A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Keditke, nem biztos hogy kell az a kihagyás. Egy csomó mindenki a napi egyszeri akcióra esküszik. Szóval ezért ne keseredj el. Sőt van aki a kívánós akciókra. Nálunk volt néhány nap kihagyás is, aztán meg két nap egymás után, aztán meg kétnaponta, és látod mi lesz belőle. Egy nagy ...... Ha tényleg most volt péd, akkor tuti telibe kaptátok. Bizakodj legalább hónap végéig.

Kép

Kép
vkhajni

Na én könnyes bucsut veszek(mert messze van még a hétföKép)Remélem sok zebrára jövök vissza!
Drukkolok mindenkinek,és kitartás csajok!!!!!
Betti!Nekem se felejs el képet küldeni!
eda_@freemail.hu vagy keditke@citromail.hu!
Amelyik neked jobban tetszik ara küldöd,különben azért csináltam a másik mail cimet én is mert szarakodik a freemail!Na puszi,csajok,ma nekem van szófosásom!!!Kép
Vendég

Küldök fotót Editke! Kép

Betti
betti73

Hajny!KösziKép,de légyszi te se add fel még,megigéred??!!
Hónap végén lehet engem kell majd vigasztalni!!Majd számitok rád!!
Vendég

Köszi BettiKép!Puszillak!dejo én is kapok!!Kép
Vendég

Képzeljétek, bebűnöztem.

Szánom bánom, de reggel megmértem a hőmet.

Ugyanis mikor megjött, illetve előtte kiíváncsiságból megmértem, mert aznap vettem egy új hőmérőt. 26.cn-on 37,4 volt, de másnap 36,7-re leesett és délelőtt meg is jött. Szóval ennek örültem nagyon, mert legalább ezzel normálisan működök.
Ezért gondoltam hogy mérek egy párat középidő táján is, hogy lássam, ott is jól működök-e.
Biztos hülyének néztek, hogy én vagyok a legnagyobbhőmérő ellenző erre tessék...
Szóval ma 36,4.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt! Kép

Még mindig csak várok. Olyan unalmas.Ha ez így megy tovább nem tudom mi lesz.
A múlt hónapban alig volt valamim erre a hónapra meg már semmi? Kép

Kép
lara26

Vica! Ezt a hónaot én is úgy inditottam, hogy nincs hőmérőzés. Aztán a közepén csak-csak előkerült az a fránya. Kép Tegnap is mértem 36.8 volt.

Kép
lara26

Vica, természetes hogy kiváncsi vagy, szerinted én miért nem hagyom abba a hőmérőzést?

Keditke, köszi a bíztatást. Megigérem. Bizakodom tovább.
Rám mindig lehet számítani, ha van feles energiám akkor azt küldöm nektek. Még ha nem is mondom. És valszeg akkor középidőtájt leszek, úgyhogy lesz felesleges Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Mindenkinek jó reggelt.A betegeknek jó bulást(beleértve magam at is).Már hajnal 4 óta fent vagyok, mert annyira köhögök,hogy képtelen vagyok feküdni+az orromon sem jön levegő.Na meg kaptam gyógyszert ami sz*rt sem ér, pedig már szedem 3 napja.Iszom a teát 1000-rel, kamillásgőzölést is bevetettem, cukros citromot is ettem amitől csak a savam ment fel.Szóval reménytelen eset vagyok, de legalább nincs lázam.
Szegény párom úgy megijedt amikor hajnalban felugrottam az ágyból, mert sehogy sem kaptam levegőt, azt hitte megfulladok, bevallom én is azt hittem.Ráadásul poralergiám van amire most nem tudok szedni gyógyszert, mert olyan erős a hatása+károsítja a babát.Szóval marad a fulladás.
Én is megpróbálok küldeni képet magamról.Beazonosítás képpen.
Ma megyek UH-ra este 6-ra, így a friss adatokat kb.: 20:00-kor tudom felvarázsolni ide, addig megpróbálom összeszedni magam.

Inci 32+4

Kép
Kép
incike

Incike!
Te is nemrég keltél fel? Kép

Kép
lara26

Incike, én nagyon várom. Ha lesz időm jövök is este.
Nem irigyellek, a fulladozásért. Remélem hamar gyógyulásnak indulsz. Azért az nagy szerencse hogy nincs lázad.
Nem lehetne esetleg, hogy tegyél fel friss POCAKOS KÉPET?????

Kép

Kép
vkhajni

Betti!
Én is kértem ám képet tegnap!

Meg mindenki, akinek van képeés még nem tette, küldjön:
vica1982@citromail.hu

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni
Még nem tudok friss képet feltenni, de igyekszem mihamarabb.

Lara
Te is korai kelő vagy?Kép Mikor keltél?

Kép
Kép
incike

Igen! Most, hogy tp-n vagyok az anyajegyeimmel.
Ilyenkor már fent vagyok 9:00 -- 10:00 körül.
De hadolgozok akkor már 05:00 kor kelek.

Kép
lara26

Úgy érzem a teljes elhülyülés hímes mezejére léptem.Kép
Az én bolond szivem már megint reménykedik!Kép
Először a hőmérő, most meg még ez is...
Végül is örülök, hogy van még erőm bízni. Mert a remény hal meg utóljára, ugye?
Úgy voltam vele, hogy ha felkelek a padlóról, akkor valamerre indulnom kell. De nem tudtam merre. Na, gondoltam, várok, majdcsak eszembe jut valami okosság.Kép Hát ez jutott eszembe. Megint bízok.

Tök hülye vagyok.

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szeeeeeeeeeegény Betti!

Beteg is meg magányos is. Küldök sok-sok időgyorsító, babatapasztó, náthaűző energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elég?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nagyon drága vagy! Most értek ide és már sokkal jobb. KépKözben zabálom a mandarint. Az jólesik a gyomromnak is.

Küldök fotót.

Betti
betti73

Képzeljétek el, most meg elebb múltak a pattanásaim. Valaki nézzen belém, és mondja meg hogy most mi a kuki van. Komolyan mondom jobban izgulok mint egy vizsga előtt. Pedig már direkt nem nézek tükörbe, nem gondolok semmire, mégis jönnek a hülye dolgok. Kicsit kezd elegem lenni Hajnikából.

Kép

Kép
vkhajni

Incike!

Akkor te is hasonló cipőben jársz. Kép Szegényke. Gyógyulj meg mielőbb.

Betti
betti73

Csak gyorsan bekukkantok!

Vérvélel elmaradt, mert mire bebumliztunk a kórházba,meg megíródtak a papírok 10 óra lett,és pont 10-ig lehet vizsgálatra küldeni a vért.Majd holnap!

Itthon csináltam egy tesztet,és mily meglepő negatív lett. ÁÁÁÁ már nem érdekel.Lesz ahogy lesz.De miért nem jön meg??????? Pedig tamponból is bespájzoltam már.
Megyek,mert a lánykám itt sírdogál.Később benézek,és visszaolvasgatok!

Na pussz.

KépKép

KépKép
okr

Lara!Detto nálam is így volt!A múlt hónapban alig most meg semmi.Talán majd a Closty beszabályozza.

zsuzska80
Szombathely

Kriszti!

Sajnálom. Kép MIlyen tesztet csináltál? Volt már, hogy késett?

Betti
betti73

Elaludt,talán van pár percem!?

Minden betegeskődenek mielőbbi gyógyulást!

Betti
HCG line-t vettem a gyógyszertárban,másféle nem volt.
Van úgy ,ritkán,hogy késik.Most ez a ritka állapot állt elő.Pedig jó ideje rendesen jött.

Editke
A férjem a sok akcióra esküszik.Kezdek én is ezen hívők táborába tartozni.
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vica
Én most fogom eldobni a hőmérőt.Kezdem látni,semmi értelme.A hőm az egekben,baba sehol.
Ha neked,most jött meg hozzá a kedved,akkor hajrá!!!

Zsuzska,Lara
Ötletem sincs,mi van velünk!

Hajni
Én is tiszta idegbeteg vagyok egy ideje.Sose szoktam ilyen lenni.Persze a nyugalom szobrát kárlenne rólam mintázni,de ez most szörnyű.
Te mit csinálsz,hogy ne törjön ki rajtad?

Kata
Köszi a táblát!Légyszi tegyél alulra,és javítsd ki rendszertelenre a ciklusom.Mondjuk 34-42 -re.
Köszi!

KépKép

KépKép
okr

Én nem teszek semmit. Egy ideig megpróbálom elfolytani, aztán szólok a páromnak hogy iszonyat ideges vagyok. Aztán ha még mindig nem múlt el, otthagyom amit éppen csinálok és elkezdek mással foglalkozni. Ha nem tudom otthagyni akkor még idegesebb leszek és már a párommal is üvöltök. Szóval mikor közlöm vele, hogy iszonyat ideges kezdek lenni, akkor már tudja hogy hamarosa odébbállok s átveszi a helyem Kép. Sajna máshogy nem megy.Nem tudom mi lehet ez, régebben csak egy-két nappal azelőtt volt, hogy megjött. Most meg meghatározhatatlan mikor tör rám. Valószínüleg nem sokat segítettem, de én így csinálom. Ja és az is jó szokott lenni, ha nagy erővel földhöz vágok valamit. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én tegnap a gyerek labdájába rúgtam bele jó nagyot.
Sztem szednem kéne most nyugtatót,vagy ilyesmit.
Persze az is célravezető lenne,ha megjönne.Remélem attól majd elmúlik.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
En a 9honapbol 6-ot nathas voltam!Nem biztos,hogy megvagy fazva!Terhesseg alatt megno a nyalkahartyak mukodese(valami ilyesmit mondtak nekem!)

Kriszti!Szerintem meg mindig bizakodhatsz!!!!Hany olyan esetrol lehetett mar hallani,hogy nem mutatta ki a teszt!!

Ma reggel megszuletett az unokahugom!

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Idegeskedő lányok! (Hajni, Kriszti)
Nekem is volt olyan egyszer(?), hogy annyira elborult az agyam, hogy semmi mást nem láttam, csak azokat a tárgyakat, amikbe bele lehet rugni, vagy földhöz vágni, vagy szétverni, vagy ilyenek.
Egyszer reggel tört rám egy ilyen rohan és sajnos a jó öreg rádiós ébrsztő órám látta kárát. Illetve lelte halálát. Azóta vettem újat és messzire elkerülöm, ha idegbajos vagyok.Kép Atis akkor elnevezett ideg-zsábának. Aztán egy darabig I.ZS. Vicának hívott. Hát nem szemét?KépKépKép

Olvastam egy pszichológiai könyvemben, hogy ilyenkor isten ellen való vétek nem kitombolni magunkat. Ha semminek nem akarunk ártani, akkor jól el kell verni egy nagypárnát.Kép (Jobb híjján.Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Halmas nagy grat!!!!!!
Súlya,hossza,neve?
Minden részlet érdekel!

Ancsa:
Én már egyátalán nem bizakodom.A leányomat a 3. teszt mutatta ki.kétszer nem történik ilyen egy emberrel.
Szóval,várom a mensim.Tessék már jönni,akkor legalább látom,hogy működöm!

KépKép

KépKép
okr

Vica, Editke!

Végre sikerült elküldenem nektek is a fotót.

Betti
betti73

Vica

Akkor máris keresek egy párnát,hogy alkalmasint' kéznél legyen!

KépKép

KépKép
okr

Ancsa!

Gratulálok!!!!!!!!!!!
Nagynéni lettél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mekkora a kislány?

Kép
lara26

Most jöttem rá, hogy a képosztaaprítás is jó. Legalábbis engem nagyon kifárasztott Kép. Legalábbis most tejesen felhergeltem magam, hogy nem tudom összevágni, és dirr-durr-csitt-csatt, és már kész is voltam Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, én is gratulálok a kibabához. Képet is kérünk majd, ha lesz róla Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Betti!
Megkaptam!
Jujj, ha nem tudtam volna hogy te küldted, fel sem ismertelek volna...Kép
Jobb a szőke.KépKépKép

Kriszti!
Jo ötlet, csak nehogy majd mellé csapj. Mondjuk az ágytámlába.Kép

De komoly dolgok ám ezek. Azt is olvastam, hogy ha fáj valamink, akkor az attól van, hogy haragszunk, neheztelünk valakire. persze nem mindig tudatosan. Ilyenkor szintén elő kell venni egy párnát, és addig ütni, míg be nem ugrik, hogy kire haragszunk.
(Mondjuk ez elég vicces látvány lehet, mikor valaki egy párnával verekszikKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kriszta!

Látom te is jól belehóztál! 41.cn!
Ne izgulj megyek utánnad!37.cn! Kép

Kép
lara26

Gratula a kislányhoz!

Várjuk az adatokat + képet!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Úgy gondoltam,letem az ágyra,messze a támlától.Aztán lehet ütlegelni!

Na ,és mindezt a gyermek alvásához kell igazítani,mert ha ilyet lát elkezd sírni.Már akkor is a sírás kerülgeti,ha az apja átölel,vagy némi szóváltás adódik közöttünk.

KépKép

KépKép
okr

Szerintem nekem ott a táblában azt is lehetne írni, hogy a ciklus napjainak száma: 24cn-től napjainkig Kép

Kép
lara26

Semmi nem lehetetlen!!!!!!!Tessek csak bizakodni!Tudom,hogy nagyot lehet esni,de meg kicsit kielvezheted az erzest,hogy hatha....

Nem tudok meg semmi adatot!Annyit tudok,hogy tegnap reggel benttartottak,mert keves volt a magzatviz.Ma reggel vizsgalgattak,azt mondtak,hogy eggyenlore nem csinalnak semmit!Erre kaptam egy telefont hogy viszik a mutobe.Nem tudok semmit,hogy jol vannak-e,minden renben van-e!Annyit tudok amit eddig is hogy kislany es Fanni!Nem akarok meg telefonalni,inkabb irtam SMS-t,de meg nem valaszoltak!Kicsit aggodom...
Pedig biztos minden rendben van,csak meg nagy az izgalom!

Kép
Kép
ancsa81

Lara
Nem tudom,mitől van,de csak késik.
Holnap ha sikerülne vért vetetni,már csak többet tudnék.
Aztán jöhetnek a hormongyógyik.
Te szedsz vmit?

KépKép

KépKép
okr

Vica!

Paróka van rajtam. Farsangi jelmez volt. Kép

Ancsa!

De én tényleg dádhás vagyok. Még az orrom és a fülem is be van dugulva. Kép

Betti
betti73

Ancsa
Biztos minden rendben.Ha gond lenne,már értesítettek volna.

KépKép

KépKép
okr

még nem szedek semmit sem arra várok, hogy megjöjjön. Kép Nem akar megjönni. Múlt hónapban voltam dokinál és mondta ha megjön akkor az 5. naptól szedjek clostit. Pedig én úgy várom hogy megjöjjön! Kép Tegnap teszteltem 1 - at.

Kép
lara26

Kriszti!
Igen,biztos minden renben van!Kép

Betti!
Akkor jobbulast kivanok!
Mondjuk en is azt hittem akkor hogy megfaztam.Elmentem a ful-orr-gegeszetre,ahol a doktorneni lekezelte valamivel es azt mondta hogy most 2oraig ne fujjam ki!Koszi!Majd megfulladtam,meg kisem ertem mar kifujtam,aztan csak rosszabb lett!Nem ijesztgetes miatt irom le,csak hogy van ilyen is!!!!!!
Ugy latszik ma nekem van szofo..som!

Kép
Kép
ancsa81

Én holnap sztem már felíratom,azt a vmit amit a doki mondott,hogy megjöjjön.(sárgatesthormon azt hiszem)
Clostit is ígért,de pont az a problémám vele,mint neked.
Egymásra ragasztottunk vmi,nem babás,de nem menstruál vírust?!

KépKép

KépKép
okr

Hajni!
En a helyedben tuti,hogy tesztelnek!Csak ugy a megnyugtatas miatt!Hogy vard vagy ne

Kép
Kép
ancsa81

Kriszta!

Ez jó!Kép

Kép
lara26

Ancsa!

Nekem is muszáj fújnom. Kép Remélem, hogy nem fog 6 hónapig tartani, mert akkor megörülök. Kép Kép

Betti
betti73

En vettem a gyogyszertarban orrcseppet.Mondtuk a neninek hogy x-idos terhes vagyok es ugy adta a Nasivin gyerekcseppet!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: