A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde Kép
Te kis nyughatatlan Kép
Hát reméljük, hogy jelent valamit Kép

wish

Wish
Kép Nem is vagyok nyughatatlanKép És te?!? Hogy bírod?
gtünde

TüncsikeKép
A tesztek azt írják, hogy a csík az csík még akkor is ha halovány!!!!!!!!!! Jajj, annyira örülök!! Szerintem igenis jelent valamit!!!! Nem is akármit!!!KépKépKép Fényképezd le és küld el..annyira szeretném látni!

Én nem merek most meg tesztelniKép Amilyen kis lökött vagyok, attól tartok, hogy a closty miatt volt két pé-m és csak a második után kezdődik el a progi szakasz, akkor meg lehet, hogy 36 napra jön meg kb.

Wish! Te mit gondolsz..lehet, hogy ha volt egyszer 14 cn-on is meg a 20 cn-on is pé-m akkor csak 35 napra jön meg? légyszíí mondj valamit!

Kép

KépKép
babcsi

Tündi!

Akkor neked eléggé intenzív a babód ha már a 22.cn-n kimutatja hogy: HÉ ITT VAGYOK ÁM ÉN IS !!! Kép
Jaj nagyon örülök és gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

megyek ebédelni majd még jövök

Kép
lara26

Tündi!
addig is küldök egy kis ízelítőt , látom te is szeretsz készíteni szép dolgokat.

Kép

Kép
lara26

LaraKép
Ez gyönyörű!!!! Nagyon ügyi vagy te is!

TüncsiKép
Képzeld úgy tűnik, hogy sikerül a szőnyeggel boldogulnom!Kép Nem lesz olyan mint újkorában, de azért megteszi. Már tökre fáj a kezem a varrástólKép Képzelheted egy szőnyeget stoppolni!hihihih... Lassan akkor téged is szólíthatunk Tüncsimaminak? Kép Már nagyon várom! Tudod, megígértük Szlcsibének!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tündi-Bündi!
Ezt mondtam,hogy mit mutat...csak hülyültem,hogy csak Te értsd meg....de nem úgy lett!...gondoltam,hogy csináltál .....muti mennyire halovány??????Holnapután....erős lesz és kész!De mutika!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi!Na csinálj egy Qupit is lássuk!Gyüjts egy pisit...mosatntól,ne pisilj...4 óra és csinálhatod is!Csak,hogy jó erős legyen a csík nállad!is!
kandi72
Budapest III. kerület

Lara!
De ügyi vagy!Én is szeretnék anygyalkákat!Van kedved csinálni Nekem....kifizetem,mennyit kostál db-ja?
kandi72
Budapest III. kerület

TündiB
Na ne várass mááááááá...izgulok!Látni akarom és a részleteket is....mennyi perc múlva lett halovány?Mert ha azonnal,de halvány....az szupi jel!Naaaaaaaaaaaaaaa
kandi72
Budapest III. kerület

Sajna nem tudok képet küldeni róla, mert kidobtam. Majd ha erősebb csíkos lesz. Én még azért negatívnak veszemKép
gtünde

Halihóóóóóóóóó,hol vagytok?Én üldöztem el mindenkit?
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Elég hamar, kb. 1-2 perc múlva halovány lett. Csak nem akart erősebb lenni. Kibányásztam a szemétből, de már alig látszik a második csík.
gtünde

Most megyek, folytatom a vasalást!
gtünde

Vedd ki a kukából....ne dobd már ki....és hogy mutatod meg a babádnak majd....Nekem Nati első tesztje is megvan.pedig az tuti halvány volt,a 20.napon!
kandi72
Budapest III. kerület

Nem baj,,,,,muti!
kandi72
Budapest III. kerület

KandikaKép
Nem , nem és nem!!! Nem csinálom meg! Mert úgysem lenne csíkomKép Vagy igen?Kép hihihi...inkább mostmár tényleg várok szerdáig. Ha jó az UH akkor a doki úgyis látni fogja, hogy van-e valami, pl. mnyh. vastag vagy ilyesmi, nem? Ha meg nem jó és nem jön meg addíg akkor csütörtökön úgyis fog kérni egy pipitesztet..szóval most én leszek a türelem szobra!Kép GondolomKéphihihi...

TüncsiKép
Na mi van? Hol van a képünk?Kép Látni akarjuk!! részletek? Igen Kandival itt tűkön ülünk!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép

Kidobtad!!!????? Ne mááááá! Tessék előszedni!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi!Attól,mert csinálsz egy tesztet....még ott lesz a baba szerdán is!Persze nyugalom szobra.....Te már tudod az eredményt,csak húúúúzol minket!KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

TESZTET_tesztet_Tesztet_tesztet
kandi72
Budapest III. kerület

Ne vasalgass máááááááááá,fotozd le a tesztet!!!!!Látni akarjuk!
kandi72
Budapest III. kerület

Na megyek csizmát venni,meg is sértődtem.....................KépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Jólvanna, itt van, de alig látszik:
Kép
gtünde

És most megyek vasalni! Később benézek, legyetek ám!
gtünde

Te nem vagy jólllllllllllllll ez tökre látszik!!!!!!!!!!!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Ez azért olyan halvány,mert még meg se kéne jönnie!Te buta....van babád!!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi!Mit szólsz...itt sunnyog egy kismami és nem is szól!
kandi72
Budapest III. kerület

...és igen is,tedd el,mert a babusnak meg kell majd mutatnod,hogy már,írt levelet Neked pár napossan,hogy vigyázz Rá mostantól nagyon!...
kandi72
Budapest III. kerület

TüncsiKép

Halovány ám a tudod mi!!!!!! Ez aztán a csík!!!!!! Éljen-éljen -éljen!!!!!! Tedd szépen el!!!!

KandikaKép
Mit szólsz? Tüncsinek milyen szupi kétcsíkosa van?! Énmég gondolkodom! De majd meglátom, jó?hihihihiKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsika!Hát ezt mondom,sunnyog....vasal...persze...csinálja az ünnepi ebédet....de rémélem,Minket is meghív...mert itt maradtam és szép csizmám se lesz így!Te majd délután fényképezd le a tesztet,mert most Tündiéket ünnepeljük...délután meg Téged-Titetket Babcsiék!!!...jó???????
Jaaaaaa és meg se kell jönnie Neki még....és már azt várja,hogy rugdossan a bébi????!!!
kandi72
Budapest III. kerület

KépNa így jobban látszik!Szóval ez 2db csík!!!!Ma a 22.napján....hihihihihi
kandi72
Budapest III. kerület

KandikaKép

Így is van!!! Csak ne sunnyogjon itt a vasalóval mert aztán holnap felpörög a topic és Tüncsike lesz az újabb ünnepelt!!!Kép

Én nem merek tezstelni mert a 26. napon tudod csináltam egyet és semmi, szóval szerintem még várnom kéne nem gondolod? Persze a jobbaknak van csíkjuk már a 22. napon..Képhihihihi...

Kép

KépKép
babcsi

KandikaKép

Így is van!!! Csak ne sunnyogjon itt a vasalóval mert aztán holnap felpörög a topic és Tüncsike lesz az újabb ünnepelt!!!Kép

Én nem merek tezstelni mert a 26. napon tudod csináltam egyet és semmi, szóval szerintem még várnom kéne nem gondolod? Persze a jobbaknak van csíkjuk már a 22. napon..Képhihihihi...

Kép

KépKép
babcsi

bár azt a qupit du. csináltam, sok-sok tea után....

Na most megyek szőnyeget stoppolni majd még jövök később...

Kép

KépKép
babcsi

Kandi!

Mit szólnál, ha leírnám, hogyan kell elészíteni?

Kép
lara26

LaraOkés....mail-re elküldenéd??kandi72@tvnetwork.hu
köszike!
kandi72
Budapest III. kerület

Babcsi!Lehet a teszteket délután is csinálni,de koncentrált pisi kell hozzá,ami annyit jelent,hogy 4-5 óra után,mert kell,hogy ne a 2 perces teás pisit tesztelgesd!Szóval ha kibírod,hogy 4-5 órát nem mész és utána csinálod!Ha van baba,már mutatja a Tündi féle poziciót!Nem azért kell reggel csinálni....mert elötte jól kialudtad maga...hanem pont a koncentráció....sürüsödés miatt....na ezt jól megaszontam!
kandi72
Budapest III. kerület

Ja majdnem elfelejtettem a legfontosabbat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÓRIÁSI GRATULA TÜNDINEK AKI AZT ÍRTA NEKEM HOGY Õ NEM JÁR NAGYON ORVOSHOZ! Hát most tettél a cél érdekében! Kép Annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Látod most aztán kell hogy menjél és akkor gyüjtsél sok-sok UH-s képet.
Jó vicc Móric. Kép Azt írtad hogy nem látszik a csík!

Kép
lara26

Csajszik!
Olyanok vagytokKép Én akkor sem veszem pozitívnak! Mert akkor sokkal rosszabb lesz, ha megjön. No!
gtünde

Lara
Olyan csillagot én is tudok. Sütőpapírból csinálod, 10 db kört vágsz, amiket 8 helyen bevagdosol, aztán ceruza segítségével megcsinálod a hegyüket, majd cérnára felfűzöd???
gtünde

Tündi-Bündik!
Ez magánügy....ki minek veszi....mi 2-nek!De jó a logikád...nem attól lesz valaki babás,mert,mert mi azt mondjuk!"na de 2 nap múlva,már erős lesz!másfél naponta duplázodik...szóval kedden"II de nem olyan,hogy vaksik ne vegyék észre! KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Na majd jövök,,,,megyek csizmit venni!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika
Én szerda reggelre gondoltam a következőt, ha addig nem jön meg. Pont azért állok így hozzá, mert múltkor a Babcsi felhívta a figyelmünket egy cikkre, amiben erről volt szó. Ott azt írták, hogy még az ilyenkor pozitív teszt sem jelent biztosat, mert nem biztos, hogy megmarad a baba. A menzi várható időpontja után 5-6 nappal érdemes tesztelni. Én is csak kíváncsiságból csináltam meg. Szóval, nem élem bele magam, mert annál rosszabb lesz csak.
gtünde

Jó vásárlást!
gtünde

Andi nyisd ki az ablakot megy az e-mail

Kép
lara26

Tündi!
az eljárás hasonló, de én ping-pong lasztira ragasztottam fel azokat a tüskéket.így sokkal több tüsi kellett hozzá. megszámolom:

Kép
lara26

jaj nagyon nehéz mert mindig kicsúszik a kezemből és kezdhetem előrröl

Kép
lara26

80db

Kép
lara26

Lara
Akkor az stimmel, mert 10x8 is 80Kép Az én fajtámat nem kell ping-ponglabdára ragasztani.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: