A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Angel

bocsi csak újraínditottam a gépet mert lassú lett.13 éves a drága.köszi gyakorlom a pofikat
gilingalang

Zsuzska!
699 a One Step. Akciós, a Rossmannban 999. Ez nem tesztcsík, hanem vizeletsugaras. Én ezentúl csak iylet fogok venni. A Pregnancy Easy is az, az a Rossmanban akciós most. Csak "le kell pisilini" és várni kell. Nem kell edényke meg stb... Sokkal praktikusabb. Azn viszont gondolkodom, hogy One steppet veygek.e, mivel ugye hétfőn az lett neg...KépKép

moni

Kép
gilingalang

Sziasztok!!!

Kicsit eltűntem de meg vagyok!!!Mérem a hőmet,kiváncsi leszek hogyan a alakul.

A laparoszkópiánál nem levegőt fújnak a petevezetőkbe hanem kontraszt anyagot.Indigó kéket.Ha nincs nagy elzáródás meglehet nyitni őket.A lapar azért jó mert mindenhova belátnak és észre lehet venni kicsi cisztákat is és összenövéseket.Levegővel telenyomják a hasat,hogy a belek elváljanak egymástól jobban odaférjenek mindenhez.Nekem most volt szeptember 16-án a műtét.Nem kell tőle félni,altatásban csinálják!Utána kicsit feszül a has de nem vészes.
csanita

Kép
gilingalang

már vágom a témát ez a legjobbKépKépKépKépKépKépKép
gilingalang

Potter!
Nem akarok okoskodni, de ha ez így lenne, akkor nem fordulna az elő, hogy 2-3 neg. teszt után lesz v.kinek poz. a teszt. A fertility oldalán van olyan akinek csak a 40 akárhányadik napon lett poz.

moni

Zsuzska!
De. bezséltem a dokimmal tel.-on és azt mondta, hogy a köv. neg. teszt után mindenképpen hívjam fel, csinál egy UH-t ha meg se jön, és v.mi latin nevet mondott, hogy ha nem jön meg és neg. a teszt az mi lehet... Szóval ennyit annak a dokinak a hozzáállásáól, akinél még nyár elején voltál...

moni

Sziasztok!

Látom mindenki a tesztekkel foglalkozik.Én HCG-Line tesztet használtam(kb. 900-Ft)és amikor terhes lettem a menses előtti napon kimutatta a + eredményt.Próbáljátok ki, hátha nektek is használ.
Na megyek, mert néha már annyira mozog a baba, hogy olyan érzésem van mindjárt kijön a bőrömön keresztűl.

Sziasztok!További szép napot.Majd még jövök olvasni.

Inci 31+4

Kép
Kép
incike

Móni,
nyilván előfordul, de az azért sokkal kevésbé valószínű. (pl mint az ikerterhesség)Mindenesetre nem ezt akartam kihangsúlyozni.

Zsumisk, Giling,
üdv itt a topicon.
potter_76

Nekem egyértelműt csak a Gabriel mutatott. Gyógyszertárban vettem talán 700 Ft-ért. A többi csak gyanús volt. Nekem az esemény után 24 nappal mutatta ki egyértelműen. Most néztem meg a régi naptáramban. Ehhez hozzáadom az elméleti 14 napot, akkor a 38. napon.
Egyébként a keresztgyerekeimet 3 hónaposan se mutatta ki a teszt. Igaz ők lombikbébik.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Angel!
Irtam e-mailt!

Beuka!
Ha jol emlekszem te kerdezted a tesomat.Mar nekem is sokszor megfordult a fejemben,hogy nalunk is ez lehet a gond!Abbol is gondolom,hogy a paromat mutottek 2002 januar 3-an hereviszerrel,es 11-13-an megfogant Marci!Gondolom megvaltozott kicsit az osszetetele!Mar bebeszelek magamnak mindent!Meg nem tudjuk,hogy sikerult-e az inszem,mert ma van 1hete hogy csinaltak.

Moni!
Mikor tesztelsz megint??????

En egyre jobban erzem,hogy megjon!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Köszi, Anita!!! Tényleg, igazad van!!! Kép

Potter,Kép
jó lenne, ha az egész hónap az enyém lenne, és a köv. 9 hónap, ill a rákövetkező sok-sok év pedig másé!!! Kép
És persze az én Drágámat se fogom sose hanyagolni! Kép

angel37

Hétvégén. De félek a csalódástól...

Potter!
Értelek ám! Kép

moni

Ancsa,
most volt inszemed??? Hűha, akkor ezerrel szorítok!!! Mikor tudsz eredményt?
potter_76

NEM nekem!!!!!!!!!!!!!A noveremnek!

Kép
Kép
ancsa81

Móni,
gondoltam. Kép
Bocs, neked most ez húsbavágó, látom. Csak féltelek titeket, hogy mensikor itt sokan depisek lesztek...
Kép

Angyal,
már nincs is 9 hónapod ha ez a te hónapod volt. Kép
Már csak 8. Szalad az idő.
Már akartam kérdezni, Ötye-felvételnél mi a korhatár? 29 még jó? Kép
potter_76

Ja, Ancsa
akkor is.
Kép
potter_76

Hát kereknek illene lennie, de egye fene, egy doki mindig jól jön, ezt a kis különbséget elnézzük! Kép Uff!

angel37

Király! Kép
Már elmúltam ám 29!!! Júliusban. Kép
potter_76

Potter!
Én már túl vagyok a depin, a hétfői tesztelés volt a mélypont! Most már csak azért vagyok ideges miért nem jön akkor meg.

Incike!
Ez a HCG nevű teszt vizeletsugaras?

moni

Hányan vagyunk ÖTYE-k?

Angel, Betti, Potter, Ancsa és én. Van még v.ki?

moni

És ügyelet után simán 40-nek nézek ki, és az kerek, ugye? Kép
potter_76

Potterdokinéni Kép,
a haspuffadás nem lehet esetleg baba jele?? bár tudom, korai lenne...

csak mert a tegnapi dolog elindított bennem egy gondolatsort...mert hát sztem nem lehetett kajától... vagy vmi gond van velem???

angel37

Ancsa!
Bocs most néztem a táblázatot, nem akarlak ám öregíteni! KépKépKép

moni

Moni,
még Zsazsóka!

Ancsa, te is ötye? Miért hittem, hogy fiatalabb vagy?

angel37

Tegnap találkoztam a kollegáimmal, nem láttak 2 hete.
Basszus, Ági, milyen jól nézel ki, nincs egy karika sem a szemed alatt!!!
Kép
potter_76

Angyal,
elég gyakori hogy a gázoktól nem látszik semmi, gyakoribb, mint a terhesség. De hát ez a te hónapod, sose lehet tudni!
Ja, bocsánat, a MI hónapunk! Kép
Mikorra kellene megjönnie?
potter_76

Jajj nekem!!!!!!!Tenyleg kar volt akkor kepet mutatnom magamrol!(kb)28-nak latszom?

Kép
Kép
ancsa81

Tényleg gyakori? A nőci úgy tett, mintha fura madár lennék...

csak az gondolkodtatott el, hogy nem ettem olyasmit, sőt előző estétől semmit sem, WC-n is voltam, nem is feszített

és egyébként most is olyasmi, mintha egy nagy szivacs lenne ott, és esküszöm, mintha égetne is egy kicsit

azért remélem nem petefészekrák v. mittudomén...

jövő szerdára lenne esedékes

angel37

Angel!
Nekem is ilyen érzéseim voltak,de sajnos nekem megjött a 42.napon.De neked nem fog ebbe biztos lehetsz.De remélem nekem sem jön meg legközelebb.Nekem vasárnap múlik el,utánna akciózunk,remélem sikeres lesz ez a hónap.Jövő szerda még nagyon soká van addig még babás is lehetsz.Drukkolok!!!

Kép
breni

kik tartoznak az ötyék közé én 35 múltamKép
gilingalang

Valószínüleg én nem Kép. Ez háthárnyos megkülönböztetés Kép, ugye Vica?

Kép

Kép
vkhajni

Breni Kép
bárcsak igazad lenne!
nekem új ez az érzés, csakhát magamat ismerve képes vagyok kitalálni magamon mindig vmi újat, ami jelnek vehető...Kép

kb melyik ciklusnaptól éreztél ilyesmit?

egyébként mostanában 26 napra jön, és nem szoktam ilyet érezni még közvetlenül előtte sem, nemhogy ilyen hamar...hát, elég korainak is tűnik ahhoz, hogy baba legyen...

angel37

A tesztekhez most csak annyit tudnék hozzátenni, hogy nekem azóta is otthon lapul egy One Step, amit a férjem vett. Szóval addig nem akarom felhasználni, míg biztos + nem lesz, mert tudom, hogy az ő szűz keze szerencsét hoz és csak zebrásat tud választani.KépKépKép

Ancsa, ne aggódj, nem nézel ki öregnek, csak akinek már ekkora nagy fia van, arra általában rásütik, hogy biztos már közeleg a 30-hoz. Szerintem azért mert manapság nem vállalnak korán gyereket a nők.
(Én vállalnám, de nem jön...KépKép)

Kata!
Már régebben kértem tőled képet, csak valahogy elmaradt. Kép Küldtél már?

Móni!
Még mindig semmi?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nálunk az intenzív osztályon gyakran végeznek hasi UH-t, és jópárszor előfordult, hogy nem láttak jól a gázoktól. Ilyenkor össze-vissza forgattuk a betegeket, hogy elmozduljanak a belek, de volt, hogy ígyse jött össze, és másnap megismételték a vizsgálatot.
Angyal, nemtom,
én is puffadok, de csak a 7. hét óta.
Tökmindegy, hogy mikor eszel, kakilsz, a gázok erre magasról sz..nak egyébként. Lehet, hogy a dokinéni volt fura madár, nem?!
Ne gondolj semmi rosszra, biztos azért érzel így, mert ez volt az UH-n.

Na, most mennem kell, talizok jóbarátnémmal, még ő sem tudja, hogy bekaptam a legyet, majd most. Õ igazi Ötye, majd megnézem, hogy kell úgy viselkedni. Kép
potter_76

Hajni!
Igen, ez negatív diszkrimináció! (Juhééé, le tudtam írni!Kép) Alakítunk egy FITYE-t?
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Már ketten vagyunk, csatlakozik még valaki?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Angel!
Én 3 hete egyfolytában puffadok és most is menszesz alatt,de remélem elmúlik.Meg a cicimen is megjelentek fehér kis pöttyök vagy mik.

Kép
breni

Na jó, megnyugodtam, hogy akkor mégsem vagyok egyedül ezzel a gáz dologgal...Kép

Figyelj jól, mert letesztelünk ám! Kép

Ancsa, sztem abszolút nem nézel ki öregnek, és gyorsan csatlakozz a FITYÉ-hez is! Kép

angel37

Koszi Angel!Irtam!

Kép
Kép
ancsa81

Vica!
Még semmi!!! KépKépKépKép

moni

Breni,Kép
köszi, hogy leírtad, pedig egy kicsit megcsillant a reménysugár...

angel37

Mennem kell még este bekukk.

moni

Angel!
Még van remény,nagyon is sok.Hidd el.Én a 42. napig reménykedtem és mikor megjött el sem hittem.De nem szabad szomorúnak lenni,mikor akarsz tesztet csinálni?Bár én nem vagyok szomorú nekünk ez volt az első hónap.Ti mióta próbálkoztok?Biztos írtad már de nem emlékszem.

Kép
breni

Vica a 25-tel hova mehetek?Még csak most multam...KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Breni,
8 hónapja, és egyre csalódottabb vagyok, mikor megjön Kép

És hát igen, a remény hal meg utoljára! Kép

angel37

Zsuzska!
Én is 25 vagyok. Szerintem FITYE-zzünk!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Lehet,hogy ma mar nem tudok jonni tobbet,mert megyunk ajandekot venni Marcinak!Most megyek felhivom a baratnomet,hogy terhes-eKépKép.Tegnap volt dokinal.
Itt mindjar esik ugy hogy a jo kedvem is elment!Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Livi!Én is inkább oda sorolom magam...Te is 80-as vagy??

zsuzska80
Szombathely

Én hová csatlakozzam?28 vagyok.

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: