A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Na visszajöttem! Kép

Milyen honlapról beszéltek? fertility.com?

angel37

Angyal
Igen,arról.
Neked is van ott görbéd?ha igen tedd már fel légyszi ide!!

KépKép

KépKép
okr

Nekem saját gyártású excel görbém van! Kép
És fogalmam sincs, hogy kell felrakni...

Ja, mailben tudok küldeni, ha vki nagyon szeretné látni! Kép

angel37

Én kérem a mailt!
Cím a profilomban.
Ha gondolod,megpróbálom feltenni ide.

KépKép

KépKép
okr

Mindjárt küldöm!Kép

angel37

Angel!
Írtam neked e-mailt.

Kép
Kép
zsazsóka73

Köszi, Zsazsóka, megkaptam!Kép
Írtam már választ is!Kép

angel37

Angyal
Köszi a mailt,már válaszoltam is.Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kicsit elkésve, de azért küldöm a gombócokat és ha van még palcsi, akkor egy pár kakaósra igényt tartanék.

Kriszti!
Bár, ahogy íram nem értek hozzá, de a Te görbéd nem bízakodásra ad okot? A vérvételből meg nem azt mondták, hogy nincs baba, akkor ezt már tényleg nem értem?

Hajni!
Megy a drukk továbbra is, látod mégis lesz eredménye, hogy bíztattam a hőmérődet!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba
Épp újabb adag palacsinta készül.
Tegnap olyan nagy sikere volt ,hogy ismételünk.
Küldök egy párat,kakaóval megszórva(ma túrós is van ám)

A vérből csak hormonokat néztek,HCG-t nem.Olyat itt nálunk nem csinálnak.
Vizeletből volt menoteszt,az lett negatív.
3 napja már,hogy barnázom,úgyhogy nem tudom mi van?!

Angyal
Neked is még egy adag palacsinta megy!

KépKép

KépKép
okr

Ááááááá, ki fogok durranni, most ettem meg egy fél tepsi almáspitét! Kép

De egy kis túrógombócnak és egy kis túrós palacsintának mindig van helye! Kép

A menoteszt az mi?

angel37

Csajok, házi feladat: Kép

mindenki teljesíti, amikor tudja, de mindenki vegye elő a vallatólámpát és világítson a dokija szemébe, hogy mi a búbánat ez a barnázás!

angel37

Angyal

Nem ismerem a menoteszt mechanizmusát,de sztem hasonló pontos,mint a Qupido.Kép

Vallatás rendben!!!

KépKép

KépKép
okr

Ja, akkor vmit félreértettem. Azt hittem, hogy menoteszt mutatja ki a babát.
Ablak nyitva, jöhetnek a palcsik Kép

Mostanában nekem is meg kell látogatnom a dokit, aki műtött, meg akarja nézni a cisztámat, hogy mi van vele?

Mennem kell, lánykám fölébredt és ki kell szívni a nóziját.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Akkor ez a menoteszt egy terhességi teszt? Jaj, de segg vagyok, nem értem! Kép

angel37

Szoni,
orrszívó-porszívóval csinálod?

angel37

Igen a menoteszt,a terhességi teszt,de vizeltből csinálják itt mifelénk.
Én azt hiszem egyről beszélünk,csak félreértettük egymást.

Jobbulást a kislányodnak!
A ciszta reméljük már a múlté,és minden rendben lesz!
Mennek hozzá a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

OK, asszem értem Kép

SZonibaba,
remélem és is, hogy csak jót fogsz hallani a dokitól Kép

és ne felejtsd el a barna pecsételést megérdezni!: O Kép

angel37

Nekem a dokim azt mondta, hogy a mensi első napja akkor az első, ha 18 óráig, azaz du. 6-ig megjön, ha utána, akkor az a 0. napnak számít.

A barnázás mennyire erős? Nekem úgy rémlik, mintha a rendes beindulástól mondta volna. De majd rákérdezek én is!

moni

Móni,
nahát ezt még nem is hallottam! ez új számolási korszakot nyit nálam! Kép

Számolni biztos, hogy a rendes beindulástól kell, az az első nap, a barnázással kapcsolatban továbbra is az a kérdés, hogy egyáltalán mi ez! Kép

angel37

Sziasztok!
Hasonló gondokkal kűzdök,mint Ti...
"Tervezett babát" szerettünk volna, így 2004-ben abbahagytam a gyógyszer szedését.9 hónapig nem volt mensim, aztán 20-40 naposak voltak a ciklusaim.Három hónapig szedtem Clostit, jártam ultrahangra, de nem bíztattak.Aztán "besokaltam" és szünetet tartottam.Szeptemberben úgy éreztem, hogy itt az idő.Elmentem UH-ra, de megint az ismerős mondat: "ebben a ciklusban nem volt ovuláció", bár a hőgörbém és a PG/53 is mást mutatott nem vitatkoztam...Ismét Closti, majd UH...És felcsillant a remény!Itt tartunk most.
Kicsit hosszú voltam, de jó volt kiírni magamból.Jó, hogy rátaláltam erre az oldalra...

Kép
brill

Üdv Brill!
Elég régóta próbálkoztok már.Remélem mielőbb sikerül babásodni!Kép
Nekem is azt mondták UH-n még ciklus elején,nem lesz p.é.-m.Aztán mégiscak volt.
Ha a görbéd ,meg a PG53 szerint volt,akkor ne izgulj,biztos csak türelmetlen volt,aki megnézett.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Köszi a bíztató szavakat!
Ha tudtam volna 22 évesen, hogy nem könnyű babásodnom, eszembe sem jut gyógyszert szedni...De hát ilyen irányú vizsgálatok sajnos nincsenek.Marad a remény...

Kép
brill

Szia Brill, üdv a topicon! Kép

Akkor épp most hol tartotok? Most volt PÉ-d?

Ezt a kütyüt nem ismerem, bár már hallottam róla...erre kell ráköpni? De furának tartom, hogy ez is azt jelzi, meg a hőgörbéd is jó, és mégse lett volna pé...

10 évig szedtem gyógyszert, és szerencsére, amint abbahagytam, azonnal beállt a rendszerem...

Te mit szedtél?

angel37

Meglestem az adataidat!

Egyben üdv az ötyék között! Kép Kép Kép

angel37

Hogy kell megnézni más adatait?
Én csak a sajátomat látom....

Egyébként üdv itt Brill!

Kép
Kép
zsazsóka73

Rákattintasz bárki nickjére! Kép

angel37

Kösz csajok!
Angel!a 13.napon voltam UH-on és idézem:"bal ovariumban 22mm-es folliculus".Azt nem tudta megmondani, hogy már levált-e,de aznapi és harmadnapi akciót javasolt... Akcióztunk.Tehát most várunk.

Kép
brill

Akkor az egy jópofa megérett tüsző volt! Kép Ha akcióztatok is rendesen, akkor minden esély megvan egy zebrára! Kép

angel37

Brill
Hát az nagyon jó!!!
Sztem az hatalmas.Nálam a 13.napon,5-6 mm-t láttak.

KépKép

KépKép
okr

Nekem ilyet még nem is néztek! Kép

Én is akarok hatalmas folliculust! Kép

angel37

Köszi csajok!

Angel!a 13. napon voltam UH-on és idézem:"bal ovariumban 22 mm-es folliculus".Azt nem tudta megmondani, levált-e,de javasolta az aznapi és harmadnapi akciókat.Most várunk...

Kép
brill

Bossi a dupláért!Azt hittem elszállt ...

Kép
brill

Angyal
Vallatáskor tessék ezt is kierőszakolni!

KépKép

KépKép
okr

További kellemes estét Mindenkinek! Kép

Azt hiszem, már csak holnap jövök!

angel37

Nagyra nőtt, kérdés, hogy találkozott e apu ondócskájával?
Tesztet még nem szeretnék csinálni, mert addig van remény.
Nálatok mi a helyzet?Krisztit látom, szorgalmasan mér, sajnos még nem vagyok mindenkivel képben, de igyekszem!

Kép
brill

Szia Angel!Neked is szép estét!

Kép
brill

Angyal!
Kép
Holnap én már nem leszekKép

Brill
Ez az utolsó ciklus,hogy méricskélek,megfogadtam.
Annyit tudok,hogy volt p.é.-m,de hogy mikor?Kép
Szóval úgy gondoltam,akciózunk majd amikor jólesik,Képhátha így célravezetőbb lesz.
Mondjuk hőmérőfüggőség felé közelítek,úgyhogy lehet ez terv marad.Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok, most vagyok itt először. Tudja valaki hogy pé után mi okozza a barnás csöppöket? mi jelentenek? köszönöm
malnax

Üdv Malnax!

Ne ijedj meg,csak annyit jelent megrepedt a tüsző!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti
Úgy látom, hogy most babázol.Õ nehezen jött össze?Lehet ,hogy ha visszaolvasnék megtalálnám a választ,de így egyszerűbb a dolog.Tényleg elég érdekes a hőgörbéd!A fertility renszer mit mod a pé-re?Akciózni, amikor jólesik...kívánom neked, hogy így sikerüljön!!!

Kép
brill

Sziasztok!
Van egy kis idöm gondoltam benézek,láttom még zebra nincsKép csajok kitartás!!Gyorssan elment a hétvégeKép,a lagzi nagyon jo volt,csak szarul vagyok "hasmenésem van"nem birok enni mert roszul esikKép.A höm még fennt van ,beált a 36,6-ra remélem még feljebb is megy!
Üdv az ujaknak.)!
Holnap reggel felteszem a görbém,most nem tudom mert nekem került ma a laptop, és a görbém a másik gépen van !

Kriszti!
Amig nem jön meg addig még van esély.Kép!Jo a görbéd!!Kép

Hajny!
Jó a görbéd drukkolok ,h fennt is maradjon sokáig,és pocaklakod legyen!
Vendég

Írtam egy csomót és elszállt. Most csak röviden.
Szóval a tüsző még nem jelent semmit, mert nem biztos, hogy megreped. Nekem nyáron volt így, lett egy szép cystam, ami kiürült szerencsére a vérzéssel. Pedig LH teszt is és a görbe is azt mutatta volt pé-m. Na erről ennyit. Én ekkor "dobtam" el a hőmérőt.

moni

Editke
sajnálom,hogy rosszul vagy!Nem lehet,hogy valami rossz ételtől van?Kép
Igézzük a hődet,hogy menjen fentebb!
Várjuk a görbét!!!(holnap)

Brill
A kislányom fogigátló után 4 hónappal sikerült.Semmi hőmérő,és társai.
Most ez már a 8.hónap,hogy próbálkozunk.
A fertilityt megőrítette a hőm,már vagy 14 ovulációs dátumot írKépKépez egy évi peteadag lenneKépKép

KépKép

KépKép
okr

Moni
Én most fogom eldobni!

KépKép

KépKép
okr

További szép estét mindenkinek!
Köszönöm mégegyszer a baráti fogadtatást!
Brill

Kép
brill

Szia Brill!
Gyere máskor is!

KépKép

KépKép
okr

Kép
Jó éjt mindenkinek!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Köszi ara gondoltam,hogy vmi járvány lehet mert 2 napja a párom volt igy,és sokan panaszkodnak hasmenésreKép,vagy lagziba nem esett jól vmi,talán holnapra jobban leszek!Én is megyek eléggé álmos vagyok!
Holnap leszek!Kép Mindenkinek szép álmokatKép

Betti!Angel!
Köszi a képeket!

Szia Brill!Szivessen láttunk ,gyere csak minél töbetKép!!!Puszi Kép
Vendég

Sziasztok!

Én most jövök, mikor mindenki megy Kép.

Bea, valami akkor nem sikeredett. Még fel sem vettél szerintem partnernek. Küldd el nekem a címedet lécci. Majd én is megpróbállak felvenni. Hátha.

Proone, szerintem a három kilós baba is hatalmas. Én szeretném ha az enyém azért alatta lenne. Lehet hogy élőben kisebb a hasad, de így képen, akkora mint egy, mint egy.... fogalmam nincs mi, de hatalmas Kép.

Szóval rólam. Ma reggel lepotty a hőm, 36,9-re (nem mértem előbb mint szoktam). Aztán kedves görcsöcskék egész nap (még mindig fogfájós stílusban). Szóval éjszakára várom, hogy megjöjjön. Ugyanis szivat. Napközben még semmi nem volt. Sőt még csak ingerült sem vagyok. Pedig igencsak az szoktam lenni előtte.

Igazából ma vagyok a 28. napon. A régi rendszerhez képest ma kellett volna megjönnie, esetleg holnap kell. Az újhoz képest már 2 cn-on kellene lennem. Szóval igazából nem tudom,hogy késik e.
Szüval csak várok, és várok. Közben meghülyülök a görcsöcskéktől, meg a cicifájástól. Komolyan mondom, még mindig képes napról-napra szemmel látható mennyiséget nőni.

Szóval ez van. Nagyon köszönöm a drukkokat. Édesek vagytok. Hülye vagyok, de még mindig bizakodom. Pedig ha már ennyire görcsöl, akkor meg szokott jönni. De én mégis, hátha mégsem.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: