A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Wish!

Neked is készítettem egy jófej csíkost, csak a jó hírre várokKép

Juca

tjuca

"A ciklus második felében a mellfeszülés jó jel, magas hormonszinteket, illetve sárgatest hormon jelenlétére utal, tehát közvetett bizonyítéka a peteérésnek."

(Infertility oldalról) Ti ezt tudtátok? Ha jól belegondolok, 3-4 napja érzékenyek a melleim, eszerint 13. nap körül lehetett tüszőrepim, és a tegnap esti együttlét biztosan esélytelen. Sebaj, ezt is tudom.

Tündi
Vendég

Duddu, egy olyan dokihoz, aki korábban az egyik meddőségi központ dokija volt, de pár éve eljött onnan, és csak magánrendelése van, viszont a "háttérmunkát" továbbra is a meddőségi központban végzi (tehát lombikot, inszemet stb.). Igy a felszereltsége megvan hozzá (ráadásul a rendelőjében is pl. ugyanolyan profi UH gép van mint a meddőségiben), viszont családias a légkör, egyénreszabottan mennek a dolgok, soha nem kell várni, tudja hogy ki kicsoda, milyen baja van stb. Szóval számomra az eszményi doki. (ha pontos elérhetőség vagy név kell, akkor azt szívesen átküldöm).
Ráadásul nekem már "bizonyított" is, egy jó ismerősnek 4. lombikra (a korábbiak más dokinál voltak) 3 beültetettből 3 tapadt meg, eddig meg egy sem.
Reméljük velünk is ilyen eredményes lesz az inszemnél! Kép

Kép
szdorka

Tündi!
Ez érdekes, amit írsz.
És valószínűleg igaz is lehet, mert én is éreztem a mellfeszülést kb. a 15-17. nap körül, aztán ahogy múlt, úgy jött a pecsételés, ami ugye a progeszteron (és annak következtében) a sárgatest hiánya lehet.

Nem vagyok még túl okos a dolgokban, de ez így nagyon logikusra sikeredett, nem?

réka
Vendég

Dorka!
Én is nagyon remélem, hogy ilyen jó eredményeitek lesznek vele és a leírtak alapján ez így is lesz!

Igen, megköszönném, ha elküldenéd. Címem a profilomban. Köszi!
(Egyébként a leírásod alapján lehet, hogy hallottam már róla.)

Szóval eddig párom kitartóan védelmezte a dokimat, most viszont ő mondogatja, hogy lehet, hogy egy meddőségben jártasabb orvos kellene.
Azért nem kapkodom el a döntést, de fontolgatom.

Köszi szépen:
réka
Vendég

Sziasztok!

Még nem jártam erre, de lenne egy kérdésem. Remélem tudtok segíteni. Már 2 hónapja mérem az esti hőmérsékletemet. Már van egy kislányom, és a párommal a mensi utáni egy hétben nem védekezünk. Na a kérdésem az lenne, hogy a múlt hónapi mérési eredményeim össze visszák lettek. De sosem mentek 36.5 fölé. Ebben a hónapban viszont folyamatosan emelkedik a hőm. 35.7-el kezdtem és most 36.9 nél tartok. Ez miért lehet? Ha tudok valamit mondani az jó, ha nem akkor sem haragszok Kép Puszi: Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Bocsánat, hogy mostanában kevesebbet írok, de éljük az életünk, semmi változás, csak a szokásos. De ahogy időm engedi, olvaslak ám Titeket! Kép

Wish!
Nagyon drukkolok ám Neked holnap reggel!!! Kép

Nekem valószínűleg a hétvégén fog megjönni, aztán majd lesz, ami lesz. Olyan fura, hogy lesz egy csomó tavaszi baba a fórumon, de az utóbbi néhány hétben nem történt semmi változás! Reméljük Wish megtöri a "zebracsendet"!!! Kép Ja és tudtok valamit Móniról?

Most ennyire futotta, várom a tanítványom, meg főzöm a párom vacsiját (zöldborsó főzeléket kap a drágám!). Kép

Szép estét mindenkinek.

Puszi
Zsu

Zsu
valér

RitaKép

Üdv. a csapatban!

Én úgy tudom, hogy a reggeli hőt szokták mérni.
Ha fel kell kelned, utána minimum fél óra fekvés után lehet mérni.

De vannak itt nálam szakavatottabbak, biztos fognak neked írni róla.

Kati
Vendég

Sziasztok!

Duddu, az tényleg jó, hogy most a dokidnál a labda, remélem él is vele Kép Én is egy meddőségben járatosabb dokihoz járok, ráadásul kórházban, így akkor adok pénzt, ha úgy gondolom (néha azért ciki nekem ez a dolog, nem vagyok hozzászokva) Szerintem jó doki, ha gondolod, megadom Kép

Tündi, köszi, hát igyekezni fogunk otthon (nem mondom a páromnak, hogy muszáj holnap este, és akkor jobb a helyzet Kép)
És igen, igaz, amit írsz, a mellfeszülést a megnövekedett progeszteronszint okozza, mégpedig tüszőrepedés után. Amikor a hő is felmegy. És ahogy Duddu is írta (tényleg nagyon logikusan Kép), amikor leesik a hő, nem feszül már a cici, akkor megjön...

Juca, remélem sok jópofi állatod van még a tarsolyban, sokunknak lesz rá szüksége hamarosan Kép

Rita, üdv közöttünk Kép, tényleg igaz, amit Kati írt, az ébredési hőt kell mérni, tilos felkelni előtte, és lehetőleg ugyanabban az időpontban, csak ez mérvadó. Sok sikert! Kép

Sziasztok, mennem kell:

Réka
korek

Réka
Igen, nagyon logikusan hangzik amit írtál Kép Persze utólag belegondolva butaság lenne pusztán a ciciérzékenységemből következtetni a tüszőrepire Kép

Rita
Nem esti hőt kell mérni, hanem reggelit. Mérés előtt minimum 5-6 óra alvás, ha felkelsz pisilni 1 óra pihi a mérés előtt, azonos időben kell mérni! Csak így van értelme! Ja, és főleg hüvelyi mérés a jó.
Nem tudom hogy a kislányodtól ezt meg tudod-e valósítani (pl fel kell-e kelned hozzá éjjel és így csak 2-3 órákat alszol), de így lehet igazán értékelni egy hőgörbét.

Tündi
Vendég

Juca
Ha egyszer nekem is lesz babám, csinálsz nekem egy csíkos mackót? Kép Az olyan snassz ha esetleg magamnak rakok egy zebrát Kép

Tündi
Vendég

Rita
És mért a menzi utáni 1 hétben nem védekeztek? Mért, azon kívül igen? Egyáltalán nem biztos hogy akkor van a tüszőrepid, hacsak UH-val nem bizonyított.

Tündi
Vendég

Réka!(Duddu)

Nagyon kedves vagy, Te mindig megnevetetsz engem. Remélem igazad lesz!Kép
Majd beszámolok és addig is, mennek a drukkjaim Neked!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Duddu!
Igen! (Remélem, rendben lesz...)

Juca!
Köszönöm szépen a malackát, így akkor most már nem titkolhatom: a múltkori halvány után kétcsíkos lett a ma reggeli tesztem!!! Kép Olyan igazi, szabályszerű kétcsíkos (a terhescsík előbb jelent meg, mint a kontrollcsík... Kép )
Azóta tiszta izgiben vagyok, hogy mikor mehetek majd orvoshoz, mit csináljak és mit ne. Reggel óta ilyen vagyok: Kép (Csoda, hogy a gyerekeim a suliban nem kérdezték meg, jól vagyok-e! Kép)

Úgy számolgattam (az akciók és a hő alapján), hogy kb. 11 napos-kéthetes lehetek, úgyhogy a dokira még egy kicsit (legalább 3 hetet) várnom kell. ADDIG MEG FOGOK ÕRÜLNI!!! Legszívesebben vennék még vagy tíz tesztet, hogy tényleg igaz-e? Persze ez hülyeség tőlem, csak annyira be vagyok indulva! Előbb viszont nem érdemes menni, meg lehet, hogy nem is szabad.
Ne haragudjatok, hogy ennyire örülök, nem szeretnék senkit megbántani az örömömmel, de nem bírom magamban tartani!
Még mindig hihetetlen, hogy sikerült, és egész a doki vizsgálatáig nem is biztos, hogy felfogom...
Hozzá kell tennem, hogy mi a párommal (sajna) azok az emberek vagyunk, akiknek szinte mindig mindenért két kört kell futnunk, ezért hitetlenkedem, hogy biztos lehet-e olyan szerencsénk, hogy már a harmadik hónapban összejöjjön. (Na, nem ömlengek tovább...)

Wish!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked a holnapi napra!!!!!!!!!

Mindenkinek (aki erre vár) mielőbbi zebrát, aki a mensit várja, annak mielőbbi pirosodást kívántok és köszi a gratulákat!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

NORWEL GRATULÁLOK VIGYÁZZ MAGATOKRA MOST NAGYON HOGY CSINÁLTÁTOK HÕMÉRÕ SIMA BABA VAGY LOMBIK?Kép
gilingalang

Sziasztok!!!!

Norwell! Kép
Szívből gratulálok!
Kellemes, problémamentes pocakosodást kívánok!!! Kép
Vigyázz magatokra nagyon! Kép
Ez a tiéd:
Kép

Lányok!
Párom behisztizett, hozzá sem lehet szólni Kép
Én meg itt vagyok, unatkozom... Unalmamban már fasírtot sütök, meg krumplipürét csinálok, mindjárt kész. Ha ez így folytatódik, lehet, hogy még egy sütinek is nekiállok! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok! Kép

Köszi a mérési tanácsokat:D Tulképpen azért este mérem, mert az egyik barátnőm is az esti hője szerint számolta ki a repedést és neki bejött. Mindegy.

Norwell:

Szívből gratula a csíkokhoz:DKép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogobolha, és mikor méred este? A reggeli hőt azért szokták ajánlani, mert akkor egy szinte teljesen mozdulatban állapotban vagy, normális nyugodt pulzussal, szívveréssel stb, és ez az állapot elég egyforma minden nap. Esténként elég sok más tényező befolyásolhatja a dolgot, ezért nem olyan megbízható. Én nem kételkedek abban, hogy barátnődnek bejött, de a reggeli mérés talán akkoris megbízhatóbb. Lehet hogy azért is nem egyforma a két hónap értéke, mert nem ugyanolyan "állapotban" mérted.
Az hogy fent van a hő az jó jel. Egyébként én is volt hogy kíváncsiságból megnéztem este a ciklus 2. felében, és nekem is magas volt akkor is. Viszont a pontatlanság miatt a tüszőrepi idejének meghatározásáhozt talán nem olyan jó.
Esetleg érdemes LH tesztet venni (LH csúcsot mutatja ki), illetve van egy PG53 nevű kütyü, ami szintén segíthet az akciós napok megállapításában.

Más is kérdezte már, de miért csak a mensit követő 1 hétben nem védekeztek?

Lányod nagyon aranyos! Remélem hamarosan lesz kistesója! Õ hamar összejött?

Norwell, Gratulálok én is! Remélem megindítod a zebrahullámot!

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Ma értem haza.Rettentően fáradt vagyok, a monitort is alig látom. Irtó jó buli volt, csak kiszívták az agyamat.

Sysy!
Sajnálom a vizsgádat Kép

Tündi!
Együttérzek veled. Lassan kezdek én is ebbe a nem tudom, hogy mi van stádiumba kerülni. Már most zokogok, hogy mi lesz, ha haza kell menni a sógornőmet megnézni. Nem bírom. Kép

Junkó!
Én is csak azt akartam mondani, hgy a ti döntésetek legyen. Találtok majd másik jót...

Wish!
Már csak 2 nap. Drukkolok. Legalább neked legyen meg, amit szeretnél a legjobban a világon...

Nárcó

Kép
narco

SziasztokKép

Most nagyon fáradt vagyok, így csak a lényeget írom.
Szóval Kristófka szeme 100%-san tökéletesKépKépKép, abszolút nem kancsal, csak látszat kancsalsága van, ugyanis a bal szeménél az orrgyök kicsit mélyen van, ráhúzódik és eltakarja a szemfehérje egy részét. Később majd ha kiemelkedik az orrgyök, akkor ez megoldódik.
2 doki is megvizsgálta, ez rezidens kiscsaj és a fő dokinő (akit Réka ajánlott, tényleg nagyon rendes volt, utólag is ezer köszönet nekiKép), azt mondták, minden tökéletes. Bár 2,5 éves koráig még minden gyereknél kialakulhat kancsalság, nála is akár.
Egyébként akkor kancsal egy gyerek, ha a 2 szemén, a pupillákon a fény nem azonos pontra esik. De neki hajszálpontosan ugyanott van.
És nem mellékesen, egy hős volt a kis drágám, egy hangja se volt, sőt, élvezte, hisz a dokik hozzá se nyúltak, én fogtam, ők csak messziről világítgattak a szemébe, neki meg ez nagyon tetszett.
A rendelőben pedig volt egy csomó játék, meg tépdeste a függönyt, nagyon jól elvolt.Meg is dícsérték, hogy milyen ügyes. Mert voltak ám ott 1-2 éves gyerekek is, akik végigordították a szemcseppentést és az egész vizsgálatot.
Bezzeg az én drágám példamutatóan viselkedettKép
Ja, és a váróban meghódította az összes kislány szívétKép Egy nagyobbacska kislány még simogatta is Kristóf buksiját, hát olvadozott a srác a boldogságtólKép

Most megyel pihizni, majd holnap megpróbálok jelentkezniKép

Jó éjt!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Tündi30!

GTündi (megint megjött topik) ajánlott téged hátha tudsz nekem segíteni.

Tudnál nekem ajánlani egy jó nőgyógyászt?
Mikor rendel stb...
A profilomban van az e-mail címem.

Köszi a segítséget!

Kép
lara26

Sziasztok Kép
Norwell Kép
Hatalmas gratula a zebrácskádhoz KépKépKép
Vigyázz magatokra Kép

Babus, Eszter Kép
Még nem kaptam meg a levelet, de elvileg holnap meg kellene kapnom Kép Már nagyon izgulok Kép

Tündi, Dorka Kép
Félre ne értsétek szó sincs arról, hogy pár csere!
Csak annyit akartam kihozni az egészből, hogy mindig van remény!

Sysy Kép
Sajnálom a viszgát, sajnos a vizsgabiztosok nem a jószívükről híresek!

Puszi mindenkinek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Akkor Wishnek és Annácskának MINDEN DRUKKOT!!
Holnap pedig várjuk a híreket!

Jó éjszakát!
réka
Vendég

Sziasztok!
Norwell!
Gratulálok! Minden jót és jó egészséget kívánok nektek!
Wish!
Drukkok mennek!Kép
Juca!
Aranyos a tapír! Énisénis énis!Kép
Bogi
dbogica

Rita
Tényleg nagyon aranyos a kislányod!!! Kép
Megnéztem az oldalad is, nagyon édi képek vannak ott! Kép

BABUS!!!
Úgy örülök, hogy minden rendben Kristófkával! Nagyon sokat gondoltam rátok, és nagyon drukkoltam, hogy ne legyen semmi baj!!!! Kép

Wish!
Annyira drukkolok!!!Kép ++++++++++++++++++++++++++
Hjajj, holnap megpróbálok minél előbb felkelni!!! Kép

Annácska
Neked is megy a drukk! Rátok is nagyon sokat gondoltam!!! Mostmár biztos, hogy minden rendben lesz! Kép

Bogi Kép
Nemsokára Teisteis teis! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka!
Kép
Jó a mottód, és milyen igaz!! Ugye nem régen tetted fel, vagy csak most vettem észre?Kép
Bogi
dbogica

sziasztok.

Wish.Nagyon szoritok.Reggel az lesz az elso dolgom hogy jovok az eredmenyed megnezniKép

Norwel.Gratula.oulk csak neki,aki megbantodik rajta az vessen magara.En tiszta szivvel veled orulokKép

dudu.A projekt ugy van felfuggesztve hogy nem a pe-kor csinaljuk,hanem spontan.Ha epp akkor nem lesz kedvunk akkor nem eroltetjuk.Spontan vagyunk csak egyutt.Homerozest azert csinalom hogyha dokihoz kerulok majd akkor tudjak valamit mutatni.
Drukkolok a vizsgalathoz.)

sziszka,ti most vedekeztek valahogy?vagy ugy mint mi,nem direktbe?

anacska neked is mennek a drukkok.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Köszönöm a vígasztalásokat, nagyon aranyosak Vagytok Kép Már nem látom olyan borúsan a dolgokat Kép végül is ennek a ciklusomnak (ha minden jól megy) pár napon belül vége, és akkor márcsak a novembert kell még kibírni Kép.
Bocsi, hogy a héten nem jöttem eddig, de szabin van a férjem, és egy kis pótcselekvésként, megcsináljuk végre a kisszobánk felújítását, és az ezzel járó beszerzések és munka, na meg a férfi itthon Kép eléggé elveszi az időmet Kép A jövőhéttől (már újra egyedül leszek) megint gyakrabban tudok jönni.

Most csak beleolvasgatni tudtam, úgyhogy ezért is bocsi Mindenkitől.

Dudu!
Köszi, hogy hiányoltá Kép
Gondolok Rád hétfőn az átjárhatósági miatt !!!!!!

Sziszka!
Örülök, hogy visszajöttél Kép A jövőhéten elolvasom, hogy merre jártál eddig. Ugye elmesélted nekünk?!?!?! Kép

Tündi!
Sajnálom, hogy még mindig nem jutottatok előrébb, de nem szabad feladni. Olyan rossz volt látni a sok kék fejecskét a leveledben.

Norwell!
Nagyon-nagy gratula. Boldog és problémamentes 9 hónapot kívánok Nektek! Kép

Még szerettem volna írni, de sokat kellene bepótolnom, és már elfelejtettem, hogy mit szerettem volna, de ígérem a jövőhéten mindent BEPÓTOLOK Kép

Jó éjszakát Mindenkinek : dido

dido
dido

Csak gondoltam benézek, van-e már hírünk...Kép
Akkor várok türelmesenKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

negatív

wish

Wish!

Nem tudok mit írni, nem erre a hírre jöttem be.

Juca

tjuca

Wish!
Kép

Kép
narco

Wish!

Nagyon sajnálomKép De még nem jött meg, ugye?
KépKépKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Wish!
Azt sem tudom, mit írjak!
Kép Kép Azért van még remény?
Veled vagyunk!

réka
Vendég

Wish!
Kép Kép Kép
Azért ugye még lehet, hogy csak a teszt nem mond igazat? Vérvételed nem lesz?
Nagyon szurkolok, sajnos nemigen tudok mit mondani Kép

Réka
korek

Drága Wish!
Ezt nem hiszem el! Nem lehet hogy ne sikerüljön még mindig! Ennél többet ember nem tehet mint amit ti megtettetek! Én azért várom a vérvételt is, hátha mégsincs igaza a tesztnek! Iszonyúan sajnálnám ha az sem mutatna babát! Kép

Norwell
Gratulálok, sok boldogságot nektek!

Nárcisz
Én iszonyúan a padlón vagyok, idegeim teljesen felmondták a szolgálatot, folyamatos sírógörccsel küzdök. És vasárnap délután megyünk babanézőbe, amit egyrészt nagyon-nagyon várok, másrészt félek is tőle. Remélem addig valamelyest helyrejövök. Ezt kívánom neked is (mármint sógornődék látogatásáig helyrejöjj)!

Babus
Ez aztán a jó hír! Remélem teljesen megnyugodtatok! Kép

Lara
Ezek szerint te is pécsi vagy? Nőgyógyászt keresel vagy meddőségist? Mert ha az elsőt, akkor a nőgyógyászomat szivesen ajánlom, de ő meddőségi kérdésekben nem annyira jártas.

Annácska
Nem vagy félreértve, csak vicc volt! Kép

Sziszka
Párod lenyugodott? Nálunk én vagyok tiszta zizi Kép

Gili
Ne haragudj, hogy szóvá teszem, talán nem is kéne! Másik topikba írtad Wishnek hoyg új hónap új remények! Tudod egyáltalán mi történik Wish-sel? Kérlek gondold át jobban amit írsz, szerintem ez meglehetősen tapintatlan dolog volt tőled! Sajnos vannak esetek amikor az új hónap nem hoz mindenkinek új reményt!
Ne haragudj, remélem nem bántottalak meg!

Tündi
Vendég

Sziasztok.

wish hat ez elegge melbe vagott.Nagyon sajnalom.
veled vagyunk.Ha ki akarod irni magadbol a fajdalmat akkor nyugodtan ted azt.
biztos nem volt korai?es ha a teszt nem volt jo?

Kép
monyoka

Megint szomoru hir(baris nekem)
este hallotam a hirt hogy az unokatesomnak 4 honaposan a hasaba meghalt a babaja,meg nem tudjak miert.Meg kellet szulnie.
Nagyon kivan.Ilyenkor szerintetek mit lehet mondani,csinalni?Egyaltalan elmenjek-e majd hozza vagy varjak?engem is bizti kikesziteneKép

Kép
monyoka

Monyóka
Szerintem ilyenkor nem lehet tenni és mondani neki semmit. Saját maga kell hogy feldolgozza, ami elég nehéz lesz. Talán ebben segédkezz majd picit később.

Tündi
Vendég

Drága Wish!
Nem is tudom, mit írhatnék... sajnálom, nagyon sajnálom!Kép Kép Kép Annyit gondoltam rád!!! Lehet, hogy a teszt nem volt teljesen ok, én azért még bízom, és reménykedem, hogy a vérvétel mást mutat majd, és hatalmas mosollyal az arcocskádon közlöd velünk a jó hírt! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Wish Kép
Elképzelésem sincs mit mondhatnék Kép
Õszintén nagyon-nagyon sajnálom Kép Kép Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Wish!!!
Ha azt mondom megakadt a szívem egy pillanatra, akkor nem fejeztem ki, mit éreztem, amikor az üzenetedhez érkeztem.
Nem igazán tudom felfogní, így írni sem tudok sokat, de valhol még remélek, remélem nem csak helyetted, hanem valad!
Wish!!! Mielőbbi vértesztet, ami cáfol! Tudom, hogy hülyeség azt írni annyira szeretném mint te, de azért valahol ott vagyok a környéken!
Nagyon drukkolok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Monyó!
Pont ezek azok a hírek, amik miatt visszasírom néha azt az "ártatlanságot" Ahogyan Olivért kihordtam. Nem hallottam ilyenekete és kevésbé szorongtam. Mostanra viszont annyira ideszoktam, hogy nem tudok elszakadni. Azért rossz ezeket olvasni.
Ugyanezt olvastam máshol is, de ott 5 hónapos volt már a baba. Elképzelhetetlen fájdalom lehet, főleg, hogy a szülést ugyanúgy végig kell csinálni, amiről én már tudom, hogy milyen.Kép

Most azzal vígasztalgatom magam, hogy bár tudom, hogy angyon korai, de mintha Hagymácskám böködne nagyon nagyon finoman és ritkán, de szeretném azt hinni, hogy őt érzem. Akkor már tényleges kapcsolat volna, és talán könnyabb észrevenni, ha valami nem stimmel. Legalábbis szeretném ezt hinni.

Norwell!
Gratulálok! Lightos első trimeszter és nyugis folytatást a szép szülésig!Kép

Annácska!
TE MA CSAK JÓ HÍREKET HOZHATSZ!!!! Ugye?!!!

Babus!
Hála az égnek csak "ANYAPARA" a gyerk baja!Kép

Még visszalapozgatok!
Addig is sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Monyó!

Sehogyan sem tudsz segíteni. Azzal leginkább, ha nem akarsz, csak jelen vagy, ha segítésg kell.
Második babója született egy olyan ismerősömnek, akinek kétszer kellett átélnie mindezt (egyszer a 6. hónapban, miután felkészültek, hogy a baba beteg), és kétszer volt vetélése. Hogy bírta ki? Vakon hisz Istenben.

Juca

tjuca

Tündi

A megint megjött topic lakója vagyok, hasonló a próblémánk szerintem, én is 5 hete már hohy méhpempőt eszek esténként eg kávskanálall és tényleg segített nincs mensi előtt pecételés hanem rögtön vérzéssel viszont fél időbe ( 12-14 nap) között barnázok . Én se tudom hogy esetleg a hormonháztartásomat bolygatta meg vagy tényleg most állitotta be jól. Na ez most elég zavaros lett.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Na, itt vagyok újra!

Bogi
Köszi, egyébként nem rég tettem fel. Ez egy régi kedvenc, és nemrégiben eszembe jutott Kép

Monyóka
Sajnálom, ami az unokatesóddal történt! Kép
Nem tudom, mit lehet tenni ilyen helyzetben, talán maximum annyit, hogy lélekben mellette állsz!
Egyébként nálunk soha nem volt úgy, hogy direktbe, hogy most kell együtt lenni és punktum! Most vigyázunk, de már lelkesen várjuk, hogy újra a startvonalhoz álhassunk, és akkor aztán hajrá, előre a babóért! Kép

Tündi
Remélem jobban vagy már kicsit... Kép
A páromnál a tegnapi, inkább hiszti volt, vagy látványos szenvedés, "alkotói válság" Kép
De lenyugodott, ahogy megérezte a finom illatokat (a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út Kép Kép Kép )

Sziszka

szisszka

Norwell!
Szerintem mi még nem ismerjük egymást, mégis NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS CSODÁLATOS 9 HÓNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!! Kép

Wish!
Õszintén sajnálom, Kép de amíg nem jön meg, addig lehet reménykedni. Lehet, hogy nem volt jó a teszt???

Zsu

Zsu
valér

Norwell!
Olyan jó olvasni az örömöd! Nagyon jó érzés lehet, majd remélem egyszer (vagy inkább háromszor! Kép ) én is át tudom élni mostani örömöd! Még egyszer öszintén gratulálok, és örülök, hogy a tegnap délutáni bejelentkezésem után hosszú várakozás után megjelenhet egy újabb zebrácska a táblában. Kép Ezt mondjuk öszintén szólva mástól (Wish) vártam, de bízzunk benne, hogy még nála sincs minden veszve... Kép
Szóval vigyázzatok Magatokra!

Puszi Nektek
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Wish
Ez nem lehet igaz. Kép Vérvételen viszont még nem voltál, hátha. Olyan jó lenne. Remélem, csak a teszt nem mutatja. Tudod volt már ilyen.

Norwell
Gratulálok a csíkodhoz! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Norwell Kép

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok, és nagyon gratulálok!! Kép Kép

Tündi, remélem, jobban vagy már kicsit. Kép

Monyóka, tényleg nagyon szomorú, amit írtál Kép , a legjobban teszed szerintem is, ha ott vagy, és tudják, hogy számíthatnak Rád.

Réka
korek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: