A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Tudna nekem valamelyikőtök információval szolgálni Dr. Bálint Balázsról?

Mennyibe kerül nála a magánrendelés, szülés stb...
Az email címem: clara_450@hotmail.com
Az első gyerekemet idén áprilisban szültem máshol, de a másodikat már mindenképpen a Szent Imrében szeretném szülni (itt lakom mellette)és most dokit keresek. Ha még tudtok valakit ajánlani, akkor szívesen veszem Kép
Igazából nincs sok elvárásom, mivel nagyon könnyű első szülésem volt. Illetve egy lenne, emlékezzen rá, hogy nála szültem. És nem baj, ha nem piszkál sokat(hagy úgy szülni, ahogy én szeretnék...), de azért legyen alapos.

Előre is köszi!
Dóri
Vendég

hu csajok, voltunk ma a mar sokat emlegetett budorsi gyerekdokineninel. tenyleg nagyon aranyos!!! es azert nem fogad most tb-kartyat, mert nemsokara koltoznek, es, kepzeljetek, itt lesz a rendelo a demjan-fele lakoparkban, ami hozzank tok kozel van!!!Kép hat en annyira orulok!Kép
B kapott golyzlit az orrfolyasara, de nem fertozo, ugyhogy mehet babak koze, ergo: holnap megyunk tornazni!Kép
na, most visszaolvasok, mert hetvegen kicsit lemaradtam.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jucus: OCULOHEEL !!!!!!!!!!! és vettem Neked, szóval holnap tornára viszem; sejtettem, hogy elfelejtetted a nevét, mert soha nem figyelsz rám, ronntombontom

Ildi: Juc igazat beszél, beszélj, ha nem kérdezik, akkoris....én is ezt teszem, meg Bogárka is....és látod, milyen kis heppihippok vagyunk? Kép

TV: nekünk nincs tv-nk...szerintetek ez káros? Kép Egyszerűen mindig mást kell venni...most épp ámítógépet :D

ringliző?????? azmiaz? de nekünk BIZTOSAN nincsen Kép

Oxi: torna? menjünk turiba is?

Kisün: nincs abban a könnytárban még egy hely kisegíteni? én mennék szivesen KépDócinak
pusszancs a már nem lázas nózijára

Dora: és mit szoktál csinálni az ilyen önsajnálati napokon? mert én duzzogok, aztán megunom, és elrángatom aptyukot a munka elől Kép

Imádom az őszt, meg acsípős hideget szikrázó napsütéssel, ilyenkor kirándulni kell !!!!!! Szóval meg is van a hétvégi progi, ha marad ez az idő addigra Kép

Jövő hétvégén viszont még nemtom mit csinálunk; ötlet? Kép

No, pá lányok, vár a házimóka.
Ada

Manóka: éljenéljenéljen, akkor mostmár semmi akadálya a tornának, ugye? Kép
ada007

CSAJOK!!!
MA LESZEK A TVBEN 17.50 M1 NAGY VITA!!!!

Most hívtak, és ráadásul nem is otthon vagyok, szóval most csak ennyi! Este jövök!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca: éljenéljenéljen!!!!!!!

Dóri: én sajnos semmit nem tudok BB-ról, de a híre nagyon jó.....és alternatív orvos hírében áll, engedi a szabadon vajúdást, szülést...remélem más tud majd neked segíteni.
ada007

Bogárka a TV sztár !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKép
Vegyétek fel nekem videóra léciléciléci!!!!!
ada007

SZiasztok!

Megjöttünk a kórházból. Kép Minden okés akicsivel, de a többiről megvan a véleményünk. Kép Az jutott eszembe olyan ez az egész, mint egy állatkert...
Azzal volt problémájuk, hogy túl gyakran eszik a baba (1,5-2 óra), mert egy ekkora gyereknek (4 hetes) már ki kellene bírnia a 3 órát. Viszont az nem izgatta őket, hogy éjszaka meg alszik... Mondtam, hogy azért csináljuk ezt, mert előző héten csak 10 dekát hízott, ezért azt javasolta a védőnő, hogy próbáljuk ki, ha 1,5 óránként kér enni, akkor ez van, adjam neki. Most 3 nap alatt hízott 80 g-ot, ami jónak számít. De ha nem hízik 15-20 dekát, akkor menjünk vissza, mert 1 hónapos gyereknél 600 g-os hízást várnak el, ő pedig csak 480-at hízott... Mi az, hogy ennyit várnak el? papírforma szerint neveljünk gyereket?

Szal egy kicsit kiakadtunk. Vagy azt mondjam amit hallani akarnak? Passz...
mkatus

Neet, egerKép <- orulok, latod?

Kisun, Docinak gyogyulast! munka szuper!Kép

flakon: az egyik kutyank imadja, de le van tiltva rola, mert egy idoben szinte allandoan (minden setan) azzal jatszott, azt ragta, es tok lekopott a fogaKép
B mindennel szeret jatszani, ami nem jatekKép flakon, muanyag pohar, telefonzsinor, billentyuzet, fuzetek, ujsagok, stb. most epp a telefonnal alszikKép
egyebkent hetvegen mi is atrendeztuk kicsit a lakast, h tobb helye legyen pindurnak: most a kb. 26nm-bol van neki olyan 10. ugy tunik tetszik neki: most olyan szinten lefarasztotta magat az ide-odamaszassal, h tok egyedulKépvKép aludt el (ill. a telefonnalKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jajj és azt nem is írtam, hogy megszoptattam a kórházban, volt pont egy kis sarok az ambulancián. Kép De ez nem újság.
Beültünk egy pizzázóba, mert marha éhesek voltunk. Épp, hogy leültünk sírt a bébi. És ő is evett, ráadásul ingyen. Kép Tud valamit! Kép És nem hogy nem szóltak érte, sőt! Meg is mosolyogtak, meg mondta a pincér csaj, hogy nagyon szép baba. Kép Hízott a májunk rendesen. Kép
mkatus

ADA!

Ne haragudj de holnap nem tudunk menni még torna mert köhögök nagyon.Kép

ÉS hova mentek kirándulni?

JA és szolgálati közleményKépXINAK GONDJA VAN A NETTEL?LEHT?HOGY NEM JÖN KICSIT.

Juc
20170114224602

Bogarka, latlak, latlak! de mar epp vege van Kép vegig az a vilagoskosztumos, szornyuszinuharisnyas spine beszelt? ja, es Petra egy tunemeny, tegnap olvastam, amit irtal Jancinak Kép

egyebkent uuuugy el vagyok havazva...
moosejaw

Nagyon jót aludtunk kettecskén a fiammal. Kép

Juc,
tudom, h kimaradok az infóból, ha alszom, de nincs mit tenni, mert nagyon jól esik! Kép ja, olyan ami a helyére teszi a ringliket, na olyan nincs sajna, de nekem is kéne, mert gondolom, hogy ha a ringliket a helyére teszi, akkor mindent a helyére tesz! KépKépKép

Kisün,
Dócinak jó bulást, mennek a gyógycuppok Kép Neked nagyon jó a munkád, elhiszem, h szereted!

Jaj, közben láttam, h Bogárka van a TV-ben, úgyhogy el, mostmeg vissza:
Bogárka,
nagyon tetszett, jól beszéltél, ügyes és szép is voltál! Kép Rácz Károly szörnyűűűűűű volt, felnézek Rád, h nem ordítottad le a fejét, mi itt szidtuk zapával. Azért, mert transzvesztita, homokos létére örökbe fogadott egy gyerkőcöt, már szakértőnek képzeli magát, és ráadásul súlyos beszédkényszere van, brrrrrr, grrrrr Szóval ügyes voltál!!!

Johi,
de jó, h masszázstanfolyamra mész! Kép hol, mikor, avass be a részletekbe!

Ildi,
csatlakozom az előttem szólókhoz, tessék beszélni sokat, mindent, ami benned van, akkor is, ha nem kérdeznek! Kép

Recca,
de jó, h jöttök tornára!!!

Ada,
ma voltunk nagyot sétálni Zsuzsival és PistikévelKép, és ők is meg mi is nagyon várjuk már a holnapi tornát, tökjólesz! Kép

Oxi,
hol vagy? remélem, jöttök holnap Ti is!!!

most el, mert ded velem akar játszani
fic.
ficánka

Vera!

Dócinak jobbulást!

Bogárka!

Épp 17.50-kor olvastam a hozzászólásodat, gyorsan bekapcsolatam a TV-t és pont kezdődött!Kép
Hát igen! Tényleg szörnyű, hogy ennyire papír szerint megy minden, csak a gyerekek lelki világára nem kíváncsi senki!Kép Az a pest megyei gyámos csajszi viszont nagyon vaskalapos volt és kiégettnek tűnt!

Juc!

Á...nem hiszem, hogy bennem maradt volna valami, inkább csak az érdeklődés hiánya zavart azthiszem! Mindegy! Szerintem ez ilyen átmeneti izé nálam, hogy most ilyen hüleségeken filózom!
Azért köszi!

Ma bementem egy előadásra a melóhelyemre, de hogy minek??? Most tök strébernek érzem magam!Kép

ILdi
ildi76

Sziasztok,

Bogárka,
nem láttam sajnos a műsort, ugye valaki felvette, mert nagyon meg szeretném nézni.

Manó,
sajna teljes állásba mentem vissza, úgyhogy ugrottak a Mayas találkozók Kép Kép

De a belvárosban járó mamákkal és babákkal ebédidőben bármikor tudod talizni Kép Kép Kép

Ja és az én születéstörténetemre se volt kiváncsi senki, nem mintha beszélni akarnék róla Kép Kép Kép
zsebi2004

Sziasztok!

Épp csak bekukk, megyek aludni, tegnapi este és a mai nap egy kissé megviselt. (tegnap a Nő fél 10-kor szíveskedett elaludni, ma apáért izgulni, nehogy megint el akarjon ájulni a fogorvosi székben "műtét" közben)

Bogárka én se láttamKép

Zsebi, mennyire belváros?Kép
zanza

Csajok!

Kétségbe vagyok zuhanva mert a 8 hónaposom kibalhézza a vacsoránkat a szánkbólKép

Botrányos a nőszemély!Akkor most melyik szakirodalmat nyomjam a kezébe,hogy márpedig ő még nem ehet kenyeret..stb-ről nem is beszélve?

Juc
20170114224602

Juc, passz.Kép Mutasd meg neki a választékot, aztán hagyd hogy ő válaszon.Kép
zanza

Juc!

Timi előtt sem lehet enni, mert úgy tud nézni meg nyammogni, hogy tök lelkiismeret furdalásom van!Kép
Ja, meg azt nem is írtam, hogy múltkor beültem Timivel a Mayába, és akkora balhét levágott, hogy nem adtam neki a jeges kávémból..!Kép
ildi76

Zanza!

Választott!Gondolhatod,hogy nem a tejpépet!
MOndjuk nem érdekel különösebben csak meglepődtünk és röhögünk rajta mert nagyon tudja,hogy mit akar és ezt közli is a kis banya.

Ildi!

Én adtam neki.

Juc
20170114224602

Fic!

Oxinak nincs most Nete,de szerintem nem megy holnap tornázni Viki miatt.

Juc
20170114224602

sziasztok!
én nekem is beszéd-kényszerem van, és a családon kivűl bárkire rázúditom a bajom, csak ettől még nem jobb...sajnos. Ettől is ugyanolyan lelkibeteg izémicsoda vagyok, jaj jaj jaj!!!
ma volt szagoja, és raiffaisen vagy mi a túró rulez, mert oda mentem 2 kőccel 6 előtt 1 perccel, és tök kedvesen kiszolgáltak, sőt Bigi végül el is hozott egy tollat, B meg kapott egy csokit és egy kemény cukit. Soha nem evett még ilyet, ki is esett a szájából. Utána tök kiakadt...viszont miután mindent megkaptunk ott, kijöttünk, és bezárt a hely, és pár perccel később kijött a pasi, aki kiszolgált, és KÖSZÖNT!!!!! szóval tök jól esett!!
Én nem láttam Bogárkát!!! Kép Kép felvette vki?????? Én nem tom mit mondhatott a R. Károly, nem egy szimpi ember alapból, viszont nagyon szereti azt a kisfiút, és sztem irtó nagy köcsögség tőle azért elvenni a gyereket, mert transzvesztita. Dobáljatok meg mókusokkal, meg minden, de sztem egy gyereknek egy szerető, gondoskodó Terry Black még mindig SOKKAL JOBB, mint egy sivár, hideg, embertelen gyerekotthon, kiégett nevelőkkel!!! a gyámügyisek meg nálam alapból -10-ről indulnak!! Tisztelet a KIVÉTELNEK!!!!!!!!! Én még nem találkozam vele, ettől függetlenül lehet, h létezik vhol...Kép
most ennyi, ha még szóba álltok velem, akkor jelentkezem!!!
Dócinak jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

Én szóbaállok veled!gyere és jelentkezz!

Juc
20170114224602

Zsebi!
akár hiszed, akár nem , engem érdekel a szüléstörténeted!!! Kép csak nem akartam tapintatlan lenni, hogy rögtön ezzel inditok nálad!!! Kép Kép szóval, mesélj!! az enyémet már biztos ismered!!
ha nem, akkor:
2005. febrár 24-én este összevesztem a Levivel, immár sokadszor, igy egyedül mentem el a dokihoz. Õ azt mondta, már egy ujjnyira nyitva a méhszáj. Azt hozzá kell tennem, 25-re beszéltem meg az első randit Igivel. Õ beleegyezett. Igy hazamentem este, és NEM szóltam semmit a Levihez. Csak vmikor éjjel közöltem vele, h holnap nem mehet dolgozni, mert én szülök. Erre ő közölte, hogy ő csak akkor maradhat itthon, ha már TÉNYLEG szülni fogok. Akkor mondtam neki, hogy 1 ujjnyi, és különben is 25-re van lezsirozva a randi. Ezért péntek reggelre már produkáltam is egy-két gyenge fájást, igy reggel már ő vitte B-t az oviba.... a többi pedig már egy másik történet...Kép
most TE jössz...
Juc!
enyim szemtelen, büdös kölke sem óhajt a
Könyv szerint élni!!! Állandóan visit, ha mi eszünk, meg sirva mászik a lábamhoz, én meg már fáradt vagyok magyarázni neki, hogy mit kéne ennie. lényeg a lényeg: babakaját NEM eszi, anyatejet és minden egyebet (lsd: lóhere, kifli, stb) IGEN. Én sem tom, mit kéne vele tenni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
köszi kösziKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ezek a mai büdös kölkök!Kicsinálnak minket!Kép

Juc
20170114224602

Jóestét!

Hú olyan sokat írtatok alig győztem végig olvasni...
Szal mindenkinek köszönöm a tv-s témához a hozzászólást. Igazából nekünk nagyon sok adonk van és zapa Imádja nézni tehát ha megengedem neki, hogy a gyereket az ölébe ültese a tv elé akkor az azt jelentené, hogy nincs megállás egyfolytába tv elött ülne a gyerek.....
Mert nagyon érdekli tök mindegy mi megy benne...

Olyan jó, hogy leírtátok a véleményteket!!!!
akkor nekem lett igazam nem kell a gyereknek tv.
manó27

Jó estét, Jó szurkolást!

Bogárka, nagyon gondoltam ám rád 17:50-kor, de 18-kor rájöttem, hogy nem is élő az adás Kép Mindenesetre kíváncsi vagyok ám Kép

Zsebi: mesélj, milyen volt a szülésed? és én szivesen talizok veled ebédidőben, mondjuk.....szerdán? Kép vagy az túl korai, akkor már megbeszélésed, vagy munkaebéded van ? Kép írj be a naptáradba, léci Kép

Bogyó is kinézi a szánkból a kaját, de jelentem, töltött kápit még azért nem adtam ma neki, habár ma volt 5 hónapos....nade, ha betölti a bűvös hatot, bizton pacallal indítunk (pfujj, de utálom).
Zsancikám, nélküled nem babanyet a babanyet, itt ne merj hagyni minket....habár anyukám gyámügyis, szóval neki nem leszel nagy barátja (nyugi, csak ugratlak, anyukám vegyész Kép)

Megyek apát megmaszni (masszírozni!!!!!, mielőtt bárki máshogy értelmezné)

Jóóóóóóóóóóóóóccakát!
Ada
ada007

Bogárka!
Nem láttalak sajna pedig olyan kiváncsi lettem volna rád! Nincs ismétlés?

Neet!
Ez a kutyasztori nagyon-nagyon jóóóóó

Juc!
Tessék a gyrek elött tejpépet enni, meg reszelt almát meg ő nem tom mit:-))) - na jó csak a szám nagy ám!!!

Fic!
Nagyon irigyelek te mennyit alszol egy nap???

Zsanci!
Te így szót értesz Igovel??? hát nem semmi!

Zsebi!
akkor most mi lesz már nem látunk téged soha???
manó27

tehát elolvastam amit írtam és tele van helyesírási hibával ezért most elteszem magam holnapra mert leamortizálodtam ma.......
manó27

jaj, és vki irta, hogy ha nem engedi nézni a tv-t a gyerekenek, akkor kicsúfolják a többiek. Nálunk hála Istennek, erre egyelőre nincs példa, mert gyerek nem néz tv-t, viszont úgy jön haza az oviból, hogy scooby doo, meg hasonló, úgy csinál, mintha ismerné, otton meg elmeséli, de soha nem jutott még eszébe, hogy bekapcsoljam neki a tv-t, hogy megnézze. Tök jól elvan azzal a kevés infóval, hogy SD az egy barna kutya, aki mindig szellemeket lát, meg a Daninak van plüss SD-ja, stb...de B pl. még sosem kérte, hogy vegyünk neki ilyet, és mint irtam, azt sem kérte, hogy nézzünk. Õ úgy van vele, h ISMERI a SD-t (vagyis ő úgy gondolja, hogy ismeri), én meg nem rombolok illúziót azzal, hogy megmondom neki, hogy nem ismeri.
egyébként múltkor Pécsen disney-maraton volt nálunk, a tesóim berakták neki azt, amelyiket akarta, egész nap nézte a videókat, és estére tök csalódott volt, hogy milyen "unalmas" mese ez a hófehérke...Kép
kicsit kuszán fogalmaztam, de nézzétek el nekem, én tv előtt nőttem fel..Kép Kép
egyébként IMÁDTAM a tüdér lalát!!! vkinek megvan???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!
köszi!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Végre itthon, vált. kedvéért hétvégén mi utaztunk nagyiékhozKép
1 hét múlva kezdődik az ovi, utánna talán gyakrabban gépközelbe jutokKép

Juc!

Nem olvastam teljesen vissza, de azért látom gyógyulszKép
Manka ma frissen sütött pogit vacsorált, de előrelátó anya voltam, pár pogit neki sütöttem lájtosabb változotbanKép
Benevezek gondatlan maminak: hétvégi lánybuliról 4 órára sikerált hazaérnemKép
Nem maradt bennem semmi feszültség, kipletyóztamKép

Votiv!

Henna: végre megvettem, már csak találnom kell valakit aki befestiKép Egyedül nem megy, nagyon hosszú a hajam. Kádas tanácsot köszi, mienk akril, Apa infarktust kapna ha színjátszós barna lenneKép

Most megyek kipihenem a hétvégétKép
Szerdán megyünk kórházba a csajommal, vesedoki vizsgálja kb. egész de. 2 gyerekkel buli Kép
Ja és képzeljétek érzékeny egy antibio vivőanyagára, szegény hány tőleKép

Fabri
fabrika

Csajok!
most nagyon megijedtem, hogy Igi és B hiperaktivok! Mik a "tünetek"???Mivel "gyógyitható"???? Nálunk senki nem volt hiper (najó, talán az egyik húgom, de neki más az anyja) tehát eléggé parázok! Ez a hiperaktivitás úgy jön létre, h az anya nagyon ideges volt terhesség alatt??? Kép Bogárka, help me pliiiiiiiiiiiiz!!! Vagy Ildi, vagy Juc!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSanci!

TündérLala nekem is a kedvencem!keresssük együtt!

Hiperaktivitás:hát nem tom,de ez most hogy jutott az eszedbe?

Juc
20170114224602

Jó reggelt hétalvók!

Pannám reggel 6-kor dölt ki,addig orrszívás,pukizás...stb.SOmával 8-ra rohanás óviba mert ma testnevelés van 8-tól.Alig elmebetegség beérni.Kép

További vidám napot mindenkinek!Kép

Juc
20170114224602

Jucus! tenyleg ne nevezzed mar banyanak azt a kis szoke tundert! Irgumburgum!

egyebkent rengeteg ho, alatta rengeteg ho, alatta rengeteg ho.... rengeteg ho, alatta moose (butor megvan, vizet es gepeimet holnap reggel kotik)
moosejaw

TV: Mi a másik véglet vagyunk nálunk rengeteg csatorna van vagyis minden amit ad az upc. És mi nagyon rosszak is vagyunk mert nálunk háttér zajnak kell a TV, persze Brúnó megszületésével azért valamennyire normalizálódott a helyzet. Addig nem nézett TV-t a gyerek amíg nem tudott önállóan menni, tv távkapcsolót használni Kép Kép Kép
Napközben egyáltalán nem megy a TV délután van amikor bekacsoljuk, de elsősorban tudomány/természet csatornák mennek, animal planet a favorit csatorna Brúnónál, de különösebben nem izgatja a TV. Vannak percek amikor mindenképpen be akarja kapcsolni de elmúlik gyorsan a késztetés nála. Nem gondolom, hogy ez káros rá, ha van amivel elfoglalja magát akkor hiába megy a TV nem érdekli.

Randi: Sajna a nagy topik bulik kimaradnak egy darabig, majd ha jön megint a jóidő és délután lesznek akkor ellógok a munkából.

Arany János utcai metró közelében dolgozom és mindenkivel szívesen talizom aki erre jár. Ada a szerda pont nem jó, mert talizom egy csajjal ruha Kép ügyben. Tényleg milyen lett a cucc amit Sonia hozott???

Ja és egyébként dolgozom éppen Kép Kép Kép
zsebi2004

ja, es mostanaban sajnos nezunk tevet nyuszival, de o csak akkor, ha neki erdekes (pelenkareklam babakkal, bizonyos rajzfilmek meg nehany olyan reklam, aminek a zenejet birja, asszem elso lakashitelbank vagymi), egyebkent inkabb a jatekaival dolgozik, ha valami unalmas megy Kép es maris van egy nagy kedvence: Clifford, a nagy piros kutya Kép teljesen odavan erte, ugyhogy Juc, ha meg nem voltal regioba, akkor ezt is nezd meg legyszi (nagy pluss Clifford meg konyv erdekel).
moosejaw

Moose!

Regioban nincs Clifford de a Játéksziget vagy mi a fene játékboltok forgalmazzák,mint MINIMAX bót.A www.minimax.hu-n szerintem megnézhető és jó drága.KÖnyvünk van nekünk azt az Alexandrában lehet vételezni pl.

ÉS igen is,értettem nem banya a banyaKép többé!

Juc
20170114224602

Dócinak jobbulást, de nagyon gyorsat!

Eszter is taknyos. Kép
De vigyorogva szipákol. Kép És mutogat a porszívó felé, sztem érdekli a technológia. Kép

TV: Bogárkám, nem láttalak, mert épp suliba "rohantam", de csak cammogott minden, mert egy idióta épp levetni készült magát a Szab.hídról. Vagy csak őt sem hallgatták meg korábban, és most jól megmutatta magát a népnek? Mert aki le akar ugrani, az leugrik, és nem a csúcsidőben, amikor leszedhetik, hanem éjfélkor, amikor a kutya se látja. De ez és Rose nem ugrott. Volt viszont nínósautó, meg lezárt híd, meg tömeg (mindezt 5kor követte el a szerencsétlenje, csúcsidőben, önzőn), meg loholó, elkéső neet.., csak azért nem késtem el végül, mert később kezdődött az óra. Kép

MELYIK GYEREK NEM HIPERAKTÍV? Sztem csak a beteg gyerek. Vagy az alvó gyerek. Vagy a ... nem tudom.

Alapítsuk meg a Gyerekeknek Mindenféle Kaját Adó Anyák Klubját. GYeMiKAAK. Kicsit bonyolult kimondani, de sebaj. Kép
neet
neet

Isti már egy ideje velünk reggelizik/ebédel/vacsorázik, de nem nagyon hirdetem, nehogy megszóljon valaki Kép

napok óta buli van, és sajna egyre kevesebb a türelmem Kép és már annyira pörög a gyerek, hogy csomó baleset történik, megkarcolta az arcát elég csúnyán, meg kék-zöld a lába, és sokmindent összetört és tönkretett, nem eszik rendesen, ettől vagy se, de nem alszik rendesen (tegnap összvissz fél órát séta közben, babakocsiban), éjjel meg fenn van
na de most, persze pont mikor mentünk volna tornára, egyszer csak beájult. már 2 órája nyomja, úgy, hogy fel se bítam kelteni, vagyis ne is nagyon akartam, annyira örülök, hogy végre alszik
a hiperaktivitáson én is gondolkodtam, de Ranschburg meggyőzött róla, hogy nem baj, sőt jó az "egészséges nyugtalanság", meg a "magas temperamentumszint"... csak akkor van gond, ha az anya nem bírja a tempót, és egyre csalódottabb vagyok magamban, mert egyre kevésbé bírom Kép
és közben rájöttem arra is, hogy ambivalensen kötődtem anyámhoz, és biztos ezért is vagyok ilyen béna meg ezért nem bírok a gyerekkel Kép
a jelenlegi helyzet szerint nem bírom energiával se, hogy folyton menni kell utána, vagy ha kivételesen ő jön utánam, akkor meg kiszedi, amit bepakolok a mosógépbe, nyalogatja a papucsomat, elveszi a telefont/a távirányítót/belenyúl a videóba, tépkedi az újságokat, belemászik a mosogatógépbe, megeszi a nejlonzacskót, beleeszik a virágföldbe, szétdobálja a lábosokat stbstb
és utálom a lakásunkat, mert mindenhol csak veszélyek leselkednek Istire! sehol egy polc, minden a földön, minden dobozokban,ááááááá!!! el akarok költözni már végre!!!

votiv 8)
votiv

Votiv,
Kép 10 hónapja ki gondolt még erre, mi? Mikor költöztök? És kitartást, és tanulja meg, hogy NEM SZABAD, bár ez lassú folyamat, de előbb-utóbb menni fog. Kép És ő ehet nyugodtan veletek, ti olyan egészségeseket esztek egyébként is. Kép De én: cukrot cukorral, tejet tejjel, és ami mindennek a teteje: hagymát eszem hagymával. Mondjuk ez épp nem igaz, de lehetne. Kép
neet
neet

bocs a kirohanásért...

színházban láttuk: osztrovszkíj: négy lába van a lónak, mégis megbotlik. Eszenyi Enikő új rendezése. a darab egész jó volt, a színészek meg nagyon, a díszletek/jelmezek is szuperek, izgalmasak, csak az utolsó 10 perc/a vége volt nagyon gyenge. de nekem ez is mindegy volt, mert végre kinn jártam a világban, és más pelenkázott helyettem.

Neet, mi ez, hogy 3 évesig no milk? jesszus. na ez azért már több a soknál. vmelyik nap olvastam vmi babamagazinban: Beba tápszer reklám: Gyermekorovosok szerint ne adjon gyerekének tehéntejet 2 éves korig. a jó anya bebát ad a gyerekének. vagy vmi iylesmi.
akkor mutassák meg azokat a magukat gyerekorvosoknak tituláló egyedeket, akik néhány ezer forintért azt mondják, hogy a jó anyák bebatápot adnak a gyereknek! micsoda orbitális, mocskos, álszent hazugság! grrr

TV: én is hallottam sok rosszat. hát Isti is veszettül bámulja, de a színeken meg a mozgó képeken kívül még sztem semmit se ért belőle. a szemét meg nem ronthatja, mert a mai képcsövek már nem úgy működnek
de nemrég volt erről nagy konferenszia meg a rádióban folyton ezt fújták, hogy az a nagy baj, ha az anya/apa nézi, ahelyett, hogy a gyerekkel foglalkozna! és vmi vizsgálat kiderítette, hogy még egyes szülőszobákon meg csecsemőosztályokon stb is van tv, ahol meg aztán tényleg szomorú Kép
egy piszológusnő azt ajánlotta, kerüljük a szélsőségeket, és akkor lehet normális mediafogyasztóvá szocializálni a gyereket. tehát az se jó, ha bármilyen szemetet megnéz, szóval oda kell figyelni, és ahogy Bogárka is írta, ki lehet neki választani a mesét, és azt megnézni vele stb.
és az se jó, ha el van tiltva a gyerek, az egyik, amit a nő említett, ez a "csúfolódás", amit Zsanci írt, hogy kimarad a közös témákból az oviban stb. de szerencsére Borisznál ez se lett gond Kép és épp emiatt nem vagyok biztos abban, hogy ez valódi probléma lehet Kép a másik, ami már ijesztőbb, hogy a gyerek kritika nélküli csodálattal fogja figyelni a tévét (és ami benne van), ha egyáltalán nem érintkezik vele
úgyhogy én is az arany középútra akarok majd törekedni, hogy később akár magától is ki tudja választani, mit nézzen és ne csak legeltesse a szemét Kép
na de szép is lenne, ha egy tévékritikus el akarná tiltani a kölykét a doboztól Kép

ja és nálunk is apa a fő veszélyforrás, mert ő sajnos jó sok trashtv-t néz...

votiv 8)
votiv

Neet, kedves vagy Kép de nem eszünk mindig túl egészséges kajákat ám Kép Isti tudja ám, hogy nem szabad, pl ha a virágok felé igyekszik, észrevettem, hogy mindig körülnéz, hogy látom-e, mert akkor biztos rá fogok szólni.. nagy zsivány ám már most!
költözés legújabb dátuma október utolsó hete Kép

Pocak, mentél tornára? Kép

Recca, szerintem mi is átjelentkezünk majd ehhez a dokinőhöz, elvégre nekünk se lesz messze Kép meg már annyi jót írtatok róla
itt a cím, amit emailben kértél, bocs hogy csak most, napok óta nem néztem

MTI RT Kodak Express Minilabor
1013 Budapest, Krisztina Krt. 24.
Tel./fax: 356-9376
E-mail: fotolabor@mti.hu
Nyitva: H-P: 9-18h

előhívási időt lehet választani, de sajna nincs feltöltési lehetőség, cd-n kell odavinni a képeket. viszont marha jó a minőség, és tényleg dolgoznak a képekkel Kép

Fabri, örülök, hogy megmentettem a kádatokat Kép

Ildi, majd az lesz az érdekes, ha Timi fog kérdezgetni a születéséről Kép nekem anyukám a mai napig minden születésnapom előtt elmeséli azt a meleg augusztusi estét, amikor megindultak a fájásai, és az apukám épp a salgó rallyn tartózkodott, ezért ő taxival ment be a jánosba ésatöbbiésatöbbi
még most is fel szokott hívni pont abban az időpontban, hogy ezt elmondja Kép

votiv 8)
votiv

Felbontottam egy csokit, asszem, fel kell áldoznom az egész táblával, mert ha visszarakom a bontottat, és az (újabb k*-%&@*) egér megtalálja, teleszórja tortadarával.
neet
neet

Neet!

Jól okoskodsz csoki ügyben!Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok,
V. még mindig taknyos, és megkértem a dokinénijét, hogy jöjjön ki meghallgatni a tüdejét, mert olyan hangosan lélegzik, de remélem, nincs semmi komoly, csak megfázás.(láza nincs).

TV: már mindent elmondtatok, úgyhogy én semmi újat nem tudok. Arany középút rulez. Kép

Sajnos nem láttam Bogárkát tv-ben, mert csak MA olvastam, hogy tegnap volt! Felvette valaki???

Votiv,
ismerős, amiről beszélsz, én is néha ollllyan fáradtnak érzem magam. És azt szeretném, hogy ne mondjam folyton Neki, hogy NEM, nem szabad, de az a baj, hogy mindig olyan dolgokat talál meg a lakásban, amit tényleg nem szabad neki. Állandóan próbálom a figyelmét a biztonságos, gyerekbarát tárgyak, játékok felé terelni. Kép
Mi is együtt étkezünk V-vel, de ált. ő a neki elkészített ételt jól megeszi, és csak kicsi kóstolót kap a "felnőtt" ételekből, szerintem ez jó egyensúly...

Fic,
Mi Vincinek becézzük a leggyakrabban, de van egy csomó olyan beceneve, aminek semmi köze a V-hez, de gondolom, ez mindenkivel így van! Kép

Blaye
blaye

Sziasztok!

Most kaptam a hir, hogy a sogornom mar a szuloszoban van, hamarosan megerkezik az unokateso!KépKép

Ada, ilyenkor egy darabig en is duzzogok, aztan keresek valami edesseget es bele fojtom banatom.Kép
Sajnos apat nem rangathattam ki a gep elol, fontos munkaja volt. Igaz az egesz tegnap fuccsba ment, egy kollegaja jovoltabol - nagyon csunyakat gondoltam rola es gondolok most is!Kép

Bogarka, megneztunk! Kar, hogy a musor fele RK es a gyamugyis(?) holgy vitajarol szolt.

Tegnap elobanyasztam a furulyat a szekreny melyebol, mert megtalaltam az egyik kedvenc dalocskam kottajat. Mar tobbszor eloadtam Katinak, ugy tunt elvezi.Kép Azt sem banta, ha neha mellefujtam.Kép

A hiperaktivitas nem csak tulmozgast jelent, annal osszetettebb problema.
A gyerekek szeretik kiprobalni, hogy meddig mehetnek el, orarol orara, naprol napra. Ez az ismetles a tanulasi folyamat resze, nem a szulok kiidegelese a cel, meg ha ugy tunik is.

Votiv, tetszik, hogy anyukad elmeseli mindig a szulestortenetet!Kép

Most L, de meg jovok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora_,
sógornőnek drukk, de lehet, h már rég szopiznak. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Blaye, jobbulást Vincének!