A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Nincs jó hangulatom sajnos.

Stella!
"A" és "B" magzat azt jelenti, hogy melyik a domináns, a nagyobb. Tankönyvileg nevezik így, hogy meg tudják őket különböztetni. Ha megszületnek majd, akkor ezt te is észre fogod venni, hogy „A” dominánsabb lesz. Gratu hozzájuk. Nagyon édesek lehettek a babák. Azért nagyságot tudsz mondani nekünk?

Juca!
A Baross utcába jártam nőgyogyó gyakorlatra. Melyik doki volt, akivel a párbeszéd zajlott?
Bár legalább 4-5 tippem van.

Annácska!
Szép a pocid.

Nem tudok többet írni....

NárcóKép

Kép
narco

Nárcisz
Mi a baj? Nem tudunk segíteni?

Tündi
Vendég

Unique!

És mit szólnak az ismerősök? Vagy nem jelentetted be, hanem szépen lassan mindenki rájött/rájön? Furi érzés lehet a nyilvánosság.. Kép

Ja, a pecsételésem nagyon gyenge és mindig kb. 1 héttel menzi előtt jön. Aztán elmúlik kb. 1 napra és aztán szokott megjönni. Már eléggé beállt ez a menetrend. Bár egy kicsit azért még reménykedem.. Kép

Wish!
Én is észrevettem, hogy legfelül vagy, hajrá!! Legyen a nincs tünet a tünet!!

Virág Kép
Sajnálom én is. Egy kis szünet tényleg akár jót is tehet. Bár én utálnám, ha nekem ezt mondanák....
Fel a fejjel és néha nézz azért be hozzánk. Kép

Tündi!
Akkor ketten szabályt teremtünk. Kép

Kati!
Tök jó olvasni, hogy így be vagy indulva Kép Kép

Junko, Tündi!
Köszi, végül vérző szívvel, de rábeszéltem tesómat, hogy ez nem neki való. Csak mikor a többik arról beszéltek, hogy bemennek és mindenki őket tapsolja, meg beülnek a színes székekbe, meg kapnak érte pénzt, amiből feltölthetik a mobiljukat, meg utána kapok autogramot, akkor azért megszakadt a szívem. Kép
De akkor is tudom, hogy jól döntöttünk Kép

Nárcisz!
Ne légy bús! Remélem, csak pillanatnyi rosszkedv. Az enyém hellyel-közzel helyreállt.

Puszi:
réka
Vendég

Tündi,Réka!
Köszönöm, hogy figyeltek rám. Sajnos nem tudtok segíteni, igazából emberekben csalódtam, és újra kell értékelnem a helyzetet. Semmi komoly, csak fáradt is vagyok.

www.flogi.fw.hu
Nem tudom már ki mondta, hogy nem tudja megnézni a képeket. Állítólag operával nem megy, csak explorerrel, mert csak az tudja elindítani a hivatkozásokat. Ki érti ezt...

Puszi

Kép
narco

Nárcisz!

Örülök, hogy semmi komoly.
Én nem tudtam kinyitni weblapodat, de már sikerült. Igen Firefox-al próbáltam először, de aztán Explorer-el ment.

Nagyon jók az esküvői képek! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!
Köszi

Kép
narco

Sziasztok!

WishKép
te ne izgulj, én minden tünetet elcsentem előled, de nemsokára visszakapod!Kép

Narco!Kép
Nem tudom a nevét, nem jegyeztem meg, az sem biztos, hogy elolvasta,. Kb. 30-as magas szőkés, vagy világosbarna, helyes, csak rém bunkesz. Nagyon szép szemei voltak, és nagyon szabályos arca.

Duddu!

Progi kezelés nem nagy macera. Amikor szájon át szedtem, akkor én szédelegtem, mint NARCOsKép, de a hüvelykapszulánál ez nincs. Kell a tiszta budi, a munkahelyen sem árt! Más semmi extra, de jövő hét kedden mindent megtudsz. Ha valami nem világos, kérdezd meg. Nekem még most is bajom van azzal, hogy 27. nap után hagyjam abba, és azzal is, hogy a 17-en kezdjem, mert mint utóbb kiderült nekem később volt a pé. Késleltetheti a menzit, de nekem a fertility barátom megmondta, hogy nálam ha törött, ha szakadt, napra pontosan megjött, mert az ovuláció utáni 14. napon beköszöntött piri függetlenül, hogy hány napos volt a ciklus, és függetlenül, hogy mikor kezdtem szedni az utrót. Ez érdekes.

Unique babe!

Köszi a mailt, na ez mán döfi, köv. alkalommal majd világosíthattok is, pl. elhúzhatjátok a függönytKép. Nem értem a fejcenzúra dolgot, szerintem minden a legnagyobb rendben vanKép Én is küldök képet, csak Kofa ma szeánszol, én meg ki sem nyitom a gépet, mert ő a szaki. Most egyébként laposabb a hasam, mint mondjuk két hete, biztosan azért, mert érzi, hogy le akarjuk fotózniKép, De mint már említettem, nekem a nettóm is akkora volt, mint másnak a 3 hónapos bruttójaKép

Most ennyi voltam.

Mindenkinek nagyon szép, és pihentető hétvégét kívánok!
Akinek nem írtam bocs, de önző módon most csak horkolok egyet. Vígasztaljon mindenkit, hogy amikor olvasgatok, akkor lélekben válaszolgatok is, ezt bizti érzitek. Ja és vannak kedvezményezettek: Annácska, Wish és Móni
(meg Eszter a szövegeiért, meg Seszi csak úgy, mert poppant szimpi, meg a többiek, akik már igazi csipet csapat szőröstül bőröstülKép

Na horrrrrr

Juca
Aki fölött már megint ipponnal győzött a kis egycentis stöpszliKép

tjuca

Juca!
Köszi!
De pont az a jó, nem? Mármint hogy ovuláció után 14. napra mindig megjött. Vagy mi az érdekes?

Lehet, hogy nekem is horkantanom kellene egyet, mert nem fogom fel, amit írsz.
Kedden persze, mindent megkérdezek, köszi!

Szép álmokat! Kép
dudu
Vendég

Dido!
Jelentkezz majd a doki után! Kép
Bár én csak késő este fogom tudni elolvasni.

réka
Vendég

Dudu!
Szerintem is jól döntöttetek, a Bátyód pedig majd elfelejti lassan Kép

Kati!
Akkor hajrá. Kép Örülök, hogy a hormonjaiddal nem volt bajt.
Ez azt jelenti, hogy már eddig is szedtél a cukor szintedre gyógyszert?

Nekem sajna nincsenek jó híreim. Voltunk a nőgyógyásznál, és ő azt mondta, hogy jó lenne megvárni azt a három rendes ciklust Kép ami még 2 normális ciklus megvárását jelenti Kép Azért mennem kell a következő hónapban a 19. 21. és 23. napon progeszteront és prolactint nézetni és utána majd meglátjuk. Szóval mi még továbbra is csak gyakorló üzemmódban maradunk KépKépKép Így nem lesz a fa alatt mégsem zebra Kép

dido

dido
dido

Sziasztok!

Sajnálom, de most csak ezt az oldalt olvasgattam, így a tegnapi nap kimaradt! BEHOZOM ÍGÉREM, de ahogy Juca is mondja, kicsi a bors, de nagyon ott van harcművészetben!Kép

Dido!
Sajnos én biztosan nem tudok neked segíteni szakdoli ügyben, de remélem megtalálod az "igazit"!Kép
Hülye kérdez hülyeséget!!! MIért kell megvárni az "IDÕT"? Azt hiszem megint lemaradtam! Ne haragudj!!!!!

Unique!
No nem, írni nem írtad egy ideje, hogy tagadod, de (habár lehet, hogy a hiba az én készülékemben) azt sem olvastam, hogfy bejelentetted. Már családon kívül. Akkor most mi van????Kép
Énis pocifejjelképet!!!!!
Perzse, mert engem mindig kihagytok!Kép
Hüpp!Kép

Juca!
Jót szundisztál?
Én is érzem sokszor, hogy ha most nem lehet, akkor összedől ég és föld, de amikor emberem sokáig és a két lurkó nem egyeztette az időpontot... JAJJJAJAJJJ! Mintha egy levél Zirteket benyaltam volna és még egy pohár vöröd szárazat is utána küldtem volna! De csemetém gondoskodik róla, hogy tesónak ne legyen igaza. Gyorsan csinál olyan piruetteket a kanapén, amitől jobban égnek áll a bundám, mint Tina Turner tupírja! Egy szóval (ami persze többKép) a gyerekek elvannak!Kép Csak egyenlőre közéjük vagyok ékelődve!Kép
Köszi a társasági tagságit!Kép

Monyó!
Nem gondolod, hogy nem az számít ezidőtájt, hogy hány, hanem hogy legalább az első(k)?
Papád hogy van?

Wish?
És a székrekedés az smafu????
Na megállj! Holnaptól rád uszítom rókáékat!Kép
Egyébként minden OK?

Kati!
Nagyon tetszik a hangulatod!!!Kép Olyan ragadós!Kép
Ezek szerint diabeteses vagy? Vagy nem de most egy kicsit igen? Már csak azért, hogy eddig nem volt ez ügyben lépés, ha jól emlékszem, bár kezdem hitem veszteni a memóriámban!

Duddu!
Ugye írtál beszámolót, csak én nem olvastam?!!! Kezdjem el holnap keresni?

Narco!
Remélem nem lelkileg fontos emberek voltak, "csak" kollégák! Nem mintha rövid távon jobb lenne, de jóval kiheverhetőbb! Szerintem.
Még nem volt alkalmam a képeket megnézegetni, de igyekszem!
Megtennéd, hogy mailben elküldöd a címet, hogy ne kelljen újra legépeltetnem veled x idő múlva?
Az az igazság, hogy elég vegyesen vagyok, és sokszor nincs türelmem böngészni. Célirányosan babanet és citromail, aztán kikapcs. Viszont nagyon érdekelne ám!!!Kép

Virág!
Kép

Most van végem, megint a cecelegyem győzött!
Jó éjszakát neketek!
Bocsánat, akinek nem írtam, de majd holnap talán több időt kapok Hagymácska zsarnokinától!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jaj Dido! Kép
Ezt igazán sajnálom. Pedig jóhírekre számítva kukkantyottam be!
Korábban is volt gondod a prolaktinnal meg a progival, hogy megnézik? Vagy esetleg az lehetett anno az oka a gondoknak?

Remélem, azért nem vagytok nagyon szomorúak!!
Küldök majd mail-t, de nekem nem kell ahhoz babó, hogy darabokra essek szét és ez a hétvégén sem lesz máshogy... Kép

Eszter!
Majd ledőlök a székről a dumádtól. Kép
Annyira még nem tudtál kimaradni, hogy lemaradj a beszámolómról... Kép
És tőled fejes-pocis képet mikor kapunk?

No egye fene, íme:
Szóval először Lendván jártunk, a magyar-szlovén határ túloldalán. Egy szőlődombok közötti panzióban aludtunk, családias, fullos berendezéssel, gyönyörű kilátással fillérekért. Olyan reggelit kaptunk, hogy a Babanet tali összes tagjának jutott volna egy-két falat belőle:

a kilátás:
Kép

szobarészlet csak a hangulat kedvéért:
Kép

Ez annyira bejött, hogy Szilveszterezni is valószínűleg itt fogunk. Kép

Következő napon, irány a hegyek közé! Ez már a Bohinj tó környéke az Alpok lábainál:
Kép

És amikor már azt hiszed, hogy ott vagy,...............................De megérte felmászni:
még hátravan 520 lépcsőfok:
Kép........................Kép

Itt két napot csak kirándultunk, császkáltunk, fotóztunk, napoztunk, megfagytunk. Kép Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a környéket. Minden évszakban megtalálni a szépségét. Itt a szállások kicsit gagyik, de kit érdekel ilyen hegyek között.

Ja és a kedvenc fotónk:
Kép
(eredeti méretben az albumomban)

Röviden ezt sikerült, ha valaki elmenne errefelé, szívesen mesélek még többet is!

Kicsit hosszú lett, de képek nélkül mit sem érne az egész. Kép Kép Később teszek majd az albumba is párat.

Jó éjt!
réka
Vendég

Sziasztok!

Igen, eddig is szedtem a vércukorszintemre gyógyszert, de nem jót. a doktornő azt mondta, hogy a Mercformint szokták írni a menstruációs ciklus beállítására is. De mivel nekem az egyre rendszertelenebb, mást bogyót kéne kapnom.
De mivel terhesség alatt nem lehet gyógyszert szedni, a lehető legjobb megoldás most az inzulin. Nem ingadozna, legalább is felfelé a cukor, így már hamar tudna segíteni a doki baba ügyben.

Anyukám 9 éve szúrja magát, legjobb esetben 10 hónapot én is kibírok. Mindent a cél érdekében!!!

Jól mondta azt hiszem Tündi, hogy ennél nagyobb probléma ne legyen sose!!!

Jó hétvégét mindenkinek

Kati
Vendég

RékaKép
Nagyon szép helyen voltatokKép
A szállást innen foglaltátok, vagy csak úgy odamentetek?

wish

Sziasztok!

Juca!
A mensi a ov után mindig 14. napra jön, mert addig él a sárgatest, ami termeli a progeszteront. Mensi előtt ez esik le. Hajrá.

Eszter!
Amikor időd van, akkor nyugodtan szól és leírom kb 5 másodperc alatt. Másrész így a többiekkel is újra megoszthatom. Kép

Kati!
Ha kíváncsi vagy a szakmai hátterére a diabetesnek a terhességban, akkor csak szólj, és írok pár dolgot. pl: miért kell inzulin, és nem lehet mercformin terhességben.

Nárcó

Kép
narco

Narco!Kép

Hát persze hogy érdekel!

Egy keveset én is tudok, még az érdekelne, hogy utána nem kell inzulinon maradnom, jól tudom?

Kati
Vendég

Sziasztok!

DidoKép

No szonty léci! Tudom, hogy ez a plusz két normális ciklus olyan hosszúnak tűnik, DE hihetetlen normálisnak tűnik az orvosod.
Inkább most húzzatok rá egy kicsivel több időt, de tuti biztosra mentek. Én nagyon örültem volna annak idején, ha így áll hozzánk a doki, és nem bocsájtkozik jóslatokba. Ha meg minden rendben, rádül a szupernyugalom, és nagyon hamar jön a gólya, húsvétkor már jelenthetitek is be a nagy hírtKép

Duddu!Kép

Nagyon szép helyen jártatok, most részben sárga vagyok, részben vízihullaárnyalatúKép Nagyon jók a képek. Mi pont most beszéltünk arról, hogy valamikor februárban vagy márciusban még egy kicsit kirúgunk a hámból, bár én azért egy kicsit melegebb programra szavazok! Nagyon nagy kedvet csináltál Szlovéniához!

Eszter!Kép

Látom Hagymácska is nagy harcművész, üdv a klubbanKép, bár te egy hős vagy, mert neked még van kint két pasi, nekem csak egyKép

Wish!Kép

Mikor tesztelsz????? Én már annyira izgulok. Pedig nem szoktam, de most nagyon. Kb. mintha én várnék az eredményre, úgyhogy mindent bele!

Juca

tjuca

Narco!

Köszi, nekem most egy darabig nem jön meg!Kép
Én csak azt írtam, hogy a progi utánpótlás pont ezért hosszabbíthatja a ciklust, mert ugye nem esik a progeszteronszint, de nálam nem tette. Mindig halál pontosan a 14. nap után jött piri, ha ettem progit, ha nem.

Juca

tjuca

JUca!
Tudok a babádról, csak gondoltam érdekel a dolog. Mit csinál a kis lurkó?

Kati!
A Merckformin azzal éri el a vércukorcsükkentést, hogy csökkenti a bélből a glukoz felszívódásáat, növeli a vázizmokon az inzulinreceptorok számát, és a májban a cukorbontást serkenti. Igazából a hatásmechanizmusát nem ismerik. Ha a bélből csökken a felszívódás, akkor a véredben lévő cukor nem lenne elég a babának. Ha viszont magasabb a vércukor, akkor a babák 4 kiló fölött is lehetnek születéskor, ami ugye problémás. A merckformint, és egyéb gyógyszert sem szabad egyébként szedni terhesség alatt, mert nincsenek erre az esetre bevizsgálva.

A terhesség után a szoptatás alatt szerintem inzulinon kell, az előbb leírt okokból is. Utána visszatérhetsz Mercforminra, amit nagyon dícsérnek egyébként.

Remélem kielégítő volt a válasz: Nárcó

Kép
narco

Narco!Kép

Nagyon aranyos vagy, köszönöm, kielégítő volt a válaszod.
Ennyire tudományosan nem tudtam semmit erről a dologról, de ha csak ennyin múlik, nevetve kibírom.

Megkérdezhetem, hogy te miért tudod ennyire a részleteket? Ezen a területen dolgozol?

Puszi, Kati
Vendég

Kati Kép

Orvos vagyok, úgyhogy bármikor kérdezhetsz bármit.
A bejelentkező ablaknál kérhetsz sorszámot, majd a nővér szólít Kép

Nárcó

Kép
narco

Esetleg a Szabolcs utcai kórházban dolgozol?

Jövő héten megyek oda, jó lenne ha tudnál egy jó orvost ajánlani. Bár ez nem lenne etikus...

Köszi az infokat

Kati
Vendég

dr krammer jó fej.
gilingalang

Gyógyszergyárnál dolgozom, nem mentem el praktizálni.
A Szabolcs utca mellett lakom, de nincs ismerősöm, nem tudok neked mit mondani.

Nárcó

Kép
narco

kati
a krammert tudom ajánlani még fiatal jóképűés kedves.ha ragaszkodsz a szabolcs u.hoz
gilingalang

Wish!
A gyengécske bohinj-i szállást Interneten foglaltuk, de azt nem ajánlom annyira.
A lendvait pedig a programszervezőnk szerezte. Azt viszont, aki arra jár, próbálja ki.

Hogy bírod? Gondolok rád! Kép

Juca!
Hááát, akkortájt meleg az nem lesz. Bár március felé talán... Szólj, ha info kell!
Remélem a színed már mondjuk pirospozsgás, vagy valami hasonló Kép

réka
Vendég

Sziasztok!
A Babát szeretnék topicból kukkantottam be, éslátom többen küzdetek hasonló problémával mint mi. Nekem már van 2 gyerkőcöm egy 9 és egy 4 éves. Márc.óta szeretnénk a 3.-at, de nem akar összejönni. Velem minden ok, a férjemnek lett kevés a spermaszáma, 2-3 millió. Itt többen írtatok hasonlóról, olyna is aki már babát vár. Stella és Unique ha jól emlékszem. Megkérdezhetem, hogy spontán sikerült a baba vagy inszem vagy lombik? Mennyi volt a spermaszámotok? És ha javult akkor mennyit? És mi hatására? Férjem már 2 hónapja szedi a Maca Vibet, a C vit. és az E vit.-t. De semmi. Mondjuk a közeljövőben néznek neki ismét számot.

moni

Szia Moni!

Üdv csapatbanKép Uniquenál nem a spermaszámmal volt a baj, hanem nem éltek csak egy napig, meg Unique oldalán akadtak kisebb gondok, de a baba spontán jött, mert megijedt, hogy az anyja inszemre készült és valszeg olyan kis szégyenlős. A többiek biztosan tudnak majd segíteni.

Duddu! Narco!

Köszi kérdéseteket. A színem elég standard, mert mindig 50% hogy hányok, de eddig majdnem mindig megúsztam. Nagyon sok jó tanácsot kaptam, most kísérletezgetek, és majd elárulom a tutit. Ehyelőre a jeges cuccok jók, a többi csak mondjuk percekig. Amúgy jól vagyok, és tényleg egyre kisebb a hasam. ???? Este puffad, de nem annyira mint az elején.
Tegnap voltunk moziban a Lopakodó lelkeket néztük meg. Nekem nagyon tetszett. Előtte meg voltunk a Szlovák étteremben, és egy akkora pincér szolgált fel, mint egy tátrai barnamedve. Leves nagyon bejött, a másodikat szinte csak megszagoltam, fincsi volt, csak nem csúszott le. A pincér nézte, hogy miért nem eszek, és már majdnem ajánlott mást, mikor kinyögtem, hogy fincsi, csak egy picit túlvállaltam magam. Persze amint kijöttünk egyből zöldre váltottam, ezért bemenekültünk a Westendbe, mert ott van budiKép Tök jó, amikor megszületik a gyerek, akkor is ezek a fontosak, hol van budi, hol lehet tisztába tenni, most meg edzünkKép A filmen végig azon spekuláltam, hogy menekülhetek ki, ha jön a róka, mert egy bazi nagy terem hátsó sorának közepén ültünk. Bár ha vészhelyzet lett volna, úgyis engedtek volna, lehet, hogy még segítettek is volna (ezt nem tudom hogy kell írni, biztosan nem így), ha valaki kap tőlem egy kis ajitKép

Na most lépek, nemsokára megyünk, és apuval is közöljük a nagy hírt. Mondtam is Kofának, hogy tartalékolok egy olyan megjegyzést, hogy
Na Pisti ugye bejött a tökmag!Kép

Juca
7+3

tjuca

Sziasztok!

Végülis leírom, hogy miért voltam szomorú, hogy mindegyikőnk okuljon belőle.

Szóval 3 hónapja már nem szedek Fogit, hogy bármikor elkezdhessük. Nem tudatoan kezdtük el, csak valahogy így sikerült egyszer. Nekem mindig pontosan jött a mensi a 27. nap estéjére. Most nem akart megjönni. Baromi hányingerem volt rohamokban a 28. naptól. A 28. nap délutánján teszteltem egyet próbából délután. Azt írták a tesztre, hogy 5 percet ki kell várni, én 3 perc után felhúztam magamat a negatív eredményen, így a kukában landolt a dolog. Elmentem a párom elé, és közöltem a negatív hírt. Semmi különös nem volt, csak egy kicsit elszomorodtunk, hiszen bele sem vágtunk igazán. Hazamentünk 1-2 óra után és megmutattam neki a tesztet, hogy lásson ilyet is. Erre azt vettük észre, hogy egészen halványan megvan a 2. csík. Nem tudtuk eldönteni, hogy káprázik-e a szemünk, vagy tényleg ott van. Elrohantunk egy másodikért. Az már egy Discoveri volt. Na az annyira halvány lett, hogy megint ott álltunk, hogy nem tudtuk ott van-e a csík. Mindenesetre az elsőre az volt írva, hogy az 5 perc után hamis lehet az eredmény, mert beoxidálódik. Gondoltam biztosan ez volt. Kísérletképpen a 3. napon belemártottam a használt tesztet egy első vizeletbe, majd a cicám begórta a mosógép alá napközben.Nem akart megjönni a 4. napon sem, így vettem még egyet, amin már halványan sem látszott semmi pozitivitás. Majd kikerült a mosógép alól a másik, amin határozottan megvolt a 2. csík. Na felhívtam a barátnőmat, hogy ilyenkor mi van, azt mondta, hogy kórház, hátha megultrahangoznak. Bemerészkedtem szombaton este az ügyeletere, és tanácsot kértem. Megmutattam a teszteket. Azt mondta a doki, hogy valszeg. elindult egy beágyaódás, de meghalt, és nem fog tovább élni. Ma reggelre meg is jött.

Tanulság:
-nem szabad túl korán tesztelni, mert nagy reményekhez és csalódásokhoz vezethet.
-tesztek megtartják a pozitív és negatív eredményüket az ablakukon hosszabb idő után is.
-használt tesztet is fel lehet használni.

Nagyon sokat sírtam a negatív teszt estéjén. De azt hiszem, hogy legalább abban biztos lehetek, hogy a dolog eljut a beágyazódásig.

Ez az én kis történetem: Nárcó

Kép
narco

narco velem ugyanae tortent.

2 halvanycsikos utan vartunk.Kb egy hetre ra megjott.Pont azon a napon amikor tesztelni akartunk.
Elokapartam en is egy negativ hasznalt tesztet amit meg regebben pakoltam oda.azon is megjelent a halvany csik.
Akkor nalam is ez lehetet a dolog?mert akkor mi sem ertettuk mi van.

Kép
monyoka

Narco, az hogy elkezd beágyazódni a baba, de nem sikerül megkapaszkodnia, az teljesen általános dolog. Sok ember észre sem veszi, mert nem is tesztel. Nagyon sokszor amikor valakinek késik a mensije, akkor pont ez történik. Velem is előfordult már szerintem kb. fél éve, a mindig max. 27 napos ciklusaim (ami mostanában inkább 24-25), az egyik hónapban 30 naposra sikeredett. Én szinte biztos vagyok benne, hogy akkor volt ott valaki.

Egy negatív teszttől nem szabad elkeseredni, főleg hogy ez volt az első hónap!!!! Amit te is írtál, annak kell örülni, hogy talán tényleg volt ott valaki, mert akkor az azt jelenti, hogy nálad is megvolt a peteérés, és párod is rendben volt.
A következő ciklusban talán majd jobban kapaszkodik, és akkor nem lesz gond!!!

Egyébként ebben a ciklusban én már megint elkezdtem reménykedni (ilyenkor utálom a lényemet, mert szinte nem tudok másra gondolni).
13. napon még volt tüszőm, ami a későbbi UH szerint szépen meg is repedt, aztán a 20. napon elkezdtem barnázni, meg volt még a 21.-en is, aztán tegnap a 22.-en meg semmi. Ha bele akarnám mesélni a dolgokat magamnak, akkor ez akár beágyazódáshoz kapcsolódó pötyögés is lehetne... Egyenlőre azért inkább a mensit várom, hogy ne legyen túl nagy a csalódás. Viszont barnázás kezdetéhez számítva 3 nap múlva nekem mindig megjött eddig (kivétel a 30 napos ciklusom, ott vagy 5-6 napig barnáztam előtte), szóval ma lenne várható.

Azért ha ma nem jön meg, és holnap még magas lesz a hőm (ma 37.0) volt, akkor lehet hogy tesztelek egyet, hogy tudjak szólni a dokimnak.

De ez egyenlőre csak álom, mindig amikor elterveztem, hogy előveszem a teszteket, addigra megjött. Nekem 1 év alatt összesen abban az 1 ciklusban sikerült a tesztig eljutnom, szóval az esély nem túl nagy...

Azért úgy érzem, hogy messze még a holnap reggel....

Annácska, barátnőméknél úgy tűnik minden rendben van. A legutóbbi UH szerint nincs semmi baja a gyerkőcnek. Remélem ti is mihamarabb megkapjátok a jó eredményt!

Dorka

Kép
szdorka

Dorka!
Tudom, hogy átlagos dolog, de én mégis nagyon sírtam egy napig utána. A nőgyogyó könyvben oldalakat regélnek róla, de amikor a nőval esik meg, az a legdurvább.Kép

Nárcó

Kép
narco

Szia Lányok!

Úgy látom, sokan járunk egy cipőben. Én is másodszor élem most meg azt, hogy valószínűleg van/volt ott valaki, de nem akar még maradni. Legalább többen vagyunk, s így nem kell azt hinnem, hogy beképzeltem az egészet.

Ebben a hónapban is volt egy-két nap, kb. a 22. cn körül (15. cn-on volt pé-m) mikor a melleim duzzadtak, fájtak és a hasam nem fájt, csak úgy éreztem, mintha zajlana ott valami, mint mensi előtt. Viszont a 24. cn-tól kezdődött a szokásos "barnaság", azóta egyre erősebb. Érdekes, hogy a melleim maradtak nagyobbak, csak nem igazán fáj (feszül). Szóval csöppnyi remény bennem is van, de igazából ma már megbeszéltem magammal, hogy nem szabad reménykednem.
Kedden megyek dokihoz, gondoltam, tesztelek előtte, de megbeszéltük a párommal is, hogy fölösleges lenne. Narco sztorija után meg méginkább biztos vagyok benne, hogy jól döntöttünk. Egyenlőre... Kép

Nárcisz!
Egyetértek abban, hogy hiába tök természetes és előfordul ez a dolog sokszor, sok nőnél; de ha utólag rájössz, nagyon szomorú leszel Kép De azért azt tényleg jó tudni, hogy legalább eddig eljutunk, nem?

Dorka!
Biztos már írtad, de nem tudom, hogy nektek miért kell inszem? Ha nem érzel túl tolakodónak, leírod? Akkor neked még lehet drukkolni, igaz? Bár nekem szokott olyan lenni, hogy abbamarad a barna és rá 1-2 napra jön csak meg, de ezzel nem kedvedet akarom venni, csak leírom a tapasztalatomat.

Juca!
Hogy sikerült a bejelentés?
Most azért kicsit irigyellek, de nem sokáig... Kép

Junko!
Mizú' a házzal?

Puszi:
réka
Vendég

Nárcisz!
Szóval én örülök, hogy leírtad, mert tudom, hogy sosem vagyunk egyedül.
Azért már jobban van, ugye? Kép

réka
Vendég

Duddu, párom eredményei miatt kell inszem. Sajnos nem túl jók, de sikerülhet őket olyan állapotba hozni, hogy az inszemre jók lehetnek.
Előtte azonban még hátravan a HSG, ha azon kiderülne, hogy esetleg el vannak záródva, akkor viszont csak lombik.

Próbálom nem nagyon beleélni magam, hogy most esetleg összejött a dolog, de sajna egyre nehezebben megy. Az mondjuk szerencses nalam, hogy en nem nagyon szoktam elkenodni amikor megjon, mert azert az eszemmel tudom, hogy nem sok az esely a pozitiv tesztre. Inkabb a HSG-t varom, hogy ott majd ne legyen gond.

Kép
szdorka

Sziasztok!
Narco!
Szeretnék én is feltenni egy kérdést. Voltam a háziorvosnál, hogy vérvételt kérjek, mert úgy előjöttek egy ideje, főleg, mióta nem szedem a fogit, a pattanásaim, hogy szerettem volna vérvizsgálatból valamit megtudni. Azt mondta, itt Esztergomban nem tudnak olyan speckó vizsgálatot csinálni, de megnézné a pajzsmirigyet, vasat, vércukrot. Az eredmény megvan, holnap vagy szerdán viszem vissza a dokinak. Azt azért látom, hogy a 3rd Gen.TSH magasabb a ref. értéknél:6.919uIU/ml a 0.3-5.000 helyett. Utánaolvastam a neten, ha alulműködik a pajzsmirigyem, ezek szerint, akkor az tényleg befolyásolja a termékenységet? Mi a véleményed erről?
Köszi előre is!
Duddu!
Szép helyen voltatok!
Juca!
Jobbulást kívánok!
Bogi
dbogica

Tündi!
Légyszi javíts 2.cn. Nem tudom, miért elég hamar jött meg, 23.napra.
Bogi
dbogica

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:25-kor.
seszi

Szia Seszi!
De jó, hogy itt vagy! Már rég olvastalak.
És mindig olyan pozitív vagy! Õőőrület Kép
Köszi!

Igen-igen feltöltődtünk, de akkor még jobban reménykedtünk, mint mostanság, de ezek csak pillanatnyi megingások. Viszont párom nagyon ráérzett már, hogy hogyan is kezeljen ilyenkor és ezért hamar tud általában segíteni rajtam. Kép Meg sokszor látom rajta is, hogy nem örül pirinek és ilyenkor átfordul kicsit az egész... Kép

Dorka!
Olyan jó olvasni, hogy neked is ilyen példás a hozzáállásod! Így a HSG-vel egyszerűen nem lehet gond.

Bogi!
Sajnálom, hogy megjött. Kép
Én is kíváncsi vagyok az eredményed értelmére. De gondolom, hogy gyógyszerrel könnyen helyretehető lesz. Kép

Ja Seszi!
Én Adrianatól vettem Maca Vibe-t, ha minden igaz, csak rendelős módi. Kép

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!
Köszi a bíztatást! Lehet, tényleg kell rá valami bogyó, de majd a doki megmondja, na meg kíváncsi vagyok arra is, mit mond Nárcó.
Bogi
dbogica

Sziasztok Kép

Nárcisz Kép
Tisztára a Jóbarátok jutott ma eszembe rólad. Ott amikor Rachel terhes lesz és csinál egy tesztet másodszor is a biztonság kedvéért, nem meri megnézni Phoebe nézi meg helyette, és azt mondja, hogy negatív lett. Rachel persze kiakad, mire Phoebe mondja, hogy nem is negatív let, hanem pozitív ott van a baba. Amikor Rachel kérdőre vonja, hogy miért mondta akkor elöszőr, hogy negatív, azt válszolja, hogy azért, hogy Rachel rájöjjöjjön, hogy akarje-e a babát.
Szóval most legalább tudod, hogy igazán szeretnél babát, hogy jobban szeretnél, mint amilyen fontos a karriered, hogy a nővérednek is most lesz és a többi ilyesmi. Szóval szemeket megtörölni, orrot kifújni, Apát elkapni és mindent a bele azért a bébiért! Kép
És hidd el, soha nincs tökéletes pillanat, szóval ez a mostani éppen úgy a legtökéletesebb, mint két-három-öt év múlva lenne. Kép
Én dobnék a francba mindent, amit azalatt elértem, amíg nem kezdtünk el próbálkozni, ha cserébe összejönne végre.

Wish

wish

Wish!
Össze fog jönni!!!!

j.
Vendég

Jó reggelt!

Wish!
Dobni is fogsz néhány nap múlva mindent! Kép

Tündi!
Nekem ma megjött, vagy holnap jön meg. Ezt ugyi ilyenkor még sosem tudom, hogy a barna erősödése, vagy 1. cn.

Később még jövök, most futok a tesómmal állásinterjúra. Egy ici-pici drukkot elfogadnánk!

Pusz:
réka
Vendég

sziasztok jó reggelt.

a MACA kapszulát én megrendeltem egy drogériában,5300 ft 100 szemes
gilingalang

Dido
Jaj az a 3 hónap hamar elszáll. Jön a karácsonyi-szilveszteri őrület lassan, aztán el leszel foglalva mindenfélével. Új év meg nem kezdődhet majd jobban, mint a babaprojekttel.

Narco! Igazából örülök, hogy leírtad mi történt veletek, és Wish helyes kis történettel támasztotta alá amit én is gondolok. Talán a sok töprengés után végre megérett az idő az anyaságra. Nagyon sok sikert hozzá!

Dudu!
ÁÁ, ez a Szlovénia nagyon nagyon jó hely. Főleg így ősszel jó lehet. Télleg jó lehetett nagyon nektek.
A hétvégém nagyon zaklatott és sűrű volt. Szombaton hites jött, meg érdeklődő a lakásra. El is vinné, egy idősebb hölgy igaz kicsit áron alul, de három hét mulva kifizetné az egész lakást kp-ban. Vasárnap szülők jöttek, úgyhogy főztem ezerrel.
A HÁZ összességében tetszett nekik, és úgy látom el is dőlt. Annyit megállapítottak, hogy hatalmas, iszonyat nagy dolgot veszünk a nyakunba, nehéz lesz befűteni és minden pénzünk rá fog menni.
Én most parázok is rendesen, hogy fojuk bírni, mind anyagilag, idővel, erővel és lélekkel. Mondtam is férjemnek, hogy bizony ez a kapcsolatunkat is próba elé állítja.
Ma hajnalban eszembe jutott, hogy hogy fogok én 200 m2-t takarítan, nem túl sötét-e, milyen ebédlő asztalt kéne venni, stb. Azt hiszem lesz még egy-két álmatlan éjszakánk...
Úgyhogy eddig álmodoztam, és az jobb volt, mert nem volt tétje, most már egészen más a helyzet.

junko
Vendég

Sziasztok!

Wish!Kép
Számból vetted ki a szót!

Narco!Kép
Na kaptál egy pici jelet! Ne szomorkodj, hamar jönni fog a babó.

Duddu!Kép
Drukkolok a tesódnak, milyen állásról van szó?

Junko!Kép
Álmaid házáról a takarítás jut eszedbe? Ejnye, lesz sok fiad meg lányod, akik majd segítenek a sertepertében. Egyébként én még a 37 nm2-rel sem bánok el, néha röstellem, de nem tudok mit tenni.

Csajszik!Kép
Apu úgy reagált mint egy kisgyerek. Jaj megsimogathatom, hol van? (Itt most leszögezem, hogy már régen voltak biológiaóráiKép) Aztán közölte, hogy vadász lesz, majd hozzátette, hogy úgy érzi, hogy 70% fiú, 30% lány, mire Kofa megjegyezte, hogy ilyet ő nem gyárt, cak 100% fiút vagy 100% lányt. Szóval szerintem már most edz a mesélésre, saját mesekreálmányain nőtt fel számos generáció, köztük jópár szomszéd gyerek isKép. Na meg még azt kell tudni róla, hogy remek cápa a strandon, és minden gyereket dobál egészen addig míg ki nem lóg a nyelve és fel nem adja. Tök jó, hogy amikor odaadtuk az UH képet, azt hitte valami új Holdkráterről adunk fotót, atána meg gondolatban már ott lovagolt a hátán a lurkeszKép Igazi nagyapa lesz, szerintem már alig várta. Már van egy mostohaunokája, őt is nagyon szereti, el tudom képzelni, hogy mennyire vágyott már egy sajátra.
Az meg biztos, hogy bioszkérdésekkel nem hozzá küldjük majd stöpszlikétKép (Kedvenc mesekezdete: Amikor Dallos - családtag - a szavannán zebrára meg oroszlánra vadászott. Múltkor arra figyeltünk fel, hogy Fanninak -mostohaunoka- azt meséli, hogy amikor Dallos egy fűrésszel elvágta a kezét, hogyan kellett bekötöznie, és utána hogyan menekült a leopárd elől. Hát ki ne szeretné, ha a gyereke ilyen meséken nőne fel????Kép)
Hát röviden ennyi velünk.
Róka most egy árnyalatnyit szelidült, de szerintem este támadásba lendül. Na nem baj, majd elmesélem, hogyan szabadult meg Dallos a szavannán a rókáktólKép

Mindenkinek szép napot!

Juca

tjuca

Monyó!

Küldtem neked mailt.

Juca

tjuca

Seszi,

Maca Vibe-t lehet kapni DM-ben is, meg gondolom hasonló helyeken. Én FLP-s cuccot vettem páromnak, azt viszont csak akkor éri meg venni szerintem, ha bent vagy a hálózatban, mert akkor nagykeráron megkapod, különben elég drága. Lehet hogy Duddu is igy vett Adrianatol?

Lombikos "csapatba" egyenlőre nem szeretnék bekerülni, nagyon bízom egyenlőre az inszemben! Remélem segíteni fog nekünk!

Kép
szdorka

Hát ennyit erről!
Ez aztán rövid "interjú" volt. Ugyanis nem is vártak bennünket és hely sincsen.

Juca!
"Apukádé a füled" - mondaná nagyapám. Már tudom honnan örökölted a dumádat!! Kép

Köszi a drukkod és kérdésed: Ez egy ún. "védett" munkahely, ahol 90 %-ban sérült emberek dolgoznak. Korábban integrált(egészségesekkel vegyesen) munkahelyre szerettük volna elhelyezni, de az még ennyire sem sikerült. Ezért most kilincselünk a védetteknél.
Senkinek nem kívánom ezeket a megalázó helyzeteket. Kép Most belemerülök a teendőkbe, később még jövök.

réka
Vendég

Szia Duddu!

El tudom képzelni, mennyi megaláztatást kell elviselnetekKép A normál munkaerőpiac sem piskóta, gondolom itt még undibb emberekkel kell megküzdeni.
Én egy helyről tudok, ahol dolgoznak értelmileg sérült emberek is, az pedig az NCSSZI. Sajna nem tudom mit takar a betűszó, de az ICSSZEM intézménye. Szerintem keress rá a minisztérium honlapján. Bár gyanítom, hogy most nincs felvétel, de sosem lehet tudni.
A másik van egy most biztosan rosszul mondom Fogyatékosügyi Főosztály. Ott a vezető Horváth Péter. Elég érdekes ember, de egy próbát megér az ügy. Neki is van egy Down kóros örökbefogadott gyereke. Az e.mail címe horvath.peter@icsszem.hu. Rám ne hivatkozz, mert nem biztos, hogy szívesen emlékezik rám. Írj neki egy mailt, hogy nem tudod merre keresgélj, és ha tud valamit, szívesen veszed. Nem garantálom, hogy válaszol, de hátha.

Egyébként érdekelne, hogy mit szeretne (tud vállalni) merre érdeklődtök. Mert az sem jó, ha túl alacsony a léc, amit meg kell ugrania. Van egy kollégám, aki a területen dolgozott, és azt mondta, hogy többet kellene tudnia. Persze az sem biztos, hogy tud egíteni, de hátha.
Priviben is írhatsz.

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: