A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Most sem volt felhőtlen az éjszaka, de azért egész jól kialudtam magam, meg a kedvem is jó, biztosan azért, mert végre-végre süt a nap!!! Kép

Pirus,
én Icánál szültem, nekem is választott volt. Ha gondolod, kérdezz rá, én nem tettem, hanem informálódtam kicsit, h mennyit "szokás" adni, aztán a szülésen tapasztaltak után honoráltam a segítségét. Nekem nagyon sokat jelentett az ő jelenléte. Kép Dokid is van, v. csak szülésznőd? Bián merre laktok? A kedvesem családja, meg sok barátunk is odavalósi. Lehet, h egyszer mi is kiköltözünk, de egyenlőre Bp. rulez van. Kép

Juc,
Soma rulez volt eddig is, de most még rulebbbbbbbb Kép

Ada,
mégegyszer gratula a vizsgáhozKép, és nem adok pépet!!!!!

Zsanci,
jó bulást a dedeknek, Neked pedig kitartást!!!! és még ezt is: Kép
Éjszakát megúsztátok?

Egyet mondjatok meg, most akkor a kék szobában van a falon a liliomos kép, v. nem? Én voltam sárga, zöld, kék és ikeás szobában, rózsaszínben azt hiszem nem, de tudom, h van, és úgy hívják, h barackszínű.

Na most megyek, kirakom Vincét az erkélyre.
fic.
ficánka

Kisün, köszi szépen az infót, akkor majd 8-án rákérdezek, akkor megyek Hozzá egy kis elbeszélgetésreKépEsetleg priviben számszerűsíthetnétek is.Kép
Már jártam erre régebben, csak nincs nagyon időm írogatniKép A profhoz járok terhesgondozásra és remélem a szülésnél is jelen lesz majd. Ettől egy kicsit félek, mert szerintem nagyon elfoglalt. De ahogy olvasom, itt bármelyik dokira rábízhatja magát az ember. Január 20 környékére várjuk a babát, már most beilleszkedett a feje, mindkét UH-s dokinő szerint lejjebb van, mint kéne, de reméljük, hogy januárig még kibírjuk egyben.
A táblázatba hogyan lehet bekerülni?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Votiv,
visszatérve esti témánkhoz: még sok víz lefolyik a Dunán, amíg biztosan helyezik tappancsukat a földre a manók. Kép
neet
neet

Ficánka, örülök, hogy Neked is jó tapasztalatod van Icával kapcsolatban.Kép Remélem van privi a profilomban, arra megtennéd, hogy küldesz egy összeget?
A Viadukt lakóparkban lakunkKép Mi is Budapesten kezdtük, utána Veresre költöztünk, majd most, hogy férjem cége Budaörsre költözött, így Biatorbágyon vettünk házat. De itt már szeretnénk végleg megmaradni, mert nagyon jó hely.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Szija Mindenki! Kép

Piroska, nekem is az Ica a szülésznénim Kép a "tarifát" én sem tudom, de azt mondták okosok, hogy az orvosnak szánt összeg fele. Mikor jön a baba?

Kisün: attól még, hogy van bölcsességfogad, még nem bizti, hogy ki köll szedni őket Kép irígyellek a kirándulás miatt Kép) Én legfeljebb a Normafához járogathatok ki, mert egy fél óra séta után is bekeményedik a hasam, mint a beton Kép

Votív-drusza: köci Kép és neked is pussz Kép

Proone: még csak most láttam először a táblát.de nagyon teccik Kép Ezexszerint nem tudjátok, hogy Tamás v. Tünde? vagy nem is akartátok?

Tejtémához: Nekem szakmám a tej, úgyhogy annyit mindenképp mondhatok, hogy a friss, otthon megforralt tehéntej nem okozhat bajt, csak a mennyiségre és a fokozatos hozzászoktatásra kell ügyelni. A felnőtt gyomorból tényleg hiányzik a laktóz enzim ( ez bontaná ugye a tejcukrot), de hasmenést ez is csak akkor okoz, ha a szervezet nincs szokva a jelenlétéhez, ill.laktóz allergia esetén, de ez más tészta. Megnyugtatásul, azok a tehenek, "akiknek" valami miatt antibiotikumot kell adni, nem kerülnek be a fejőházba, a tejüket nem keverik bele az értékesítendő tejbe. Erre állandó és igen szigorú ellenőrzések vannak, a telepeken csakúgy, mint a tejiparban. Egyébként a zacskós rokonnak télleg nincs igazán köze a tejhez. Még akkor sem, ha kinder-tejszeletbe bújik és onnét hantázik Kép

Kérdés: van valakinek ötlete, hogy mi a teendő ilyenkor? Fülöpke, mind a 30 hetes pocaklakó létével kitalálta azt a mulatságot, hogy amikor iszom, utána jókorákat rúg a gyomromba, amitől a megivott lityó igyexik visszaköszönni... nem vmi. szalonképes állapot.. Kép
macskanyu

Pirus!

SZijja!DE jó hogy megint jelentkezel!

ZSanci!

De jó nektek előkarácsony!Betegség nem jó,de lámpával majd elzavarod!

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Macskanyu!
Nem szeretnénk tudni, hogy kislány lesz-e vagy kisfiú - egészen a születéséig. Ez kis gondot okoz a ruházata kiválogatásában, meg hasonlók, de nem baj, majd válogatok még egyet, ha hazajöttünk a kórházból. Kép

Én mostanában, a 35. héten kezdtem el olyat érezni, hogy néha jön fel a gombóc a torkomba, de oadalent nem érzek semmit, pedig biztos csinál valami olyasmit, hogy belenyomja valamijét a gyomromba...
egyébként a doki által kiírt időpont szerint MA VAGYOK HETES!!! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Lakas szalad, Kati alszik es en megis titeket valasztalak!Kép

En mar azt sem tudom, hogy mit irtam a multkor, lehet, hogy duplazni fogok...

Ada, gratula a vizsgahoz, ugyes vagy!Kép LH-nak pedig gratula a foghoz!Kép

Bogar! Macifarm tok jo lehet! Es mi az hogy a macik nem csak mezen elnek? Irgumburgum!

Kisun, de jo nektek, hogy kirandulni voltatok! Mi is rendszeresen jartunk turazni, egyik kedvenc helyunk -Mo. hegyei utan- Szlovakia. Sajnos a nyar ota mar csak apa megy a haverokkal, de tavasszal mi is felkerekedunk Kataval. (Pont most maradtunk ki egy jo kis bakonyi turabol, pedig a kulcsos hazban meg gyerekagy is volt, mint utolag kiderult.)

Fabrik, tudok a konyvrol, de meg nem olvastam. Az W-ovi mindenfelekeppen tetszik!

Tenyleg, Booklinerol megrendeltem a Simogato babamasszast, remelem megeri.Ismeri vki?

Ildi, tenyleg jobban jarnatok, ha kipakoltatnatok a kutyust! Csunya szovodmenyei lehetnek az alterhessegnek!

Az Orsolyaknak utolag is sok boldogsagot!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok!
éjszaka megúszva, bár 5-kor kelt, gagyogott, majd kakkantott egy nagyot. Kép Nem tudjátok, hogy lehetne a bélműködését megregulázni??? hogy ne hajnalban akarjon kakilni, hanem mondjuk 10-kor??? olyan, de olyan elégedetlen anyuka vagyok, hogy ilyen összevissza kakilós fiam van, pedig próbálok rendszert vinni az életébe. Először evés, aztán játék, aztán alvás (egész éjjel), utána evés, és UTÁNA kakilás, nem pedig előtte...de nem tanul a nyavajás!!!Kép
Juc!
igen! Rávilágitok a problémára...Kép
Mindenkinek köszi a gyógyulós ráolvasást, már elmondtam nekik, hogy hányan szeretnék, ha meggyógyulnának...!! és úgy látom, már egyre jobban vannak...Kép
Macskanyu!
megkeresnéd nekem azt a matricás elérhetőséget?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

massza+zs, irni sem tudok...

Proone, azert legyen boven unisex ruha, mert nem biztos, hogy ki tudtok mozdulni egy ideig! En apat kuldtem bababoltba (szerencsere ket saroknyira van a Brumi-Maci), pedig azt hittem, hogy mindenunk megvan es a darabszammal sincs gond. Hat volt.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Proone,
jé, ti sem tudjátok a nemét? De jó!! Mi sem akartuk tudni, minden UH előtt figyelmeztettem a dokit, el ne árulja életem (eddigi) legnagyobb meglepijét! Kép Legközelebb is így teszünk, semmi sem ér fel azzal az érzéssel, amikor kibújik és a doki rádnéz, és .... jaaaaaj... Kép
Viszont volt egy csomó fehér meg sárga cuccunk, meg mindenféle, amit kaptunk, rózsás és kék is, na bumm, ha itthon kékben van, istenkém, mi van akkor? Az első 6 hétben úgysem viszed valszín sehova, ha jön a dokibá, vagy te viszed esetleg mégis, arra egy szett bőven sok a hagyományos kék-rózsaszín cuccokból. És az 56os méretet úgyis pikpak kinövi, talán mire mozgatható állapotban lesz, már kell is a nagyobb méret, akkor meg majd ráértek vásárolgatni, ill.a rokonyok hozhatják a meglepi ruhákat. Kép
neet
neet

Neet!

SZia!

Juc
20170114224602

Pirus, pusszantlak! te vagy a mai nap legjobb híre Kép és kell hozzá vezetékes telefon? és hogy kell nálunk megrendelni? menjek oda ügyfélfogadási időben (ma 16-18-ig), és megrendelhetem?
bocs, hogy ilyen önzőn rádtámadtam, azzal kellett volna kezdenem, hogy gratulálok a babához! kisfiú, kislány? szülésznő ügyben nem tudok segíteni, de látim, már akadnak jelentkezők Kép alternatív szülőszoba: nálam sajna kimaradt, szülésspecifikus okokból Kép de szerintem egyáltalán nem lehetetlen, hogy ott szülj!

jaaaj, épp most anyáztam szét magam, mert kiderítettem, h Bián 1db kábeltv van (Biatv), de ez még istenes, na de egy 1db telefontársaság van, mindenkitudjamelyik, és van sok adsl cég, na de mindegyik követeli a vezetékes telefon beköttetését attól az egy darab szolgáltatótól...

eszem megáll, hogy aranyáron adnak egy kőkorszaki szahar szolgáltatást, amit mindenki csak visszamond, és óriási a piacvesztés, és még pofffátlanul nagyképűek: "legalább 2-3 hét a bekötési idő, mert a kollégáknak jóvá kell hagyni a műszaki feltételeket, a szerződésnek be kell érkeznie és fel kell dolgozni, és a befizetésnek is meg kell érkezni blablabla" - mi lehet ebben több mondjuk kis túlzással 5 napnál????
persze konkurencia nincs, éljen a távközlési piac liberalizációja...

és miféle árukapcsolás ez, és mit szól hozzá a versenytörvény, hogy csak vezetékes telefon előfizetéssel adnak adslt?? aminek szintén vagy 1 hét a bekötési ideje Kép és akkor a két előfizetést összeadva már 20e fölött vagyok
(és én még szidtam a upc-t...)

mikrohullámú és egyéb internetekről is érdeklődtem, de rádióstól tartok Oxi hétvégi ködös története után, más kérdés, hogy adóközpont meg egyszerűen nincs is a környéken, a fővárostól kb 20 km-re...

szóval kétségbeestem aztán bedühödtem, és most jól szétoffoltam a topikot Kép lehet, hogy hetekig nem tudok jönni, ha nem lesz net

ja és felhívtam az önkormányzatot, és a betárcsázóst ajánlgatták, meg a matávnál is, "ha spórolni akarok" KépKépKép
(("És mit eszik? ugyanazt, mint mi. Tényleg."))

ez a huszonegyedik század, feleim Kép

Manóka, azért köszi Kép és mindenkinek mindent Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci megkersem Kép

hogyaszongya: Bp. VII.ker. Király u.95 itt, van egy trolimegálló,egy ajándékbolttal, aol megrendelhető a matrica. van egy telefonjuk is: 20-377-0648 ill méljük: info@babyonboard.hu Csak egy fénykép kell a babáról, meg hogy te mit szeretnél feliratnak. olyan 2000 ft körül van egy egyedi matrica. Majd kíváncsi vok ám a végeredményre Kép

Neet, én sem szerettem volna előre tudni, de a 4D-n azzal kezdte az uh-s néni hogy de szép kislány... úgyhogy már mindegy..

kb. miből mennyire lehet szüksége (ruhaféle) egy friss babának? nov.19 úgy-e börze és gondoltam akkor beszerzem a maradék szükségest.
macskanyu

Votiv!

Mikor költöztök?
Olyan jó sokat írsz mindig,ezt szeretem benned te,újságírónőciKép

Jucus
20170114224602

Votiv,
ha a matávról (tékom) van szó: nem értem, mi a baj vele, sztem még mindig messze a legolcsóbb formája a telefonoknak. Mi kb 1 hetet vártunk rá, 5000ért kaptunk egy olyan készüléket, ami "magától megy" és ebben benne volt a beszerelés, kiszállás, stb, szóval össz ennyibe került, és a csúcsidő 10 vagy 20, du 5 vagy 10 ft alá még nem ment egyik szolgáltató sem. Nekünk asszem 1700 a csomag, és ennek fele lebeszélhető, vagy 3400 és ebből 1700-t beszélünk le, nem tom, de a lényeg, h tényleg ócsóságos. Azért maradhatunk barinők, ugye? Kép Csak kicsit kiálltam mellettük... (hé, illetékesek, akciós kupont kérek, meg féléves ingyen beszélgetést... Kép)
Ja, ha nem erről van szó, bocsi, befogtam. Kép
neet
PS: SZIA JUC!Kép
neet

Votiv, sztem is éljen a 21.század Kép
Volt szerencsém lakni egy tanyán, tavalyig,Bp-től szintén 20 km.-re, ott sem volt jobba netkörülmény, viszont addig is tökéletesen működött a gprs. Átmeneti megoldásnak mindenképp jó. Képzeld el, mikor mindenkinek Votiv-elvonási tünete lesz itten... Kép
macskanyu

Itt minden info megvan a matricarol:

www.babyonboard.hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Votiv, kisfiú lesz a lelkemKép a Szabolcs nevet választottuk Neki.

Na igen, minden ADSL alapú internethez szükségeltetik telefonvonal. Mi nem akartunk vezetékes telefont, már évek óta kit&#369;n&#337;en megvagyunk nélküle, ezért is döntöttünk a kábeles megoldás mellett. Az adott is volt, hiszen csak a BiaTV-n keresztül lehet m&#369;holdas adásokat nézni itt, meg gondolom a UPC direct is m&#369;ködik, de olyanunk már volt és nem igazán jött be. Szóval a kábeles internethez nem kell telefonvonal és igen, az ügyfélszolgálaton keresztül rendeld meg, én telefonon intéztem és 1 hét múlva már volt kapcsolatunk is. Akkor akciós volt, és nem volt bekötési díj, 10e Ft-ot fizetünk a közepes sebesség&#369; korlátlan csomagért havonta.
Nekünk Veresen mikrohullámú internetünk volt és kiválóan m&#369;ködött hóban, fagyban, ködben is. Itt valóban nincs ilyen szolgáltató.Kép

Jucus, Szia!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Macska-anyuka,Kép
ruha: gyerekfüggő (is), ha nagyon bukós, meg sokat bekakilós, (mármint pelusból ki) akkor napi 4-5 ruhacsere is lehet, de ha rögtön kimosod, másnapra száraz is. Ha mákod van, nem lesz nagyon bukós a ded (tej visszahányása a ruhájára, rád, hajadra, ruhádra...), és akkor napi 1 cuccban el lesz szépen. És akkor kb 5 db ruha is bőven elég mindenből. (Body (alulkapcsos trikóféleség) és felette rugdalózó rulez, a kisingek sz@rok, mert felcsúszik, kicsúszik, dereka megfázik, kényelmetlen, stb). Ha rugi ujjatlan, alá hosszúujjú body dukál, vagy fordítva: rövidre hosszút. Mi asszem félévet csak ilyenbe öltöztettük a dedet.) És csak azért variáltam a ruháit, hogy ne legyen uncsi a fényképeken. Kép 56os cuccból tiszta butaság beszerezni 10et fajtánként, mert sose lesz rajta a fele se. Ami fontos: láb között lehessen kigombolni, patentolni, stb, hogy ne kelljen mindig teljesen levenni róla az egészet, mert eleinte napi 8-10x fogod pelenkázni. (Ugye első baba lesz? Ne osszam má itt az észt egy 8gyerekes mamának... Kép)
Saját tapasztalat: nekünk volt asszem 3 hosszúujjú és 3 ujjatlan rugink, de még ezt sem használtuk ki teljesen (a fele mindig a szekrényben figyelt), body-ból is kb ennyi (6-7 db talán, azaz volt több is, de sose használtuk őket) De ha biztosra akarsz menni, és nem minden este mosni, akkor szerezz be többet. De 10nél nem érdemes többet semmiképp.)
neet
neet

Votiv, hova és mikor költöztök?

P.

KépKép
KépKép
piroska

Lindi,
Most láttam a fotókat, még jobb, mint képzeltem! És úgy látom, Grétinek is tetszett... Kép Tegyél még fel!

Fic,
Én a kék "szalonban" szültem, de nem emlékszem, hogy milyen kép van ott. Az a rövid idő, amit ott töltöttünk, nem képnézegetéssel telt Kép de így volt a legjobb!

Votiv, Bogárka,
köszönöm, hogy olyan megnyugtatóan válaszoltatok (még hétvégén) az alvással kapcs. kérdésemre. Egyébként én sem szoktam átfordítani őt, mert gondolom, hogy Neki így lehet kényelmes... Kép

Olyan szép idő van, és mi nem mehetünk ki Kép sajnos ma reggelre lázas lett V........

Blaye
blaye

Bogárka,
mindenképp nézd ma a BK első részét, a reklámban szoktam hazaérni suliból. Szerdán pedig nézd mindkettőt, és majd számolj be, mert akkor csak fél 10 körül érek haza. Kép Nehogy lemaradjak az MMS-taking nagy pillanatáról. (Maja, Miki, tusi..) Kép KÖSZIKE! Kép

Blaye,
bocsi, mi volt a kérdés? ÉS te kékben szültél, ugye? (Szoba)
neet
neet

Köcce Neet Kép valóban első bébicsek Kép örökölt ruhákból kaptam egy halommal, de mind 62-től felfele vannak méretben. Lehet, hogy azok is jók lesznek, mert a macskapa szerény 197 cm magasságával ki tudja mit örökített a gyerkőcre Kép Az uh-n is azt mondták, hogy minden ok, csak a combja nagyon hosszú.. Kép Badiból állok rosszul, de már remélem nem sokáig.

Télleg Szt.Imrében kell vinni pelust, vagy elég otthonra venni?
macskanyu

Szia Lányok!

Na ez a hétvége is olyan gyorsan elrepültKép

Szombaton végre elmentünk úszni. Hát azért a kiscsaj elszokott egy kicsit, de a végére már egész jól belejött. Viszont akkora nagy barom , feledékeny marha állat vagyok, hogy elfelejtettem Zsaninak nacit venni, pedig még bent eszembe volt. Most már nagyon ég a bőr a pofámról.Kép

Majd bevásároltunk és ezzel el is ment a nap.Viszont vasárnap Egerben jártunk 18. születésnapot ünnepelni rokonoknál. Már szinte nem is emlékszem arra a napraKép Hiába öregszünk! Napközben elmentünk a Kohári pincészetbe bort venni és ha már ott vagyunk persze meg is kell kostolni. Jelzem már ebéd előtt úgy becsiccsentettem, hogy fülemig ért a szám. Viszont jó borokat vettem.

Bogárka!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de sajna már eladta a kabijait a csaj.

Mi si voltunka Medveparkban kb. 3 hete. nekem alapjáraton tetszett csak zavart, hogy egy szennyvíztisztító mellett van, és hát eléggé van bukéja. Meg nem tartottam fernek, hogy a medvék, farkasok nagy helyen vannak. A rókák meg mosómedvék ott nyomorognak a kis ketrecekben. Jucus mi is láttuk, amint egy farkas tőlünk egy méterre marcangolja a mirelit fehér nyuszitKép Viszont az tényleg édes, amint a medvék lenyalogatját a mézet.

Lindi!
Én is én is én is akarok ilyen helyre menniKép Nagyon jók a fotók.

Jucus!!!
Ezer köszönet az anyagért, amit Oxival küldtél. Az a vicces, hogy Lillának van egy fotelja és annak pont ilyen az anyaga csak piros alapon.

Ada!
Gratula vizsgához! Viszont senki nem válaszolt a tornás kérdésemreKép

Off:
Most döbbentem csak rá,hogy új részekkel indult a vészhelyzet. Neet, drága mi volt az első részben múlt kedden?

Kisün!
Vagány, hogy voltatok túrázni!
beetrix

Ja, akit érdekel megújjúlt a Lilla honlapja, vagány kis flashes cucc lett( made by nagybácsi), aki kiváncsi nézze meg:
web.interware.hu/lolko
beetrix

Blaye,
jaj, már írtad is, kékben, kérdés visszavonva.
neet
neet

Beet!

Szívesen,ebből az anyagból varrtam a szoptatóspárnát és ennyi maradt belőle.

Tornáról mit te kérdeztél?

Juc
20170114224602

Macskaanyu,
pelust, popsitörlőt vinni kell, de csak a 2. naptól, az első nap ők (csecsemősök) intéznek mindent. (Ruhát végig kap, csak a hazavitelre kell majd behozatni saját ruhácskákat)
A pelusos csomagot a kis kocsija aljába "illik" tenni, amikor betolod ÕT a csememősökhöz, mondjuk az esti fürdetéshez, akkor értékelik, hogy gondoltál a költségvetésre, és akkor valszín használják is (ha meg te teszed tisztába a szobádban, akkor egyértelmű, h a sajátot használod), de ha épp nem vittél, persze nem hagyják kakiban a babát. De inkább hozass be valakivel a 2.napon.
Viszont (asszem szintén a 2. napon) egy halom termékmintával el fognak látni a naccerű reklámozók, úgyhogy popsitörlőt még úgy egy hétig nem is kell vennetek. Kép Ellenben pelus rengeteg fog fogyni. Kép DE JÓ NEKED! Kép
neet
neet

Tényleg jó nekem, Kép de még csak a 30. hétnél tartok... Addig csak morzés módszerrel kommunikálok Fülöpkével Kép olyan messzinek tünik még az a december.... Kép
Viszont holnap megyek Icához, megbeszélni a szülést,meg megszemlélni a szülőszobát.. remélem nem parázok be Kép
macskanyu

Sziasztok!

Véééégre süt a napocska!!!

Ada: Grat!

Macskanyu: ne vidd túlzásba a vásárlást, max. egy-két lányos rucit vegyél, mert Balu már kinőtte az első adag ruciját! Még börze előtt kéne talizni, és akkor a börzén már tudnád, hogy mi hiányzikKép És légyszi regisztrálj MSN-en, ott lehet csacsogni sokatKép

Piroska: Ica nagyon jó és kedves és aranyos, én kettőt szültem vele, gátvédelemmelKép

Vettem vaterán egy babatornáztatót!!! Úgy örülök neki!
Képzeljétek, 3 nap alatt kb. 2 deci tejcit gyűjtögettem össze a tejgyűjtő kagylóba,tök jó, bánom, hogy nem vettem előbb.

Lindi: nagyon szépek a képek!

Most akkor Balu melyik szobában született? Én zöldnek láttam a falakat, de kék volt a függöny (tanácstalan szmájli)

Beet: bocsi, mi volt a kérdés?

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fic!
én is a kék szalonban szültem. A falon lévő képen PINGVINEK vannak...KépKépKép
azért emlékszem ennyire, mert előtte egy héttel ott volt nst, és szülés után sem jutott eszébe senkinek, h átvigyék az ikejás szobába a kis családot, igy ott nyomorogtunk a kékben...
egyébként egy Monet kép van a falon. asszem eredeti...Kép
és ha minden igaz, és mért ne lenne?, kék virágok voltak rajta...Kép
van egy zseb-impresszionista kertek könyvecském, abban is benne van. És mondanom sem kell, ott is az eredeti kép van...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak!

DE jó,hogy kaptál tornáztatót,kicsit bánkodtam,hogy beetettelek és aztán meg elvitték előtted.Kép

Zsanci!

Tuti,hogy eredeti a MOnet!Kép

Juc
20170114224602

Ez melyik?

Kép

Vagy csak nekem nincs fogalmam a színekről?

pocakpacni

Pocak ez kéknek láccik Kép
macskanyu

Juc: nem kellett volna bánkódnodKép a másik két gyeröknek tényleg nem volt és túlélték azt az időszakotKép Balu sok mindenben másKép A többieknek járókája sem volt, Balunak az is kellKép, de csak a védelméreKép

pocakpacni

A fal is?Kép Akkor milyen a zöld? Képet kérünk aki ott szült!Kép

Most megyünk sétálni a napocskába!!! Majd még jövök (talán)!Kép

pocakpacni

Neet! apám, Eszti de jó fej. Kép mennyi idős is pontosan? (csak hogy tudjam mikortól jön el a babamaraton nálunk is) most lesz csak 1 éves, nem?

Votiv! sajna én rossz fogú vagyok, úgyhogy nem ez volt az első elvesztett fogam, nem is töröm magam, hogy megtaláljam Kép még ma is fáj a fülem tőle.
Isti fokhagymásan eszi a spenótot? vagy azt még nem szabad nekik adni?
én is utálom a távközléseseket, de valahogy megértem őket, hiszen a nethez kábel kell, ingyen meg senki nem engedi, hogy a bájtok futkározzanak kábeleiken, ezért kell a tel. előfizu. majd ha az egyéb netszolgáltatóknak
lesz tel. hálózatuk, vagy bélrlik a matávzól, és ők fizetnek, akkor is ki fogod fizetni nekik.
mi chellosok vagyunk, de azzal is számtalan gond van, nem beszélve róla, hogy 13eFt az előfizetés.

Zsanci! ha jól tudom, akkor jövőhéten hétfő-kedd is mszüneti nap lesz. lehet, hogy hétfőn szombati nyitvatartással azért üzemelnek a boltok, de nem fix. TANKOLJ BE PELUSBÓL!!

Piroska! sztem a szülésznőtől ne kérdezd a tarifáját. épp most olvastam egy újságban, hogy a tarifájuk 5-20 eFt. azért hallottam olyat is, aki ennél többet adott, de a szobában lévő csajok mindegyike 20 körül adott. (a császárosok közül csak én adtam, mert nekem sokat segített előtte a szülésznőm) Ki lehet ez az Ica? Nem az Irén? nem folyton "cicának" szólított? ő nagyon ari nőci.
melyik prof?

Vera! nekem tök fájdalmasan bújtak ki, és pont ez a fog, amit most kifingott, úgy bújt ki, hogy tele volt apró barna pöttyökkel (lukakkal), mintha éjjel nappal csokival tömtem volna magam. azóta már ötvenszer tömték, úgyhogy recsegett-ropogott, mikor húzták, és természetesen BELETÖRT! :/ két gyökeret utólag szedett ki a
doki.

Macskaanyu! kórházba kérnek egy kis csomag pelust (én 20-at vittem, és az ott kapott mintacsomiban is volt 5), és mikor kint van nálad a bébi, te azzal teszed tisztába. az enyém sajnos sokat volt benn, mert jó béna voltam, így nem sok pelus fogyott. még azt se mondták, hogy minden kaja előtt tegyem tisztába, így ha sírt, folyton néztem, hogy nem a pelus miatt-e. mondjuk kaját úgyse kapott sokat... (lentebb is olvasd el)

Neet! én megkérdeztem fürdetésnél, hogy vigyek-e pelust, és mondták, hogy míg bent van náluk, ne. a költségvetésen te úgy segítesz, hogy amennyit viszel, annyival több "széthordható" marad náluk. ráadásul senkinek a kiskocsiján nem láttam pelust, ellenben a csecsemős szobában, iszonyat nagy halmokban állt a libero. a kiscsomagban meg egy 10-es popsitörlő volt, meg egy 5 db-os (!), úgyhogy nem igen elég, sztem. változnak az idők Kép
mikor fájt a mellbimbóm, mondták, hogy hozassak be XY krémet. mire mondtam, hogy már csak holnap du. jön a férjem, azt mondták, hogy oké, van nekik minta, csak gondolták... és kaptam két kis mintatubust. (amit a krémes cég direkte azért hagyott ott, hogy osztogassák...érted!)

AKIK MOSTANÁBAN SZÜLTEK írjanak már, hogy náluk hogy volt ez a pelus ügy, mert érdekelne. én is úgy készültem, hogy majd amíg benn lesz a csecsemősöknél, addig is teszek a kocsiba, de mivel senki nem tett, és nem is kérték, mikor kérdeztem, így kórházi Liberót kapott.

Pocak! nekem csak fejésnél (szopinál) folyik a másik cickómból a tej, vagy ha már itt az idő a fejésre. úgyhogy én balfék kitaláltam, hogy egy kis műanyag Avent cumisüveg kupakot teszek a cicimre, amit odafogok egy pelussal, míg a másikat fejem. közben kb 10 ml gyűlt össze, legnagyobb meglepimre.

ancsipancsi

Pocak!
te bizony a kékben szültél!!! Kép felismerem a 300 éves ctg gépet, aminek csak egy hibája van: nem mutat szivhangot és fájást...Kép jól megjártam vele, azt hittem picikém épp most haldoklik, én meg ott vagyok egyedül a szülőszobában, és ez mennyire jellemző rám...aztán kiderült, hogy csak a gép kaka. Akkor Juc épp a vajúdóban érezte magát rosszul...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi!
köszi!!!!!!Kép Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Te mikre emlékszel!Én tényleg nagyon rosszul éreztem magam a vajúdóban,fúj!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Pelus valóban csak a szobába kell (ha jól tudom valamikor tél végén volt egy kis botrány Libero ügyileg a csecsemősöknél, azóta legalább ott azt a pelust kapják a dedek, nem kell vinni)

Pocak: Nekem ez a zöldnek szobának tűnik.
A festményekre már nem vagyok biztos, pedig napjában 1-2 ctg-n voltam azért Kép A kékben valami taviizék vannak, a rózsaszínben liliomok, a zöldben vitorlás, a sárgában ház talán Kép

Zsanci: A CTG mindenhol egy rakás kaka, nekem sem volt jó a sárgában, meg cserélgetik is. Azt hiszem a rózsaszínben volt csak új. Az összes szülésznő oda vitte a privát nst-it, ha épp szabad volt, mert az legalább értékelhető volt.

Ha valakinek kell tejgyűjtó kagyló (Avent), meg bimbóvédő (szintén az) nekem van 1-1 pár, vettük, de nem sokáig használtam, nem csöpögök.

KépKép
oxigen
Györköny

És akkor most megint lemondom a holnapi tornát Kép
Felhívtam a dokinénit, hogy mi van az eredménnyel és azt mondta, hogy mivel ez egy drága vizsgálat, nem csinálják meg azonnal, hanem gyűjtik és majd egyszerre, ha összejön elég kémcsövük, így lehet, hogy ezen a héten sem lesz eredmény, mert kevés beküldés van most Kép Fel vagyok háborodva, hogy azért fuldokoljon az én egyszem csajom, mert nem hajlandóak vizsgálni Kép
Minden keresetemből rengeteget áldozok erre a kupac kakára, de magánrendelésre kellett menni, ogy legalább foglalkozzanak a lány bajával, és most még ez is!
Fabrika: Az ÁNTSZ ilyenkor nem csinál semmit? Ha itt egy nagyon fertőző betegség valószínűsége, akkor hagyják hetekig húzódni még a megállapítását is, hogy tényleg az-e? Ez normális rendszer?
Mondjuk az ÁNTSZnél sem mondtak semmit, hogy kire nézve fertőző a dolog és mire kell vigyázni és hogy fertőtlenítsek és hogy terjed és egyáltalán, én néztem utána a neten, ez felháborító!

Bocs, de ki kellett adnom magamból...

KépKép
oxigen
Györköny

Macskanyu, akkor majd meséljél, hogy milyen volt Icánál, én kíváncsi vagyok. A szül&#337;szobákat már legutóbb megmutatta. Az Ikeás nagyon tetszett, de még nem tudom elképzelni, hogy hol, milyen pózban lehetne ott szülni.Kép A többi szül&#337;szoba is rendben volt, picik, de a célnak megfelelnekKép Reméljük!

Juc, Te miért voltál rosszul a vajúdóban?

Ancsipancsi, köszi szépen, ez az összeg az, amire mi is gondoltunkKép Nem hiszem, hogy Irén lenne, mert a névjegykártyáján is az Ica név áll. Nem cicának szólított, hanem PirikénekKép Azt hittem csak egy prof van, a Rákóczihoz járok.

Irjátok csak a fontos infókat, én közben jegyzetelek szorgalmasan, mit kell vinni a kórházi csomagban.Kép
Nagy, gépi Medela van a csecsem&#337;osztályon? És szüléshez adnak kórházi hálóinget, vagy a sajátban van az ember?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Oxi, és többiek:

PELUS: feltűnt, hogy a kórházi listára se tették rá a pelenkát, csak szóban említették, hogy az nincs rajta, de vigyünk. ekkor már gondoltam, hogy hivatalosan jár nekünk a pelenka, csak rejtélyes oknál fogva kevés van. azért nem is csodálkoztam, mikor azt mondták, hogy a csecsemősökhöz nem kell bevinni, és valaki a szobába is sztem tőlük kért.

amúgy milyen pelusbotrány lehetett? csak nem kakásan hagytak egy babát a romladékok?

ancsipancsi

Ancsi, az elso ejszakatol kezdve en pelenkaztam Katit, ok csak a furdeteskor csereltek rajta. Hogy milyen fajtat kapott Kati en mar nem is emlekszem.Kép

Biztos nem V. Ica a cicazo szuleszno, ezt meg regebben kideritettem.Kép

Oxi, te nagyon tajekozott vagy, hogy melyik szobaban milyen kep van!Kép A sargaban tenyleg hazas-retes van!Kép
Tudjatok, hogy a Szt. Imre honlapjan van VIDEO az IKEA szobarol???KépKép

Pirus, haloingbol sajat kell (szuleshez is), a mellszivohoz nem tudok hozzaszolni, nekem nem volt ra szuksegem.
Van egy nagyon jo bepakolos listam, ha kell elkuldom e-mailben.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra, nagyon megköszönném, ha elküldenéd a listát, a cím a profilomban van.Kép

A táblázatba kerüléshez ide kell írni az adatokat, vagy valahova priviben?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Dora: a bepakolós lista engem is érdekelne. Lécci küld el nekem is Kép gyeo@freemail.hu köcce Kép

Ancsi: A Váradiné Ica tényleg Ica és nem Irén. Az egy másik csajszi Kép

Pirus: majd mesélek, remélem holnap délután már Kép

Mindenkinek nagyon köszönöm a pelusos( meg egyéb) infókat Kép És rögvest van is helyette másik Kép
Milyen mellszívót érdemes venni? Én igy kapásból az Aventnek az elektromos változatát néztem ki, de csak úgy expoci módon. Nektek milyen tapasztalataitok vannak erről? ill mi a jó? Kép
macskanyu

Ha balhézol, a szüléshez adnak külön hálóinget. Jobban jársz, ha balhézol. Kép Vagy olyat vigyél, amit egyébként is kidobnál.

Adatokat sztm ide is írhatsz, Proone nagyon lelkesen csinálja a táblát Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Macskanyu: Nekem kézi Aventem van, az jó, az elektromos a még lustábbaknak van, viszont drágább és ha nem fog kelleni, akkor sztm pénzkidobás. A kézi viszont biztos hosszabb ideig tart (főleg hajnalban érzi az ember óráknak) Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: