A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Okr!
Tudod az az érdekes, hogy én is tudtam, hétfő totál neg teszt, tegnap reggel 36.5 volt a hőm, de ma mikor reggel megjött mégis kitört belőlem. Az hozta ki, amikor a férjem magához húzott, és megölelt amikor közöltem vele a tényállást. Õ is reménykedett benne, mert nekem nem szokott késni, azt lehet mondani, hogy óramű pontossággal jött meg 28 napra, de így hogy agyilag meghibbantam tönkrement a mensiórám is... KépKépKép

moni

Lányok megyek hajatmosni.Tudjátok 1 cn-n kell dokihoz menjek.
Pár óra és biztos megjön.(tapasztalat 8 havi hőmérőzés után)

KépKép

KépKép
okr

Zsuzska!
Köszi! Kép De az engem nem vígasztal, hogy van már kettő. Imádom őket, meg minden, de hidd el én a 3.-ra ugyanúgy vágyom, mint ti az elsőre, nekem Õ ugyanolyan fontos, mint nektek. És ugyanúgy nem tudok belenyugodni a nemlétébe, mint ahogy ti. Nekem Õrá van szükségem, itt van a szívemben ugyanúgy mint ahogy a Martin és Viki, és a Martin és a Viki nem Õ. Remélem érted.

Most már kezdek megnyugodni.

Egyébként tudom ám a megoldást, de az kivitelezhetetlen most. Részleteket mailben inkább. Írj egy mailt, mert mint Okr-nak írtam nem ezen a gépen van a levelezésem, így a mail címed sem, de neten keresztül a serveren elérem a friss leveleket, amíg nem töltöm le őket. És neten keresztül írni is tudok.

moni

Okr!
KépKépKép Ezek az előkészületek! KépKépKép

moni

zsuzska80
Szombathely

Igen Moni!
Sajna tudom!Kép

KépKép

KépKép
okr

Moni vároma mail-t!!!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Móni!

Én nem így gondoltam!
Most én is kezdek arra gondolni, hogy milyen jó lenne bebabásodni legalább év végére. Az előttünk levő házban ebben az évben van már 2 kismama. Szerintem előg sz*r lesz nekem őket látni ahogyan ellesznek a picikéjükkel.
Fú eddig nem voltam irígy, de kezd előjönni.
Most jön ki rajtam az, hogy már ennek is van, meg már annak is van babája. Na mindegy. Én soha többet nem fogok fogigátlót szedni.

Kép
lara26

Azt olvastam hogy ingerlékenység a terhesség jele is lehet!KépKép
Hol vagytok töbiek??
Kata dobsz egy táblát??

zsuzska80
Szombathely

Azt olvatsam hogy az ingerlékenység a terhesség egyik jele is lehet...KépKépMost akkor mire fogjam arra hogy...???

zsuzska80
Szombathely

SZiasztok Lányok! Kép

Móni, nagyon sajnálom! Kép
Most csak annyit mondok, hogy bízom benne, hogy kicsit ki tudod iktatni a "babakapcsolót"! Kép
És bevallom, régebben nem hittem el, de most látom - főleg babás topicok hatásra - hogy egy második v. egy harmadik gyerekre ugyanúgy lehet vágyni...!
Csak mi buta gyermektelenek, úgy gondoljuk most, hogy csak jöjjön össze végre egy, és teljesül minden vágyunk.Kép Egyelőre tovább nem gondolkodunk...(bocsi, vegyétek úgy, hogy az utolsó két mondatot csak a saját nevemben írtam) Kép

angel37

Sajnos nálam a mensi tipikus előjele.
De enyénfüggő,szerintem.

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Nem úgy értettem. Az előkészületeket a dokihozmenésre gondoltam. Szóval, ha v.ki dokihoz megy, akkor extrán tisztálkodik, öltözik stb... Remélem érted.KépKépKépKép

Zsu!
Mail ment.
Feszültség. Inkább már nem írok semmit. Nekem most semmi, de semmi mensi jellegű tünetem nem volt. A cicim sem úgy fájt ahogy szokott, hasam sem volt felpuffadva. Egyedül a fejfájás, ill. az alacsony hő utalt arra, hogy megjön.

moni

Móni,
és ha megtiszteltsz vele, elküldenéd nekem is azt az e-mailt? angel.37@freemail.hu
cserébe én is megosztom veled a bánatomat Kép
na, egy kis ötye-bánat csere-bere??? Kép

angel37

Angel!
Igen így van. Mert a férjem is mondta, hogy miért nem elégszem meg velük. Igazáól én 4-t szeretnék. Azt érzem, hogy ott a szívem legmélyén még 2 baba van.DE én annak is határtalanul örülnék, ha még egy összejönne. És én is gy vagyok vele, hogy soha, de soha többet nem fogok védekezni!
És iylen hangulatban tör rám a "miért pont én" érzés. HOgy van aki elveteti, van aki megszüli, de eldobja magától, van aki megtartja, neveli, de hogyan... És miért büntet most ezzel Isten? Mit csináltam rosszul????

moni

Moni
Nekem is elküldöd ugye,és nem felejted el?!(a mailt)
Most már érte mire gondoltál.
Mondjuk még nem jött meg,de mivel holnap ill. este nincs doki,így nemsokára megyek.
Azt hiszem felhívom előtte.

Nekem szinte csak tüneteim vannak.Fájdogál a cicim,takarításmánia,hányinger,haspufi stb......

KépKép

KépKép
okr

Angel!
Mail ment.

moni

Sziasztok!

Móni sajnálom.
Zsuzska te még versenyben vagy ugye? +++++++++++

Én is mindig kitűzök mindenféle "target"-eket. Először az volt, hogy ne legyen nyári, legkésőbb májusra legyen meg. Na ehhez nyáron teherbe kellett volna esni. Most már ott tartok, hogy lehet akár nyári is, inkább kibírom a kánikulát nagy hassal, csak jönne már! A mostani target, az, hogy Jézuska hozza! (Legkésőbb!!! Te tőlem lehet a Télapó is! - /A gólyák már elhúzták a csíkot/)

Igaza van Angelnek. Akinek nincs gyereke, az nem tudja átérezni azt, hogy valaki a harmadikra vágyik ugyanúgy. Mert én azt gondolom, hogy a két másik gyerek talán segít elterelni a gondolatokat a harmadikról és könnyebb kikapcsolni, illetve megnyugodni. Én haza megyek és úgy érzem, hogy üres az életem gyerek nélkül. Ha ott nyüzsögne kettő, akkor a harmadik hiányát talán könnyebb lenne elviselni.

Ne haragudj Móni, hogy ilyeneket írtam, tudom, hogy te most másképp látod a világot, de én nagyon irigyellek, hogy két ilyen szép gyermeked van, remélem segítenek majd neked egy picit jobb kedvre derülni.

Kép

Kép
kamilla306

Móni TE nem csinálsz semmit sem rosszul!!!!!!!!!!!!
Az emberek nem egyformák!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk van olyan ismerősünk akinek pár hónapos a babója és csak 3 hónapos koráig szoptatta!
A anyósa meg szerintünk vak, mert nemfogadja el azt amit mi gomdoltunk. Szerintünk azért ad neki tápszert mert az sokkal kényelmesebb neki. Szóval így nehéz jellemezni a nőt. Az apósa viszont tisztán látja a dolgokat.Õ többet lát abból amit csinál az a nő.

Kép
lara26

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap negyed kettőkor jöttünk haza a telekről. Nem semmi volt. Szegény párom, meg 5.50-kor kelt. Alig állok a lábamon, de legalább kifugáztuk a nappalit. Iszonyatosan hatalmas Kép.

Zsuzska, pont most kellett ezt benyögnöd. Két napja annyira feszült és idióta vagyok, hogy már magamat is nehezen viselem. Közöltem is magammal,hogy ez valami mástól lehet mert ilyen terhes tünetről még nem hallottam, és így nehézkesen tudom bemesélni magamnak. Erre jössz te .... Kép

Kép

Kép
vkhajni

Lara, neked találtam: "Ne irigyelj senkit, nem tudhatod hogyan alakul további sorsa." Nekem nagyon tetszett.

Móni, neked meg fel a fejjel. Se a gyerekek, se az apukák, se a leendő babák nem szeretik a bánatos anyukákat. Szóval mosolyra fel, és tovább előre !!!!!

Kép

Kép
vkhajni

Kaptam egy levélkét és ilyenek vannak benne:"A terhesség korai jelei: a mellek és a has szokatlan feszülése, idegesség, erős nyáltermelődés."

Lehet hogy valami jel, hogy már másodszor találkozom az idegességgel?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Bocs, de ne dőlj be a jeleknek.Én most elhatároztam magamban, hogy nem fogok semmilyen jelekre figyelni, és nem fogom magamat figyelni. Nem akarok begolyózni! Elég az, amikor látok egy pocakost, ill. babakocsist. Eddig nem zavartak, de most megint. Nem irigykedem, mert tudom lehet ezer gondjuk, de nagyon szeretnék már én is, és a tudat, hogy nem vagy nagyon-nagyon kicsi az esélye elszomorít. Mert tudom, hogy lombikról szó sem lehet...

moni

Móni, köszike, ezt vártam. Kicsit helyre kell tenni az agyamat Kép. Kezdek megint meghibbanni. Pedig már el is felejtettem milyen szoktamvolt lenni régen menzi előtt Kép. Általában meg tudom különböztetni a bemagyarázott tüneteket. Vagyis minden tünetet elhesegetek azzal, hogy ez bemagyarázott, ez is bemagyarázott, ez még nem lehet, ez meg hülyeség Kép. De valahogy ez az idegállapot tejesen nemnormális.

Kép

Kép
vkhajni

Moni!
Köszi a mailt,küldtem választ.

KépKép

KépKép
okr

Hajni én is azt kaptam meg, és onnét vettem!!Neked sok a nyálad??

zsuzska80
Szombathely

Móni,
nagyon sajnálom, hogy szomorú vagy. Csak csatlakozni tudok ahhoz, amit Angyal írt. Jó, hogy most kisírtad magad, ilyenkor biztos könnyebb átfordulni egy olyan lelkiállapotba, amelyben megtalálod a megoldást az összetett problémádra, vagy ahogy írtad, már meg is találtad. Ha bármiben segíthetek, szólj!
potter_76

Potter!
Varázsolj egy babót a pocakomba! KépKépKépKép
Na viccet félretéve igazából nem tudom miben tudnál segíteni... Ezt a lelkiválságot magamnak kell megoldani. Ha adsz egy mail címet neked is elküldöm mi a konkrét porbléma.

moni

Beuka! Vica! Kata!
Mizujs veletek?

Meg a többi hallgatóval?

moni

Hajni,
asszem kicsit lemaradtam a te "projectedet" illetően. Nézték a tüsződet, arra emlékszemm. Volt más vizsgálat is, vagy terveztek?
Szerintem elég kevés tünet van a mensi kimaradása előtt, vagy nincs is. Ha meg ngyon akarjuk, úgyis minden tünetet felfedezhetünk magunkon, amit vígan félreértelmezhetünk. Csatlakozni tudok Mónihoz, ne dőlj be minden jelnek.

Okr,
mi lesz a dokinál ma?

Kamilla,
a mostani targeted egész jól hangzik!

Lara,
kitartás!
potter_76

Móni,
sajanos én varázspálca nélküli Potter vagyok, így csak a mailcímem küldöm:
hp76bp@lycos.com
potter_76

Potter.
A targettel kapcs: Nyáron úgy volt, hogy Horvátországba megyünk gyerekcsinálós nyaralásra és "Adriánkával" jövünk haza. Aztán mentünk volna Egyiptomba, ha nem robbantottak volna. Akkor már "Mohamedkénél" tartottunk. Most Miklóskát vagy Jézuskát várjuk. (Aztán meg az újévi kismalacot.Kép)

Kép

Kép
kamilla306

Potter, nem törpént nálunk más. Kövi hónapban kapok tüszőrepesztő szurit, meg valamikor megnézzük a páromat is. Szóval nem vagy lemaradva. De már az a tény is hogy van pém, nagyon nagy bizakodásra ad nekem okot. Meg egyátalán,hogy elkezdtük a vizsgálódáasokat, nagyon elkezdtem bízni. Lehet hogy hülyeség, és vissza kellene feljlődnöm az előtti állapotra, és az esélytelenek nyugalmával várni a menzit. Sajna ezt még nem tudom,hogy hogy fogom megoldani.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni által idézett mondást még azzal egészíteném ki, hogy nem mindig tudhatod mi van a háttérben, és ki mennyit dolgozott, szenvedett azért, amije van!

Bölcsek topicja! Kép

Nyáltermelés! Ez szuper! Alig győzöm nyelni! Kép

angel37

Ja, én a nyálamról nem is írtam semmit Kép. Szerintem nekem nincs több, de fogalmam sincs. Nem kell félni, szerintem egy-két óra múlva fuldokolni fogok benne, hogy már tudom Kép.
Viszont, valószínüleg sikeresen felfáztam, vagy megfáztam. Megiszok egy pohár innikét, és 20 perc múlva szaladnom kell pisilni. És hiába mondom el magamnak, hogy még nem lehet ilyen tünet, nem akarja abbahagyni Kép. Most nem szemét?????

Kép

Kép
vkhajni

Jaja, a tünetek magasról tesznek arra, hogy mikor mit kellene tenniük! Kép

Basszus tényleg teli vagyok nyállal! Kép Hajni, értelek! Kép

angel37

Örülök,hogy valaki ért engem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

hello
haláliak vagytok de én kedd óta terhesnek érzem magam akkor volt az akcio és már tegnap óta zabálok és mindenhez uborkát.most émelygek a barátnőm szerint a sok kajától hi hi hiKépKépKépKép
gilingalang

Olyan jó olvasni, hogy nem csak én vagyok tiszta idióta Kép.

Kép

Kép
vkhajni

hát látod
gilingalang

Ahhoz képest, hogy szerdán az UH-n a méhem se látszott képzelgek én is rendesen! Kép

Gili, mit is mondtál? uborka? hmmm! jön a nyál is! Kép

angel37

Olyan izék vagytok. Eddig kenőmájasos kenyeret kívántam, "kecsöppel", most meg kenőmájasos kenyeret ubival. Szerintem nincs is itthon uborka. Na mindegy, majd abbamarad Kép. És mostmár nekem is csurog a nyálam. Lehet kellene már reggelizni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hát csajok nem semmik vagytok! Szét röhögtem magam azon amiket írtatok, most ezért folynak a könnyeim...KépKépKépKépKépKép De nekem is csurog a nyálam... Kép

moni

Na akkor én is mondok valamit, ha már témánál vagyunk!Kép Akkor Gili én is terhesnek érzem magam ,mert rengetegt zabálok és utána olyan hányingerem van hoogy csak na..de 100 % hogy a kajától, ugy eszek mint egy bulémiás!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Nyálasok! Kép

A mai táblák:

Kép

Kép

Móni,
Fel a fejjel! Kép
Nekem is írsz? pkata1977@freemail.hu

Proone,
Ééééédes ez a kis pofi! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Móni,
megkaptam a mailt. Válaszolok rá, de most mennem kell. Legközelebb hétfőn vagy kedden leszek. Nekem is kicsit hasonló volt az indíttatás.

Csajok,
nem semmik vagytok. Van már, aki még nem is szexelt ebben a ciklusban de már terhes? Kép

Sziasztok.
potter_76

ez tuti pszihés bááááár,volt egy frankó terhességem csak félidőben megszakadt és ott éreztem tökre emlékszem még nemis tudhattam hogy terhes vagyok hisz véletlen jött össze, és zabáltam télen a fagyit.egy helyre jártam a mamutba pesten a mozi melletti kávézóba,kehelybe hozták jaj de fini volt.a lényeg hogy elötte soha nem voltam oda a fagyiért.meg ami még furi volt kb az első héten már szédültem .de mivel nem volt hányingerem nem gondoltam terhességre,
gilingalang

Potter!
Várom a válaszod! Kép

Kata!
Elküldtem!

Most csúnya leszek, de jó, hogy Banyát leraktad alulra, így nem én vagyok az utolsó...Kép

Gili! Angel!
Ti nem akartok bekerülni a táblába?

moni

A táblába? De, végülis ja! Erősítsük benne a nyanyák táborát! Kép

Kata tartja karban, gondolom, küldjük neki az adatokat mailben? Ugye? Máris! Kép

angel37

Angel!
Ide is beírhatod, aztán ha Kata frissít akkor majd beleír téged is!

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: