A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Tündi, engem is javíthatsz, nekem is megjött ma! Kicsit furi volt ez a ciklus a 20. és 21. napi barnázással, aztán meg a szinte semmivel 4 napig, de végre megjött. Ma megyek dokihoz, kiváncsi leszek mit mond majd.

Péntektől szedem a Clostyt, meglátjuk mit művel velem, elég lesz-e az inszemhez, vagy mást is kell hogy kapjak.

Jövő hét csütörtökön HSG (Duddu, kérdésedre válaszolv), aztán jöhet az inszem! El sem tudom mondani mennyire jó lenne, ha sikerülne!

Párom ma újult erővel kezdte inni az Aloet, most átállítottam őt is méhpempőre illetve rendeltem neki Ginsenges tablettát is, van másfél hónapja a katonáknak, hogy jól felerősödjenek!

Dorka

Kép
szdorka

TündiKép
Ez hihetetlen!!!!!!
De most komolyan!!! vidd el az összes leletedet a megbeszélésre! Remélem mondanak végre valami okosságot és nem csak hazaküldenek "próbálkozni"!
Ezen azért már rég túlvagyunk, ugyhogy szerntem ne izgulj, mert az akárki beláthatja, hogy nem két napja kezdtétek!
Érdekes, most ez a sárgatestes képlet! Érthetetlen! De a Varga jó doki, bízhatsz benne! Csak ezeken a fránya kivizsgálódásokon lennénk már túl!!! Ideje lenne a tettek mezejére lépni és tenni valamit.
A 23. napon mentek megbeszélésre, vagy akkor vérvétel és andrológia lesz?
Nyugi, Te mindent megtettél, most már a dokikon a sor!
Elmondani nem lehet, mennyire drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Végigolvasni nem tudtam, de majd igyekszem Kép

Tündi Kép
Sajnálom az uh eredményet Kép
Fogalmam sincs mit lehetne még tenni, de bizos vagyok benne, hogy lesz babátok Kép

Elmesélek egy kis történetet:
Az unokanővérem éveken át járt kezelésről kezelésre, volt több beavatkozás is, majd a végén a doki kinyögte, hogy nem lehet gyereke Kép Gondolhatod milyen állapotban volt szegény. Az akkori barátjával szakítottak és új életet kezdett. Biztos nem volt könnyű, de ez kívülről nem látszott rajta. Most van egy nagyon kedves párja, akivel már több mint egy éve élnek együtt.
Tegnap tudtam meg, hogy csoda történt vele kismama lett Kép Már hat hetes a pöttöm és látta a szivecskéjét is Kép

Ezt csak azért meséltem el, hogy mindig van esély! Remélni kell és soha fel nem adni Kép

Annácska 16+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Dorka
A lényeg hogy megjött időben a menzid és nem csúszik a HSG. Drukkolok dokihoz du., meg hoyg a closti sikert hozzon nektek Kép

Stella
Ugye milyen gáz és érthetetlen az egész működésem? Teljesen kijátszanak és hülyének néznek az ivarszerveim Kép
Megnyugtattál, hogy megteszek mindent amit tudok, próbálom megint a dokik vállára dobni a terhet, hátha úgy könnyebb lesz nekem.
23. napon vérvételre megyek, aztán valamikor akörül andrológiai is, de a férjecském kommunikáció képtelen is volt tegnap úgyhogy nem tudtam vele megbeszélni a részleteket Kép Elkésve nem vagyunk szerencsére Kép Ha egy pasi egyszer lebetegszik.... Kép

Annácska
Köszi a történetet! Az a baj hoyg sok olyat mesélnek hoyg párok szét, másikkal össze aztán jön a baba. Ez szép dolog, de ugye a tanulság tényleg nem az belőle hogy párt kell váltani? KépKépKépKép
Az utolsó mondatod azért ott van a szeren Kép

Lányok
Szerintetek ami most történt lehet a méhpempő jótékony hatása miatt? Ezen gondolkodom reggel óta.

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép

Stella
Nézd meg magad a táblában légyszi! Nem tudom hogy a szülinapodkor átjavítottam-e a korodat. Köszi!
Vendég

TündiKép
Ahogy én tudom a méhpempő immunerősítő és általános erősítő, tehát a pasiknak erősíti a katonáit, nőknek pedig a petikéit.
De szerintem ne keress okokat a mostani extragyors peteérés mögött, hiszen annyi minden befolyásolhatja.
És még mindig nem vagyunk átlátszóak, pedig olyan jó lenne néha!!!
Párodnak jobbulást!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

Bocsi, hogy most másnak nem írok, de sajna nem tudom követni az eseményeket.

Réka
Ma végre sikerült felhívnom a szemészdokit.
Õ azt mondta, hogy mindenképpen meg kell nézni Kristóf szemét, tisztázni kell, hogy mennyire lát a kancsal szemével, ez mindenképpen sürgős, aztán a többit majd meglátjuk.
Csütörtökönként délelőtt van csecsemőszűrés, így vagy már holnap, vagy jövő csütörtökön megyünk is hozzá, attól függően, hogy Apucim mikorra kap szabit.
Még egyszer köszi, hogy utánajártál, nagyon aranyosnak tűnt a dokinőKép

Ha már itt vagyok, pár képet feldobok Kristófmaciról, aki már sikeresen megtanult kúszni, sőt, mesterfokozaton űziKép, mindenhová elkúszik, minden ajtót nyitogat, csapkod, néha rácsapja az ujjára is, ekkor jó nagy sírás-rívás következik, szétdobálja Apuci összes CD lemezét, lehetetlen mindet elpakolni előle, mert vagy 1000 biztos van itthon, már nem tudjuk hová pakolni.Szóval mindent rámol, ami a keze ügyébe kerülKép
Õ lenne azKép:
Kép

Kép

Kép

Kép
babus2005

Iromram!

Most tudtam meg a Doki nevét, akit a Péterffyből ajánlottak.

Tudod hogy hívják? Dr. Thaisz Erzsébet.
Most fogom fölhívni, kíváncsi vagyok rá.
Te miért vagy elfogult a Péterfy kórházzal szemben?

Egyébként kicsit felgyorsultak körülöttem az események, de az nem baj.

Kati
Vendég

Babus
Tök jó hogy mégis el tudtok menni mostanság Kristóffal szemészhez! Reméljük nem lesz semmi gond! Kép

Kati
Az nagyon jó ha felpörögnek az események! Kép

Stella
Köszi! Kép

Wish-sel mi lehet? Megint húzza a lóbőrt du. 4-ig? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

kezdetnek kifúrt oldalak gyógyítása végettKép
Kép

Centi ma leamaradt! Vagy csak juszt se?!Kép Aki pedig buksira kíváncsi, menjen a képtárba!Kép

Junko!
Ami új fejleményként került fel a házról, tényleg nem gömbölyű. A két legrondább ok a fényhiány és hideg. Ezen csak nagyoon komoly módosításokkal lehetne változtatni, de akkor már inkább vegyetek olyat, ami jó.
Fogtok találni!Kép
Szegedi lakás is elmegy majd, bár abban igazad van, a lakásárak most inkább vevőoldalra hajlanak.

Tündi!
Akkor majd most jól megfejti neked a doki a dolgokat a sok leleted alapján, és jöhet a zebrád!

Narco!
Ne légy bogyó! Megesz a madár! Hát már hogy a nekeresdbe ne írhatnád le a gondjaidat, hidd el nincs is annál jobb, mint másoknam segíteni, mert addig sem a sajátod nyomja a lelked! Ez is egyfajta orvoslás, csak barátságnak hívják!
Légyszi! Légy jó kislány, és mesélj "maminak", ha úgy kívánja lelked!

Kati!
Elfogultságom onnan ered, hogy ott születm és fogok újra.Kép Ilyen téren tuti jó hely, csak azt nem értem miért hívják a dolgot "nőbeteg" osztálynak, amikor nem betegek a mamik, csak pocakosak!Kép
Dr. Thaiszhoz sok szerencsét!
utóbbi vérképem miatt most kicsit drukkolok magamnam én is, mert ilyen magas nem is tudom mikor volt a reggeli glukóz. 5,7, ami még tarományon belül, no de mégis! Ej ez a Hagymácska!Kép

Babus!
Nagyon drukkolok, hogy csak anyai para legyen a baj neve, és semmi komoly!Kép

Duddu!
Drukk ütemezve hétfőre!Kép
Valamennyit majd vissza is kérnék belőle, mert mi akkor du. megyünk 12hetes uh-ra! Bartelezzünk!Kép

Annácska4
story szép!Kép
Még semmi levél? Akkor ott már nincsen hiba!Kép

Beszéltem!
UFF!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi
Most olvastam el, hogy mi volt a dokinál.

Saját magad válaszoltál a kérdésedre, hogy mit csináljál még. Szeretgetés "kell" nélkül és "türelem".
Szerintem ez a tuti gyerekcsináló receptKép
Csak nehéz betartaniKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok,

Voltam dokinál, de vele nem, csak az asszisztensével tudtam beszélni (aki egyébként a felesége, és majdnem annyira ért a dolgokhoz mint ő).
Tanultam egy új dolgot: a HSG az csak a röntgenes átjárhatósági, a UH-st valahogy máshogy hívják. Merthogy az assztisztenssel régen találkoztam, és kérdezte, hogy hogy is vagyok, hol tartunk most. Mondtam neki, hogy jövő hét csütörtökön HSG. Kérdezte, hogy hova megyek (kissé aggódó arccal). Mondom, ide. Mire ő megnyugodva mondta, hogy akkor az nem HSG, már kezdett izgulni hogy hova megyek. Ennek valami más neve van (mondta azt is hogy mi, csak azt nem jegyeztem meg). Szóval jövő héten nem is megyek HSG-re! Kép
Viszont azt mondta, hogy a 9. napon egy kicsit korai lesz, mert hogy akkor lenne jó csinálni, amikor már kezd kinyilni a méhszáj, mert akkor kevésbé fájdalmas a dolog, meg hogy ők nem nagyon szeretnek fájdalmat okozni. Ez azért megnyugtatott Kép Mondta, hogy majd mindent magyarázni fog közben, meg majd mondja hogy mit kell érezni, meg majd mutatják is közben. Nagyon jó fej egyébként. Mondta azt is, hogy ha esetleg nem nagyon menne akkor a dolog, akkor valószínüleg inkább nem erőltetik majd, mert az se nekem se nekik nem lenne jó... De mivel szedem majd a Clostit, ezért az is elképzelhető, hogy nem lesz semmi gond, és simán fog menni.
Elhalasztani meg sajna nem lehet, mert másnap én indulok síelni, és ők is szabin lesznek egy hétig. Vagyis lehet, de akkor 1 hónappal Kép

Duddu, neked tud a dokid arról, hogy most kezdődött a ciklusod? Mert ezek alapján nálad elég korán lesz az átjárhatósági. Persze nem biztos hogy minden doki a félidőhöz ragaszkodik. Valószínüleg egyébként is simán meg tudják oldani, csak félidőkor egyszerűbben és fájdalommentesebben tudnak bejutni a méhbe. Ezzel most nem a megijesztés volt a célom, csak esetleg kérdezz rá nála. Kérdeztem már, hogy röntgenes vagy UH-s lesz?

Tündi, az simán lehet hogy a méhpempőtől volt korábban peteérésed, lehet hogy már kezdi rendberakni a szervezetedet. A méhnyálkahártyám nekem is 7 mm körüli, arra már azt mondta a doki, hogy lehetek vele terhes (a 6 mm talán a szélső határ).
Reméljük hogy párod második eredménye már jobblesz, és a következő vérvételből is megtudtok valamit.

Annácska, sok ilyen történetet hallani (ld. pl. Stahl Judit is), én is ilyenkor elgondolkozom, hogy vajon mi a megoldás. Keresni egy új pasit? Jelez a természet hogy valami nincs rendben? Azért ebben kételkedem, de lehet hogy van benne valami. Viszont sokakat meg pont az, hogy nem sikerül a dolog, az viszi közelebb a másikhoz... Én azért még azt hiszem egy darabig kitartok Kép

Dorka

Kép
szdorka

Még valamit elfelejtettem:

Annácska
Mikor lesz eredmény?
Már annyira izgulokKépMég nekem is lassan telnek a hetek.

És Wish mikor tesztel? Neki mikor kell drukkolni?

És még egy kis dicsekvésKép
Kb. másfél hónapja írtam, hogy változtatok az életmódomon, elsősorban az étrendemen.
Szinte semmi szénhidrát, és sokszor kevés kaja+mozgás(amiből szinte semmi se lett, csak a heti egyszeri baba-mama torna), viszont, az eredmény már másfél hónap múltán is -6kgKépKépKép
68-ról indultam, ma reggel már 62 voltamKép
Viszont a hasam ugyanolyan nagyKép

Babus

Kép
babus2005

Eszter
Aranyos kis pocid vanKép

Babus

Kép
babus2005

Közben kiderült: holnap megyünk a klinikára a szemészdokihoz, mert Apucim kapott szabit.

Ha még jut nekünk is a drukkokból, légyszi drukkoljatok, hogy ne legyen semmi komoly.

Ennyit se írtam már jó régKép
De ígérem, most már eltűnökKép

Babus

Kép
babus2005

IronramKép

Hol vagy fellelhető a "képtárban"?

Beszéltem Thaisz doktornővel, november 3-án délelőtt vár a Péterfyben. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!

Köszönöm a drukkokatKép

Kati
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Itt vagyok már sajnos rossz híreket hoztam!Kép
Nem sikerült a vizsgám,nagyon szemét volt a vizsgabiztos egy olyan dolog miatt húzott meg amiért nem szoktak az oktató szerint.Kép
Egyébként jól ment a vezetés és igazságtalannak érzem a bukást!
Kb. két hét múlva mehetek újra vizsgázni és az még olyan sok idő,pedig azt hittem hogy ma túl leszek mindenen...KépKépKép

Sysy
sysy77

Junko!Kép

Köszi a drukkokat!Kép

Sysy
sysy77

Eszti
De nagyon cuki kis pocikád van! Irigykedem rettentően Kép

Dorka
A végeredmény a lényeg, hogy mivel csinálják az nem is fontos, csak hogy átjárható legyél Kép Nagyon jó helyre járkálsz te lány Kép
Azért picit én is remélem hogy a méhpempő volt a "ludas", és megpróbálok nem aggódni a mnyhártyám miatt Kép

Babus
Gratulálok a -6 kilóhoz, ez óriási teljesítmény ám! Kitartás, meglesz az 55-ös cél is Kép Drukk holnapra, jó utat nektek! Wish pénteken tesztel Kép

Tündi
Vendég

Szia Lányok!

Junko!
Lehet, hogy már ajánlottam, de leírom inkább újra, hogy próbáld ki a www.fertilityfriend.com honlapot. A hőd alapján megmondja a pé-t. Persze magyarázat is van hozzá egy csomó.

Visszatérve a vizsgálatokra: korábban azért még én is bizonytalan voltam abban, hogy elkezdjük-e, mikor kezdjük, nem kellene még várnunk vele...stb. Ez belül egyszer eldől és onnantól nincs visszaút, szép lassan minden sorra kerül. Csak már lenne eredménye....

Babus!
6 kg másfél hónap alatt! Le a kalappal!
A lényeg, hogy tarts még ki, mert a pocinak kicsivel több kell, de ha ilyen ügyi vagy, az is menni fog!

Örülök, hogy elérted a doktornőt! És ne felejts el Palira hivatkozni, az jól jöhet!
Drukkolok holnapra nagyon, jelentkezz, hogy mi volt, jó?

Sysy!
Sajnálom, hogy nem sikerült a viszgád, de tudod, hogy ez sokakkal előfordul ám!
És nagy ügy, mész még egyszer. A lényeg, hogy egy egészséges csöppséget vársz és mégcsak dolgoznod sem kell! Mi ehhez képest egy forgalom vizsga, igaz?

Dorka!
Röntgenes lesz, mert kifejtette a doki, hogy ha elzáródás lenne, akkor azt azonnal le tudják fotózni és akkor a TB finanszírozza a lombikot. Hát mondtam neki, hogy ez azért még nem aktuális. És remélem, nem is lesz az. Kép

Hát az én dokimat nem zavarja, hogy ilyen korán lesz, meg csak hétfőnként lehet csinálni és a köv. hét azt mondta, kicsit késő. Nem ijesztettél meg, legalábbis remélem, hogy ennek nincs olyan nagy jelentősége, csak inkább figyelmesség az aszisztens részéről.
Én azért bízom benne, hogy jól csinálja majd, a méhszájseb műtétemnél is nagyon figyelmes volt.

Akkor végülis nem jövő csüt. mész, hanem később, igaz?

Juca!
Aranyos vagy, köszönöm.
A Salva Vita ügyfelei vagyunk már, csak egyenlőre nem jártunk sikerrel. Egyébként bárkinek ajánlom ezt az alapítványt, mert annyira "uniqum" a piacon, hogy majdnem létrehoztam egy ilyet, de aztán rájuk találtam.
Szóval ott rövid távon nem tudnak segíteni, addig meg keresnem kell valamit.
Azért nagyon köszönöm, hogy utánakérdeztél.

És hogy vagy? Te nem méred le a pocid?

Dokim neve: Szép. Korábban, ha jól tudom főorvos volt, de aztán elment vidékre, csak az nem jött be és visszatért.A tiédről nem hallottam, de mondjuk nem is sokszor jártam a kórházban.
Ja és doki fia párom alkalmazottja/üzlettársa, úgyhogy igazán lehetnék kicsit csókos, nem?

Eszter!
Alakít Hagymácska szépen!
Szóval hétfőn körbebartell! Hármunkon kívül megy még valaki vizsgálatra?
Csak nincs nagy gond a vérképeddel, ha határon belül van, nem?

Kati!
Az a tutti, ha felgyorsultak az események.
Csak győzni kell, igaz?

Stella!
Akkor alakul a te pocid is. Tényleg a létszám miatt valamikor lehagyod majd a "kortársaidat", nem?
Annyira szeretem, ahogy Tündinek írsz! Minden benne van, amit én nem bírok neki megfogalmazni.

Tündi!
Nem örülök, hogy felemás érzelmekkel jöttél el, de az biztos, hogy okosabb leszel, ha ki tudod elemezni a dokival. Nekem sajnos tippem sincs, hogy mit jelenthet a mai eredményed, bár az tényleg logikusnak tűnik, hogy a pempő előrébb hozta a pé-t, bár nálam ez nem következett be. A hőd alapján sem tudod, hogy mikor lehetett/lehet?

De azért nagyon várom, hogy tényleg legyen egy nagy lépés mostmár előre! És jobbulást kívánok a párodnak!
És ma van a Barátság Világnapja, tudod! Kép Kép

Ja a párcseréről jut eszembe, hogy tegnap a bajsza alatt elmormolt a doki egy olyat, hogy ha a HSG-nél minden rendben lesz, akkor a PCT-t meg kellene ismételni "direktben" (ugye a múltkori nem hozott túl tökéletes eredményt), ami azt jelenti, hogy az azonnal nyert kiskatonákat egy kontrasztanyagon randiztatják az énnyákommal Kép. Ezt nem tudom, hogy oldjuk meg, mert az is késő, hogy otthon tégelybe és irány a doki, szóval azonnal kell. Háát, érdekes lesz. Kép Kép
Meg azt is mondta, hogy idegen spermiummal is meg szeretné nézni.. ez még furább, nem? Meg kicsit megoldhatatlan.. Hallottatok már ilyenről?

Na mostmár én is eldugulok, mert megint egy órája csak babanetezek... Kép

réka
Vendég

Helló!

Szent tojás! megmértem du. Hagymácskát kívülről, és azt kell mondjam, Évi, egyezik a méret! És még csak 12+1!!!! Addig tiszta, hogy másodjára már elég lazák a szílígok, és tényleg Mazsola (alias Olivér Kép) kinyújotta irhám mint rétestésztát, de jaj nekem! Abban azért reménykedem, hogy Hagymácska talán a másik oldlara fészkeli be magát, és akkor újra szimmetrikus lesz a pocakliffentyűm, mert most ülve azért viccesen néz ki! Kép

Babus!
Gratulálok! Nagyon szép eredmény! Kívánom elérd a amit szeretnél és tudd is megtartani!
Bár nekem let volna ilyen erőm pocak előtt!

Duddu!
remélem nem lesz semmi gond a PCT-n!
Érdekes amit a HSG-ről írsz, de ha azt vesszük logikus a dolog. Az pedig tény, hogy létezik "nemi összeférhetetlenség". Azt még nem hallottam, hogy vizsgálnák-e, de a létezéséről tudok. Legalább olyan igazsságtalan, mint az RH összférhetetlenség, de van a test és van a lélek. Nem mindig értenek egyet. De ezzel neketek úgyem kell majd foglkozni!
Vérképem rendben, a cukor csak azért izgat, mert ha jól emlékszem a szakszóra, hyperglikémiás vagyok. Ez annyit tesz, túl gyorsan bontom el a cukrot, meglehetősen nagy energiaráfordítással. Kezelést nem igényel, csak legyen nálam mindig cukor, szükség esetére, de egyébként csak mértékkel egyek cukrot, mert átalakulhat diabetesszé a dolog. Beuncsizik hasnyál és mutat egy fityiszt, ha így akarnék fogyózni, ami menne, mert sihederként egy tábla csoki minusz egy kilót jelentett. De nem éltem vele!Kép

Kata!
Drukk Thaisz doktornőhöz! Remélem szimpatikus lesz!
Nekem az volt, mert elfogadta a kilenc éves terheléses cukorvizsgálatom és nem kért ismétlést!Kép
Képekhez profilomon keresztül jutsz el. Azt hiszem kettő is van, de a képtárasat keresd, ott van mit nézni bőven!Kép

Sziaszka!
Megvizualizáltál?Kép
Abba ne hagyd megint az írást!Kép
Ha kell, minden nap kapsz képet, csak gyere!Kép

Tündi!
Nem sárgulni! Mindjárt megkapod te is a magad rókáját! Már ott kapirgáltok az odu falán!Kép

Sysy!
Nyugi!
Minden vizsgázónak, kivéve akit nem, van valami hasonló sztorija! Pl. engem egyszer egy olyan gyalogos miatt vágtak meg, aki nem is akart átmenni előttem!
Pűff neki!
Nagyon ügyes leszel legközelebb és megúszod a borítékos dodzsem vizsgát!Kép

Egyébként bocsi a képméretért, ekkorát azért nem akartam, de még nem vagyok tisztában a méretezéssel a tekintetben, hogy mekkorát készítek és mekkora lesz feltöltve!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Duddu!Kép

Igazad van megyek még egyszer és tudom hogy sikerül,mert igenis megy nekem a vezetés és ezt az oktató is megmondta.Kép
Tényleg az a legfontosabb hogy egészséges legyen a babánk!Kép

Eszti!Kép

Most már egy kicsit megnyugodtam. Nem is akarok többet idegeskedni,mert nem szeretném hogy ártson a babának!
Nagyon renélem hogy legközelebb szerencsésebb leszek!Kép
Olyan jól esett amit írtál!Kép
Köszi!Kép

Babus!Kép

Annyira édes a kisfiatok!Kép
Gratulálok hozzá!Kép

Sysy
sysy77

Adriana!Kép

Veled mi újság?Kép
Dolgozol még?Kép

Unique!Kép

Merre jársz?Kép

Sysy
sysy77

SziasztokKép

Rövid helyzetjelentés. Egész nap ágyban voltam és aludtam, amennyit tudtam, mert folyamatosan hányingerem volt és erős fejfájásom, délután már egy bogyeszt is kénytelen voltam bevenni (persze felhívtam adokimat, hogy mit szabad). Mostmár csak a fejem fáj, bár éppen elviselhető szinten.
Úgyhogy megyek is és folytatom a szundizást.

wish

SysykémKép
De aranyos vagy, hogy így hiányolsz! Kép
Nem tűntem el, tegnap kértem pár nap szünetet Kép Tudod, holnap ÁFA határidőm van és ezt most pokolian nehéz betartani úgy, hogy napi min. 12 órás alvásigényem van. Mindjárt megyek is beájulni az ágyikóba, egyszerűen nem bírom és így is reggel 8-kor kelek. Kép
Ne csüggedj a vezetés miatt, először engem is meghúztak és azt hittem, egy világ omlik össze bennem. Pont úgy éreztem, mint Te, hogy "ez már a vége" és mégsem. De ne add fel, nem történt semmi. Kell nekik a pénz. Ha mindenki előszörre átmenne, nem lenne biznisz nekik. Kép Sajna ez a szitu. Kép
Te hány centis vagy? Nagyon népszerű lett itt ez a kérdés... Kép

DudduKép
Furán hangzik ez az idegen spermiumos dolog.... Én sem nagyon értem... Kép
Viszont az nem igaz, hogy a lombikot csak akkor támogatja OEP, ha van fotód a rossz HSG-ről. Ez egyszerűen nem igaz. Nekem is volt HSG-m (én mondjuk utána kb. 2 napig nem bírtam felkelni, de nem ez az etalon! Kép) és minden ok volt. És ha majd oda kerül a sor, hogy lombik, akkor az akkori dokid tud majd olyat írni a lapodra, ami alapján TB bácsi tejelni fog. Emiatt ne aggódj! Kép De erre úgysem lesz szükség, mert nem lesz szükség lombikra.
Úgy hallottam, sokan estek teherbe a HSG után. Szóval hajrá!!!

EsztiKép
Nagyon édi a pocid! És irigykedem picit, mert nincs rajta az a "védőréteg", ami az enyémen van. Kép

AnnácskaKép
Még mindig semmi hír? Kép

TündiKép
Nem olyan rossz ez a helyzet, nézőpont kérdése. Sok nő esetében még sárgatest sem alakul ki. Szóval nem szabad egy rossz hónap miatt így szonty-ni, jó? Kép
És abban Annácskának télleg igaza van, hogy az idő sokmindent megold. Jó, tudom, nehéz. Látod, én 20 hónapot vártam a picire. De megérte. Kép
Szóval csak azt szeretném a magam ügyefogyott és nagyon fáradt módján írni Neked, hogy ki kell tartani minden rossz hír ellenére is.
Az, hogy VAN peteérésed, óriási ajándék már önmagában is! Kép

BabusKép
Gratulálok a -6kg-hoz! És mindenképp nagyon kíváncsi vagyok, mit mond a szemész. Sokat gondolok a pintyőkédre! Kép

ÉviKép
Remélem, hogy már őt érzem... Kép Mert másképp nehéz kibírni néha ezeket a szurkálásokat - nyomásokat. Kép
Ma reggel már 86cm voltam. Ki érti ezt? Kép Kép
Neked mikor lesz a köv. vizsgálat? Kép
Mikor mentek 4D-re?

NárciszKép
Én pl. kíváncsi vagyok, mi a baj. Végülis ezért vagyunk itt, vagy tévednék? Kép Nyugodtan írj tele akár egy oldalt is!

SzisszkámKép
Látod milyen könnyű bekapcsolódni? Kép Ne dolgozd magam agyon azért, jó? Annyit semmi sem ér. Kép
Jó tanulást!

Pusza

Unique

KépKép
unique

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:28-kor.
seszi

Sziasztok!
Tündi!
Most hogy így mondod a méhpempő dolgot, így érthető lenne nálam is a korai mensi, bár nem tudom, valójában ez okozta-e nálam.
Wish!
Bíztató jelek ezek! Drukkolok!!!
Babus!
Jó, hogy mennek a dolgok a maguk útján, és a szemész végre megnézi Kristófka szemét. Drukk!!!
Narco!
Vettem jodaqua-t, és pont jó lesz, hogy ha másfél hónap múlva visszamegyek vérvételre, megláthatjuk, mennyivel változik a jódbevitel után a TSH értéke. Köszi a tippet!Kép
Sysy!
Én is azt mondom, a baba most fontosabb. És különben is nincs elveszve minden!Kép
Monyó?
Duddu!
Végre haladtok ti is a cél felé!Kép
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Unique!

Jövő szerdán megyünk 4D-re, nagyon várjuk ám! Végre lesz friss fotónk Törpilláról.
Egyébként érdekes, nekem este nagyobb a poci, mint reggel.

Na jók legyetek, később még benézek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

jó reggelt mindenkinek
gilingalang

Sysy!
Oda se neki. Majd legközelebb.

Lányok ma pocsék napom van. Összevesztem a férjemmel, és kikészít idegileg a kollegám.
Menzi előjel KépKépKép

Ha lehiggadok jövök.
Pedig akarok írni jó sokatoknak.

j.
Vendég

Jó reggelt!

Dido!
Hol jársz? Mindig ilyenkor reggel szoktál benézni.
Remélem, csak átmenetileg hanyagolsz minket... Kép

KorekRéka, Monyó!
Hogy vagytok?

Unique!
Hát remélem, azért én nem járok úgy, hogy 2 napig ne bírjak felkelni.

Szia Junko!
Gyere, add ki magadból, aztán sokkal jobb lesz!

Lányok!
Mostanában nagyon kevés időm van jönni, gondolom ez látszik össszeszedetlenségemből is és mindig aggódok, hogy kinek nem írtam.
De ez talán figyelem-elterelés szempontjából nem olyan nagy baj!

Szép napot, du. még jövök!
réka
Vendég

Sysy, ha kifogsz egy olyan vizsgabiztost, akinek még nincs meg a megelelő mennyiségű buktatott ember, vagy aki rosszat reggelizett, vagy összeveszett a feleségével, azzal semmit sem tudsz tenni. Sajna ez egy szubjektiv dolog, és szerintem nincs olyan akit tokeletesen vezetne, foleg nem idegesen! (vagyis aki akar, az mindenkiben tud hibát találni)
Remelhetoleg legkozelebb egy normalisabb embert fogsz ki, es akkor nem lehet gond!
Nem tudom elmeseljem-e az en sztorimat, de talan igen. En sokszor eleg ideges tudok lenni fontos helyzetekben, es ezt az oktatom is tudta, viszont mellette mindig tok jol vezettem, meg tudta azt is, hogy ugyan Pesten tanultam vezetni, de a kovetkezo 1 evben szinte kizarolag videken vezetek majd, meg valoszinuleg nagyreszt szulok mellett. Direkt mondta hogy reggel menjek vizsgazni, mert akkor meg a vizsgaztatok az elso kave, es a finom reggeli utan nyugodtak, es akkor kevesbe buktatnak, meg megmondta hogy melyik nap a jo, mikor vannak a jo emberek.
Mentem is kora reggel, kisse idegesen, mikor beszall mellem az oktato, hogy sajna nem az van akire szamitott, ugyhogy legyek ugyes, nem tudni mi lesz. Na csak ez kellett nekem (pedig tudta, hogy az ilyen hirre ideges leszek, de szerintem direkt akart cukkolni), mar amig kiertunk a teleprol 3-szor lefulladtam, kesobb egyszer olyankor valtottam savot, amikor nem kellett volna (kicsit necces is volt a dolog), mentem vagy 500 m-t a belso savban, amiert rogton bukta jar, szoval elkovettem minden hibat. Kb. 20 perc utan mondta is a vizsgabiztos, hogy akkor inkabb menjunk vissza a telepre. Tudtam hogy megbuktam, hiszen 20 perc volt a vizsga a 45 helyett, illetve volt egy csomo hibam.
Visszaertunk a telepre, mire kozli velem a vizsgabiztos, hogy tovabbi jo utat kivan nekem, es gratulal a sikeres vizsgahoz. Na ekkor dobbentem nagyot! Kiderult hogy meg mielott elindultam volna mar megvolt a vizsgam, ugyanis az oktatonak nagyon jo ismerose volt a vizsgabiztos, es mivel az oktatom tudta hogy tudok vezetni, csak tuti el fogom a vizsga alatt rontani, ezert az o beleegyezesere, mar elore meg volt beszelve, hogy atmegyek.
Na ekkora makom sincs tul gyakran!
Sysy, ugyanilyen vizsgabiztost kivanok neked legkozelebbre!!!

(De jó hosszú voltam!)

Duddu, miert is van keson 1 hettel kesobb? Akkor leszel a 13. napon, az teljesen idealisnak tunik nekem. Vagy aznap nem is dolgoznak? Egyebkent ha a doki mondja hogy jo lesz hetfon, akkor biztos igy van, ok ertenek hozza nem mi! Drukkolok hogy ne kelljen "fenykepezni". Egyebkent azert "kedves" tole, hogy ilyenekkel riogat. Annak hogy el van zarodva eleg kicsi az eselye, ha mindig minden rendben volt veled, akkor nem lehet gond!

Tündi, igen, nagyon jó helyre járok! Kép Sajnos ajánlani nem tudom neked, mert Pesten van Kép Sajnos magánrendelés miatt kissé drágább mint ha a Kaáliba vagy BMC-be vagy hasonló helyre járnék, de ahogyan ők viszonyulnak a dolgokhoz, amennyire fontos nekik minden ember, azt sehol máshol nem tudnám megkapni. Nekem ez fontos.

Dorka

Kép
szdorka

Szisztok.Olvasgatlak am benneteket,csak nem irok.
Egyreszt azert mert nem tortenik velem semmi,masreszt nem igazan volt idom.
Befejeztuk tegnap az almaszedest,most pihentetek.
Na jo ma meg el kell mennem csirket pucolniKépKép

mindenkinek szoritok akinek kell aki pedig padlon van azzal egyuterzek.

Ma amikor felkeltem valami viz jott ki belolem.Ez normalis szerintetek.Lehet volt mar maskor is csak nem vettem eszre.
Ja elkezdtem homerozni,a dragam segitett letolteni a fertylitit.Igaz csak annyit tudok hogy beirom a homet.A tobbi szoveget nem ertem.

hat ennyi,mondtam hogy uncsi vagyok...Kép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Sysy!

Nekem nincs jogsim, de sokaknak van a környezetemben.Egy story tőlem is.
Húgom készül, ideges, anyám odapattan:
Te miért nem miniszoknyát vettél fel?
Hugi: anyu, olyan vagy, ez egyáltalán nem számít.
Jön haza letörve, mint a bili füle. Köv. Alkalom, veszi a minit, sminkel, dögi nőci, ötezres a papírokba (mert Hatvanban ez a "divat" vagy tanulópénz), jön haza, hogy most tutira meg kellett volna, hogy rántsák, mert..., de megvan a jogsi, mert az oktató végig a combjait bámulta. Anyám csak vigyorgott.
A történethez hozzátartozik, hogy család hithű katolikus, és azóta sem hallottam ilyesmit anyutólKép Csak az államvizsgámonKép

Fel a fejjel! És kérdezz rá, hogy itt nem várnak-e egy kis pénzt rásegítésképpen.

Juca

UI: hugi barátját +1 alkalommal megvágták, ő mégsem vehetett minitKép pedig nagyon jól vezet!

tjuca

Dorka!Kép

Köszi a történetet.Kép
Az az igazság mint kiderült az én vizsgám akármilyen jól ment semmiképp nem mentem volna át,mert mint utólag megtudtam a statisztika szerint engem mindenképpen meg kellett buktatnia a vizsgabiztosnak.Kép
Hát jó nem?
Jobb is hogy ezt csak a vizsga után tudtam meg mert akkor végig halál ideges lettem volna,így meg meglepően nyugodt voltam.
Hát nem tudom hogy csináltam,de így legalább oda tudtam figyelni a vezetésre.Kép
Remélem legközelebb csak nem járok így!!!!!!!!!!Kép

Dbogica!Kép

Köszi!Kép
Igazad van!Kép

Junko!Kép

Remélem legközelebb tényleg több szerencsém lesz!Kép

Unique!Kép

Tudom hogy igazad van sajnos a pénzre mennek,csak én akkor is igazságtalannak éreztem!
Egyébként ma már sokkal jobban érzem magam,és az a legfontosabb hogy a baba jól legyen!Kép

Sysy
sysy77

Sysy, látod mondtam én hogy sajnos nem mindig a tudás számít.. Ez Magyarország 2005... Kép

Kép
szdorka

Sziasztok Lányok!

Sajnos már két napja nincs otthon internetünk így kénytelen vagyok a suliból írni.(Épp lyukas órám van!)
Visszaolvasni nem sokat tudtam.BocsiKép
Sysy!
Nagyon drukkolok neked legközelebbre. Én annak idején rutinból buktam meg, de másodjára már átengedtek!

Velem semmi különös nincs. Beszedtem a clostyt, hétfőn uh., a többit majd akkor meglátjuk!

Mindenkinek minden szépet és jót!
Pusza
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Norwell!Kép

Mit olvasok?
Nahát itt egy kis csíkos neked!
Kép

Juca

tjuca

Réka
Nem mérek hőt, csak ciklus vége felé szoktam hogy ne érjen váratalnul a menzi, mert azt utálom. De hóközben nem mérek. Viszont ha jövő hónapban is kell mennem UH-ra akkor mérni fogom végig. Bár őszintén szólva napok óta az az érzés van bennem, hogy besokalltam, és kellene pihenni pár hónapot.
Párom rendbejött, köszi!
Hááááát rendkívül bizarr ez az idegen spermás vizsgálat. A helyben minta szerintem nem olyan gáz, megoldják a férjek Kép

Seszi
Hát lemegyek hídba biztos ha nekem azt mondják hogy fiatal vagyok még. Persze nem vagyok öreg, na de mégis.... Ivarszerveimnek átadtam a fenyegetést, még nem tudom mennyire ilyedtek meg Kép

Wis
Jó pihenést neked! Holnap reggelt alig várom már!

Junkó
Ez egy ilyen pocsék nap, le kell tojni nagy ívben. Remélem már lehiggadtál.

Tündi
Vendég

Wish!

Éjfél után már péntek vanKépKépKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SziasztokKép

ÉviKép
Tényleg, de azért megvárom a reggelt Kép De reggel hatkor kelek betenni az utrot, úgyhogy hamar lesz eredmény.

SysyKép
Ez milyen hülye dolog,hogy a staisztika miatt meg kellet buknod. Verném orba az olyat, aki emiatt megbuktat.
Bár nekem is az öcsém negyedszerre ment át. Lehet neki is miniszoknyát kellett volna venni.

Én meg ma tök jól vagyok a tegnaphoz képest. Semmi hányinger. Hurrá! De azért a délelötti alvás megvolt Kép

wish

wish
segíts léci te folyamatosan kapod az utrot mert nekem a dokim azt mondta akkor ad ha terhes vagyok legyen megtermékenyülés és ha nemjön meg ad.?????köszi
gilingalang

Sziasztok! Kép

Sysy!
Megy a drukk péntekre az Uh-ra! Kép
Neveken gondolkodtatok már??
A vizsgával meg ne is törődj! Lesz neked jogsid, nyugi! Kép
Te már sokkal közelebb vagy hozzá mint én,bennem még az elhatározás sincs meg,én egyenlőre félek a vezetéstől!

Junko
Remélem, már sokkal, de sokkal jobban vagy!!! Kép
Nekem a ciklus második felében 36.8, és néha 36.9, 37 volt a hőm.
Én sem tudtam sokmindent kivenni belőle, de folyamatosan tanul az ember lánya.
Nekem megjött tegnap, úgyhogy ezekszerint a 16. napon lehetett a pé-m.
É most nagyon boldog vagyok, hogy legalább nem 39 napos volt a ciklusom, hanem csak 30 Kép Csak tegnap annyira fájt a hasam, hogy egész nap csak fetrengtem Kép Ilyenkor örülök, hogy itthon dolgozom...
Sajnálom a HÁZ-at, de talán így lesz a legjobb! Biztos vagyok benne, hogy fogtok ti még még mesébeillőbb HÁZat találni!!! Kép

Nárcisz!!!
Remélem jobban vagy már!
De tudod, az ajánlatom még mindig áll! Kép

Tündi Kép
Fel a fejjel!!!
Tudod, hogy egyre közelebb, és közelebb kerültök a pici babátokhoz!!! Kép
Már annyira megérdemelnéd!!!

Annácska
Örülök, hogy ilyen vidám sorokat olvasok tőled, és hogy hallok felőled! Kép

Babus!
Nagyon sokat gondolok rátok, főleg ma, a szemészet miatt!
Nagyon drukkolok! Nem lesz semmi baj! Kép
Kristóf nagyon édi a képeken! Kép
Gratulálok a -6 kg.hoz! Ügyes vagy, csak így tovább!

Eszter
Szép pocak! Kép

Rékám! Kép
Legalább megint egy lépéssel közelebb lesztek a célhoz a HSG-vel.
Lombik??? Ugyan már! Jön az a babóca anélkül is! Hip-hop, észre sem veszed, és beköltözik a poakodba a Kismanód! Kép

Adriana
Hol kószálsz??? Kép

Unique!
Pont te mondod, hogy ne dolgozzam magam agyon?! Kép
Remélem mielőbb végzel a munkáddal, és akkor jöhet a jól megérdemelt pihi! Kép
Rókacsaláddal mi a helyzet? Remélem sokkal, de sokkal jobban vagy már! Kép

Monyóka
Azért te se dolgozd agyon magad! Kép
Ha segítség kell a fertilityhez, akkor csak szólj, dobj egy mailt! Kép(mailcimem a profilomban!!! ) Szívesen segítek, egy picit értek angolul Kép

Wish
Úúúúúúúúúúgy drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ejjj! Már megint mennyit írtam!!!
Na most eldugulok egy időre, megyek és megnézem a sorozatom Kép

Sziszka

szisszka

GiliKép
Én azért kapom, mert lombik volt és ott mindenképpen adnak progeszteront, nehogy sárgatestelégtelenség miatt ne maradjanak meg a babák.
Normál ciklusban nem is tudom szoktak-e adni. Inszemnél igen, de szerintem még irányítottnál sem. Ha babás leszel akkor biztos egyből fel fogja írni ne aggódj.

wish

Sziasztok Lányok!

Duddu, köszi kérdésed, jól vagyok Kép Majd mesélek is hamarost, de előbb Neked: szerintem tök jó, hogy csinálnak HSG-t, én annyit hallottam csak róla, hogy pé előtt kell, hogy mennyivel, ahhoz nem értek, biztos jó lesz (én már gondolkozom azon, hogy felvessem a dokimnak, mert félek, hogy vmi dugulás van, azért nem jön össze a dolog, jó lesz majd tudnod, hogy nem úgy van Kép) Azért a helyedben rákérdeznék arra, hogy nem lehetne-e teljes hormonképet csinálni a 3. napon, nekem kicsit fura, hogy csak néhányat kért le a dokid.

Sysy, sajnálom, de tényleg statisztika, szimpátia és pénz kérdése, engem is pénzért engedtek át anno, akármennyire is idegenkedtem a dologtól Kép Legközelebb összejön, addig is van minek örülnöd, igaz? Kép

Seszi, nagyon-nagyon köszi a szállást, bár még nem 100%, hogy megyünk, lehet, hogy elhalasztjuk, de azért köszi. Szeretnénk mi is bejárni azokat a vidékeket, amikről a szép képeket küldted! Kép Hétfőre meg nagy drukk!! Kép És a többieknek is, akik akkor mennek! Kép

Tündi, ha a pempő rendbe teszi a ciklust, akkor lehet, hogy ő tehet róla, hogy korábban volt pé-d, hiszen eddig az átlaghoz képest későn volt, nem? Nekem meg kezd hosszabbodni a túl rövid ciklusom, lehet, hogy az is a pempőtől van, ki tudja...

Pocisok, szép a pocitok Kép

Wish, megy a drukk, már nagyon izgulok!! Kép Móniról tudunk valamit?

Bocs, de mindenkinek megint nem tudok írni, nyakamon a munka Kép

Magamról annyit, hogy ma voltam tüszőnézőben, 1 szép érettet és egy picit talált a doki, nyh ok volt. A múltkor levett prolaktin is elég jó lett, így most csökkentjük a bromo-adagot, kicsit félek ettől, mert már volt, hogy napi felet szedtem, és amellett felszaladt, de hátha most nem. Viszont megkaptam életem első tüszőrepesztő Choragon szuriját Kép Gondolom most biztosra akar menni a doki, hogy jó legyen az időzítés. Eddig ugyanis magától megrepedt, gondolom most is azt tenné, csak ki tudja, mikor (mondjuk szerintem ma, vagy holnap) Így meg 36 óra múlva (kérdeztem, hogy lehet-e, hogy előbb magűtól, mondta, hogy lehet, ennyit az időzítésről Kép) Mindenesetre holnap estére "írt elő" akciót. Igyekszünk majd spontán Kép
Hát ezek vannak, most tényleg mennem kell, mindenkinek drukk, akinek szüksége van rá Kép
Ja, és még valami, aki már kapott ilyen szurit, attól kérdem, hogy az megrepeszti a pici tüszőt is, vagy az még tovább nőhet és lehet belőle később valami? Köszi szépen.

Réka
korek

Korek
Hát nagyon drukkolok nektek! Remélem a holnapi akció sikeres lesz! Meg hogy a prolaktinod nem megy fel az adag csökkentése miatt. Az már félsiker hoyg van tüsződ és jó a mnyhártyád Kép Mész még UH-ra hogy megnézzétek tényleg megerepedt-e?
Igen, eddig úgy tűnt később lehet a peteérésem. Azért örülnék neki hoyg a méhpempőtől előbbre jött. Szerintem nem ettől hosszabbodik neked, ha állítólag rendbeteszi a dolgokat.

Tündi
Vendég

Szia Lányok!

Réka (Korek)!
Igazad van és köszi a tanácsot. Én is furcsállottam a kevés mért értéket, de egyenlőre fáradt vagyok kicsit attól, hogy mindig én kérdezzek, én könyörögjek ki valamit. Most jól esik, hogy a dokim is tenni akar és kíváncsi vagyok, hogy mit fog kihozni.
Mert azt elég valószínűnek tartom, hogy nem lesz elzáródás (hiszen semmi okom rá). De akkor ugye marad a kérdés, hogy és most mi legyen?
Szóval átmenetileg jól rápakoltam terheimet és remélem, ez eredményt hoz.

Végülis, amit nálad most csinálnak ez az "irányított", amiről Wish írt?
Tőled is kérdezem, meg a többiektől is, hogy:
Ezt milyen esetekben alkalmazzák? És nektek miért muszáj ilyet? Vagy nem muszáj, csak a tutti miatt? Így igazán jó eséllyel indultok, igaz? Akkor hajrá holnap!!

Tündi!
Gondolom, hogy kicsit tehetetlennek érzed magad, meg nem tudod mi van. Szóval érthető, hogy besokalltál, de azért az vizsgálatokat csináljátok végig, aztán gondold át, ami a fejedben motoszkál! Kép Kép Kép Néha annyira nincs fogodzó, de amikor igazán szükséged lesz rá, ott lesz az orrod előtt, hidd el!

Unique!
Miért van HSG után nagyobb esély? Nem csak azoknak van, akiknek valami "dugulást" kijavít? Eddig még az én logikám is eljut, de tovább nem. Kép

Sikerült az ÁFÁ-t feladnod? Mindjárt lazíthatsz... Kép

Sziszka!
Édi vagy! Mondtam már, hogy hiányoztál?

Még szerencse, hogy kicsit értesz angolul Kép Kép

Wish!
A buszon zötykölődve azon kaptam magam, hogy számolom, hogy hány óra múlva jössz a jóhírrel, meg hogy milyen régen volt már zebra a táblicskunkban és igazán rádsózhatnám azt a feladatot, hogy elindíts egy újabb lavinát! Kép
Szívesen beállunk utánad a sorba!

Puszi:
réka
Vendég

Lányok, most csak gyorsan, este, de legkésőbb holnap reggel megpróbálok írni, mert jó sok minden történt most veletek.

CSak annyit, hogy !Wish! leírhatatlanul szorítok.

Most megyek kutyatenyésztő tanfolyamra, máris elkéstem.
j.
Vendég

Junko!
Remélem, azóta átkerültél a napos oldalra! Kép
Nédd:
Kép
még a gép is....

Évi!
Mi is kapunk majd a sztárfotóból?

Dorka!
Köszi Kép Én mostmár nem aggódok az időponton. Majd jó tapasztalat lesz a jövőre nézve, akár jó, akár nem, hogy ilyen korán csinálja meg.
A riogatást meg nem vettem azért annyira magamra és azt hiszem, hogy erre azért tényleg nem is lesz szükség.
Megkérdezhetem azért, hogy hova jársz?

Monyó!
Méregetsd csak a hődet és jegyzetelj serényen!
Tényleg, akkor végülis most nem függesztettétek fel a projektet?

Juca!
Én is kaphatok majd ilyen "gyönyörűséget", mint Norwell, amint kiérdemlem?

Norwell!
Ezek szerint gratulálhatunk?

Csibe!
Azért a hétfői UH után nézz be hozzánk, hogy mi volt. Ezek szerint hétfőn jó sok híradás lesz jó sok vizsgálatról. Kép
De csak jó híreket hozhatsz, hiszen ez a te hónapod, ne feledd!! Kép

réka
Vendég

Duddu!Kép

Hát persze! Olyan uncsi a sok kis zebra. Szerintem jóképű ez a gyerektapírKép

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: