Ki vagyok borulva attól, hogy ennyi baba és mama lebetegedett a tali óta
Ettől féltem, hogy ebben a szar időszakban bármikor bárki elkaphat egy jó kis megfázást, de ha a tali után betegszik le valaki, tuti az lesz, hogy tőlünk kapta el
Ugyanakkor azzal próbálom nyugtatni magam, hogy pénteken megint voltunk dokinál, és szerinte Bálintnak továbbra sincs semmi baja, csak nózi folyás és fogzik és nyugodtan menjünk társaságba.
Jobbulást mindenkinek!
Tcis
Fantasztikusak a mesés képek.
Nagyon hálás lennék, ha csinálnál nekem is 1-2t.
Küldök emailen fotókat és légyszi oda küldd vissza.
Még karácsonyi ajándék kiegészítőnek is jó, klassz nagyban előhivatni, bekereteztetni nagyszülőknek.
Vera
Tündér vagy, hogy felajánlottad a kesztyű készítést. Köszönöm. Ugyanakkor tegnap az Auchanban nagyon klassz cuccokat sikerült venni.
Kence receptet majd felteszem, ha kicsit több időm lesz, de nem felejtem el.
Mindenkinek köszönöm a mit hol hozzászólást, de egyhelyen az Auchanban megvettük a kantárós sínadrágot (mókás, de 98-as méret volt jó rá - ezek a francia gyerekek ilyen törpikék lennének??!!) + egy kötött téli sapit, kesztyűvel+egy igazi hóálló orkán kesztyűt és még egy frankó vízálló hótaposó csizmát is.
Szóval tőlünk jöhet a hó, akkor is ki tudom dobni a gyereket az udvarra
Képek nagyon jók.
Nem is tudom ki kérdezte a festett fát. Unokahúgom festette, ő autodidakta festő.
Egy kérdés a végére:
Anno a Madrinában vettünk Korbell márkájú szarospelus gyűjtő kukát. na, most az a gáz, hogy mivel Brendon lett, így nem forgalmazzák és a belevaló speciális zsaákot sem. legalábbis Budaörsön nincs.
Tud valaki olyan helyet, ahol lehet még kapni? Jó lenne, mert így használhatatlan a kuka
Most más nem jut eszembe.
Edit