A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Betti!
Jól teszed. Álmodjál székékét. (ahogy a férjem mondaná)
Na tényleg Jó pihit kivánok!

Kép
lara26

Móni,
válaszoltam az emiledre.
potter_76

Kicsit belesek!
Moni!
Mi volt a korhazban?Jobban van a kisfiad?Neked mit mondott a doki??

Kép
Kép
ancsa81

Halihó!!!

MOst hallom, összecseréltek két gyereket.
de végül hazatért mindkettő. Jó poén Kép
Én nem bánnám, ha ilyen izgalmakkal is, de már bébim lenne Kép

Kép
Kép
beuka

Zsu sajnálom, hogy negatív lett Kép. Olyan jót nevettem, amikor írtad, hogy tiszta pisi lett a kezed Kép bocsi. Kíváncsi vagyok mit mond neked a doki jövő héten.

Kamilla mindjárt megpróbálok e-mailt írni.
Abban mindent leírok a dokiról.

Gili nem az én dokimról beszéltünk, hanem a pároméról Kép

Moni jobbulást Martinnak és Neked is! Örülök, hogy kicsit megnyugodtál!

Ági máris kismama melltartó? Így nőnek a cicijeid? mi lesz akkor 9 hónap múlva? Kép

Kriszti nagyon szorítok holnapra!!!!+++++++++++++++++

Lara sajnálom, tesztet Kép

Angel sajnálom nálad is a tsztet.

tényleg csajok! nem lehet, hogy olcsó húsnak...
Reméljük ezek a One Step-ek hibásak voltak!!!!!

Vica kitartás!! nem irigyellek. Biztos borzalmas lehet most Neked!
én néha egy-két napot nem alszok itthon (nem kell rögtön rosszra gondolni) amikor suliban vagyok. utána marhára tudja ám kívánni a másikat az ember Kép

Kép
Kép
beuka

Kata holnap légyszi suvassz le a tábla aljára, ma megjött. Nem akarom elállni a helyet az alattamlévő zebrásodni fogó csajok előtt!!!

Egyébként meglepően "hirtelen" jött meg csak 2 napot barnáztam ,és elég rendesen beindult. Ennek örülök is egy kicsit, így legalább nemsokára megint mehetek dokihoz.

valamelyik nap mondtam a páromnak, hogy jobb is, ha nem jön még össze, hisz két fizeté azért csak jobb, mit másfél (bár nem tudom pontosan mennyi a gyes). Erre rámnézett, és megkérdezte, hogy most kit nézek hülyének, vagy kit akarok becsapni. Nem sikerült átvernem magunkat Kép
De a nyaralás dolog szerintem jó "cél".

na megyek befalom a spagetti adagomat!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Megint itt vagyok egy picit.

Ancsa!
Én is Gabrielt vettem, ami tényleg kimutatta a babát. A gyógyszerésztől azt kértem, olyat adjon, ami ha nem vagyok terhes ne mutasson még véletlenül se téveset.

Az én babám vagy Tünde lesz, vagy Bence. A párom néha TündiBencinek hívja.

Elmesélem nektek, hogy én hogyan kaptam a nevem.
(Tudom, hogy senkit nem érdekel, de hátha...)
Anyukám az utolsó percig fiút várt. Otthon születtem, a mentő már addigra ért ki mire kibújtam. Anyutól megkérdezték, hogy na mi legyen a gyerek neve.
-Hát Gyurika! - mondja anyám.
-De hát kislány!
-Akkor legyen Böske!
És csak másnap kaptam hozzá a Líviát.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Okr!
MI tulképpen az első babó megszületése óta próbálkozunk (vagyis nem tettünk semmit a tesó ellen), Szoni most 13 hós.

Beuka!
Sajnálom, hogy megjött neked is, de akkor most egyezzünk meg abban, hogy legkésőbb decemberben babásodunk és akkor még simán belefér egy szuper nyaralás Kép
Köszi a kérdést, Szona még mindig takonykóros, de a kedve szerencsére jó.

Zsuzska!
Még ne add fel, csinálj egy másik tesztet!

Moni!
Gyógyuljatok szorgalmasan és kitartás, mindenki szorít nektek!

Hajni!
Drukk a hőmérődnek, ne jöjjön már meg neked is!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Beuka
Sajnálom ,hogy megjött.Azért bíztató,hogy nem nagyon barnáztál előtte.
Mit mondott a doki,az mitől van?Vagy még csak most akarja kideríteni?(mert ,hogy látom dokihoz készülsz)
Köszönöm,hogy szorítasz nekem,elkél nagyon!!!

Lívi
Nagyon jót nevettem a neved történetén(remélem nem haragszol miatta)
Nekem nagyon tettszik a neved!
Én mezei módon kaptam:Apunak ez tettszet,és mindenképp lányt várt. (ellentétben anyuval)

Moni
Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Ancsa
Köszi,hogy gondoltál rám,és szorítasz nekem!

Mindenki,aki negatívat tesztelt
Vegyünk sztem vmi másfajta tesztet kollektívan!!!
Mondjuk Gabrielt,az már sok babát kimutatott!!!

Sajnálom,akik estéiket párjuktól távolt töltik.Az enyém is tegnap reggeltől,csak ma du.ért haza.
Néha majd bele halok (pl. tegnap),néha meg észrevétlen eltelik!Azért nem messze dolgozik ám,csak 15 perc gyalog .Mégis.........

KépKép

KépKép
okr

Szonibaba
Az én lánykám 14 hónapos!
A tiéd hagyja,hogy az orrszívóval kitisztítsd az orrát?Az enyém nem!
Jobbulást nektek!!!

Mi fél évig védekeztünk,tabival,de azóta projektezünk gőzerővel!
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Gyosr bekuk!
Én is kérek képetKép!!
Beuka!
Kép
Vendég

Halihó!

Ma mi is időben hazajöttünk a házikóból. (Már csak kb másfél hét és otthonról Kép)

Bea, kár hogy megjött. Viszont azt néztem, hogy lassan megint egy napon leszünk.

Sajna már nagyon sok jel utal arra, hogy nekem is meg fog jönni hamarosan. Iszonyatos ingerült vagyok, sok-sok pattanásom lett, és nem múlik a hasfájásom. Na nem baj, nemsokára költözünk, és csak azt várja a baba. Leglábbis remélem.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Csajok nagyon aranyosak avgytok, hogy együttéreztek velem, meg szorítatok meg minden! Ma oylan, de olyan nyugalom szállt meg babaügyileg! Teljesen azt érzem, hogy v.mikor spontán lehet. Lehet, hogy naív vagyok, meg minden, de a tudomány mai állása szerinti 0 esélyt mégsem tudom elfogadni, és bízom a csodában!!! Aki majd v.mikor el fog jönni közénk!

Martin jobban van, ma már bírt enni is, bár du. 39 fölé ment megint a láza.

Most már nem állok neki képeket keresni, csak leírom az újaknak, hogy hol van az albumom:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=330&page=1
remélem mindenki megtalálja, majd holnap teszek fel friss képeket bele.

Kata!
Már kaptam képeket rólad, csak többektől még nem. De ezeket amiket most küldtél, még nem kaptam!

Kata! Lara!
Mindketten jól néztek ki nagyon!!!

moni

Betti!
Tőled nem kaptam képet!

moni

Emese OK! Kép

Livi nagyon cuki történet!

Hajni NEM NEM és NEM!!! NEm akarom, hogy egy napon legyünk!!!
Te mostanában ne legyél 1,2,3,4... ciklusnapon!!!

Kriszta tobábbra is: KépKépKép

Kép
Kép
beuka

Kriszta igen most fogok rákérdezni.
Holnap amint lehet gyere és meséld el mi volt!

Na megyek Kép
aztán tanulok egy picit.

JÓ ÉJT!

Kép
Kép
beuka

jÓ REGGELT CSAJOK!
Ancsa!Elég sokat va távol a párom ,nem is tudom hogy fog összejönni így a baba!

Betti nekemis ezek nevek tetszenek, ja és megkaptam a képet, nagyon szívdöglesztő vagy!KépKép

Beuka!SAjnálom hogy megjött, de most neked is elég hosszú ciklusod volt!Most szedsz valamit??És a párocskád szedi a Clostyt??
Kriszti ma méssz a kórházba??Várjuk ám az infot!

Lara, köszike megkaptam az e-mail!aranyos nagyon!

Angel!Rólad is kaphatunk képet??És Krisziről??

zsuzska80
Szombathely

szia zsuzska
gilingalang

Jó reggelt!
Csak kicsit benézek!
Alszik még a drágám,addig van időm.Ma megyek pisilni a kórházba,és adok drága véremből is .
Eredmény sztem csak du.lesz,és akkor így a doki holnapra marad.El is felejtettem,hogy 15-16 óránál előbb nincs lelet.Kép
Mindenesetre a teszt eredménye meglesz!
Na itt a görbém,és közben a lánykám is ébred
Sziasztok!!!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt Lányok!

Alig vártam, hogy beérjek. Kicsit nehezen viselem a buszozást, émelygek, szédelgek. Most már jobb. Náthám megvan, iszom ezerrel a frissenfacsart naracs és grapefruit levet. Szerencsére most csak az orrom folyik.

Beuka!

Sajnálom. Kép Bíztam benned nagyon.

Kriszti!

DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK. Ma ismét megmértem reggel a hőmet, ismét 37 volt.

Livi!

Tetszett a név-történet nagyon. Még jó, hogy nem Gyurika lettél. Kép

Betti
betti73

Beuka! Köszi a mailt!

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Azt hittem végre lesz olyan nap, ahol én vagyok az első.

Most jöttem vérvételről. Nem voltam elég figyelmes, mert ki van írva, hogy kismamák soron kívül bemehetnek. De az öregasszonyok és öreg bácsik hogy tudnak futni lépcsőn felfelé...
Holnap lesz vérképem, az AFP csak szerdán.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Bea, én már tegnap elsirattam ezt a hónapot. Olyan édes volt a párom. Azt mondta, hogy majd az új házba teljes gőzzel rástartolunk, naponta háromszor Kép. Kis drágám.Úgy imádom. Mondjuk azt is mondta, hogy biztos ő az oka az egésznek, mert ennyi évig nem akart babát. Nem győztem neki mondani, hogy ezzel mindenki így van. Ez nem lehet ok. Olyan drága volt tegnap este. Azt is megbeszéltük, hogy ez a nehezen megszerzett baba, csak erősíteni fogja a házasságunkat. És mostantól harcolunk keményen. Na jó, mert lassan már megint sírok. Különben ma még nem fog megjönni nagy valószínüség szerint.

Szelivi, tudhatnád hogy a buszhoz is tudnak futni. Csak ott fáradtak ahol le lehet ülni Kép.

Okr, annyira izgulok érted. Nagyon gyorsan értesíts bennünket az eredményről.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Lányok! Kép

A szervezetem kezd megőrjíteni!!! Tegnap épphogy csak egy kis maszat került a bugyimba egész nap, és azóta se semmi. A hőm magasnak mondható, de úgyis mindig csak mensi megjövetel után esik le. És pillanatnyilag rendes émelygés környékez.
Miért van ez?
Napok óta mosott sz*rnak érzem magam, de ez meg minden évben így van október környékén...

Betti,
nem kaptam piroshajast! Kép

Zsuzska,
ha adsz emilcímet, küldök képet! Kép

angel37

zsuzska80
Szombathely

Angel!

Még nem sikerült átküldenem, mert megint sz..r a freemail.

Betti
betti73

szisztok

Latom zajlanak az esemenyek.Ha nem banjatok akkor en is jovok teljes erteku tagnak.Befejeztuk az almaszedest mostmar raerekKép

lenne par kerdesem hogy ezek mit jelentenek?nem tudok angolul es ezek vannak a fertylitibe.

Cervix
cervinal fluid
insemination
sticky

egyenlore ennyi

Kép
monyoka

Betti! Angel!
Én is, én is kérek képet!
Moni

moni

Monyó!

Már hiányoztál nagyon. Mi a helyzet veled?

Betti
betti73

Monyóka,

cervix-méhnyak
cervinal fluid-méhnyak nyák ? (de nem cervical?)
insemination-beültetés, inszemináció
sticky-ragadós

Legjobb tudásom szerint Kép De azért utána próbálok még nézni!

Moni,
ez rólam ugyanaz a kép, amit neked is már elküldtem! Kép

angel37

cervix-ez a váladék, nyák
insemination-megtermékenyítés, tul.képpen ez az együttlét
sticky-nyúlós
cervinal fluid-ezt sajna nem tudom

moni

Bocs, a cervix tényleg a méhnyak.
És a cervical fluid a nyák, váladék.

moni

Monyóka,
kiegészítem:

insemination=megtermékenyítés
sticky=nyúlós
fluid=cseppfolyós, folyékony, lyukfolyadék! Kép

angel37

Moni, Angel!

Ment fotó.

Betti
betti73

koszi csajok rendesek vagytok.
Ha majd valamit meg nem ertek majd szolokKép
ja meg mit jelent az N/A mindegyíknel ezzel kezdi.

betti semmi kulonos.Babaprojektet felfuggesztettuk tavaszig.Persze nem vedekezunk de csak akkor vagyunk egyutt amikor kivanjuk egymast.
Homerozest 3 napja csinalom mert szeretnem tudni hogy van-e pe-m.Ha majd jovore orvoshoz kerulok akkor ezt mar tudjamKép
Te hogy erzed magd?

lanyok miertnem tesz fol ide mindenki magarol egy kepet.Szerintem mindenki kivancsi a masikra.KépBaris en mindenkire kivancsi vagyokKép

Kép
monyoka

Beuka, Kata!

Ment fotó.

Betti
betti73

Na en felteszek egyett.Ez a kep a nemtudom hanyadik koccintas utan keszult.Tiszta alkoholistakKépKép

Kép
monyoka

ah mennem kellKép d.u.tan jovokKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Képet még én se kaptamKép!
Van egy jó hirem ,ma felurrott a höm 36.6-ra Kép,mégis csak tegnap volt a pé-m!Kép
KÉpzeljétek még egy falat se ment le pedig olyan éhes vagyok(de hányingerem van),remélem nem leszek betegKép,na meg az Elevitet is a reggelivel kell bevenni!Minden nap nem akarom feltenni a görbét! De ha nem zavar titeket akor ma is felteszemKép!!

Hajny!Még ne add fel!!Drukkolok+++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKép
Ma milyen a höd??
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Kriszti!
Te tuti, hogy babás vagy! ÉRZEM!Kép Ilyen hővel, ha nem vagy az, akkor feljeletjük kollektíven hőmérő gyártókat. Ugye, Csajok?Képű

Betti!
Egyél egy kis hazai paprikát is, mert igazából abban van a legtöbb C vitamin.Kép Vagy eleged van már a sok tanácsból?Kép
Örülök, hogy jobban vagy már, de a buszon nem lehet könnyű. Szorítok, hogy ne tartson sokáig ez az időszak!
Már annyiszor akartam mondani neked, hogy ugye Te nem pártolsz el tőlünk mint a többi babás? Nagyon szeretjük hallani, hogy mi van veletek és én speciel nagyon hiányolom Zafírt, Mamintit, Lolát, Nicikát, Proone-t, és a többi babást.

Livi!
Nagyon jó sztori!!!!KépKépKép Folyt a könnyem...

Hajni!
Akármit mondasz én akkoris szurkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Beu!
Sajnálom, hogy megjött. Hát, igen. Szokott az ember lánya ilyen "jó" indokokat keresni, hogy éppen most miért volt jó, hogy megjött.
Talán rajtam is ez segít valamennyire, hogy kitűztem, hogy tavaszig nem aggódok nagyon mert még egyszer el akarok menni túrázni. És azt még kora terhesen se lehet, mert pont ott van a hátizsák öve a méhemnél. A fizikai megterhelésről még nem is szólva.

Móni!
Jó, hogy már javulgat Martin. De rossz lehet, hogy ilyen magas láza van...nekem még sosem volt és a családomban sem. Gondolok rátok sokat!
És hidd el, ennek a nyugalomnak is megvolt az ára, de éppen ezért meg lesz a jutalma is.Kép
(Remélem érted mit makogok itt összeKép)

Képzeljétek!
Holnap jön haza a férjem és nem fog visszamenni vasárnap, hanem hétfő, kedden itthon lesz, szerda-->szolgálat, és csak csüt. reggel megy fel Budaörsre megint!!!!!
DEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓ!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ma 37,3 volt a hőm. De ez a 25. napon természetes. Most nem tudom attól görcsöl a hasim, mert hasmenésem van, vagy attól meg a pocak, hogy meg fog jönni, vagy görcsöl mert meg fog jönni, de semmi köze a hasmenéshez Kép. Szóval értitek Kép. Azért a lelkem mélyén bízom ám még. Rossz ez a harc a szívem és az agyam között. Lehetnének már végre összhangban Kép.
Nemsokára jön haza a párom egy pár percre. Úgy várom Kép.
Ti akcióztatok rendesen????

Kép

Kép
vkhajni

Vica!

Nem foglak itthagyni titeket. Eszem ágában sincs meglépni. Nagyon jól érzem itt magam köztetek és kívárom, míg mindenki babás nem lesz. Kép

Köszi a tanácsot. Nem unom még őket. Kép Savanyúkáposztát is eszem.

Betti
betti73

Vica!

Akkor most egy darabig nem leszel egyedül. Kép Nekem már csak jövő péntekig kell kibírni. Normális esetben jobban bírom, de most hogy ketten vagyok nagyon elanyátlanodtam. És még náthás is vagyok. Kép

Betti
betti73

Tegnap este megnéztünk egy filmet,22:30 kor lett vége és utánna akcioztunk(talán nem késtünk elKép).
No meg elötte nap korán reggel,remélem vmelyik célba értKép!!!
Vendég

Keditke!

Szerintem nagyon ügyik vagytok! Kép Mi kétnaponta akcióztunk (most először) és baba lett belőle, illetve volt pár nap kihagyás is. Lehet, hogy ez segített?

Betti
betti73

Betti!
Jobbulást és vigyázz magatokra!!!!!!!Remélem ha lesz uh -s kép azt is teszel fel!!!Kép

Nem tudom mikor tudok jönni legközelebb,mert holnap a párom szabin lesz és akor vele kell foglalkozni délelött,szombaton lagziba megyünk,vasárnap meg k.anyuék jönnek!Tehát sürü hétvégém leszKép!Hétfön mindenképpen fennt leszekKép!!
Vendég

Betti!
Szt nálatok az volt a jó ,hogy a párodnak (a kihagyás miatt)több termelödött és végül célba értKép!!
Én a páromat nem tudom rászedni h a 12-16 nap ne legyünk együtt ,és utánna meg 2 naponta.Igy nálunk is sikerülne,de hát ez van!!
Vendég

Na és a görbémet felteszem!
:
Kép
Vendég

Keditke!

Így gondoljuk a párommal, hogy ez segített. Előtte szinte minden nap akcióztunk.
Jó szórakozást a hétvégére.

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: