A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Melinda: Lottinak gyors gyógyulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Mint látjátok meggyógyult a netünk!Kép

Bibi:Köszi, hogy drukkolsz. Rám fér!

Exdeus: T-online netünk van.Eddig még nem volt vele gond, de pont az előbb hívtak, újraindítatták velem a modemet és jó lett!
Nekem is azt ígérte a doki, hogy ettől a gyógyszertől teherbe kell esnem, remélem mindkettőtöknek igaza lesz!

Enikő!
Nagyon aranyosak a gyerekek!Kép

Jobbulást kívánok minden kisgyerkőcnek!

Én is tiszta nátha vagyok!Kép
Nem merek semmit bevenni, amit ilyenkor szoktam (Coldrex, Neocitrán, stb.),de iszom a jó meleg mézes teát és c-vitamint szedek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi a tanácsokat, megvettük mi is a Cora féle kókuszmatracot. Magyar termék, a minőséghez azt írták, hogy I. oszt. Jónak néz ki. Ha valakit még érdekel, a 140x70-es 6999 ft, a 120x60-as 5999 ft, az akció szombatig tart.

Enikő: Édesek a csajszik! Kép

Melinda: Én is a Holzingernél voltam, kicsivel fél5 előtt jöttem ki tőle, szürke-fehér csíkos felsőben voltam és egy szürke hátizsákot cipeltem.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Jud, mennek a drukkok. Engem egyelőre elkerült a nátha. Viszont a hasam fáj-a mai nap után mondjuk nem csodálkozom rajta.
Enikő, azt elfelejtettem írni, hogy nagy grat. a lányzódnak a produkciójához.

Ági és
KépKép
exdeus

Hildus: Viola 8,5 hós most! Ugye-ugye jó ez a gyógytorna! Mondtam is Beának, hogy nagyon nagyon hálás vagyok Neki, amiért ennyit segített a kislányomonKép

Melinda: Hű Ti is kaptatok jó sok gyogyót. Nekünk 2 hete vasárnap az ügyeleten antibiotikumot írtak fel a mandula és torokgyuszira! Akkor még nem köhögött csak lázas volt, és nem tudott nyelni, fájt a torkaKép
Már másnapra jobban lett, de azért egész héten nem vittem oviba,hogy erősödjön meg! Csütörtökre én is kidőltem, nyirokcsomó és torokgyuszi+hörghurut. Aztán pénteken hazament Bogi mamáékhoz és amikor vasárnap visszahozták már megint tök nyűgös volt,folyt az orra, láza volt és köhögöttKép Úgyhogy méár lassan 2 hete egyikből a másikba esünk. Kedden már mondta a doki, hogy mehetünk oviba, de én nem akarom vinni. Violának kedden még csak az orra folyt. Tegnap éjjel már ő is köhögött!Kép Kapják a köptetőt, meg a köhögéscsillapítót éjszakára pedig a Sedotussin kúpot!
Jobbulást Nektek!!!++++++++++++++++++++++
Mennem kell, fürösztök

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csibe! jobbulást! A mézet nem szabad forró teába tenni azt tudod?

Bea! szép a súlya, szerintem van annyi tartaléka hogy nem gond ha most nem hizott annyit, erre gondolt a védönö

Enikö! Remélem ti is gyorsan meggyógyultok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi: Ez a 6 kiló naggyon jóKép Mondjuk ennyi hányástól....Kép Pulzusra mit mondtak???

Bea: Sztem is nagyon jó súlyban van GrétiKép

Csibe: Én is nagyon drukkolok, hogy hamar lakója legyen a pocakodnakKép

Hajni: Engem Bogi anyának, hív vagy EnikőnekKép Ha nagyon akar valamit, akkor anyucinakKép Engem nem zavar ha leEnikőz! Az a nevemKép

Karmen: Igazad van kutya ügyben. Örülök, hogy Orsika jól vanKép

PUszka
Enikő

ceniko
Szeged

Exi: Mitől borultál ki ma?

Enikő: Engem zavarna, ha lebeázna a lányom.

Mennyi beteg emberke Kép Gyógyuljatok meg gyorsan!!!
Védőnő is mondta, hogy nagyon sok beteg csecsemőjük van most KépKépKép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Lányok jó az a corás kókuszmatrac is nagyon, fölösleges a Brendonban többet adni érte. Mi 2 éve pont egy ilyen akcióban vettük ott, és minden oké vele, elégedettek vagyunk.

Bea, nekem van 1 doboz Maltofer Fol vas-rágótablettám, amit még terhesen kaptam, csak nekem nem felelt meg. Állítólag ez az egyik legjobb fajta, de az én érzékeny emésztésemnek még ez sem jött be. 2008-ig jó, szívesen odaadom, ha kell, mert csak itt áll a fiókban.

Dancsi, hűha, ez már pocak, rendesen!

Enikő, édesek a lányaid, mint mindig! :-)

Szerintem nem nagyon leszünk egyedül az "idősebb" szülők táborában a szülői értekezleteken, mert szerintem a "mi" táborunk népesedik mostanában, a tendencia legalábbis ezt mutatja.
De azért én is meglepődtem, mikor a férjem mesélte az élményeit az osztálytalálkozójáról: egyik csajnak 13 éves a gyereke (anyuka 28).

A betegeknek jobbulást!

Üdv. Gabici
gabici

Ja, és én is anya vagyok. Edi még "nyanyá"-nak szólít, de gondolom ez még javulni fog.:-)
Mindenesetre gondolom nem a koromra utal ezzel. ;-)

Gabici
gabici

Bea, hát a hitelünkön (a kocsihitelünket váltjuk kedvezőbbre). Már kicsit túlbonyolítják, és még nem látom a fától az erdőt.
Majd holnap meglátjuk....

Ági és
KépKép
exdeus

Minden betegnek jobbulást kívánok!Legyetek jók,vigyázzatok magatokra!Holnap hajnalban indulunk Zalába.

Bibi!

Az a 6 kiló hízás az szuper.(A szüléssel az le is megy.)

Gabici!

Nagyon igazad van.A mi szülői táborunk elkezdett szaporodni.Nagyon sokan vállalunk gyereket 30 éves korunk körül.Nekem 20 évesen eszembe sem jutott,hogy szüljek.(Igaz,hogy akkor még suliba jártam.)

Puszi mindenkinek

Ildi
tfildiko

Jó reggelt Mindenkinek!

Most volt egy kis időm visszaolvasni, mert 2 hétig nem voltam ittthon. Láttam, hogy asztalos kérdés is felmerült, csak ezért merem leírni: életem párja asztalos, és gyerekbútorokat is csinál (jelenleg is kisgyerekes családoknak dolgozik: ágyneműtartós ágyak, mindenféle bútorok piciknek). Ja, és nálunk is ő csinált mindent, még a gyerekágyat is. Fából is dolgozik.

Megszólítás-kérdéshez: lehet, hogy én vagyok konzervatív, de mi abban állapodtunk meg, hogy: édesapa, édesanya megszólításra tanítjuk meg Doreszt. Persze ez még odébb van, egyelőre nálunk a "mamma" és "ada" működik, lévén nyelvi képességei 9 hónaposan nem mennek ennél tovább Kép
kissvirag

Sziasztok Kép

Gabici (Nyanya KépKép): Jót derültem rajtad Kép
Maltofer Fol-t tömtem magamba én is terhesség alatt, még nekem is van pár szem belőle. Szóval örülök, ha átpasszolod nekem Kép
Most a Gréti doktor nénije valami mást mondott, hogy szedjek, de előbb betermelem a Maltofert. Gondolom szoptatós kismamák is szedhetik, lévén vas, de majd lecsekkolom.
Amúgy érdekes, mert szedem az Elevitet, és amikor a dokimat kérdeztem, hogy a vasat is szedjem e tovább (a vasat mindig a védőnők erőltették), akkor mondta, hogy felesleges, mert az Elevitben is van, és hiába jut a szervezetembe több vas, nem tud fölszívódni több úgysem, szal fölösleges mást is szedni.
Mikor mondtam tegnap a doktor néninek, hogy, de szedem az Elevitet, nézett rám nagy kerek szemekkel, és kérdezte, hogy az mi?!? Kicsit meglepődtem... És mikor mondtam, hogy nekem mit mondott a nőgyógyász a vassal kapcsolatban, azt mondta, hogy ez hülyeség.
Na most erre varrjak gombot.
De majd kipróbálom a Ferrum Metallicum homeos bogyót, hátha...az állítólag segíti a vas fölszívódását.

Ildi: Jó utat nektek és jó pihenést! Vigyázzatok magatokra!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő extra édesek vagytok!!! Kép

Karmen ment mail!

Vacak az internetünk : TVnetwork, csak a szolgáltató nem ismeri el! (Vagy csak a mi gépünk rossz mindig az esti fürdetés, altatás után Kép)
hajni_

Bea szép nagyok vagytok. 5-6 hónapos kora körül a babáknak lelassul a növekedésük (főleg azoknak, aki gyorsan növekedtek), ezért nem baj. Ilyenkor érik utol a lassú Dorka babák a gyors Gréti babákat. Kép Megértem ezt a kertes házas dolgot: nekem még most is nagyon rossz panelban lakni, pedig már kb. 2 hónapja itt vagyunk (persze akkor az volt a rossz, hogy naponta szippantottuk az aknát, felvizesedett a fal, stb.).

Hildus így már értem. Szerencsére akkor nem javíthatalan a helyzet, szépen, gyorsan alakultok ti is. A babák különben is teljesen különbözően fejlődnek, csak szerintem az a baj, hogy látjuk a másik babákat és beparázunk, hogy a mienk kisebb, lassabb, stb. Nálunk Anya, apa vagyunk (szerintem az apát tudja, mert vigyorog, ha mondom, bár lehet, hogy csak én szeretném így látni). Ha baj van: "gyere ide a mamihoz". Kép

Karmen köszi, értem már az altatást. Még tanácstalan vagyok, mikor és hogyan is kezdjek hozzá. Sok a vélemény és az ellenvélemény az "aludj jól gyermekem" módszerrel kapcsolatban. Már egyszer belefogtam , mint írtam, 6 napig bírtam. Nem bírtam, hogy sír. Viszont az óránként, félóránként keléseket se nagyon bírom már, egyre fáradtabb vagyok. Még várokvalami átmeneti megoldásra, ötletre...

Dancsi neked nem volt gond abból, hogy a melled ingerlése méhösszehúzódást okoz? Nem féltett a nőgyógyászod ez miatt? (Már a vetéléstől.) Szép a pocid. Kép

Melinda sajnálom, hogy még mindig betegek vagytok! Egy ekkora idős nagylány ehet már mézet? Egy ismerősöm mindig összeaprított fokhagymát eszik mézzel összekeverve (1-2 teáskanál/nap), hogy megerősödjön az immunrendszere, ill. kigyógyuljon a nyavajájából. Hátha ez jó lenne...
hajni_

Bea én is szedek elevitet is, ill. iszok mellé vas pluszt, de nem elég a babának, szóval a nőgyógyászodnak igaza lehet felszívódás ügyileg.
Mi sajnos nem voltunk a játszin akkor, de majd csak randizunk vmikor. Kép

Enikő lefelejtettem mit akartam még írni neked, akkor biztos nem fontos. Kép Majd írsz, ha vmire nem válaszoltam...

Köszi az utazási tippeket, majd meglátjuk mi lesz (eddig 50 km, volt a leghosszabb utunk, de 20 km után visított, mert álmos volt, és hát ugye nem elég hosszú a cicim Kép).

Karmen nézem a dvd-t (megnézem).

Még este benézek, szép napot!
hajni_

Sziasztok!
Hajni: Igazazad van, baparázunk (én biztos) ha látjuk, halljuk, hogy a másik baba mekkora, milyen ügyes. Pl. 2 hét különbség van Grétike (Bea) és Hanna között Gréti javára és 5 centi és majd másfél kg szintén Grétike javára. Ilyenkor mindig megijedtem régebben, mára azért felfogtam, hogy különböző módon fejlődnek és majd beindul ő is. Amióta nem parázok az evésen, kis zabagép lett Hannám. Ha meglátja a cumisüveget tátja a száját és ha nem kerül a szájába 1 mp-en belül, akkor visít. Így még életemben nem örültem visításnak. És ez már így megy 1 hete. Reménykedek, hogy így is marad. No nem a visítás, hanem a falánkság. Ez a szó prsze túlzás, mert most hogy "falánk" lett napi adagja 700 ml körül van.
Mi 10 hetesen vittük Hannát a Balatonra. Végigaludta az utat, csak enni ébresztettem fel, és már zuhant is vissza az álomba. Nagyon jól bírta. Imád autózni. De legyen a tarsolyodban a biztonság kedvéért sok dal, mondóka ha valamiért nem teszene neki az utazás.
Ildi: Nagyon szép 2 hetet nektek! Az idő nagyon jó lesz, ahogy néztem. Pihenj sokat!
Köszi a vélemenyeket a szülői elnevezést illetően!
Hanna tegnap nagyon nyűgi volt, biztos a front és hőemelkedése is volt, de semmi más tüntete nincs, illetve annyi, hogy reggel köhög egyet-kettőt. Fogalmam sincs mire számíthatok, de nem aggódok és egyelőre nem csinálok semmit, csak figyelem, illletve a vitamint kapja folyamatosan.
Megyek takcsizni, amíg hagy a csaj. Sziasztok!
Hildus
Vendég

Ildi ,jó utat kívánok nektek!!!

Enikő, féltem hogy sokat fogok felszedni,mert hiába hánytam reggel(ugye akkor nem tudok enni) és este rendesen zabálok!!!!

Én elevitet szedtem,de az orvos,meg a szülésznő is mondta hogy hagyjam abba mert nagyon nagy lesz a baba!

Õk csak az elején mondták hogy szedjem!Nekem Zymafluort,meg Ferro-Folgammát kell szednem.

Kissvirág,én az anyukámat édesanyának hívom, de ha a tesóm gyerekei ott vannak akkor mami!!

Gabici,szerintem mindenki akkor szüljön amikor úgyérzi hogy a gyerkőc hiányzik az életéből!!
Felesleges 20 évesen szülni,ha nincs türelmed a picihez!!
Én örülök hogy most jönn a baba,mert már mindketten vártuk nagyon!

Karmen,miért nem szabad a forró mézet a teába tenni?Ezt én nem tudtam,mindig így csinálom!!!

Szerintetek Révi szülni van??????
Puszancs:Bibi 34+5

Kép
bibi226

Sziasztok!
Bibi: Nem tudom hol van RÉvi, de már napok óta nem írKép Ez a 6 kiló nagyon klassz! Amúgy milyen testalkatú vagy? Hány kilóval kezdted a babavárást?

Hildus: Remélem semmi baja nem lesz hannának!+++++++ Milyen vitamint adsz Neki???

Hajni: OkésKép Igenigen, a számítógp mindig egyazon időben tér esténként nyugovóra! Nem a tvnetwork a szar, ááááá dehogy!Kép

Virág: A párod milyen áron dolgozik?? Nekünk kellene szekrény a gyerekszobába. Olyan ahova a játékokat is meg tudom pakolni alulra, meg felülre a könyveket!! Jöhet priviben isKép

Gabici: Amikor az első szülőire mentünk Nikianyuval az oviba, mondta Nikianyu, hogy kíváncsi hány évesek lesznek a szülők, átlagosan. Én mondtam neki, hogy figyeld meg mi leszünk ott szinte a legfiatalabbak, és igazam lett!

Mennem kell jöttek mamáékKép
Pussz

ceniko
Szeged

Enikő,Soha nem voltam vékony testalkatú 165cm 65 kg.Én évekig sportoltam kézilabdáztam,meg kick-boxoltam,
volt hogy fogyókúráztam de én 59kg olyan csontos vagyok hogy csak na!
Aztán a férjem azt mondta hogy ő nem szereti az egyszál bél lányokat,és nem is foglalkoztam a fogyival!!!
Bibi

Kép
bibi226

Bibi: Én is elkezdtem fogyizni, jártam futni, Norbiztam, Norbi szerint ettem, és azt értem el vele, hogy 5 kg -, viszont kezdtem izmosodni (amit utálok, mert ha én sportolok, nem fogyok hanem NDK-ás úszónő vállaim és izmaim lesznek) és a kedvem is szar volt. Nemhogy jobban éreztem volna magam, bele voltam betegedve, hogy 5 kilónál több sehogy se megy le! Rossz volt a kedvem, szomorú voltam és a párom közölte velem, ha nem hízom visszaz 5 kilót és nem hagyom abba az önsanyargatást elköltözikKép Õ engem így szeret ahogy vagyokKép Ilyen husinakKép Úgyhogy leálltam a fogyival és maradok ilyen töltöttgalambKép
Egyébként én a Bogival 79-el lettem terhes és 88-al szültem (9kg), a Violával pedig 75-el lettem terhes és 83-al(8kg) szültem. Szintén csontos vagyok, mint Te, csak én egy nagyon picit magasabb (172) Szerény véleményem szerint aki husisabb az kevesebbet szed fel, persze ez alkati kérdés!

Hildus: Bocsi természetesen Hannát akartam írni nem hannát, elnézést!Kép

Hajni: Sztem úgy kell utaznotok, hogy amikor már álmos akkor induljatok el, és előbbutóbb, ha picit sírva is de el fog aludni a kocsiban a zötykölődéstől! És elvileg így végigalussza az utat! Nálunk ez a módszer beváltKép Van már kialakult napirendetek, vagy összevissza alszik még Dorka?

Este elaludt a Bogi, arra ébredt, hogy nagyon köhög, és elkezdett öklődni, majd hányniKép Váladékot hányta fel, ami alvás közben visszacsurgott a garaton a gyomrába..
Kb fél 2 körül aludtunk el, nem tudott szegény elaludni, mert ha elbóbiskolt, elkezdett köhögni és felébredt! Már sírt szegény a fáradtságtólKép

Aztán hajnal 4kor a Viola köhögött nagyon. Kivettem az ágyból, orrot szívtunk, adtam neki Sedotussin kúpot, megetettem, megnyugtattam és olyan fél 6 fele visszaaludtunk! Szóval a mi éjszakánk is kurvajó volt mondanom sem kell, aludtam vagy 4 órát 5 részletben!

Jöttek a mamáék, hazavitték Bogit, hogy kicsit tudjak pihenni, ugyanis már lassan 2 hete nem alszok, kezdek zombi lenni és extra nyűgös, (ráadásul a torkom még mindig fáj, orrom tele, köhögök én is, szal ez most így összejött rendesen)!! Épp elég lesz csak Violához kelnem... Ráadásul egész héten éjszakás a párom (mellesleg ő is beteg, Neocitránnal indít), ne tudjátok meg milyen ideg volt bennem, ha valamelyik gyerekkel baj van és ügyeletre kell vinni, addig a másikkal mi a túrót csinálok.....Így kicsit könnyebb lesz, hogy csak 1 gyerekem van vasárnapig!Kép

Na megyek főzni!
E

ceniko
Szeged

Karmen!
Én is ezt akartam kérdezni.Miért nem lehet forró teába mézet tenni?A citromot tudtam,hogy több C-vitamin maradjon benne.

Ugye te írtál a foltkiszedésről?Mi is az a csodaszer?Nagyon kéne vmi megoldás.Ha így megy tovább a kistesó nem fog vmi sok ruhát örökölni.Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Húú!
Mielőbbi jobbulást minden kis és nagy betegnek!

szilde
Szeged

A megszólításról annyit,hogy anya-apa,anyuci-apuci,Edit-Laci vagyunk felváltva.A keresztnéven szólításon mosolygunk.Halllja,hogy így szólítjuk egymást.Azért ki szoktam egészíteni:Edit-anya,..
Most nagyon édi ahogy mondja,később azért nem díjaznám ha így szólítana.

szilde
Szeged

Hajni,
nem fétett, sőt, mondta, szoptassak, erővel ne válasszam el (ő nagyon szopi párti, amikor mellgyuláim voltak, mindig kért, hogy tartsak ki 1 éves koráig), valszeg megoldódik magától a dolog. És 3 hós terhes voltam, amikor Jozsó - magától - leállt. Így volt a legjobb. Szerinte nem ettől fogok elvetélni....

Megvettem ma a Corában a kókuszmatracot, a 70*140-eset közel fél áron, mint a Brendonos ár. Kép Kép
Vendég

Karmen!Hogy ment a bölcsizés?Hova is jártok?

szilde
Szeged

Lányok!
Fogyókúra.Nem igazán haladok vele.Hallottam a Metabolról jót is rosszat is.Legutóbb azt,hogy veszélyes.A Trim 24 Sevenről semmit(fogy.tapasz.)
Nektek vannak ezekről tapasztalataitok?
Edit

szilde
Szeged

Dancsi!
Fú!
Tényleg,milyen sok mellgyulád volt!KépÉs végül milyen jó sokáig szopizott Jozsó!KépKépSzuper!

Napokban én is megijedtem.Már egy éve nem szoptatok,de még mindig van pár csepp tejcsi.Viszont fájni kezdtek a melleim.Főleg a jobb.Aztán meg piros csomó lett rajta.Lefelé nyilall.Elkezdtem kimaszírozni,meg fejni.Most jobb,de nem tudom...Nálad mindig volt láz?

Most voltam tüdőszűrőn.Sztetek ha gond van máshol,pl. mellben,gerincben.. az is látszik?Esetleg továbbküldenek vhova?
Tüdőgyuszira ők adnak vmit?
Edit

szilde
Szeged

Melinda: Bátor tényleg nagyon eleven kölök, Fló szereti az ovit, csak még sötét van mikor kelünk és ez nem nagyon tetszik. De már lassan egy hete beérünk 8-ra.Kép
Fló már egy egészen hosszú verset előadott nekünk, csak ámultam, eddig nem nagyon mondott semmit az oviról. Bátort úgy kell reggelente kivonszolni a teremből a nagyok mellől. Nemlesz gond a beszoktatásnál. Kép
Szegény Lotti, mennyit szenved a betegségtől, szerencsére mi kisebb náthákkal megúsztuk, kopp-kopp.

Jobbulást minden betegnek!

Gabi
inecsg

Sziasztok!
Én majd egyszer azt szeretném, ha anyu-apu, anyuci-apuci lennénk. Én falra másznék, ha a keresztnevemen szólítana, még a fülemnek is fáj, ha pl. anyum unokatesójának a gyereket leEdinázza az anyját. Szóval lehet, hogy Edithez hasonlóan én is kiegészíteném...
Egyébként nálunk jobb híján a Kicsimet fogja eltanulni. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő: Küldtem privit!
kissvirag

Sziasztok!

Enikő,Exdeus!
Köszi a drukkokat!Kép

Karmen!
Jó, akkor nem teszem bele, amíg forró!De miért is?
Egyébként sokat javult a náthám!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Még nem tudtam vissza olvasni,nem volt gépünk egy virus miatt.Jól vagyunk,kedden fekszek a klinikára,remélem jövőhét ilyenkorra már Balázsolunk!:-)
Olvasok,aztán jövök!
sziasztok!
révi

Szilde,
1 éve nem szoptatsz és van még tej? Meg piros folt, meg fáj? Ezt nem értem.

Nekem mindig volt lázam, ami rosszabb volt, mint a fájdalom, mert 40 fok felett volt és teljesen paff voltam tőle.
Vendég

Csak pár csepp.
Olyan szemölcs-szerű vmi.Van amelyikből fehér vmit. tudok kinyomni.A pirosból nem.Mintha a besűrűsödött tej nem a szokott helyen akarna távozni.

szilde
Szeged

Dancsi!
Te beutaló nélkül mentél a klinikára?
Most váltanék háziorvost.
Olyan macerás két helyen sorbanállni, UH beutalóért a házio.-nál,aztán meg UH-ra.Azért reménykedtem a tüdőszűrésben.Több legyet egy csapásra.Kép
Te voltál UH-n? vagy hogy vizsgáltak?Hogy kezeltek?
Edit

szilde
Szeged

Lehet,hogy nekem is vmi tejkristály?..Neked tűvel piszkálták ki?Brrr.

szilde
Szeged

Karmen: Orsinak boldog névnapotKép

Csibe: Pont azért nem szabad a mézet a forró teába tenni, amiért a citromot. Mert lőttek a vitaminoknak!

Szilde: Majd írd meg mi volt a tüdőszűrő eredménye! Nődokináml voltál a cici-tejcsiproblémával??? Én nem hiszem, hogy a tüdőszürőn adnak gyogyót, sztem beutalnak tüdőgyógyászhoz, pulmológushoz, ha valami eltérés van ne adj Isten, bár nem tudom, nem akarok hülyeséget mondani! Drukkolok!+++++++++++
E

ceniko
Szeged

Köszi Enikő!
Jövő héten lesz meg az eredmény.
A nőgyógyi +Uh?Vagy esetleg helyben is meg tudja csinálni?Nagyon telhetetlen vagyok?Kép

szilde
Szeged

Szilde,
1 év után? Nem hinném, de mutasd meg feltétlen dokinak. Vagy hívd fel az LLL-t, én ilyenről még nem is hallottam, ennyi idővel szopi befejezése után mellgyula.
Vendég

Dancsi!
Meg tudnád adni az LLL számát?Megköszönném.Hosszú még a hétvége.

szilde
Szeged

Edit! Miután Dancsi mondta én is kiszurtam, nem fájt mert a hólyag nem érzékeny, viszont azonnal elkezdett a tej spriccelni hogy már nem volt eltömödve. És csak igy szünt meg az iszonyú fájdalom, szoval én nem gatyáztam szurtam bizony.

Enikö! Remélem gyorsan meggyógyultok!!

Mézre sosem tudom megjegyezni miért tilos, pedig 1-2 hete megint olvastam a Délmagyarban is, megprobálom megkeresni, de a lényeg hogy nem szabad forró folyadékba tenni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Orsikának boldog névnapot!
Hildus
Vendég

Szilde,
http://www.lll.hu/main

Karmen,
de bunkó vagyok, pedig este miattatok néztem be.

Orsinak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!
Vendég

Karmen,
De neked a mellbimbódon már látszódott a kristály, meg nekem is. Ha belül van még a tejcsatornában, akkor nem tudod kiszúrni, mert nincs mit, csak ha leér. Ha pedig Szildének valóban tejkristálya van, mivel nem szoptat, a kristály nem vándorol a mellbimbó felé, hiszen nincsen áramlás a tejcsatornákban.

Én nem akarom elhinni, hogy egy évvel a szoptatás befejezése után ilyen még előfordulhat, persze ha még mindig tud tejet kipréselni, az más
Vendég

Orsinak boldog névnapot kívánunk mi is!

Lottika picit jobban van, de elkezdett veszettül folyni az orra (eddig nem volt), orszívás van naponta többször (ki tudja ugyan fújni az orrát, de sok van benne nagyon).
A hangulata sokkal jobb mint volt.

Melinda
25+2

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Orsikát Isten éltesse!

szilde
Szeged

Sziasztok!

Hildus nem nő a fogacskátok? Attól is lehet nyűgös, hátha csak ez a baj...

Enikő 27 évesen én is vigyorognék Kép, persze, hogy fiatal voltál! A töltöttgalamb az jó, én körtére hasonlítok. Kép A módszered próbáltuk, nem hajlandó így sem elaludni, sírt nagyon, vissza kellett fordulnunk. Az alvás sajnos össze vissza van, de majd csak lesz vmi. (Persze nagyon félek.) Azért nagyon köszi! A sinupret-et vki már javasolta? Feloldja a váladékot, nem gyógyszer, gyógynövényekből van. Az ügyeleten ajánlották. (Én szívesen vigyáznék Viloára, ha nem tudod hova rakni, extra édes!!! Kép )

Különben tényleg már nincsenek olyan fiatal mamik, én is örülök, hogy eddig nem szültem, annyi minden történik az emberrel, először a magunkat kell "megtalálni", ill. a megfelelő párt.

Dancsi köszi, a védőnőmnek mondtam, hogy én is így szoktathatnám le Dorkát majd a ciciről, erre mondta, hogy elvetélhetek stb..

Orsikának én is boldog évnapot kívánok!!!

A mézet max 30. fokos folyadékba lehet tenni (a mézes süti ezért is nem gyógyít), mert különben úgy járnak benne a hasznos motyók, mint a c vitamin a forró teában... (ez tuti)

Szilde nekem volt 1-2 mellgyulladásom szerencsére láz nélkül, de nekem is kicsit furcsa, én úgy hallottam max2-3 hónapig lehet benne tej. Feltétlenül menj orvoshoz. A tüdőszürőn szerintem más gázos dolgot is kimutathatnak, nemcsak a tüdőgyulladást, stb., de nem értek hozzá.

Bea az a lényeg akkor, hogy már nem rossz emlékként van benned annyira a szülés, az eredményt meg látjuk. Kép

Kellemes hétvégét: Hajni

(A betegek gyógyuljanak meg, az álmosak aludjanak sokat, az apukákat foglalkoztassátok rendesen!)
hajni_

Köszi Dancsi!
A La Leche Liga oldalán találtam EGY!! olvasói levelet a tejkőről.Hát nem semmi.Asszem eről lehet szó.Amúgy sehol semmi infó.

Köszi mindenkinek a buzdítást,tanácsot.Jólesik.Kép
E.

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: