírnád nekem a telcsiszámodat priviben?
wish16 @ freemail.hu

wish

Manda
A méhnyálkahártya szerintem nagyon jóKép A tüsződre most nem lesz szükség, nem?
gtünde

TüncsibeKép
A tüsző nem kell, úgyhogy ha nem tűnik el, lehet, hogy kell tüszőrepesztő?! Doki nem mondott semmit, csak gondolom, meg hallottam már ilyet.

manda

Manda
Sajnos ehhez a témához nem értek, de a doki biztos tudja a dolgátKép Nekem sajna bejelentkezett Pirike. Úgyhogy asszem lehet javítani a táblát 1 cn.-ra.
Az a fura, hogy most abszolút nem fájt a cicim, a hasam is csak ma, reggel meg tök hányingerem volt. Ki érti ezt? Habár gyanúra adott okot, hogy az államon egy oltári nagy patti készülődik előbújniKép
gtünde

Manda ez jó hír nem? Remélem nem sokára meglesz a punkcióKép

Beteg leszek Kép, elkezdtem fújjni az orromat, nem szeretnék náthás lenni, persze jönn a négy napos ünnep én meg ágynak dőlők szokásomhoz hívenKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
A 10-es mnyh. az szupi! És még vastagodni is fog! Ígyál sok-sok szénsavmentes ásványvizet, és sok fehérjét! Nagyon jól hangzik! (Nekem a transzfer napján csak 9 mm volt)
Az nem baj, hogy van tüsződ? Mit csinálnak vele? Semmit? Szerdán mit fognak nézni? Mondott valamit ügynökünk, hogy mikor kapod meg a babucikat?
Jujj, nagyon izgi!
Mary-vel mi a helyzet?

Kép
Kép
szilva069

ZbarbiKép
Punkcióm már nem lesz, csak a fagyibabák visszaültetése, ha az égiek is úgy akarjákKép
Jobbulást neked, igyál sok citromos-mézes teát!!!

TüncsibeKép
Sajna, nem tudtuk azt piros ruhás lánykát elküldeni melegebb éghajlatokra?!
Majd akkor a köv.inszem?

SzilvaKép
Hát igen szép az a 10 mnyh. Csak maradjon is meg, vagy még vastagodjon! A tüszöm remélem eltűnik, vagy majd doki csak kitalál valamit. Furi, nekem állítólag nem szokott peteérésem lenni. Vagy ez nem függ azzal össze? Jó hüle vagyok, mi?!
Mary-ről nem tudok semmit, én eljöttem, ő még maradt beszélni Sz.ügynökkel. Remélem minden oké náluk!Kép

manda

Manda Kép
Ne aggódj, a mnyh. vékonyodni biztos nem fog, sőt hízni fog! Nagyon szép! Ezek szerint van pé-ed. Hányadik c.napon vagy ma? Nekem is mindig utólag jutottak eszembe a kérdések, de ne aggódj, azt vettem észre, hogy a kellő időben úgyis elmondanak mindent.
Én pl. már 2x elfelejtettem megkérdezni, hogy lehetünk-e együtt a férjemmel. (Szerintem nem, mintha mondta volna valaki 1x itt a topicban, hogy egy darabig nem lehet) Holnap megkérdezem, remélem nem felejtem el!
Úgy örülök, hogy minden optimális nálatok! Kár, hogy nem találkozunk, én holnap, ti szerdán....
Én is nagyon remélem, hogy Mary-ék is el tudják kezdeni a lombikot Kép

Mary Kép
Sok sikert! Remélem azért még írsz nekünk!

Kép
Kép
szilva069

Manda Kép
Ezek szuper hírek Kép És ezek szerint van peteéérésed, a tüsző mindenképpen azt jelenti. Lehet hogy a stimuláció miatt beindult spontán ciklusban is. Vagy ilyen nem lehet? Szerintem lehet.

SzilvaKép
A kaális topikon pont a napokban volt téma, hogy lehet-e szexszelni. A kismama lányok azt mondták, hogy nekik orgazmus után pici görcseik vannak, ami persze ijesztő. Egyébként van amelyik doki engedi, van amelyik nem. Szerintem az a biztonségos ha a 12. hétig inkább nem. De holnap UH-on megkérdezheted.

wish

Wish Kép
Köszi a hozzászólást, én is így hallottam. Azért megkérdezem, kíváncsi vagyok mi a véleménye a dokinak. Puszi

Babcsi Kép
Mi a helyzet veled? Már csak benned bízhatunk!

Kép
Kép
szilva069

Manda , beültetésre gondoltam csak az orr fújjás már az eszemet is elveszi!Kép

Mondjátok hogy hülye vagyokKép, a mai horoszkópom szerint sőt a hetinél is kis jövevény érkezéséről ír csak már jönne ( rák)

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Igazuk is van a horoszkópoknak! Jönni fog nemsokára Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Szeretnem a segitsegetek kerni!!
A noveremnek bromot kell szednie.Nagyon nehezen vegre megfogant a babajuk.8hetes teres volt amikor a doki abbahagyatta vele a gyogyszert,ra par napra elveszitettek a babatKép!
Most ugy nez ki hogy megint sikerult bebabasodnia.
Szeretnem megkerdezni,hogy ha valaki kozuletek szedte terhesseg alatt is a bromot,hanyadik hetig engedte az orvosa??????
Elore is koszonom a segitsegeteket!!!!!!!

Ancsa

Kép
Kép
ancsa81

Csajok!

Még mindig nem tudok visszaolvasni, de majd otthon... Beszéltem a dokival, minden hormonom ok. kivéve, hogy magas a progi..hmmm. képzeljétek azt mondta, hogy itt még bármi lehet!!! Ha jövő hétig sem jön meg akkor csinálunk egy újabb tesztet, annak már ki kéne mutatnia. Azt mondta, hogy semmi mást nem tud elképzelni mint, hogy vagy megjön vagy baba van a dologban mert a leleteim teljesen rendben vannak. Na most erre varrjatok gombot! De jó lenne! Bár még mindig nem merek reménykedni!!! Azért küldjetek babatapit és menziűzőket is. Aki menzit küldött az meg gyorsan hívja vissza!Kép Csajok, bárcsak! Ha hazamentem, visszaolvasok!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép hát ez szuper, de jó lenne, küldők is neked babatapit,babatapit, babatapit,babatapit,babatapit, babatapit,babatapit, babatapit,babatapit

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsibe Kép
Végre, végre! Egy kis remény! Piroska ne közelítsen hozzád, mert velem gyűlik meg a baja!
De jó!!!!!
Küldöm a babatapikat: +++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++
Remélem elég lesz! Holnap is küldök majd!

Kép
Kép
szilva069

ancsa81
A 12. hét végéig szednie kellett volna... Hát ez az orvos nem teljesen komplett... Sajnálom!

Kép
Kép
emma1976

ancsa Kép ez borzaszto ! nagyon sajnalom. sot allitolag a bromo -rol fokozatosan erdemes "lejonni"..

Babcsi Kép hihetetlen ! Kép A vegen meg igazam lesz ! de jo, lehet remenykedni,,,es jo vagyok a remenykedesben, csak ne rolam legyen szo...hihihi

wish Kép nagyon sajnalom es veled vagyunk, mert ez nem lehet konnyu...nagyon eros vagy, csak vigyazz magadra...koszi a tablat. es azt hiszem az 1 cn vagyok, bar meg csak barnazok. De ugye ez mar 1 cn nek szamit??

Barbi Kép jo jel, amit olvastal - remelem hiszel benne, mert az segit !

Manda Kép a 10 mm, az nagyon jo !!! maris jo esellyel indultok ! szoritok !

Szilva Kép igazad lehet a dokik sporolasaval...

Tunde Kép ennyire egyutt jott meg ?!!! akkor egy idoben mehetunk a kov. re..nemigaz? (en nem kaptam tuszorepi injekciot, csak mert hogy irtad, hogy te igen..). A bromot szeded te is tovabb? csak az utrot hagytad abba? hivtam a dokit, de nem veszi fel.
saci

SzilvaKép
Ma vagyok a 13.cn-on. A találka meg majd csak összejön valahogy!!! Szép, képekben gazdag holnapot!!!!

WishKép
Köszi a hozzászólást!!! Biztos lehet olyan, hogy a stimu beinditja a peteérést. Nem értek nagyon hozzá, ti sokkal jártasabbak vagytok ebben.
Vigyázz magadra!!!
A horoszkópod nem bak neked is? Mert akkor a druszám is vagy, meg a horoszkópunk is azonos.Kép

BabcsiKép
Te leszel a hónap meglepetése!!!!
Szuper lenne!!!Kép
Menzit visszahívom, küldöm helyette a babatapasztókat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SaciKép
Neked is köszi! Sajna, hogy barnázol. Nekem is szokott lenni és az az első napom, amikor úgy mond a piros berobbanik.

Manda

manda

BarbiKép
Várjuk a horoszkópod igéretét!!!Kép

manda

Ancsa81
A bromo leírásában ez van:
Igazolt terhesség esetén a
gyógyszer adását fel kell függeszteni. Megvonása után az abortuszok
gyakorisága nem nő.
De én igazából már nem értek semmit.

Saci
Az elsőnél én sem kaptam szurit. Aztán rákérdeztünk nem lehetne-e a beágyazódást vmivel támogatni, arra kaptam az utro-t és akkor írta fel a szurit is. De azt nem mondta, hogy mi van, ha elfogy az utro. Kell-e tovább szednem vagy sem. De ha nincs baba, akkor minek szedni. Csak azt meg honnan a fenéből tudjam, ha vérvételre meg nem küldött el. Szóval, én már semmit nem értek. Pirike tuti itt van. Majd megpusztultam, míg melóból hazaértem, úgy fájt a hasam. Most kezd úgy-ahogy normalizálódni a helyzet. Remélem, azért neked sikerült!

Babcsibe
Ez tök jó, hogy még bármi lehet! Küldök én is babatapikat: babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi babatapi
De jó is lenneKép

Szilvanyu
Holnap sokat gondolok rád! És lécci kérjél már sztárfotót a gyerkőc(ök)ről!Kép
gtünde

Barbi
Reméljük, a horoszkóp bejönKép Kár, hogy ez fiúkra nem vonatkozik, mert a párom is rákKép
gtünde

Szia Tündi!

Kép
lara26

Tunde Kép nekem is megjott, szoval ma van az 1 cn .
sajnalom, de legalabb egyutt megyunk kov. re ! ez van , elore kell nezni, ugye?
szoval az az erzesem, hogy csak az utro hatasa miatt nem jott meg nekunk. marmint, hogy azert kesett. mert tegnap mar egyaltalan nem hasznaltam es tessek,,itt van. Azt kene a dokinak megmondani, hogy nem az a cel,hogy kessen 1 hetet a mensink, hanem, hogy TERHESEK legyunk Kép hihihiii. TE, lehet, hogy felreertett minket? KépKép
kicsit cinikus kedvemben vagyok...
de amikor visszamegyek hozza - listaval a kezemben megyek es KERDEZNI fogok kemenyen. ! ugy am Kép
Szamomra az lenne logikus, ha a bromot ennenk allandoan, es mellette ellenorizne a hormont, hogy a prolkatinunk megy-e lefele es ennyi. Max egy tuszorepeszto szuri, ha nem reped meg. En online kerdeztem egy dokitol, leirtam mindent es o azt mondta, hogy "no comment. de o nem igy kezelne." Ez a meddoseg kezelese olyan fiatal tudomany, hogy a legjobb ha maximalisan kimuveljuk magunkat es akkor talan hamarabb celbaerunk. Bocs Tundi, de ez kikivankozott.
pusza :saci
saci

CsajokKép
Én is írtam már azt hiszem, hogy az utro tutti késlelteti a mensest.
Az 1.lombiknál nálam is így volt, megerősíthetem.

manda

Wish Kép küldtem levelet. Nagyon sajnálom. Olyan igazságtalanság, el sem hiszem. Remélem hamar kaptok kárpótlást az égiektől! Kép

Szilva Kép holnap már mindent fogtok látni. Babucit is, meg szívhangot, meg szinte mindent! Nagyon szorítok! Talán kettőt is? Kép
Én a hétvégén megyek be, de pénteken találkozhatnánk, szerintem akkorra meg is jön, és hétvégén kezdhetjük is az inszemet. Már nagyon várom. Napról napra jobban. Hogy elment ez a hónap is Kép

Babcsi Kép akkor nagyon drukkolok még! Mégis csak van remény!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saci Kép nekem is mindig megjön, ha barnázok. Nagyon sajnálom. Kép 1cn csak akkor van, ha rendesen megjön, barnázás nem számít. Én múltkor pontosan 7 napig barnáztam mire megjött.

Tündi Kép a következőnek sikerülnie kell! Kép

Barbi Képérdekes a dolog, mikor kell visszamenned a dokihoz? A náthára sok-sokfolyadékot igyál és feküdd ki, ha lehet. Nem lehet, hogy ettől magas a hőd? Jó lenne, ha lenne ott már valaki. Abból a ciklus eleji tüszőcskéből... Kép

Manda Kép a 10mm nagyon-nagyon jó! Írtóra drukkolok nektek!!!!

Ancsa Kép a bromot a 12. hétig kell szedni, ha valaki a fogamzás előtt már elkezdte szedni. És csak fokozatosan lehet abbahagyni, nem egyik napról a másikra. Nagyon sajnálom a barátnődet. Szerintem váltson orvost. De a vetélés sajnos akár ettől függetlenül is bekövetkezhetett. Most is szedett bromot?

Szdorka Kép én is csak megnyugtatni szeretnélek. A többit már leírták a lányok előttem Kép Sok sikert!

Én,szóval, jól vagyok. 3 hete itthon. Nagyon klassz. Remélem hamarosan többen is leszünk, egyedül kicsit kezd uncsi lenni, bár mostanra pihentem ki magam, novembertől intézek majd dolgokat, amit halasztgattam eddig. És hát, készülök az inszemre. Már amennyire lehet. A pihenéssel nem volt gond, azt már megtettem, a pszichém is javult sokat szeptemberhez képest, akkor azt hittem összedöl a világ. Most meg mintha kinyilna nekem. Nem eresztem bő lére, jól vagyok. Kép

Este még megpróbálok otthonról bejelentkezni.

Puszi
Noémi
Vendég

Saci
Nem kell bocsánatot kérned. Miért kérnélKép
Hát tényleg lehet, hogy félreértettek minketKép
Én viszont kicsit furcsállom, hogy nekem kell megmondanom, hogy mit csináljon. Ez a mostani magas prolaktin sem derült volna ki, ha nem erősködünk újabb vérvételért. Nekem az első magas prolaktinnál is adott gyógyszert, de amikor lement, nem fokozatosan állított le a gyógyszerről. Én már tök meg vagyok zavarodva. És az online doki nem mondta, hogy hogy kezelne?
Ne haragudj, ha már esetleg kérdeztem, de nálatok milyen gond van, hogy inszemeztek?

Te is 12. napon mész UH-ra?
Még jó, hogy nekem a closti receptért nem kell külön bemennem, anyukám is fel tudja írni.
gtünde

Szia Lara!

Rég voltál. Mi újság? Találtál már új dokit?
gtünde

Noé
Hát ez van. Készülök a következőreKép
Nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod. Jót tett a pihenésKép Drukkolok a hétvégére!
gtünde

Tunde Kép
a pct pozitiv nalunk ,amit pl (vki irta itt) a Kaaliban mar el sem fogadnak ! szoval ez IS szemlelet kerdese, ugy latszik. Amugy meg van egy kicsit magas prolaktinem, de en is, mint TE kerdeztem ra a dokinal a multkori inszem utan, hogy kaphatok-e bromot es mondta, hogy kifele menet az asszisztens odaadja a receptet. Hala itt a csajoknak, mar tudtam tapasztalatbol, hogy hogy kell enni. Megall az esz. nekem eleg nagy a pofam, de ilyenkor leblokkolok teljesen. Nalam csak az megy, hogy pl kov. re "felkeszulok" de nagyon es viszem a kis papiromat es szisztematikusan vegigkerdezek mindent. Mondanam azt is , hogy ez a rakfeneje, hogy allami helyre jarok, de a meregdraga magandokim ezelott nem is csinalt pct-t (lehet, hogy o sem fogadja el??) + a prolaktimra semmit sem adott. Noha az o leleten meg magasabb volt, mint pl 1 honapja. Erra varjal gombot KépKép
Tundikem, egy marad : okosodni es kerdezni, megiscsak rolunk van szo !

Noi Kép orulok, hogy ilyen jol vagy es viragzol ! itt az ideje es meglesz a gyumolcse hamarosan. Biztos ! ++++++ KépKép
mondd csak: az 1 het barnazasnal nem utrot szedtel veletlenul?
lassan ugy erzem magam, mint a Lorenzo olaja c. filmben ,amikor a szulok (igaz tortenet) eljarnak a konyvtarba kutatni, es ok maguk jonnek ra, hogy hogy lehet a fiuknak segiteni.

Te Tunde Kép - meg egy utolso 3 mondat. En ugy megkonnyebbultem, hogy megjott ! felemelo erzes a bizonytalansaghoz kepest, neked nem? es jon a kov, honap --> uj remeny !Kép
saci

Csajok!

Hazaértem....és megjöttKép hogyaza, ennyi volt a bizakodásKép Na mindegy... Szóval folyt. köv. Annyira aranyosak vagytok, hogy így drukkoltatok!!!! Köszönöm mindenkinek!!!!!

Wish
Nagyon sajnálomKép De te annyira erős vagy és már biztos előre tekintesz a következő lépés felé!!!

légyszí javíts ki ma vagyok az 1. cn-on.

TüncsikeKépSaciKép
Nektek is megjött? Basszus!!! Akkor most mind a hárman egyszerre indulunk!!! Csajok, harcra fel!!! Én pénteken kezdem a clostyt.

SzilcsibeKép
Holnap UH, igaz? Nagyon várom a képet!! Ugye felrakod?

MandaKép
Szuperek az eredményeid!!!! Nagyon drukkolok!!!

BarbiKép
Nagyon drukkolok!!!!

NoéKép
Örülök, hogy ilyen jól érzed magad!!! Ilyen kipihenten biztos a siker!!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szia -bia mindenkinek!

Hát hallod én is olyan sűrűn járok orvoshoz mint te. Kép Még nem voltam azóta. Még mindig nem jött meg!

Van 1 orvos ismerősünk és ő ajánlott 1 dokit a Nőgyógy Klinikáról 30 perc múlva felhívom és megkérdezem mkor tud fogadni.

Kép
lara26

Tündi ezt neked kezdtem írni csak elmaradt a
Szia Tündi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
lara26

BabcsiKép
Sajna, pedig már bíztam, hogy hátha mégis!!!!
Köszi a drukkot!!!! Kérnék, majd még szerdán is!!!!

NoémiKép
Neked is köszi a drukkot! Nagyon jó volt olvasni, hogy milyen vidám vagy. Csak úgy sugárzott belőleg a pozitív energia!!!!Kép

Csajok! Novemberben lesz kikért izgulni!!!!
Hajrá!!!!!!!

manda

Szia Lara!Kép

manda

Beindul mindenki és jön majd a zebraeső!!!!!!!!!!!!
Hurrá, hurrá, hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

manda

Szia Manda!!!!!!!!!!!!!

Vigyázzzzzzzzzzzzzzzz mert szavadon foglak!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: