Helló!
Mea!Többiek!HELP!!
Hát nekünk teljes káosz van szopi ügyben...
1. Anyatejcsi után nem akarja elfogadni a tápszert.
2. Ma reggel cicizett 70-et, aztán fejtem 50-et!
Hogy a pi...ba van ilyen??????
3.Ezt figyu....
Tegnap este fürcsi, aztán sopánkodás éhesen, mire felértem a pótlásos cumisüveggel, úgy bealudt hogy csak fél-háromnegyed óra múlva tudtam fölébreszteni, akkor kajált nem tudom mennyit....
Aztán éjjel 1 kor fölkelt... szivott kb 20 ml.-t a ciciből és megint bealudt.... nem fejtem le.
Aztán reggel fél 4-kor érbredt(vagy csak hittem), felébredtem, ő visszaaludt, irány fejni, mert már k...ra kemény volt a cicim, fejtem 80-at, el is keseredtem, hogy már csak ennyi...mire kész lettem a fejéssel, felébred és éhen akart halni.....130-at evett..utána lementem és a 80 mellé fejtem még 70et

Aztán reggel fél 8-kor kelt, cicizett 70-et, és alig tudtam beletukmálni még 10-20-30 ml pótlást, ki nem állja a tápszert....

Muszáj volt tukmálni, hiszen 1 kor alig evett, és féltem, hogy étvágytalan...le fog fogyni stb...
Ja és a 70 cici után fejtem 50-et... én ezt már nem értem, tiszta dili az egész....
Valaki mondjon valami okosat, de ne azt hogy kinozzam a babát a szopással, mert már megpróbáltam és akkor se hajlandó kiszivni azt a maradék 10-20-40 vagy akármennyit tejet, ha megzöldülök akkor sem......

Én meg már kezdek beleőrülni a fejésbe meg a rendszertelenségbe.....
Férjem azt mondja, hogy ha tápszer, akkor csak adjam azt, mert érthető hogy nem fogadja el az anyatejcsi után....szopi helyett meg fejjek...
Szerintetek???
A dokinő is ezt mondja!
Igen ám, de akkor szite többször kap cumisüvegből teljes adagokat, mint ciciből...
Na most legyen okos valaki...
Férjem azt mondja, vegyek olyan cumit amit nekünk kell kiszúrni...
Szerintetek???
Na majd megkérdezem a titkos segitőmet is...
Zsófy!
Úgy néz ki, a szentem teljesen elfogadta a betétes pelust, ma reggel már úgy öltöztettem, hogy egy vékonyka nadrág, a pelusra, aztán a betétes pelus és odafogattam badyval, és van jó bő rugija, azt adtam rá...
Igy nyugodtabb vagyok, hogy nem csúszkál össze-vissza az a fránya betét

Ja kiderült hogy a férjemnek is volt babakorában 2-3 hónapig ilyen betétes cucca...legalább tudjuk, hogy nem Isten ver minket, hanem van eredete a dolognak.....
Általános jelentés rólunk....
Remekül vagyunk, ez a gyerek egy csoda

Teganp minden eddigi jóságát felülmúlta, kb összesen sirt fél órát egész nap, és láss csodát ,a fürcsinél se orditott

Majd teszek is fel képet róla....
Ma mérlegelünk, ma jöttünk el 1 hónapja a kóterből 2800 grammal, szerintem kb 4000 lehet ma a pocokarcú

Autósülés téma:
Mi készülünk sielni márciusban(akkor lesz 6 hós) kb 10 órás lesz az út...
Szerintetek gáz???
Meg készülünk Ausztriába, Olaszországba...
Szóval akkor mire van autósülés, ha csak rövid utakra lehet beletenni a babát???
Róki!
Irigylem a lakáshőmérsékleteteket...
Mi "régen" még télen is nyitott ablaknál aludtunk, és a legnagyobb télben is csak 21 fok volt a lakásban...
Csakhogy Léna születése óta tüsszög, a dokinéni szerint fázós baba, úgyhogy most 25-26 fok uralkodik a kécóban, a férjem kivan, én kivagyok, izzadunk éjjel mint állat.....
Mit tegyek???
Na röviden ennyi, ma még jövök...
Meginterjúolom Harit sms-ben hogy mikor ohajtanak hazafáradni

Majd jövök...
Megann