A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish Kép holnap már a 30. cn, úgy örülök, semmi barnázás nincs, ugye??? Piroskát átvállalta Márti, úgyhogy lesz jó kis kétcsíkos teszted, tutira!
Küldök még babatapasztókat és sok-sok erőt nekik, hogy minél több HCG-t termeljenek arra a tesztre!
Nem tesztelsz előbb egy picivel? Remélem hamar táppénzre mész megint, és csak pihizel a babáknak. Nagyon tetszett amit Szilvának írtál. Ha bele gondolok, hogy én áprilisban mindenki bíztatása és tanácsa ellenére dolgoztam, sőt még egy esküvőre is elmentem, hogy nem lehet semmi baj, hát megszakad a szívem. Most már nem tennék ilyet.

Tündi Kép most olvastam, hogy volt egy kis csíkod! Nagyon remélem, hogy holnap reggel erősebb csíkkal jössz! Már van ott valaki! És ott is marad! Olyan jó! Nagyon örülök nektek! Csendben Kép

Szilva Kép ha úgy érzed, hogy jobb lenne otthon, tényleg maradj otthon. Hihetetlen mennyit jelent. Csak otthagyni nehéz. Itthon lenni már nagyon jó Kép.

Márti Kép sikerült időpontot kapnod a BMC-be? Közben visszaolvastam. Nagyon drukolok!

Babcsi Kép remélem tényleg korai volt a teszt!
Egy későbbi talán dupla csíkot is mutat majd. Kép

Sacko Kép milyen volt a nyaralás? Nem is írtál semmit róla.
Vendég

Noi Kép
Még táppénzen vagyok Kép, ha sikerült azon is maradok.

wish

Nagyon örülök!
Remélem még úgy 3 évig! De akár 6 is lehet! Ikrekkel a gyes 6 éves korig jár KépKép

Jó éjt!
Nagyon várom azt a zebrát már a neved mellé!
Kép
Vendég

jóreggelt lányok!
SACI
utrogesztán a sárgatestre kell ha alacsony sejtettem de köszi WISH NEK.az érdekelne te hogy szeded mikor kell a ciklusban elkezdened?hányadik nap.köszi.
BABCSI neked nem jött meg és babás vagy?miért is keell vissza menni pisilni?drrukk.
gilingalang

Giling Kép nekem amikor az inszemem volt, akkor irta fel a doki,,es azota szedem. nem tudom, hogy meddig, de ha megjon,(nem fog!!!) - ha nem, fel fogom hivni .

noi Kép nem irtam rola sokat, mert semmi kulonos nem volt. Pihi, rokonok,,kicsi pakolas -ennyi. De jol esett
igazad van, kivarom a 2 napot, de akkor ma mar csak 1? Kép mert kozben eltelt megegy,ugye?

Babcsi Kép kikeszit ez a ho...nekem csak 36,6 volt ma reggel bar fogalmam sincs, hogy mihez kepest...de ez akkor sem tunik soknak

tunde Kép teszt ma?

Wish Kép akaraterobol csillagos otos !! Kép

Marta, Amica, Lara Kép - sziasztok..

saci
saci

Lányok nem tudtam sokáig örülni, megrepedt a tüsző, doki szerint elő ovuláció volt szerinte kicsi az esélye vagyis nulla hogy sikerülhet, nyálkahártya is 9mm-es túl vékonyKép! Sok szerettetel vár a következő hónapba, hát ez a hónap is elúszot!
Zebra csordát szeretnék látni a hétenKép

BARBI

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

NoéKép
Köszi, én is remélem, de ki tudja miért késik. Ha a 30. napon a qupidon nincs csík az furi, nem? Persze mindenki másként működik.

Tök szupi, hogy végre pihizni is tudsz. Bár amikor az ember otthon van annyi mindent akar csinálni, hogy semmire nem elég az időKép De nem kell mindent egyszerre, lesz rá bőven időd úgy 3 év 9 hónap kb.Kép

Saci drágaKép
Ha csak egyszer mérsz hőt akkor tényleg nincs mihez viszonyítani!Kép Szóval most ezzel sem tudok mit kezdeni mert lehet, hogy neked mindig alacsony és ez jónak számít. Egyszer olvastam valahol itt egy régi üziben hogy volt akinek 36.5 és 36.7 között ingadozott végig és babás volt. Szóval ki tudja. Nekem ma (31 cn.) 37, de tegnap és azelőtt 37.1-volt szóval ahhoz képest lejebb ment. Szerintem egy qupit dobhatsz már. Persze én nem vagyok mérvadó a tesztmániámmalKép mikor is volt az inszem? Onnan azért legalább 2 hét kell.

GilingKép
Nem hiszem hogy babás lennék csak ma vagyok a 31. cn-on és még nem jött meg de a tegnapi qupidóm teljesen negatív lett. Szóval ha addig nincs pirike akkor szerdán vérvétel és pisi (hcg és hormontükör) ha van ott valaki kiderül, ha nincs akkor a hormontükör megmondja miért. Szóval itt tartok.

Most is szúrkál egy kicsit a pocakom...

Kép

KépKép
babcsi

Manda Kép
Igen könyvelek, és minden mást csinálok egy kertészetben. Te is könyvelő vagy? Neked is megígérem, hogy átgondolom a dolgokat!
Nekem jövőhét kedden kell visszamennem a BMC-be. Ti hétfőn mentek ugye? Kár, hogy nem tudunk találkozni.

Saci Kép
Nekem is nehezen fog eltelni ez a hét, mert nagyon izgulok, hogy minden rendben megy-e a pocakomban. Én is mossak pockot? A patkány nem lesz jó erre a célra?

Wish Kép
Ugye mensinek ma sincs semmi előjele?! Úgy izgulok érted! Sikerülnie kell!!!!!

Babcsibe Kép
Hőjelentést kérek!

Tüncsibe Kép
Mi újság? Meg van még Qupido barátunk?

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Nagyon sajnálom, hogyaza...gondolom már jól kimérgelődted magad, hogy mást ne mondjak! Hanyadik napon vagy ma? Azért volt akció? HáthaKép

TüncsikeKép
tesztelsz ma egy újat? Naaa, a kedvünkért! Mindenki úgy várja!

SzilcsibeKép
Szióka! Hogy vagytok ma?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Közben megkaptam a reggeli adatodat!
A 37 nagyon szép hő, ne elégedetlenkedj vele.
Holnap szerda. Reggel mégy vérvételre? Érted is nagyon izgulok!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Neked sincs otthon pockod? Miért patkányod van? Szerintem a patkány nem helyettesíti a pockot!

A hőm ma csak 37. egyel kevesebb mint tegnap és azelőtt, cicifeszülés van de a menzi előtt is szokott lenni. Poci néha szurkál.

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép
Nagyon sajnálom ....
Kívánom, hogy a következő már az utolsó legyen!

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe Kép
Pockom sajnos nincs otthon, talán még patkány sincs, de szemben velünk van egy lovarda, ott egeret biztos találnék. Talán az is megteszi!
Nincs mensi, az a legtutibb, a többi jel nem jelent semmit! Szóval, holnap mikor lesz eredmény?

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Igen, ha nem jön meg holnapig akkor megyek reggel vérvételre. De szerintem inkább vasárnapig kéne várni mert a 20. naptól számítva (tudod a 2. vagy egyetlen pé-m) az a 36. cn. és ha akkor sem jön meg és jele sincsen na akkor már esetleg lehet valami.

Annyira jó lenne tudni mikor volt ez a fránya pé-m. a doki szerint mindenképpen kellett lennie egynek 14-15. körül (szúrt is mint állat a pocim) viszont a hőm a 20. esett le és akkor volt iszonyú erős fehérjés váladék. Na akkor most mi van. Ja és LH tesztem egyszer sem lett +, persze 2-3 napot a végén már kihagytam. Szinte már csak tesztekre költökKép De ezt te is tudodKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Ja, és hogy vagyunk? Szerencsére nem görcsöltem már. Jól vagyok, csak a kis szúrkákat érzem a pocimban. Olyan soká lesz a legközelebbi UH. Nem tudom, hogy bírom ki addig. Tegnap nagyon megijedtem, azóta parázom, hogy nem történt-e valami nagyon rossz!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép
Azt Saci tudja, hogy az egér jó-e, az kisebb mint a pocok, akkor abból többet kell mosni, nem?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe Kép
Ha babás vagy, szerintem holnap a vérből már bizti ki tudják mutatni, mégha 2. pé-t vesszük is. Annyira szeretném...

Kép
Kép
szilva069

Babcsi igen pénteken és vasárnap is elkaptam kedvesemteKép, betartva a 2 naponkénti akciózást!Hát dühös voltam az szent, tudjátok az a baj hogy magamat hibáztatom ezért az egész dologért( tudom nem helyes, de ezt érzem)Magamat tartom" selejtesnek" hogy egy babát se tudok össze hozni, a párom ilyenkor jól letol, de hát nehezen tud az ember változtatni az érzéseinKép.
Nincs több sírás, felállok és megrázom magamKép( kezdek nagyon elfáradni sok ez a másfél év)

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilcsibeKép
Nagyon örülök, hogy jól vagytok!!! Biztos nincsen semmi baj!!! A babucik csak figyelmeztetni akartak, hogy hé anya ne vidd azért túlzásba a melót mert nekünk ez már sok!!Kép Szóval nyugi és pihizz és ne erőltesd meg magad és ha az megnyugtat menj el előbb UH-ra! Lehet?

Kép

KépKép
babcsi

Saci Kép
Jó lesz pocok helyett az egér? Mennyivel több egeret kell belőle mosni? Szerintem kb. 3x annyi egér, mint pocok!?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok, jó reggelt!
Barbi
Szerintem a 9 mm nem vékony, nekem is annyi szokott lenni, és múltkor is azt mondták, szuper. Úgyhogy nem értem a dolgot.

Saci
Nem járok én előtted, ma még csak a 24. napon vagyok.Kép

Babcsibe
Hő: 37.

Szilvanyu
Teszt még megvan, nem használtam fel. Asszem átteszem vasárnapra a tesztelést. Az lenne a 29. nap. Reggel elkapott vmi hányinger féle, nem is tudtam reggelizni. De a pocakom megint érzem. Szóval nem tudom, mi vanKép Te meg szépen pihengess és vigyázz arra/azokra a csöppség/ekre odabent!!
gtünde

Babcsibe Kép
Azt mondta doki-bácsi, hogy nincs értelme előbb menni, úgyhogy marad a várakozás.
Szerinted Tüncsi tesztelt reggel?

Kép
Kép
szilva069

BarbikámKép
Abszulúte megértelek! Az ember úgy el tud fáradni nemhogy másfél év alatt hanem sokkal hamarabb is!! De úgyis sikerülni fog mert mindenkinek sikerül itt csak össze kell magadat szedni egy-egy kudarc után és tovább kell csinálni. Kell neked is egy kis idő, hogy kibisszankod magadat és aztán szépen folytatod, mert nagyon szeretnéd! Nem vagy selejtes, hogy mondhatsz ilyet!!!!! Ejnye-bejnye akkor mi mind selejtesek vagyunk? Ugye, nem? Na jó agyilag lehetKép hihihihi...Szóval helyes, felállni és megrázni magad!!!!!
Ja és ha volt akció akkor abból még bármi lehet!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tüncsi Kép
Micsoda jellem!!!!!!
Ha bírod, várd ki a vasárnapot, az már biztosabb eredmény lesz! Éljen a hányinger!!!! Kívánhatok neked azt?

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Háááát... Na jó, végül is kibírtam. Nagyjából már elmúlt, úgyhogy ennyi beleférKép (hányinger)

Barbi
Én is hasonlóképp szoktam érezni. Mindig azt mondogatom, hogy biztos vmi olyan rossz dolgot tehettem, hogy ez a büntetésem. De nem így van ám!!
gtünde

TüncsikeKép
Hányingre!!!???? Jajj de jó!! Reggelizni sem tudtál? Ez szuper!!!KépKép Persze, ha úgy gondolod most már várjál vasárnapig, csak hogy tök erős legyen az a másodk csík. 37. az tök szupi (az enyém is annyi) KépKépKépKép Nagyon drkkolok!!!!! Olyan jó lenne együtt maradni! Engem ez a negatív teszt egy kissé elbizonytalanított de majd pár nap múlva kiderül.

Kép

KépKép
babcsi

Tündi én már kezdem nem érteni az egészet, pénteken még lát egy szép dominás tüszőt 16 mm, nyálkahártyát nem mondta, erre hétfőn megyek és közli hogy a hasüregbe folyadék megrepedt a tüsző, nyálkahártya 8-9 mmes, szerint vékony nem tud a baba beágyazódni, esélytelen a hónapKép
Szerintem ahány doki annyi vélemény, sajnos
Bízom bennetek nagyon, szeretnék jó híreket látni,érezni erőt ad nekem

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilcsibeKép
Akkor várunk és nem izgulunk nagyon, jó!!! Minden rendben van!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Szerintem a 9 mm az egyáltalán nem rossz! Nekem a 10. cn.-on 17mm-es tüszőkkel volt 5 mm. és amikor kérdeztem a dokit, hogy nem túl vékony-e azt mondta, hogy nem, mit akarok ilyen korán?

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép
Légyszi ne add fel! Keseregj egy picit, megértelek, de itt van az új hónap, az új lehetőség!

Kép
Kép
szilva069

Barbi
Nekem 8,7 és 9 mm között volt mindig a nyálkahártyám, a tüszőim 22-25 mm-ig. Ezek 12. napi UH adatok. Hát én is úgy vagyok már vele, hogy minden orvos mást mond, mindegyiknek más a módszere. Szóval elég érthetetlen az egész. De azért még sikerülhetett neked is!!
gtünde

szia TÜNCSI
én elötted vagyok 23.és néha én is émejgek meg szédelgek és fáj a cicim nemtudom eldönteni más e mint a menszi elött és tegnap fájt a hasam is ma nem.hőm 36.9 eddig 37 volt.elvileg pont egy hét múlva kéne megjönnie.KépKépKép
gilingalang

Tünde most olvasom, hányinger az nagyon jóKép,de jó lenne ha pocok lenne a dologba vagy inkább "kis egér".

Egy előnye van az egész történetnek, akkor fogunk szerelmeskedni amikor kedvünk tartja és nem akkor mikor" kötelező"Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Na látod, ez a helyes hozzáállás!!Kép

Giling
Mármint mögöttem, nem? Én a 24. cn-on vagyok. A cicim nem fáj. De most kicsit szédelgek is. Azért megpróbálok enni valamit.
gtünde

Barbi
mi ez a pocok dolog
gilingalang

Jó reggelt lányok!
Úgy látom, jó a kedvetek ma. Kép

Babcsi,
te teszteltél ma? Mert nekem ma van a 32. nap, de reggel is csináltam egy tesztet és az is negatív. Én már nem értek semmit. Nálad mi újság?
Szerintetek meddig várjak a dokival?
budaidorka

Tünde Kép
Én is rosszul voltam reggel, de a reggeli segített, pedig elötte még abban sem voltam biztos, hogy benn fog maradni. De a gyógyszerek miatt legyűrtem és most minden ok.
Én is mondtam a páromnak, hogy most örülök, hogy rosszul vagyok, remélem jót jelent Kép

BarbiKép
A 9 mm az jó kellene legyen. Ami viszont fontosabb a a szerkezete, mert annak járom rétegűnek kell lennie, lehet hogy ez nem volt meg még nálad.
Basszus, sajnálom, hogy így elment ez a hónap, de így legalább lehet, hogy rövid lesz a ciklusod és hamar kezdhettek megint.

SzilvaKép
Ugye pihiben vagy és csak azért mentél be, hogy lássák, hogy vagy.
Biztos nem történt egyébként semmi baj Kép Csak babuci szólt, hogy ideje lenne lazítani. A nagytakarítést meg most tessék másra hagyni.

wish

Dorka Kép
Milyen tesztet csináltál?

Kép
Kép
szilva069

Wish Kép Tüncsi Kép Giling Kép
Úgy örülök, hogy ilyen szarul vagytok!

Wish Kép
Semmi komoly munka, csak az ujjaimmal ütögetem a klaviatúrát, és egyfolytában a b.neten lógok.
Otthon pedig hagyom a pocok mosást másra!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
One Step. És negatív. Én ezt tök nem értem. A hasam olyan fura, de amúgy semmi mást nem érzek. Persze tudom, hogy nem segít, ha izgulok és attól nem leszek előbbre, de hát ezt hiába mondogatom magamnak. Kép
budaidorka

TüncsikeKép
A barátném a terhesség elején mindig reggel 10-ig várt, hogy reggelizzen mert addig volt hányingere, utána már tudott enniKép Érdekes a szervezet!

WishKép
Örülök a te hányingerednek is!!!Kép

Szerinted mennyit nő egy tüsző egy nap alatt? Hátha ki tudom számítani, hogy a 17mm-eseknek mikor kllett megrepedniük.

DorkaKép
Én nem merek már tesztelni mert ha tegnap teljesen negatív volt akkor ma is az lesz. Holnap megyek vérvételre az majd megmondja a tutit. Ha meg megjön akkor nincs min aggódni!

GilingKép
Egy-két fok hőingadozás nem jelent semmit. 30 naposak a ciklusaid? Ált. mennyivel előtte érzed a menzit? Nekem már másfél hete émelyeg menziszerűen a hasam, de nem mindig csak időszakosan. Szóval ha egyszer fáj egyszer nem akkor az nem hiszem, hogy a menzi előjele lenne nálad! Lehet, hoyg már túlzottan figyeljük magunkat? Kép Szerintem biztos!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Barbi
Tök esélyes a hónapotok, megrepedt a tüsződ, szerintem is jó a mnyhártyád, egyáltalán nem vékony és igenis bele tud bújni a baba Kép Ráadásul együtt is voltatok, szerintem nem szabad feladnod! Drukkolok neked is nagyon!

Tünde
Jó a hányingered, kitartás a vasárnapi tesztig! Mennek a babatpasztók +++++++++++++++ Kép

Tündi
Vendég

DorkaKép
A OneStep az egy nagy sz...r. Nekem múltkor kettő is bekrepált kétszer mentem le a boltba egymás után és a végén mind a kettőt visszavittem és visszakértem a pénzt. Tiszta ciki volt! Egyébként szerintem az nem túl érzékeny teszt! Szerintem el kéne most már menned a dokihoz, hogy ő nézzen meg? Meg hát jó lenne tudni mikor volt pé-d. mert ha mondjuk úgy mint nekem a 20. napon akkor lehet, hogy csak a 34.-35. napon kell megjönnie.pl.

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Ugye milyen jó, hogy a csajok ilyen rosszul érzik magukatKépKépKép:

Kép

KépKép
babcsi

Tündi
KösziKépKép
gtünde

Dorka Kép
Hidd el megértelek, ez a várakozás nagyon nehéz. Nem tudnál beszerezni 1 Qupido-t? Itt a lányok erre esküsznek!

Babcsi Kép
2 mm-t nö naponta a tüsző!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi drága Kép
Neked is csak rosszullétet tudok kívánni! (De nem szemétségből)

Kép
Kép
szilva069

BABCSI
szoktamérezni egy héttel elötte meg a cicim is de most úgy feszül.szerintem bedumálom.felhívom a dokim írjon fel utrogesztánt jó ha van itthon.nehogy a sárga ízé miatt jöjjön meg.Kép
gilingalang

Köszönöm neketek hogy bíztatok és meghallgatjátok a kavargó érzéseimet, de szerintem is esélytelen nem is a nyálkahártya miatt hanem túl kicsi volt tüsző ami megrepedt!
Olyan jó hogy meghallgatok esküszöm jobban érzem magam, köszönöm!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilcsibeKép
Én is már várom, hogy kih.....jam a reggelitKépKépKép

Tényleg neked semmi hányinger? Nem ám itt örülünk a másokénak te meg elsunnyogod!KépKépKép

A napi 2 mm az azt jelenti, hogy a 15.cn.-on voltak 23mm-sek, az már megrepedhetett? Vagy mikor repednek?

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: