A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Hazaértünk, most szakítok Rátok pár pillanatot (azt nem írom, hogy percet, mert abban reménykedni sem tudokKép )

LauKép
De jó, hogy nem kell folyamatosan kórházban lenned! Mi az, hogy majd kapsz egy kis pihenőt? Ezek szerint a kezelések még a későbbiekben tovább folytatódnának? És kb. meddig?

Talival kapcsolatban:
Sajna Csirkeszékhez nem fogunk eljutni, mivel mire délután a két gyerkőcöt összeszedem, az már kb. 4 óra, mire kiérnénk az +1 óra, aztán hamarosan indulhatnánk is hazafeleKép

Viszont előre már most lestoppolhatok egy novemberi talit nálunk? Azt már korábban is írtam, hogy ha nekem kellene mennem, akkor a hétvége lenne jó, de az meg itt a többségnek nemKép Szóval ha hajlandóak lennétek hozzánk mozdulni, akkor nekünk is tök jó lenne a hétköznap délután. Még egy talira sem jutottam el, nagyon szeretnélek megismerni BenneteketKép Reménykedem a pozitív válaszokbanKépKépKép Na, léccííííííííííííííííKép

Hiszti: Marcinál még nem igazán tapasztaltam, Hannánál már annál inkább, egyszerűen nem szabad rajta idegeskedni, úgy kell tenni, mintha mi sem történne, így hamar elmúlikKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!
Visszaolvastam, mindent tudokKép
reagálni majd ha Manócska alszikKép
Most nyaggat...Kép

Móni

Kép
sunimum

ReditkeKép
A ciszták miatt tényleg ne aggódj! Itt a neten még soha nem olvastam olyanról, hogy nem szívódott fel.
Gondolom nem emlékszel már rá, de anno én Botival kezdtem a várandósságot aggódóan, ugyanis a nyaki redőjét 3 mm-nek mérték, messze többnek, mint itt bárkinek. Az uh leletre rá is írták, hogy genetikai centrumba irányítva. Nem mentem, mert ugyanerre gondoltam, mint Te.
Persze megnyugtató volt, hogy a nődokim csak legyintett az egészre, utána meg jó lett az AFP.
De akkor nagyon sokat utánaolvastunk a férjemmel mind a magyar, mind a külföldi neten elérhető szakirodalomban, és arra kellett rájönnünk, hogy vannak országok, ahol nem is mérnek AFP-t, vannak országok, ahol a határokat máshol húzzák meg, mint mi, és vannak országok, akik a hazai rendszerben dolgoznak.
Na ha a dokik nem tudnak maguk között igazságot tenni, akkor hogyan legyünk mi okosak?
Hallgass a megérzéseidre, de homokba ne dugd a fejed. Vállald be szerintem a vérvételt, és alátámasztja majd azokat a csodás női megérzéseket. Azért az megnyugtató lesz, hidd elKép

Más:
dokkernőci "tökéletesnek" minősítette a nagyfőnökötKép 9900 gram, 74 cm, fejkörfogat 45 cm, haskörfogat 48 cm, 8 db fog (rengeteg növőfélbenKép), jó mozgás, kellő beszéd (csak az számít ebben a korban, hogy többféle hangot adjon ki), fütyi többszörösen oké (mert ugye a golyszlikat külön lecsekkelikKépKép, bőr szépen hátrahúzható, már amennyire egy egyévesnek kell).
Radiátort megszerelte, pecséteket az asztalon átrendezte, dokinéni pecsétjét majdnem lenyúlta, védőnőcit ölelgette - Úgyhogy sikert könyvelhetünk el. Mivel fejlettnek tartották megbeszéltük, hogy a december végére eső 15 hós oltást megkapja dec elején, hogy ne karácsonykor legyen nyűgös, már ha az lesz egyáltalán.
Ennyi.

Megyek felmosni, aztán vár a gesztenyémKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

KataKép
Miattam szétszedhetjük a Ti kérótokat isKépKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
Már alig várom KépKépKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok,

JudyKép
Gellertnek BOLDOG SZULETESNAPOTKépKépKép

ReditkeKép
Hozzaszolni nem tudok a temahoz, de amit a lanyok eddig irtak nekem nagyon megnyugtatonak tunik. Persze konnyu igy kivulrol beszelni. A vervetelt azert en is bevallalnam.

Lenne par kerdesem. Foleg azokhoz akik meg szoptatnak. Ti probaltatok mar tejet vagy esetleg kakaot adni a gyerkocoknek? En mindkettot probaltam de amikor megkostolja csak fintorog es razza a fejet, hogy nem ker tobbet.
A masik: A pelenkazassal vagyunk bajban allandoan forog es elszokik amikor ra akarom adni a tiszta pelust (nincs pelenkazonk a haloszoba agyon pelenkazok). Meg furdetes utan alig birom feloltoztetni sokszor sir is. Mar amikor kiveszem a kadbol es torolom akkor kezdi.Masnal is van ilyen? Amikor pici volt (par honapos) akkor volt uvoltes oltozteteskor de kesobb megszunt es mostanaban ujra kezdte.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Sziasztok!
Manócskám alszik, mint a tej, úgyhogy most van időm kicsit irogatniKép
Mondjuk nem értem, most hogy tud ilyen jól aludni és elaludni, mint írtam, jön a foga, és az előző pár elalvás és éjszaka nem volt fényes...

Nos a talit nagyon várom már, Lili is rámolósabb fajta, de nem engedem/engedném neki...ő a hagymát szereti a konyhaszekrényből kivadászni, és tépegetni lefele a héját, és a haját...KépJa, meg megkóstolni a nyers, koszos krumplitKép

CsirkeszKép
Azt tudod, hogy nagyon közel lakunk ám egymáshoz?
Legalábbis kerületileg, de egyébként is, mert mi az Etele út 66ban lakozunkKép
Néztem is nagyokat, amikor írtad, hogy a műegyetem kertjében szoktatok sétálniKép

JudyKép
Gellértnek nagyon boldog szülinapotKép

MaccsKép
Mondjuk minket Biatorbágy sem riaszt vissza, bár autónk nincsKép, ingyen vonatjegy viszont van, márha oda megy vonat(nagyon buta vagyok, nem tudom ezt sem, de majd megnézem...akkor sincs semmi, ha nem vonat megy odaKép)

CsengoKép
Műanyag pókunk nekünk van, Lili imádta első látásra szerelem voltKépGondoltam, hogy annyira nem stabil, és nem szuper gyerekbiztos, de figyelünk majd ezentúl még jobban, köszi az infót!

LauKép
Jobbulást a kezednek! Sajna nem gyógyul túl gyorsan...
Nagyon jó, hogy jól vagy, és ez tényleg erőt ad még jobban, hogy kezeléseket követően otthon vagyKép Ez rengeteg erőt ad! Nagyon jók a képek, és a fiaid nagyon szépekKép

ReditkeKép
A megnyugtató vérvételre én is elmennék, hisz az csak egy vérvételKépÉs bár biztos nincs semmi baj, mert ezt mi tudjuk, én szeretek megnyugodniKép

Beszéd:
Lili folyton dumál, általában halandzsázik, de van egy két hang, aminek jelentése is akad.
Any: mostanában úgy tűnik nekem szólKép
Ba, vagy bá: Többértelmű:bácsi, bicikli, néha a baba
Baba: egyértelmű baba
ammammamm: éhes vagyok, enni kérek, ennivaló, eszünk
apa volt egy időben, most leszokott rólaKép
ne: nagyi, néni, de csak utánzással
óra(raccsolvaKép): óra! és felismer minden órát, ami a környezetében van(a digitális felismerése volt a legmeglepőbb számunkra), rámutat, és mondja, hogy óra...hát, legalább nem a bicikli az első szavaKép
Halandzsa rengeteg féle, le sem tudom írni, a legjobb az eggyebő, eggyebőgye, katkatkat(ez látom másnál is van, pici módosulássalKép)

Valamit szerettem volna kérdezni, de tyúkeszemmel elfelejtettem. na ha eszembe jut, még visszatérek...

Addig mindenkinek jó éjt!
Móni

Kép
sunimum

Inimma Kép, Dávidnak még van egy kis kutacsa, de a kutacsnak valóban nem feltétlen kell teljesen becsontosodnia egyéves korra.

Edit Kép, sajnálom, hogy aggódnivalót adtak neked az orvosok. De te vagy az édesanyja Milánnak, és ha te érzed, hogy ő egészséges, akkor az is.
Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum hirdeti, hogy vérvételből egyértelmű eredményt mutatnak ki. Akkor ez ezek szerint nem igaz? Nem lehet százszázalékos eredményt kimutatni?
A nyaki redő rendben volt annak idején, nem? Mert ha igen, márpedig nyilván rendben volt, akkor az elég egyértelmű eredmény ez esetben!
Jó nyaralást!

KataKép, találkozó nálatok: persze! Kép

Csirkesz Kép, mámegin gesztenye? Kép

Tegnap végre mi is átrendeztük a szobát, hátha akkor jobban fog aludni Dávid. Hú, pocsékul aludtunk mind a hárman. Ma újra átrendeztük, szerintem így jobb, de majd éjjel kiderül. Több variációs lehetőség nincs, max. vissza a régit, de remélem, jó éjszakánk lesz, mert nekem így tetszik a szoba.

Liv

Kép

Kép
liv

Tcis Kép, én nem adok tehéntejet Dávidnak. Eleget szopizik, akkor minek? 1 éves kor előtt semmiképp nem ajánlott, de lehetőség szerint - szopis baba esetében különösen - 2 éves korig ne kapjon egy gyerkőc tehéntejet, azt olvastam. Főleg, ha még nem is ízlik neki.

Dávid is nagyon türelmetlen mostanában törölközés- és pelenkázásügyileg, mi is küzdünk, de ez van, nagyok már, menni akarnak, tudod, sok a dolguk. Kép

Móni Kép, jön Biára vonat, de baromi messze van tőlünk és Maccséktól a vasútállomás, úgyhogy vagy 2-3 km séta, vagy busz inkább.

Kép

Kép
liv

LivKép
Sétában profi vagyok, 3 km 35 perc, és nem sietveKép
A busz azért jobb, mert arra fel tudok egyedül is szállni babakocsivalKépHa meg nem, a sofőr biztos segítKépA mozdonyvezetőt erre nem kérhetem...Kép

TcisKép
Nálunk van pelenkázó, és ha máshol akarom tisztába tenni Lilit, nem bírok vele. A nagyágy és a kanapé a hancúr helye, és ezért nem hajlandó nyugton maradni, amikor véletlenül ott szeretném eme műveleteket elvégezniKép
Megjegyzem a pelenkázón sem könnyebb, mindig valami új és csodás tárggyal kell lenyűgözni őnagyságát, hogy hajlandó legyen megállni(feküdni)egy helyben...pancsi után meztelen hancúr van, és el"fut" a ruha és én előlem.
Szóval élmény, de reménykedjünk, hogy elmúlik...

InimmaKép
Kutacs nálunk is volt, de a mi dokinénink nem köti az orromra, mekkora pontosan, de én már alig érzem.
Hajmosás amúgy is tortúra(legalábbis nálunk), hagyd a párodraKép

Pusz:
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok! Kép

Tcis! KépPelusráadás nálunk is komoly feladat, de ez is változó. A fürdetés utáni sírás meg szintén nagyon gyakran van, de azt úgy vettem észre azért, mert már olyankor teljesen ko-s és alig bír ébren maradni, a nagy pancsiban kifárad.
Magyarkeresés ügyében: van egy icq nevű csatprogi, ingyesen letölthatő a www.icq.com-ról, és ott rá tudsz kersni lakóhely szerinti magyar felhasználókra. /egy hátrána van, hogy sok hülye sexörült szokott bejelentkezni dumcsira mostanában (régen nem voltak ennyien) azokat rövid úton el szoktam hajtani.. Kép /

Judy! Boldog szülnipot Kgének! Kép Apájának gratula a diplomához! Kép Hiszti ügyben akkor most megnyugodtunk, köszi! Kép Kép Kép

Liv! Köszönöm, hogy összefoglaltad a kavarás lényegét Judynak! Kép Legalább Te remekül képben vagy Kép

Csirkesz! Ezennel átnyújtom neked a legújabb szakvégzettségedet: gratulálunk a legújabb főmixernek! Kép ÉS AKKOR MIKOR JÖTTÖK HOZZÁNK???? Kép Legyen tali hetente egy? Vagy kéthetente? Még jó hogy vannak rendszeres vizitek, análkül nem is éreznénk, hogy normálisan fejlődnek a gyerekeink! Kép

Csengő! Nem ér otthon ülni és magában kuncogni más nyomorán! Kép

LAU!!! De jó hogy írtál! Kép Jobbulást a kezednek, és remélem tudunk találkozni jövő csütörtökön a mixer kisasszonynál!!! Kép Örülök,hogy ilyen pozítivan írsz, jó olvasni az optimista hozzáállásodat! Kép Szuper, hogy hazamehetsz!

Reditke! Biztos nagyon rossz lehet hogy rosszat mondanak... Én nem is tudom mit mondjak, mert fogalmam sincs mit tennék a helyedben, üres frázisokkal meg nem akarlak fárasztani! Szurokolok nagyon, hogy minden rendben legyen.

Sunimum-móni! Kép Gyertek, csak gyertek!Ahogy azt Liv már megírta vonat és busz is van, de igazán ügyesek, megkérik a közelben lakó autós bnetest /pl.:a főmixer kiasszonyt /csirkesz//, és
azok általában sokkal segítőkészebbek, mint a buszsofőr bácsik! Kép

Én most el, pá!

Macs
maccs

Sziasztok,

MaccsKép Annyira jó lenne látni titeket már a héten... Sajna nálunk se autó( csak ilyenkor sajnálom) se ingyenjegy. Úgyhogy majd Csirkeszt ilyesztgetjük a jövő héten,. és várjuk a fotókat Liliről, Dávidról, és a minitalisokról.

LauKép Olyan jó, hogy hazamehetsz. Szerintem ilyenkor úgyis az számít. A kórházban az ember mndig betegnekérzi magát. Édesek a fiúkákKépTök jó, hogy Ákos így besegít. A hisztit meg el sem hiszem róla úgysem.

JudyKép Gratula a diplomához és jó szülinapozást. HisztiKép Mit mondjak. kettőpvel tuti zűrösebb lesz.

CsengőKép Mikike biztos a Nagy hoh ho ho horgászt tanuljaKép Tök jó, hogy ilyen stabilan jártok. Nálunk még mindg csak max 8 lépés van, aztán mászás inkább.
Szopi, hát nálunk Kornél még nincs 9 kiló szerintem, de nem is izgat. Szopik, amikor akar, de van nap, hogy csak reggel kéri a cicit. Szerintem az, hogy egy gyerek nem MIchlen-baba, és nem felfújva van, nem jelenti azt, hogy nincs vele minden rendben.

ReditkeKép Milán tuti jól van, szerintem a vérvételt ne hagyd ki. Akármi lesz az eredménye úgyis le van tokva. Fő hogy ugrál a pociban, focizik a belső szerveiddel és bújik a kezed alá, ha simized.Az anyák tudják a legjobban, hogy mi van ababával. Végül is benned lakik,nem a dokiban. Szóval nyugi. Milán tudja miért téged választott anyujánakKép

TcisKép Pelusozás nálunk is visítós tortúra. Én 8 hónaposan vettem neki pelenkázót( stabilat) addig házi készítéső deszka volt az ágyra rakva( persze spécizve), de azt már nagyon gyorsan szerelte szétKép Dont worry. Mi is így vagyunk. Most éppp bugyipelust prbálunk , hátha az jobb lesz. Most nem azKép

KataKép Én szívesen megyek bárhova BKV-val.Na hja, vettem egy könnyeb kocsitKép Nálunk sajna max emeletesen fér el 6 embernél több. a szétrámolásban pedig a babócok szerintem csoportosan sem tudnak sokkal naggyobb kupit csinálniKép

MóniKép ÓraKép Félelmetes milyen okosak a törpék. Ma reggel a fiam rázta a fejét, hogy apa ne menjen el. Aztán azért integetett vadul. Mostanában van fejrázás mindenre ami nem tetszik neki. Nem minidg egyértelmű. Néha már mondja is.
Ja és tegnap megtanulta a kacsát, és amikor odaadta, miondta, hogy tessKép Büszke vagyokKépKép
Az öltözés változatlan, de cipőt legalább a lábára( ról) próbálja szerelni.

KutacsKép gőzöm sincs róla. De nem is nagyon izgat. A koponyatörés után csak az érdekel, hogyí a fiam jól legyen, ilyen csontbeforrásokkal nem akarok foglalkozni.

Nálunk mostanában csak minden másnap alszik a törpe délelőtt. Du. persze kidől. Este hogy bírnak a tieitek ilyen sokáig fenn lenniKép Nálunk Kornél 7 körül totál kidől, utána csak ordítás van, úgyhogy villámgyorsan fürdetni,és ágyba kell tenni.
Vár a házimunkaKép
Vera

hvera

Szép napot mindenkinek!
Dicsekedni jöttem mert nagyon büszke vagyok a picurkámra.(nagyra is)
Adrienn villával eszik!A felszúrható dolgokat felszúrja és ügyesen pakja az arcába.Ha szomjas hozza a poharát,hogy vegyem le a kupakot és itassam meg.Nagyon ügyes de a kupakot fontos rá rakni mert ellenkező esetben fecser mint a kacsa és úszik a lakás!
Egyre többször szólít meg:Ana!
Mindig inbteget he én köszönök valakinek és mondja,hogy Pá-pá!
Rengeteg puszit ad!Ha Ágotát szeretgetem ő is dúródik és követeli a ráeső részt.Ha Ágota megpuszil Adrienn is jö és puszival halmoz el.
Tegnap meghúzta Ágota haját erre hatalmas sírással reagált a nagytesó!Mondtam Adriennek,hogy vigasztaljuk meg mert nagyon szomorú.Hatalmas nevetés tört ki a kis piszokból kacarászott a nagytesó fájdalmán.A vége nagy ölelés lett és hatalmas csókcsatát vívott a két lányt.
Tegnap aranyhalat kaptak mert az előzó kilehelte a lelkét.Nagyon örültek neki!Adriennt alig lehetett lekaparni az akváriumról.A halboltban voltak hörcsögök,Maccs féle egerek stb...Nem tudom mi lesz ha ilyen állatot fog kérni valamelyik csemete.Nekem is volt de felnőtt fejjel nem tudom elviselném e őket.Ágotának viszont nagyon tetszett.
A gyerkőcök jókat játszanak együtt!(szerencsére,kisebb viták vannak csak)Ágota beleülteti a kicsit a dömperbe és húzza az udvaron össze-vissza.Adrienn meg úgy ül a teherautón mint egy király a trónon!Már biciklihez is hozzá kötötte a járgányt de nehéznek bizonyult a vontatás így aztán maradt a kézi húzás.
Puszi mindenkinek!
GnéKriszti
gnékriszti

Maccs,
en ugy tudom,hogy oktober elsejetol TENYLEG felemeltek a feszekrako korhatarat 35 evre.

Sunimum,Csirkesz,
Akkor ti is a XI.keruletben laktok???? Merre? Mi a Kosztolanyi ternel. Meg gondolkodtam,hogy a fene egye meg,en sose fogok eljutni semmifele talira! Kép

Tcis,
nalunk is balhe van furdes utani oltoztetesnel. A mi agyunkon tortenik es mindig le akar maszni Csongi. mi tudjuk az okat: menne vissza Csanadhoz a kadba,ugyanis egyutt furdenek,csak nagyteso meg maradhat tovabb hablevest fozni. Kép
Ha csak pelusozas van,akkor is probal cirkuszt csaoni,de nem hagyom. Vagy kap vmit a kezebe taperolni vagy enekelek neki. ez utobbi Csanadnal annak idejen mindig bevalt, Csongornal nem mindig

Judy,
boldog szulinapot a kissracnak!!!! Kép

Kriszti,
ugye milyen jo,ha mar tudnak egyutt jatszani? Kép
Sokmindent elles Adrienn Agotatol? Nagyon aranyosak lehetnek egyutt!
Nekunk is akvariununk van,mindketten imadjak,Csongi hosszu perceket all elotte es figyeli.De azert egy ujabb gorirol nem mondok le,par ev mulva szeretnenk egyet.

Inimma
inimma

HahóKép

Gellértke köszöni a megemlékezéseketKép
Megvolt a tortázás, ajándékozásKép Gellike mondjuk a dobozokkal játszott a legtöbbet, a játékokra lecsapott Nagygé. kapott egy vizimalmot is, a fürdőkádban játszottak vele, a kacsa kalapjába kell beleönteni a vizet, ami aztán kifolyik a csőrén és meghajtaja a kacsa testében lévő malmotKépKép nem röhög. tényleg hülyén hangzik leírva, viszont Gergő még mindig a vízben ülne vele, alig lehetett kiimádkozni onnan. és persze ma a szárazföldön is játszani akart vele sajnosKép
úgyhogy úszik a kéró.
na, kicsit elkalandoztam, lényeg hogy jó volt a szülinap.

pelusozás: nálunk is röptében történik, így mi is Libero baby@go bugyipelusban nyomulunk. még így sem egyszerű, de lényegesen könnyebbKép
mondjuk nagydolognál így is sz@r ügy a szó szoros értelmébenKépKép szóval olyankor oldalt el kell tépni a pelót és hát ki kell vakarni a gyereket az anyagból ugyanúgy. ilyenkor kéne növeszeteném még min. kettő kezet. de feladni rá könnyebb. Kisgé olyan szinten izgága, hogy hanyaganya nem vacakol a kenőcsözéeel sem az esetek többségében. lehet hívni a gyivit.

na rakok egy tortazabbantós képet. azért szerintebb finomabb, mint ami az orcájára van írva:

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Szülinaposoknak boldog szülinapot Kép

Reditke! Nálunk Fanninál nagyon rossz volt a MOM eredmény, bár a másik irányba: 2.9 lett. A dokim akkor tök megijedt, de az UH után közölte, hogy ne aggódjak, incs itt semmi probléma. És ő is azt mondta, hogy ennek a vizsgálatnak már nem szabadna kötelezőnek lennie, mert annyira pontatlan és értelmetlen.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok!
Jo sokat irtok, vegre van mit olvasgatni, ha mar a gyerek olyan edes, hogy alszik, mint a bunda.

Igenis nevetgelek a talikavaros ugyleteiteken! Nekem ez maradtKép Na jo, igazabol jo lenne olyan tali, ahova mi is el tudunk menni.

Amultkor bevallaltam, hogy elmegyek hordozoban (mert a babakocsit nehez utaztatni), a varos masik vegebe. Persze ledoglott a villamos es feloras seta utan csak azt mondogattam magamban, hogy en 'SOHA SEHOVA' nem megyek. A labcsontjaim meg most is fajnak. Autoval meg nem igen szeretek a belvarosban furikazni.

Amugy a gyerek amiota a dokibacsi rank szolt magatol keri a cicit, kb 50x egy nap. Persze eszik is mellette. Itatni nem tudom, meg etetni sem, mert maga akar mindint szetszedni. A keze is allandoan a poharban van. Szegenykem nem erti, hogy o miert nem csinalhatja azt amit en. Mivel onallo akarata van es ez nem feltetlenul az amit anya akar es ugy erzem egesz nap kuzdok vele a nem szabad es a csinald ezt kozott. Integetni nem hajlando, csak ha olyan kedve van, de biztos hogy ha egy dulongelo reszeg hapi megy az utcan, akkor rikoltozva papazik neki. Ugyanigy a neha hozza a pelust meg a tobbi hozzavalot, de ha tenyleg tisztaba teszem, akkor elszalad egy perc alatt. Hasmeneses baba eseten kulonben nagyon vicces,amikor szaros seggel raul a macikara, nyulacskara, a parnara es a szonyegre. Bele is nyul....Nem folytatom, de ilyenkor a romok eltakaritasa orakig is eltarthat.Amugy kenytelen vagyok lefogni, pedig azt hittem, hogy majd en szep szoval mindet elerek a gyerekemnel.

Udv a szulinaposoknak, G-nek utolag is, es kivanom, hogy jobb tortat kapjon, mert a keprol barmit irtok az tunik ki, hogy kegyetlen rosszKép))) Ugyhogy vagy jon egy mosolygos kep, vagy nem hisszuk el, hogy izlett neki!

Csengo
akinek a kertjet most verte el a jeg
Vendég

JutiKép
BOLDOG SZÜLINAPOT KISGÉNEKKépKépKép

Örülök, hogy többen is vállalkoznátok a hozzánk történő elzarándokláshozKép Mi a XIII. kerületben lakunk, könnyen megközelíthető BKV-val is. A pontos dátumot akkor még megbeszéljük, de úgy gondoltam, hogy november közepe-vége lenne jó. Addig pedig kipihenitek a Csirkesz-bulitKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Inimma
Kutacs nálunk 1 éves kora elött benőtt. Jártok vhova gyulagyulázni Kép vagy csak otthon játszátok?

Macs
sulit ne is kérdezd Kép bevállaltam 10 tantárgyat vagyis vizsgát mert 2 szigorlat a 10-ből.Eyg lesz nov 11-én szolnokon du 4-kor Kép Kép Kép Most arra készülök,meg persze a beadandók stb. Kicsit fáradt vagyok az utóbbi napokban Kép Még netezni sincs időm Kép Kép Ha apától meg tudom szerezni a kocsit én is tudok menni hozzátok talira.meg persze ha nem csütörtökön lesz ,mert az a ringató napja Kép

Lau
Ez nagyon jó hír,hogy kiengednek.Gondoloma fiúk is nagyon boldogok Kép KépKép

Reditke
Igazán én se tudok neked semmi okosat mondani.Az anyai megérzések nagyon jól működnek.

Kép
Kép
nikk0830

Kata
És persze a nálad lévő talira is szivesen megyünk Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

Judy
Kisgének nagyon boldog szülinapot kívánok Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

Most csak egy puszit dobok nektek, többre nincs energiám, mert ki vagyok purcanva, vendégség volt nálunk! Kép No meg megnéztem, nincs-e újabb fejlemény tali ügyben, az ember itt sosem tudhatja! Kép Kép Kép

Pusz
Macs
maccs

SziasztokKép

KataKép persze, hogy megyünk hozzátok, szerintem nem kérdés, minden hónapban lehet egy, igaz ezt már megbeszéltük, aztán nem igazán jött össze eddig. Hozzánk közel is van, a XV. kerületben lakunkKép a kezelések utáni pihenést úgy értettem, hogy utána már csak az van, ha minden jól megy. Bízom benne, hogy regenerálódnom kell majd csakKép

VeraKép Hmm...Ákos hisztis alkatáról csak annyit, hogy múltkor, mikor mentem érte a suliba, a kézműves foglalkozásról már sírva jött ki, mert kapott egy Kép jelet, és mondtam neki reggel, ha ilyet hoz haza, 3 napig nem számítógépezhet. Olyan hangosan bőgött, hozzá még toporzékolt is (!) 7 évesen, hogy csak néztem, meg a többi gyerek is az aulában. Ilyenkor nem használ neki se szép szó, se fenyegetés. Mostanában max. az használ neki, hogyha ott van Balázs, és azt mondom, hogy nézd meg, mit tanítasz neki, milyen butaság ez. Ez tart nála kb. 1-2 percig, aztán mintha mi sem történt volna, úgy viselkedik. Utána már lehet vele beszélni, meg mondja, hogy ő nem akar hisztizni, de kész vagyok tőle teljesen. Ezért furcsa nekem, hogy Bazsinál ilyet nem látok. Ennyi idősen Ákos már földhöz verte magát, ha valamit el akart érni. Nála azt mondták, hogy biztos elkényeztetjük, és mindent megkap, Bazsinál meg most azt mondják, hogy "ó, persze, mert már második gyerek, rutinosabbak vagyunk". SZóval, nem egyszerűKép

JudyKép Kisgének boldog szülinapot!!Kép Gyönyörű kiskrapekKép

MaccsKép taliKép remélem, hozzátok is el tudunk majd jutni, mindenképp szeretnémKép

Fürdés után nálunk is sírás-rívás van, de csak azért, mert már alig várja az esti tápszerétKép aztán eldobja magát az ágyon és úgy iszikKép

Szopi ügyben: szerintem sem szabad ilyen véleményre adni, amit a dokibácsi hangoztat. NIncs annál jobb érzés, mint mikor egy anya szoptathatja a gyermekét, legyen az 1 hónapos, 1 éves, vagy akár 2. Hiszen, ha nem lenne rá szükség, a szervezet sem termelné. Én is szerettem szoptatni, és eléggé megviselt, mikor abba kellett hagynom, de így is 9 hónapos koráig adhattam neki az anyatejet.

Szép napot mindenkinek
Lau
lau

Maccs Kép, és nincs újabb fejlemény? Dehogynem. Épp nálad szerveződik egy. Kép Én már jelentkeztem is, tudod. Most Nikk is, ha jól látom.
De én nem akarok szervezni helyetted, csak mondom, ha esetleg nem vennéd észre. Kép

Kép

Kép
liv

Lau!

Nálunk a középső hisztisebb. Mi meg azt kaptuk, hogy persze, mert a kicsit elkényeztetjük (amíg még ketten voltak). Na ja, a nagy meg egyedül volt három évig, amíg a középső meg nem született, őt addig tuti nem kényeztettükKép.

Szerintem a hisztisség függ a gyerektől is, nem ugyanazzal a természettel születnek.
Láttam már olyat, hogy egy egész kicsi gyerek is tudott rendesen hisztizni, de általában a rendes hiszti csak 2-3 éves korban kezdődik.

Liv!

Fütyi: Beninél nekünk is huzogatta mindenki, aki épp gondolta (dokinéni, védőnő), pedig nem rajongtam érte. És a végén odáig jutottunk, hogy meg kellett műteni.
Ezért én Nátánnál nem hagytam. Azért sem, mert a sebész is azt mondta, hogy pelenkás kor végéig úgysem műtik akkor sem, ha szükséges, és emiatt felesleges piszkálni. A sebész amikor a Benit műtötték, megnézte, de akkor is mondta, hogy ebből még bármi lehet. Én itthon nagyon sokáig nem is néztem, aztán egyszer-egyszer megnéztem nagyon óvatosan (más senki nem nyúlt hozzá). És azt tapasztaltam, hogy 2,5-3 éves kora körül kezdett látszatni, hogy kezd oldódni a letapadás, ma már nagyon jó, bár mindha kicsi szűkülete még mindig lenne (ami adódhat abból, hogy még valahol egy kicsit le van tapadva), még egy kicsit várunk, aztán elviszem sebészhez, és majd ő eldönti (már nem pelusos). Ha mégis kell valami, akkor azt sebész döntse el, és akkor én nem fogom azt gondolni, hogy miattam volt a dolog.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

InimmaKép SunimumKép
Néha-néha felbukkantunk a játszón a feneketlen tónálKépKép
Akkor a XI. ker ben tolhatnánk néha együtt a dedeket, vagy talizhatnánk íker-ókor. Nem csajszik?????
Pedig eddig mit kerestem a XI. ker-i kismamákat!!!!!!!!Kép

Cs

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz,
oke,en benne vagyok a taliban!!
Szoval a Villanyi ut kornyeken laktok?
Egyebkent most feleledt a kelenfoldi kismamak topic,amiota irok bele. Kép Oten irunk rendszeresen, mar talalkoztunk is negyen a jatszoteren a tonal. A legkisebb gyermekunk 2 honapos ,a legnagyobb 10 eves. Kép
Csatlakozol? Sunimum?

Egyebkent Csongor beteg,tiszta rekedt,taknyozik,mindjart indulunk dokinenihez. Valszeg Csani sok-sok szeretettel atadta neki a bacikat...

Inimma
inimma

InimmaKépCsirkeszKép

Nagyon örülök nektekKép
Az ötlet nagyon jó, tényleg találkozhatunk gyakrabban isKép
Szóval a tóKép
Mi ott talán egyszer voltunk közösen, mindig vagy közelebb, vagy messzebb megyünk. Pedig milyen jó hely is azKép

Én a Bikás dombra szoktam vinni Lilit, a kis és kicsit nagyobb kismamák aranyosak, de mire én oda jutottam, hogy megismerem őket, és ők is engem, már mindenkinek van egy "párja", és ha a pár ott van, akkor ő a fontosabbKép Persze ez természetes, de sajna attól nekem még nincs kivel tologatni a kocsitKép

Szóval én benne vagyok a közös tologatásban CsirkeszKép!

InimmaKép
Csatlakozom szívesem, a kelenföldi kismama topichoz is, meg hozzátok is, gondolom Csirkesz Te is jössz? Kép

Na most megyek, mert tegnap vita volt az internetből(szerintem a férjem kicsit rákattant, szerinte nem, és most nem szeretném, ha rólam mondanáKép)

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Puszi:
Móni

U.i:
Maccs, ne felejts ki engem is!
Kata, hozzád is megyünk, anyósomék is a 13.kerben laknakKép

Szép napot!Végre süt is!Kép

Kép
sunimum

Sunimum,Csirkesz,Inimma

én is 11 keres vagyok , nem messze lakom a Kosztolányitól Kép

hope
hope04

Csirkesz,Hope,Sunimum, (ABC-sorrend) Kép
juhejjjjjjjjjj!!!!!!!!!1 Kép Kép Kép Kép
Ugy orulok,hogy kozel laktok!!! Barcsk egymasra akadtunk volna hamarabb,pont jon a tel.Na nem baj,ha van kivel csevereszni seta kozben,ugy johet a minusz 15 is felolem. Kép
Otthoni tali is szoba johet nalunk,a lakast nem lehet szetszedni,mert mindig total szet van. Kép Ossze se tudom rakni. Kép
No,akkor pontositsunk. Ki hol??? Mi Bukarest ucca,Tranzit kavezoval pont szemben.

Inimma
inimma

Sziasztok!

Ma egyszeruen szetmegy a fejem, NEM BIROM A FIAMAT!
Tok ideges vagyok, egesz nap azt hajtogatom megallas nelkul, hogy nem szabad.
Nem tud magaval mit kezdeni itthon, unatkozik es mindent szet akar szerelni (video, tv, antenna, kenyersuto stb.)
Ja es persze mivel nem engedem meg neki egesz nap csak "hisztizik" nyoszorog.
Jovo heten mar megy bolcsibe megint ott majd kitombolja magat.

Reditke: en sem tudok segiteni mert nem hallottam meg ilyenrol (ciszta) en elmennek vervetelre mar csak azert, hogy a visszalevo honapokat ne kelledjen vegigizgulnom.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica !

ha megnyugtat az utóbbi pár napban engem is kicsinál a lányom , volt hogy annyira elfáradtam egyik este hogy csak ültem a kádban és nem érdekelt semmi . szo fel a fejjel , nem vagy egyedül Kép ez egy kicsit nehéz időszak !
hope04

HopeKép
Éljen, éljen éljen!
Jó ez a kerületKépPersze a többi isKép!!!
A nem messze a kosztolányitól mit jelent? Kíváncsian váromKép

InimmaKép
Én már írtam, hogy Etele út vége , a számalknál, de a ti utcátok még sétával sincs messze, nemhogy busszalKép
(a sógornőmnek a kanizsai utcában van lakása)

TonticaKép
Ha már totál elfáradtam, és nem bírom tovább, sajna én olyan gonosz vagyok, hogy berakom öt percre a kiságyába Lilit, és otthagyom.
Ott nem csinál kárt sem magában, sem másban, és addig lecsillapodok és újult erővel kezdem a nem szabad modogatásátKép
Szerencsére ennyire gáz már rég volt a helyzet, de ha arról van szó, simán megtenném újra.
Kitartást mindent szétszerelő kismanódhozKép

Móni

Kép
sunimum

SziasztokKép

Most önzőzni fogok, jobban mondva dicsekedni, mert nem is tudom milyen hosszú idő után eljutottam párommal kettecskén mozibaKép

A "40 éves szűz" c. filmet néztük meg, hát CSÚCSSZUPER!! Ha van időtök, Ti is nézzétek meg, szerintem nagggyon-naggyon tetszik majdKépKépKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata,
gratula a mozihoz! Kép
Mi az utobbi egy evben kb.3-szor voltunk,mindig a ferjem valasztott filmet,az utolso olyan pocsek volt,hogy mondtam ,egy darabig nem mozizok vele. Kép
Itt van dvd-n a Lost osszes mar 3 hete es meg csak bele se tudtam kukkantani.Ti szoktatok nezni? Erdemes leulni ele vagy inkabb vasaljak? Kép
Mi jovo szerdan megyunk a World Press Photo kiallitasra.

Mindenki kemenyen csaladozik???
Inimma
inimma

Hello Mindenkinek!

Latom mindenki pihizik, mar en is tudok, picurka elaludt.
Hat eleg gaz napunk volt, nem eleg, hogy takonykoros most meg fostos is lett szegenyke.
Fajhat neki a hasa mert egesz nap nyugos, en is de en miatta. Kép
Moziba mar ezer eve nem voltam viszont jarunk ide-oda, holnap bolingozni megyunk (gyerekkel mert nincs kire hagyni)

Inimma:

LOST a legkedvencebb sorozatom Kép , nagyon jo, eddig minden reszet lattam, sot a spanyol adok mar joval elorebb jarnak. A paromat az oruletbe kergetem mert pentek estenkent neki kell lefektetni a picurit. Kép
Ja es nezzetek majd a Szuletett felesegek-et, tutti jo film!
Amugy en tevet nezve szoktam vasalni Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Ugy latom mindenhol csaladi hetvege van.

Engem is az oruletbe kerget, hogy allandoan nyuszit mindenert a gyerek. Probalom mondani neki, hogy ne sirj mutasd meg mit szeretnel. Ilyenkor mindenre ramutatKép

Ma hagytam egy teljes tekercs budipapirt, hogy letekerjen. Amugy meg tegnap oruletesen sirt, apa tusfurdojeert. En huje meg hagytam neki. Valahogy belenyalt es telehanyta a kadat. Azota megint nem engedek neki tilos dolgokat. Es tok lelkiismeretfurdalasom van amugy is.

Beszti!
NEm tetszik nekem ez a futyi dolog. Nem hiszem el, hogy egy fiucskanak mindenkeppen muteni kell. Csak azt nem tudom mi a helyes ut. Nalunk (elnezest a lanyos anyukaktol) a makkja feleeig lehet felhuzni tovabb egy mm-t sem. Masnal hogy van? Vagy a taliKép utan megirjatok?

csengo
Vendég

Csengő Kép, nálunk már elég szépen oldódott a letapadás, aztán egyszercsak elkezdett visszatapadni, pedig mindig húzogatom (a berepedés óta már nem) fürdés után.
Nem kell mindenképpen műteni a fütyit, csak fitymaszűkület esetén, amit a berepedések, gyulladások is okozhatnak; a letapadást egy mozdulattal kb. 2 éves korban megoldja az orvos: erőteljesen visszarántja a bőrt, és ennyi, tehát nem kell műtét.
Lehet próbálni visszahúzni mindig fürdésnél, óvatosan, csak nagyon kell vigyázni, hogy ne repedjen be.

Azt hiszem, te írtad, hogy átrendeztétek a szobát, és azóta tök jól alszotok. Ez nálunk is bejött. 6-8-10 éjszakai kelés után most 1x ébredünk csak! Mellesleg nekem is sokkal jobban tetszik így a szoba, én is jobban érzem most benne magam.

Lányok, akik jöttök majd Csirkeszékhez, vagy valamikor Maccsékhoz! Van egy doboz felbontatlan Nestlé Sinlac pépünk: rizs- és szentjánoskenyérmag alapú, tej- és szójamentes. Annak idején, amikor Dávidnak hasmenése volt, felírta a gyerekorvos, hogy hátha ezt kaja helyett elfogadja, de fel se bontottam; szívesen odaadom valakinek, aki kéri.

Liv

Kép

Kép
liv

Mindenki a családdal van elfoglalva?
A karácsony közeledttével hatalmas problémával küzködök!Kitaláltuk a párommal,hogy vége az apró játékok vásárlásának valami nagyobb,komolyabb játékot kapnak a lányok.Így jutott a választás az akumlátoros autóra.Sehol nem találok.Talán a Brendonban van de nincs meg a programon és nam birom megnyitni a mappát.De az amire én gondolok 115000Ft.(nem az árral van a gond )Az ismerőseim lebeszélnek róla, állítólag nem fogják kihasználni.Nem fognak sokat játszani vele.Szerintük felesleges.Ágota sem mondja,hogy szeretni ilyet de ez azért van mert még nem ült ilyenben.Sajnos jelenleg nincs senkinek a barátaink között.Tehát kipróbálni sem tudja.
Ha valakinek van ilyen szerkezete írja már meg a véleményét(akinek nincs az is kifejtheti álláspotját)!
Azért is akarunk egy nagyobb értékű ajándékot venni mert már a szülinapjukra is olyan nehezen találtun ajándékot.
Az utóbbi pár napban engem is nagyon lestrapálnak a lányok!Olyan a lakás mint egy mókuskerék.Rendet rako az egyik helyen mire az utolsó zugban is végzek kezdhetem előrről.Sokszor zúg a fejem.Holnapotól megy Ágota oviba,a kicsivel elmegyünk egy kicsit csavarogni.Talán így az esték elviselhetőbbek lesznek mert a lányok jól elfáradnak.
Mi lesz ha munka után kell itthon még helyt állni?
Akinek bölcsis a csemetéje,hogy bírja?Könnyen megszokták a bölcsit?
Trompipi!Mi van veled?Nincs időd jönni?Sok a meló?Jól vagytok?Hogy van a kis bölcsis csemete?
Magi!Te sem jelentkezel!Mi van veletek?
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok,
Kata , mi is ezt néztük a férjemmelKépmúlt héten. Tényleg szuper, úgyhogy az összes mókuskerekes anyuka fogja meg a párja kezét, passzzolja le a kölköt a nagyinak, keresztszülőnek, déinek...stb. és irány a moziba be.
Tegnap mi Komáromban vendégeskedtünk, amíg apája suliban csücsült, és profi szintre fejlesztettük a lépcsőmászást és a két lábon rohangászást. Végre kidumálhattuk magunkat a barátnőmmalKép Plusz ő is mászott Kornél után, amíg én kifújtam magam.

A sok XI. keresre irigy irigy, hogy együtt tudnak sétálniKép De azért reszkessetek, mert csütörtökön megyünk. Csirkesz, hogy jutunk be hozzátok? Milyen név van a csengőtökön?

Most nálunk mindjárt fürcsi tájm, szóval majd holnap írok többet.

Vera

hvera

Sziasztok!
Gne Kriszti, Te sem surun irdogalsz. Az aksis auto ket csaladnal van. Az egyiknel nagyon bejott, a masiknal pedig nem. persze mindket helyen fiuk vannak. Ahol nem tetszik a gyereknek ott az a gond vel;e hogy lassu. Mert ugye a sima motorral szaguldozik, mint egy orult, ez meg nem megy ugy. Nekem is zsong a fejem az allando takaritastol, de nalunk az eves utan van, mindig porszivozas felmosas ruhacsere stb. Igazabol nem akarok mindent megtiltani, meg hadd tanuljon egyedul enni, de ez iszonyu melo. 10 abroszom van es szinte 2 naponta mindet kimosom. A ruhai is allandoan mosasban vannak,ennek kovetkezmenye, hogy a vasalas hegyek nem csokkennek, azert mert en amig alszik vasalok. Pedig a kertet is fel kell asni, lassan itt a tel.

Liv! Akkor en hagyjam beken a futyit? Es mi van ha elenk piros a vegen a bor? Az baj?

Irtad, hogy atrendezitek a szobat. Nekunk nagyon bejott. Annak orulok, hogy atalussza az ejszakat, azota mindig (kb 3x kelt ejszaka 1 fele, de ezeken a napokon keveset vacsizott, tehat ehes volt.) es a legjobb benne, hogy nem kellett ezert uvolteni hagynom! Pedig nathas is volt azota es fogzik is, ugyhogy lehet tenyleg az agya nem volt jo helyen!!

Tontica! Egy sorozat hetente mindenkinek kijar!
A szuletett felesegeket akkor majd nezem.

Udv:
csengo
Vendég

Lanyok,
a Szuletett felesegek okt.26-an kezdodik a Tv2-n.
Szerintem is jar nekunk egy sorozat hetente,hiaba huzza a ferjem a szajat,hogy mit fogok nezni. Kép
Oruljon ,hogy nem a Szex es New York-ot nezem. Na azt ki nem allhatom,nekem tul durva. (Mellesleg anyos kedvence. Hm... )
Csongi meg beteg,annyira nem latvanyos a dolog,csak iszonyu nyugos es alig eszik. Viszont egesz nap szaladgal!!! Lementunk a kavezoba,ott is nekilodult,maszkalt az asztalok kozott.Kép
Futyi: nekunk dokineni azt mondta es Veres Gabor kismamas gyerekdoki is,hogy 2 eves korig egyaltalan nem kell piszkalni.Ugyhogy orulunk,hogy ez meg egyiknel odebb van ,eppen elegszer meggyulik a bajunk Csanival miatta. Maganak nem hajlando lerendezni,nekunk meg nem hagyja.Mindig orditas van erte. Kép

Kriszti,
ketszemelyesek az ilyen autok? Mert talan csak ugy erdemes,hogy ne legyen balhe belole.Mondjuk,en nem vennek lanyoknak,az automanias fiuk azok masok persze,ok tuti elveznek.Lehet,hogy meg kellene nekik mutatni valahol egyet es latnatok a reakciot. BOcs a beleszolasert!

Inimma
inimma

Sziasztok!

Mi tegnap Ludason voltunk, férjem kolléganőjének a házavatóján. Lili iszonyatosan élvezte, szinte kézről kézre járt, kint volt levegőn egész nap, és még cicát is nyúzott(na jó, csak simizte)Kép

Úgy volt, hogy múlt héten mi is megyünk moziba, de mi kicsit komolyabb filmet szerettünk volna megnézni, de nem találtunk. Ami komoly volt, az meg dráma, (Hervadó virágok), de ahhoz hangulat kell. Úgyhogy kihagytuk, viszont elmentünk egy török kajáldába nosztalgiázni(Törökországban voltunk nászúton anno), majd egy baráti összejevetelen vettünk részt. kicsit kikapcsoltunk.

Sorozatok:
Lost ról eddig lemaradtam, de azt mondják jó. Én sajna a napi sorozatokra vagyok "rákattanva", Jóban rosszban, Barátok közt, így ha a férjem itthon éjszakázik övé a Lili este. szerencsére nincs háborgás emiatt.

KrisztiKép
Én nem vennék ilyen autót anélkül, hogy ne tudnám, szeretik e a gyerekek. Szerintem hozzátok össze Csengovel, hogy akinél nem jött be az aksis autó, adja kölcsön nektek, kipróbálásra, aztán meglátod, hogy reagálnak a lányokKép
Lehet, hogy hülyeség, de valami nagyobb komolyabb babaház nem lenne jó? és akkor tuti nincs vita ki játsszon épp a játékkalKép

CsirkeszKép
Tényleg, közeledik a talűálka, majd akkor pontosítsunk helyet,időt és azt, hogy ki mit hoz. Láttam valakitől édeset és sósat. Mi vinnénk gyümölcsöt, ha az jó, csak írjátok meg, milyet szeretnek a gyerkőceitek? Mondjuk én alma, banán szőlőre gondoltam. Jó lesz?

Most megyek, mert telefoncsevegés van a barinőmmelKép

Jó éjt mindenkinekKép

Móni

Kép
sunimum

Móni Kép, a barátnőmmel mi is a Hervadó virágokat fogjuk megnézni valamikor, remélem, jó lesz.

Csengő Kép, megoszlanak a vélemények a fütyihúzogatást illetően, sokan mondják, hogy 2 éves korig nem kell hozzányúlni, mások azt mondják, hogy fürcsinél óvatosan próbáljuk hátrahúzni. Szerintem nyugodtan próbáld visszahúzni esténként fürdésnél, csak tényleg óvatosan. Azt nem tudom, mi van, ha piros, talán a többiek tudnak mondai valamit ezzel kapcsolatban.

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Megosztanátok velem a titkot, hogy mi az a "Született feleségek"? Azon kívül, hogy a TV műsorKép

Nekem egyébként TV-re szinte semmi időm nincs, örülök, ha a Tényeket este meg tudom nézni. Már akkor madarat lehetne velem fogatni, ha azt a fél órácskát megkapomKép Így a Lost-ról sincs semmi fogalmamKépKépKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Anyamama: ket gyerek mellett nem is csodallom, hogy nincs idod tevet nezni Kép
En is csak este jutok el odaig amikor a picur mar alszik.
A Szuletett felesegek egy sorozat, asszonyokrol szol pontosabban azt hiszem 5-rol, nagyon vicces es erdekes film.
En se tenyeket se baratok kozt-et nem tudok nezni csak az esti filmeket, sorozatokat, igy en nem csak egyet engedek meg magamnak Kép hanem 3-at: LOST, Szuletett felesegek es Veszhelyzet. (mar ha majd elkezdik az utolso kettot)
http://www.tv2video.hu/e_musor.php?ktv_db=36&rovat_db=1459&musor_db=14986&tema_d b=
Itt megtudod nezni mit mondtak a sorozatrol az aktivban.

KépKép
KépKép
tontica

Kata,
az eredeti cime Desparate Housewives,amerikai sorozat,allitolag mar az elso reszevel lenyomta a Szex es New York nezettseget. Hat...nagyon vartam,de tegnap lattam a bemutatojat es kisse meglepodtem. eleg gagyisztikusnak tunt,vagy csak direkt ugy vagtak ossze,nem tudom. Felesegekrol szol,nem ugy mint a masik,ami a manapsag nagyon divatos szingliletrol.
A Tenyeket en se tudom megnezni,pont vacsi es furcsiido... Kép De utana szokott lenni 1 oracskam magamra.Bar altalaban olvasok,de neha iszonyu vagyat erzek butulni.... Kép (Az azert megy magamtol is. Kép )

Inimma
inimma

Csajok,
nem tudtok vmi oldalt a neten,ahol megvan,hogy mekkoranak illik lennie egy 4 eves gyereknek? Amit talaltam,az csak 3-ig van.

Inimma
inimma

InimmaKép Én sajnos nem.

CsirkeszKép
Akkor még egyszer kérünk szépen címet, kapucsengő nevet. Ki mit viszt.

Bálint még taknyoskodik, de doki szerint ez már a fogak miatt van. Talán a hátsók jönnek, mert irtó kemény, fehér és duzzadt. Remélem azért csütörtökre elmúlik. mert ha folyik az orra nem merek odajönni, nehogy utána valaki megbetegszik és senki nem mossa le rólunk, hogy mi voltunk....

Kehidakustány: nagyon szuper volt. Nekünk irtózatosan jó, hogy volt külön légterű babaszoba a szobán belül, így mi is és Bálint is nagyon jól tudott aludni. Reggel 8-ig aludt, ami előtte még talán sosem fordult elő. Imádta az egészet, vidám volt egész nap, szereti a nyüzsgést, az összes pincér az étteremben a haverja lett. Mi is marha jól pihentünk, én imádtam hogy teljes ellátáson voltunk, szóval klassz volt nagyon. Csak kár hogy rövid volt.
Pár kép:

Bálint a Kehidás köntösben indul fürödniKép

Kép

Az én pasijaim pancsiznak:
Kép

Bálint és a vízKép
Kép

Vízi csúszda:
Kép

Jól megérdemelt pihenés:
Kép

Az én 19 hetes nem piramis, inkább csak meghízott Kép pocakom:
Kép

Szálloda játszóterén:
Kép

Grimaszolok, mert a játszótéren maradnék inkább...
Kép

Bocsánat lányok a sok képért!!!! De nem bírtam megállni.

Pár szó még, aztán itt sem vagyok.
Amíg Kehidán voltunk parketta csere volt nálunk és a szaladó lakást rendbe kéne vágnom, ráadásul tegnap értünk haza, még mosásom is van és holnap jönnek anyósomék, sógorom és férjem amerikába szakadt és most hazalátogató nagynénje háztűznézőbe, úgyhogy egy ebéd menüt is össze kéne rittyentenem Kép
Szóval: nagyon köszönöm a sok-sok hozzászólást AFP és ciszta ügyben.
Azóta jól megemésztettem a dolgot plusz beszéltem a Praxissal.
Végeredmény, hogy semmiféle vizsgálatra nem megyek, még vérvételre sem. Praxisék elmondták, hogy cisztát a babák 99%-nál tudnának találni, ha épp azon a napon mennek UH-ra illetve, ha úgy tartják a UH fejet. Ez tök normális, no para és ők általában ezt nem is mondják, mert akkor az anyukák 99%-a sírva menne haza feleslegesen.
AFP-mre ők azt mondták felejtsem el, 0,9 az jó és a HCG-s 46000 (ami MOM-ban 1,8) az is teljesen oké.
Ráadásul beszéltem azzal a genetikussal is, akiknél a vérvétel lenne és azt mondta, szerinte oké az AFP-m, a ciszta meg egy tök normális fejlődési dolog, de ha nagyon aggódom csináltassam mega vérvételt.
A kórházi genetikus sem akart rábeszélni a szúrásra, csak azt mondta neki fel kell ajánlani, de nyugodt szívvel elenged, ha mást döntök.
Nőgyogyim meg nem nagyon aggódott.
Szóval mindezt végigrágva és újra gondolva/érezve, úgy döntöttem nem csinálok semmit.
Egyébként egyáltalán nincs bennem rossz érzés vagy nem jut eszembe percenként, hogy jujjj, most mi van. Csak akkor hirtelen a vizsgálaton szíven ütött.

Most ennyi. Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Csirkesz,
ja-ja jojjon a cim meg a pontos datum!!! Mi valszeg nem megyunk,mert Csongor beteg,de Hope megkert,hogy kuldjek neki melt az odopontrol. Kép

Edit,
nagyon klasszak a kepek! Kép
Olyan irigy vagyok! Mi meg sose voltunk nyaralni vagy oszolni a gyerekekkel,csak a nagyszuloknel,de az nem ugyanaz...
Na de jovore osszeszedjuk magunkat es az osszes apropenzunket Kép es nekivagunk.
Nagyon jo,hogy mindenfelol megnyugtattak vegul!!! Igazad van ,semmi para,lesz egy gyonyoru,egeszseges kisbabad es majd csak rossz alom lesz az elmult par nap!!!! Kép Kép
A cisztarol nekunk is hasonlot mondtak uh-n es tenyleg legkozelebb mar hire-hamva se volt. Ja ,Csonginak a fejeben volt.
A lenyeg,hogy boldogan vard a kistesot es minden rendben lesz.

Inimma
inimma

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: