[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Linocska!
Kicsit zizi vagyok, de nem tudom, h ezt mire írtad???? Azért köszönöm. :-)

Falian!
Szép neve van a kislányodnak!!

Szilpa
25+2


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa,
Koszonjuk! Kép
falina
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan...
A héten 30 éves lettem és ma nagy parti volt; most értünk haza. Rengeteg virágot kaptam, nincs is annyi vázám, ráadásul a héten odaadta anyósomnak az összes befőttes üveget, így nem tudom mi lesz, pedig imádom a virágokat!Kép

Szilpa!
Valamelyik este benéztem a babanetre és láttam, hogy te írtál utoljára a kórházas topikba; gondoltam megnézem, hogy melyik kórházba szülsz és "sajnos" nem ott találtam a neved!Kép

Falina!Kép
Tényleg szép nevű a kislányod. Mikor láthatunk róla képet???
A ruhákat többnyire örököltük a hugoméktól.

Cila!Kép
A hinta tényleg jó és főleg amikor majd esni fog vagy nem lesz szép ídő...

További kellemes hétvégét
Kép
Vendég
 

 
 

Linocska!
Így már értem. Én még reménykedek....

Szilpa
25+2


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa!
A remény hal meg utoljára! A hugom került ilyen helyzetbe, de talán még durvábba! Ezért együttérzek veled... Nem biztos, hogy ez az a hely ahol megosztanám veled ezt az esetet; ezért nem írok többet. Ugyanis pont azmiatt mentünk át a téli babásokkal az izgire mert az egy zárt fórum és nem lát be senki. Nem egy lány került kínos helyzetbe amikor az ismerősök sokkal jobban tudták, hogy mi a helyzet velük mint ők maguk. Ha érted mire gondolok!?
Kép
Vendég
 


Linocska!
Persze, h értem. Azért nem írtam semmit ide én se.

Szilpa
25+3


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Lendő Anyukák figyelmébe!

Aquanatal,(Szülésfelkészítő vízi torna ) foglalkozás indul kismamáknak, a III. kerületben. Különleges és csodás módszer,mely ötvözi a tánc, a torna a relaxáció elemeit, emellett mélyíti a babával való kapcsolatot és kommunikációt.
Érdemes kipróbálni!
Az órák a Lidó Hotelben indulnak (Aquincumtól 5 perc a 106-os busszal), csütörtökön 14-15 óráig.
Mindenkit Szeretettel várok!
Üdv.:Radnics Adrienn
gyógytornász,Aquanatal Oktató
tel:0630-307-40-37
email: lotus02@freemail.hu
lotus02
 
 


Helló!

Jaj, teljesen főzési válságba kerültem, fogalmam sincs mi legyen a menü, kifogytam az ötletekből. Esetleg csirke? Nem tudjátok véletlenül, hogy kell sóban sült csirkét csinálni? Már többször hallottam róla, de még sosem próbáltam.

Falina Kép
Nem kizárt, hogy találkoztunk vhol, szoktunk járni Békásra piacra, játszótérre, meg egyébként is mostanában egyre többfelé járunk. De azt hiszem bármelyikőtök mellett elsétálnék az utcán...
Matricázni én is csak akkor érek rá, mikor a lánykám alszik, de ugye akkor próbálok a házimunkában is haladni... Úgyhogy főleg este, tévénézés helyett, mellett festegetek. Már elkezdtem a karácsonyiakat, hátha elkészülök, mire kell Kép

Linocska Kép
Boldog szülinapot! (Így utólag.) Ezekszerint egyidősek vagyunk én is idén lettem 30. Virág Neked, ez nem hervad el:
KépKép

Cila Kép
kitartás!!! Majd csak kibújnak azok a fogacskák és a nem alvás sem tarthat örökké.

Szilpa Kép
Nem vagyok képben, akkor most hol fogsz szülni, ha nem titok? (Bocsi, de nem olvasom a másik topicot)

Üdv
Miriama

Kép
miriama
 
 


Sziasztok!Kép

Miriama!
Tepsibe 1 kg sót legalább. A befűzerezett csirkét egészbe beleteszed. Elvileg nem kell rá fólia, ilyenkor nem túl meleg sötőben, de ha teszel rá akkor egy ídő után vedd le róla, hogy szép piros legyen. Van a Kotányinak -sültcsirke porja- az nagyon finom!
És köszi; üdv neked is a 30-asok klubjában!Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Miriama!
A Margitban fogok szülni.

Szilpa
25+4


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Fotot a babumrol? Kép Majd ha apuci lekicsinyiti, mivel en olyat nem tudok sajnos. Kép
Majd egyszer inkabb eloben!

Mindig ugy eltunodok, hogy milyen sok a kismami es babaik itt Bekason. Mintha minden masodik lako az lenne. Kép Lesz konkurencia a kocoknek az egyetemre valo bejutasnal! ;)
falina
 
 


Sziasztok!Kép

Mi ez a nagy csönd???

Tettem fel újabb képeket az oldalunkra...
Illetve megjelent a cora ajándék katalógus. Amiben a pongyűjtő akció ajándékai vannak. Ezt a cora bizalomkártya kiállító helynél ingyenesen elvehetitek, már ha arra jártok. Nos az újság bébi cuccainál Marcimat láthatjátok a modell"anyuci" karjában!Kép

Falina!Kép
Mostanában én is rengeteg bébit látok úton-útfélen! És várjuk a képeket töretlenül!Kép

Szilpa!Kép
Hogy vagy? Meddig dolgozol?

Miriama?Kép
Sikerült a csirke?

Cila!Kép
Mi újság felétek?

Szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!

Linocska!
Köszönöm, megvagyok. Ma voltunk dokinál, meg vért is vettek (cukor, vércsoport, ellenanyag). Minden oké velünk eddig. Csak a kedvünk van a béka segge alatt. Majd lesz egyszer jobb is.
A héten már szabin vagyok jövő szerdáig. Utána bemegyek csütörtök-péntek-szombat fél nap - ra dolgozni. Azután megint van még 4 nap szabim, azt kivettem, és utána kiíratom magam. Majd még bent is beadagolom még ezt. Már elkezdtem a puhítást, hogy ne érje őket váratlanul. Szóval úgy néz ki, h a jövő szombat lesz az uccsó munkával töltött napom. Már vissza számolok. :-)))

Anyunak küldik a cora katalógust. Majd jól megnézem benne a drágaságodat. Olyan büszke lehetsz rá!!

Én az uncsitesómra vagyok ilyen büszke. Benne van a novemberi (ma jelent meg) Wellness magazinban. Van pocakosképe, meg mellette van egy másik kép a már kibújt babóval. Ez a kibújt vigyorigép az én kis keresztfiam!!!!! És NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁJUK!!!

Szilpa
26 (ma töltöttük be!!!)


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok !
Na jol eltüntem én is. Állandó rohanás meg tanulás bejelentkeztem novemberi nyelvvizsgára úgy hogy folyamatosan tanulok. Napközben mi is megyünk minden felé,talán a szemünk máskép lát de én is folyamatosan azt veszem észre itt is baba ott is baba.

A tepsis csirke sóban nagyon finom nekem még bevált simán befüszerezve sütő zacskóban, Olyan füszer raksz rá amit csak akarsz. Én szerettem volna ha a fözös topik újra indul de nem igazán sikerül. Az origo fórumon van fözös topik én sok jó receptet szedtem le de rengeteg van a neten ha főzési válságba kerülök mindig megnézem a legjobban azt szeretem amikor beírom mivan itthon és kidobb recepteket.

Szilpa
Nincs elkeserítő helyzet én az orvosomnak köszönhetem hogy most veletek beszélgetek és van egy kisfiam is, Még orvosi cikk is született rólunk úgyhogy mindent bele és fel a fejjel, Jó lesz ha othon tudsz maradni.

Sajnos a fogunk mégmindig nem jött ki.
Kicsi fiam mint a Marci minden hol felál sőtt lépegetni próbál szerintem türelmetlen nem megy minden egyszerre de arra rájött hogy négykézlább gyorsabb.

Ma elviszik csak holnap este hozuk haza remélem kitudjuk aludni magunkat.

Falina nagyon szép neve van a csajszinak. Nem tudom a fénykép nekem sem megy, de talán itt az albuma majd sikerül.

Cora katalagus ittvan az asztalomon gyorsanmeg is néztem nagyon helyes a srác.

Na megyek mert rámol apa meg csak nézi.
Sziasztok.
cila
 
 


Sziasztok!

Nem láttatok vhol kétrészes kislánynak való overált? Sehol nem találok vmi helyes holmit Petrának.

Szilpa Kép
A Margit Kórház nagyon jó, nekem jó emlékeim vannak róla. Rooming-in-be fogsz menni a babóval? Azt hallottam, hogy a terhesgondozás megváltozott, nagyon szétszették? Már csak azért kérdem, hogy tudjam, mi a helyzet, ha jön a második...
Miért van rossz kedved? Felvidítsunk?
Kép

Linocska Kép
köszi a receptet, nagyon finom lett! Megnéztem én is a Cora katalógust! Talán mondanom sem kell már, hogy milyen szép baba, és jó evő a drága? A képen úgy látom jó húsban van. Nagy szívtipró lesz belőle. Azok a tekintetek!!!

Cila, Falina Kép
Jó lenne képet látni a babókról! Remélem előbb-utóbb sikerül a feltöltés!
Cila Kép Honnan szoktál recepteket leszedni? Írj néhány jó oldalt majd, ha tudsz.
De gondolom most első a tanulás. Hajrá! Szorítok!
Jársz tanfolyamra is, vagy csak magadat "ösztönzöd"?

Falina Kép
Bizony, jó sokan vannak babók Békáson, de a kerületben is szerintem. Nem is értem, miért nincs valahol baba-mama klub, vagy csak én nem tudok róla? Viszont azért azon csodálkozom, hogy csak ilyen kevesen netezünk? Vagy csak nem érnek rá a kismamák irogatni. Igaz, én most is az ebédfőzés helyett gépelek... Na megyek is, mert jól kikapok apától, ha hazaér.

Miriama
miriama
 
 


Sziasztok!!

Mi van? Ciánoztak békáson?????

Miriama!
Sokan mondták, h jó kórház a Margit. A terhesgondozást nem tudom mennyire szedték szét, mert nem tudom, h milyen volt. Nem tudok mihez viszonyítani. De van mászkálni valóm. Pláne, h a védőnőm, meg a dokim a terhesgondozóban ugyanaznap ugyanabban a két órában rendel Kép
Édes ez a micimackó! Máris jobb a kedvem tőle. De sajnos nem tudsz teljesen felvídítani. A párommal van gáz. De remélem sikerül egy családnak maradni Kép
Viszont nagyon jól esett, köszönöm! Tényleg.

Cila!
Drukk-drukk a tanuláshoz! Neked is köszi a jó szavakat.

Olyan aranyosak vagytok.

Azon én is csodálkozom, hogy ilyen kevesen vagyunk békásról a neten. Pedig tuti, h sok lakásban van már net. Lehet, h sokan nem ismerik ezt az oldalt? Pedig nagyon jól ki lehet beszélni magunkat. Lelkileg is jobb, ha fel tudjuk dobni egymást, meg a baba témában is jó, ha van kivel megbeszélni. Legalább nem a családot sokkoljuk mindig a sok mondanivalóval, amikor hazaérnek. Kép
Van a Margitos szülészeti topikban két csajszi békásról. Már mondtam nekik, hogy jöjjenek ide is. Mindkettőnek van már babója, és most is várnak egy pocaklakót.

Majd mi megcsináljuk azt a klubot!! Szervezünk később egy nagy találkát, amit rendszeresíthetünk.

Szilpa
26+4


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Noh, apuci minap megmutatta, hogyan kell kicsinyiteni fotot. Kép

Ime a pici lanyom, Jazmin Timcsi:

Kép

A taliban en is benne lennek.
falina
 
 


Küldtetek már fotót a pályázatra?
http://www.babanet.hu/fisher-price/
miriama
 
 


miriama
 
 


Sziasztok!Kép

Miriama!Kép
Ez a cipős link minden kételyemet eloszlatta és jól döntöttem, hogy még nem vettem citőt Marcipánnak. Õ ugyanis még nem jár, de már lépeget az asztal vagy az ágyba kapaszkodva...
És én már korábban küldtem fotót a fisher-price pályázatra.

Falina!Kép
Nagyon aranyos a kislányod és azok a hatalma szemek!Kép

Szilpa!Kép
Kitartás és kérünk friss pocakos fotót!!! Hogy vagy?

Cila!Kép
Sok sikert a nyelvvizsgához! És hova viszitek a kisfiút, hogy kitudjátok magatokat aludni? Vele miért nem megy?

Üdv.
Lina

Kép
Vendég
 


És egy jó kis receptes oldal;

http://www.mindmegette.hu
Vendég
 


Sziasztok!
Linocska!
Kösz a kérdést, megvagyok. Bár most kiderült, h cukros lettem, így neki állhatok diétázni. Persze azóta csak azt kívánom, amit nem szabad. De hát ugye a baj csőstűl (vagy hogy írják) jön.
Sajna fotót nem tudok felrakni, de hogy miért, azt nem tudom. És nem tud segíteni senki benne Kép

Szilpa
27


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa!Kép
Mennyi lett a terheléses cukrod?
Van a várandósság topikban "terhesség és cukorbetegség"; ott sok hasznos infó van és kérdezhetsz is orvostól (Gyuri).
Nekem is magas volt(7.9) de konkrétan nem kellett diétáznom. Óvatosságra voltam intve amivel hol foglalkoztam, hol nem. Valahogy nem féltem. Ettől függetlenül veszélyes!
Képfeltöltésnél pedig ha ha -Melléklet feltöltése- nem reagál akkor a számítógépeden kell valamit állítani, hogy engedje, csak nemtom, hogy mit.Kép Jó mi? Próbálok segíteni, de nem tudok!Kép

Kép
Vendég
 


Linocska!
Köszi a topik ötletet!!!!
Nekem 8,3 lett. Állítólag 7,8-ig elfogadják.
Melléklet feltöltésre pedig nem reagál a gépem. És itt hiába kérdezem már egy hónapja a szerkesztőt, nem segít, h mit kéne beállítanom. Jó fej. Egyszer eleresztett valami langyos poént, hogy hova akarok képet felrakni, de azóta meg mintha nem is látná a kéréseimet, hogy segítsen. Fura, mert itt a mh-men menne a feltöltés, meg otthon apu gépéről is, de csak az én gépemen vannak képek, onnan viszont nem tudok felrakni. Kép
És nem tudjuk, mi a különbség a beállításoknál. Ezt így "röviden". Már mérges vagyok rá rendesen.
Na, megyek HAZAAAAAAA.

Szilpa


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Egy percre sikerült apát leválasztani a számítógépről.

Falina Kép
Nagyon édi a pici babód! Mekkora most? Szopizik?

Szilpa Kép
Akkor szervezzünk a klubot, mikor legyen az első találka? Na és persze hol, mert ha jön a hideg vmi zárt hely kellene.
Remélem egyenesbe jöttök a pároddal és csak átmeneti a zűr köztetek. Talán majd egyszer elmeséled személyesen.
A feltöltést megkérdezem a páromtól, hátha tud segíteni.

Na mennem kell Kép

Miriama
miriama
 
 


Sziasztok!!

Miriama!
A baba-mama klubból én még egyenlőre csak a mamát tudom hozni, illetve babót "elrejtve". Most elszórakozok a cukrommal, meg majd be is kell menni vele kórházba. Így nekem most még 2 hétig valószínűleg nem lesz jó, de utána mehet a klubbosodás!! Kép (Hmm. Szép magyar szó!?!?!?)
A feltöltést meg köszike, ha tud valaki segíteni.

Szilpa
27+1


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok !

Először is köszi a sok drukot a tanuláshoz. Hát ...

Baba -mama klubban én is benne lennék de ha valaki nem tud várni a Máltai játszótéren szerveznek mindig ki van írva mikor sőt baba - mama torna is van.

Receptekkel kapcsolatosan az Origo forum család rovatán belül vannak illetve a startlap recept címszó alatt hoz egy csomó linket ott szoktam körül nézni és válogatni.

Szilpa !
Lehet találni diétás recepteket is. Én most hús és szénhidrát mentesre vagyok fogva ami nagyon nehéz pláne hogy apa esz a hurkát énmeg a korpát.Ha-Ha Kitartást tudok kívánni remélem nem kell hetente bejárnod mint a barátnőmnek.

A feltőltés nem megy de apa nem mutatta meg hogy mit kellene átállítani de majd most a 4 nap alatt megpróbálom.

Falina
Gyönyörű!!!! Nagyon szép a kis csaj igazi nő ahogy néz gondolom az összes pasit leveszi a lábáról.

A kialváshoz segítséget a nagyszülők nyújtanak legalább kényeztethetik én meg alszom. Valahogy tudom nincs itthon és tudok aludni. Sajnos foga még mindig kinozza ezért többször felsír éjszaka illetve énara is felébredek ha forgolodik pedig másikszobában alszik,

Felébredt mennem kell mert uzsi van.

Cila
cila
 
 


Sziasztok !

Mi történt , hogy sehol senki. Vagy senkinél semmi? Igaz én is elvesztem kicsit. Nálunk sincs sok újság. Kicsi fiam mindenhol felál rendezi át a lakást.Eljutottunk most ahoz a korszakhoz csak 3 méter látható távolság különben összedől a ház.

Nálatok van/volt ilyen probléma?

Miriama lehet hogy már kaptál de a vállalkozói piacon (itt békáson ) a csarnok felőli sor Szentendre felé eső végén van egy stand sok jó cuccal én ott vettem a Levinek és volt lányos színben is (piros) kétrészes overál vízhatlan polár bélés és még az ára is elég türhető 3.200 de ha nem akarsz ujat akkor a Plusz előtti házsorban van a Dinosz nevű kis bolt ahol vesz átt bizományba cuccokat rengeteg overálja van. Illetve még egy a máltai játszótér mögött is van egy bolt de annak a nevét nem tudom ott is van új és használt. Remélem segítettem.

Ja ma voltam írásbelizni és szembesültem vele hogy édes kevés amit készültem azt hiszam tanár kell, vagy még nem tudom. Sajnos biztos nem sikerült. Ha valakit érdekel szereztem egy feladat füzetett.
Remélem lesz időtök írni.

Cila
cila
 
 


Lanyok,
koszonom a dicsereteket a lanykam neveben is. Kép

Miriam,
7-en lesz 3 honapos. Fokent a gegebetegsege miatt nem tudott szopizni, emiatt sajnos nem volt eleg tejem es tapis baba lett. Fejtem neki, de mara mar csak cseppek vannak, viszont ezeket is odaadom. En minden egyes cseppet becses kincsnek tartok. Eletem legnagyobb csapasakent eltem meg, h. nem tudtam szoptatni es ezt a mesterseges xart vagyok kenytelen neki adni taplalekul.

Taliban en is bennevagyok.

F.
falina
 
 


Jah,
libero pelusok csomagolasat gyujtom, azaz a kis figurakat rola a tetejerol. Szoljatok, ha tud nekem adni valamelyikotok.
Koszi!
falina
 
 


Sziasztok!Kép

Falina!Kép
Mi Huggies-t használunk!
Mi is tápisok vagyunk. Nekem vészes vérszegénységem lett a szülés után és eltelt egy kis ídő mire rájöttünk, hogy mitől ájuldozok. Gyógyszert kellett rá szednem, de már el is apadt magától.Kép

Cila!Kép
Nálunk is nagy felfedezések vannak. Bár mi próbáltuk biztonságossá tenni a lakást; mégis megyek utána mindig.

Szilpa!Kép
Hogy vagytok?

Miriama!Kép
Merre vagy?

Megint tettem fel jó pár képet az albumunkba;
ízelítőül, íme a gyönyörűségemKép

Kép

Üdv.
Lina
Vendég
 


Sziasztok!!

Látom, mindnekinél minden okés (nagyjából) Kép
Ennek örülök.

Linocska!
Nagyon szép a babód.
Köszi, nagyjából mi is jól vagyunk.
Voltunk védőnéninél. Minden okés.
Voltunk Uh-n, szintén minden oké. Mindent megmutogatott a kicsi fiam. Nagyon ügyi volt. Adatok pont jók a korához.
Úgy néz ki, hogy csillog valami remény a magánéleti gond megoldására is, így most nem annyira tudtam ide koncentrálni. Ezért is tűntem el. Gyorsan mindig visszaolvastam, de türelmem nem volt leülni a géphez. Bocsika.
Majd pótolom.

Jól meg vagyok fázva. Ma az orrfolyásom végre már sűrűsödik, tehát javulgat, viszont a torkom megint eléggé fájogat. Majd túlleszek rajta.

Mindenkinek jó egészséget!

Puszi:
Szilpa
28+2


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok! Csak nap közben jövök-megyek, esténként meg apa bitorolja a számítógépet, most is közelharcot kellett vívnom, hogy ide engedjen. Kép Úgyhogy ne haragudjatok, ha rövid leszek, de mindjárt menni kell fürdetni is.

Szilpa Kép
Jobbulást neked! Teljes mértékben együtt tudok érezni, én sem kapok levegőt az eldugult orromon, úgyhogy a találkát még halasszuk, hogy ne ragasszuk egymásra a bacikat.

Falina Kép
Mi is Libero-sok vagyunk, hány figura kell? Adok amennyit csak kérsz!!! Mit kaptok érte? Teknőcöt? Én most nem tudom mire használni, a gólyahír klub csak egy éves koráig küld ajándékokat Kép

Cila Kép
Milyen angol füzetet szereztél? Lehet hogy engem érdekelne, jövőre nekem is neki kellene feküdni a középfoknak. A nyelvvizsgáról meg majd akkor tudod, hogy nem sikerült, ha megmondják az eredményt. Hátha sikerült! Vagy nagyon kicsúsztál az időből?

Overált sikerült vennem, hát lányok a kínai piacon nagyon aranyosat, nagyon olcsón. Remélem, hogy tartós is lesz.

Linocska Kép
Talátam egy aranyos verset, biztos tetszeni fog, de meg kell keresem hova tettem, talán holnap napközben be tudom gépelni.

Na csá, megyek, mert az öcsém is nyaggat...

Miriama
miriama
 
 


Linocska
A vers amit ígértem (a védőnők rendezvényének meghívóján volt).

<font color="0000ff">Születtem...
Sylver

Vízhangos csend..
Néma szó, mely nyugtató...
Első érzés, karodban lenni jó!

Selymes ízű anyatej,
melyhez minden ízt mérek majd,
finom illatod, melyet mindenen érzek majd.

Még nem köt e világhoz sok szál,
de az első emlékem Anya te voltál!</font>


Kép
miriama
 
 


Miriama,
persze, hogy teknocre gyujtok! Kép Meg utana a tobbi ajira. ;) Jujj, nagyon orulnek a figuraknak! Kép
Mailen megbeszelhetnenk az atvetel modjat es hogy mivel halalhatnam meg.
tima kukac freemail pont hu

Nektek hogy tetszett a fent emlitett rendezveny? Nekem nagyon bejott, mivel szinvonaltalanabbra szamitottam. Tetszett, hogy volt mindenfele: babamasszazs, csiposzures stb. Es kaptam ajiba egy egesz csomi pelenkat meg aventes eteto/tarolo poharat! Kép Noh, meg persze jo idotoltes volt az uncsi hetkoznapok kozepette.
falina
 
 


Sziasztok Lányok!

Falina sajnos mi más pelenkát használunk nem tudo kneked pelus babát adni de ha lesz majd szolok. Én csak a legkissebbet használtuk belőle erre majd ugynézki júliusban lesz újra szükség. Egyébként mi is tápisok vagyunk nekem egyszerüen nem is indult meg a tejem illetve ami pici volt azt odaattam majd hat hét után gyógyszert kellet szednem és nem sok választás maradt. De teljesen egészséges és jól fejlödik nincs ezzel semmi baj szerintem.

Miriama
A füzet alapfokú ( de gondolom hasonló illetve tudom mivel több) teszt sorokat tartalmaz. Lehet kapni közép fokút is akár itt a Király Zsigmond főiskolán. A vizsga azért nem sikerült mert kicsusztam az időböl túl sokat szótáraztam. Van leckém dvd cd is. Talizhatunk és megmutatom aztán megbeszéljük, minden lehetséges.

Linocska nagyon jók a képek.
Nekem Apa azt mondta nem akarja átállítani a gépet mert ... Na szóval nem tudom mikor gyözőm meg.

Szilpa jobbulást kívánok neked. Torokgyulladásra: kamilla, menta, orvosi zsálya, hársfavirág, azonos arányú keveréke, egy evőkanál leforrázva kétdeci forró de nem lobogó vizzel, naponta háromszór. Nekem engedte az orvos de azért kérdezd meg. Gíógynövényekből általában nem lehet baj.

Klubbot lehetne szervezni hétközben helyet is adom, hétvége is lehet ha apa nincs itthon, de gondolom inkább mindenki hétközben ér rá.

Drága fiacskám már megint gépelni akar inkább befejezem.
sziasztok
cila
 
 


Falina!
Arra a rendezvényre gondolsz, ami a közházban volt okt. közepe felé??
Ha igen, akkor én többet vártam tőle, de azért nem volt rossz.

Cila!
Kösz a gyógynövis ötletet. Én eddig nem szerettem, de mióta babás vagyok, azóta inkább megpróbálom ezeket, mert a gyógyszereket nem akarom!!! A dokimmal már párszor beszéltem gyógynövényekről, és azt mondta minden gondnál, hogy gyógynövényt lehet nyugodtan, mert az nem árt a baábak. Csak anyu is, meg a védőnő is mondta, h minden gyógytea, gyógynövény max 2 hétig lehet használni, utána szünetet kell tartani. És ez nem csak a terhességkor érvényes!! Szóval ki is próbálom. De csak kedd reggelig tudom, mert kedden megyek be korán a korházba, egész napra be kell feküdni, és csak este 10 után jöhetek haza (cukorvizsgálat miatt).

Szilpa
28+3


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Miriama!Kép
Ez a vers is nagyon szép! Köszi, már le is írtam a gyűjteménybe.

Szilpa!Kép
Jobbulást neked, ha még tart a nátha és sok sikert a kórházi tartozkodás idejére is!

Ma vettünk a brendonba ABC design sportbabakocsit. Pehelykönnyű és nagyon örülök neki. Itthon lemenni jó a régi, de néha tömegközlekedésre szorulok. Bár ha lenne jogsim akkor apa itthon hagyná nekem egy-egy napra az autót. De sajna nem éreztem eddig késztetést, hogy letegyem, pedig mostanába nagyon jól jönne.

Jó éjt!

Lina.
Vendég
 


Szilpa,
igen arra gondoltam. En sem azt mondom, h. hiper szuper volt, de en ugy vagyok vele, ogy itt Bekason ennek is orulni kell. Kép

Linocska,
gratulalok a jo vasarhoz! Mi egy akcios etetoszekkel lettunk gazdagabbak a heten Brendonbol, ez is jo vasar volt. Kép
falina
 
 


Linocska!
Köszi. Kép Még tart.

Falina!
Nagyon igazad van Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa,
nalatod Nyuszomuszokam, errol beszeltem. Kép
falina
 
 


Hello!
Hónapokkal ezelőtt jártam erre akkor még halódott a topic, de látom beingult. Örülök nekiKép Van itt sok új emberke akit nem ismerek. Üdv nektek. És üdv az ismerősöknek is!
Próbálok visszaolvasni kicsit hogy képbe kerüljek!

Üdv mindenkinek: Gabi

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Sziasztok!Kép

Gabi!Kép
Üdv neked itt is! Jól eltűntél innen!Kép
És akartam msn-en de vagy te nem voltál vagy én; szóval ZSOMBINAK BOLDOG NÉVNAPOT így "utólag" is. Az izgin ma este is elfelejtettem...

Szilpa!
Falina!
Ti meg mit csináltok az éjszaka kellős közepén?Kép
Vendég
 


Szia Gabii! Kép
falina
 
 


Linocska!
Babanetezünk Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Hello!
-na én jöttem aztán mindenki más eltűnt?
Ezt az oldalt sikerült végigolvasnom, próbálok képbe lenni...

Mi hétvégén lemegyünk a Balatonra és valószínű kb 1 hónapig haza se jövünk, majd jól elvesztem megint a fonalat...

Üdv

Kép
Kép
ickerek/2-55-33-2007_05_24-Botond.jpg[/img][/url]
gabiii
 
 


Gabii!
Ettől a fonalelvesztéstől nem félek, ha ilyen intenzitással irogatunk tovább Kép

Szilpa
29


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szilpa, legalabb konnyeden kovetni tudjuk az esemenyeket! Kép
falina
 
 


Így is lehet mondani... Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok !

Hát igencsak kifogytunk a szóból.
Szia Gabi!
kell a friss vér ide is hátha beindulunk.
Én is eltüntem ey kicsit, este csak beájulok az ágyba sokszor nincs energiám megvárni míg apa befejezi a netezést, Úgy látszik mindenki vásáról mi játszó szönyeget vettünk.
Rohangáltunk mert fagyasztót kéne venni valami nagyobbat, de úgy vettem észre beindult a karácsonyi bevásárlás vagy én szoktam el a tömegtől. Ti hogy vagytok vele? Én szívem szerint megnéztük amit akartuk na menyyünk már, Régebben szerettem nézelődni most idegesítettek az emberek.

www.pocak.coedu.hu ezen az internet címen egész jó dolgok vannak ingyenes kurzusok egy kicsit lehet tanulni meg egy két érdekes dolgot olvasni.

Sziasztok megyünk fürdeni.
cila
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: