A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Köszi Incike!Megnyugtattál, inkább erőszakosabbnak kell lennem!TE magán orvoshoz jársz vagy SZTK-koz??Ki jár itt SZTK-s dokihoz??És mi a véleménye?

zsuzska80
Szombathely

bírjuk ne félj HAJNIKA.KépKépKép
gilingalang

Potter-Ági!

Már nagyon hiányoztál. KépHogy vagy? Még nem kaptam el rókakomát, csak kergettem egy kicsit. Ezen kívül ezerrel folyik az orrom és fáj a torkom egy kicsit. Mivel kúráljam magam?

Betti
betti73

Hajni
Nem baj majd összekaparunk és ráncbaszedünk, hogy ne légy úgy elkenődve amíg nincs itthon a párod. Addig foglald el magad valamivel a háznál.Biztos van mit csinálni még és időnként jelentkezz be hozzánk egy kis kikapcsolódásra. Mi adjuk azerőt és a +energiát.

Inci 32+3

Kép
Kép
incike

Incike kicsit félreértetted. Szerencsére nem megy sehova. Kép

Nagyon-nagyon édesek vagytok. Remélem hét végefelé is ezt mondjátok. Komolyan mondom kezdek izgulni. Olyan érzésem van, mintha ez lenne az első próbálkozós hónapunk, pedig de rég is volt már az.....

Incike, kérnénk még egy pocakos képet. Most már bizti hatalmasabb mint az utcsó képen Kép

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska
Én a SOTE I.-re járok és ott állították be nekem, de semmiféle + hormonos gyógyszert nem adtak, mert az még ronthat is a helyzeten.
Ja és ott voltam a meddőségi vizsgálaton, de mire a mesterséges megtermékenyítésre került volna sor addigra megijedt a szervezetem és gyorsan terhes lettem.Igaz itt a már több mint egy éve próbálkozókat kezelik és segítenek nekik.Szóval aki még csak pár hónapja próbálkozik az ne essen kétségbe még nem maradt le semmiről.

Inci 32+3

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Lehet,hogy mégis csak ma van a pém,én már meghülyülök a hömérötölKép,a minden 2.napi akcio azért meg van.Ma a höm lement 36 -ra.Én se értem hogy mi zajlik a szervezetembeKép.
Görbém:/alig várom a holnapi hömet/:

Kép

Gyorssan visszaolvasok,aztán itt is vagyok!
Vendég

Keditke, ez tényleg érdekes Kép. Lehet hogy több akciót igényel a szervezeted azért szórakozik veled Kép. Félre a viccet. Majd mikor felmegy akkor tudjuk megállapítani mikor volt. Addig meg akció hegyek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Inci!Neked mivel állították be??én vidéki vagyok Pesttől 220 kmra ugyhogy nem hiszem hogy oda megyünk...

zsuzska80
Szombathely

Incike!

Nekem is az az érzésem, hogy megijedt a szervezetem a vizsgálatoktól és jól "megtréfált". Kép Kép

Keditke!

Ne stresszeld magad a dolgon, csak írogasd a hődet, de ne vegyél róla tudomást. Tudom, hogy orvosi utasításra mérsz, de ha ezen aggódsz az nem jó. Szerintem a kétnapi akció eredményt kell hozzon! Kép

Hajni!

Tudod, hogy azért vagyunk, hogy lelket öntsünk egymásba.

Betti
betti73

Sziasztok!
Most is csak bekukk, mert vinnem kell vissza Martint a kórházba. Tegnap csináltak nála vérvételt és vizeletvizsgálatot, és v.mi pozitív lett, van v.mi baci a szervezetében. Most is alig aludtam v.mit, 39.2 volt éjjel a hője... Folyamaos hányingere van szegénynek. remélem kap v.mi jó gyogyit, és gyorsan javul, nagyon elesett szegény. Én nem vagyok jobban, már 3. napja szedem a gyogyimat, de még mindig fááj a torkom... Sőt hétfő óta görcsöl a bal oldali petefészkemnél, ma már az egész hasam alját érzem... Délben megyek dokihoz... ELEGEM VAN A BETEGSÉGEKBÕL!
Egyébként megnyugodtam, 2 évet adtam magunknak. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Már nem is akarom annyira görcsösen. Nyugodt vagyok nagyon, nem zavar. Bár lehet, hogy megint csak a cikl végégig tart, de most ezirányban erősnek érzem magam. Visszaolvasni majd talán hétvégén tudok...

moni

Betti-Betti!

Köszi, hogy hiányoltál. Én is téged múlt héten. Képzeld, Ötye lettem! Kép Angyal adott egy kis korkedvezményt. Kép
Ne melózz, pihizz, meleg tea, citrom, sok-sok folyadék, narancs, extra C vitamin, méz, s egyéb népi gyógymódok. Ha belázasodnál Algopyrint szedhetsz, az nem ért a babónak, ellenben a láz igen. De előtte konzultálj a dokiddal mindenképp!
Remélem erre nem kerül sor! Extrán vigyázz magatokra!
Nálam nem járt még a róka, csak annyit érzek, mint eddig: folyton aludnék, étvágyam alig, cicim nő. Kismama melltartót kellene venni, mert lassan úgy megereszkednek, hogy a hátamra is csaphatom őket. Mensi szerint 9+4 vagyunk, de UH szerint kb egy hét mínusz. Védőnőhöz lusta voltam még elmenni, de jövő héten elmegyek. ( A szomszéd utcába. Kép) Dokibácsinál 4 hét múlva kell megjelennem, ha addig okés minden. Te mikor is mész UHUra, szombaton?

Hajni,
ha a férjed meg is lép mi nem....(tudunk) Kép

Én egyáltalán nem létezem digitális formában, da majd ha eccer, akkor küldök képet. Kép
potter_76

Zsuzska

Megmondanám, de nincs beleírva a kiskönyvembe, de holnap megyek dokihoz és utánnaérdeklődöm.Az egyik kis piros zselés bogyó a másik sárga zselés bogyó volt . Addig is nyugalom.
Veszprém megyében hol laksz?Ha szabad érdeklődnöm csak , mert a páromnak is laknak arrafelé rokonai.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Húúúúú,lányok alig bírom visszaolvasgatni,annyit írtatok.

Zsuzska
Csak nem one step volt a teszt?Én is olyat vettem,és a controll csík is alig jött elő.Próbáld meg másfajtával,pár nap múlva.

Mindenkinek Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++,hogy babásodjon!!!!!!!!
A babásoknak pedig azért Drukk,hogy minden a legtökéletesebb legyen+++++++++++++++++++++++++++

A hőmérős görbém megbolondította a Fertiliti programját.Azt írja pontosan nem határozható meg az ovulació időponja.Valószínű dátumokat ír:
6,7,8,12,13,14,15,16,17,18,19-csak egy pár dátum
No itt a görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ági!

Ötye lettél? Hogy-hogy? Kép
Köszi a tanácsokat, nagyjából erre gondoltam én is. Mézet már eszegetem ezerrel, folyadék is megvan.
Melltartóügyben már nekem is intézkednem kellett, mert a régi melltartóim varrása rettentően zavart. Muszáj vigyázni a cicikre! Szombaton megyek UH-ra, remélem, hogy akkor már meg tudja mondani a doki a baba korát. Szerintem nálam is megvan az egy hét mínusz. Étvágyam hullámzó. Nekem estére megduzzad a hasam.

Móni!

Vigyázz a fiadra és magadra is nagyon.

Betti
betti73

Sziasztok!

Egy kis életjel magunkrólKép
Jól vagyunk, bár a hányások sürüsödnek és tegnap reggel majdnem elájultam a villamoson. A pocimon még alig látszik valami. 2 hét múlva megyek csak UH-ra, de már alig várom!Kép

Mindenkinek megy a drukk-özön!

Potter!
Szerintem számolj nyugodtan mensi szerint. Ilyenkor nekem is kb 1 hét minuszt mutatott az UH, most meg 1 nap pluszt, behoztaKép

Moni!
Jobbulást a nagyfiúnak!

M

Kép
Kép
maminti81

Kamilla!
Nem vitted a dokidnak a görbéidet?Vagy azzal se foglalkozik?"bocs ha lemaradtam ,,de nem emlékszem"Egyébként én is sztk dokihoz járok és a görbék után szoba áll velem,bár adott pár tanácsot"amit persze eddig is tudtamKép".Mond azt a dokidnak h már több mint 1 éve probálkoztok,az tuti bejön!Vagy ha az se akor tényleg dokit kell váltanod!!

Hajny!Betti!
KösziKép remélem az akcio megteszi hatását,de ha még se volt eddig pém akor ez a hónap hosszu lesz,pé+ 14 napKép Eddig mindig a 17-18 nap körül szokott lenni és utánna felment a höm.De ez már a 19. nap és a höm 36Kép,bár holnap még felmehet!!Remélem ugy is lesz!

Megyek reggelizek ,már nagyon éhes vagyok,csak muszáj volt ide jönni hozzátokKép!!
Szeretem megosztani veletek a problémáimat,ti mindig tanácsot adtok és olyan jol esik!!!KépPuszi!!
Vendég

Lányok nagyon cukik vagytok Kép. Akkor majd már nyugodtan panaszkodom és hagyom el magam nektek Kép.

Már görcsöl a bal oldalam, meg a pici pocak. Azért remélem nem jön meg sokkal előbb.

Potter, én teljesen boldog vagyok hogy nőnek. Még ha csak úgy is. Már beszélek is hozzájuk, mondom nekik, hogy csak így tovább, meg a pici is hozza be a lemaradást Kép. Tiszta idióta vagyok Kép. Ja, és nem tudom kitapizni benne azokat a csomókat amiket mindig. Szörnyűűűűűű Kép

Szerintetek elmondjam ezt a dokinak, mármint hogy nőnek meg fájnak, vagy nem érdekes infó (csak nekem meg a páromnak, ja és természetesen nektek Kép)?

Kép

Kép
vkhajni

Okr!
Szerintem a 22.nap környékén lehetet .mert utánna szépen felment a höd,!!Vagy tévedek csajok?!!Ha akciozztatok eleget akor ne aggodj!!drukk++++!!!!!!!!!!
Vendég

Keditke,igaz hogy sok hülyeséget mondunk, de legalább foglalkozunk egymással Kép. Nálam nem jön be a +14 nap. Nekem a 16-17. napon van pém, és 27 naposak mostanában a ciklusaim. Vagy 26? Azt sem tudom ki vagyok én. Előbb még majdnem sírtam, hogy ez a hónap nem a miénk, most meg itt vigyorgok a gép előtt egyedül. Lehet hogy nekem nem nőgyógyászhoz kellne mennem hanem agyászhoz???? KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Inci köszönöm ha megnézed!
Kriszti!De az volt 699-ért vettem a DM-ben.De aztán 5 prec után elég erős volt az első a kis ablakban.
Jövő héten elmegyek dokihoz, aztán ha van ott valami talán látja.
Te mikor méssz Kriszti??

zsuzska80
Szombathely

Ja Okr, én is oda gondolom a pédet. Csak azt elfelejtettem írni. Mondtam már hogy a feledékenység is terhes tünet????

Bocsika, asszem szájmenésem lett KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Kriszti!

Most azt mondanám, hogy 3 fázisos görbéd van. kétszer volt benne ugrás. A 14. nap után ugrott egyet (0,4 fokot), aztán nagyjából szintem maradt és a 22. nap után még feljebb ugrott. Azért bolondult meg a fertility, mert számításai szerint már meg kellet volna jönnie neked, de még nem jött meg és a teszted is negatív lett, így a program nem tud veled mit kezdeni.

Betti
betti73

Hajny!
Én örülök neked ,hogy ennyit tudsz irni legalább nem unatkozunk!!Kép
Vendég

Köszönöm,hogy megnéztétek!
Akcióztunk rendesen,remélem meg lesz a hatása!!!
Holnap megyek dokihoz,ha meg nem jön addig. (Bocsánat,de ezt babonából mindig odaírom. )

Zsuzska,Hajni
Még bármi lehet!Én is folyton így aggodalmaskodom,és persze rettentő türelmetlen vagyok ezügyben.
2 héttel később lehetnénk már..............

Editke
A férjem a gyakori akciókra esküszik!Nézd már ,igaza van!Mindenféle tudomány csődöt mond időnként!
Akciózzatok minnél többet!!!!!!!!

Maminti
Vigyázz magatokra!Ülj le inkább a villamoson!(persze ugye,ha van hová)

KépKép

KépKép
okr

Betti,
úgy lettem Ötye, hogy kértem a felvételemet, és megkaptam 1 év korkedvezménnyel.

Maminti,
örülök, hogy jól vagytok. Mégis hányszor hánysz naponta???
Peteérésem 18-19 napon volt valamikor, úgyhogy reális az a mínusz. Mensi szerinti 13. héten kell mennem terhesgondozásra is.

Lolával mi van????

Móni,
jobbulást Martinnak, meg neked is! Du írok mailt.

Zsuzska,
Veszprémben biztos van meddőségi központ, hívd fel a kórházat telefonon. Így csak elvesztegeted a hónapokat, meg lehet, hogy a petesejtjeidet is!
potter_76

Teszteltem 1 negatívat. Legalább most már látja a férjem is az igazságot. Azt hitte hogy csak- csak van v.mi, de én mondtam hogy szerintem itt nincs semmi. Nem is probálkoztunk amikor aktuális lett volna, mert akkor beteg voltam.

Kiszedték a varratokat az egyikből és azt mondták nagyon szép lett. A másikból jövő hét szerdán veszik ki.

Móni!

Jobbulást kivánok Martinnak és persze neked is.

Kép
lara26

Üdv Lányok, és köszönöm a drukkjaitokat, tényleg!Kép

Akkora negatívat teszteltem, mint ide Bilbaó Kép Még a kontroll csík is alig jelent meg, bár most néztem Okriszta hozzászólását, ez is one-step volt. + tegnap volt egy kis halványpiros csöppenés is.
Pillanatnyilag totál úgy érzem a hasamban, hogy meg fog jönni Kép
Viszont aminek azért próbálok örülni, hogy a barnás pecsételés elmaradt! (vagy még ezután jön?)

Okriszta,
a Rutascorbint nálad elmulasztotta a barnázást?

Szelivi,
ez nagyon de nagyon durva!!! (ugye nem az István?)

Pancsika,
ott lesz az a baba!
nekünk ez a 8. hónap próbálkozás, és sajnos eddig eredménytelen...

angel37

Betti
Sztem vegyél szoptatós melltartót.Együtt nő a ciciddel.Bár talán van külön kismama melltartó is.
Én a Cora-ban vettem anno,és nagyon jó minűségű.9 hó terhességet,és 12 hó szopit kibírt,és még szinte uolyan.
A szombati UH-hoz sok sikert.Biztos kapsz fotót,ugye felteszed majd!?

KépKép

KépKép
okr

Lara,Kép
bocs, biztos figyelmetlen voltam, miből szedték ki a varratokat?

a teszttel meg úgy látszik hasonlóan jártunk Kép

angel37

Zsu,
De ha nem akarsz még meddőségi kp-ba menni, nőgyógyászhoz, aki nem ráz le azzal az 1 évvel mindenképp el kell menned. Hisz az 1 évet akkor kell kivárni, ha minden oké, nálad meg korántsem!

Hajni,
elmondhatod a cicis dolgot, ha mész legközelebb, de nem nagyon fog vele mit kezdeni szerintem. Párodat nem vizsgálják??? Jó régóta próbálkoztok már.
potter_76

Angyal
Teljesen elmúlt tőle.Igaz,nem azonnal,de érezhetően kesebb lett,amint elkezdtem szedni.

Te is one step-et használtál?!Azt gondoltam ,jobb minőségű.Eddig az összes negatív tesztnél legalább a controll csík egyértelmű volt.

KépKép

KépKép
okr

Potter!

Így már értem. Szóval Te vagy a legifjabb ÖTYE. Na jó, beleegyezem én is. Kép

Angelka!

Nagyon sajnálom. Kép Nekem bevált a One Step.

Zsuzska!

Ezen az oldalon talász vidéki meddőségi ambulanciákat. http://www.oviklub.hu/betegeknek/meddo_videk.htm

Betti
betti73

Lara
Igazán sajnálom!
Persze,amíg meg nem jön van remény.A teszt tévedhet!
Én is ebben bízom most leginkább.

KépKép

KépKép
okr

Okriszta,
köszi, meglehet, hogy kipróbálom, ha most mégse tűnt el, végülis ártani nem árthat...

ja, one-stepet! a controll egyértelmű lett, de bitang lassan!

angel37

Akkor nem valami jó One Step teszt!KépKép ez nagyon komoly!!
Én nem érzem azt hogy meg fog jönni.

Incike ezt inkább priviben!

zsuzska80
Szombathely

Lara, Angel: Kép. Olyan kár. Pedig ma reggel mikor néztem, hogy mennyien teszteltek, alig vártam hogy sorba jöjjenek a pozitív tesztképek.

Potter, akkor lehet hogy nem mondom el neki. Majd meglátom addig. A páromat még nem nézték, most kezdtük el csak a vizsgálódásokat. Ha most megjön, akkor felhívom, hogy hogyan tovább. Kiváltom a tüszőrepesztő szurit, aztán gondolom megint megnézi milyen állapotban van a sejtecském, beadja a szurit, aztán várjuk a ciklusvéget és utánna jön a párom. Valami ilyesmi rendet állított fel.
Azért jó lenne tudni mitől fejlődöm tovább. Már két és fél éve abbahagytam a gyógyszert, úgyhogy vagy folymatosan kellene éreznem, hogy felnőtté válok, vagy már vége kellene hogy legyen. Vagy én vagyok ennyire türelmetlen?

Kép

Kép
vkhajni

Angyal,
Kép

Lara,
Kép
potter_76

Köszi Betti,Kép
úgy látszik nekem már a vénasszonyok nyara sem segít Kép
aznap csináltad a tesztet, mikor meg kellett volna elvileg jönnie?

angel37

Kérnék egy e-mail címet, Incike!

Többet ilye tesztet nem veszek az biztos.
Én még nem akarok meddőségi centrumbe járni, mert én még nem érzem magam annak.Most annyira fel vagyok dobodva hogy holnap elmegyek dokihoz,és hazudok neki, mert muszáj!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Lányok!

Incike!
Bocsi, ha félreértettem valamit!

Zsuzska!
Szerintem is vegyél másik tesztet. Nekem gyanús, hogy a kontrollcsík is halvány.

Potter!
Tudod, ha az ember elkeseredett és haragszik egy orvosra, akkor egyként utálja az összeset. Ez szerintem minden foglalkozásnál így van, csak az orvosok jobban előtérben vannak. De ez fordíytva is igaz.

Mi jól vagyunk. Megint szorulásom van, pedig már egy hónapja tök jól vagyok ilyen téren. Most megint lekvározok, de semmi hatása. Kicsit le vagyok törve. A pénzügy vizsgám egyes lett. Ja és marketingből írok puskát. Meg még hülyeségeket is álmodtam éjszaka

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

ja akaratm is mondani, Kata tégy a tábla legaljára légyszi!!Köszike, ja és a Győrt javítsd át Veszprém megyére!Ja meg a ciklusnapot legalább 40-re!Kép

zsuzska80
Szombathely

Angel!

Az anyajegyeket leszedték ezért voltam varratszedésen.

Szerintem ez nem normális, hogy még mindig nem jött meg.

Kép
lara26

Hajni,
szuri? Miért, nem reped meg magától?
Ne aggódj, eccer benő a fejed lágya. Kép

Betti,
huhh. Kösz. Kép
potter_76

Lányok!
Melyik teszt jó? Legközelebb milyet vegyek? Inkább rápisilőset szeretnék...
Ha már eleve kétcsíkos nem kapható Kép

angel37

Angel!

Nekem elvileg átlag 29 naposak voltak a ciklusaim, legutoljára a 32. napon jött meg szeptember 1-jén. A tesztet október 2-án a 32. napon csináltam.

Lara!
Kép

Betti
betti73

Angel!
Hála az égnek nem tudom, melyik kórház. Szerintem az ilyen esetekben jobb nem tudni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Angel a One Step is rápisilős!Én ilyet nem veszek az egész kezem tiszta pisi volt!
Melyik jó??

zsuzska80
Szombathely

Potter, azt mondta a doki, hogy így biztos megreped. Biztos igaza van. Különben nem tudom. Szerintem ezzel a részével semmi gond. Én inkább a hormonjaimra gyanakszom. Ha megvizsgálták a páromat is, nekiszegezem a kérdést. Előbb azt nézzék meg utánna hogy átjárható vagyok e.

Kép

Kép
vkhajni

Csajok!
Én megyek tuss-tuss aztán dolgozniKép,mindenkinek továbi szép napot!!Reggel benézek.Sziasztok!Puszika!!

Ezt mindenkinek küldöm++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKép

Drukk,mindenkinek!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: