Szia Lányok!
Juca!
Köszi a sztorit, tényleg tanulságos volt. Nem csodálom, hogy kiakadtál. Amúgy is annyi kérdés van az emberben, erre még több kérdéssel jön ki a dokitól...
Képzeld, küldtek nekem levelet a családtervezőből, hogy "hivatalos" lettem volna a picológushoz PMS miatt és nem mentem. (persze nem időpontra, csak úgy vártak.) Be sem jelentkeztem. De nem is fogok. Legalább egy dolog van, amit biztosan kizárhatok, hogy nincs vele problémám...
Majcsi!
Köszi, de végül marad a 28. napi vérvétel. Ma beszéltem dokibácsival is, ismét azt mondta, hogy akkor akarja.
Sajnos elkezdődött valami pecsételésféle is, azt mondta, hogy akkor jövő hónapban elkezdjük a "sárgatest-kezelést", hogy ezalatt mit értett, majd kedden kiderül. Olyan, mintha a vérvételt nem a progi miatt csinálná - abban egyszerűen biztos, hogy alacsony - hanem a többi érték miatt.
Junko!
Nem szeretem olvasni, hogy ilyen görcsös vagy. Tessék erről leszokni. Ez nagyon sok energiádat elviszi és nem tudsz a lényegre (vagy semmire se) koncentrálni.
A hőgörbédre én is kíváncsi lennék. Egyébként ha tudsz angolul, nézd meg a
www.fertilityfriend.com oldalt, ott lehet vezetni a táblázatot és nagyon sok info van.
A "mell-ügyet" kiegészíteném azzal az érdekességgel, hogy jobban megfigyelve csak a baloldalon "dudásodom"... ez szerintetek normális?
Monyó!
Most nem fogsz szeretni. Kérlek gondold azt végig, hogy mire megnyugszol egy probléma megoldásán, addigra előszedsz egy újabbat. Addig, amíg a kákán is csomót keresel, addig nem biztos, hogy beléd szeretne majd csücsülni a gyerkőc.
Próbáld ÉLNI az életedet és nem SZENVEDNI!
Én kívánom, hogy mielőbb sikerüljön mindent elérned, amit csak szeretnél, de ehhez neked is tenned kell.
Remélem, nem bántottalak meg!
Dido!
De aranyos vagy, köszi!
A tervezés részleteiről inkább majd holnap írok priviben, nem untatom a többieket.
Hajrá-hajrá a vezetéshez!

Csak szólj, mikor ne merjek elindulni..
Timika!
Legalább benéztél, az is valami. Tartsd meg jó szokásod.
További jó gömbölyödést!
Tündi!
Neked is köszi, mostmár nem variálok, jövő kedden megyek vérvételre és kész.
A Ginsenget én is csak ajánlani tudom. Párom két-három hete szedte, mikor azt a jó eredményt produkálta. Mondjuk korábban sosem vizsgálták, de azért hisszük, hogy ez is segített. És azóta ő is leszokott a KV-ról, mert a ginseng mellé nem ajánlják. Ezek olyan jó közös eredmények (én is leszoktam kb. 3 hónapja). Fogyózni is együtt szoktunk..

.. csak ő sokkal jobban bírja.
Hamarosan talán nekünk sem lesz tiltott zóna a gyerekosztály. Bár én néha azért meglesem, bevallom...
Stella!
Szerintem még nem is gratuláltam a csöppségek sztárfotójához.

Legközelebb biztos megmutatja magát a másik is. Tök szerencsés vagy, hogy nem kell még új gatyó. Én babó nélkül is kihíztam mostanság a legbővebb gatyámat is.

De sebaj, azért se fogyózom most.
Párom is mindig azt mondja, hogy lesz majd Norbi, meg Callanetics és a kicsi meg nézi, hogy "anya meg mit ugrál itt?"
Kati!
Szia! Én is várom az eredményeidet. És drukkolok!!
Szdorka!
Ne haragudj, ha már írtad, de milyen eredmények miatt kell inszem? Ne legyél letörve. Fogd fel úgy, mint egy lépcsőfokot. Meg kérdezz a többi inszemes lánytól. Biztos sokat tudnak segíteni!
Csibe!
Örülök, hogy nem vagy letörve. A jövő hónapot mostmár többoldalról is bebiztosítottad, igaz?
Tetszik a "gyakorlás duma", ez az időszak ilyen élet lecke, nem? Én biztos vagyok benne, hogy sokkal többek leszünk emberileg, mire babánk lesz.
Megyek, olvasom a cikket, amit küldtél. Köszi!
Nnna már megint adtam mit olvasni, úgyhogy:
Szép álmokat!
réka