A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

MonyóKép
Sztem ne menj Jósnőhöz. Minek siettetni a jövőt?
ÉS bocs a morózus hozzászólásomért. Oylan változékony a hangulatom.

Szia Timi!
Többet is jelentkezhetnél, főleg hogy földim vagy. Merre laktok Keszin?
De azért a család tudja mi a helyzet, ugye?

Annácska!
Szuper pocak. Ez már spéci nadrág rajtad?

j.
Vendég

Unique
Most még nem próbálunk ki semmit, majd a 2. vizsgálat után. De akkor ginseng,maca vibe, cink, minden lesz Kép
Tök cuki a pocid, így nem is tűnik nagynak Kép

Réka
Én is 23. napi vérvételre fogok menni. Olyan körül szokták a ciklus vége felé nézni még a hormonokat. Majcsinak igaza van, ha menzi előtt nézitek, akor már nem biztos hoyg jó lesz a progid.

Csibe
Sajnálom a menzidet! Tényleg jó volt látni a tábla tetején!

Norwell
Ha ilyen hosszúak a ciklusaid, akkor szerintem még nem érezheted a terhességet. Legkorábban 10 nap múlva tesztelj szerintem.

Seszi
Szeretem én a páromat, sőt imádom, ebben nincs hiány Kép Máshoyg nem is lehetne működtetni a dolgokat Kép Olyan hosszú az a fél év amit írsz. Remélem csak így hogy előttetek áll, utólag már nem fog ilyen soknak tűnni.
Egyébként lombikkal van igazán esély sok gyerkőcre. Meg aztán lehet hogy csak valami elzáródás, és talán spontán is?!?!?!??!?!??!??! Szerintem ehhez nem késő drukkolni!

Stella
Élmény volt olvasni amit írtál a babáidról. Húúú de nagyon tuti jó lehetett Kép Én ezt a boldogságot elképzelni sem tudom egyenlőre Kép
Amit említettem boltot, szerintem inkább kismama bolt, de ha megyek jövő szerdán reggel UH-ra, megnézem újra és megírom. Kismamarucira csak szükséged lesz már lassacskán Kép
Bútort, babakocsit találtatok megfelelőt már? Én már be vagyok zsongva hogy mehessek nézelődni Kép De egyenlőre nekem tabuk ezek a boltok!

Junkó
Hát kicsit mehetne följebb is a hőd. De semmiképpen se idegesítsd magad rajta. Nem raksz föl egy hőgörbét?

Annácska
Aranyos ez a pici-poci Kép Nekem alapból van ekkora Kép Sőt Kép

Monyóka
Én nem hiszem hogy a jósoltatás jó ötlet lenne. Képzeld ha a jósnő azt mondja neked hogy áprilisban terhes leszel, és mégsem, mert ne adj Isten egy aprócska hormongondod van? Akkor mi lesz? Megint tök ki fogsz akadni. Szerintem erre nincs szükséged.A jövőnket egyedül a jó Isten tudja, és hát egy jósnő.... De te dolgod.

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép

Vali Híradó
Valinak ma van laparoszkópiás műtétje, a PCO-ját hozzák helyre. Reméljük, ezután már sokkal nagyobb esély van a babásodásra neki is Kép Szoritsunk neki!

Tündi
Vendég

TündiKép
Valinak nagyon drukkolok!

Egyenlőre még nem vettünk semmit, csak nézelődtünk, mert már mi is be voltunk zsongva!
Hamarosan neked is lesz behajtási engedélyed. Én legalábbis nagyon bízom benne, és bennetek!

Kismamarucik még ráérnek, mert van már pár jó bő nadrágom és szerintem egy ideig még kihúzom velük.
Aztán majd idény jelleggel vesszük a megaméreteket Kép!

MonyókaKép
Csatlakozom Tündihez! Szerintem felesleges felkavarni a kedélyeket egy jósnővel. Sose tudhatod, hogy mennyire "jó" a témában és ha valami nem túl kedvezőt találna mondani, akkor oda az optimizmus. Szerintem egy megfelelően nyugis lelkiállapottal sokkal tobbre mész!
Stella

Kép
stella9

Monyóka szerintem se menj jósnőhöz én egy időben rákattantam nem kell.ha meg olyat mond amit nemakarsz hallani az a baj.sőt nekem van egy vendégem aki lélekgyógyász meg jósól és ő mondta hogy a jós elmondja milyen uton merre mész,vagyis ha ezt teszed ez lesz ha azt az lesz.ezek után ha dolgoztok a babán lesz ha nem akkor nem.
gilingalang

Sziasztok!

Nem sikerült végigolvasnom a pár napot, de ígérem ma vagy holnap még mindenképpen megteszem.

Rólunk a legújabb info: spontán nem jöhet össze a baba nagy valószínüséggel, de inszemmel talán van esély. Én így a következő ciklusban kipróbálom a Clostyt (hogy hogyan is hat rám, elég lesz-e, vagy kell másik is), 2 hét múlva HSG, és a következő ciklusban meg inszem.

Hát ennyi...

Kép
szdorka

Tündi!

Most már olyan szinten aggódom, hogy görcsben van a gyomrom. Gondolom ez a HÁZ ügy is kikészít.
Nem bírok leszakadni a babanetről sem. Most olvastam ráadásul a megint megjött hasznos linkekben, hogy lehet olyan hogy pszichológiai okok miatt pl. nem érik meg a tüsző. ÉS lehet ezért nem megy fel a hőm.
Nem jó ez így érzem, már úgy értem hogy beképzelt vagy nem beképzelt dolgok miatt gyomrogörcsöm van. Főleg hogy még bő 10 nap van a menziig.
Egyszerűen pánikolok, hogy a HÁZ üres marad.

j.
Vendég

Junkó
Tessék azonnal kiverni a fejecskédből ezt a gondolatot! Mi az hoyg üres marad a ház? Dehogy marad üres! Picit higgadj le, mert igen, az idegeskedés nagyon nagy mértékben befolyásolja a ciklust, a menzit, a peteérést! Nyugodj meg! Ne azt nézd hogy üres marad a ház, hanem hoyg már csak nem sokáig marad üres az a ház! Érted? Semmi okod nincs pánikolni! Le kéne foglalnod magad gyorsan valamivel, ami nem babás és nem HÁZ-as téma. Van valami hobbid amivel esténként tudsz egy kicsit foglalkozni? Akár valami kreativ dolog, vagy bármi más! Le kéne vezetned a feszültséged magadból mielőbb. Gondolkozz ezen! A babanettel pedig próbálj meg csak annyira foglalkozni, hogy ne ez határozza meg a mindennapjaid nagy részét. Legyél itt, írjál, de ne függjél tőle! Sem a háztól! Élj úgy mint a project előtt, türelmesen várakozva, szeretve a férjed, és hidd el a dolgok alakulnak sokszor maguktól is! De nekünk a megfelelő helyen kell őket kezelnünk.

Dorka
HSG-hez is nagyon drukkolok, meg utána az inszemhez! Látom te is letört vagy, érthető módon. Tudod, hoyg inszemmel is nagy esély van babásodni Kép

Stella
Köszi a bizalmat, remélem nem okozunk csalódást Kép

Tündi
Vendég

szia junko!
én ezért mentem kineziológushoz már írtam.állandóan stresszeltem magam.most jól érzem magam tőle.lehet csak bebeszélem de erről szól a dolod.
gilingalang

Sziasztok!

Monyo, Réka, Junko, Annácska, Tündi!
Köszönöm az együttérzéseket!
Nem vagyok magam alatt, tudjátok új hónap, új remények!
Mindketten szeretjük "gyakorolni", hogy hogy kell babát csinálni!Kép

Eszter!
De kell mennem uh-ra a closty miatt, de a term.gyógyász szerint anélkül is terhes leszek. Ezért voltam dillemmában, hogy higyjek a term.gyógyásznak és szánjam rá ezt a hónapot, vagy azért szedjem be a clostyt!

Unique, Annácska!
Micsoda pocik!Kép
Szépek vagytok!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

csibe elmondanád mit csinált a term gyogyi érdekelne köszi
gilingalang

Sziasztok lányok!

Beborult az idő, szomorkás a hangulat.

Velem nincs semmi újság, várom a jövő hét végét, akkor talán lesz a hormonvizsgálatnak eredménye.

Nagyon megszakadt Juca után a zebracsorda-lánc, jó lenne már feljebb kerülni a táblázatban!

Kisfiam is sokat mondja, hogy ez meg az igy lesz meg úgy lesz, ha majd meglesz a kistesója...

Olyan cukin mondja, remélem nem lesz majd féltékeny. Mivel legalább 7 éves lesz, talán több esze lesz már, szerintem sokat fog segíteni. Nagyon segítőkész, amikor van kedve. Ha nincs, semmire nem tudom rávenni.

Megyek érte az oviba

Kati
Vendég

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Gilingalang!

Ha a lap tetején rákattintasz az archív 2005-re, azon belül pedig október 6-ra, ott én vagyok az utolsó hozzászóló a lap alján és oda részletesen leírtam mindent. Ha ezt megtennéd nem kellene újra leírnom és nagyon hosszú is!

Köszi
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

oksa köszi
gilingalang

Csibe
ez nagyon érdekes ha beírom az e mail címem elküldenéd a címet nevet elmennénk mi is .nagyon köszi előre is.
Gili.sissy34@vipmail.hu
gilingalang

jaj a GILI NEM KELL ELÉ BOCSI
gilingalang

Junkó Kép
Hogy maradna üres a ház? 1. Még meg sem vettétek. 2. Ha megveszitek és ti beköltöztök már nem is üres. 3. Fognak ott még gyerkőcök rohangálni, meghívják a haverjaikat és akkor meg dugig lesz. Kép

Dorka
Szorítok a HSG-hez. Remélem minden OK lesz és aztán inszem segítségével hamar jön a bébi. Kép

Monyó
Tényleg ne jósoltass. Ráadásul tényleg fiatal vagy akár még tíz gyereked is lehet. Ne szugeráld magadba, hogy nem lehet. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szia Lányok!

Itt vagyok, csak egész nap dolgoztam, mint az ökör.
Visszaolvasok és jövök.

réka
Vendég

oke lanyok csak arra lettem volna kivancsi hogy a jovomben lat e gyereket.Mindegy mikor.Csak arra vagyok kivancsi hogy lehet-e gyerekem.
Majd gondolkodok meg rola.

Anna profi a pocid.Igaz nekem alpbol ekkora,a man nem joKép

dorka drukkolok az inszemhez.

lanyok a paromcskam itt fekszik betegen.Szerintetek 37,7 az mar laz?
adtam neki teat,meg bevett aspirin c tabit.Mit tehetnek meg?

Kép
monyoka

Szia Lányok!

Juca!
Köszi a sztorit, tényleg tanulságos volt. Nem csodálom, hogy kiakadtál. Amúgy is annyi kérdés van az emberben, erre még több kérdéssel jön ki a dokitól...
Képzeld, küldtek nekem levelet a családtervezőből, hogy "hivatalos" lettem volna a picológushoz PMS miatt és nem mentem. (persze nem időpontra, csak úgy vártak.) Be sem jelentkeztem. De nem is fogok. Legalább egy dolog van, amit biztosan kizárhatok, hogy nincs vele problémám... Kép

Majcsi!
Köszi, de végül marad a 28. napi vérvétel. Ma beszéltem dokibácsival is, ismét azt mondta, hogy akkor akarja.

Sajnos elkezdődött valami pecsételésféle is, azt mondta, hogy akkor jövő hónapban elkezdjük a "sárgatest-kezelést", hogy ezalatt mit értett, majd kedden kiderül. Olyan, mintha a vérvételt nem a progi miatt csinálná - abban egyszerűen biztos, hogy alacsony - hanem a többi érték miatt.

Junko!
Nem szeretem olvasni, hogy ilyen görcsös vagy. Tessék erről leszokni. Ez nagyon sok energiádat elviszi és nem tudsz a lényegre (vagy semmire se) koncentrálni.
A hőgörbédre én is kíváncsi lennék. Egyébként ha tudsz angolul, nézd meg a www.fertilityfriend.com oldalt, ott lehet vezetni a táblázatot és nagyon sok info van.
A "mell-ügyet" kiegészíteném azzal az érdekességgel, hogy jobban megfigyelve csak a baloldalon "dudásodom"... ez szerintetek normális? Kép Kép Kép

Monyó!
Most nem fogsz szeretni. Kérlek gondold azt végig, hogy mire megnyugszol egy probléma megoldásán, addigra előszedsz egy újabbat. Addig, amíg a kákán is csomót keresel, addig nem biztos, hogy beléd szeretne majd csücsülni a gyerkőc.
Próbáld ÉLNI az életedet és nem SZENVEDNI!
Én kívánom, hogy mielőbb sikerüljön mindent elérned, amit csak szeretnél, de ehhez neked is tenned kell.
Remélem, nem bántottalak meg! Kép

Dido!
De aranyos vagy, köszi!
A tervezés részleteiről inkább majd holnap írok priviben, nem untatom a többieket.
Hajrá-hajrá a vezetéshez! Kép Csak szólj, mikor ne merjek elindulni.. Kép

Timika!
Legalább benéztél, az is valami. Tartsd meg jó szokásod.
További jó gömbölyödést! Kép

Tündi!
Neked is köszi, mostmár nem variálok, jövő kedden megyek vérvételre és kész.
A Ginsenget én is csak ajánlani tudom. Párom két-három hete szedte, mikor azt a jó eredményt produkálta. Mondjuk korábban sosem vizsgálták, de azért hisszük, hogy ez is segített. És azóta ő is leszokott a KV-ról, mert a ginseng mellé nem ajánlják. Ezek olyan jó közös eredmények (én is leszoktam kb. 3 hónapja). Fogyózni is együtt szoktunk.. Kép .. csak ő sokkal jobban bírja.

Hamarosan talán nekünk sem lesz tiltott zóna a gyerekosztály. Bár én néha azért meglesem, bevallom... Kép

Stella!
Szerintem még nem is gratuláltam a csöppségek sztárfotójához. Kép Legközelebb biztos megmutatja magát a másik is. Tök szerencsés vagy, hogy nem kell még új gatyó. Én babó nélkül is kihíztam mostanság a legbővebb gatyámat is. Kép De sebaj, azért se fogyózom most.

Párom is mindig azt mondja, hogy lesz majd Norbi, meg Callanetics és a kicsi meg nézi, hogy "anya meg mit ugrál itt?"

Kati!
Szia! Én is várom az eredményeidet. És drukkolok!! Kép

Szdorka!
Ne haragudj, ha már írtad, de milyen eredmények miatt kell inszem? Ne legyél letörve. Fogd fel úgy, mint egy lépcsőfokot. Meg kérdezz a többi inszemes lánytól. Biztos sokat tudnak segíteni! Kép

Csibe!
Örülök, hogy nem vagy letörve. A jövő hónapot mostmár többoldalról is bebiztosítottad, igaz?
Tetszik a "gyakorlás duma", ez az időszak ilyen élet lecke, nem? Én biztos vagyok benne, hogy sokkal többek leszünk emberileg, mire babánk lesz.

Megyek, olvasom a cikket, amit küldtél. Köszi!

Nnna már megint adtam mit olvasni, úgyhogy:

Szép álmokat!
réka
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:21-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:24-kor.
seszi

seszi ez alapjan egy gyerekem leszKép

dudu nem esett jol,de nem bantodtam meg.ezek a dolgok nem ujkeletuek.csak most jottek elo ujra.
ezert tunik ugy hogy allandoan,aggodalmaskodom.
majd takarekra teszem a magam.

Kép
monyoka

ja meg a paromnak is.persze o be akarja nekem meselni hogy van ott megegy,ami ikrekre utal(szerinte)de lattam hogy csak egy eros csik van.hihihiKép

csibe jok a cikek.mondjuk a masodik nem igazan logikus szamomra,mert ugye ha tunam hogy hat honap mulva teherbe esek akkor mar holnap elkezdenem a dolgotKép

Kép
monyoka

Köszi lányok, engedni a csomón.

junko
Vendég

, próbálok a

Ez kimaradt.
j.
Vendég

Sziasztok!
Narco!
Szuperek a tunéziai képek!
Én is elmennék egyszer!Kép
Unique, Annácska!
Aranyos a pocitok!
Monyó!
Szerintem az 5 hónap próbálkozás tényleg nem olyan sok. Az én szüleim kb.3 évet vártak, mire én megszülettem, és anyunak is volt egy vetélése. Tudom nehéz, de próbálj türelmes lenni. 1-1,5 év után, ha addig sem jön baba, ráérsz a továbbiakon gondolkodni.
Seszi!
Én is drukkolok nektek! Kép
Duddu!
Végre visszatértél!Kép
Velem semmi különös nincs, dolgozok, és már a szakdolit is el kellene kezdenem írni, vagy legalábbis olvasni hozzá. Ez a hónap nem hiszem, hogy a miénk lesz. Nem voltunk rajta az "ügyön" teljes erőbedobással.Kép
Wish!
Drukkolok!
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Sziasztok Kép
Junko Kép
Ez már spéci kismama nadrág. Sokáig kutattam, de végül találtam egy helyet ahol lehetett kapni XS-es méretben is Kép

Dorka Kép
Hát nálatok aztán beindultak a dolgok Kép
Drukkolok, hogy a Closty meghozza a hatását Kép

Valit sokszor puszilom és drukkolok neki Kép

Köszönöm mindenkinek a dicséretet Kép Nálam ez már nagy pocinak mondható Kép

Szép álmokat!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok, Jó reggelt Mindenkinek Kép !

Dudu!
Várom a mailt Kép

Seszi!
Köszönöm, minden segítség jól jön. Főleg Budán keresek kb. 2500-3000 m2-es telket, ahol a szomszédos házak, 3-4 emeletesek, és olyan helyen van ahová 100 m2 körüli lakások tervezhetők.
Jól leszűkítem a kört Kép , de hátha. Főleg a II. és a XII. kerületben lehetnek szerintem ilyen helyek, de én Budát szinte nem is ismerem.
Még egyszer köszi a segítséget Kép

Ma du. megyünk a férjemmel a nőgyógyászhoz. Ez a nap is eljött, majd mesélek.

dido

dido
dido

Dudu!
Férjed milyen ginsenges cuccot fogyasztott? Én keresgéltem már ilyeneket gyógynövényes üzletekben, meg Rossmannban, de nem tudom milyen az ha meg rákérdeztem, néztek rám hogy mit akarok?
Valami GYevac vagy gyivac vagy micsodát ajánlottak csak.

Dorka!
Az inszem biztos meghozza a várva várt eredményt. Sok sikert hozzá!!!

Kati!
Majd írjál az eredményekről. Abból is tanulhatunk.

Dido!
Szintén várom az eredményeket.

j.
Vendég

Junko!
Lefotóztam, mert én is órákig kerestem. Amúgy a DM-ben vettem:
Kép

Dido!
Drukkolok a dokihoz! Várlak du. a hírekkel.
Később küldöm a levelet is, de ma inkább a munkával kezdem, különben ismét elúszok!

Puszi:
réka
Vendég

Köszi Dudu!
Ma megpróbálom megvenni.
Nálam is szigorítások, reggel, délben, hazamenetel elött egy gyors bekukk a nap többi részében munka.
Vasakarat. Vége a rinyálásnak.
Délben jövök.
j.
Vendég

RékaKép
Hát nem tudom mennyire szerencse kérdése, hogy még nem kell új gatyót vennünk. Ezeket a számomra már extra méreteket a stimuk alatt voltunk kénytelenek beszerezni, mert akkor is nagyon megnőtt a pocakom a sok tüsző miatt. Szóval csak időben léptünk Kép.

SesziKép
Nem tudom milyen javulásra gondolsz a páromnál. Ha jól emlékszem 100e és 600e között mozgott a spermaszáma ml-enként. Ez vagy a normál ingadozás része, vagy pedig annak köszönhető, hogy nyomatta a ginsenget. Az urológus által javasolt hormonkúra egyáltalán nem használt.
Szerintem a ginsenget és a Maca Vibe-t érdemes kipróbálni, ha szükség van rá és ha nincs akkor is, mert ártani nem tudsz vele, de fizikailag sokat segít és állítólag nem csak a férfiaknak.
Pusza
Stella

Kép
stella9

Képzeljétek!
Ma sincs túl könnyű napom. A bátyám úszik egy fogyatékos úszócsapatban és megkeresték őket az RTL Klubtól. Örültünk is neki, tesóm teljesen be van sózva, hogy szerepelhet, erre kiderült, hogy a Balázs Show-ba akarják szerepeltetni őket.

Eléggé kivagyok, mert mindenképpen meg kell valahogy akadályoznom, de közben tesókám tök odavan, már tegnap összekészítette az összes érmét, meg kupáját, pedig csak jövő hétfőn lenne a forgatás.

Szóval ma találkozunk fél 2-kor a nővel és addig valami dumát ki kell találnom, hogy hogy beszéljem le szegényt.

Bocsi, hogy ilyen offtopic-kal jöttem, de jól esett leírnom.

réka
Vendég

Sziasztok, megvannak az eredményeim, de még csak telefonon keresztül hallottam róla.

Felhívott a dokinő. A hormonjaim teljesen rendben vannak, az éhgyomri cukrom egy magasabb volt, mint számítottam rá. Elmegyek a Szabolcs utcai kórhá diabetológiájára, vagy kapok egy másik gyógyszert, vagy inzulin.

De csak a baba miatt, mert elég lenne egy másik gyógyszer is, de a terhesség alatt nem lehet szedni gyógyszert, így fel tudjuk gyorsítani, ha egyből inzulinra állítanak. Az inzulinszintem rendben volt, csak a vércukorszint magasabb.

A szülés után vissza lehet állni gyógyszerre, mert nem vagyok inzulinfüggő.

Tehát, egy a lényeg, akkor kell mennem vissza a nőgyógyászhoz, ha a cukrot rendbetettem.

Utána tuti felgyorsulnak az események. Semmi akadája utána hogy "teherbe ejtsen" a dokinő.

Hát röviden ennyi.

Jövő héten megyek a diabetológiára, aztán HAJRÁ...
Vendég

Kati!
De jó, de jó! És mennyi idő alatt sikerül rendberakni a cukrod? Gondolom egy-két hónapnál semmiképpen sem tovább, ugye?

réka
Vendég

Szia Dudu!
Remélem sikerül lebeszélni tesókádat a műsorról.
Mert bocsánat attól aki máshogy gondolja, de szerintem ritka ártalmas műsor. Iszonyat.

Kati!
Nagyon örülök, hogy te is előrébb vagy. Már tényleg csak egy kis türelem kell.

junko
Vendég

Junko!
Köszi, igyekszem. Maximum ráborítom a nőre az asztalt Kép

Neked meg jól megy a megvonás!
Bár amúgy is kicsit pangás van...

Most indulok:
réka
Vendég

Réka
Érdekes, néha nekem is érzékeny a mellem, és nekem is csak a bal, illetve többnyire a bal, és ha picit duzzad akkor is főleg a balon látni. Ki érti ezt? De talán normális, ha már ketten is így vagyunk vele, nem? Kép
Milyen szolidáris férjed van, ez igen! Kép
Balázs show nagyon gáz szerintem. Ott cikis dolgok szoktak lenni, miből gondolják hogy odavaló a tesód? Mármint a cikis dolgok közé. Nem értem. Drukkolok hoyg le tudd beszélni a tesódat meg a nőt is!!!!

Seszi Kép
De jó ez a kisújj ráncos dolog! Kép Köszi! Nekem 2 csíkom van, ezek szerint csak összejön egyszer az a 2 gyerkőc. De jó, most tisztára belelkesültem Kép
Szuperül a helyén kezeled a dolgokat Seszi! Ezt pontosan így kell csinálni!

Monyóka
Példaképnek ajánlom figyelmedbe Seszit, sokat tanulhatsz tőle Kép
Párod szerintem még nem lázas csak hőemelkedése van, nyomass bele plusz C vitamint meg mézes teát, és az aspirin bőven elég, reméljük nem lesz rosszabb állapotban. Ha mégis fölmegy a láza akkor lázcsillapító mindenképpen (pl. rubofen).

Dido Kép
Drukk a délutáni nőgyógyihoz!

Kati Kép
Nagyon örülök hogy jók a hormonjaid! Ez nagyon fontos! Ahhoz meg nagyon szoritok hoyg rendbejöjjön a cukrod. Ez mennyi idő kb az inzulinnal?

Tündi
Vendég

Köszi a bíztatást csajok, de a cukor nem jön rendbe, csak be tudják állítani az inzulinnal. Nekem elég lenne a gyógyszer is, de ha már úgy is babát szeretnénk, egyszerűbb egyből a szuri, mert a terhesség alatt úgyis az kell. Utána remélem visszaállok a gyógyszerre.

Már kértem is a háziorvostól beutalót a Szabolcs utcába, jövő héten megyek is.

Kati
Vendég

Kati
Akkor mennyi idő mig beáll? Kép 1 hét? 2 hét? 2 hónap?
Arra vagyunk kíváncsiak hogy efelől mikor lehetsz babás? Kép

Tündi
Vendég

Elmegyek az ambulanciára, megnézik a leleteimet, lehet hogy lesz még egy vérvétel, utána 2-3 nap alatt beállítják. Remélem nem kell befeküdni, inkább mindennap bemegyek Pestre, egész nap ott tudok lenni ha kell, csak hát van nekem egy kis porontyom is, akinek hiányoznék esténként.

Szóval ez hamar megoldódik. Akkor visszamegyek a nődokihoz, és indul a banzáj.

Remélem már következő hónapban nagyon-nagyon rajta leszünk a témán.

Azt mondta még a dokinő, hogy mivel jók az eredményeim, szervi bajom nincs, valószínűleg a magas-ingadozó vércukorszint miatt nincs peteérésem, vagy ha van és meg is termékenyül, a magas vércukorszint miatt nem tud megtapadni.

Ehhez szóljatok hozzá!!!

Ezek szerint nagyon kézenfekvő a megoldás. Egy kis inzulin, és jöhet a baba!!!
Vendég

Kati!
Ez igazán remek! Ilyen gyorsan beállítják és már meg is van oldódva a probléma! Szuper Kép Szerintem ennél nagyobb baj akkor sose legyen, igaz? Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok,

Hú, én ennyit képtelen vagyok visszaolvasni !!!! Kép

Nagyon köszönöm a poci-dícséreteket! Kép

AnnácskaKép
Nagyon aranyos a pocid! Kép És úgy örülök, hogy jó híreket olvastam Tőled! Kép Nagyon drukkolok! Neked is kell majd AFP-re menned vagy ez a vizsgálat amit csináltak kiváltotta? Kép

SesziKép
Sorstársam! Kép Már olyan szempontból, hogy én is a kaaliban kötöttem ki nyáron, közös dokinknál. Kép Én Mágusnak hívom őt. Kétszer beszélgettem vele és összejött a baba. Nagyon meg fogsz nyugodni tőle, iszonyúan profi és nagyon racionális ember. Gyűjtsd össze a kérdéseidet, mindenre válaszol. Én mindig olyan megnyugvással jöttem ki tőle, hogy "ha ő a dokim, nagy baj nem lehet". Nagyon szerettem volna nála szülni, de ők nem vállalnak szülést, sajna. Kép
Szóval tudom, hogy jó kezekben vagy! Én is szoktam írogatni a kaalis topciba, látom, ott is megjelentél. Kép

KatiKép
Erről én is hallottam, hogy a magas cukorszint gátolja a beágyazódást. PCO-nál pl. ez a legfőbb oka a nehézségeknek. Kép Annyira klassz, hogy megtalálták a bibit és gyorsan babásodhatsz! Kép

DudduKép
A pecsételésféle nem a menzi eleje? Nem lesz késő jövő héten a vérvétel? Bár a dokid tudja... Kép
Valszínűleg progi hiány is van a pecsételés miatt.
Én ezt nem értem. Olyan sok nőnek kevés a progija! Mi van a levegőben? Kép

MonyókaKép
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nyugi. Ne parázz már mindenen feleslegesen, ne találj ki újabb és újabb gondokat, ok?
(bocsi ha picit nyers voltam)

JucaKép
Most már aztán irgumburgum, várom a Te arc nélküli képed is! Kép
DIREKT vágtam le a fejem, az itthoni cenzúra miatt. Kép
Amúgy meg ha nem nézed a mailjeidet, magadra vess. Kép Kép

NárciszKép
Küldjem el a fejjel együtti képet mailen? Kép

StellaKép
Klassz lehet már bababútorokat nézegetni. Én majd januártól engedem meg magamnak ezt a luxust, de akkorra már pénzzel felvértezve. Kép

LányokKép
NEM titkolom a pocim! Írtam volna valamikor mostanában? Így a 16. hét fele már nem is illik titkolni. Kép

JunkoKép
Duddu jót fotózott le. Az én férjem is ezt szedte. Kép
Fel is ment 20Mio-ról 65Mio-ra. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Nárcisz
Sajnos csak most lenne időm megnézni az albumod, de nincs a címe a profilodban. Hol találom meg?
Köszi Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Megnyertük a tendert...szóval nagyon ritkén tudok jönni. Javítsatik 1cn-ra...talán most tényleg jobb is így...Kép
Virag2

Virág
Nagyon sajnálom! Kép

Wish
Te vagy a tábla tetején, csak szólok, hogy szokjad, mert ott is maradsz Kép Illetve hamarosan be narancssárgázódsz, remélem Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Hát remélem is, hogy ott maradok Kép
Csak egy kicsit aggaszt, hogy semmit nem érzek. de hátha így van jól, végül is eddig amikor fájt, görcsölt és szúrkált nem sikerült. Hát most az a jó jel, hogy nincs jel Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: