A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucust senki ne piszkalja, mert akar harmadik babat! Irgumburgum! Es Zsebit se bantsatok!

Ancsi Kép nekem nagyon rossz iranyba nonek a bolcsessegfogaim, de amig epek es engem nem zavarnak, addig nem engedem bantani oket.

Ja, szerdan delutan kap a nyuszibabam MMR oltast Kép

Majd jovok, ha Lindi mar nem tesz fel tobb kepet...
moosejaw

Ize, hagyomanyos higanyos meg tokegyszeru digitalis lazmerovel hol mertek kisizgagakon? Mert a huliganno tonkretette a fuleshomlokhomerot es oltas elott mar nem tudok masikat venni Kép
moosejaw

Oxi,
durván kiakadtam Kép és ezért fizetek én sokszázalék TB-t...

Pirus,
nagy medela van, és rulez!!!! Kép Szüléshez elvileg kórházi hálóinget adnak, én legalábbis azt kaptam Kép ja, és ha otthon pl. jobban érzed magad pizsamában, vagy szabadidőgatyában, akkor kórházba is nyugodtan lehet vinni, nekem pl. jól elvett a kórházi fílingből Kép előlgombos hálóing meg szerintem nagy népetetés, polót felhúzza vagy leveti az ember lánya, oszt szoptat ezerrel. Mondjuk enyim mellek akkorák, mint ház, nem is fértek volna ki a gombos részen Kép

Piros,
Proone csinálja a táblázatot, neki kell elküldeni az adatokat Kép

És most már furdalt a kiváncsiság, és bizonyosságot akartam, ezért megnéztem a szülésről készült képsorozatot, és végre egészen biztos, hogy a sárga szobában szültem...
NST-n nekem is volt olyan élményem, hogy a gép mindent csinált, csak nem nyomtatott, és meg kellett ismételni... de akkor meg Dóci, aki addig természetesen összevissza produkálta magát, jól bealudt, és nem volt hajlandó magzatmozgást produkálni Kép

Ancsi,
nekem fogdoki mondta, hogy előbb-utóbb ki kell operálni fránya bölcsességfogakat Kép sajnos Kép egyébként jó fogaim vannak, doki meg is jegyezte, hogy milyen szép kis fogak, gyönyörűen lehetne őket fogpótlásra használni... ekkor csuktam be gyorsan a szám KépKép

Pocak,
ez tiszta reklámkép: kipihent, jólfésült anyuka újszülöttje mellett a kék? szobában... szerintem add el a kórháznak Kép

Macskanyu,
én is vittem egy csomag pelust, popsitörlőt is, popsikenőcs van minden szobában Kép
kisün

Moose,
mi popsiban mérünk, de D. nyugodtan fekszik Kép vagy azt játszuk vele, hogy "elbújik" (a fejére húz egy textilpelust) és mi nem látjuk, és akkor moccanni sem mer, nehogy észrevegyük Kép
kisün

Ja es penteken panikszeruen megvettem az overalt: Coccodrillo-t a Kenguruban (mivel tavaly tokjol bevalt), de mindet vegig kellett hivnom, mire valahol akadt meg 86os, mindenki mar oktober elejen megveszi, ez orulet...

Pocak: 1 szavazat kekre

Kisun: meg1 szavazat haloing ellen
moosejaw

Macskanyu, én nem is tudtam, hogy az Aventnak van elektromos változata. Nekem a kézi nem jött be, nagy Medelát béreltünk 3 hónapig, utána már nem is fejtem, mert nem volt rá szükség és volt elég vésztartalék is a mélyhűtőben. Ha van mód rá, akkor a kórházban próbálj ki többet is, és amelyik bejön, azt vetesd meg Apával.

Oxi, akkor én majd balhézokKép

Kisün, köszi szépen. Én is pizsipárti vagyokKép Veszek majd a szexi hálós bugyiból is párat, meg szép nagy Tenát és pizsiben fogok nyomulni. Betétet vinni kell, vagy adnak?
Télen mi a helyzet? Én januárban szültem Zsombi fiamat is, és a klinikán baromi meleg volt, majd megfulladtunk és a babák miatt nehezen lehetett megoldani a szellőztetést. Remélem itt nem lesz 28 fok.

Pronee-nak írok, kösziKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok,

Pelus ügyben gyors válasz félkézzel:

pelenka kell, nekik is van, fürdésnél abba teszik, ottani mellszívó nekem bejött, ajándékcsomagban 1-2 pelenka, valamiért nagy méret, 5-10 törlő, féldeci sampon, fürdető, és jóóó sok iromány reklám gyanánt.

Egyébiránt Máté jófiú, éjjel 5-7 órát alszik egyhuzamban, nappal folyamatos szopi alvás, kaki, bőgés, szopi, alvás, böfi, alvás, kaki....... De majd egyszercsak Kép

Pussztok

Sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Pirus,
betétet vinni kell, azt nem adnak, szóval már kórházi csomagba készítsd be Kép éljenek a pizsamások!!!!! Kép
Ja, és hőmérséklet-ügyben sajnos nincsenek jó hírek: bent 24-26 fok van (ez optimista becslés), szóval meleg lesz Kép

Siso,
szuper az éjszakai nyugi!! Szüléstörténetet majd ugye írsz nekünk, hadd nosztalgiázzunk!!!! KépKép
kisün

Pirus: én is egy katalógusban láttam, de nem tudtam, hogy a kórházban is ki lehet próbálni, esetleg többet is. De akkor nem veszem meg előre. Lassanként csak kigyűjtöm, miket fog Apa intézni helyettem Kép
macskanyu

Kisün!
Ez teccik nagyon... mármint ahogy D lázát méritekKép

Kép
Kép
manoka11

Lista elkuldve.

Amikor en kerdeztem, hogy van-e korhazi haloing, akkor nagyon gyorsan ravagtak, hogy nincs... egyebkent az haloingemnek nem lett semmi baja szules utan.Kép

Sarga szuloszoba rulez!Kép

Doci edes!Kép

Azok a franya bolcsessegfogak! Unokatesomnak negyet vestek ki egyszerre, ket oras altatasban...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok szóf.só banda,
az ember lyánya egy fél napig nem jön, aztán olvashat vissza. Kép

Voltunk 4hós oltáson, anyukám eljött velünk, Vince csak kicsit panaszkodott, aztán hamar megnyugodott, azóta meg már újra mosolyog rám is. KépKépKép Most aludt egy fél órácskát, így tudtunk ebédelni is, és anyukámmal "szerelmeskednek" most, én meg engedélyt kaptam a netezésre. Kép

Úgyhogy most itt vagyok és visszaolvasok.
fic.
ficánka

Dora köszönöm, megkaptam Kép
macskanyu

Hello Lányok!

Gyönyörű idő van, eddig kint csavarogtunk, most meg durmincs van az erkélyen....persze azért megfőztem a heti levest; egy nagy kondér savanyúkumpedlárét, meg lepucoltam néhány ablakot, hogy ki tudjunk látni Kép

Visszaolvasok.

Oxi: van már eredmény?
ada007

Kisün, hőfok nagyon nem rulezKép Valahogy kibírom majd, köntöst nem is viszek, szerintem.

Macskanyu, ahol Zsombit szültem, ott volt többfajta mellszívó, ki lehetett próbálni, majd a tejkonyhás nénitől megvásárolni a számodra megfelelőt. Ezért volt mindenkinek bimbóvédője, mert az is jó biznisz volt.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Hello Csajszik!

Húúúúú milyen on-ok vagyunk ma!!! Alig bírom követni! De ez tök jóóóó! Végre újra van pár pocakos! és mi rögtön on-olunk, meg nosztalgiázunk Kép

Pocak!
Bizony az a kék!!! Én mindkettőt ott szültem. Doninál be akartak terelni minket a rózsaszín/lilába, de láttam, hogy a kék is szabad, és kérdeztem, hogy nem mehetünk-e oda. Először nem akarták engedni, így be is rendezkedtünk abba, poénkodtunk is, hogy na a lányt a kékben, a fiút a rózsszínban szüljük Kép. De aztán jött vissza a szülésznő, hogy oké, átcuccolhatunk Kép

És nekem is vannak ám jó kis reklámképeim Kép Valaki mondta is az egyikre, hogy olyan, mint mikor a filmeken a kisminkelt jólfésült színésznő kezébe adják a babát a szülőágyon Kép

Neet!
Igyekszem, bár ezt Petrának kellett volna írnod, mert tőle függ ám, hogy tudok-é majd Neked BK infokat szolgáltatni!

Oxi!
Ez tök gáz Kép Elhiszem, hogy ki voltál rendesen akadva Kép

Beet!
Sajnálom, akkor vadászok tovább máshol dzsekire...

Zsanci!
Kántor fiúknak bulást!!!

Kórházi témákhoz meg már hozzá se tudok szólni, mert annyi mindent leírtatok...ja, HÁLÓING:
nem kell balhézni se, én mindkétszer szépen kértem és szépen kaptam kórházi hálóinget...jobban jártam Kép

Na, pussz:
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nem tudja valaki, hogy miért vannak krix-kraxok a hsz-eimben?
P.

KépKép
KépKép
piroska

Kisün,
már megvolt Kép

Idézem magamat:

Sziasztok!

Tudom, azóta sokan szültetek, ezért először is sok boldogságot minden anyukának, apukának, és kisbabának!

Nem sok időm van, egy-két óránként kaja van, közte fejés, meg én is eszem piciket, úgyhogy villámgyors szüléstörténet Kép

11-én délután négykor kezdődtek a 10 perces összehúzódások, amit este 8-kor forró fürdővel sikerült 6-8 percesekké varázsolnom, éjfélre pedig már szabályos ötpercesek voltak. Hívtuk bábánkat, én még egyet fürödtem, fél háromra értünk a kórházba, addigra két és fél ujjnyi tágulat volt.
Fél hatkor megérkezett dokim, addigra már 3 percesek követték egymást, és majdnem négyujjnyiraa kinyíltunk. Hétkor, teljesen elsimult méhszájjal burkot repesztettünk, ettől elkezdődtek a tolófájások, és 8.25-kor ki is bújt a mi édes Máté kisfiunk.
Gátvédelemmel szültünk, csak egy pici repedést varrtak, harmadnap már törökülében szoptattam.
Mindhármunknak hatalmas élmény volt, apa nagyon sokat segített. Dokimtól csillagos ötöst kaptunk, bábám megkérdezte, hányat akarunk még, mert nekünk érdemes, nagyon szépen szültünk Kép

Pusztok, majd jövök, ha már nem áll a fején a világ Kép

Sisotris
1 hét 6 óra KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sárga szoba tényleg jó, bár tőlem akárhol is lehettünk volna szerintem Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mert a hosszú hangzóid (ő;ű;stb) kódként jelennek meg. Ez vhol, a billentyűzet beállításainál orvosolható úgy tudom..
macskanyu

Ez kééész KépKépKépKép

Hangosan röhög a gyerekem álmában KépKépKép

Én meg halkan visítok magamban, fel ne ébresszem...

Nagyon édes!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

aha, értem, de sajnos nem tudom mit kell állítgatni, eddig nem csinált ilyeneket.Kép

Sisotris, gratulaKép

Nagyon nosztalgikus hangulatban vagyok most, jó lenne már szülniKép Azért még egy darabig szeretném, ha egyben maradnánk.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Azt hittem Marci ma bojkottálni fogja a szunyát, de most bealudt, igaz egy óra múlva mennem kell a csajsziértKép

Akkor nyert a kékKép Arra a röpke másfél+két órára végülis nekem is mindegy Kép
Marcinál én is kórházi hálóingben voltam és sárga sz.szoba. Balunál saját hálóing, bár szerintem vasárnap éjjel nem is kaptam volna kh-it, mert olvastam már itt, hogy hétvégén ált. kifogynak a textilekbőlKép

Közben Balu is elaludt a kezemben, nekem viszont már fölösleges ledőlnöm, mert utána csak rosszabb felkelni Kép

Oxi: ez tényleg durva, te meg csücsülj a bizonytalanságban? Kép A kezelési módot nem befolyásolja az eredmény, addig azt sem lehet tudni, hogy milyen gyógyszert kapjon?

Kisün: kösziiiiiKép Azért nem szeretném, ha ezzel reklámoznának, és nem is fésülködtemKép Egyébként a honlapon a sárga szobás képen pont az Ica láthatóKép És én is pizsi!

Pelus: én vittem a fürdetésre a kocsiban és mégis a bentit tették rá, mondjuk ua. volt nekem is.

Pussz: Pocak
pocakpacni

Dóra,
én már belelapoztam abba a könyvbe (Gyöngyi/Csongi) és úgy döntöttem, h meg fogom venni. Szerintem jó kis könyv. Kép

Manóka,
apropó, mikor mentek babamasszázsra?

Pirus,
fogok Neked írni privibe összeget! Kép

Ancsi,
van Irén is meg Ica is. Kép Én 4 hónapja szültem - nemtom az mostanának számít-e - és adtak pelust mindenkinek, aki kért, de csak kérésre. Örülnek, ha ügyes vagy és viszel magaddal (v. hozatsz) pelust meg törlőt, mert akkor nem fogy az övék. Ez érthető sztem. Én egyágyasban voltam, és ott volt benn xy kenőcs minta is.

Oxi,
köszi, így már kezd összeállni a kép szobailag Kép a sárgában jelentem ház és sok-sok virág van a képen. És akkor voltam a rózsaszínben is, szóval akkor megvan mindegyik! Kép És nagyon morc vagyok, hogy megint nem jöttök holnap! Kép morcmorcmorc
És mindig add ki magadból, ami bánt!!!!

Macskusz,
nekem gépi Medela van, de kölcsön kaptam és nem is nagyon használom, mert kisfiam mindent kiszív. Kép De egy biztos, elég hangos. A kézi ezért jobb, viszont ott ugye mozgatni kell. Mégis ha vennék, én kézit vennék.

Pirus,
Kisün jól beszélt hálóing és benti ruházat ügyében! Ugyanis a szobába úgysem mehet be senki, Te meg gyakran ki fogsz menni mutogatni a babácskát, és akkor jó, ha olyan cucc van rajtad, amiben jól érzed magad, éjszaka meg alhatsz pólóban is, v. amiben jól esik.
Ami fontos szerintem, h vegyél Tenna bugyit, olyan hálósat, mert az nagyon jól megtartja a nagyobb betétet is, ami a vajúdáskor, ha csorog a magzatvíz, akkor kényelmes, meg szülés után is, és akkor nem lesz foltos a saját bugyesz. Nekem legalábbis jó volt.

Kisün, Dóra: csatlakozom sárga szülőszoba rulez!

Most mennem kell szoptatni, ezért bocs, ha valaki kimaradt.
cupp,
fic.
ficánka

KI is kérdezte,hogy miért szenvedtem a vajúdóban?
Mert szültem kicsit de ezt nem hitte el nekem egy "kedves"bácsi.Részleteket inkább priviben.

Juc
20170114224602

Pirus, elvileg jövő héten költözünk Biára (már hónapok óta hitegetnek, úgyhogy majd akkor hiszem el, ha tényleg beköltöztünk), az Ybl sétány legeslegvégére, házszám még tudtommal nincs, de épp szemben vagyunk a kékpöttyös tigris játszóházzal Kép

Neet, vezetékes telefon: ha van mindenkinek mobilja, és a családban már senkinek sincs vezetékese (mindenki visszaadta, még a dédik is), minek? céges mobilom van, ennél olcsóbb nincs Kép

és matávtól meg kikérem magamnak, hogy azért fizettetnek velem elő, mert internetezni akarok, mikor a két dolog már nem függ szükségképpen össze

most chellónk van, ugyanaz, mint Nektek, Ancsi, a 13 ezres
és még ez is majdnem feleannyi, mint az előfizetés+adsl...
na de abbahagyom, mert már eleget hergeltem magam

Juc, én meg mindig azt hiszem, hogy jól unsz már, mert annyit pofázok

hálóing: én anyaszült meztelen szültem, december 10-én, és félóránként kinyittattam az ablakot, pedig rohadt fázós vagyok.
a pucérkodásról jutott eszembe, Ancsi hogy kiakadt a témán, mielőtt szült Kép
előtte lehet, hogy én is megbotránkoztam volna, de ott helyben ez érdekelt a legkevésbé Kép
és úgy fűtöttek, mint a pokolban!

a szobában is gáz volt, mert a szobatársam alig akart szellőztetni, meg kellett várni, míg kimegy, és akkor 2mp-re ki lehetett nyitni az ablakot, nehogy túlságosan kihűljön a szoba! nyafnyaf Kép
én meg bezzeg a fűtőtest mellett aludtam...

gombolós hálóing: 1etértek Kisünnel, ez egy vicc Kép pizsama rulez, már csak azért is, mert a hálóbugyi sem túl biztonságos Kép

akkor én a rózsaszínben szültem, és nincs is lila? mert nekem olyan lilás volt...

megcsípett egy darázs, a babakocsin ült, mikor összecsuktam Kép akkora a kezem, mint 1 boxkesztyű
és persze mikor tojik be őkelme annyira, hogy még a nyaka is olyan lesz? költői...

votiv 8)
votiv

Sis,
látod, agysejtjeim rohamosan pusztulnak KépKép és még olvastam is... na megyek az erdőbe, várnak a mókusok Kép

Megnéztem a szentimre honlapján az ikejaszoba videóját, jajj de jól esett Kép

Nekem nem volt tenabugyim, de legközelebb viszek mert volt ott vér bővivel Kép

v
kisün

Fic, köszi szépen!Kép Igen, hálós bugyi ismerősKép
Azért örülök, hogy nem ragaszkodnak a hálóinghez. Saját kérésre voltál egyágyasban, vagy oda jutott hely?

Jucus, én voltamKép Irhatod priviben!

Votiv, mi meg abban az utcában lakunk, ahol a P. Tigris van, csak a másik végében, vagyis a legvégében, utána már csak a patak van a kertünk végénél.Kép Drukkolok, hogy mihamarabb meglegyen a költözésetek.
Azt hiszem akkor ide is vinni fogom a jégzselémetKép Múltkor a gátsebemre használtam, de végül azzal hűtöttem magam. Most remélem nem lesz gátmetszés, nagyon szeretném elkerülni. Akkor és ott nem fájt, de utánaKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Holnap úgy is megyek a szülészetre, majd jól megnézem, hogy milyen színű melyik szoba és milyen kép lóg a falon Kép Aztán jól beszámolok nektek Kép

Votiv: tegyél rá ecetes vizes rongyot, az valamelyst semlegesítí a mérget, meg hűsíti is.

Ficánka: köszi Kép jól megfontolom. Az avent azért is tetszett meg, mert van steril tejgyűjtője, amiben fagyasztani is lehet.
macskanyu

én használtam egyszer a kórházi nagy medelát, tényleg igazi fejőgép, márcsak múúúznom kellett volna hozzá Kép

itthonra csak a mellgyulladás Kép után vettem Avent Isis kézit, a célnak megfelelt, de később még jobb volt a "sima kézi" Kép mert gyorsabban ment és nem kellett órákig mosni az alkatrészeket Kép

most szólt pasifej, hogy vmi jogvita van a kivitelezőnk és a BiaTv közt, és amig nem rendeződik, szó sem lehet bekötésről Kép erre az uram kijelentette, amíg ez nem rendeződik, szó sem lehet beköltözésről Kép ami a rosszhírben jó, hogy
egyébként simán bekötik 2 nap alatt, és alig lesz drágább, mint a upc

votiv 8)
votiv

Votiv, mi összesen 15e körül fizetünk az internetért, a kábelcsatornákért és HBO-ért. Szerintem nem rossz.
P.

KépKép
KépKép
piroska

Pirus, szerintem nyugodtan keszulj ugy lelkileg, h nem feltetlenul a valasztott orvosod lesz bent a szulesednel. van eselyed erreKép. viszont egyaltalan nem biztos, h rosszabbul jarnal massal... tudom, ez nem valami joindulatu megjegyzes tolem, de a prof nem kulonosebben lopta be magat a szivembe...Kép viszont a felesege, allitolag, egy nagyon jofej, kedves no. a kutvolgyiben szuleszno, ugyhogy ez itt nem tul relevans informacio, bar pl. Babarozsa tudna kirol van szoKép

Ada, hogy alltok a foggal? kivanom, h nalatok sokkal konnyebben bujjanak ki, mint mondjuk nalunk. mert itt idonkent kesz remalomma valik...Kép
egyebkent en tok keszulok a holnapi tornaraKép: mar hazaszallitottam egy jo 20kilonyi rakomanyt (ebbol 9 a gyerekKép), es meg var ram egy ugyanilyen sulycsoportu szallitmany. ja es persze hegyre fel!Kép

Kisun, a kirandulas nagyon klassz lehetett.Kép nekunk is van egy betervezve, es mar baromira varom!

Oxi, ez gyonyoruKépKép

Moose, nagy drukk az oltashozKép

ctg gepek: hat, ez se semmiKép. a szules alatti allando mericskelesnek amugy sincs tul sok ertelme. igy meg aztan vegkepp nem...Kép

ja es akit erdekel: a Teckoban a 190g-os gyumolcsos hippeket 199-ert vesztegetik!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macskanyu, az aventes tejgyűjtő zacsikkal csak 1 a baj: újonnan már nem kapsz hozzá "eszközt", amit a mellszívóra csatlakoztathatsz...
úgyhogy fejés után a kisflakonból mindig szépen át kell töltögetni, ami ugye veszélyes üzem, mert az anyatejnek minden cseppje kincs! Kép
ettől függetlenül nem tudok jobb megoldást...

ecetes ötletet köszönöm, asszem kezd múlni a dudor

Pirus, egész közel leszünk egymáshoz KépKépKép Fic, most már lassan kiköltözhettek Ti is! Kép de mindenkit szívesen veszek, jöhet más is! Kép

votiv 8)
votiv

Macs: aztán majd mindegyik szobában szülnek és te nem látol semmit és nem mondod meg nekünk jóóóólKép
A kézi fejővel te vigyázz, ölég fárasztóóó, de ha gondolod majd odaadom a gépit, igaz "csak" Pesztonka, és kipróbálod, hátha több időd, türelmed leszKép mint nekem. Én már csak a cseppeket gyűjtögetemKép

Fic: én maradtam kiKép én is sárga (is). Nem baj, majd holnapKép Egyébként már beraktam a tatyóba a lemezt, majd szólj rám, nehogymá' hazahozzamKép

Most kotrok babákat keltegetni, oszt húúúzok BanyámértKép

Pusz: Pocak

pocakpacni

Votiv: múúúú
Kép

pocakpacni

Recca, igen, azt észrevettem, hogy nincs sok idejeKép Még szerencse, hogy valamennyire rutinos vagyok a témában és nincs sok kérdésem. Azért úgy fogom fel, hogy valahol Neki is köszönhető az, hogy a szülészet ennyire népszerű. Igen, olvastam, hogy itt bármelyik orvosra nyugodtan rábízhatom magamat és a babát.Kép
Sokat gondolkodtam a Kútvölgyi és a Szent Imre között, ezért elolvastam anno azt a topikot is, ahova a felesége is ír. Nagyon szimpatikus nő az írásai alapján.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Hi-Hi, ha nem jutok be szülés miatt a szobákba, akkor is mekkérdem az Icát és JUSZT is beszámolok Kép
macskanyu

Pocak! KépKépKép

végre normál méretű a kezem, és máris jobb a kedvem! Kép

Moose, végül nem várjátok meg a korszerűnek mondott oltás bevezetését? szegény kis Nyúl, részvétem oltás miatt Kép

Ezsván bontya a házat...

votiv 8)
votiv

Moos, teljes az egyutterzes oltas ugyben, mi is szerda delutan kapjuk a kethos oltast.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

MeggyöttünkKép

Votiv: holnap jössz? Mennyi píz legyen nálam? Csak mert ált. nem szokik kp-m lenni csak kártyaKép

Macs: oké, várjuk a beszámolót! Kép

pocakpacni

Ezt már felraktam?
Kép
Így kell Marci ölébe tenni BalutKép Mindig nyújtja a kezét MarciKép

pocakpacni

Sziasztok,

Kicsit nem jön az ember és máris annyit írtok, hogy vissza sem tudok olvasni.

Recca: én is tudom, h kiről van ám szó. :-) Ja és prof nekem is a kedvencem... hihi

Holnap megint nem tudok tornára menni, pedig annyira szeretnék. Most már igyekszem eltetetni a keddi kezelést, bár még novemberben kétszer kell járnunk.

Na megyek visszaolvasok, hogy naprakéssssssssssz legyek belőletek. :-)

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Rég olvastam ennyit vissza.Kép

Votiv, köszi Réka nevében is. Eddig nálunk a kidűlesztett pocak, lábujjhegyen pipiskedés ment, ma a játszóházban megszerzett egy játékbevásárlókosarat, és azt tologatta. Hol térdencsúszva, hol lépegetett utána. Aztán a kiscsaj összeverekedett a másik legkisebb babával.Kép Mert a srácnak is a bevásárlókosár kellett.

Ada, grat a vizsgához.
zanza

Johi, csak nem o volt a szulesznod?KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Dóra! az Irén cicázik, csak azt hittem, hogy Irén = Ica (ezesetben).

Piros! hálóinget adnak a szüléshez, ha éppen nincs fullon az osztály. mikor mi szültünk, azon volt.

Macskaanyu! jobban jársz, ha kinézel vmit, és ha szükséged lesz rá, apust küldöd, mert a kórházban van nagyon jó elektromos mellszívó, amit a csecsemősök adnak ki. lehet, hogy nem lesz rá szükséged. mondjuk én Medelát vettem, mint ami a kórházban van, csak annak mini változatát. nekem nagyon bejött.

Oxi! amikor felmerült a toxémia gyanúja terhességem végén, a doki elvégeztetett valami fehérje vizsgálatot. amit persze nem azonnal csinálnak meg, mert össze kell jönnie X kémcsőnek!! no lényeg, hogy jó mérges voltam, de mivel véletlen 2 nap múlva arra jártam, elkértem a másik eredményem és csodák csodája kész volt ez is. hogy hogy lehet ez?? hát mondták, hogy az emberke, aki méreget, elment szabira, és mindent megcsinált előtte. akkor bezzeg nem kellett megvárni a kémcsöveket.

Vera! mások fogát lehetne használni fogpótlásra? oké, akkor adhatsz egyet, kettőt Kép)

Piros! betétet nem adnak, te vigyél. tena bugyi és betét rulez!

szerintem a kórházban nem lehet kipróbálni csak a Madela mellszívót. ugyanis nincs másik.

Votiv! én csak azon akadtam ki, hogy reméltem, hogy nem kő meztelenkednem. sajnos kellett. iszonyat kiszolgáltatottnak éreztem magam.
remélem lelappad a darázscsípésed mielőbb.

ancsipancsi

Hát le nem higgadtam az tuti, de csinálni nem sok mindent tudok. A legrosszabb az egészben a tehetetlenség. Most vagy ne vonják a TB-t és akkor kifizetem a vizsgálatot, vagy ha már erre keresek, akkor csinálják meg. A bugyrom tele van. Most fizessek valakinek külön még, hogy történjen valami?
Moose: Adj tippet, ilyenkor kinél lehet reklamálni, hogy ne tegyék tönkre a kölyköm, meg az én idegrendszeremet is?

Votiv: Miért nem csodálkozom, hogy halasztódik a költözés? Kép
Darázs Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, ne haragudj, de nem tudom, mirol van szo, mert mostanaban nem mindig sikerul mindent visszaolvasnom. Mondd legyszi, melyik nap irtad es megkeresem! (Rec kerdeset se tudom, amire eloszor senki nem valaszolt neki, meg Sis sztorijat is csak most masodszorra lattam, hat szornyen el vagyok maradva mostanaban...)

Fic, figyi, ma beizzitottam a mosogatogepet, mindjart megyek, hogy kiszedjem belole a cuccokat Kép

Kisun, mazlista vagy, de ma en is az voltam, mert a sarki gyogyotarban kaptam egy ugyanolyan fuleshomlokhomerot, amilyet a csajom tonkrevagott, es meg olcsobb is volt valamivel Kép ugyhogy mostmar tokjol tudom majd merni a hojet. mert nekem nem ilyen konnyu am a dolgom, az en lanyom ugyanis fogocskabajnok, nem bujocskas Kép pelenkazas kozben is el szokott szaladni meztelen fenekkel, kepzelheted, milyen boldog vagyok akkor Kép Kép es nagyon belejott a rajzolasba, vettem rovid, vastag szines ceruzakat, egesz sokaig eldolgozunk veluk, csak gyozzem papirral...

ja, coraban is van valami akcio most kecskemeti es hipp eledelekre (5+1 kiszerelesek vagy mi)

Rec, te meg ne cipekedjel, mert nagyon veszelyes, egy csomo mindenfele bajod lehet tole! (holyag-, meh-, vegbelsullyedes meg mittomen) cipekedjenek a pasik, nekik mas a berendezesuk, meg B is sok mostmar, olyan maratoni tavolsagokon meg plane, amiket te nyomsz! hallod! vigyazzal magadra, engem meg vegyel komolyan, legalabb te...

ON: en is kaptam korhazi haloinget, pedig nem is kertem, csak csodalkoztam, hogy allandoan oltozkodnom kellett (vizsgalathoz meg vajudni zold korhazi, szuloszobaba bevonulni sajat, szuloszoban atvenni feher korhazit)
moosejaw

Moose: Elküldve 2005 Október 24 hétfő - 13h 56:
Tehát ma Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Lányok!
Annyira rágerjedtem én is a szoba színe témára, hogy én is visszanéztem a szülés képeit és hát egyértelműen a sárgában jött Lilla világra.

Nálam hálóing volt és megfogadtam legközelebb pizsi és mackó leszKépTenna betét nagyon jó!

Nekem Medela kézi fejőm van és én nagyon szerettem. Előtte volt egy pesztonka, az szerintem elég gáz , el is adtam. A korházi gépek is tök jók.

Képzeljétek Lilla tegnap jelezte először, hogy bekakilt. Rámnézett és azt mondta kaka. Annyira édes volt.Kép

Ja és teljesen kész vagyok. A németen nézenm a LOST második sorozatát és a mai rész nagyon durva volt. Eddig azt hittem már nem nagyon tudják fokozni, de ma kikészültem egyszerre volt izgi, szomorú és felemelő. Csak annyit mondok volt benne szülés a dzsungel közepénKép

Ja és szoktam nézni a németen a született feleségek című sorozatot is. Ha valakit érdekel a véleményem , akkor annyit mondhatok szórakoztató, bár vannak bénábbra sikerült részek.

Neet, nem válaszolsz a kérédsemre?

Juc az volt tornával kapcsolatban a kérdésem, hogy ha elmennék nem lenne-e a Lilla életveszélyes a polofoamokon fekvő babákra. Mert ő még nem tud nagyon vigyázni hova lép vagy esik.
beetrix

Oxi!
Annyire de annyira gáz a sztorid, hogy nem igazán tudok mit hozzászólni. Le vagyok taglózva.
beetrix

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: