A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Sokaknál utólag az is látzik a hőgörbén, hogy mielőtt hirtelen felmegy a hő, akkor úgymond mélyponton volt.A fertility ekkora teszi a pé-t Szóval szerintem azt is érdemes figyelni, amikor nagyon, még az átlagnál is alacsonyabb a hő.
A tui recept a kétnaponta Kép Akkor biztos beleesik, vagy köv nap van, de a kiskatonák még esélyesek.
A tojásfehérjét is szokták mondani, ez nálam nem jó jel, mert soha nem veszem észre,
Viszont nekem szokott fájni akkor a hasam.
Azt is érdemes megfigyelni.

Kedden én is rákérdezek a barnázásra!!

Húú én kérek palacsintát!!!!!
A pizza után biztos jól esne Kép

Kép
Kép
beuka

Angyal
Írtam itt egy csomó mindent,és elszállt!

Hamarosan megtudod,milyen szülés után a mensi!Ebben biztos vagyok.
Itt ez remek november,mikor legjobb a takaró alatt.
Sok kis babuci lesz augusztusban!!!Kép

Ada is augusztusi.Aznap 9 baba született......meglátjátok termékeny hónap elé nézünk!Kép

Tényleg j ó,hogy nem olyan a fogantatás,mint a szülés.Bár egyik kolléganőm szerint "akkor is jó mikor bemegy,meg akkor is mikor kijön."

KépKép

KépKép
okr

Angel ahogy így mondod, belegondoltam, hogy a mostaninál az első "barnás" napon a WC-ben úgy láttam én is ,hogy piros. Akkor lehet, hogy az is volt.

Kép
Kép
beuka

Beuka
Küldöm a palacsintát!Van lekváros,és kakaós.
Előtte mi is pizzat ettünkKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta legyen igazad!!!!!!

Kép
Kép
beuka

ezt még az előzőre írtam Kép

Köszi a kakaós jó lesz! Kép

Kép
Kép
beuka

na lépek, mert az a pizza még hátra van, meg nyitom az ablakot is a palacsintának Kép

visszatérek!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Figyelj,érkezik a kakaós palacsinta!Kép
Kér még valaki?Szívesen küldöm,ám!

KépKép

KépKép
okr

Lányok! Hajrá november! Kép

Én már számolgattam is egy kicsit, és az esélyes napjaim a négynapos ünnepre esnek! Kép Kép
Még a végén halottak napján fogan...

Kérek palacsintát én is én is!!! Kép

angel37

Hú, és most jövök rá, hogy a rákövetkező esélyes időszak is még novemberre esik! Kép

angel37

Angyal
Jó lesz az,olyankor sok lélek keresgél meleg családi fészket.

Jó,kicsit morbid,de én hiszek abban,hogy az születik hozzám aki kiválasztott magának régen.
Pl,mikor már vártam Adát 1 hónapig lakott náluk egy légy.
Az folyton ott volt,ahol én,és tisztes távolságból figyelt.Ha főztem ráült a tűzhelyre,ha tusoltam a tükörről nézett.
Nem vagyok budhista,meg ilyenek,de az a légy sztem a kislányom volt,előző életében.
Ne nevessetek ki nagyon!

Nyisd az ablakot,megy a palacsinta!Kakaósat küldtem,remélem jó.

KépKép

KépKép
okr

sziasztok
nekem anno 13 éve mértem rendesen ,egyik reggelre felugrott és apát azonnal magamra rántottam és itt a lányom
gilingalang

Gili
Akkor ti nagyon ügyesek vagytok!

KépKép

KépKép
okr

Okr
Nekem is küldhetsz a palacsintából.Iiiiiiiiimááááddddddddddddddom.
Túrós nincs?Kép

Inci 32+6

Kép
Kép
incike

Incike
Csak neked,csinálok túrósat.Kép
Megy........

KépKép

KépKép
okr

Gili,
ügyesek voltatok Kép
nálunk sajnos nehezen felkelés, aztán rohanás van, de most szabadnapra fog esni...Kép

Okr,
köszi a palacsintát Kép
Jesszus, én most dobtam ki egy legyet a szobámból!!!

angel37

Sziasztok!

Olvasgatok egy kicsit és jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Látom azért jól elvoltatok. Ha van még palacsinta ide is jöhet.

Potter, nekem nem jöttek be a görcsoldók ezért nem akarok velük többet kisérletezni. Az alkohol jó ötlet. Ha megjön benyomok egy üveg pezsgőt, attól tuti elmúlik Kép.

Incike, nagyon édes a baba Kép. A hasad is hatalmas. Köszike a képet Kép.

Okr, sajnálom a negatívságodat. Még jó hogy később jöttem és nem én tettem fel a hülye kérdéseket Kép. Azért örülök, hogy nem vagy teljesen magad alatt Kép.

Proone, neked is gyönyörű a pocak. És még ennél is hatalmasabb lesz? Hihetetlen Kép. Nem úgy néz ki a baba mint aki olyan hamar ki akar jönni Kép.

Na akkor rólam, ha már ennyire izgultok értem.
Levetköztem fürdeni, a párom csak annyit mondott,hogy "Úr Isten mekkora", ez a pici cicijeimre vonatkozott. Komolyan mondom duplájára nőttek. Nem tudom mi van, szinte a saját súlyuk alatt fájnak.
A hasim görcsöl, de úgy mintha a fogam fájna, ha nem gondolok rá elmúlik. Szóval nem iszonyatosan.
Várok és izgulok. Még semmi egyéb jele a megjövésnek.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
De jó, hogy ilyen vidám hangulat uralkodik most itt!Kép
Csak így tovább!!!KépKépKép
Angel!, Kriszti! köszi a választ!
Én "csak" a hőmet figyelem.És kétnaponta próbálunk együtt lenni ( ez van, hogy naponta kettőre sikerül . Csak most nem úgy alakultKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka, ez a naponta kettő ez aranyos Kép.

Ja,nem is mondtam neketek hogy 37,2 volt ma reggel a hőm. Majd ha leesik és megjön, akkor felteszem,hogy ilyen egy tökéletes, majdnem babás ciklushő tékép Kép.
Ja, képzeljétek, neveket válogatunk. Remélem lessz eredménye Kép. Leglább már neve legyen szerencsétlennek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni ez nagyon bíztató!!!!KépKépKép

üzentem Nekd MSN-en. Lehet, hogy nem sikerült valami? Kép

Kép
Kép
beuka

Zsóka
Csak így tovább!!!!!!így hamar babás leszel.
A napi kettő,nálam már csak álom marad,míg a gyerek egyetemre nem megy.Akkorra meg már biztos nem esik majd jól.

Hajni
Most mégis hanyadik napon vagy?
El sem árulod lehet,és már késik?!Minden részlet érdekel!
Bíztató a cici dolog!!!!Na meg a hőd,nemkevésbé!
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,és a palacsinta is.
Akad még bőven!!

Most este rájöttem,mégiscsak jó dolog ez a barnázás.Előkészíti az embert a mensire.Kicsit még reménykedik,de már ott van a kétség is.Így aztán nem törik össze,úgy mintha váratlanul rátorne egy reggel a dolog.
Már szinte szeretem is.
Új hónap,új esélyek.Ha csak nem alakult máris ki a hőmérőfüggéségem,akkor mellőzni fogom a drágámat.
Sexelünk amikor jólesik!
Ez a terv,aztán majd meglátjuk!

KépKép

KépKép
okr

Úgy legyen Kriszti, ahogy írod! És viszont!Kép
Én azért rendületlenül csinálom a hőmérőzést.
Bár néha elgondolkodom: hogy ha pé.-kor együtt voltunk, akkor miért nincs a hasamban egy baba!?Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

igen én is így vagyok vele (barnázás), már jelez valamit, de még reménykedik picit az ember. Nem lesz olyan nagy a pofáraesés.

Jó éjt!

Kép
Kép
beuka

sajnos úgy néz ki esetünkben az, hogy együtt vagyunk a párunkkal még nem jelent babát. Még annyi mindennek klaffolni kell(ene) Kép

Kép
Kép
beuka

Lányok
Azt mondta a férjem a múltkor,mikor keseregtem,hogy miért nem jön össze,mikor volt p.é.-m,és akcióztunk is.:
"Azért hívják gyerekáldásnak,mert nem lehet kiszámítani mikor,és hogyan sikerül a baba."

Sokszor úgy érzem,inkább neki kellene a helyemben lenni,mert okosabban csinálná.
Jó éjt!
KrisztiKép

KépKép

KépKép
okr

<font color="0000ff">Hajni!
És ez nem nagy pocak ám a korhoz képest! Kicsit kevés a magzatvíz és nem lesz túl nagy a baba a legutóbbi UH alapján. Legalábbis inkább a 3 kg felé húz majd, mint a 4. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Mindenki alszik még?
Felrakom a görbém:
Kép
A csúcshőm ellenére,még mindig barnázomKép

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Hajni,
te nagyon gyanús vagy Kép

Kriszta,
sajnos a hőm mindig csúcsokat dönget a pecsételős napokon, és álnok módon mensi megjövetel után szokott lemenni...

A férjed nagyon jól mondta! Kép

Próbálok én is minden nap örülni annak, hogy milyen jó nekem, hogy megtaláltuk egymást a Drágámmal, és milyen boldogok vagyunk együtt, és a baba egy ajándék lesz majd! Kép

A pecsételéses időszakban mindig úgy vagyok, hogy a csalódottság váltogatja egymást azzal a reménnyel, hogy hátha csak beágyazódik. Nekem jobb lenne, ha minden előjel nélkül egyszerűen elöntene és kész, akkor az legalább biztos.

angel37

Kriszti!
Nem semmi ez a görbe!
De ha jól értem, még bármi lehetKép
Szorítok neked!

Kép
Kép
zsazsóka73

SZia Zsazsóka! Kép

Mi van veled?

angel37

Kata Drusza Kép

Majd ha tudsz, javíts, légyszíves, a táblában, a mai a 3. cn, és a ciklushosszomat is átírhatjuk 26-28-ra! Köszi! Kép

angel37

Szia Angel!

Szorgalmasan hőmérőzök. Ma vagyok a 14.napon.
Türelmetlen, de azért bizakodó vagyok.
Egyébként meló, építkezés, tanulás.Jó lenne egy kis pihenés!
És veled mi újság?

Kép
Kép
zsazsóka73

Jól alakul a görbéd? Remélem lesz eredménye az emelkedés előtti akcióknak! Kép
Tyű, mennyi mindent csinálsz egyszerre, elismerésem! Én amolyan lusta oroszlán vagyok, persze a kellő türelmetlenséggel megáldva (vagy többel?)Kép
Jobb híján tervezem a négynapos hétvégét! Kép Oda fognak esni az esélyes napjaim! Kép

angel37

Zsóka
Ha jól látom két hét múlva kiderül,sikeres volt-e a hónap?!
Nagyon szorítok,hogy babásodj!!!!!Kép

Angyal
A négy napos hétvége sztem hatékony lesz,én drukkolok neked!!!!Kép

Most úgy vagyok,lehet,jó is hogy most fogok menstruálni.Megyünk holnap anyósékhoz,egy egész hétre.
Ott meg nem szoktunk akciózni,és a hőmet sem tudom mérni.Most hogy magyarázzam meg,hogy bár Ada felébredt,én még 10 percig fekszem mozdulatlanul?
nincs az a "háborítatlan" nyugalom ,mint itthon.Kép

KépKép

KépKép
okr

Zsóka
Rakd már fel légyszi a görbédet,hagy nézzük meg!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
így van, valahogy meg kell találni a pozitívumát a dolognak Kép

Normális vagyok én, hogy már most a következő hétvégén agyalok? Kép

angel37

Én is azon agyalok,uis semmi kedvem az egy hetes vendégeskedéshez.Kép

KépKép

KépKép
okr

Akkor mindent bele azon a négy napon!Kép
No, meg egyébként is!
Bízzunk abban, hogy a karácsonyi ünnepekre már jó hírt mondhatunk a párunknak!Kép
Nem sok nyugi van az életemben (a balesetemkor még az intenzív o.-on is dolgoztam. ..semmire sem emlékszem.. ). Néha elgondolom, hogy ha Gyed-en leszek - bárcsak már úgy lenne - milyen lesz!

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép
Íme a görbém.
Tegnap azt hittem, hogy emelkedni fog a hőm, erre ma kevesebb lett...

Kép
Kép
zsazsóka73

Hű, Zsazsóka, jó nyughatatlan típus vagy...
Nem is emlékszel rá, hogy dolgoztál? Júj, ez hogy lehet?

Egyébként lehet, hogy tökre meg fog változtatni a gyerek, és magad se hiszed mennyire nem fog érdekelni semmilyen munka! Kép (egy kolléganőmmel ez volt)

Én valszeg 3 hónaptól már úgysem dolgozhatnék, úgyhogy biztos fura lesz, de már nagyon várom, és szuperül el fogom tölteni az időt! Kép

Én olyan hülye vagyok, már annyiszor elképzeltem, kinek, hogy jelentjük be a hírt...és a karácsony olyan jó alkalom lenne...
meg akkor nem is kellene ajándékot venni! Kép Kép Kép

angel37

Biztos jól mérted?

Azt nézem, jó meleg vagy alapból!

angel37

Agyzúzódás, rövidtávú memóriám nem volt kb. fél évig (így nem emlékszem ).Az orvosok sem értették, hogy hogy-hogy élek... Nekem meg az volt a fontos - állítólag - hogy mikor menetek dolgozni (telefonon keresztül irányítottam az embereimet,mikor a kedvesemtől elkértem látogatáskor )...

Én is úgy hiszem - főleg, hogy nem úgy jön össze, hogy kigondoltam és máris babát várok - hogy akkor majd a pici lesz és a család, semmi más!Kép+ a barátok, meg egy kis internet...

A munkád miatt nem dolgozhatsz a 3. hónaptól majd? Megkérdezhetem, mivel foglalkozol?
Azzal meg egyáltalán nem vagy egyedül, hogy elképzeled, kinek hogyan jelentitek be a hírt!Kép
Én is már végigmoziztam magamban az egészet!

Számban mérem, minden reggel, felkelés előtt.
Szerintem az jó.

Kép
Kép
zsazsóka73

Úristen, nem semmi dolgokon mentél keresztül! De akkor ezek szerint most már rendben van az idegrendszered, ugye? És nem volt maradandó károsodás? Ha gondolod válaszolhatsz mailben: angel.37@freemail.hu

A munkám abszolút nem megterehelő, igazi irodai munka, csak régebbi műtét és következményei miatt veszélyeztetettnek leszek nyilvánítva, és ki is fogom használni! Kép

Pont így mérem én is! Kép
Jó így, csak azért kérdeztem, hogy nem mutathat-e véletlenül alacsonyabbat...

angel37

Ja, nyelv alatt!

Most egy kicsit elhagyom a gépet, de jövök még majd!

angel37

Zsóka
Úgy látom a fertility jó hosszú termékeny időszakot mutat.Kép
Most ne pihizzetek,hanem akció,akcióval!!!KépKép
Jó,hogy szépen fölépültél a baleset után!De egy kicsit dolgozz kevesebbet,még teljesen kimerülsz.

A baba dolgot én is úgy gondoltam,hogy 1-2 hónap,és máris babátvárok.Hát nem pont így van.Kép

Angyal
Elmondod milyen műtéted volt?
A profilomban van email cím!

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!
Zölddel jelöli a Fertility a termékeny időszakot?
Bízom benne, hogy eredményesen ki is használjuk.Kép
És azért ti sem legyetek tétlenek anyóséknál, ha lehet! Egy hét az hosszú idő!

Azt mondják, hogy a babák, mikor itt az idő, jönnek. Bízzunk benne, hogy hamarosan így is leszKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Igen,zöld a termékeny napok jelölése.
Nézz bele a Calendarba.Ott még lehetséges időpontokat,ill. teszt dátumot is megad.Ja meg azt is,mikor kell megjöjjön legközelebb.
Utóbbi remélem 9 hóig nem lesz aktuális!

Hosszú idő egy hét,hát ez az!KépAzért írtam,hogy nem is baj,ha pont most lesz meg!Mert hát a barnázás csak nem akar szűnni.Kép

KépKép

KépKép
okr

Köszi Kriszti!
Nagyon jó ez a honlap, amit ajánlottál (Köszi!)
Bár még nem ismerem teljesen.

Gondolj arra, hogy anyóséktól hazatérve újult erővel fogtok bele a családalapításba!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Ez tart életben,hogy köv. hétvégén már itthon leszünk!

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: