A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

TüncsibeKép

Küldök még sok-sok csillapítót, hogy elmúlassza azt a fránya fejfájást!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Manda
Húú, már érzem, ahogy múlikKép Nagyon jó ez a szerKép
gtünde

Saci
Jól eltűntél! Mizujs? Legalább te gyere jó hírekkel!
gtünde

Hello Csajok
Jó ideje nem írtam - utoljára Szilva babásodásánál, de mindig olvaslak titeket! Ma látom a lapar (is) volt a téma. Nekem November 10 v. 11 fogják csinálni. Kicsit ledöbbentem, hogy van aki beöntést kap, van aki nem, van, hogy katéter van , hogy nem, 2 vágás meg 3!?! Ez nekem nagyon fura! Meg az egy hét betegácsi is! Nekem nem említették egyiket sem, meg olyat is hallottam, akit másnap kiengedtek, és kutya baja sem volt. Szóval eddig azt hittem, hogy ennyire azért nem borzasztó a dolog!!! Most aggódom!!!KépKépKép

Kép
Kép
emma1976

Hú szupeeeeeeeeeeer!
Mindenkinek küldöm, mert ma az én csillapítóm, drukkom és babatapasztóm a legjobbKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

MandaKép
Köszike a drukkot!!!! Nagyon kell! A babatapid is szuper, én is teszek el belőle!!Kép

TüncsikeKép
Én is küldök neked fej-és pocifájás múlasztókat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++csúnya fejfájás hess!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsi Kép
Jó ez a pelus teszteléses dolog! Majd elmesélem Szilárdnak, meg azt is, hogy majd mossa Õ!

Manda Kép
Szia!

Kép
Kép
szilva069

Emma
Ne aggódj, nem borzasztóKép Barbinak azért volt katétere, mert ha jól értelmeztem, méhen kívüli terhes volt. De ha csak átfújás, akkor csak a köldöködben lesz varrat, meg egy picuri seb alul a hasadon. És másnap már haza is mehetsz. Az egy hét táppénz meg külön jólesett nekem. Szóval nem kell izgulni.
gtünde

Sziasztok!

Látom írtatok 1000- el. Kép
Teszteltem 1 negatívat, mert ez már aztán türhetetlen. Légyszi küldjétek hozzám Pirikét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Emma ne aggódj miatt, ahány kórház és doki annyi szokás! Ne izgulj,így utolag azt mondom tudom könnyű mondani, de sajnosKép már én is átéltem!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép

Én is úgy vagyok, mint te, örökké a net előtt ülnék és írnék meg olvasnám a leveleiteket!
Ma végre lezárjuk az áfa-t, még eredm.k.,mérleget kell készítenem és Hawai mehetek táppénzre! Úgy szeretnék 9 hónapig táppénzen lenni, pihenni! Kép

manda

Csajok, köszi az infót a laparról. Hát nem nyugtattatok meg.

TündiKép
A klínikán fogják csinálni (Édesanyák útja).

EmmaKép
Eddig én is azt hittem, hogy két nap, aztán elfelejti az ember az egészet. Nekem a rákövetekező héten kellene csinálni, de ha így van ahogy a csajok írják, akkor ez kilőve, mert egy hétre elutazom. Most már biztos, hogy decemberre teszem át. Akkor úgy sem lesz semmi a munkahelyemen, karácsony előtt már senki nem dolgozik igazán, csak úgy ímmel-ámmal.

Kép
Kép
tiza

Emma, Lara Kép
Sziasztok!

Emma Kép
Nekem még ugyan nem volt laparom, de ne izgulj, látod a lányok is írták nem olyan vészes. Nekem eddig a legrosszabb a HSG volt, laparnál altatnak csak jobb lehet!?Kép

Lara Kép
Ha Pirikére vársz küldhetem!
Pirike menj Larához!
Pirike menj Larához!
Pirike menj Larához!
Pirike menj Larához!
Pirike menj Larához!
Pirike menj Larához!
Pirike menj Larához!
Pirike menj Larához!
Pirike menj Larához!
Ma én szeretnék lenni a Télanyu és mindenki kívánságát teljesítem!He,heKép

manda

TüncsibeKép
Nekem is megfájdult a fejem!Kép

Küldjetek fájdalomcsillapítót! Magamra úgy látszik nem hatok!!!Kép

manda

LaraKép
Nem vagy egyedül a negatív tesztelésben és pirivárakozásban. Nekem is állandóan fájdogál a pocóm. Mondjuk ez olyan furi mert állandóan bele-bele nyilal.

MandaKép
Te kis jótündér!Kép

Kép

KépKép
babcsi

MandaKép
Mennek a fejfájáscsillapítók:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

LaraKép
Ja és sajna úgy néz ki, hogy Tüncsihez is benéz pirike.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok lányok, jó reggelt! Hogy vagytok?

Babcsi Kép,
Képzeld, tegnap vettem egy Clearblue-t, és megcsináltam este, de tök negatív volt ez a tesztem is. Viszont ma egész nap tök hányingerem van és már a mellem is kezd fájni... Nem tudom mi lesz már? Viszont úgy döntöttem, hogy csak jövő héten megyek dokihoz, megbeszéltük a férjemmel. Meg olvastam más fórumokon, hogy többek jártak már így, hogy 2-3 hétig sem mutatott semmit a teszt, aztán meg a doki megállapította az UH-n, hogy 6-7-8 hetes a baba, sőt addigra már tutira a szívhangját is lehetett hallani. Szóval én most várok ezen a héten még, aztán jövő héten megyek dokihoz. Te ma mész Babcsi dokihoz? Majd megírod mik a fejlemények?

Lara, Kép
Pirike, menjen hozzád mindannyiunktól. Kép

Egyébként pelus-ügyben szerintem mindenkinél más jön be, a tesóm gyerekein már láttam hagyományost, meg szupermodernet meg még moshatót is. Szóval a mosható volt a legbénább, aztán amikor még pici a baba, akkor a szupermodern kellett és amikor már nagyobb volt a babuci, és csak ritkán nem bírta ki, akkor kapott pamut-pelenkát, mert az mégis jobban szellőzött és kényelmesebb is volt neki. Szóval szerintem érdemes többfélét próbálgatni. Kép
budaidorka

Köszi Babcsi!Kép

Érzem hatnak a csillapítók!

manda

Emma Kép nekem volt laparom. beontes nelkul nem lehet megcsinalni, mert mely altatasban vagy, ill. ez egy komoly mutet. katetert azert kapsz, mert utana nem leszel nagyon fitt es infuzio megy beled, es vhol ki kell pisilned. De egy ilyen mutet elott KERDEZD a dokidat . azert van KépKép nekem a Nyiroben csinaltak. neked hol? sok sikert hozza, de csak akkor menj mutetre , ha muszaj, Nekem utolag derult ki , hogy szinte felesleges volt.
a meheden, koldokodon, es a szemeremcsonton 2 helyen "mennek be" .de semmi nyoma nem marad. vagas nincs, ezert laparoszkopia a neve.

majd meg olvasok, csak az emma uzenete kiszurta a szemem KépKép

puszi saci
saci

tunde Kép itt vagyok,,csinaltam egy tesztet, de csak 1csikos lettKép. bar meg lehet, hogy kora volt - sot biztos.
nagyon feszit a hasam,,es nehez ugyan, de REMENYKEDEK nagyon, hogy nem fog megjonni.
neked megjott? vagy miert irtad, hogy legalabb te gyere jo hirekkel? es mi lett a csikos teszteddel? vki menstrual,,es terhes megis. mint az egyik baratnom. 3 szor menstrault,,es mire elment dokihoz 17 hetes !!!!!!!!!!! Kép terhes volt. hihihii
velunk ilyen nem fordulhat elo, mert aki tobbet foglalkozik a testevel, jelekkel, vizsgalatokkal mint mi,,az hazudok Kép

noi, babcsi, wish Kép ki hogy van?

saci
saci

Sziasztok!
Gtünde, Babcsi köszönöm gyors válaszotokat. Akkor biztos valamit én csinálok rosszulKép
Jövő hónapban ki fogom próbálni az általatok javasolt DM-es tesztet
Ibee
ibee

Saci, Kép

képzeld az egyik ismerősöm 7 hónapos koráig nem jött rá, hogy terhes, mikor elment dokihoz, mondta neki a doki, hogy két hónap múlva szül. Kép
(Pedig akkor már mozog is rendesen a lurkó)
De ez szerintem sem fordulhat elő itt senkivel mi már a 0. naptól figyelünk minden jelet. Kép
budaidorka

Manda Kép
Nekem a hét még húzós lesz, még mindenféle kimutatást kell készítenem főnökeimnek, de a jövőhéttől kicsit fellélegzek! Azért ez az irodai munka szerintem egyáltalán nem megterhelő.
A 9 hónap táppénz azért nagyon jól hangzik. Remélem a jövőhéttől kezdődik!!!!

Kép
Kép
szilva069

Dorka Kép
Ez hihetetlen történet! Hogy mik vannak?????

Sackó Kép
Küldök mára és holnapra mensiűzőket Kép
Pirikék távozzatok Saci útjából ++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Nem is az, hogy megterhelő vagy sem, hanem én kicsit az az idegeskedő típus vagyok és azért gondoltam,hogy inkább otthon maradnék.

Saci, DorkaKép
Sziasztok!

manda

Kép
Kép

wish

SziasztokKép

TündeKép
Sajnálom, hogy - lett a teszt. De amíg nem jön meg addig van remény ugye.

SaciKép
Nálad szerintem simán lehett korai a teszt. Reméljük, hogy csak nem voltál türelmes.

Én ma nagyon szarul vagyok. Hányinger+fejfájás, úgyhogy szerintem mára ennyi volt a hozzáadott értékem a topikhoz.

wish

DorkaKép
Hát, ez az. Ezek a tezstek megőrjítik az embert. Mert egyrész már te is a 33. napon vagy és negatív, másrészt meg azt mondják, hogy ezek a tesztek már annyira érzékenyek, hogy ki kell, hogy mutassák aztán tessék van akinek 2-3 hétig semmi.
Azért az a hét hónapos sztori egy kicsit durva! Nem volt feltűnő, hogy nincs menzije? Vagy volt?
Ma voltam vérvételen + pisi. A pisi eredménye holnap meglesz de az tuti negatív lesz. A vérteszt meg szerintem csak jövő héten lesz meg. Holnap megyek UH-ra is hátha kiderül valami (pl. mnyh vastagság már mondthat valamit). A pocóm állandóan azúrkál vagyis inkább a pfészkem most éppen a bal oldalon.

SaciKép
Szerintem is korai volt! Bár ne figyelgetné magár ennyire az ember! Néha már magamat idegesítem veleKép
Küldöm én is a menziűzőket:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++Pirike hess p....ábaKép
Olyat már én is hallottam, hogy valaki menstruál és mégis terhes. Ez elég érdekes mert a mnyh. ugyi csak leválik. Bizti tök erős kis lurkó volt már pár milisen!Kép

MandaKép
Küldök még egész napra, hogy ne kezdjen újra fájni:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

WishKép
Pihengess és vigsázz magadra, magatokra!!! Úgy látszik a babucid nagyon kiabál, hogy itt vagyok Mamiiiiiii!!!!!

SzilcsikeKép
Már megint szurkál a derekam! bruhaha...na jó abbahagyomKép

Kép

KépKép
babcsi

Saci
Hát azért írtam, hogy legalább te, mert teszteltem reggel egy tök negatívat. Meg lement a hőm + fájdogál a hasam, ami kb. egyenlő a menzivel.
gtünde

Szilva Kép kosziii a menziuzoket ! ez most elkel nekem

Tunde Kép nagyoooooooon sajnalom Kép Kép de meg egy iciri-picire remeny van...

Babcsi Kép koszike neked is ! igen,,menjen prike a f...be..
ja !

Wish Kép mikor irsz mar? mindenki aggodik ! biztos 3 as ikreid lesznek !!KépKép

pusza:saci
saci

Wish Kép azt hiszem ez esetben orulunk a hanyingernek is KépKép ugye?
igen,,korai volt a teszt, raadasul vmi szar minoseget is vettem. igy erre foghatom...Kép

saci
saci

Saci
Te vérvételre nem mész? Ha igen, mikor?
gtünde

Tündi!

Szerinted, ha nekem megjön és eljön az 5.cn akkor vegyem be a clostit? -Nekem csak UH vizsgálat volt + látta a hőgörbémet.

Kép
lara26

Lara
Ha a doki azt mondta, az 5. napon kezdd, akkor szedd is be az 5. napon. Mennyit kell szedned? 2x1-et?
gtünde

Nem mondta, hogy úgy a 12. nap körül menj vissza UH-ra? Mert akkor nézik, hogy a closti hatott-e, van-e szép tüsződ vagy tüszőid.
gtünde

1*1 5.cn-től 9.cn-ig

Ne is kell hozzá vérvétel meg mi egyéb?

Kép
lara26

Nem mondta.Csak annyit mondott, hogy ez 2 hónapra van és ha a második hónap sem lesz eredményes akkor menjek vissza.

Kép
lara26

Lara
Nekem nem volt akkor pont vérvétel. Ha 1x1-et mondott, akkor tényleg 2 hónapra elég, mert 10 darabos. Én 2x1-et szedek, nekem minden hónapban kell újat vennem. Azért érdekes, hogy nem rendelt vissza UH-ra, mert okozhat túlstimulációt, ami cisztához vezethet, s mivel te amúgy is hajlamos vagy rá (ha jól emlékszem), teljesen érthetetlen, miért nem rendelt vissza.
gtünde

Nekem is ez jutott az eszembe. Ezért is gondolkodok azon hogy orvost váltsak. Úgy jön ki az egész mintha nem lenne elég bajom. Nem? Jó azt megértem hogy kell kezelni ezzel a gyógyszerrel azt,hogy nincs pé.

Kép
lara26

Manda Kép
Biztos, hogy az a legjobb ha otthon lehet az ember! Engem is mindig táppénzre akar küldeni az az aranyember Sz. ügynök!
Képzeld, vállal szülést is! Majd ha már arra kerül a sor, akkor megbeszélem vele, hogy maradhatok-e nála végig!?

Kép
Kép
szilva069

A gyógyszert már a 26.cn-n kiváltottam nehogy az legyen hogy nem lehet kapni és tudjam bevenni.Kép

Kép
lara26

LaraKép
Én is az 5. naptól a 9. szedtem. és engem is megnézett UH-n a 12.cn-on. Szerintem is ez a normális, különben honnan tudná, hogy működik-e a gyogyi. Szóval ezt azért beszéld meg vele.

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép

Csak jót akar Sz.ügynök! Drága ember!Kép
Biztos elvállalja a szülésedet! Nagyon jó lenne!?
Legalább biztos kezekben vagy/vagytok, olyan dokinál, aki elejétől fogva ismeri az esetedet!

manda

Babcsi Kép
Én is erre gondoltam, és mindig bent van a János-ban, és nem utolsó sorban, nagyon szimpi.

Kép
Kép
szilva069

Bocs, Manda Kép ez neked szólt!!!!!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Szerintem Mandának akartál válaszolni, de én is pont ez gondoltam!!! Minden olyan szupi!!! Annyira örülök nektek!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Elcímeztem igen, mert közben egyfolytában te jársz az eszemben... (na nem szerelemből hi-hi)

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Oké vettem az üzit!
Sz.ügynök dolgozik igen rendesen a Jánosban, gondolom a többi doki is, szokott ügyelni hétvégén is.

manda

Manda Kép
Már voltam nála többször is hétvégén UH-on a szülészeten! A szülészet nem olyan lepusztult, mint a JÁnos általában.

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: