A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

moose,
én gyerek bébiételt nem is evett csak a gyümölcsöket mert a többit úúúútáltaKép és asszem 13 hónapos lehetett mikor már tápit sem evett.de én asszem olyan 8-9 hósnapos körül nagyjából már minden adtam neki,na nem tömtem,de mindent megkóstolhatott amit mi ettünkKép olrás brutál volt de azt írtam is de semmi nem lett vele,se pötty se láz se semmiKép Kép Képnem mondom hogy no para mert én is majdnem megzizzentem.....

gigi
Vendég

Ha valakit felhivok es nem szolok bele, akkor bocs, de nem en voltam, hanem a nyul. Aki mar egy csomo uj tagot felvett a telefonkonyvembe (?5, ###, ***888### es Wjm, akinek ### a szama Kép ), meg allandoan kibekapcsolja, szerencsere eddig mindig sikerult kikapnom a kezebol a harmadik PIN probalkozas elott. Mert a billentyuzar sajnos gyerekjatek...

Neet, itt csak este eszik a gyerek tapot es egy doboz (nestle 2+, szinten 2800 korul) tobb hetig eleg. Es amint almos, probalom am letenni, de sosenem sikerul (mellette ulok, igy nem tud kimaszni, csak az agyban randalirozik). Ha otthagyom, akkor elmaszkal jatszani, vagy rettenetesen sir (ha racsukom a szobaajtot). Es a 15 hos az MMR, es ezt nem tudom, hogyha az uj oltasi rend szerint van 18 hos oltas is mar, akkor azt az eddig regi rend szerint oltottak megkapjak, vagy csak azok, akiket majd az uj szerint oltanak? Es mi az?

Bogajka, akartam irni, hogy ez a Petja meg mindig tunemeny Kép es mostmar tenyleg mindenkit tessek eljatszani, mert igy nem igazsag, hogy csak azokat, akiknek Zs betu van a neveben!! Kép ja es szerintem is nemsokara lodoznod kell majd az ifjoncokat Kép ja es te hol vettel overalt?
moosejaw

Gigi, akkor csak az injekciostuvel volt gond, nem az oltassal? Az tokjo, mazlista vagytok Kép
moosejaw

Köszi az eddigi infókat!
Igen most vagyok 15 hetes, szóval még van elég időm informálódni.
rékaa

Neet!

izémicsoda és van egy csúnya is amit még nem írtam ide le,akarod?Kép

Juc
20170114224602

Zsebi!
köszi a sárga izémicsodát!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok Mindenki!

Én is tök új vagyok itt, de Pocak jóvoltából, már régebbóta olvasgatlak benneteket és sok jó infót levettem, amiért is köszönet mindőtöknek :-)
Én is a Szt.Imrében fogok szülni,első babám, decemberben (ráadásul karácsonykor. Jó mi? :-) ) A Szőnyi dokinál. Mostantól viszont "kényszerszabin" vagyok, úgyhogy tán-tán még beírogatni is lesz időm, ha befogadtok :-)
macskanyu

Hu, mennyit irtatok par ora alattKép

Gigi, diavetito rulez, köszi az infot, nekünk is lassan be kell szerezni!

Ildi, dejo, hogy vegre valaki megnyugtatott, meg kedves volt Veletek, és jo hireket kaptatokKép

Rekaa, dokinénit nem ismerem, Ikea szobat igen. Kadban vajudtam sokaig (elsö szülés), és nekem az segitett a legtöbbet a lazulasban és tagulasban! Labda is nagyon jo, én rahasaltam, az is jol esett, patko szeken valahogy nem esett jol ülni, van aki pedig arra is esküszik. Bordasfalat nem probaltamKép De állni volt még a legkényelmesebb egy idö utan...

Zanza, szerinted agykontroll segithet "beprogramozni", hogy B. aludjon többet éjszaka? Mar teljesen kivagyok az óránkénti felsirasaitol... Kép

KépKép
fibi

Macskanyu, én is karacsonyra voltam kiirva, és végül még a szilvesztert is kihuztuk (jan 4 lett belöleKép) Igy kaphat két ajandékot késöbb kari és szülinapraKép

Ancsi, rozsaszin nyuszis jelenet nagyon tutiKép Jol teszed, hogy mar most adogatsz/mutogatsz neki ilyeneket, és tökjo, hogy elalszik a labat szagolvaKép
Én béna anyuka nem csinaltam ilyetKép Nemreg olvastam, hogy a kötödést is elösegitik ezek a "targyak", és ha megszokja, hogy nyuszival alszik el, akkor hozzabujva el bir majd maskor is aludni. B-ot ezek az allatkak nem hozzak lazba abszolutKép

KépKép
fibi

Macskanyu,
érezd magad befogadva. Kép
neet
neet

Fibi, pedig az apja azzal poénkodik, hogy ha télleg karácsonykor születik, akkor Éva, ill Ádám lesz a neve, akkor kapja a mikuláscsomagot, meg a húsvéti nyúl csomagját is és ossza be egész évre... :-) még szerencse, hogy komolytalan egyedről van szó :-))
Egyébként Deákné B. Katalinnak van egy könyve: Anyu, taníts engem címmel, ami ici-pici kortól leírja, hogy mikor, mit érdemes játtszani, megmutatni a babáknak. Több babás barátosném is kipróbálta és jókat mondanak róla.

neet, előre is köszönöm :-)
macskanyu

KÖszönöm az eddigi infókat.
Én most vagyok a 15.hétben, úgyhogy még elég sok időm van az informálódásra.
rékaa

Ildi,
jajdejó, h nincs nagy gond, és h ilyen jó dokibát fogtatok ki Kép aki ilyen okosakat mond KépKépKép

Réka,
én sem ismerem dokinénit, ikeás szoba nagyon szép, meg kényelmes, de számomra az ottszülés csak egy álom maradt ... majd a másodiknál Kép fizetni lehet tényleg mindenkinek, Zsancinak igaza van, és örülök, h itt vagy, maradj, ez egy szuper társaság! én még olyat is hallottam, h meg kell szorozni tízzel egy vizsgálatot, és annyit a dokinak. szeretnél saját szülésznőt is? ja, és gratulálok a terhességhez, itt sokan szeretnének a helyedben lenni! Kép

Moose,
ha lesz időm, bekukkantok a szuper turiba, hátha ... Kép

Macskaanyu,
én is befogadlak! Kép és ráadásul én is Szőnyi dokinál szültem, pontosan 4 hónapja ebben az időben már 8-10 percenként fájdogáltam ... úgyhogy ma nosztalgiázós estém van Kép és a kisfiam gyönyörűséges! és az egyik unokatesóm is nála fog szülni, de ő mikuláskor. és szerintem tök jó lesz, mert idén már hármasban fogtok szilveszterezni! KépKépKép
Könyvtippet köszi!
fic.
ficánka

Sziasztok!

A babaszoba jatek aprohirdetesei kozott vannak diafilmek is!!!
http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=5;t=2;p=8;k=

Fic, Kata pedig pont ma 8 hetes! Kép

Jovo heten megyunk oltasra, megvettuk az uj oltoanyagot 8ezervalamennyi penzert...

Voltunk unokaocsit meglatogatni. Olyan picikenek tunt( 3600g/56cm), pedig Kati kisebb meretekkel rendelkezett.Kép

A latogatas utan megrulezebb a Szt. Imre Korhaz!!!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fibi,
A könyv nekünk is megvan, de én nem tartom akkora számnak, mivel a benne lévő dolgok 80%ra a szülők maguk is rájönnek, legalább is én Kép Kép

És az oltással kapcsolatban esetleg a rokonaid voltak az RTL klub hiradójában?

Gigi,
mi ez a hülyeség a pörkölttel, amikor már más is megmondta: "Pörkölt a legjobb étel, nos barátom itt ebédel?" Szerelem első vérig című filmből idézve.

Ja egyébként kedvem tök jó, szombaton is munka van....... hiphiphurrráá Kép Kép

Juc, az anorákkal kapcsolatos üzimet fogtad tegnap??????

Zsanci, sárga izémicsodát veszel????
zsebi2004

Fibi!

Leinfóztalak, mondták volt új kismami baba-mama klubban, 10 hós BálinttalKép Na milyen vagyok,pedig még 4 hó sem lakom itt.
Nálunk voltak Zorán ovistársáék, ők mondták, jövőhéten 90% hogy megyünkKép

Gratula minden új kismaminak a pocaklakóhozKép

Vizelet eredményünk negatív ! Mennyire vagyok gondatlan anya ha 4 hét után az utsó 2 hét antibiót elfelejtem beadni?! Még 1-2 napig gondolkozon a dolgonKép

Fabri
fabrika

Sziasztok!

Macskanyu, Réka: Legyetek üdvözölve Kép
IKEA szoba: Szerintem nagyon jó Kép Mondjuk én még pocakosan protekciósan próbáltam ki ott mindent (ha már olyan sokat ott voltam), a vajúdás nem ott volt, de biztos jó lehet Kép

Dora: Köszi a tippet! Kép

Gig: Neked is köszi! Lehet, hoyg mégis inkább kiválogatom a sok siafilmem közül, amit még nem tettek tönkre? Ez nagyon drága Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsebi!
igen, szeretnék, bár megkérdezem tőlük, hogy a baby helyére nem lehetne e a gyerekek nevét irni. Én uis olyat keresek, egyszer láttam vkinek az autóján: Bori on Board, és annnnnnnnnnnnyira tetszett!! Talán tudnak egyedit is nyomtatni...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fabri,Zsebi!

MSN-re fel!

Juc
20170114224602

Zsebi,
akkor nem veszem meg a könyvet, talan vagyok olyan okos mint Te, és rajövök a dolgokraKépKép
RTL klubon mikor? Nem neztem. Zöld Balázsnak hivtak? akkor igen, ö a sogoromKép

Fabri,
aztaaa, akkor mar lesznek ott ismeröseid is, irigy-irigyKép Kik ök, Csanád a kisebbik fiuk? Ö anyukaja mondta, hogy a Waldorf oviba jar a nagyobbik gyerköc. Zoran hova fog tenyleg? És ha meg nem jar, hogyhogy ismered öket? És mondta az anyuka, hogy kuka voltam?Kép

KépKép
fibi

Fibi,
nevet nem mondtak, csak azt, hogy korábban már voltak a tv-ben és most nem akartak nyilatkozni a szülők. Azért volt ismét mert a legnagyobb gyerek már iskolaérett, de nem jár iskolába mert nem mehet a kötelező oltások hiányában. Egy dolog van ami közelebb visz, hogy ez a család Szentesen lakik.

Jucuskám, msn-en lógok de Te sehol nem vagy, kénytelen vagyok pirítós kenyeret zabálni Kép Kép
zsebi2004

Szia, Dóra! Kép

Én nála szültem. Kép A terhesgondozás alatt is végig korrekt volt, és persze a szülésnél is. Én csak áradozni tudok róla, mert egy tündér. Nekem lelki támasz is volt, végig bátorított, én biztos, hogy nála fogom majd a 2. babát szülni. Kép Szóval, szerintem, tökéletes választás volt. Kép Pénz: a 6 hetes kontrolon fogunk adni. De ő nem tartja a markát.

Ha valamit kihagytam, írj nyugodtan. Címem: matebaba kukac vipmail pont hu
Ja, és nem volt trauma a szülés, sőt! pedig holnap lesz 5 hete. Kép Nagyon szép élmény marad. : Kép
mkatus

Sziasztok!

Fibi, programozod! Csak pozítivan és kérés legyen. Olyat, amit te is szívesen végrehajtanál.Kép
Karácsonyra voltál kiírva? Mi jan. 5-re, aztán mi lettünk a szilveszteriek, és ti a jan. 4-iek.Kép

Moose, próbáld meg lerakni. Nálunk az jött be, hogy napközben melléfekszem, és ha elakar mászni, akkor visszatartom. Persze sír, de kezébe rakom újra a kedvenc takaróját és Mazsoláját és egy idő után kínjában elalszik. Van, hogy többször is eljátszuk ezt, de ha hagynám, ő se aludna.Kép

Ancsi, gyerekdoki tudja, hogy mikor kellene váltani tápszert. Mi nem vagyunk mérvadóak, mert volt amit Réka alapból nem szeretett, ja, meg néha elfelejtettem, hogy milyet kell kiíratni és mást írattunk ki.Kép

Neet, nálunk több, mint 2 hétig tart egy doboz.
zanza

Jucus!

Nem megy az izémicsodaKépKép Senem freemail, senem MNS, mingyá sírokKép Végre egy este amikor lóghatok a gép előtt erreKép
fabrika

Oxi, méltem, remélem a nyűves hotmail át is küldi.
zanza

zsebi,
te engem még mindig nem fogadtál el partnernek az msn-enKép ezért gondoltam írok olyat amitől kiakadsz és ezzel felhívom magamra a figyelmedetKép

macsekKép
jó hogy itt vagyKépelfér néhány pocakos a topicbanKéplassan már azon gondolkodtam feláldozom magamKép

gyerekek,
most ment el b uncsitesója.H:nekem reggel jó az hogy nagyobb a pöcsömKép?én:nincs azzal semmi gond,az rendben van.H:és ha akkora leszek mint apa este is nagyobb lesz?én:hajaj,reggel-délben-esteKép
imádom azt a kis kukacotKép

ja és szombaton megyünk tánctalálkozóra és nincs mit felvennemKépsemmi göncöm nincsKépde fodrászhoz már bejelentkeztemKéplegalább fejem legyen ha ruhám nincs,vagy akkor már mindegy,úgyse a fejem fogják nézniKép?
Vendég

Fibi!

Igen Csanád anyukája, mi is Waldorfosok vagyunk, mármint ha héfőn végre elkedjükKép
Ugye milyen ügyi vagyokKép
fabrika

Gigi,
csak egy gond van, hogy nekem nem jelzi, hogy valakit el kellene fogadnom Kép Kép
zsebi2004

Zsebi,
akkor nem ök, mert sogorék Szombathelyen laknakKép

Zanza,
okés, kösziKép Amugy ezt mar megallapitottuk a Mayaban, h Te szilveszter, pedig jan 5, én meg jan 4, pedig elvileg karacsonyKépKép Kis feledékenyKépKépKép

Na, elbucsuzom, holnap suli, mennem kell pakolni. Hétvégén meg Baján leszünk: szülinapozás (mamám 80 éves), fodraszkodas, babalatogatas (uncsitesómé).
Puszi Nektek, szép hétvégét, meg mindenKép

KépKép
fibi

Fabri,
nagyon ügyi vagyKép De én is, mert kitalaltam, hogy Csanád anyukajaKépKép Ugye???Kép Pedig 5-en is voltak ott!!Kép Régebbröl ismeritek Öket?
Hu, nagyon jo, lesz kit faggatnom, mert mi is Waldorfba akarjuk iratni B-otKép

KépKép
fibi

Fibi, sok mindent még mindig a terhességi amnéziára fogok.Kép
zanza

Ja, és Fabri, ma el birtunk menni tornara, mert nem aludt B, erre elmaradt, mert vmi képkiallitas voltKépKép Igy elrohantunk a védönénihez helyetteKép Nalatok volt kint, szimpi?

KépKép
fibi

Zanza, jo dumaKép Most mar ujat is kitalalhatnalKép
Na, megyek tenyleg, mert reggelre sem lesz összepakolva. És még hajat sem mostam, áááá...

KépKép
fibi

Fibi, és ha újra terhesek leszek?Kép
zanza

zsebi,
és most sem?????????????? a chellos címed az,ugye?pedig nekem azt írja ki hogy sikrült!probálj meg te engem felvenni,ua mint a gigi csak juca kukaccalKép
Vendég

Hello Bébikék!

Mielőtt visszaolvasék, magyarázkodék: eltűnésem oka viszonylag egyszerű, mégpedig a holnapi vizsga; grrrrrr Kép (ööööö semmire nem emlékszem, ez a hülye tárgy rosszabb, mint a relativitáselmélet vót)
Na, megpróbálok olvasni, aztán tanulnom kell(ene).
Cupa
ada007

Fabrika!

Mi az,hogy nem megy?

Juc
20170114224602

Juc!

Brrrr! Kőcök felsírták egymást, hát ilyen az én szerencsém maKép
Freemail már megy, MNS-t már nem nézem mert félig alszomKép Holnap hívlak, ülök és mesélekKép

Szép álmokat mindenkinekKép

Fabri
fabrika

Ja, és új internetszolgáltatót is akarokKép Azt hiszem más igényem nincs a mai napraKép
fabrika

Szép jó reggelt mindenkinek Kép

Ficánka, ha te is a Szőnyi dokinál szültél, akkor egy kérdés: lehet nála nem fekve szülni? Még csak most megyek az Icához (szülsznéni) és nem vót lehetőségem előtte még informálódni..

Gigi, teccik, hogy ilyen áldozatkész vagy Kép) mekkora a mostani babád?

Zsanci, nekem volt valahol egy címem, ahol csinálnak egyedi matricákat is. Ha érdekel szívesen megkeresem Kép

És a bónuszkérdés: mi az a terhességi amnézia???
macskanyu

Macskanyu,
sztem a Szent Imrében fejen állva is szülhetsz, sőt! Bár én ügyletesnél szültem, ott is meg volt engedve, azt csináljak, ami nekem tetszik, sőt, ha ledőltem, a szülésznéni még javallotta is, h tán ha felállnék, járkálnék, meg tusiznék, az jót tenne. Hja, ha lett volna erőm, még sörözni is elmentem volna. Kép
A t.a. meg az, amikor egyre hülyébb leszel. Ez majd csak fokozódik szülés után, amikor már csak a gyerekre tudsz gondolni, meg arra, beadtam a kokaint vagy az a Dvitamin volt? Meg ilyenek. Kép

Fabrika,
sokat akar a szarka... Kép

Ada,
ne idegesíts, már most vizsga? Brr. Drukk.

Gigi,
te meg mire tanítod azt a kölköt???

neet
neet

Neet, ez a sörözős dolog nagyon teccik.. Kép sztem az apjának is fog. Elképzelem, ahogy két fájás között felváltva húzogatjuk a krigli seritalt Kép Kép

Az amnézia káros hatásainak kiküszöbölésére, meg legfeljebb nem tartok itthon kokaint Kép
jó hallani, már előre is, hogy meg fogok buggyanni :D
macskanyu

Macskanyu: Dehogyem fogsz Kép T.i. azt majd adni kell a gyereknek Kép Polgári nevén Konakion Kép
És igen, pont olyan buggyant leszel, mint mi, ha sokáig maradsz, jól gondold meg Kép

Fabrika: Neked ki szolgáltatja ezt a netnek hívott időrablót?

Ada: Egy kalappal + kína egyévi termésével! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Macsek,
a kokain, az a valóságban konakion, csak oly bonyolult a neve. Nna, ezt tartani fogsz, mert dednek kell majd adni asszem 1 vagy 2hós korától 2hetente, és majd jól elvágod vele te is mindig az ujjad, mert ampuillában árulják, nagyon okosan, de szájon át kell beadni.
Mi egyébként "utoljára" a 15 perces fájásoknál álltunk neki sörözni, ha jól emlékszem, bejelentettem apjuknak a BK után, hogy ejnye, mintha egyre rendszeresebb lenne, nem lehet, h menni kéne a H-ba? Erre ő kissé lesápadva emígyen szólt: "Oh. Elmegyek egy sörért." És mire hazajött vele, én már felöltözve vártam. Megittuk és mentünk. Kép Aztán vajúdás alatt kóláztuk, energiapótlás-képpen.
neet
neet

Oxi,
ezt majdnem egyszerre írtuk, de megelőztél. Viszont én részleteseb voltam! Kép
neet
neet

nna akkor máris tanultam vmit Kép tehát a kokain marad Kép meg jól telepakk a hűtőt életmentő sörrel... Kép amúgy mire adják a konakiont?

most jól megyek az anyakönyvi h.-ba, hogy az apja nevére legyen törzskönyvezve a gyerek, aztán meg 30 hetes UH-ra, aztán jól elolvaslak benneteket Kép
macskanyu

Jó reggelt mindenkinek! Habár nem tudom, ebben a kaka időben ki érzi jól magát.
Mi reggel 8-ig aludtunk Emmával, olyan jó volt! Persze emiatt valószínűleg elmarad a délelőtti alvás, de nem számít. Lehet, hogy helyette elmegyünk a Szagojába, láttátok, hogy a Liberó pelenka most akciós? 1799 a megapack.

Szereztem infót a Fehérvári úti művház baba-mama tornájáról: november 14-én indul, mindig hétfőn és szerdán 10-11-ig lesz (így Adához is tudunk járni). Egy Szegedi Anna nevű gyógytornász tartja. Ezt csak azért írtam le, mert a szervező csaj úgy mondta a nevet, mintha tudnom kellene ki az. Hát nekem fogalmam sincs, de biztos csak én vagyok tájékozatlan. Egy alkalom 700ft, a 4 alkalmas bérlet pedig 2000 és 2 hónap alatt kell lejárni. Ha valakit érdekel, szóljon, mailben elküldöm a szervező számát, mert fel kell hívni és felírja minden jelentkező nevét. Szerintem mi kipróbáljuk.

Na megpróbálok visszaolvasni, habár Emma kisasszony már nagyon kiabál kifele a járókából.

M

Kép
Kép
manoka11

Jo reggelt!

Kata meg mindig alszik!Kép Tegnap 11-kor raktam le, ketszer volt szopi, es olyan joooot aludtam!!!Kép
9 utan kaszalodtam ki az agybol, es otpercenkent ranezek a csajra, hogy biztos el-e.Kép Hajat mostam, agynemut csereltem, elolvastalak titeket es reggeliznek is, ha volna mit.Kép Apa tegnap este megette a reggelimet.Kép Meg az ebedem egy reszet is.Kép

Ada, ugyi legyel, szoritunk!!! Huu, de nem lenne kedvem vizsgazni.

Neet, nalunk este hatkor jelez a telefon, hogy Vigantol vagy Kokain... mar csak azt kell kitalalni, hogy aznap megkapta-e a gyerek, vagy elfelejtodott.Kép

Felebredt, megyek.

Szep napot mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kokain: a fene emlékszik. Kismamakori elhülyülés... Mire is adták? A d-vitamin az angolkór ellen volt-van, asszem, a csontok miatt, a kokain elfelejtődött. Az csak addig kellett, amíg csak anyatejes volt (6 hóig), de már nem emlékszem.
neet
neet

Ezt az oldalt visszaolvastam!

Macskanyu, Rékaa!
Üdv a topikban, gyertek, jó a társaságKép

Kokain K-vitamin, és az nincs az anyatejben, és azt hiszem vérzékenységet gátol, de nem vagyok benne biztos.

Emmának ma nagyon nyálkás, folyékony volt a kakija, szerintetek mitől? És annyira erőlködött is kinyomni, pedig nem szokott. Mintha egyszer már beszéltünk volna erről, persze nem figyeltem... lécci segítsetek!

Ada!
Drukk megy a vizsgához! (Azt hiszem, én meg is őrülnék, ha most vizsgáznom kellene...)

El, vasalni.

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: