A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

GilingKép
Szerintem jók a jelek! Azért jó ha bebiztosítod magad egy kis sárgatesttel!Kép

BarbiKép
Szerintem nem kicsi az a tüsző, ahogy Szilva írja a 16mm-es vasárnapra már 20mm-es volt, az már nem kicsi és a mnyh is nőtt, szóval még bármi lehet!Kép A dokim egyszer egy 10mm-esre mondta, hogy ha spontán megreped akkor az még szépen megtermékenyülhet!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
20 mm felett bármikor repedhet tudtommal, úgyhogy gondolom meg is repedhetett!
Nekem hányingerem nincs, de nincs valami jó étvágyam.

Kép
Kép
szilva069

Barbi fel a fejjel gondolj arra nem vagy egyedül.ez a topik azért jó mert tudjuk tartani egymásban a lelket és mindig valakinek lesz ránk szüksége.ma téged bíztatunk holnap te fogsz engem mert hogy megjön jöv.héten az tuti.na puszi.GILI
gilingalang

GilingKép
Na ne már!!! Nem mondjuk előre, hogy nyuszika b...d meg a fűnyíródat!!!Kép Nem jön meg mert küldöm a piroskaűző farkast!!!!! Piroska menj te a jó b...ös fr...ba mert utálunk (kivéve ha kellesz) és kerüld el de gyorsan Gilinget mert lcsapunk mint a taxiórát!!!! Jó lesz?

Kép

KépKép
babcsi

Ja, és ez a piriűző megy mindenkinek akinek most szüksége van rá!!!!

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Van egy max. amikor biztos megreped? aztán többet nem kérdezek ám!Kép

Kép

KépKép
babcsi

deeeee, igeeeen!KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Állítólag 30 mm-es és afelett már inkább ciszta!

Kép
Kép
szilva069

KÖSZI BABCSIKAKépKépKép
gilingalang

Giling, ne mondj ilyen az a tuti ami már megtörténtKép
Babcsi már elintézte neked, elküldte a fr...-ba, megijedt és majd 2 hét múlva megérkezik hozám.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok ti honnan tudjátok hogy hány mm-es a tüszőtök? Kép
budaidorka

na látom nemhasznált a para vera zavarás.piroskát jól elküldte és a farkas már megette.
gilingalang

rohadt piroska menjen oda ahol várják.mondjuk a nagymamához hi hi hi benne már nem tesz kárt.ha ha haKépKépKépKépKép
gilingalang

tők jó kedvem lett hogy illik egymáshoz.állati.
gilingalang

GilingKép
Hahaha...ez az!! Ez kell nekünk a móka meg kacagás!!Kép

Köszi drága SzilcsikeKép
akkor ez azt jelenti, hogy a 20. napon már 33mm-nek kellett volna lennie a 17mm-eknek, szóval akkor simán lehetett, hogy volt egy pé-m a 25mm-esen a 15. napon és volt egy másik a 20. napon (a 13mm-ből)29mm-sen? Már megint nem értem! mert ugyi két 17mm-es volt. A 2mm/nap az biztos vagy max. 2mm/nap?Kép hihihi Szilcsike fejts meg!

DorkaKép
A doki nézi meg UH-n és leméri.

BarbiKép
Úgy elküldtem pirikét a f..cba, hogy már vissza se néz!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Köszi, én ezt nem tudtam, szerencsére még nem voltam ilyen uh-n. Sőt, nem is tudtam, hogy ilyen profin meg tudják állapítani, ez tök jó. Kép

Lányok!
Ezt a qpidó tesztet hol lehet beszerezni? Kép Most már én is napitesztelő leszek. Kép
budaidorka

hol vagy BARBIKA???
gilingalang

Babcsi Kép
Tök aranyos a kutyu. Ilyenre gondoltam.
Hát az én érettségi pontjaim elég alacsonyak lennének Kép

Kép
mofly

Reggeli hőjelentésem 36,8. Tegnap volt 36,6. Érdekes, hogy csak ma lett + az LH-tesztem.

Babcsi, neked mennyi volt? Tisztára belezavarodtam a tűszőidbe. Kép Szerintem a 17 mm-esek megrepedtek vmikor 15. nap körül.

Kép
mofly

Babcsibe
Már megint rádjött a bolondóra?Kép Elveszel a sok tüsző közöttKép Szerintem senki nem kombinál ennyit, mint teKép Nagyon ráérszKép
gtünde

Sziasztok!
Nem tudom mi van velem, de olyan rossz kedvem van. Még csak a 9. cn-on vagyok, de már mintha most tudnám, hogy nem fog összejönni. A következő hónapban meg pont akkor nem leszek itthon, amikor a pém lesz.
Ma megyek dokihoz. Szerintetek megvizsgál? A hormon eredményeket meg a párom andrológiáját viszem. Már évek óta egy másik nőgyógyihoz jártam és most annyira nincs kedvem, hogy egy új valaki nyúljon hozzám. Ráadásul fiatal és olyan jóképű, ez még jobban zavar. De a régi dokimhoz 1 hónapra előre kell bejelentkezni, azt nincs türelmem örökké kivárni.

Mindenkinek drukkolok, még olyan sokaknak van esély.

BarbiKép
Szerintem te se keseredj el, sokszor egész másképp történnek a dolgok, mint ahogy a dokik megjósolják.

Kép
Kép
tiza

Mofly
Ha jól tudom, pé előtt lemegy, ha meg beérettKép, akkor felmegy. Úgyhogy szerintem jók a hőid.
gtünde

Tiza
Nálam jobban szerintem senki nem utált nőgyogyihoz járni, mégis, mostanra már rutin az egész. Az inszemet is másik doki csinálta most. De kit érdekel?Kép Csak sikerüljön.
Még ne add fel azt, ami nem biztos!
gtünde

DorkaKép
Én egy gyógyszertárban vettem de Tüncsi tudja hogy hol kell e neten rendelniKép Éljenek a tesztelők!!Kép hihihi... Az UH tényleg tök jó és legalább tudod mi zajlik ott bent.

MoflyKép
Akkor hajrá!! hamarosan reped! ugye azért tegnap áés azelőtt volt némi akció?Kép Lehet, hogy már + lett volna éjjel is, szóval mindent bele!Kép
Az én tüszőcskéim a 12. cn.-on voltak 2 db 17mm-es és egy 13mm-es.
Jó lenne ha megrepetdek volna mert pont a 13-15 nap körül volt azerrel akció apa a 20. nap körül nem volt nagyon itthon csak a 20. napon tudtunk belehúzni.Kép
Hát majd kiderülKép

Kép

KépKép
babcsi

Tiza
Ja, és én tavalyi, amig nem kezdtem el komolyan foglalkozni a meddőség témával, nő nőgyogyi/onkológushoz jártam.
gtünde

Dorka
www.hazipatika.com oldalon lehet rendelni Qupido-t, de előtte regisztrálnod kell magad.
gtünde

TüncsikeKép
Igaz ami igaz, nem kéne ennyit ezen agyalni mert még belegabalyodokKép
hihihihi.. Õrült nők ketreceKép

MoflyKép
Igen, Tüncsi jól mondja, pé-nél lemegy és aztán fel és fent is marad, mert elkezd a progi termelődni. Lehet, hogy ma lesz pé-d.

Kép

KépKép
babcsi

IzaKép
Tudod, nem szabad negatívnak lenned!!! Az meg, hogy másik dokihoz kell menned egy szükséges rossz. De az is lehet, hogy jó mert tök jó lesz a doki! Szóval most a célra koncentráljál! Nagyon drukkolok!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Tünde,Kép Babcsi,Kép
köszi az infókat. Megnézem a neten. Azt is kipróbálom most már, mert megőrülök. Még mindig semmi, csak várok-várok és már 32. nap van. És a dokim meg kedden és szerdán rendel és nem tudom, most holnap elmenjek-e hozzá vagy várjak jövő keddig, hogy addig hátha megjön vagy pedig lesz egy pozitív tesztem. Mert már mindenre gondoltam, hogy mi van ha esetleg tök más bajom van és azért nem jön meg? Jaj, megőrülöööök, segítség! Kép
budaidorka

Dorka
Szerintem menj el ezen a héten, aztán ő úgyis megmondja mi legyen. Így nem kell egész hétvégén a kefét rágnodKép
gtünde

Babcsi
Szerintem akkor pont jó vagy. Nem késtetek le.

Nekem ez már felugrás. Akkor már nem volt meg a pé-m? Innen már csak fokozatosan megy fölfelé.

Kép
mofly

Tündi, BabcsiKép
Köszi a bíztatást, most nem tudom miért vagyok ilyen negatív. Éhes vagyok, az rám mindig rossz hatással van. Talán majd ebéd után rózsásabb színben látom a dolgokat. Még fél órát kell kibírni.

TündiKép
Hogy bírtad ki, hogy ne tesztelj? Én biztos minden nap tesztelnék (meg szerintem Babcsi is), hogy van-e két csík, még akkor is, ha tudom, hogy rosszabb csalódni.
Irigyellek, hogy így van tartásod. Azért nagyon drukkolok ám.

Kép
Kép
tiza

Babcsibe
Egy régebbi kérdésedre válaszolva: 12. napon voltam UH-n, akkor kaptam a tüszőrepi szurit, délután meg teszteltem egy pozitív LH-t. Másnap volt az inszem.
gtünde

Tiza
KösziKép Mert én félek a tesztektőlKép Komolyan, vasárnap reggel is, amikor csináltam, össze-vissza remegtem, mint egy elsőbálozóKép
gtünde

Tiza Kép
Ne szomorkodj. Mindenki ideges egy picit amikor dokihoz megy. Vajon miből gondolod, hogy most nem fog sikerülni??!!! Félre a negatív gondolatokkal! Most nem valószínű, h meg fog vizsgálni. Nincs rá ok. Ha zavar hogy fiatal, válassz egy harmadikat. De különben ezek sokszor tényleg normálisabbak mint az idősebbek. Figyelmesebbek, türelmesebbek. Nem kell aggódnod.

Kép
mofly

DorkaKép
Szerintem ma vagy holnap mindenképpen menj le a dokihoz, hogy biztosabbat tudj!

Mofly:
Nem biztos az mert lehet, hogy holnap még feljebb megy és akkor marad fent, szóval lehet, hogy ma van pé-d. Ha az LH teszt ma lesz pozitív akkor olvasd le a papírkájáról, hogy rá hány óra a pé. neked is elküldöm az alaptesthőmérsékletről a cikket:
http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=32&catid=5

IzaKép
na látod! Tessék enni és jobb leszKép

Kép

KépKép
babcsi

Mofly...nem ma lesz hanem ma lett pozitívKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
Akkor 25 mm-esen repesztették őke?
Ne félj a tesztektől, azok jókKép én cask tudom..hihihi.. meg egyébként is van már egy második csíkod! Nagyon drukkolok, hogy vasárnap nagyon erős legyen!!! Biztos kibírod addig, hogy tesztelj?Kép én nem bírnám!

Kép

KépKép
babcsi

hát én összevissza raktam a betűket!Kép azért olvashatóKép

Kép

KépKép
babcsi

Akkor biztos ma lesz pé-m. Csak akkor mitől ugrott fel a hőmérséklet? Az már progit jelent, nem? Holnap biztos magasabb lesz. Elvileg 24 órán belül van pé. Bonyolult. Kép

Kép
mofly

Kár, hogy nincs itthon egy ultrahang Kép

Kép
mofly

MoflyKép
Te is kezded? én szoktam belebonyolódniKép Szerintem az, hogy tegnap 36.6 ma meg 36.8 az még nem biztos, hogy tegnap volt pé-d, pláne, hogy ma volt csak + LH teszted. Ha majd a hőd feljebbmegy mondjuk pl. 37-re és utána ott is marad vagy netán még feljebb megy na akkor lehet, hogy a 36.8-as hő-n volt péd. Ha elolvastad a cikket ott leírja, hogy akkor bizots a pé, ha a hő legalább 3 napig már fent van, na akkor az előtte lévő alacsonyabb hő volt a pé. Érted? Ne izgulj, minden o.k.!

Kép

KépKép
babcsi

Aha. Értem. Kép
Azért bebiztosítottam magam. Tegnap is volt akció, meg remélem ma is lesz. Meglátjuk a szaunás kiskatonák mennyire tértek magukhoz. Kép

Kép
mofly

hu,,mennyit irtatok

Babcsi, Szilva Kép na ez a polc-mosas, pocok-mosas KépKépKép jol bejott !!! hihhihiih. Ez eltereli a figyelmet...foleg amig a pockot megtalaljatok hozza !! KépKép sok sikert !

tunde Kép te tuti, hogy terhes vagy ! mar hanyingered is van,,de jo neked ! Kép a tablaban en ugy lattalak, hogy mar tegnap voltal a 26 ik napon..vagy rosszul lattam?

nekem meg varni kell a tesztelessel,sajnos legalabb 2 napot,,pedig mar alig birom. De a BAbcsi is megmondta, vagy a noi? lanyok,,elvesztettem a fonalat !Kép Kép Kép

wish Kép hogy vannak az idegeid? te vagy itt a legturelmesebb. Meg is lesz a gyumolcse !!

saci
saci

MoflyKép
Szerintem már o.k.-sakKép

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
Szerinted mondok én olyat, hogy várj a tesztelésselKép? Persze, lehet, hogy mondtam..höhöhö.. Szerintem amíg a tesztelésre vársz addíg te is mossál pockot!Kép höhöhöhö...neked biztos van otthon legalább egy! Azért majd megnézem a neten honnan lehet pockot rendelniKép

Kép

KépKép
babcsi

Gilang Kép
a pocok onnan jott, hogy mondtam a BAbcsinak, hogy mosson otthon polcot, vagy rendezze el az ezer eves fotokat, mert ilyenek elterelik a figyelmet, es maskor ugysem csinal senki ilyet (legalabbis en nemKép ) - de elirtam, es a polcbol lett--> pocok.

ennyi
saci

Saci
Sajna csak a 24. napon vagyok és fájdogál a pocim. Lehet, hogy mégis meg fog jönni.Kép
gtünde

babcsika Kép - te olyan vicceessss vagy !! KépKépKépKép
hat, igy rossz kedvem biztos nem lehet....
szerdahoz, ill. csut. hoz 2 hete volt az inszem. Akkor ugye legalabb csutortokig kell varni. 2 -t kell aludni addig,,ugye? KépKép
s-e-g-i-t-s-e-g
saci

Tunde Kép micsoda hozzaallas ez??!!! Kép
mar hanyingert is produkal a baba, meg halvany pozitiv tesztet,,es te nem bizol??Kép
tessek kicsit pozitivabban hozzaallni ! ++++++++++++++++++++++++
minden ok lesz !

nalam lehet reklamalni, ha kell..
saci
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: