A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!
Még Doni is csak 6,3 kg Kép Tudod? Mi ilyen mini család vagyunk Kép (Petra 5,5 hósan volt ennyi Kép )
De mi is most tértünk át a 7-14-re Liberoban...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, oksa legyen lila a szoba, egy idő után már minden mindegy volt. Végén a szülőággyal szembeni képen liliomok helyett már pingvineket láttam.Kép
Helen Harper nálunk is nagyon jól szerepelt.

Neet, tényleg naiv vagy.Kép
zanza

Neet: meg Doráéknak, meg AncsiéknakKép de köszi, hogy mi is eszedbe jutottunkKép Ezek szerint engem nem utálsz? :P

Gigi: jó bulást B-nek! És ilyent neked: KépKépKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
ez még semmit nem jelent, ne reménykedj. Kép

Jajj, gyerekek, a nap poénja: most voltak itt a dédiék. (77 év)
Mondom, Eszter abbahagyta a szopit (mit várok? valami olyasmit, hogy nem baj kislányom, már elég nagy, stb.) Ehelyett: hát, én (dédi) 2 és fél évesen még szopiztam, kerestem anyut, aki egy hétre elköltözött, és amikor hazajött, megláttam, és megint kértem. Kép
Bameg, ennyit a modern világról. Kép

Votiv,
vazzeg, tegnap egész nap azon gondolkodtam, van-e Orsi ismerősöm. De csak Votiv van... ne hari, és utólag is élj sokáig boldogan! Kép

Bogárka,
oké, de ti extra mini család vagytok! Kép A jóból mindig kicsit adnak, tudtad? Kép

Zanza,
tényleg. Kép
neet
neet

Sztori később, most csak egy kép a szállodából.
Az az ejtőernyős nem én vagyok, de én is lehetnék, mert mentem vele. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

ez vagyok énKép

KépKép
KépKép
lindicita

Gréti a homokbanKép

KépKép
KépKép
lindicita

közös fürcsiKép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, nagyon szuperek a képek!Kép
zanza

Üdv mindenkinek Kép

Kisün, legaláb is én tuti maradok, pocakostul.Úgy köll nektek Kép Csak az apaegyed is szeret ám lógni a neten, úgyhogy itt is folyik a meccs, ill. a "ki a gyorsabb 100-on"? Kép Borocskát meg nekem is kell innom, mert elég vashiányos vok, alapból is sajna Kép

Gondoljátok, hogy még ide is jöhetnek a Mókusok???

Gigi: kívánom, hogy gyógyuljatok meg hamar!

Pocak szüléstörténetéhez meg csak annyit kiegészítésképp, hogy kb.fél kettőkor cserregett a telcsim, miszerint megszületett Rampusz. Én a meghatottság könnyeivel küszködve kérddeztem, Mikor? mire a válasz: " Ja,még itt vok a szülőágyon, épp most varrnak..." Kép No comment..

Neet: mit szólnál otthonra egy macskához? Kép

Lindi: gyölörű a babád Kép meg a képek is cool Kép
macskanyu

Sziasztok!
Nemtom mi van ma, sztem az idő miatt, nagyon fáradtnak érzem magam. Na, sebaj, nemsokára fürdés, aztán beülök egy kád illatos vízbe, és a tengerre meg a napsütésre gondolok. Kép
Voltunk Brendonban, Vincenzó kapott egy csomó mindent, én is két könyvet, hogy okosodjak. Kép
A pénztárnál összefutottunk Eszterrel, de mire észbe kaptam, már el is szaladt. Mindketten jól néztek ki.

Gigi,
ne szomorkodj, mert akkor én is szomorú leszek! Kép szeretgesd, ápolgasd a kisfiadat, arra van most szüksége, h érezze, nincs is olyan nagy baj! holnap már sokkal jobb lesz, meglátod! remélem, az éjszaka nem lesz nehéz, és sikerül aludnotok! nagyon drukkolok! és azért küldök egy vidítót: Kép

Bogárka,
igen, én is csak úgy informálódom, igazából nem nagyon szeretnék még mást adni neki, csak anyatejet, csak nem bírom, amikor kettőtől megy a műsor. ma jó volt, egészen fél 5-ig aludt, utána meg 1/4 6 - 1/2 8-ig még ráhúzott. vettem most kétféle pépet, de majd megeszi később ... vagy én, mert már olyan kíváncsi vagyok, milyen, de biztosan nagyon fincsi! KépKép
Szórólap: mire gondoltatok, hogy kell kinéznie? 4 színes nyomtatás v. otthoni nyomtatóval kinyomtathatóra? hátha zapa is tudna segíteni. írhatsz e-mailt is, akkor nem offolunk nagyon!
Macifarm: nagyon jó lehetett!!! hol van ilyen macifarm?
Ja, és már 8,9 ... vagy 9 kg. Kép

Recca,
itt senki sem akar kiközösíteni, nehogymá azt gondold!!! én tuti azért nem válaszoltam, mert nem akartam azt írni, h "nemtom"! kérdezz nyugodtan, mert mostmár mindig válaszolni fogok, még akkor is, ha butulást! KépKépKép

Lindi,
képek nagggggggggggyyyyyyyyyyyyyyyon jóóóóóóóóók, és én nagyon irígy vagyok!!!!

Zanza, Votiv,
sztem is világoskék az a szoba, és az a liliomos kép szépséges, de én ott csak nst-n voltam. Szóval ott született Réka és Isti Kép

Most el, mert Vincenzónak társasághiánya van.
cupp,
fic.
ficánka

így nyomtam magamba minden nap a palacsintátKép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Nyomda ügyben csak segíteni tudok, mert már nem dolgozom nyomdában, csak dolgoztam. De szívesen segítek, ha tudok.. Kép

Pocak! Én varrás után telefonáltam. Kép
mkatus

Ficánka macifarm Veresegyházán van, nem is nehéz odajutni kocsival, a faluban( városkában??) mindenki tudja hol van, meg vannak táblák is Kép Nagyon jó hely! Kép
macskanyu

Fic,
Brúnó is így csinálta egy időben hajnali 2-ig ment a durmi utána meg 2 óránként kelt, kitartás elmúlik Kép Kép, emlékszem Bogárka is volt hasonló helyzetben, tényleg Bogárka Doni most is még így kel vagy átállt másik üzemmódra?

A budaörsi brendon egyébként tetszik valakinek? Szerintem a Váci úti sokkal jobb, mindíg megfogadom, hogy ide nem megyek többet, de azután időhiány miatt itt kötök ki.

Gigi, mindíg elgondolkozom, hogy komolyan beszélsz vagy csak dumálsz.
zsebi2004

Macskanyu,
macsek nem jöhet, kutya van. Aki negyon szeret(ne) macskákkal játszani, de azok nem értékelik a poént. A napokban próbálkoztam egy tojáshéjas egyeddel (fiatalka macsek volt, még szopizta is anyáját, láttam, sőt van képem is a telóban!), de már ő sem hagyta magát. DE: most kaptam el egy HATALMAS dögöt. Kép ÉS: találtam egy lyukat, betömtem, remélem, az volt a jó lyuk...

Lindi,
te meg ne vágj fel vazzeg, én most is palacsintát eszem. Kép Jó, mondjuk kék ég nincs, csak köd meg eső, és néhány egérrel kell osztoznom a kaján, na de aki a kicsit nem becsüli... Kép Egyébként tényleg nagyon jók a képek!! Kép
neet
neet

Neet, jol van. vettem. egyenes beszed.Kép
amugy minden (eldobhato) pelus tobbe-kevesbe muanyag...Kép vagy nem?

Fic, koszi. azert nem gondoltam am aztKép vallvonogatos valasszal meg valoban nem jutunk elorebbKép
csak azt hittem, egyszerut kerdezek, hisz a sztimiben szultetek, nem?KépKép
(a kerdes egyebkent csak annyi volt, h mindenkepp a szuloagyon kell-e vegezniKép vagy mas megoldas is engedelyezett?)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

eger-pajtaseknal itt is nagy buli van: visongva kergetik egymastKép a macska meg edesdeden alszikKép

Coolio
recca

Manoka: Veled már megbeszéltük, hogy jöttök, akkor még a szép időben kirándulni a hegyen, de akkor elmaradt. Most is jöhettek, max rövidebb lesz a séta! Kép

Votiv: Pelus passz, mi maradunk Pempöszösek Kép A talit meg megbeszéljük!

Fic: nanemáááááá... Atr a tejes, mestreségesizé pudingot adtad a gyeröknek? Mindjárt átmegyek Mooseba!
Hozzátápit felejtsd el, ekkora Vincsenzóval! Mekkorára akarod növeszteni?

Lindi: Fúúúúúúúúúj! Most hagyd abba azonnalde rögtön!

Juc: Mi benéztünk a parkolóba, hááát, elszánt anyának való tömeg lehetett bent a hiperszuperben.

Beetrix: Nanehogymár... Pont azt néztem tegnap, hogy hogy lefogytál.

Recca: Állítólag be lehet fejezni az IKEA szobában is a szülést és amikor bent voltam sokat az egyik anyuka tényleg ott szült Kép Szóval nem lehetetlen. Mondjuk neki 3. gyerek volt.

Neet: Vikka is 6,5 kiló körül mozog Kép De nem értem, amit írtál a pelenkákról.

Bogárka: Neked is morr, hogy nem szóltál, hogy erre jártok! Tudod, legalább tudtam volna, ha már nem talizhatunk Kép

Macskanyu: Mondd megy macskapunak, hogy ti ketten vagytok, dupla idő jár Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Neet!

Bakkeros bakker,palacsinta vazzeg rulezKép

Ha mi is olyan gazdagok leszünk mint Lindiék és Ficának anyukájáék akkor egyszer biztosan elmegyünk tevegelni.Kép

Juc
20170114224602

Nem a reklám helye, de hátha érdekel valakit:
a barátnőm árulja az Aventos dolgait pl. mikrós sterilizáló. Nyugodt szívvel tudom ajánlani, ha valakit érdekel:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=79220

És ismét nem a reklám, helye, de mivel ugyanaz a személy ezért leírom Kép Kép egyébként pedig nagyon szép dolgokat hímez, baba érkezési értesítőket, képeslapokat stb. Brúnó 1 éves szülinapjára csinált képeslapokat, és abba raktuk bele a képet a nagyszülőknek/rokonoknak. Apró dolog, de nagyon örültek neki, és nem csak úgy üresen adtuk oda a képet.
zsebi2004

Fic, biztos van vmi növekedési ugrás! szóval ne parázz és a tápolást meg verd ki a fejedből! Kép ilyen szépen növekvő kisfiacskád mellett...
ha tényleg éhes, azt észre fogod venni, mert le se tudod majd rakni

és akkor is előbb a szopi, utána a kiegészítés, elvégre a legfontosabb, h le kell szívnia a tejcsit, nehogy boruljon a rendszer. képzeld, mi lenne, ha jóllakna a tápkajával, te meg ott állnál csöpögő cicivel? Kép
egyébként 2 ciciből, "100 százalékos termelésen" vagy már? ;) vagy lehetne még fokozni? Kép

ki beszélt itt Orsikról? tegnap Votiv-nap volt! Kép és mindenkinek köszi KépKép

helenH-infókat nagyon köszi. és mennyire bírja a pisit? mert nálunk a huggies bezselésedett, a liberó - a nyavajás kiütéseken kívül - oldalt "eresztett", és eddig csak pempörsz bírta a liternyi pisiket, abból is mindig legalább egy mérettel nagyobb kell - most 4+ (9-20kg-ig), miközben Isti 8kg...

Recca, én teljesen megzavarodtam a kérdésedtől. nem is értettem, mért akarnál valaha is kórházban szülni, miután olyan jól ment otthon... Kép

Zanza, pingvin Kép

Lindi, minden kép naggggyon vagány, komolyan, húúúú
állam leesett, csodállak és irigyellek, hogy milyen lazák vagytok és látszik, milyen jól érezhettétek magatokat!!! KépKép

voltunk moziba, megnéztük az Ünneprontók ünnepét. romantikus limonádé, de fő a kikapcsolódás Kép
Isti meg ősanyáival (anyu, nagyi) szórakozott, aztán fürdött és simán bealudt (csak nem vacsizott rendesen és ezért kicsit pipa vagyok, mer tuti engem fog boldogítani hajnalban...)

votiv 8)
votiv

Zsebi!
Köszi az érdeklődést! Hát volt már egy tök jó periódus mikor olyanokat csinált Doni, hogy este fél 8-tól reggel 4-fél 5-ig alvás, szopi, aztán alvás még kb. hétig, de most hogy volt ez a náthája, meg van ez az orrdugulós hörtyögése újra visszatértek a "régi szép idők", azaz az első ébredéstő számítva 2 óránként kel. A múlt éjszaka jónak volt mondható, mert az első ébredés n3-kor esett meg, de sajna volt olyan is, hogy fél1, meg ilyenek, és akkor naggggon rosssssz volt...Kép
Brúnónál mikor múlt el ez???

Fic!
Egyébként szerintem az éjszaka átalvása idegrendszeri érettség függvénye és nem a kajálásé! Petrának vannak olyan napjai, hogy alig eszik valamit, estére is csak csipeget, mégsem jut eszébe felébredni éjszaka, enni meg pláne nem Kép Szóval tényleg kitartás, biztos nem marad így örökre Kép

A tejpépes izémicsodákkal meg csak én voltam ennyire óvatos Petránál??? Ugye azt mondják, hogy tejet 1 éves korig ne, ebben meg az van. Az, hogy rá van írva, hogy 4 meg 6 hótól, az csak sztem azt jelenti, hogy ha egyébként tápszeres a baba, akkor már tápi mellett kaphat ilyet is. De én egy anyatejes babának bizt nem adnék 6 hós pláne 4 hós korában...ráadásul ezek mind cukrozottak is!
Petrának csak kóstolás szintjén vettem 1-2 dobozzal olyan 11 hós kora körül, de olyan nagy lelkesedést nem mutatott iránta (a nagyját Apa ette meg Kép ), aztán pár hó múlva meg már kapta a házi tejbegrízt, ami sztem sokkal jobb!

Oxi!
Bocs, hogy nem mondtam, de igazából mikor elindultunk akkor néztem meg a térképen, hogy hova is megyünk tulképp, és akkor láttam, hogy ott van Szada meg Fót is a közelben....szóval, hogy sokatokhoz milyen közel vagyunk Kép

Neet!
Petra se volt még 10 kg, sőt talán 9 se (vagy épphogy) mikor áttértünk a 10-18 kg-os pelusra, szóval itt is igaz, hogy jóval hamarabb kell váltani, és hiába van a maxin(libero) rajta, hogy 14 kg az csak kamu Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus, 3. miért nem? te szuper anya vagy, és még tök jó időben, hiába öregbíted magad Kép meg Zapa is hiába öregbíti magát, én pasimat úgyse tudja felülmúlni Kép aztán látod, tudat alatt én is kacérkodom a gondolattal, de csak mert nem bírom leállítani a beindult anyai ösztöneimet, hihi

Pocak, te varrás közben sms-eztél?? szédült csaj Kép
vagy nekem is ezt kellett volna, és akkor nem parázok annyira? Kép

votiv 8)
votiv

Oxi, igeen! valami ilyesmi valasz(ok)ra szamitottam (volna). koszi. csak nem kell csalodnomKép

Votiv,Kép. hat csak puszta kivancsisagbol kivancsiskodom. nem szeretnek valtani...Kép
hh pelusbol meg majd viszek neked egy probanyit, jo?
ja, es en is: boldog Votiv-napot!Kép

Coolio
recca

Bogárka, tejpépnek legfeljebb a nevében van tej Kép ill. márkája válogatja, de mi HA-péppel kezdtük, ebben vmi módosított tejfehérje van
tejből én úgy tudom, csak a folyékony tej a gáz, a belőle készült termékek már nem, sőt, joghurtot, túrót stb már 8-9 hónaptól melegen ajánlják
ki érti ezt
a tejet régen még a sok kalcium miatt tukmálták a gyerekekre, ma már felejtsd el, hogy van benne bármi is, csak egy híg, felvizezett, zsírmentes lötty, ráadásul az állatokat telenyomják antibióval a fertőzések elkerülése végett, és ez ugye a tejen is átmegy, mint nálunk Kép
na nem okoskodom, valaki igazán okos mondja meg a frankót

votiv 8)
votiv

itt egy link a tejről
http://www.geocities.com/all_are_one.geo/hun/tej.htm

nem értek vele én se mindenben egyet, ráadásul én hülye még szeretem is a tejet - már amit annak ismerek-, úgyhogy hiába ijesztgetnek Kép
max Istire nem fogom tukmálni, iszik, ha ízlik neki, ha nem hát nem

votiv 8)
votiv

Recca, most olvaslak, 1db próbapelus is megtenné, és nagyon köszi! Kép

még vmi, gyerekkoromban a tejnek volt föle, most épp azon gondolkodtam, hogy már évek óta nem volt föl a tejemen, még csak nem is "bőrösödött", pedig azt úúútálom Kép
na de akkor is
ez is bizonyítani látszik, hogy ez a tej már nem az a tej...

jaaj, most ez vmi hülye parává nőtt nálam, hogy mit etetnek meg velem élelmiszer címén, hallva a pizzafeltétnek eladott kutyaeledeles meg egyéb mérgezett kajás rémhíreket

régen mintha sose kellett volna nézegetni a címkéket...
Ada, nem lehetne, hogy mégis megtartsd azt a "tudatos vásárló leszek" tanfolyást?

votiv 8)
votiv

Votiv!
Csak végigfutottam, de nem mertem beleolvasni, már a címszavak is rémisztőek! Szerintem azért ennyire nem gáz a helyzet, bár nekünk anno az egyetemen az élettan tanárunk is elmondta, hogy "hivatalosan" a tejcukrot csak a kisgyerek tudja lebontani, felnőttnél az a normális, ha hasfájást, hasmenést okoz, merthogy már nem kellene, hogy legyenek olyan enzimek a szervezetben, ehhez képest pont azt tarják betegnek, akinek ilyen panaszokat okoz...

És persze savanyított tejtermékeket én is adtam már korábban Petrának, csak a lötyi tejjel voltam óvatos... azt 14 hósan kapott először. De tejpépet akkor sem adnék 4-6 hósnak, ha van anyatej! Ha nem a tej, akkor a cukor miatt Kép Csak, hogy kötözködjek Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv,
ha szereted a tejet: 1.) Zöldfarm biotej (3,5% zsírtartalom) friss változat (mert van féltartós is, de aztat én nem komálom... meg van kefírjük meg joghurtjuk meg tejfölük is), naggggyon finom, mi ezt isszuk itthon, Dóci is Kép 2.) fehérvári-úti piacon első emeleten van tej- meg tejtermék-árulás, gyakorlatilag bociból, csak hűtve van, az is finnnnom és ellenőrzött Kép
ja és éljenek a votivok!!!!

Bogárka,
ahogy mondta Votiv, tejpépek módosított tehéntejet tartalmaznak, elvileg veszélytelen... de házi tejbegríz mindenek fölött!!!! Kép
kisün

Votiv,
és piaci tejnek lesz föle...
kisün

Votiv: Jesszus... Ez nekem így este 10kor is nagyon sok pontból vérzik Kép Mondhatnám na neeeeeee.

Recca: Ha észreveszem, hogy valaki kérdez és épp nem rohank, akor tudok ám válaszolni, de általában a szitaagyam miatt nem jut eszembe később Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv: Jah, és ha jól tudom a BAH környékén is árulnak igazi tejet! Azért van a vidéki életnek is előnye, nálunk is van minden nap majdnembociból tej, meg kecsketej!
Éd Boldog Votivnapot utólag ám, csak ezt mondig elfeljti a kezem, csak a lepcses szám tudja!

KépKép
oxigen
Györköny

Igy van!Nincs föle a tejnek és nem savanyodik hanem keseredik és undorító ha megromlik és nem alszik meg csak amit Kisün is "reklámozott"és ott jó sokan is szoktak sorbanállni.

ÉS azért nem 3.mert csak nem.A 2.is nagyon kétséges volt.Elmeséljem újra?
Szóval SOma megszület,Jucus elmebeteg lesz.Soma 2 éves koráig hallani sem akar tesoról.Akkor is csak azért mert elképzeli,hogy szegény Somának milyen rossz lesz teso nélkül.ÉS akkor Panna jelentkezett,hogy jönne.Pont jókor ,mert Juc dilemmázott,hogy még nem akar visszamenni dogozóba.És akkor így lett Panna.De 3.az tuti nem lesz még ha dolgoznom is vissza kell mennem Kép
És nem vagyok ám szupi mum,csak mumus legfeljebb.

Most is kiakadtam,hogy P.rászokott arra,hogy nem egyedül alszik el hanem velem.És különben is miért sír egy 8 hós amikor mumjának van dolga sok.Pl.:vasalás,kupálás,Netezés ...

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Nagyon vendegeskedes volt nalunk, gyerek teljesen lefaradt, most alszik, mint egy kisangyal.Kép

Fabrika, en is gondoltam ra, hogy jo lenne Waldorf oviba jaratni majd Katit, de tobb dolog miatt sem tudjuk kivitelezni. Na meg az sem artana, hogy jobban megismerjem a filozofiajukat - csak nagy vonalakban ismerem.

Fic, megegyszer nagyon szivesen!Kép

Egyebkent lanyok, a lekvar es puding kostolast kb. annyiban merult ki, hogy hozzaeritette Fic Vincenzo szajahoz ( semmi nyalogatas vagy ilyesmi ).

Recca, szerintem dokitol (es a babatol) fugg, hogy milyen testhelyzetben lehet szulni, nyilvan az IKEA szobaban erre tobb lehetoseg van. Valaki irta, hogy vizben szult, mert mar nem birtak kivakarni a kadbol.Kép Aztan lehet, hogy o nem Szt. Imres volt?

Lindi, de nagyon jo lehetett nektek! Napfeny, tengerpart... Greti hogy viselte az utat?

Proone, tok ugyi vagy es a babakocsi is nagyon klassz!Kép

Neet, jelentem: ma mazsaltuk le Katit, 5,22-ot mutatott a merleg! Szoval Pocak jol becsultel!Kép

Elkezdtem Kati honlapjat csinalgatni, de meg nagyon gyerekcipoben jar es szerintem meg ezerszer valtoztatok rajta, mig elnyeri vegleges formajat. www.tar.hu/katalinzoe

Jo ejt mindenkinek!

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc: Elszállt az MSNem Kép Holnap!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Vazzeg,pedig egy regényt írtam neked.

Juc
20170114224602

Itten van két kép a macifarmról:

Egy szomorkás maciról:

Kép

és Petráról meg a szerelméről Kép Barniról (barátnőm kisfia) ahogy a macikat csodálják:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vendégek elmentek! Unokatesómék voltak itt, meg öcsémék, meg anyukám, meg nagynéném...szóval kicsit összejött a család! :o És fodrász is van a családban, úgyhogy meg lettünk nyírva én is Timi is, tök szépek lettünk!KépJövőhéten meg végre rászánom magam a hajfestésre, mert nagyon őszülök!Kép

Recca!

Szerintem ez is orvosa válogatja! Én a kitolásnál megkérdeztem a dokimat, hogy ne üljek-e? Azt mondta, hogy így a bal oldalamon fekve, ahogy vagyok, könnyebben tud befordulni a baba a szülőcsatornába, úgyhogy maradtam! De, ha nem lett volna így kényelmes, biztos, hogy máshogy is befejezhettem volna a szülést!

Votiv!

Boldog névnapot utólagosan is!Kép

Helen Harperből én még eddig csak törlőkendőt vettem, az pocsék volt! Egy neylonos vékony vacak, ami inkább a kezemhez tapadt, mint a baba popsijához és alig volt nedves is!

Fehérvári úti piacon én is szoktam venni túrót, tejfölt! Hát valami Isteni! Össze se lehet hasonlítani a bolti csomagolt túróval!

Timi ma csak reggel és este kért szopit!Kép Mostmár úgy nyeli a kanalas kaját, mint kacsa a nokedlit! Pedig milyen nehezen akart rá átállni!Kép

Lassan elteszem magam holnapra!

Ja, és képzeljétek! Kutyusunknál nem múlt el az álterhesség, az 5000,-Ft-os gyógyszer beadása után sem! Úgyhogy visszük vissza dokihoz!Kép Most minden éjjel hozzá is kelek, nehogy felébressze Timit a sírással!

Jó éjt!

ILdi
ildi76

Bogárka, azzal én is maximálisan egyetértek, hogy amíg anyatej van, addig nincs jobb Kép
de egyszer sajna elmúlik Kép
és akkor is valamivel táplálni kell a kismanót
tejpépek nálunk már bőven 7 hó után kezdtek "megkedvelődni", mostanra meg már teljesen hidegen hagyják Istit. de folyamatosan változik is az ízlése, most épp nem szereti a húst, a krumplipürét meg annál inkább...

a cikk tényleg bőven el van túlozva, de van benne pár érdekes dolog is, pl amit Bogárka írt a tejcukorról, hogy "kifogy" az enzim...

najóéjt, reszetelek Kép

votiv 8)
votiv

Azért nem fél kettő volt (14.34.-kor született Marci) és csak egy-egy picike öltésKép De tényleg telefonáltam, viszont utána nyugi voltKép

Mai nap és este után én sem szeretnék 4.-et!!!
Marci egy kisördögbőrbe bújt rosszcsontKép

Halkan megsúgom, hogy Macskanyu is Orsi, Psszt!

Boldog Névnapot Votiv KépKép

Bogárka: macifarm nagyon jóó, én még nem voltam, de ott laktam nem messze.

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!
Én is telefonáltam, na nem varrás közben, de közvetlenül utána, felhívtam két nagyon jó barátnőmet, és mindketten majd eldobták a telefont, amikor én csicseregve, frissen és üdén közöltem velük, hogy megszületett Petra Kép Doninál csak azért maradtak el a telefonok, mert hajnali fél4 volt, és bár tudom, hogy mindenki örült volna a hírnek, az ébresztőnek nem biztos Kép
Ja, Petra egyébként 14.39-kor született Kép

Votiv!
Tudom én, hogy elfogy egyszer (bár nekem lassan két és fél éve van Kép ) az anyatej, és akkor oké a tejpép meg a babatej meg ilyenek, de ha van, és elég is, akkor sztem felesleges... pl. Ficéknél Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Pelenkáról lemaradtam, mivel ma délben másztam ki az ágybólKép Apát nyüstölte a két csimotaKép
Du. még gondolkoztunk is cora vagy pipis. Cora nyert és persze nemvót liberóKép

Bogárka!

Macifarm Zoránnak is nagyon bejöttKép

Minden kódolt Orsinak boldog névnapot!

Dóra!

Alapelvekről van köny, valami szabadságra nevelni?

Votiv!

3. csimota, a nap vicceKép

Hétfőn ovi, holnap pedig a vált. kevéért anyósék támadnak!
fabrika

Lindi!

Kész merénylet ilyen trutymák időben, ilyen képekkel bombázni minketKép

Fabri
fabrika

Bogárka!

Nekem azért nem jött be macifarm mert pont akkor kapták meg az ebédjüket macikák ami nem más volt mint rengeteg döglött, fehér nyuszi.És olyan de olyan illúzióromboló volt!Egyenek répát azok a medvék!Azt a leborult szivarvégét!

Fabri!

Ha már anyósék bevették hozzátok magukat ,kérd meg,hoyg csinálja meg MSN-edetKép

Tényleg húgod hol tart ?

Juc
20170114224602

Juc!

Ez tetszik: mármint répaKép De mi a helyzet a mézzelKép
Hugi januárban szül ha miden igaz, naná hogy lány!
Ja, prószáltad már ezt a senem bugyi-senem pelenka huggiest? Csak ez volt a corábanKép
Legközelebb kérek sms-t, már én is közelben lakom!

Fabri
fabrika

<font color="0000ff">Fic!
Sportülésen mit értesz? Ha azt, hogy ülővé alakítható, akkor igen:
Kép Kép Kép Kép
Vagy ha az autósülés-hordozó, akkor az is van, kb olyan, amit a Bergon nagykerben is ajánlottak, de az örökölt a nővéremtől, ugyanolyan huzat van rá varrva, mint amilyet én varrtam nemrég egy nagyobb autósülésre.

Kisün!
Kötni én is tudtam valaha (talán még mindig, csak nem próbáltam) de a rajzolás már nem áll olyan közel hozzám...
Meg úgy általában, csak néha jön rám a kreatívkodhatnék, mint mostanában... Kép

Holnap leszek a doki által kiírt időpont szerint 36 hetes. Tyű, repül az idő! Be kéne végre véglegesre pakolni a kórházi cuccaimat, ugye? Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Már megint kaksi volt az éjszaka, most már éjfél előtt elkezdődött a "cirkusz", aztán kétóránként nyervogott. Most kiraktam az erkélyre, és visszabújok egy kicsit, mert tök kivagyok. De előbb írok Nektek! Kép

Macskusz,
Képköszi!

Zsebi,
értem én, és én is ezzel nyugtatom magam, csak baromi fárasztó. Vincenzónak már volt olyan időszaka - kb. 1 hónap -, amikor átaludta az éjszakát. Így a visszafejlődés rosszul esik nekem.

Recca,
Kép szülés: szerintem ez abszolút helyzet- és dokifüggő. Úgy értem, h én nehezen tudom elképzelni az én dokimról, h térdel a földön, mialatt én a patkószéken nyomok, de láttam olyan dokit, akiről simán elképzelem, és megint csak az én helyzetem, tehát vákumot nem lehet csak szülőágyon ... de a szt.imrében adottak a lehetőségek mindenre!

Oxi,
csak éppenhogy megérezte az ízét Kép, nem igazából etettem vele! ezt Dóra is tanúsíthatja. A hozzátáplálás meg csak rossz pillanataimban jut eszembe, amikor lefáraszt a szörnyű éjszaka. No, nem védekezek, tényleg bűnrosszönződisznóanya vagyok.

Votiv,
Kép két cicizünk, de nem nagyon fokozom mostanság, teljesen leálltam egy ideje a teával, néha megiszom egy alkoholmentes sört, és akkor aztán fokozódik rendesen. Kép De így tök jó 5letet adtál, mi van, ha minden esti szopi előtt benyomok egy sört v. sok teát? Mert akkor több a tejci, hátha tovább alszik a kőc.

Bogárka,
képek szupik! Kép És köszönom a hozzámszólásokat!

Tényleg tök rendesek vagytok, köszi mindenkinek a véleményeket! Kép

Proone,
én azt hittem, h olyan, h van egy váz, és azon egy mózeskosár, amit le lehet venni, és a helyére a sportülést, de mostmár látom, h milyen buta voltam, és hogy micsoda ügyes nagy kocsitok van! Kép És az unokatesóm épp egy héttel fiatalabb terhes, mint te, úgyhogy még bármi lehet, hátha találkoztok! Kép

Na, dőlök.
fic.
ficánka

Fabri!

ÉS igen egyenek mézet a medvék.DE tudod,hogy mi mikor voltunk Veresen utoljára?Tavaly ősszel és akkor még messze laktatok onnanKép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: