A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Sziasztok!

Lara, akkor reménykedjünk tovább!Remélem eredményes lesz!Kép
Okr! Neked rendszeres szokott lenni??

Gili!Nagyon sajnálom, remélem találsz egy olyan dokit aki tényleg foglakozik veled!

zsuzska80
Szombathely

Beuka!Szerintem az hogy barnázol nem jelenti azt (biztosra)hogy meg fog jönni!Lsd: Bettit!
Szóval még semmi nincs veszve!!

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt mindenkinek!

Már irtam nektek kb: 2 hete, leírtam, hogy mi történt tavaly velem (HELLP syndrómás voltam, sajna a babámat elvesztettem), most pedig ismét beálltam a zebra csíkosok táborába, a ma reggeli tesztem alapján. Nagyon örülök neki, de félek is.

Andrea

Kép
blandrea

Sziasztok!
Gili
Sajnálom,hogy ilyen rosszul állnak a dologhoz az orvosaid. Nekem az urogestanos dolog,egy ördögi körnek látszik.
Biztosan megvan az az adag,esetleg másik fajta gyógyszer,ami neked szükséges.
Kívánom,hogy megtaláld azt az orvost,aki ebben segíteni akar/tud!!!!

Magamról:
Van egy 14 hónapos kislányom.A gyógyszer abbahagyása után 4 hónappal megfogant,csak úgy "észrevétlen".
Persze nem volt egyszerű eset,mert soronkívüli p.é.-ből lett,és sokáig azt gondoltam/tuk,hogy a stressz miatt késik a mensim.Több,mint 2 hetes késés után derült ki,hogy baba van a dologban.
Most nem tudom,hogy terhes vagyok-e.Egyenlőre a teszt negatív lett,de hála' még nem jött meg.
Majd kiderül.

Beuka!
Drukk+++++++++++++++++++,hogy a koraterhes barnázásban legyen most részed!

Blandrea!
Hatalmas GRAT!Még egyszer biztos nem történik ilyen szörnyűség veled!!!Nagyon szorítunk neked!

Zsóka,Zsuzska,Többiek
Mi hír rólatok?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Én kezdő fórumozó vagyok, bár már régóta olvasom a topicot.
Szeretném megtudni ki használt PG-53 peteérés kimutató műszert, és milyen tapasztalatai vannak?

Mi szeretnénk a párommal minél előbb babucit, és gondoltuk nem árt egy kis "segítség":-)
Elevitet a jövő héten kezdem el.

Köszi a válaszokat előre is.
Ági
babaangel

Jó reggelt!

Ancsa!
Nagyon aranyos a kutyulid!Kép A cicák is édesek, sajnálom, hogy elvesztetted őket.

Kriszti!
Küldök neked sok-sok türelmet, mert ugye nekem most van belőle bőven. Most mennek...Kép

Beu!
Édes vagy, hogy küldtél sütit ez Éteren keresztül. Köszönöm szépen, nagyon finom volt.KépKépKép
Szurkolok, hogy egész más legyen ennek a barnázásnak a vége, mint szokott.Kép

Kata!
Nem semmi pasid van!!!!!KépKépKépKépKép Mondd meg neki, hogy én üzenem, hogy bármelyik csajszi megirigyelhetné és maradjon mindig ilyen!KépKépKép

Lara!
Én azért csendben szurkolok neked. (A hangos drukkom nem szokott bejönni)Kép

Szelivi!
Jobbulást Apának és vigyázz nagyon magadra!Kép

Gili!
Botrányos ez az orvos. Nem is tudom, hogy meri magát az ilyen orvosnak nevezni??? Kiakasztó!
De legalább kiderült, hogy mi a baj és lehet rajta segíteni!

Editke!
Jó a görbéd. Már csak az lényeg, hogy így is maradjon! Szorítok!Kép

Többiek?
Móni? Ági?

Velem semmi különös. Tegnap kaptak oltást a macskáim és az egyik azóta morog rám, mint egy kutya.Kép Kezdek félni tőle...KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Andrea! Gratulálok és ne aggódj!

Beuka! Tesztet nem csinálsz?

Betti
betti73

köszi VICA
gilingalang

Vica
Köszönöm a ,sok- türelmet,megkaptam.Tényleg nagy szükségem volt rá!!!!!!Köszönöm!!
A cicák majd elfelejtik!Lehet még fáj nekik az oltás helye.

Berakom ide a görbécském(ugye,ha már van ,mutogassuk)
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Ancsa, szerintem is aranyos a kutyus. Nagyon látszik, hogy duzzog Kép. A cicák is édesek, mondjuk azokért nem vagyok annyira oda.

Szelivi, vagy egy Házunk nevű albumom, ott van tervrajz. Majd nézd meg. Jobbulást a párodnak. Reméljük elég az óvintézkedés és te nem kapod el.
Direkt sárgászöld, szerintünk olyan vidám szín. Úgy akartam, hoy mikor belép valaki, egyből jó kedve legyen. Reméljük sikerült Kép

Bea, nekem nagyon tetszik ez a rész. Imádom. Tegnap leraktuk a járólapot a WC-ben, ma kifugázzuk meg berakjuk a végleges WC-t is Kép. Alig várom már.

Képzeljétek, ma reggel kétszer mértem meg a hőmet. lsőre kijött 37,4, ááááááá ez túl magas, bizi lent a földön megmelegedett (padlófűtés), megmérem mégegyszer. 37,3, szóval valszeg az első érték is jó volt Kép. A táblázatom meg csak 37,3-ig van beskálázva Kép. És olyan szép. Annyira örülök,hogy most tudtam megint hivatalos görbéd produkálni.
Ja és a párom is azt mondta, hogy a picicicijeim szinte szemmel láthatóan nőnek, úgyhogy ebből leszürtem, hogy a fájásuk sem beképzelt tünet.
Akkor egy kérdés. Akinek megjövés előtt fájni szokott annak nőni is? Bocsi,hogy ilyen hülye kérdéseket teszek fel, de nekem soha nem fájt.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Addig magyarázod itt a tüneteket, hogy én már el is hittem, hogy...(ki sem mondom)KépKépKép

tedd már fel a táblidat, olyan kíváncsi vagyok egy terhes-görbére. Hopp...jól elszóltam magam. Bocsi!!! (Remélem a tudatalattim már sejt valamit.KépKépKép)

Kriszti!
Akkor holnap reggel teszt? Szorítok!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZiasztok!Kép

Andrea, GRATULA! Kép

Üdv, Babaangel! Kép

Hajni,
nekem szokott egy picit nőni megjövés előtt...

És képzeljétek, még nincs pecsétem, pedig már tegnapelőtt is lehetett volna! Olyan izgatott vagyok, hogy a hőmet is elfelejtettem megmérni! Kép

angel37

Hajni!

Nekem régebben mindig fájt és picit nőtt a cicim a mensi előtt, most, amikor babás lettem éppen nem történt semmi, csak a tesztelés utáni napokban kezdett akcióba a mellem, ami azóta is tart. Szerintem ez egyén függő, bármi lehet. Kép Egyébként ma reggel megmértem a hőmet kíváncsiságból és 37 lett. Általában inkább ráz a hideg az utóbbi két hétben, úgyhogy szerintem a magas hő mindenképpen jó jel. Kép DRUKKOLOK nagyon!

Betti
betti73

Ancsa! Kép

Mintha a miénket látnám! Kép Kép Ugyanilyen lobonc, és ugyanez a duzzogó nézés! Kép

Anyu írta mailben, hogy a kutya befeküdt az ágyamba! Úgyhogy lehet mosni, mert ilyenkor rágja a takaró csücskét Kép

Honnét való a kutyátok? Melyik tenyészet?

angel37

Angel!

Nálam is így kezdődött! Kép Mármint, hogy nem volt pecsételésem. ( csak sokkal később.)

Betti
betti73

cuki a kutyus nekem 2 yorkim van édesek.
gilingalang

Betti,
vigyázz, mert ott teperek pillanatokon belül a nyomodban! Kép Kép

Á, majd akkor hiszem el, ha megszületett, vagy inkább az érettségijén... Kép

angel37

Vicaaaaaa, pont azért kérdeztem, mert nekem ilyen nem szokott lenni, és hátha megint fejlődöm egy adagot két és fél év gyógyszer után. Lehet kezd rendbe jönni a hormonrendszerem és minden olyan lesz, mint egy normális nőnek. Szóval nem terhestünetre gyanakszom Kép. De elkészítem a görbémet és megmutatom. Ezzel érdemes dicsekedni. Addig míg le nem potty Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Betti, Angel, köszi a válaszokat. Szóval akkor a növekedés is normális.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!nekem is nőttek ezt szemmel látható, de párom is mondta!Kép
Én csak csüt-ön tesztelek.
Hajni, Te is ugy jársz mint Betti, el akart menni kivizsgágálsra aztán babás lett!Tök jó lenne!

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Szelivi!
Jobbulást a párodnak és vigyázz magatokra!!

Gili!
Tényleg hogy lehet egy ilyen ember doki,aki leszarja a "beteget",jobb hogy másik dokt választottál!!Igy sikerülni fog hidd el nagyon drukkolok!!Kép

Hajny!
Fájni szokott a cicim de nöni nem szt baba van a dologba, föleg ilyen hövelKép ,én a helyedbe tesztelnék !!!!Drukk+++

Andrea!
GRATULA! Kép,majd mesélj ha voltál dokinál Kép

Reggel a höm 36.4 ,a görbém jó de az értékek nem tul alacsonyak??
Ime:

Kép
Vendég

köszi Keditke remélem ezzel a dokival nem lesz gond igaz elég érthetően megmondtam ő van értem nem én ő érte nehogy má majd ez is beszóljon mert neki úgy kényelmes.mert únják már a sok nemegyszerű nőt.de ő akart nőgyogyi lenni.nem?hányadik napon vagy hogy ennyi a hőd
gilingalang

18 jól látom?
gilingalang

igen a ma: 18 cn 36.4 a höm!!!
Tegnap éreztem a hasamon a pé-s szurkálást,a höm viszont eléggé alacsony ahozz képest!!!
Vendég

Lehet ,hogy lassan kuszik fel a höm,de ez nem jelent vmi gondot?Vagy nem is volt pé,még?!!
Vendég

nem most kell apát magadra rántani????Képmintha akkor kellene mielött felugrik 37re.
gilingalang

Úgy tudom,nem az számít igazából,hogy mennyi a hőd,hanem,hogy van-e emelkedés-esés a görbéden.
Látom,szépen emelkedik.
Biztosan minden O.K!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Ezt már hallotam de a 36.4 szerintem nagyon alacsony,messze van a 37 -öl!!Vagy csak "szép lassan megy fel "az se baj!A lényeg hogy volt péKép!!!
Vendég

hosszú a ciklusod netán KEDITKE??
gilingalang

Editke, Kép

nézted az az írást, amit a hőmérős topicban megadtam? ott van a lassú emelkedésről is!

angel37

Kamillával mi van olyan rég volt:tessék jelentkezni!!!!

Megyek segittek anyunak a konyhába ,hogy legyen vmi ebéd mire megyek dolgozni,mivel a héten délután kell mennem ,mert a kolleginám nem tud a pénztárba dolgozni,nem is értem h dolgozhat az ilyen aki csak a csemegén tud lenni!!Ráadásul a f.helyetes is nov.7 ig dolgozikKép pedig olyan aranyos csak ö is besokalt és felmondott!!
Tényleg hallotátok,Gyöngyössön mi történt?!!
17 éves p.csa megszült és megszurkálta a csecsemöjéétKép!MÁs meg milyen sokat vár ,hogy babája legyen .Meg tudnám folytani a csajt!!!
Vendég

A ciklusom mostanába beállt a 31-32 napra!!
Még régebben néztem a az irást de azt hiszem mégegyszer megnézem,mert elfelejtettemKép!!Na azt megyek,mert nem lesz ebéd,apuka meg mérges lesz!!
Vendég

Na végre sikerült:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hű, ez szépen emelkedik! Kép

Ha nem vagy megfázva, akkor nagyon biztató! Kép

angel37

Hajny!
Ezt nevezem görbének,irigykedemKép!!!a 23 . cn vagy?
Akor bocsi h azt irtam h tesztelj azt hittem már meg kellett volna jönnie ,ma tiszta hülye vagyokKép
Akor még várj a tesztel!drukkolok!!
Vendég

Hajni
Sztem volt p.é-d.Ott a 15-16.napon,ha jól látom.Szépen felment a hőd!
Lehet ám,hogy baba van a dologban!!Főleg,hogy a cicid is fáj!Bíztató!
Drukkolok neked++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor tesztelsz?

KépKép

KépKép
okr

Lányok!

Azt hiszem, hogy kezdődik a rókaszezon nálam. Kép Reggel óta forog a gyomrom.

Hajni!

Akcióztatok rendesen? Kép

Keditke!

Nekem szerintem a 16. nap lesz a nyerő pé. szempontjából. Drukkolok nagyon!

Betti
betti73

Kreditke, nem gond. Úgyis csak akkor tesztlek, ha én akarok Kép.

Okr, szerintem is valahol ott volt. Akcióztunk is a 14.15.17. napon. Nagyon kíváncsi vagyok. Ha tényleg nem jön meg, akkor jövő hét végén tesztelek. De erre nagyon kicsi az esély. Bár így nagyobb, hogy kezdek belemerülni a dolgokba. De ha a két év alatt nem sikerült agyi alapon késleltetni akkor remélem most sem fog.

Kép

Kép
vkhajni

Sztem a 14-15 napi akció volt a befutó! Kép

angel37

A 14. nap reggelén még tuti megvolt a petécském. Akkor nézte a doki UH-val. Szóval délelőtt még nem késtünk le. Este meg már akció volt, úgyhogy max 9 órája szabadulhatott ki. Ha meg másnap, akkor már ott várták a katonák Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kriszti!Te holnap méssz kórházba tesztelni??

Kata!Dobsz egy táblit??

zsuzska80
Szombathely

Megvan az a petécske most is, csak már meghódította az egyik jóképű katona! Kép

angel37

Sziasztok!
csak bekukk, mennem kell. Martin eléggé beteg, elég húzos éjaszakánk volt.
Kedvem még a béka s.. alatt...
Majd holnap jelentkezem, megyek Pestre zh-t írni...
Moni

moni

Hajni,jövő héten tesztelsz??olyan izgi!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Azt hiszem ,inkább holnapután megyek.(ha még addig sem jön meg)
Számolgattam,és úgy telik el a két nap.
Hajni
Angyalnak sztem is igaza van!

KépKép

KépKép
okr

Moni!
Mi baja van Martinnak?
Jobbulást a kicsi fiadnak,neked pedig Drukk a ZH-hoz.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Jobbulást Martinnak!
Hajni mesélj még milyen terhességi jeleket fedezel még magadon??Kép

zsuzska80
Szombathely

Móni,
jobbulást Martinnak Kép
te meg ügyes légy a ZH-n!

angel37

Zsuzska, pont ez az. Nincs semmi terhes tünet. Ilyenkor már rég hányingerem szokott lenni, meg pisilni mászkálás, meg stb. Most meg. Fájnak a picicicijeim, nőnek aztán más semmi. Pont tegnap dicsértettem meg magam a párommal. Sikerült most az összes beképzelt tünetet elűzni. Különben nem olyan izgi, mert még nem kellett volna neki megjönni. Majd hétvégén minen kiderül. Menzis tünetekről tudok mesélni. De arra senki nem kiváncsi Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Móni, én is jobbulást kívánok nektek. És nem izgulok érted a ZH-ra, hátha olyan vagy mint Bea, és akkor jobb így Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: