A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok! Régi olvasó vagyok, de annyi bátorságom még nem volt, hogy bekapcsolódjak. Besztivel privátban már volt mail váltásunk és õ bíztatott, hogy jöjjek közétek nyugodtan. Hát most itt. 14 hónapja próbálkozunk babával, de még semmi. Állítólag a hormonok rendben, petevezetékek átjárhatók. 3 hónap Serophen után ciszta, ami már húzódik vissza.Itt olvastam a Gynevacról, amibõl az elsõt pénteken meg is kaptam. Ez a hónapom nagyon úgy tûnik, hogy ovi mentes volt, mert a hõm nagyon azt mutatja. Már a 20.napon vagyok és semmi kitérés sem mínuszban, sem pluszban...
lujza

DorisKép
MegnyugtattálKép
Telefonos ügyfélszolgálaton dolgozol, ha nem vagyok túl indiszkrét? Valamikor (éve) én is telefonon kezelgettem az ügyfeleketKép

Galuska

KépKép
galuska

Szia Galuska Kép
Nagyon tetszik az elméleted, remélem Nálam is bejön. Én fõleg a barátnõm pocaklakójával (8 hónapos) szoktam "beszélgetni" (simogatás, hallgatózás - egyszer majdnem fülön rugott!Kép - remélem azért kedvel - ha kibújik úgysem tud elmenekülni és agyon puszilgatom majd!Kép)

A nõvéremnek sajnos nincs kisbabája, mert sajnos hosszú betegség után meghalt a férje és azóta se talált még senkit.
Így aztán ha minden jól megy, nekem lesz a családban elõször kisbabám, de remélem a nõvérem is követni fog hamarosan.

Az én férjem is nagyon aranyos, mellettem van, ha szomorkodok és hajnalban, amikor a hõmet mérem - szerintem félálomban, mert reggel nem emlékszik rá Kép- csak annyit motyog: "Mennyi?", én meg mondom neki a hõállásjelentést, aztán reggel még egyszer.Kép
Teljesen magáévá tette azt az elméletet is, hogy kétnaponként jó akciózni, de az õ felfogása szerint ezt egész hónapban tartani kell Kép - akkor is, ha a hõ 37 felett van - mert ugyebár "sose lehet tudni" illetve "jobb most kihasználni a lehetõséget, mert meglesz még ennek a böjtje" (mármint ha már terhes leszek és nem leszünk annyit együtt.)Gondolhatod, már alig biromKépKépKép
Ezen kívül szedi a Peponen kapszulát, plusz egy csomó tojást eszik, mert az szerinte jót tesz a férfiasságnak.

Hát ennyi gondos elõkészület és pozitív gondolkodás csak meghozza az eredményt, ugye? Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Kedves LujzaKép
Örülök, hogy itt vagy köztünk és szívbõl kívánom, hogy ne maradj itt sokáig hanem hamarosan költözz át a ..."Friss ..." topic-baKép Kérdezz bátran, segítünk ha tudunk!
GaluskaKép
Nem de dolgoztam Telefonos Ügyfélszolgálaton is és jól tudom, hogy milyen "fárasztó" feladat. Most már kb. 5 éve asszisztensként dolgozom ami azt jelenti, hogy telefonon ill. személyesen is ügyfelezem. Szeretem és elég sokrétû, színes munka. Szeretek emberekkel "dolgozni" mert azonnali visszajelzés érkezik és jó, ha egy "problémás, elkeseredett" üf. végül elégedetten teszi le a telefont vagy viszonozza a mosolyomatKép(Nálam többnyire problémás Üf.-ek "kopogtatnak")
Ha bõvebben is érdekel a dolog, akkor kattints a nevemre és láthatod az e-mail-emet, magánban részletesebben leírom, de itt nem szeretnék "reklámot"Kép Ezek szerint Te is váltottál... Remélem most nyugisabb helyen dolgozol mert a babásodásnak nem igazán tesz jót a stresszKép
AliceKép
Hogy van az "aprónép" és a Mamáik?KépKép Ugye jól emlékszem, mindkét Húgodnál picikék a babák?

Puszi: Doris
doris

Szia Lujza!Kép

Üdv körünkben, de ne maradj túl sokáig, inkább látogasd a friss kismamák topicot!Kép
Én is új vagyok még itt, bár pontosan nem tudom, mikor is jöttem, mert én is 2 hónapig csak olvasgató voltam, meg a lányok olyan kedvesen fogadtak, mintha mindig is ide tartoztam volna.Kép

Hány naposak a ciklusaid, mert ha hosszúak, akkor még nyugodtan lehet ovid.
Milyen cisztád van?

Zsuzsu
zsuzsu

Galuska !Kép

Hát sajnos nem tudom olyan sûrûn dédelgetni õket mert elég messze vannak tõllem 240 km.
De amint tudok hazamegyek.Én most teljesen nyugodt vagyok és nem is vagyok ideges hogy megjött,talán azért mert most éreztem hogy meg fog jönni.

Doris!Kép

Köszike mindenki jól van,az egyik baba most 8 hónapos és 12 kg GYÖNYÖRÜ és ami a lényeg hogy hatalmas baba és nem kövér a kilókhoz képest,
a másik babuci lassan 3 hetes és 3.50 dkg, õ is GYÖNYÖRÜ,csak az a baj most tudtam meg hogy kevés a tejcsi a huginak,nem elég a picurnak ígyhát bocitejet is kap tejával keverve.

Pusz Mindenkinek
Alice
Alice

Zsuzsu
A Serophen elkezdése elõtt mindig pontos, 28 napos ciklusaim voltak.Az elsõ Serophen után 30, a következõ hónapban 32, majd az utolsóban visszaállt 28-ra. Az Uh-on a bal petefészkemben talált a doki cisztát, de azt mondta ne aggódjak, mert a gyógyszer elhagyása után az visszahúzódik. Következõ (múlt) hónapban voltam ellenõrzésen és azt mondta, hogy már felére visszahúzódott és van mellette egy aktív tüszõm. Persze mi Apával mindent bele Kép A hõm gyönyörûen alakult: 28 nap 37 felett, 29 szintén...ez így ment a 35. napig amikor leesett 36,6-ra és meg is jött. Közben persze 2 teszt (negatív), mail Besztinek a hõgörbével. Õ is bíztatott, hogy ez babásnak tûnik és mégsem. Még soha nem volt ilyen hosszú a ciklusom. Ezt követte a mostani, ami még ovit sem mutat...eddig.
Bocs, hogy kicsit hosszú lett! Jó Veletek és köszönöm a bíztatást Neked is Doris!
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok!Kép

Jó olvasni ezt a rengeteg jókedvû hozzászólást, úgy látszik a tavasz tényleg jó hatással van mindenkire!Kép
Nekem is már jobb a kedvem, mint a múlt héten volt, ehhez nagyban hozzájárult a hosszú hétvége és a szép idõ is!
Ma voltam uh-n és hát, nem is tudom...15.napon 17mm-es domináns tüszõ és csak 5mm-es endometrium. Elég hervasztó szerintem, fõleg, hogy az utolsó 2-3 ciklusom már 28 napos volt, így végképp nem értem, hogy most miért tolódik el ennyire a peteérés. Ennyire bekavarhatott a Closti? Két nap múlva újra megyek, mert állítólag naponta 2mm-t nõ a tüszõ. Ha tényleg elég nagy lesz, akkor lehet, hogy pénteken inszem. Valamiért mégsem vagyok feldobva.Kép Mi lehet velem?
Breki?Kép Mi újság Veled? Nem láttam a neved az utóbbi napok hozzászólásai között?
Doris!Kép Mégegyszer köszi az internetes ajánlókat! Igaz, most nem tudtuk kipróbálni, de remélem hamarosan sikerül eljutnunk valamelyik helyre!Kép
Marcsi!Kép Örömmel olvastam, hogy átjárhatók a petevezetékeid! Most aztán húzzatok bele!Kép

Mindenkinek puszi,
Sien.
Sien

Sziasztok Kép
Itt vagyok ám én is, de fúj hétfõ, azaz kedd Kép Ilyenkor osztom be a heti dolgaim Kép

Orsoly, Alice!
Sajnálom, hogy megjött, de olyan pozitívak vagytok, hogy nem is kell most a vígasz! Kezdõdik az új ciklus, teli reményekkel ez a lényeg!

Doris Kép
Köszi érdeklõdésedet, már jól vagyok, leszámítva az ismeretlen eredetû gyomorfájásomat. De ez sem állandó, csak néha benyillal.
Lehet a húsvéti sütik átka ez. Kép

Lujza Kép
Üdvözöllek én is! Ovid még lehet! Ne keseredj el, nekem egyszer a 28. napon(!) volt bizonyítottan. Várd a hõleesésedet, és ha másnap uzsgyiban megy fel a hõd, akkor teljesen mindegy, hogy elhúzódott a ciklusod eleje. Kép Persze ha nagyon cikkcakkos a görbéd, akkor lehet, hogy anovulációs lesz valóban, - de úgy gondolom inkább pozitívan nézd.

Lányok! Valaki kérdezte Melindát! Jól van, egyre kismamásodik Kép Caldea pedig táppénzen van, és csak az e-mailjeihez jut hozzá.

ÚJÉVI babát ki szeretne? KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Jelentkezõk sorát kérem, mert most van az elõjegyzés!!!!!!! KépKép

Vanda
Vanda

Sziasztok!

Caldea tényleg táppénzen van, azért nem ir. Szombaton volt nálunk, jol van, akkor épp álmos volt. Még nem ölelgeti a WC kagylot, de egyszer már volt hányingere.

Képzeljétek, elmentem egy uj dokihoz, a másik korházba. Már mult héten irtam, hogy megprobálom, de akkor nagyon sokan voltak, nem tudtam kivárni. Szoval mpost végre bejutottam. Rögtön felküldött vérvételre, szerdán meg UH. Kedves volt, vidám, szimpatikus. És ingyen.
Szerintetek kellett volna fizetnem. Nekem eszembe se jutott, de a kolleganöim mondták, hogy lehet, hogy kellett volna. A régi dokihoz magánrendelésre jártam, ott egyértelmü volt, hogy fizetni kell, de egy megyei korházban, szakrendelésen?

Eni
Eni

Vanda!Kép

Igazad van,én nem vagyok elkeseredve,úgyis egyszer össze fog jönni nem? Kép
Szeretném magam elõjegyeztetni egy újjévi babára ha lehetKépKöszönömKépKépKépKép

Lányok!Kép
Közzületek nem jár senki a Budafoki rendelõbe Nõgyogyi bácsihoz??????

Alice
Alice

DorisKép
9 hónapja, hogy nem dolgozomKép , ami valóban nyugis, de már túlságosan is. Tavaly júliusban költöztünk külföldre, azóta pihizek, nem találtam állást. Még. Sebaj, mondta a párom, akkor indul a babaproject. Szóval azért nem panaszkodom, munkám akad bõvenKép Kép
Az utolsó munkahelyemet (a munkát is) (tel. üszi) nagyon szerettem, bár a meló nagyon húzós volt, én meg jó fáradt, de sikerélményem az voltKép
Lányok, bocsi a topikhoz nem passzoló témáért!
Akkor most visszatérek az eredetihez:
Nem tudja véletlenül valamelyikõtök, hogy mennyi folsavat lehet bekapni egy nap?
Elõre is köszi

Galuska

KépKép
galuska

Ja és még annyit szeretnék mondani hogy az én Húsvétom nem volt valami jó(ahoz képest olyan jó kedvem van ma)mert a párom vasárnap bulizott én pedig otthon ültem görcsök közepette,és majd meg haltam kínomban.
De én mondtam neki hogy menjen csak el nyúgodtan,mert ha én is elmentem volna akkor ott nyavajogtam volna hogy fáj a hasam,és nem akartam elrontani a hangulatot.

Alice
Alice

EniKép
Köszi az infot Caldeáról és pusziljuk Õket:Ö
Fizetés: Hát én az a "fizetõs" fajta vagyok de minden téren inkább fizetek csak ne érezzem, hogy tartozok...
VandaKép
Jó hogy itt vagy újra. Remélem a gyomorfájásod is elillan hamarosanKép Inkább hányingert kívánok Neked (bocsika) úgy kb. három hét múlvaKépKépKépJa, és szeretnék felíratkozni a Karácsonyi-babalistáraKép!!!
SienKép
Jó itt "talizni". Mi is elugrunk Röjtökre valamikor ha úgy alakulnak az itthoni körülményekKép Azért én nagyon örülnék, ha a héten túljutnál az inszemen... Jó kis karácsonyi ajándék lenneKépKép
LujzaKép
Ne szomizz, a természet néha "tréfát" üz velünk, de meglásd hamarosan valóra válik majd a vágyadKép
AliceKép
Jó egészséget mindenkinek a családodbanKép Jól begyakorolhatod a baba körüli teendõket aztán amikor Neked is meglesz a Picid, akkor már rutinos leszelKép

doris

GaluskaKép
Nem vagy könnyû helyzetben... Levelezhetnénk magában? Volna néhány kérdésem a dologgal kapcsolatbanKép A profilodban nincs megadva e-mail cím ezért ha a nevemre kattintasz látod a címem. Nem szeretném itt a topicot terhelni más témávalKép
A 3 mg-os folsavból napi 1 db-ot írt a tájékoztató ezért én annyit szedek + kétnaponta 1 db Elevitet.
AliceKép
Sajnálom, hogy görcsök gyötörtek, viszont a Párod mulathatott egy kicsit kedvéreKép

doris

Lujza!

Hurrá, itt!Kép

Bocsi, hogy magánban nem válaszoltam, a lányok mostanában itt is elég keveset látnak...
Olyan jó volt a höd, meg késett is...Kép
Ugyhogy nagyon esélyesnek találtalak! Még egyszer bocsi, ha esetleg felkeltettem a reményedet!
Többen emlegették már, hogy akkor változott meg a menzeszük viselhókedése (meg ugy az egész ciklusuk), amikor elkezdtek a babás kérdéssel foglalkozni. Biztos lehet igaza annak, aki a stresszt erös babaellenes motívumnak számítja.
Ugyhogy nyugi, minden gondod mondd el itt!Kép

Doris!

A ciklus elsö fele kedve szerint ugrálhat. Nagy általánosságban nem szokta elérni a 37 fokot, és nem megy a késöbbi minimum alá (ez se mindig igaz), és akár 3-4 tized fokokat is ugrálhat (aztán az is lehet, hogy napokig nem változik). Az biztos, hogy "jó" ciklus esetén az ov. után, ha felment, akkor már nem ugrál ennyire, max. 1-2 tizedet.

Azért nem fogom túleröltetni magamat! Minden munka önkéntes alapon volt, ha kellett, akkor pihentem! Csak azért a két férjnek ez elég sok munka lett volna: a szomszéddal közös a kertünk, ugyhogy minden "egyszerre" megy, a szomszédnönk meg már nagyon "mindenidös": csütörtökre van kiirva, már néhányszor azt hittük, hogy itt az idö, ezért ö természetesen semmit nem csinálhatott (nem akart az ünnepek alatt szülni).
Ma megyek dokihoz, remélem tényleg nem okoztam semmi bajt!KépKépKép

Móni!

Ezt már én is olvastam, de olyan hihetetlennek tünik (mármint a kevésbé vetélés). Föleg igy másodszorra rémültem meg egy kicsit... Igaz, lehet, hogy én rosszullétmentes alkat vagyok, mert amugy sem szoktam nagyon a vécécsészét ölelgetni (kivéve a múltkori kinait, de elötte nem is tudom milyen régen nemKép...), és a fiammal sem volt semmi bajom, pedig akkor a progihiánynak valószinü semmi esélye nem volt. (Akkoriban nem volt a menzesz elött trutyim, nem kellett gyógyszer a fogantatás érdekében).
A keksz állitólag jó ötlet, de aztán nehogy te is megrémülj, mert elmúlnak a rosszulléteid! Azoknak elöbb-utóbb el kell múlniuk!KépKépKép

Eni!

Ezzel én is mindig bajban vagyok!!! (Mármint az orvosnak való fizetéssel, hanem magán...)

Edelweiss!

Mél ment!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok, valaki átküldene nekem egy emilcim listát? gajdos@main.antszbar.hu a cimem. Kaptam valami tüneményeset, és szeretném átküldeni nektek. (különösen Alicenak, akit szintén elkerült a nyul)

Vagy csak aki akarja, annak küldöm, nekem mindegy, de nagyon ari.

Eni
Eni

BesztiKép
Köszi a választKép De jó, hogy a szomszédotoknál is jön a pici babaKép Így majd számíthattok egymásra ha szükség van segítségreKép Gondolom a Fiacskád örül a kertészkedésnek, itt a jó idõ, kint lehet a kertbenKép

doris

Sziasztok!Kép

Régóta érlelõdik bennem a gondolat, hogy nõgyógyit váltok (jelenlegi orvosom az Istvánban dr. Horváth Attila ).
Szakmailag kiváló orvosnak tartom, de emberileg??? Volt rá példa, hogy rávágtam a rendelõ ajtaját, mert annyira bunkó volt.
Az a helyzet, hogy elolvastam a Babanet idekapcsolodó topicjait, és most már totál megvagyok kavarodva..
Azért fordulok ide-hozzátok (mert itt legalább gyors választ is kapok)Kép. Szóval kellene egy jó orvos, aki emberileg is pozitívan áll az emberhez és azért megfizethetõ is.

Budai is lehet, mert a XI. kerületben a Fehérvári út környékén lakom.

Elõre is köszike

Ildi
hercegné

Lányok!Kép

Szonjáról van valami hírünk? Kíváncsi lennék az elsõ inszemes élményeire! Szonja! Ha itt vagy légyszi jelentkezz!Kép
Vanda, Doris!Kép Oké, jöhet az újévi babó, rádumáltatok!Kép
Eni!Kép Szerintem egy kórházban nem kell fizetni ezekért a vizsgálatokért. Az a helyzet, hogy én még kínosabbnak érzem azt a helyzetet, amikor zavartan próbálok a dokinak átadni valamennyi pénzt, amirõl gõzöm sincs, hogy sok-e vagy kevés, ha meg aztán el sem fogadja, akkor el tudnék süllyedni!

Pusz, Sien.

Pusz, Sien.
Sien

Doris!

Köszönöm átadom nekik ha beszélek velükKép

Tudod én már annyira rutinos vagyok,az elsõ babánál pl.nállam esett le a köldökcsonkja is én kezelgettem a drágámat,na meg a fürdetést is én végeztem.
Hú annyira picikék amikor megszületnek,de már nem félek megfogni õket.
Tehát mire én is szülök egy babát vagy kettõt legalább...Kép addigra már mindent fogok tudni.

Annyira Imádom õket,minden félretett dugi pénzemet rájuk költömKépde ez a normális szerintem.

Alice
Alice

Eni!

Nagyon váromKép

Az email címem megváltozott
mostantól aktuális

m.alice@freemail.hu

Alice
Alice

Moni, Beszti! Ez igy nem igaz hogy kisebb az eselye a vetelesre annak, aki rosszul van. Az igazsag az hogyha gyengulnek a terhessegi jelek (mellfeszulse, hanyinger), akkor esetleg gyanura adhat okot hogy nincs minden rendbenKép

Lottival mizujs??? Mar megvolt az eskuvo is, o meg eltunt szoren-szalan. keretik jeletkezni, vagy valaki adjon mar hirt rola!Kép

orsoly
orsoly

IldiKép

Nagyon tudnám neked ajánlani a Budafoki rendelõben,de van magánja is úgy tudom az a Fehérvári úton van valahol Dr.Holba Sándor-t.
Nagyon jó doki...
Alice

Reni!Kép

Rég nem hallottam felõlled,jelentkezz ha tudsz lécccciKép
Mi van veled?
Irjál nekünk valami jót Kép

Pusz
Alice
Alice

Lanykak!

Mar irtam Nektek hogy felfuggesztettuk a probalkozast (nagy-nagy banatomra!) toroljetek legyszi a tablazatbol!
Olyan rossz latni, hiszen akar igaz is lehetett volna...
Koszonom!
Timea (Miskolc)

Ja, es rengeteg pozitiv energia mindenkinek, olyan gyonyoru a tavasz!!!!!
Timea

Várom a cimeket! Vagy senki nem akar utohusvéti nyuszit?

Köszi a véleményeket fizetés témában. Én is ugy vagyok vele, hogy szivesen fizetek, ha attol érzem a megkülönböztetett figyelmet. De azt azért tulzásnak tartottam az elözö dokinál, hogy a vérvételt is a magánrendelöben csináltatta kemény pénzekért.
Majd alkalomadtán azért megbeszélem, hogy legyen a továbbiakban. Az egyébként nagyon szimpatikus volt az uj dokiban, hogy amikor felhivtam telefonon, hogy mennék hozzá, nem is emlitette, hogy magánrendelö..., hanem, hogy mikor rendel a korházban.
Eni

IldiKép
Én a Margit kh.-ba járokKép Kicsit messze van, de 9 éve ott kerültem egy nagyon jó orvos kezébe és most is Hozzá járok. Ha érdekelnek a részletek akkor magánban küldöm. Viszont Alice orvosa közelebb esik HozzádKép
EniKép
Mail mentKép
AliceKép
Megértem az örömödetKép
SienKép
Helyes-helyesKépKép

doris

Lujza,

nagyon érdekes, amit írtál. A Serophent a cisztára kellett szedned vagy a hormonokra? Bár ha mindig pontosan 28 napra jött meg, akkor a hormonokkal gondolom nem volt semmi baj. Az orvos mit mondott, miért nem sikerült eddig a bébi? A ciszta miatt? Sajnos semmi használható ötletem nincs, talán megkérdezhetnéd Erazmuszt a másik topicban, bár mostanában szegény elég elfoglalt lehet, mert csak ritkán válaszol. Én azért megkérdezném.

Vanda
én is jelentkezem a babalistára!Kép Kérlek vegyél fel!Kép

SienKép
Ha naponta 2 mm-t nõ a tüszõ, akkor péntekre ideális lesz, nem? Drukkolok Neked! Lehet, hogy ez a ciklusod kicsit hosszabb lenne, mint az elmúlt 2-3 és ezért nem volt még ovi. De ha lesz inszem, akkor már meg sem tudjuk soha, hogy ez a ciklusod, milyen hosszú lett volna!Kép Én nem is akarom tudni!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Alice, mail ment! Kép
Eni
Eni

Kedves AliceKép

Budafoki rendelõ merre található? Esetleg teszámot nem tudsz?

KösziKép

Ildi
hercegné

Kedves Doris!Kép

Küldtem egy mailtKép))

Ildi
hercegné

IldiKép
A Móricz Zs. körtérrõl 3-as busszal vagy 47-es villamossal elérheted. A tel.szám: 229-1777

doris

Hú de sokat írtatok! Ez annyi, hogy csak otthon birom majd elolvasni. Kezd alakulni a Zebrafarm, aki akarja megnézheti. Csöppet átalakítottam. KépKép
http://www.geocities.com/zebravaro

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris-nak teljesen igaza vanKépKépKép
A tel.szám is jó.

Pusz Alice
Alice

Lányok, aki rajta volt Doris emil listáján, annak ment a nyul Kép
Eni
Eni

Köszi Alice és DorisKépKépKépKép

Ildi

Azért várom a többiek hozzászólását isKépKépKép
hercegné

Eni!

Hát ez isteniKép pláne az elsõ tiszta keresztfiamKép

Köszönöm nagyon édesek

Alice
Alice

Sziasztok Lányok!

Ki az újabb babás?????

Nekem van egy kis hányingerem napközben meg este (reggel nincs). A cicim fáj egy kicsit. (a mellbimbóm nincs besötétdve).
Április 15-én uh. (alig várom)

Négy óráig itt leszek.

Hiányoztok ám.

Puszi:
Caldea
Caldea

Szia Caldea!

Hogyhogy bementél? A 1/2 5-össel jössz haza?
Eni
Eni

Zsuzsu!KépKöszi a bíztatást!Kép Remélem tényleg ez lesz életem leghosszabb ciklusa, mondjuk úgy 9 hónap!Kép
Caldea!Kép De jó újra "látni" téged. Gondolok majd rátok ápr.14-én, de ne izgulj, minden rendben lesz!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Bocsi!Kép14-én is gondolok rátok, de 15-én is!!!!

Sien
Sien

Eni!

Csak este megyek haza.
Voltam a háziorvosnál és behoztam a tp papírt.

Sien!

Köszi.
Caldea

Sien!

KösziKépHogy stimuláltak az inszemre? Drukkolok neked, hogy minden sikerüljön.

Edi!

Nálatok lombik lesz ugye? Stimulálás elindult már?

Marcsi
Marcsi

CaldeaKép
Szia-sziaKép Jó, hogy itt vagy! Sokat gondolok ám RátokKép Nagyon vigyázz MagatokraKép

doris

EdelweissKépKépKép

Óriási nagy gratula! Te egy zseni vagy!
Annyira jó a zebrafarm, hogy csak ámulok és bámulok. A múltkor írtam, hogy Te egy igazi profi web-oldal készítõ vagy, de most felmerült a gyanu bennem, hogy nem csak hobbiból, hanem tényleg az vagy!KépKépKépUgye az a foglalkozásod? Nagyon szép a nyitó oldal szövege is. Gratulálok.

A görbék nagyon jók. Tudod, nekem ez a hõmérséklet a mániám, ezért különösen tetszett.
Nagyon jó témák vannak, a linkek is jók.

Ha szükség van segítségre, én szívesen elvállalom, hogy írok a gyógyteákról. Na meg ott van Doris receptje is.
A hõmérsékletem méréséhez én csináltam magamnak egy excel táblát (a mintát egy könyvbõl vettem), ha gondolod, szívesen rendelkezésre bocsátom, mint "formanyomtatványt".

Még egyszer nagyon gratulálok. Az a legjobb ebben a zebrafarmban, hogy tényleg azok a témák vannak ott, amik a legjobban érdekelnek minket.Kép

Sokszor puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Lányok!

Milyen az, ha valaki felfázik?
És mitöl lehet felfázni?
Kb. 4-5 nappal ezelött nagyon gyakori pisilési ingerem volt, de én ráfogtam a babásságra, viszont 2 napja elmúlt. Akkor most lehet, hogy felfáztam?

Orsoly!

Én nem tudom, hogy mi az igaz, de ezt olvastam:
"Megemlíthetö az a tapasztalat, hogy a terhesség korai szakaszában hányingerrel küzdö nök körében ritkább a vetélés. Természetesen az ellenkezöje nem igaz, tehát az, hogy kiknek nincs hányingere, azoknál nagyobb a vetélés veszélye. Az orvosok általános véleménye, hogy ha a terhesnek az elsö három hónapban gyakran van hányingere, akkor a terhessége stabil és megfelelöen fejlödik."

Ettöl persze neked is igazad van, hogy a terhességi tünetek megszünése a korai idöszakban nem csak jó lehet.

Lottinak már tényleg megvolt az esküvöje? (Tudom, idö szerint igen, de nagyon régen jelentkezett! Milyen volt vajon?)

Caldea!

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Alice,
A húgod a bocitejet komolyan gondolja a 3 hetes babának?
Eü. tanulmányaimból úgy tudom tilos a kisbabáknak bocitejet bármilyen formában adni! Komoly problémákat okozhat! Biztos, hogy jól tudod? A tea sem túl jó, ráadásul nem is laktató.

Van a gyógyszertárakban az ilyen esetekre kapható tejpor készítmény. Inkább azt adja a hugicád a babának.

Puszi Mindenkinek
Moni
mj

Lányok!

Képzeljétek el, hogy a babneten van egy szülés kalkulátor. Miután babás lettem beírtam az utolsó menzesz idejét, ezután kiírja a szülés várható idõpontját és a fogamzás idejét.!! Egy nõ úgy tudom kb. 2-3 napig fogamzóképes, de itt csak egy dátum szerepel mint fogamzási idõpont.
Ez a dátum nekem febr. 26. volt. És lássatok csodát ez a baba véletlenül akkor "készült". (onnan tudom ,mert elõzõ nap voltunk a lombik megbeszélesen és elõzõ héten meg hiszteroszkópián voltam.

Próbáljátok ki, fõleg akinél lassúak a spermák.

Caldea
Caldea

Szia Marcsi!Kép Eddig csak Closti-val stimuláltak, hogy mi lesz ezután azt még nem tudom. A dokim pedzegetett még valami tüszõrepesztõ szurit is, ha szükség lesz rá. Talán pénteken már okosabb leszek. Nálatok most mi a következõ lépés?

Pusz, Sien.
Sien

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: