A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CsajokKép

Megjöttem a dokitól. Azt mondta, hogy a negatív teszt még nem jelent semmit. Õ is mondta, hogy jó lenne tudni mikor volt pontosan pé-m ahhoz, hogy tudjuk mikor kéne megjönnie (ugyi kb. pé után 2 hét). Szerinte ha megjön a héten úgy szerdán meg kéne jönnie, ha nem jön meg akkor csinálunk egy vizelet+ vérvételt és ha addigra sem jó az UH (mert persze még mindig nem jó) akkor csütörtökön megcsinálja a másik rendelőben és addigra már a vizelet + vérvétel eredménye is meglesz elvileg. Ha nem jön meg és nincs babuci sem akkor a hormontükörből úgyis ki fog derülni miért. Szóval ennyit mondott és majd meglátjuk. De legalább beszéltem vele.

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe, Dorka
Köszi, hogy izgultok értem, sokat számít mint tudjuk!!!Kép

TüncsikeKép
Veled mi a helyzet? Nagyon eltűntél! Csak nem tezsteket vásárolgatsz?Kép Csak nehogy rákapj mint én, nagyon függő tud lenni az ember lánya.Kép Minden nap csinálsz egyet és látod majd hogy erősödik a csíkod napról napra!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Giling Kép orulok a lanyodnak es nem a 2 elment babanak es remelem hamar jon a kistestver. en 31 eves , 3 inszem, csut, pentek,szombat remelem ++ eredmennyel jovok.

Szilva Kép pihenjjjjjj Kép +++++++Kép

Babcsi Kép te is,,es nyugi ! menj moziba, vagy fodraszhoz, vagy setalni, amig sut a nap -es gondolj masra is . en is ezt teszem...hol sikeresen, hol nem Kép

Marta Kép akkor te is mesz lombikra? sok turelmet es kitarast, de itt a jo pelda (szilva), hogy megeri !

Wish Kép koszi a tablat, es jot irtal a Szilvanak Ez biztos hatott ! te hogy erzed magad? nagyon poztivan gondolkodsz? remelem !!

Dorka Kép szia itt...

saci
saci

SaciKép
Igazad van! Nem stresszelheti magát az ember állandóan mert akkor elveszti a szépségét az egész, meg aztán meg is őrülsz az állandó gondolkodásban!Kép Megyek is és megsétáltatom a kutyust!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok!Kép

BabcsiKép
Ne izgulj, most már hamar kiderül! Bízz a dokiban!
Sok-sok drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++megy!!!

SzilvaKép
Te is talán könyveléssel foglalkozol? Meg tudlak érteni, főleg most áfa előtt egy csomó bevallás, meg minden.
Úgyhogy tényleg jobb, ha végig gondolod, mi a fontosabb és ha úgy érzed, maradj inkább otthon. Tudom anyagilag sem mindegy, de majd egy kicsit összébb húzzátok a nadrágszíjat és akkor nem lesz semmi gond! Vigyázz Magadra/Magatokra! Küldök sok-sok energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!! De tessék nyugdton maradni!!!! Irgum-burgum!!!

Üdv. Manda

manda

WishKép

Remélem, jól vagy, Neked is megy a babatapasztó++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi a táblát!
Nagyon tetszett az őszi rózsás csokor elkészítése. Lehet, hogy egyszer majd én is megpróbálom!!! Főleg, ha otthon leszek a fagyibabákkal!!!

Üdv. Manda

manda

Na, sziasztok Lányok!

Majd otthonról újból benézek!Kép

manda

MandaKép
Köszi a nyugtató szavakat, igyekszem türelemmel várni, mást nagyon úgysem tehetekKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép ez az ! a kutyasetaltatas pl isteni gondolat. vagy ha otthon vagy,,ilyenkor a legjobb pocokat mosni, fenykepeket pakolni,,azzal napok repulnek el...es lassan nem lesz idod ilyen hulyesegekre ....Kép bocsKép

Manda Kép mikor kapjatok ill. kapod a fagyibabakat. KArcsi, akarmilyen lelkes,,csak nem kap beloluk...Kép vagy o lesz az elso kivetel?? az tuti Nobel - dij !

saci
saci

babcsi - polc , pocok helyett. De a pocok is jo otlet, foleg ha van otthon ...Kép
saci

SaciKép
Már éppen elkezdtem gondolkodni, hogy most akkor honnan is szerezzek egy pockotKép hihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Köszi, Szilcsibe - most aztán már igazán csak pihenj!

Babcsibe Kép
na látod, hogy nincs még semmi veszve! Szépen sétáltatgatod a kutyust, meg a pockokat, elfelejted a teszteket, aztán türelemmel kivárod, hogy valami kimutatható eredmény is legyen!

Saci Kép
Még csak ott tartunk, hogy bejelentkezünk a BMC-be, vizsgáljanak ki minket jó alaposan, aztán majd ők megmondják, mi legyen. A lányok csupa jót mondtak rólak, meg biztos hatékonyabb és célirányosabb, mintha a sima nőgyógyival kísérletezgetnék - és így ötyeként már elég türelmetlennek érzem magam. Piroskát elűztem - úgyhogy remélem, nem mer visszajönni és a közeledbe se megy se csütörtökön, se pénteken, se a hétvégén, és aztán még hosszú hónapokig!!!
gmarta

Babcsibe
Nem tűntem el, de kivételesen dolgoztam a melóhelyenKép Meg délután elugrottam apukámékhoz is. Úgyhogy elfoglalt voltam. de nincsenek jó érzéseim. Amúgy nem vettem tesztet, még van egy tarcsi, de azt se biztos, hogy szerdán föl merem használni.
gtünde

Szilvanyu
Micsoda butaság friss pocaklakóval nagytakarítást végezni!! Enyje-benyje!! És ha kell, igenis tessék otthon maradni és vigyázni magatokra!
gtünde

Babcsi Kép
Teszel föl egy képet a kutyusról? Én is ilyen kis fehér gombolyagot szeretnék. De csak akkor kaphatok, ha kertes házba költöztünk.
Gondolom azért a tunulás most ki fogja tölteni a maradék idődet, nem nagyon unatkozol. Tanultál már valami érdekeset? Neked hogy volt a felvételi, még mindig beleszámított az érettségi is?

Kép
mofly

MoflyKép
Õ a kiskutyusomKép

Nem volt felvételi, az érettségi eredmények alapján voltak szerzett pontjaim. Számvitel és matek..hihihi..nekem a számvitel bejön, dehát kinek miKép Pedig én inkább humán beállítottságú vagyok.

TüncsikeKép
Miért nincsenek jó érzéseid. Nehogy mán itt negatívkodj amikor te legalább már reménykedhetsz, sőt!Kép Tudom, nem mondok semmitKép

MárcsibeKép
Igen, igazad vanKép Hamar elmegy ám az a felkészülési idő és hipp-hopp már nő is a pocid!KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Hát mert néha furáskodik a hasam. És nem akarom túlzottan beleélni magam. Úgy kell koncentrálnomKép

Saci
Mennek a drukkok ezerrel:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++
Együtt fog sikerülni, milyen klassz lesz.Kép
gtünde

Manda
Nagyon édik az öcséd gyerekei.Kép Jó mintákKép Te meg igazi jó anyatípusnak nézel ki, úgyhogy teljességgel lehetetlen, hogy ne sikerüljön!Kép
gtünde

Barbi
Rajtam ne múljonKép

Wish
Péntekre nagyon-nagyon erős második csíkot kívánok!!!

Kriszta
Köszi a csíkerősítést! Én Qupido-t használtam, az a legérzékenyebb. Ezért is nem bízom el magam.

Tiza
Az, hogy nyugodt lennék túlzás. Próbálok másra koncentrálni. Mint már írtam, inkább negatívnak tekintem, nehogy nagyot koppanjak.

Dorka
Üdv körünkben! Remélem a te pocakodban is lakik már valakiKép
gtünde

sziasztok!

Sajna csak most tudtam jönni.
Most már 1 kicsit kételkedek abban, hogy megjön -é vagy nem. Nagyon elszaladt már megint az idő. Most néztem, hogy már a 34.cn-n vagyok.

Kép
lara26

Manda és mindenki!

látom sokan érdekeltek az angyakla készítésben, hát akkor most megkapjátok. Kép
egy angyalka kelléke:
-1 ping-pong labda (fej)
-vékony boa (haj)
-technokol ragasztó
-fehér csipke szalag (szárnynak) - ezt készen lehet venni a méterárú boltban
-fehér selyem (szoknya felső része)
-valami fehéres szürkés anyag (szoknya alsó része)
-cérna (az összerakáshoz és egyben az akasztónak).

A labdát kilukasztom (fent és lent)
Szoknya részek elkészítése:
- mindkettő kör alakú, az alsó 5cm, a felső pedig 4cm átmérőjü körből készült. (jó ha cikk-cakk varrással eldolgozod az anyagok szélét)
a szárnyhoz vágd darabokra a csipke szalagot kb. 4 cm szélesek legyenek ebből kell 2db (jó ha cikk-cakk varrással eldolgozod az anyagok szélét)
Tedd egymásna a szoknyákat és varrd össze a közepén (ne vágd el a cérnát) ekkor jön a kilukasztott labda. A szoknyát most a cérna cegítségével a labdához tudod rögzíteni, közben a cérnát kiengeded a felső lukon.
Így a maradék cérnából akkora akasztót hagysz amekkorát akarsz.
Szárny: fehér cérnával összeráncolod az egyik szélét és odavarrod a hátára (szoknyára)
most jöjjön a haja: ragasztózd be a fejét ahova a haját szeretnéd és felrakod a boát körkörösen. jól nyomkodd rá hagyd megszáradni és utána berajzolhatod a szemét, orrocskáját és a száját.

Remélem nem írtam le bonyolultan.

Kép
lara26

Hogy vagy Tündi?

Kép
lara26

Lara
Köszi, megvagyok. És te? Biztos, hogy a 34. cn nem babát jelent? Vagy nem volt pé-d?
gtünde

Sziasztok Lányok!

TüncsibKép
Nagyon kedves volt, amit írtál! Köszönöm, remélem sikerül majd a fagyibaba és anyuka lehetek, nemcsak keresztmami.

LaraKép
Köszi szépen a leírást!Kép

SaciKép
24-én egy hét múlva megyek a BMC-be UH-ra és ha minden jól sikerül, lehet, hogy még azon a héten, csütörtök vagy péntek felé megis lenne a fagyibébik transzportálása a hasamba! Bárcsak sikerülne!Kép
Karcsi szempontjából: remélem még nem tartunk ott, azt üzente: ő csak a fagyit szereti.

BabcsiKép
Nagyon édes a kutyusod! Remélem kicsit már megnyugodtál!?

MártaKép
Mindent bele! Irány a BMC!!! Mehetsz Sz.ügynökhöz is, de a tanár úrhoz is. Úgyis majd a vizsgálatok és a leletek eldöntik!

Mindenkinek sok-sok energia, babatapasztó, drukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Manda

manda

Én úgy tudom, hogy nem volt pé ebben a hónapban.
A doki megnézett UH-n a 21. napon aztán felírta a clostit

Kép
lara26

BABCSI
nem dokinál voltál du.án vagy képzelődök?nem vagyok képben.mi volt
gilingalang

Szia Giling!Kép

Úgy látszik, most csak mi ketten vagyunk jelen.
Kihalt a topic.

Manda

manda

Tünde
Olvasd már le a tesztről, hogy annak milyen az érzékenysége! Please! Kép

Nálam a rózsaszín a nyerő szín még mindig. Kép

Kép
vizkriszisback

Kriszta
Here it is: 10 mlU/ml. I hope you're satisfiedKép
Pink is the winner colorKép Yeah!!
gtünde

Lara
Hát 21. napon elég későn lett volna pé, nem? És mikor kezded a clostit?
gtünde

akkor azért mentem mert olyan kakás volt a hőgörbén aztán megnézett UH-n

Kép
lara26

azt várom, hogy jöjjön meg és az 5.cn-től kell szednem a 9.cn-ig

Kép
lara26

Lara
Ahha. Én a 3. cn-től szedtem a 7-igKép De gondolom, ez orvosonként változik. Na, hogy döntöttél? Jössz Pécsre dokihoz?
gtünde

Na megyek tv-zniKép De azért válaszolj, majd úgyis elolvasom. Mindenkinek jóéjt + a rászorulóknak sok-sok babatapaszt!
gtünde

Mennék csak nem tudom kihez

Kép
lara26

Lara Kép
Tündi30-ot kérdezd meg, hogy kihez jár.

SaciKép
Hogy döntöttél mikor tesztelsz?

wish

Most ezen a héten tp-n vagyok leszedték az anyajegyeket és varrat szedés lesz szerdán

Kép
lara26

SZIASZTOK SZEDETT VALAKI UTROGESZTÁNT?TUDTOK RÓLA VALAMIT
gilingalang

Tüncsibe Kép
semmi izgulás!!! és tesztelj csak bátran - annyian drukkolunk neked, hogy már attól 2csíkos lesz Kép egyébként én is biztos úgy állnék hozzá, mint te, jobb nem bízni, mint aztán hatalmasat csalódni... de nem fogsz, nagyon bízom benne!

Manda,
köszi a drukkot, jól fog jönni. Tudod, kicsit még azokra is irigykedem, akiknek van "minta" (mint nálad a tesód gyermekei) - nálunk plusz nyomás, hogy sem az én húgomnak, sem a párom bátyjának nincs és nem is lesz gyermeke, így a szüleim csak akkor lehetnek nagyszülők, ha nálunk megtörténik a csoda.
A kis fagyik nálatok már biztos készülődnek, hogy végre kiolvadhassanak Kép És ha két ilyen jó ember várja őket, mint Karcsi és Te, biztos nálatok is maradnak a következő 100 évre Kép

Jó éjt mindenkinek! Megyek tévézni & macskázni & páromat várni...
gmarta

MandaKép
Igen már megnyugostam és várom a fejleményeket. Vérvétel, UH, pipi, stb...ha meg megjön akkor előlről closty stb...

Nagyon drkkolok, hogy minden rendben menjen a babucikkal!!!!! Mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

GilingKép
de dokinál voltam és pár nap múlva újra megyek ha nem jön meg, vérvétel lesz meg UH meg pisi aztán meglátjuk.

LaraKép
Én is az 5. naptól szedtem 5 napig. És fogalmam sincs mikor volt a pé-m, mert a 13. napon volt két 17mm-es és egy 13mm-es. A dokim azt mondta, hogy miután abbahagyod rá pár napra kell lennie a pé-nek ő a 14.-15 napra saccolta de szerintem volt egy a 20.-on is. na mindegyKép

TüncsiKép
Neked melyik napra is esett a pé-d? Kis csíkos...Kép

Kép

KépKép
babcsi

Jó éjt lányok, ma csak beköszöntem!
Kandi Hahó!
Tüncsi +++++++++++++++++++!
Babcsi ++++++++++++++++++++!
Sackó +++++++++++++++++++!
Wish +++++++++++++++++++!

Holnap szülinap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

WishKép
Már "csak" néhány nap!!!! Mennek a drukkok!!!!

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
Neked is jóéjt!!!!!

Meg mindenkinek, megyek én is pihizniKép

Kép

KépKép
babcsi

Köszi Márta!Kép
De nem értem, hogy miért csak nálatok lehet babuci és a többieknél nem?Kép
Sok-sok drukk Nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Jó éjt Mindenkinek!Kép
Üdv.Manda és Karcsi

manda

GiliKép
Az utrogestan progeszteronpotló. Alacsony progeszteron szintnél, sárgatest elégtelenségnél adják.

wish

Wish Kép csak bekukkantottam, hogy teszteltél-e Kép
Sok drukkot küldök holnapra, 18-án tesztelsz, ugye?
Nagyon drukkolok!

Próbálok visszaolvasni, bár szinte lehetetlen Kép

Tündi KépSaci Kép Babcsika Kép ti mikor teszteltek?

Pussz
Vendég

Noi Kép
jó estét! Hogy ízlik a sok pihi és nyugalom? Gondolom, sokan gondolunk rád irigykedve, amikor reggel rohanunk dolgozni, és este hullafáradtan mászunk haza.

Manda & Karcsi
a magyarázat, hogy a többieknek miért nem: a hugomnak 28 évesen volt egy rosszindulatú daganata, ami miatt mindkét petefészkét eltávolították. kész horror volt. a párom bátyja pedig egyedül él, rokkantnyugdíjas, tehát nála is gyakorlatilag nulla az esély. így marad a várakozás nálunk - hátha. ha belegondolok a hugom történetébe, akkor mi itt mind-mind szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert legalább a remény nálunk még megvan. bocs, hogy ilyen szomorúkat meséltem - de adjon erőt mindenkinek, és jelentse azt, hogy nekünk mégsem olyan rossz, mint gondoljuk.

még egyszer jóéjt
gmarta

Noi Kép itt vagy ! de jo !
en nem tudom, hogy mikor teszteljek - szerinted?
holnap leszek a 26. napon. 28.ik napon szokott 96 % ban megjonni.
milyen a "nemdolgozas"? hasznald ki ! megerdemled !!Kép

Amica Kép isten eltesse a kicsi fiadat !!

Wish Kép meddig birod, hogy nem tesztelsz? drukkolok ! remelem nem stresszelsz tul sokat ...

Gilang Kép en most szedem. 2 x 1 et, huvelybe , de lehet szajon at is,,nagyon ciki, de nem tudom pontosan, hogy mire jo ! ezek szerint te sem...

Babcsi Kép a nyugodsag - jo jel ! mikor mesz dokihoz? es miert bizots, hogy megjon? holnap ird, hogy mennyi a hod !

Lara Kép jo pihit a varratszedes utan. ! koszi az angyalka leirasat!

manda Kép gyujtom a drukkokat 24-re !!! a fagyit en is imadom !

Tunde Kép en is erzek "furast" a hasamban. az jo jel? en remelem, hogy igen ! gondolod nekem is talan erdemes tesztelnem holnap?
te is csinalsz egyet megint? bar neked jobb,mert 2 nappal elottem jarsz !
en mar alig varom, hogy csutortok legyen ! igen,,jo lenne egyutt terhesnek lennni,+ a wish el is + babcsival is ! meg aztan a noi val es a tobbiekkel ! mar rankfer egy zebra, en tobbmint 3,5 eve probalkozom/unk !!!

pusza: saci
saci

De Jó!!! Nem magamban írogatok! El sem hiszem!

Mizújs lányok?

SaciKép szerintem még korai tesztelni, de nagyon drukkolok neked! Szerintem várj még legalább 2 napot! Nem küldtek vérvételre? Olyan jó lenne!

Márti Kép nagyon jó itthon, nagyon élvezem. Mindenkinek kiírnék itt most vagy 3 hetet, bár ez a második hetem itthon. Teljes kikapcsolódás, nyugalom, azért nem unatkozom, bőven van mit csinálni, azt se tudom mikor csinálok meg mindent, amit elterveztem. Talán januárra KépKépKépKépKép
Veled mi van, tényleg? Még nem tudtam visszaolvasni.
Vendég

Szia Noi Kép
Csak hétvégén fogok tesztelni, ha addig minden rendben lesz.
Én egyszer egy nagyon kemény másfél éves meló után vettem ki két hónap szabit, és úgy elröppent, mintha nem is lett volna Kép természetesen nem sikerült mindent megcsinálnom alatta, amit elterveztem.

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: