A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Vica!
Persze elküldöm!
Meg Okr-nak is amit még anno v.mikor nektek, mert most már jó a gép.
Pontosabban nem küldök semmit sehova, mert nem küldi el az üziket... A férjemnek is próbáltam írni, de nem küldte el... Ha megjavul ígérem küldöm!

Vica!
Most számolom, hogy pont együtt haladunk a mostani ciklusban... Kép és mivel véletlenek nincsenek...Kép Amiket érzéseket leírtál én is ugyanezeket éreztem...

moni

Ja, azt nem is írtam. Az öcsikém barátnője most jött ki a szobából és közölte, hogy velem álmodott. No és mit????? Hát hogy kicsbabánk született Kép. Remélem jósló álom Kép.

Ja és a görbém, eddig nagyon gyönyörű, remélem mostmár ilyen is marad, nem megy lejjebb sohasem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Engem egyáltalán nem zavartak a képek! Sőt!!!! Nagyon tetszettek!

Zsuzska!
Szorítok! Nagyon!

okr!
Mail ment!

Vica!
Mail ment!

moni

Sziasztok!

Betti, újra itthon Kép
Annyira, de annyira jó Nektek!!! Kép Kép

Vica,
sajnálom, hogy megjött Kép
Ráadásul, hogy ennyire fájt! Kép Mindig ilyen?
Én teljesen azért nem leszel egyedül, bár tudom a férjecskédet nem pótolhatjuk, de mi itt vagyunk, ha virtuálisan is...Kép

Hajni,
a gyerekek csodákat képesek mondani! Kép Így legyen!

Képzeljétek az én Drágám múlt héten egyik éjjel azt mondta álmában, hogy "kisfiunk lesz" !!! ennyit, se többet, se kevesebbet! először azt hittem én is biztos alszom, de nem!
pedig nem is nyúzom a témával! Kép

angel37

Hajni!
Érted is izgulok! Nagyon!

Kata!
Dobsz egy táblát?

moni

Zsuzska
Még nem jött meg,de a tegnapi tesztem negatív lett.

Este érdekes módon,úgy fájdogált a jobb petefészkem,mint ovulációkor néha.
Megyek is ma dokihoz,de tényleg.(nem úgy mint pénteken)
Ma a 38.cn a hőm 36.7C volt.

KépKép

KépKép
okr

Új Lányok!

Nem akartok a táblába bekerülni. Nem tudom, hogy éppen ki hol tart! Kép

Angel!

Köszi! Remélem, hogy most szombaton már szívhangot is fogunk hallani és a doki meg fogja tudni mondani pontosan, hogy hány hetes vagyok.

Az álmok érdekesek tudnak lenni... Kép Hátha....

Vica!

Nem leszel egyedül. Itt leszünk mi neked! Az én párocskám csak jövő pénteken kerül elő. Még sírtam is, mikor pénteken feltett a buszra. Annyira hiányzik!

Betti
betti73

Köszike a drukkokat Kép. Nagyon bízom ebben a hónapban. Inkább nem is írom milyen tüneteket tapasztalok magamon. Kép Az öcsikém barátnője nem annyira gyerek, majdnem velem egyidős Kép.

Okr, érdekes tüneteket produkálsz. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Helósztok csajok!
Még most járok itt először, de látom hasonló kérdésem lenne nekem is. Szerintetek mit jelent az, ha most vagyok a 31. napon és mindig tök pontosan 28. napra jön meg. De hiába csinltam tesztet hétvégén, az egy nagyon halovány negatív lett, ma reggel meg egy nagy semmi. A kontrollcsík tök jó, de azontúl semmi. És én is olyan furcsákat érzek ott lenn, de amúgy semmi más. Szerintetek?
budaidorka

Betti hogy lehet bekerülni a táblába?
gilingalang

Jaj, bocsi Hajni, én ökörállat vmiért úgy értettem, hogy az öcsikéd mondta, és automatikusan kicsinek képzeltem

Betti,
remélem, hogy fogjátok hallani Kép, és lehet, hogy nem marad el a pityergés sem! Kép
egyébként saját számításaid szerint mennyi hetes lehetsz?
mit érzel a hasadban?

angel37

Köszönöm a vígasztaló szavakat, nagyon Drágák vagytok!!!

Most nem az van, mint mikor máskor megjön, hogy majd ez a hónap sikerül... Mi sikerül? A gyerek? Lehet, hogy soha nem lesz gyerekem. Tudom, tudom, most jön a leb*szás, hogy ne mondjak baromságokat, de ha ÍGY ÉRZEM!!! Borzalmas!
Rettenetes lelkiállapotban vagyok. Minden percben sírni tudnék. (Pedig tegnap meg ma volt benne részem bőven.)
Nagyon kellett volna ez a túra, dehát ez sem sikerül.
Ma lehet, hogy elmondom Anyósomnak az egészet. Még semmit nem tud, de gondolom már sejti. Õ olyan normális és jól is látja a dolgokat, meg hátha tud valami értelmesebbet is mondani annál a szokásos szövegnél, hogy "Légy türelmes, majd jön..."

Na haragudjatok, hogy rátom zúdítom a hülyeségeimet, de totál egyedül vagyok...Kép
Se férjem, se barátnőm, Anyám sincs itthon egész héten, szóval brühü-hűűűű
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Kezet foghatunk, és bőgök csak napok óta...KépKépKép Ugyanezeket érzem. Lehet vígazstalni, hogy van már kettő, de én ÕT a 3.-at ugyanúgy szeretném mint ti az elsőt. Tudom elképzelhetetlen, de így van. Imádom a lányom a fiam, de nagyon szeretnék 3.-at, és ők is odavanak hogy tesójuk lehessen, és mindig azt mondom nekik azért nem jön, mert szófogadatlanok avgytok...
Csak nekem más is van a háttérben, amit a amilben olvashatsz.

moni

Angel!

Szerintem kb. a 20. napon fogant a baba. Tehát kb. 1 hét a "csúszás". Szombaton voltam a 45. napon és még nem volt szívhang, a szakirodalom szerint az 5. hét végi dolgokat produkálta a baba bent. Azt írják, hogy az 5. hét végén már van szikhólyag és csak a 6. hét végén van keringés és szívhang. Majd szombaton pontosabban kiderül a dolog, addigra már tényleg kell lennie szívhangnak. Azt írta a leletre a doki, hogy kb. 2 mm-es az embrió és a szívhang sejthető. Hasamban még nem érzek semmit, csak estére felpuffad (és nem az ételtől). Mellemben viszont annál inkább. Fáj nagyon és rettentően megduzzadt, a mellbimbóm is nagyon érzékeny, nehezen viselem a melltartót. Más tüneteim nincsenek egyelőre, most kellett először felkelnem éjszaka pisilni. Napközben elég sokat járkálok pisilni.

Új Lányok!

Katát kell megkérni, hogy tegyen bele titeket a táblába. Már nem is tudom, hogy milyen adatok kellenek. Segítsetek régiek!!!

Betti
betti73

Vica, Móni!

Tudjátok mit? Kép Csatlakozom hozzátok nemsoká egy kicsit én is, OK? Valszeg csak órák kérdése...

angel37

Jaj Betti,
én már úgy szeretnék ilyesmiket érezni! Kép
És szerény véleményem szerint is hathetesen már tuti lesz szívhang! Kép

angel37

Reménykedő Lányok! (Móni, Vica)

Nekem két darab komoly összeveszés a párommal, a hőmérő eldobása, a "nem érdekel az egész dolog, majd lesz, amikor lesz" állapot elérése segített. Tudom, hogy könnyű mondani, de nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön kilábalnotok a gödörből!

Betti
betti73

Én összesen egy hónapig hőmérőztem, de miután tök összevisszaságot mutatott, ráadásul annyira precíz és szerintem teljesíthetetlen feltételekkel kellett végezni (mindig pont ugyanakkor, pont ugyanúgy, bla-bla), hogy mutasson is valamit, úgyhogy én is abbahagytam. Mert az elején tiszta görcs voltam emiatt.
budaidorka

Betti nagyon sok örömöt .ne vegyél melltartót anélkül is bombázó lesz meglátod.hi hi hiKépKépKép
gilingalang

Gilingalang!

Köszi! Kép

Angel!

Hamarosan Te is érzel majd ilyeneket! Kép

Betti
betti73

Jajj, akartam írni,hogy a pici öcsike már lassan a 21-et tölti. Két nap hijján két év van csak köztünk Kép.

Betti, el sem hiszed mennyire örülök nektek. Én még mindig nem tudom felfogni. Olyan hirtelen jött ez az egész. Gondolom te is hasonlóan vagy vele Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Betti,
érzek én már mindent, csak tudom, hogy a szervezetem vicceskedik Kép Kép

Hajni, Kép
van ebben hirtelenségben valami! ha kiderülne, hogy terhes vagyok, biztos váratlannak érezném, hiába vagyunk ezen már 8 hónapja...
(nem tudom érthető-e így)

angel37

Sziasztok!

Hajni,
Nagyon-naggggyon szép a házikótok!!! Kép

A táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Köszi a táblát! Hú Lányok, de sokan vagytok késésben! Kép KépBeuka, Kriszti, Zsuzska, Ancsa, Emese DRUKKKKKKKKKKKKKKKK

Hajni!

Még én sem hiszem igazán! Kép Az UH már megerősítette, de még a szívhangot akarom hallani és akkor már teljesen el fogom hinni, hogy lakik valaki a pocakomban! Kép

Betti
betti73

SZia Drusza!Kép

jajjaj, azt a hülye megjegyzést viccnek szántam Kép

egyébként köszi, jó látni magamat így közetetek Kép

angel37

Angel, érthető volt teljesen. Bettinél úgy értettem, hogy nem szólt semmit, nem mondta hogy tesztelni fog, nem izgult itt nekünk stb. Majd nézz meg engem, ha egyszer babagyanús leszek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Képzeljétek tiszta idióta vagyok. Nézem a táblát. Hogy maradtam én ki belőle, mikor mióta tábla van, én mindig benne voltam? Teljesen felháborodtam, mire nézem, ennek a táblának babák vannak az elején Kép. Segíííítség, kezdek meghülyülni!!!!!!!

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Még én sem tudtam, hogy tesztelni fogok, csak vártam azt a rohadt mensit, hogy még az utazás előtt elmehessek vérvételre. Kép Aztán amikor azt beszégettük a párommal, hogy milyen autót vegyünk (olcsóbb-drágább), akkor jött az isteni szikra, hogy előtte teszteljünk egyet, hamár éppen késik, hátha így nem hozunk meggondolatlan döntést anyagi szempontból. Kép

Betti
betti73

Asszem nekünk is autót kellene cserélnünk Kép

Olyan jó ezerszer elolvasni a kiderülés történetét. Főleg most,hogy már magamtól is boldog vagyok, csak az nem tudom igazán hogy miért Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Druszám, Kép
Már ki is töröltem azt a megjegyzést, csak a maiba akartam belerakni, mert tetszett! Kép
kata1977
Hatvan

Oké! Kép

Csak így hirtelen meghökkentő volt! Kép
Végülis ilyesmivel nem illik egy ilyen komoly táblában vicceskedni! Kép

angel37

ifjabb Betti! (Betti24)

Mi van veled? Voltál múlt héten dokinál??

Betti
betti73

Komolya tábla?! Nnnna, ne vicceljünk már!!! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Én is bekerülhetek a táblába?
Név:Reni
mióta:2005.09.
ciklusnap:3
ciklus hossza:mostanában 40-45 rendszertelen
lakhely:Debrecen
életkor:24

Köszönöm!

Kép
breni

Reni,
Beraktalak! A holnapiban már látni is fogod Magad! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Köszike!

Kép
breni

Kata!
A ciklusnapot honnan számoljuk?Szerintem nem jól adtam meg.A menszesz első napjától akkor az 7 nap.Ugye?Nem 3.

Kép
breni

Breni!
Igen, a menzesz első napjától számoljuk!

moni

Lányok, én meghülyülök cicifájás ügyileg. Előbb szaladtam a telefonhoz, és meg kellett fogjam őket. Pedig nem is olyan nagyon hogy mozgolódjanak. Hogy bírják ki ezt a nők minden megjövés előtt?????

Kép

Kép
vkhajni

KATA
ENGEM IS BERAKSZ HA VAN IDÕD?
Gilingalang vagy Gili
cn most a 22
35 éves vagyok
cikl.hossz:30
2002.márc.óta
gilingalang

ja budapesti vagyok köszönöm előre.gili
gilingalang

Hajni!

Ne aggódjál, lesz ez rosszabb is! Kép

Betti
betti73

Kata!
Ird át légyszi a ciklusnapot 7-re.Köszi

Kép
breni

Sziasztok!

Megjöttem az ebédből.

Már valamivel jobban érzem magam. Nem vagyok a toppon, de legalább az apátiából kimásztam. Kép
A gyerek-témát azt hiszem most VALÓBAN sikerül offolnom. Egyszerűen most el se tudom képzelni, hogy nekem gyerekem legyen.
Most telefonálok a nőgyógyászomnak a rákszűrés miatt, de nem tudom, hogy szóba hozzam-e a baba dolgot. Ha nagyon mondaná, akkor már bevállalnék egy HSG-t is. De nem tudom, hogy most belefogjak-e ebbe az egészbe. Most le tudnék állni. Lehet, hogy ki kellene ezt használni. Hát nem tudom.

Hajni!
Baromi jó a házikó! Olyan szuperek azok a nagy terek. És tök nagy a konyhád is. Gratulálok.
Remélem 2 hét múlva már költözhettek is. Egy babával a pocakban.Kép
Na jó, nem idegesítelek fel ezzel. Még annyit, hogy mikor én is voltam tüsző-nézőben, akkor utána volt az egyik mélypontom, mikor megjött. Úgyhogy nem akarok károgni, de annyira ne éld bele magad, mert tudod milyen sz*r koppanni. És ilyenkor a koppanás még nagyobb. Ha valóban baba van a pocidban, akkor is lesz még bőven időd beleélni magad, meg elviselni a tüneteket.Kép
Még valami: Egy újabb hasonlóság köztünk. Az én öcsikém meg köztem 3 nap híjján 3 év van.KépKépKép

Betti!
Annyira, de annyira örülök nektek. Főleg annak, hogy jól vagytok. Nem tudom mennyit olvastál vissza, de lehet, hogy láttad, mikor írtam, hogy hiányzol. Olyan jó, hogy megjöttél.
Hát, most mindketten a Magányosok Klubjának tagszámát gyrapítjuk.KépKép Nem baj, csak rosszabb ne legyen soha.Kép

Kata!
Tábli:KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

KépSziasztok!Kép
Kata!Atirnal majd holnap a 2.cn.napra?!
Csatlakozom a depisek klubjaba!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Betti, köszike. Most sikerült megvigasztalni Kép. Jobb lesz ha nem futkosom Kép.

Vica, köszi a dicséretet. Azért kiváncsi lennék a szülők hogy csinálták ezt? Kép
Próbálom ám nem beleélni magam. Sőt megjövős görcsöket produkálok a pocakomba. Meg mondogatom, hogy valószínüleg eddig minden hónapban ilyen szép tüszőim voltak, és azokbol sem lett baba. Szóval érted, én mindent megteszek. De a szívem nem igen így gondokodik. A testem meg kezd összezavarodni, hogy most akkor megjövősre álljon be, vagy álterhesre Kép. De a cicifájdogálás és növekedés tuti igazi tünet. Kép Csak hogy valami jó is legyen benne Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ne legyetek már depisek. Szépen süt a nap kint. Mi lesz télen a topikkal? Tessék felvidulni. Kár ám mindenkiért akinek megjött, de nem akarom még én is pakolni alátok. Nézzétek a konyhámban azt a szép zöldet, attól mindenkinek fel kell vidulni. Direkt olyan szín.

Kép

Kép
vkhajni

Hullunk onnét felülről mint a levél a fáról!Ancsa SajnálomKép
Lara veled mi van??
Kriszti Te mikor méssz dokihoz??

Beuka és nálad mi van??

zsuzska80
Szombathely

Szombaton tartottuk Marci 3.szulinapjat!Olyan nagy mar!Elokerultek a fenykepek is...Kivagyok teljesen!
A noveremnek +lett a tesztje ma!Haragszom magamra,mert nem tudok neki annyira orulni amennyire kene!Orulok persze,de...
A sogornomnek 3nap van a kiirt idopontig.Minketto szomszedom a terhessegerol mesel,a baratnom is gyereket akar es o persze a szerencses kategoriaba tartozik!
Most egy ideig nem mozdulok ki a lakasbol.Nem akarok beszelgetni senkivel(rajtatok kivul)!

Kép
Kép
ancsa81

valaki mondja el hogy mikor kell sexel ni még mielött felugrik a hőm 37 re nekem a 15 nap ugrott fel nem akkor kell?mert akkor szabadul ki az érett peteí?
gilingalang

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: