A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

"amiket 8 helyen bevagdosol" ezt én úgy értettem hogy nem vágom cikkekre Kép Kép Kép

ez most jó volt Kép

Kép
lara26

Akkor a tiéd még olcsóbb Kép

ja és én szaloncukor papírt használtam mindig amennyit megette Kép

Kép
lara26

Én sem vágom szétKép Hanem minden körnek lesz nyolc csücske, és tíz ilyen kört fűzök fel egy cérnára, úgy, hogy öt az egyik, öt meg a másik irányba néz.Kép
gtünde

ezt majd én is kipróbálom

Kép
lara26

OkKép
gtünde

Tüncsibe!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Ez látszik, szemüveget a vén tyúknak!!!!!!!!!!!!!!!!
Na csak halkan gratulálok és drukkolok, itt a szép gyereked! Megmondtuk, hogy gyönyörű lesz!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi Amica!
De én még fenntartom, amit feljebb írtamKép
gtünde

OK Tünde!
Azért azt elárulom ám, hogy az én halvány második csíkom tényleg halovány volt a tiédhez képest és nekem nem is bírt ott maradni, de neked nagyon kívánom, hogy két nap múlva megint egy zebrást teszteljél!
Olyan jó lenne! Mennél Szilvával, meg Saci, Wish és Babcsi hányat fog a kétcsíkosból tesztelni??????????????Kép
Üdv: Andi

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
KösziKép
gtünde

AmicaKép
Ugyi, hogy milyen szép vastag Tüncsike csíkja?! Persze, tiszteletben kell tartani, hogy óvatosan áll hozzá (annál inkább mert tényleg én raktam fel egy cikket a tesztekről), annál boldogabb lesz amikor egyre erősebb lesz az a második csík! Én meg pont ezért nem merek tesztelni most csak ha nem jön meg úgy a 34-35. cn-on. Ma vagyok a 29.-en. De azért olyan ari vagy, hogy megelőlegezed nekem a kétcsíkosat!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Nem is vastag, alig látni.Kép
gtünde

Babcsibe
A vastag, az az ellenőrző csíkKép Az enyém az, amit csak extra-hiper-szuper nagyítóval látni.Kép
gtünde

TüncsiKép
Most te is tudod, hogy butikat beszélsz, a csíkod igenios szép vastag, szabad szemmel nagyon jól látható csík. Na. Mindenki ezt mondja csak te nem, de csak azért meg még te sem hiszed el!!!! juhéééé, annyira drukkolok!!!!!KépKépKépKép 25.naposak a ciklusaid ált. ugyi? Akkor már nem sokat kell várjál, hogy te is elhidd!

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
Ha nekem egy ilyen csíkom lehetne!!! Te csak ne szóld le azt a csíkot!Kép Ez nem LH teszt ahol akkor pozitív ha olyan vagy erősebb a csík mint a tesztcsík!...hihihihiKépKépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
Aszondod? Akkor sem élem bele magam, bibibiKép
gtünde

Megjottunk ! jol esett a pihenes, foleg hogy gyonyoru az osz iden - legtobbszor sutott a nap is....

probalok mindent visszaolvasni, de rengeteget irtatok...

Lara Kép sziaaa, hogy vagy??

Krisz Kép jo,hogy ilyen sokat alszol..Az sosem art. !! kb amikor elutaztunk irtad azt a hosszu levelet, nagyon oszinte volt - a parodrol+ volt parodrol...remelem azota jobban vagy !!

Szilva Kép akkor ikrek? mert 2 petezsak van? vagyis 1 mar tuti, de lehet, hogy 2 ? fantasztikus !!!!

Wish Kép nem irtal sokat ! vagy nagyon koncentralsz?milyen tuneteid vannak?(ha vannak) olvastam, hogy csak jovo heten tesztelsz...Addigra mar szepen fog latszani a csik Kép !!

Tunde Kép ez akkor azt jelenti, hogy babas vagy? mert ha mar most halovany ,akkor par nap es eros lesz a csik ....mit erezel? feszit a hasad?

Babcsi Kép te meg a tesztelos kiralyno !!! hogy van a hod? ha jol emlekszem , 37 felett van most is...az jot jent !! midnenki terhes?? Kép

Noi Kép orulok, hogy nem dolgozol mar es van idod kimoccanni. Meglesz a gyumolcse !!! mik a megerezeseid?

Amica Kép sajnalom,hogy megjott....de a 2 gyereked gyonyoru ! lattam a kepeket. A szoptatashoz gratulalok, orulj neki, hogy ilyen sokaig van/volt tejed...

Fruzsi Kép mar reg irtal,,,hogy vagy??

Manda+ Karcsi Kép micsoda paros !!! Ti mikor tesztelhettek? hogy vagytok?

KAndi Kép szuper az idezet Einsteintol..hiaba, tudott o vmit ! hogy vagy?

en roviden: nagyon nagyon bizakodo vagyok, remelem nem fogok pofara esni. A hasam rettenton feszit, de ez lehet a sok hormontol is ! a bromo nem tett kulonosebben almossa, viszont a borom olyan mint egy bebije...csak tudnam, hogy melyik gyogyszer tette, mert akkor azt tovabb kell szedni !!! Kép Kép
LAnyok, nem tudom hogy fogom kibirni ezt a maradek par napot Kép Kép ugye rendben lesz minden??

Saci.
saci

Na itt is vagyok!
Van egy szép új csizmám is bi-bi-bi!
Na a vaksi TündiB....még mindig nem látja a csíkját?Na értem Én azt,hogy majd szerdán fogsz örülni....de mi már ma!!!!!!!
Lara köszike,megkaptam és ki is fogom magam próbálni,mint anygyalka készítőt!
Szia Amica KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Saci!Szia már hiányoztál KépKépKép
Majd segítünk lekötni az idődet....majd Te is csinálsz anygyalkát....műt és a pocakodban meg nő addig az igazi élő!JÓóÓóÓóÓóÓ?
Képeket készítettél...nem dobsz egy párat?
....irigykednénk egy kicsit!...
kandi72
Budapest III. kerület

TündiB Ne is éld bele magad...de oda mehetek és jól megcsipkedhetem a hátsódat,hogy majd szerdán végre felébredjél....?
kandi72
Budapest III. kerület

Saci
Üdv itthon! Remélem, kipihented magad. Te mikor tesztelsz? Én semmi különöset nem érzek. Azért még nem élem bele magam, asszem szerdán tesztelek újra.

KandiB
Ne ragozzuk túl adolgot, majd meglátjukKép Gratulálok a csizmavételhezKép
gtünde

szia Saci!

Köszi én jól vagyok!
Most arra várok, hogy megjöjjön de még mindig semmi. Ezt a hónapot kihagytuk, mert beteg voltam. Képzeld a hőgörbém már 3 hónapja nem mutatott pé-t. kommentárta a dokim. Megnézett UH-n és írt nekem closty-t.

Kép
lara26

Andi!

Szivesen!!!!!!!!!!!!!!!!!! kérdés: kinézted már magadnak a csizmát, vagy egyből megláttad ma és megvetted?

Kép
lara26

Én olyan szerencse csomag vagyok, hogy az összes boltot végig kell néznem hogy találjak magamnak v.mi ruhát vagy bármit. A férjem szereti is mert ált. megmarad a pénzünk ha megyünk vásárolni nekem.

Kép
lara26

TüncsikeKép
Akkor majd mi beleéljük magunkat helyetted!bibibibiKépKépKép

KandikaKép
Milyen az új csimmád? Szuper? Biztos az!!Kép

SaciKép
Már hiányoltunk! Jó volt a pihizés, ugyi? Feszít a pocid? Az jó jel!! Mértél hőtKép Tudod, nekem az a mérvadó...höhöhöhöKép Megy a drukk!!! Tudod, idén mindenkinek duppla csíkot kell produkálnia!!!

Én ma vagyok a 29. cn.-on és 37.1 a hőm, de mivel a closty miatt nem tudom mikor volt a pé-m és, hogy hányszor volt. Ezért azt sem tudom mikor kéne megjönnie. A dokim szerint most a hétvégén kellett volna és azt mondta, hogy szerdán menjek vissza. Ha addigra sem jön meg akkor UH és ha megjön akkor is. hihihi...szóval meglátjuk de reménykedni azt lehet.

Kép

KépKép
babcsi

Lanyok !! jo veletek ujra Kép Kép !!!

Babcsi Kép 29 napon? az jo nem? nem lattam a tabalat regen...de neked hany naposak a ciklusaid? magyaran : mikor orulhetunk? Kép
a homerozest reggel megcsinalom - eskuszom....Kép

KAndi Kép koszi a biztatast,,- nekem is kene kreativkodnom...jo otlet ! gratula a csizmahoz - azt nem jonnyu talalni.

LAra Kép drukkolok, hogy jojjon meg ! es uh-n sem latott pe-t a doki? regen volt?
saci

Sziaszotk Lányok!!!

Mindenkit üdvözlünk!Kép Megjöttünk mi is Gántról.

SaciKép
De jó, hogy újra itt vagy! Sok-sok drukk Neked!!!!!!!!!!!!
Én 24-én megyek a BMC-be UH-ra és majd meglátjuk mit mond Sz.ügynök, hogy mikor legyen a fagyibabák beültetése. Bízom benne, hogy még ebben a ciklusban meglehet.

TündeKép
Gratulálhatunk?! Bár azért, én (most lehet a többiek rosszalóan néznek majd) is óvatos lennék a helyedbe tapasztalatból írok, az első lombiknál már mi is jártunk így.
De remélem, nálad más lesz a helyzet!!!!

Üdv. Manda és Karcsi

manda

LaraKép

Nagyon szépek az angyalkáid. Nehéz elkészíteni őket?
Manda

manda

sajna nem látott pé-t

Kép
lara26

Lányok!

Nektek, hogyan működik a képfeltöltés.
Felszerettük volna tenni a babás képeket, de hiába bőkünk a melléklet feltöltése gombra, nem történik semmiKép
Van valami ötletetek?

manda

SaciKép
Elvileg nekem 27-29. napra jött meg régen kb. 10 éve amíg nem szedett gyogyit. héhány hónapja hagytam abba és azóta össze-vissza. Pláne, hogy ebben a hónapban szedtem clostyt meg bromot meg duphastont, szóval nem tudom. A dokim szerint most hétvége körül Hát majd meglátjuk, szerdán megyek vissza. Vároma holnapi hődet!Kép

Manda, KarcsiKép
Szióka! Sajna ez a képfeltöltés nem tudom miért de néha nekem sem megy. Szerintem ez attól függ, hogy éppen milyen kedve van a bnetnek.Kép Nagyon drukkolok,hogy még ebben a ciklusban visszakapod a fagyibabáidat!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Halihó
Tündi
Ez ígéretesnek hangzik. Kép Mikor volt a pé-d? Tudod? Megy a csíkerősítő:____________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ____________________________________ Kép

Saci
Üdv te nagy pihenő! Kép Asszem kicsit jobban vagyok köszi. Te mikorra nem várod a menzid? Vagyis mikor tesztelsz?

Wish
Remélem sokat pihiztél a hétévégn. Már nem sok van hátra! Kép Megy a babatapi pozitív energia: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babcsi
Érzel bármit is...ami menzire vagy babóra utal? Remélem te is hamarosan kettőt látsz majd...legalábbis csíkokból. Kép Kép Kép

Én a 23. napon vagyok. 37,3 volt a hőm reggel. Ami szép és jó. Te továbbra is van ez a rózsaszín izé. Amikor pedig ma együtt voltunk a párommal...már majdhogynem pirosas volt. Szóval nem lehet "barnázásnak" nevezni. Ez nem olyan. Ez rózsaszín. De sztem az előző ciklusban is ez volt. Lehet, hogy progihiányos vagyok? De akkor nem lenne magas a hőm, ugye? Na mindegy, ha megjön, úgyis lesz hormontükör.

Puszi mindenkinek!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Na újra itt vagyok!
Csak főztem még pár száz féle kajcsit!
Lara:Fehér a csizmácskám és van az elején egy pánt csattal,nem túl magaska-vékony sarkú-bebújos(nincs zippzára se!)-rövidke szárú...tegnap kinéztem és ma elvittem a sógornőmet,hogy nézze meg Õ is,egyből rábolintott.
Van egy fehér hosszú kabát,na azt nem vettem meg,mert Õ azt mondta...Neki nem tetszik,ezért férjemmel nézetem meg holnap!
Saci Na akkor meddig is kell anygyalkát gyártani....mikor tesztelsz?
kandi72
Budapest III. kerület

bocsi....mindig anygyalt írok...angyalka helyett!
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Manda! Hogy csináljátok?mármint a képfeltöltést?Melléklet feltöltése....tallozás...képre 2-ö ráklikk,megnyitás...stb?Kép
kandi72
Budapest III. kerület

KrisztaKép
A 37,3 az szuper és igen ha progihiányos lennél szerintem nem lenne ilyen magas a hőd, szóval ez valami más. Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!
Nekem néha van az a menziszerű érzés de már egy hete de a hőm mára megint feljebb ment, 37.1-re. Holnap meglátjuk fent is marad-e és azután és azután...szerdán doki. Remélem minndannyian kettőt fogunk hamarosan látni....hihihi, csíkbólKép

CsajokKépMost megyek pihizni...Mindenkinek jócakát és jó pihizést és babatapikat és minden szupi jót!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

KépMindenkinek szép álmokat,rózsás csókokat!
Mentem Én is,mert 5-kor kakas ébreszt,Én nyitokKép!
Holnap délután jövök olvasni-este meg írok,ha valaki megszólit!Kép
na pusza :KépAndi
kandi72
Budapest III. kerület

KandiKép

Kedves Druszám!
Úgy csináljuk, ahogy írtad, de sajna nem történik semmi. Nem jön fel ablak, amiben tallózni lehetne.
Gratula az új csizmádhoz!

Képzeljétek újra megpróbáltam és sikerült, úgyhogy itt vannak az ígért képek. Az öcsém gyermekei és jómagam, a férjem készítette a képeket.

Manda
Kép

manda

Én is elköszönök!

Mindenkinek sok-sok drukk és babatapasztó++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó éjszakát!!!!!
Majd holnap találkozunk!

Manda

manda

Manda!
Gratu....ügyik voltatok most!Szépek a babák!Fiam is sötét hajú és szemű!...Én is ...férjem is...és nem lett szőke hajú-kék szemű Nati...pedig sógornőm szőke-kék szemű,anyukám zöld,az összes nagyszülő kék szemű....

és igen....a gyerekek a dinnyeföldön nőnek....Kép
Na léptemL...
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Kandi!
Üdv Saci!
Itt nagyon beindult az élet, legyetek egyre többen babások!

Babcsi, de jó, hogy nem jött meg a hétvégén!

Manda,ha jól tudom max.600pixeles lehet a kép amit csatolsz.

Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Kandi Kép nem tudom , hogy mikor teszteljek - de elvileg csutortokon jonne meg, de nem fog !!! Kép Kép akkor mar szerdan tesztelhetek? vagy az tuti korai? nem szeretnek 1 csikot latni..Kép

Babcsi Kép amikor szerdan mesz , akkor uh is lesz? vagy vervetel? a hod szuper, hogy fent van. TE homero-felelos...Kép

Amica Kép alszanak a gyerekek? ferjeddel beszeltel mostansag a 3. gyerekrol?
saci

Tünde
Milyen érzékeny volt a teszted? Nekem van itthon egy, de az csak 25mlU/ml. Ez nem túl érzékeny, ugye?

Kép
vizkriszisback

Saci Kép
De jó, hogy megjöttetek Kép Már hiányoltunk Kép
Fúú, ezzel amikor teszteljekkel és is nagy dilemában vagyok, azt tudom, hogy majd csak a hétvége felé akarok. Talán pénteken...
Nekem ma lenne az első ciklusnapom. Azért is várok a tezstel, mert az elöző kettőnél ennek a napnak a környékén elkezdtem pecsételni, ha most nem, az már fél siker lesz Kép

KriszKép
Ez a rózsaszín dolog, nagyon nem hangzik jól. Én a helyedben megbeszélném egy orvossal is. Az hogy együttlét után erősebb egyáltalán nem progihiányra utal.

Lányok, nagyon termékenyek voltatok ma. Mintha nem is hétvége lenne, vagy pont azért?
A kis kreatív lelketeknek küldöm ezt az "őszi rózsa" csokor készítési módszert, amit ma találtam.
Én megpróbálom majd megcsinálni. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
<!--attachment: oszi_rozsa-278666.zip*mime_zip.gif*application/x-zip-compressed*206.9**oszi_rozsa%2ezip --><center><pre>
Kép
oszi_rozsa.zip (206.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

wish

Szia Wish!
Ez az őszi rózsa nagyon szép!
NAgyon drukkolok, hogy mindennemű pecsételés és vérzés kerüljön el, kitartást, hogy még pár napig ne tesztelj!Kép

Saci!
Köszönöm kérdésed, a múlt héten hat napot késett az egyébként teljesen pontos..., volt egy halvány csíkom is még kedden, de csütörtök délutánra vége lett a reménykedésnek. Folyton a harmadik járt a fejemben, a férjem csendben elfogadó volt, mondta, hogy ne idegeskedjek bárhogy is van, de ő úgy érezte, hogy most nem lesz. Igaza lett, de azt hiszem azért végül örült volna neki ő is. Ez van, megy tovább minden a maga útján, holnap lesz Márton négy éves!!!!!!!!! Kicsit kárpótol majd a szülinapKép

Babcsi, Tüncsi, Manda és a többiek!KépKépKép
Szép napot!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Csajok

Na megcsináltam ma reggel és semmi, egy tök nagy nullaKép 30.cn.-on. Hát, én ezt nem értem. A hőm még mindig 37.1. Lehet, hogy most nem rövidebb hanem hosszabb lesz a ciklusom. Sosem fog már beállni? bruhahahahahahah....Na...most kbőgicséltem magam és megyek tevékenykedni! Mindenkinek szép napot!!!Kép

SaciKép
Ha jó az UH akkor csinál UH-t, ha nem nem tudom, de szerintem ezek után kb. 5 nap és meg fog jönni, csak kitolódott a progi szakasz.

AmicaKép
Szióka

WishKép
Ezerrel mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Hőjelentés?

SzilcsibeKép
és nálad?

AmicaKép
Látod, nálad legalább volt oka a késésnek, és nagyon sajnálom, hogy mégis megjött pirike, de ezt már írtam. Nálam viszont nem tudom mi van. Kicsit el vagyok kenődve, de mindjárt jobban leszek!

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép most NEM fogsz pecsetelni..az tuti ! de jo neked,,mar ma lenne az 1 cn...akkor orulunk?
nekem csak csut. on lenne !!! Kép a 1 cn,,en addig meg fogok orulni !!!
orulok, hogy irtal - lattam, hogy keveset voltal. Remelem jogaztal es meditaltal helyette Kép

AmicaKép ertelek...boldog szulinapot MArcinak ! lehet, hogy te ezt nem igy latod,,de mekkora nagy dolog hogy neked van 2 gyereked ! mit oda nem adnek ezert...

Babcsika Kép ne legyel ki, mert lehet, hogy maskor fekudtel le,,vagy tul sokat forgolodtal...ez a homerozes nem egy tok preciz dolog. De mar a 30 cn vagy? az jo, nem? meg mindig nem tudom, hogy hany naposak a cilkusaid...

WISH Kép kerhetunk egy tablat ? Kép Kép

Krisz Kép sajnos en nem tudom....de a lanyok a quipidot mondjak, hogy az erzekeny.

mosolygos napot mindenkinek: saci
saci

Saci
Hát ez az, én sem tudom már! Sajna. Azelőtt, 10 éve mikor nem szedtem még fogit 27-29 naposak voltak, de amióta abbahagytam (nyár eleje) nem tudom és most ugyi szedtem clostyt és duphastont meg bromot is. De ha lenne ott valaki a qupinak már ki kellett volna mutatnia, nem?

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
Ja, és nem a hőm miatt vagyok elkenődve mert az szupi 37.1 (nekem az elmúlt hónapokban még nem volt ennyi) hanem a negatív teszt miatt. A dokim szerint a hétvégén kellett volna megjönnie, de szerintem 20.-a körül volt még egy pé-m és akkor kitolódik a progi szakasz, nem?

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: