A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsibe
És mikor mész vissza az eredményért?
Ja, tesztelek egyet reggel, már ha még aktuális lesz. Képet nem fogok tudni küldeni, mert nem otthon vagyok. Meg ugye az egycsíkos nem is olyan látványos.Kép
gtünde

Remélem, neked jó magas lesz a HCG-dKép
gtünde

Olyan hülye vagyok ám. Mert már sajnálom, hogy megcsináltam a tesztet vasárnap, és úgy érzem, ha most nem sikerül, akkor csalódást okozok nektek. Merthogy itt jól elkezdtetek lelkesedni meg minden, én meg itt bénázokKép
gtünde

TündeKép
Mintha kissé negatív lennél!?Kép
Még semmi nincs veszve, hiszen Piri sem kopogott még be. Izgatottan és reménykedve várom a teszt eredményét! Sok-sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaryKép
Jó lenne veletek is találkozni, de én reggel megyek, mert még utána kéne dolgozni menni!
Mi is lesz most nektek? Nem halasztasz? Levagyok maradva?

Manda

manda

BarbiKép
Köszi szépen a horoszkópot, remélem a bébi összejön.

manda

TüncsibeKép

Figyelj kicsim, miért okoznál nekünk csalódást. Magadért teszel mindent, mi csak együtt örülönk, nevetünk vagy éppen sírunk veled. Ezért jó ez a topic mert át tudjuk érezni egymást gondját-baját. Fel a fejjel! Nem így ismertelek meg!Kép

manda

Manda
Tudom, hogy negatív vagyok, de ez is biztos a menzi előjeleKép
gtünde

Manda
Viszont kitaláltam téged hogy foglak hívni, ha megbabásodszKép MamindaKép
gtünde

TüncsibeKép

Köszi, nagyon édes név. Jó lenne, ha egy hónapon belül már így hívhatnálKép

manda

TüncsikeKép
Meglátod holnap együtt fogunk örülni a két csíknak!!! és Mandának igaza van, nem értünk hanem magatokért csinálod!! Mi csak veled örülünk és aggódunk!!! Most pedig nagy levegő és pozitív hozzáállás.Kép

Én viszont tökre azt érzem, hogy meg fog jönni, még semmi patti meg ilyesmi csak a pocóm olyan furi! Lehet, hogy mire meglesz az eredmény addigra már meg is jön. A pisi lelet már csütörtökre megvan, a vérkép nem tudom.

Találtam egy cikket itt a különböző cklus szakaszokról:

http://66.249.93.104/search?q=cache:AObBPj89uncJ:drinfo.eszcsm.hu/index.php%3Fol dal%3Do_a_cs%26konyvtar%3Dp22/232/%26file%3Dcycle+follikul%C3%A1ris+f%C3%A1zis&h l=hu

a Maminda az tényleg tök ari!!! Hamarosan már így híhatjuk Mandát!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Küldök egy zebrásat!
Fogadja mindenki szeretettel!KépKép

manda

Sziasztok.
Az én hőm 36,9 volt a 25. napon...azaz ma.
A rózsaszín lassal piribe fordul. Kép A pocim is érezgetem.
Tündi
Izgatottan várom én is a holnapi tesztedet.
Wish
Mizu? Tűkön ülünk. Kép

Kép
vizkriszisback

Kriszta
Ne búsulj! Tudom, ez olyan közhely, de én most eldöntöttem, ha megjön, nem fogom sajnálgatni magam. Mert akkor csak rosszabb! Küldök egy kis fájdalomcsillapító, jókedvrederítő energiát: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Amúgy szerintem én sem "érem" meg a holnapot, nagyon menzis a pocimKép

Manda
Na egy ilyet kellene összehoznunkKép Zebra is, baba isKép

Babcsibe
Aranyos vagy, hogy így szorítasz, de sajna én érzem, amit érzek. És ez olyan, mint a többi menzi előtt. Már nemcsak tesztfüggő vagy, hanem mániákus cikk-keresőKép
gtünde

Na megyek fürcsizni. Még benézek.
gtünde

TüncsikeKép
Én akkor is szorítok neked nagyon-nagyon!!!!!!!

KrisztaKép
Ugyanazt tudom mondani mint Tüncsi! Fel a fejjel! Én sem fogom magam sajnálgatni, mert tudom, hogy hamarosan mindannyiunknak össze kell jönnie!!!!! Mennek a pozitív energiák:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

MandaKép
Nagyon édi a zebrácskababa!!! Kép

Kép

KépKép
babcsi

KrisztaKép
Fogadd az én együttérzésemet is!
Derítsen jókedvre a zebracsíkos apróság!
Fel a fejjel!Kép
Manda

manda

Babcsibe
Na, meg is jöttem. Golyóztam egyetKép Jó hogy most derült ki, hogy az Utrogestan-től is lehet magasan a hő. Minek is hőmérőztem én?!Kép De azért folytatomKép
gtünde

Köszi csajok!
Nincs gáz. Sztem holnapra megjön a menzim. Kibírom.
De elhatároztam, hogy visszaveszek egy picit a tempómból és megpróbálok majd a következő ciklustól kezdve kevesebbet dolgozni, többet lazítani, aludni meg persze szórakozni. Mert ez a mostani meg előző hónapi rózsaszínezés nem normális. Lehet a túl sok meló, kevés pihenés itt jön ki. Még jó, hogy mindjárt őszi szünet!!! Kép

Csajok nektek továbbra is kitartás!!! Zebrásodjatok!!!
Kép

Kép
vizkriszisback

Kriszta
Nagyon helyes: sok pihi, kevés meló, sok szórakozás! Aztán majd meglepődsz, olyan váratlanul kopogtat az ajtódon a gólya.Kép
gtünde

Vagytok még csajszik? Mert ha nem... Ez fenyegetés akart lenniKép
gtünde

Ööö... Szóval ez hatástalan volt. No mindegy, akkor jóéjt nektek! Szép álmokat!
gtünde

Én még itt lennék, de úgy látom már egyedülKép

manda

Manda
Neeeeeeeem! Vagyok mégKép
gtünde

Hát akkor ketten maradtunk!
Mikor mégy dokihoz!

manda

Manda
Hát, ha megjön, akkor gondolom megint Uh-ra a 12. napon. Ha nem, akkor is még várok úgy egy hetet. Tényleg, te holnap mész?
gtünde

Nem majd jövő héten hétfőn 24-én. Tényleg kaptál tőlem tegnap mail-eket?

manda

Manda
Ha az axelero-s címre küldted, akkor nem tudom, mert most anyukámnál vagyok. Majd csütörtökön vagy pénteken megyek haza. Meg talán holnap hazaugrok, mert a madaraknak kellene enni adni, és akkor megnézem.
gtünde

Csajok..csak bekukk egy jóéjtre...

TüncsikeKép
Várom nagyon holnap a csíkodat!!!Kép
Én meg mgyek és véremet adom a célért!Kép Jócaka és pihenj nagyot!!!!

MandaKép
neked is jócakaKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Véreredmény nem lesz holnap du?
gtünde

Manda
És akkor már megtudod, hogy mikor kapod meg a fagyibabákat?
gtünde

Jó éjt Nektek is!Kép
Elmék nézni a ballonkabátos rendőr bácsit!
Sok-sok babatapasztó, drukk, energia ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viszlát holnap!
Álmodjatok szépeket és főleg csíkosakat!!!!Kép
Manda

manda

Manda
Akkor én is lépek! Jó tévézést! Én meg a kórházsorozatot fogom nézniKép
Puszika
gtünde

TüncsibeKép
Remélem Sz.ügynök megmondja, hogy milyen a ny.hártya és attól függ minden. Lehet, hogy már a hét vége felé megkapom őket, ha minden ok.

manda

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
amica

jó reggelt
TÜNCSIKE kiváncsi vagyok a tesztre nagyon.este már kitúrtak a gép elől de elolvastam a témát.szurkolok.én ma a 24.napon vagyok .megfog jönni,érzem.fájdogál a hasam.de úgy tömtem magam mint aki terhes.legalább pár napig annak érzem magam.az is valami.Kép
Babcsi
kiváncsian várom mi lesz a dokidnál...
GILI
gilingalang

Sziasztok!

TündiKép
Már nagyon kíváncsi vagyok mit teszteltél.

Tegnap megvolt a doki. Nagyon rendes volt. Pénteken megyek hozzá UH-ra. Az lesz a 12. napom. Pont jól jött ki. Örülök, hogy hozzá mentem. Utána, ha megjön a menzim akar csinálni egy lapart és akkor már minden vizsgálat meglenne.
A hormonjaim tényleg jók. Megkérdeztem a barnázást. Azt mondta, hogy jó irányban keresgettem a progi hiánnyal, mert ha mondjuk nem megfelelő a tüsző érésem, akkor a ciklus vége felé is le eshet a szintje, és az nem derül ki a 22. napi vérvételből. Minden összefügg, de majd az UH-nál kiderül.
Úgy örülök, hogy nem tököl (bocs a kifejezésért) és minden ilyen gyorsan fog történni. Csak valószínű a lapart el kell halasztanom egy hónappal, mert nekem a november nagyon zsúfolt, főleg az hét, amikor lenne.
Volt már valaki laparon közületek? Azzal bent is kell feküdni egy napot vagy haza lehet menni? Mennyi idő, míg az ember újra magához tér?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok CsajokKép

Reggeli hőm: 37. (32.cn.) Tegnap egész este szórakozott a pocóm, úgy éreztem bármelyik percben megjöhet. Most nem érzem. Vérvétel megvolt, pisit bevittem. A nővérke azt mondta, hogy szerinte a vérvétel eredménye a héten nem lesz meg. A pisié holnap valósz. ott lesz. Nem igazán bízom benne.

Tüncsike!!!!!Kép
Naaa!!!!!??????? Mi a helyzet?????

SzilcsibeKép
Hogy vagytok? Minden o.k.? Pihizgetsz eleget?Kép

GilingKép
A véreredmény sajna nem lesz meg holnapra de UH-ra megyek du. és ott valami csak kiderül. Meg a pisiből. Legalább egy mnyh. Kezdem azt hinni, hogy tényleg csak 20.-án volt pé-m és akkor 35-36. cn-on kell megjönnie.

Veled mi a helyzet?

SaciKép
Hogy s mint? Hírek? Pocód?

BarbiKép
Hogy vagy?

IzaKép
Mi volt a dokinál?

Amica, Manda, NoéKép
Szióka

WishKép
Nálad mi a helyzet? Hányinger?

Kép

KépKép
babcsi

IzaKép
Látod!!?? Na ugye! A végén még jobban is jártál ezzel a dokival!! Úgy örülök annak amiket írtál!! A laparról a csajok biztosan felvilágosítanak.

Kép

KépKép
babcsi

szia Babcsika
remélem jó hírekkel jőssz majd.velem semmi extra.ma a 24 nap fájdogál a hasam a cicim már nem annyira szóval várom piroskátKép
gilingalang

BabcsiKép
Kb. egyszerre írhattunk. Feletted kiderül mi volt a dokinál.
Azért még van esélyed, izgulok érted. Az, hogy a tesztek negatívak még nem jelent semmit, de mire kész lesz a véreredményed, addigra lehet, hogy a teszted is pozitív.

Kép
Kép
tiza

DorkaKép
33. cn., Igaz? Na, van valami változás? Voltál tegnap dokinál?

Kép

KépKép
babcsi

GilingKép
Az nem olyan biztos!! Tegnap nagyon elűztük!!! Azért még ne jelentsük ki biztosra!!!

IzaKép
Gondolod? Hát meglátjuk. Nem is tudom miért vagyok ilyen kis negatív. Szerintem azért mert kezdek tényleg meggyőződni arról, hogy a 20. napon volt pé-m. Akkor meg még van kb.3 napom a menziig. A hőgörbém ráadásul még későbbre jelzi a 22. cn-ra. Szóval nem tudom, és mivel az UH pont a 15. cn. után romlott el a dokinál, még csak le sem tudtuk ellenőrizni. Na most írtam eleget, de most már hamarosan úgyis kiderül.

Ma hanyadik cn-on vagy?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi kedvet kaptam tőled a hőmérőzésre 37,1( hüvelybe), régen rendszeresn mértem csak mióta tudom hogy ha a kúpot használom nem mutatt valós eredményt letettem róla.

Tündi várunk ám a hírekkelKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tiza Kép
Látod, jól tetted, hogy dokit váltottál. Remélem mielőbb túlleszel a laparon is. Sajna a vizsgálatról nem tudok semmit, de biztos ki lehet bírni. Azért jó lenne, ha meg tudnád mégis csináltatni még novemberben, mert ha nem sikerül, akkor még 1 hónap ugrik esetleg. Csak ki tudsz szorítani a vizsgálatnak egyetlen napocskát?!

Babcsi Kép
Szörnyű, hogy ilyen sokáig tart kiértékelni a vér-és vizelet vizsg. eredményét. Azt hittem délutánra már többet fogunk tudni.
Maradt még teszted? Ha az az átkozott Pirike hétvégéig elkerülne, akkor szerintem csinálj eggyet hétvégén! Akárhogy is nézem, azért a 32. nap igenis bíztató!!! (Tudom, most jössz ezzel a p.éréses históriáddal....) de akkor is!
Még mindig izgulok érted.

Tüncsibe Kép
Ugye nem találkoztál Pirussal? Megijesztessz a hozzászólásaiddal...
Írj mi van veled!

Magamról
A pocimat egyre kevésbé érzem, eddig nem tudtam hason feküdni, de most már simán. Kezdek egyre homogénabb lenni a bennem lévő pocokkal. (Kicsit aggódom is emiatt, hogy tegnaptól szinte nem is érzem a hasam.) Remélem ez nem rossz jel. Még mindig nyugtalan vagyok, és nagyon várom a jövőheti UH-ot.

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt lányok!
Nincs jó hírem. A hőm már csak 36,9 volt, a tesztem totál negatív lett. Ez van.

Babcsibe
A te hőd viszont klassz. Nem értem a vér eredmény miért tart ilyen sokáig? A Szilvanyunak nem aznap lett meg, amikor levették a vért?
gtünde

Barbi Kép
Ugye ma már szebbnek látod a világot? Küldök egy kis pozitív energiát: ++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noémi Kép
Elhanyagolsz minket, már este sem jössz?!
Pedig úgy szeretem az írásaidat! Szükség is lenne rád!

Kép
Kép
szilva069

Tünde Kép
Ezt nem hiszem el Kép
Nagyon szomorú vagyok.
Mensivel és előjeleivel mi a helyzet?

Kép
Kép
szilva069

Tiza
Nekem volt laparom. Csütörtökön este feküdtem be, péntek reggel volt a műtét altatásban. Varrat a köldökben, amit kedden szedte ki, plusz egy kis seb a fanszőrzet felettKép. Gondolom, itt fújták fel a hasam. Ja, és ami nem kellemes, csüt. este és péntek hajnalban egy-egy beöntés, de ki lehetett bírni. Meg asszem nem is mindenhol adnak. Ja, szombaton hazamehettem, de egy hét táppénz. De kérdezz, ha vmit elfelejtettem volna. Amúgy hol fogják csinálni?
gtünde

Szilvanyu
Ne légy szomorú, én sem vagyok az. Piri még nem jött meg, de érezgetem a hasam, habár kevésbé, mint tegnap. Gondolom, a napokban várható.Kép Látod, nem szomorkodom.Kép
gtünde

Tünde
Nagyon sajnálom! Kép

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: