A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia KorekRéka!

Sajnálom, hogy megjött, gondolom, jól belédkódoltuk az esélyeket, aztán ez lett. Remélem, "csak" ennyi a lelki terhed, mert ezen néhány nap alatt túl fogsz lépni! Kép

Junko!
Eddig azt éreztem, hogy ez a hónap nyudodt boldog várakozással telik, s ettől esélyesnek tartottam.
Aztán így a hóvége közeledtével kicsit görcsösebben reménykedik az ember, s ettől úgy érzi, hogy nem fog összejönni. De ezek csak kósza gondolatok...

Jaj, igen, azt akartam írni, hogy szerintem nem áll annyira az ingatlanpiac, mint amennyire mondják! Hirdessétek csak! Közvetítőhöz is mehettek. De hátha az elsőnek rögtön megtetszik! De jó lenne... Kép

Virág!
Drukkolok +++++++++++
Többet nem merek írni... Kép

réka
Vendég

Babus!
Elküldtem.
réka
Vendég

Monyóka
Babakérdésben közösen kell dönteni, ez nem a te egyedüli jogod, problémák lehetnek a házasságodban emiatt. Ráadásul ha ennyire kedves, figyelmes és szerető férjed van, nem teheted meg vele, hoyg figyelmen kívül hagyod a kérését. Ehelyett inkább próbáld ész érvekkel meggyőzni, hogy miért lenne jobb ha csak 1 babátok lenne. Ha feltétlenül így gondolod...

Seszi, Drága Seszi
Annyira hiányzol innét!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KépHasonlóképpen gondolok rád én is, és még mindig azt gondolom amit a metrón mondtam! Csodálatos teremtés vagy, és ennyi alázattal, szeretettel és türelemmel ilyen dolgot elviselni, ez több mint fantasztikus! Nagyon drukkolok nektek! Remélem hogy okt. 24-én lesz mivel bíztatni titeket! Kellemes berendezkedést kívánok, ez annyira jó dolog! Kép
Párom eredménye épp csak egy ici-picit rossz, de megnyugtattak tegnap a lányok, hogy efelől aggodalomra semmi ok. Vizsgálat ismétlés után szerintem jobbak leszünk Kép

Korek
Nagyon sajnálom a menzit! Hoyg vagy?

RékaÖrülök hogy jól kikapcsolódtatok meg minden, várom a képeket és a mesélést! Kép
Igen, irtó rossz felemás eredményekkel kezdeni valamit. A vérvételem tök jó lett, ahol nincs határérték, állítólag az is remek. Legalább valami egyértelműen jót is tudok produkálni, ez igazán boldogság a számomra Kép

Stella
Már csak 1-et kell aludni a vizsgálatig Kép Emléxel? Régebben a lombikig számoltuk hoyg mennyit kell még aludni Kép Hamarosan pedig a heteket is vissza lehet számolni, úgy el fog repülni az idő Kép Pocinövekedés? Kaparászás? Kép
(láttam egy kismamaboltot a Megyei H melletti kis utcában, az Uránia mozi mögöttiben)

Tündi
Vendég

Ironram Kép
Nagyon édesek a gyerekeid Kép
Kipróbáltam az olívaoljat, egyelőre semmi hatása Kép

MonyóKép
Örülök, hogy a papád jobban van egy kicsit.
A lányok már leírták mi lesz azokkal a babóimmal, akik nem tapadtak meg.
Jók a képeid Kép

SesziKép
De jó, október 24 az mindjárt itt van. Remélem utánna rohamléptekkel fogtok haladni Kép

Duddu Kép
Jó hogy megint vagy Kép Várjuk az élménybeszámolót Kép

StellaKép
Tényleg, a bababoltok már nem tabuk ugye? Kép

Nálam még mindig semmi tünet a székrekedésen kívül (de remélem ez már olyan tünet Kép). De már csak másfél hét és remegő kézzel tesztelek egyet Kép

wish

Wish!
Komolyan mondom alig várom a jövő hetet!
Érdekes itt az ember hogy bele tudja élni magát mások helyzetébe.

Seszi!
Én ugyan nem tudom nálatok mi a gubanc, de nagyon-nagyon sok sikert kívánok nektek!

j.
Vendég

Wish!
Küldök nektek lelkierőt!! Nehéz lehet kivárni a jövő hetet. De eddig is tisztelnivalóan jól bírtad.
Olyan érdekes, hogy vannak dolgok, amikre azt mondja az ember, hogy azt már biztos nem bírnám ki (pl. én, aki mindig is nyári babát szerettem volna, de letettem róla, dec.-januárban, hogy úgysem bírom ki addig. És kibírtam - persze nem mindig jól - s itt az alkalom a nyári babára.) Szóval minden egyes ránk rakott teherrel erősebbek leszünk és később már nem is érezzük akkora tehernek. Kép

A képekre még nem jutott időm, de hamarosan megoldom azt is.

réka
Vendég

Sziasztok,

SesziKép
Okt 24 már csak 12 nap. Kép Melyik dokihoz mentek ha szabad érdekldni és nem titkos?

WishKép
Nagyon drukkolok és az a székrekedés tényleg jó jel. Nekem is volt az első 2-3 hétben. Sőt. Az elején észre sem vettem, csak utólag, hogy 2-3 naponta tudtam csak slozira járni. Kép

TündiKép
Azért a ginsenget kipróbáljátok?

JucámKép
No para, okés? Szépen fejlődik, rókakoma is Veled van, mi kell még? Kép Mit küldjek? Kép
Tudom-tudom... A képet már megbeszéltem férjjel, csinálja, csak mindig későn ér haza, olyankor meg sötét van. Kép Nem felejtettem el. Kép

Annácska???????

DudduKép
Tyűha, ez aztán a hiperaktivitás! Örülök, hogy egészben hazaértetek! Kép

MonyóKép
Szerintem Tündinek igaza van. Egyedül nem eldönthető kérdés, hogy hány gyeremeket szeretnéTEK. Ez páros dolog. Kép
Le kell ülni, megbeszélni. Egyelőre hagyd a dolgot, legyen meg az első. Ráérsz utána elbeszélgetni, ha eljön az idő és jelentkezik férjurad a másodikért. Szerintem. Kép

KorekKép
Sajnélom a 2. cn-t. Kép
Gyere gyakrabban, ha tudsz!

BabusKép
Kis tündérke!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mármint a fiad! Kép
Kölcsönadhatnád egy 7végére, hogy Apa meglássa mennyi mindenre kell figyelnie majd fél év múlva. Kép

EszterKép
Nagyon édik a gyerkőcök! Pláne a kislány. Kép
Olyan jó érzés így látni őket, nem?

Évi77Kép
Köszi a részletes leírást. Én még azt hiszem nem érzek semmit, bár néha mintha... De az csak amolyan méhszalag-feszülés. Szerintem. Aztán meglátjuk. Mondjuk nem 15 hetesen gondolom érezni a babát, ráérek arra még 1-2 hetet, nem?
Mindenesetre a pocim alapján megvan a 4 hónap, sőt. Kép
Neked 2D-s UH alapján mondták meg, hogy nunis? Kép
Az AFP után jövő héten megyünk dokihoz (akkor leszek hmm... 18 hetes) akkor szerinted lesz genetikai UH? Vagy azt megint külön kell csináltatni? Állítólag azt dokinak kell csinálnia, de már nem tudom, kinek mit is higgyek el. Kép

MajcsiKép
Szerintem előbb látod meg dobozban a zebrácskát, mint az állatkertben. Kép Én bízom benne. Kép

NorwellKép
Nem nyűglődöm, mert tudom, mennyien szívesen átvennétek tőlem az egész rókacsaládot szőröstül-bőröstül. NEM ADOM!!! Kép
Mindenkinek lesz saját rókacsaládja, ez biztos. Az alagút vége közelebb van, mint gondolnánk. Kép

Pusza Mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

DudduKép
Hát igen... A nyári babának egy szépséghibája van: a mamájának ki kell bírnia a hőséget nagy pocakkal.Kép Még kicsivel sem volt leányálom. Kép
No tudom, ez olyan álszerénység-féle. Kép

KépKép
unique

Unique!

A mamája pedig ki fogja bírni. A nagymamija is kibírta. És legalább kicsi lesz az esélye a korai megfázásnak, meg immunis lesz a pollenekre.

Vicces... úgy írom, mintha már tutti lenne... Kép

Egyébként nem álszerénység. Nagyon durva kánikuli volt, mikor zebrásodtatok Annácskával. Kép
Tyű, de rég volt, mikor zebrát osztottál magadnak.. Kép

Eszter!
Már bizonyított, hogy kislány lesz Hagymácskából? Vagy csak úgy tudjuk és kész?

Lányok!
Miután megbeszéltük a dokival, hogy akkor mehetek előbb is vérvételre, mint az 1. cn. Most azt nem tudom, hogy holnap menjek, a 23. cn-on, vagy jövő kedden, a 28-on. Már nem akarom felhívni a dokit, mert hülyének néz. Legutóbb, mikor egyeztettük a félreértéseket, mintha valami 27. napot emlegetett volna. Mit gondoltok?

Köszi:
réka
Vendég

Unique!

A húgom mindkét babáját 16 hetesen már érezte, a barátnőm is, úgyhogy lehetséges, hogy te is már őt érzed. Visszagondolva nekem is a 16. hét vége felé kezdődött, de akkor még nagyon kellett figyelni.
Nálunk a 18 hetes genetikai UH-n mondták meg, hogy kiscsajKépNekem az Istvánba kellett mennem, ott csinálta egy dokibácsi (tehát nem a saját nőgyógyászom, mert ehhez a vizsgálathoz speciálisan képzett doki kell). Az AFP eredmény birtokában végzik el, tehát addigra valószínűleg már te is tudni fogod, hogy minden rendben. Remélem sikerült mindenre válaszolnomKép
Egyébként iszonyú kíváncsi vagyok a pocidra! Nem lehetne képet kapnom?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

DudduKép
Szerintem a 23. nap is ugyanolyan jó. 28. napra nem fog megjönni? Mert az lenne az ideális persze, minél közelebb a menzihez. Bár ez is érdekes, mert általában a bűvös 21. napot szokták emlegetni, mint vérvételi dátumot. Kép
Szóval szerintem ne görcsölj rajta, mindkettő jó, ha lesz időd, menj el. Kép

Évi77Kép
Ezek az érzések nálam még inkább oldalról jönnek, nem előlröl ezért gondolom, hogy ez még inkább méhszalag-feszülés. De most holnap-holnapután többet leszek itthon, pihizek, és akkor jobban megfigyelem őkelmét egy fotelben. Kép
Nem tudom, nálunk a 18. héten sima vizsgálat van előirányozva, úgy értem, akkor kell visszamenni a dokimhoz. Bizti, hogy a Szt Imrébe kell majd akkor mennem az UH-ra. Már úgy várom! Úgy bekukucskálnék már, de kibírom addig. 3D-sre is majd csak picit később mennék én is. Kép
Jövő hétfőn AFP lesz, egyelőre amiatt izgulok picit, hogy minden OK legyen. A többire ráérek még. Kép
Fotó: Hááát.... Megpróbálhatok egy arc nélkülit, ami megy egyedül is. Kép
Mindjárt kiderül, hogy sikerült-e. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Már megint nagyon sokat írtatok. Alig tudom elolvasni.

Monyóka!
A menstru. nem a petesejt kilökődéséért van, hanem azért, hogy a méhnyálkahártya távozzon. Petesejt csak 24 órát él, aztán felszívódik. Azért kell, hogy a méhnyálkahártya leváljon, mert elöregszik, és nem legyen rákos elfajulás. A gyerekkérdésben az idő majd meghozza a választ, hidd el.

Duddu!
Fogalmam sincs, nem tudom, miért nem tudod megnézni.

Annácska!
Várunk a hírekkel, nagyon eltűntél mostanában. De hiányolunk ám.

Babus!
Kristófka már miket tud. Csodálatos, nagyon aranyos.

Wish!Kép
Várom a pozitív eredményeket, hajrá.
Nincs véletlenül valahol képek rólad? Ezt jól leírtam, igaz?

Sziasztok: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Juca, Réka!
Hú, nagyon jó volt látni, hogy én vagyok a tábla legtetején, de sajna javítani kell 1.cn-re!Kép
Megtennéd Tündi? Köszi!

Réka!
Egyébként döntöttem closty ügyben, beveszem, bár még van négy napom addig!
Várjuk a beszámolót az utazásról!

Majcsi!
Nekünk 9-én volt a házassági évfordulónk!Kép

Pusza
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Itt vagyok. Kép

Íme a Pocak:

Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Babus!
Gyönyörű kisfiad van! Komolyan mondom, csak ülök a gép előtt, és azt mondom, ennél nagyobb csodát az életben... Nem nagyon lehetne találni! Szabad róla mintát venni??? Na, lécci, lécci, lécci!!!!! Kép

Unique!
Hidd el, én is szívesen "nyűglődnék" már! (Nagyobb bajunk sose legyen!)

Nem tudom, miért, de már egész délután pici szúrásokat érzek a bal petefészkem tájékán. Lehet ez "valakinek" a jele? Ma vagyok a 28. napon (ált-ban 35-38 napos ciklusaim vannak), nem tudom, mit gondoljak... Persze próbáltuk kihasználni a félidőt (Billingset bevetettük), meg már negyedik napja 37,1 a hőm. Szerintetek? "Doktornő, mondjon valamit!" Kép
Most keményen elhatároztam, hogy majd csak a jövő hét végén megyek a gyógyszertárba tesztért... Segítsetek, hogy kitartsak! Nem lesz könnyű, mert híresen utálom a bizonytalanságot. Annak viszont nincs értelme, hogy esetleg korán teszteljek.

Jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:20-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:20-kor.
seszi

Sziasztok Kép
Lányok hihetetlen mennyit írtok Kép
Ma kétszer is neki futottam, de még mindig nem értem a végére Kép

Unique Kép
Nagyon édi a pocakod Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Unique!
Ugye ezt a pocakot már nem is próbálod titkolni!Kép
Tényleg nagyon jó dolog az uh, leginkább akkor, amikor látod, hogy mocorog!Kép
Előfordulhat, hogy érzed csemetét, de ez úgyis akkor fog eldőlni, ha már tudod is, milyen az. Tudod, mint a tünetek! Azok is csak visszafelé egyértelműek!Kép

Narco!
Igen azt sejtem, hogy nálunk ilyen beültetést nem végeznek, csak azért kérdeztem, mert mint orvosi eredmény már létezik, csak spec nálunk haladnak lassabban a dolgok.
No de majd. Egyszer.

Wish!
Akkor amit még mondani tudok az ügyben. Esetleg emelheted az adagot bő evőkanálra. Egyébként éhgyomorra nyaltad el? Amit pedig a dokim tanácsolt, este egy evőkanál vizes lenmag lenyelve, nem rágva. Ha bevizezed, akkor nagyon csúszós lesz a mag felszíne.
Más ötelet nincs. Ja de. Szilvalekvár!

Annácska!!!!!
Minden OK?

Duddu!
Szia! Akkor majd tessék beszámolni ám! Vérvételhez nem igen szólhatok hozzá, de remélem megkapod a jó tippet a többiektől!Kép
Egynelőre még csak "tudjuk"!Kép NUNÁS!

Korek!
Azért ha van kedved időd...

Csibe!
Akkor most nem kell uh ellenőrzés a Closty mellé?
Lemaradtam!!! SEgítség!

Babus!
Hihetetlenül rohan az idő!!! Csemeték roham léptekkel fejlődnek, mi meg... na hagyjuk!Kép

Monyó!
Ahogy tanácsolták ráérsz ezzel foglalkozni, ha túl vagy az elsőn.
Egyébként miért nem akarsz többet?

Seszi!
Akkor most elkezdek neked ++++++++++++++++++++ küldeni jó? Így fix, hogy időben odaér hozzád, és nem késik mint mostanában sajnos én. Pedig időben, csak vaklami mindig közbejön. Szóval mennek!!!Kép

Junko!
Milyen lakást hírdettek?
No ha indiszkrét, ne válaszolj, vagy akár privátban is érdeklődnék!

Ma megkaptam a kiskönyvem!Kép
Bár nem szokás de most mégis, ISTENI túrós és almás rétest sikerült sütnöm, a sárgabaracklevesem pedig.. hmm A hurkát vettem.Kép
Holnap reggel pedig vérfrissítésre megyek, de lehet, hogy kapok mellé egy adag letolást is. Van két beutalóm vérvételre, és szerintem vannak azonos vizsgálati kérelmek. Szóval vagy morogni fogan velem, vagy szó nélkül duplán csapolnak, ami vicces lesz. Ma du. gyermekem kergetése után volt a vérnyomásom 90/50! Mi lesz velem reggel éhgyomorra?
No de utána jönn majd egy kis kényeztetés, mert végre be mertem jelentkezni a forászhoz, hogy végre megszabaduljak a kazlamtól. Talán most már elviselem majd a kenceficék szagát!Kép ha nem, végülis lesz a nyakamban "partedli"Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Seszi!
CSak azt tudom mondani, hogy össze fog jönni az a baba. Bámulatos a hozzáállásod. Ha lombik hát lombik. MAjd így sikerül. Nagyon szurkolok.

Unique!
Jó nagy már a pocakod. Nem is gondoltam volna. És még így is titkolod? Nem semmi.

Dudu!
Nekem sincs sok fogalmam a vérvételről. Én a 23. napon mennék, mert tényleg ezt a 21. napot szokták emlegetni. De megmondom őszintén nem tudom.

Norwell!
Tuti csinálnék tesztet ha úgy alakulna. Sztem az ember lánya amúgy is érzi ha már nem egyedül van. Azért ha te magad is feleslegesnek érzed, akkor majd mindig mondjuk, hogy még ne tesztelj.

Eszter!
Nem titok. 1+2-es földszinti panellakás, de Szegeden! Közel van a Tisza. Nyaralónak is megteszi egy kis képzelő erővel. Kép.
Komolyra fordítva a szót, ha valaki véletlenül tud olyat akit esetleg érdekelhet, szívesen veszem.

Jó éjszakát mindenkinek.
j.
Vendég

Unique!
Szép vagy, de lehetne egy teljes kép?

Nárcó

Kép
narco

SesziKép
Olyan szépeket írtál rólam, hogy meg sem érdemlem. De legalább jól elérzékenyültem Kép
KöszönömKép

IronramKép
Vettem gyógybogyeszt meg ettem aszalt szilvát tejjel, de végül a sós langyos víz (brrrrr) segített. Bár elöször felül akart kijönni, de végül rendeltetés szerűen hatott Kép Érdekes, ha a tengerből kortyolok, az nem ennyire gáz.
Azt olvastam még, hogy a savanyúkáposzta is jó hashajtó hatású, úgyhogy most a friss zöldségek helyett azt eszem a kajáim mellé.
De mostmár lenmagból is bespájzolok akkor Kép

wish

NárciszKép
A profilomban van egy kép és a kep.tar.hu/aosvath -on egy páron rajta vagyok.

wish

Sikerült a végére érnem Kép
Wish Kép
Nagyon-nagyon drukkolok és bízom benne, hogy a székrekedés tényleg a babák miatt legyen Kép

Juca Kép
Ne aggódj Kép a babával minden a legnagyobb rendben van Kép
Nagyon édes a sztárfotó Kép

Monyó Kép
Szerintem sem dönthetsz egyedül, ez a ti közös családotok, ami azt is velehozza, hogy minden komyoly döntés és ez igen csak az közösen hoztok meg Kép Ezzel még ráértek foglalkozni akkor mikor az első átvirrasztott éjszakákon túl vagytok Kép

Junko Kép
A hitel nem egyszerű, mi is vért izzadtunk mire összedobtuk az önerőt Kép Segíteséget az államtól gyakorlatilag nem kapsz, sajnos! Azért ne add fel, kell az a ház nektek Kép

Korek Kép
Nagyon-nagyon sajnálom a mensit Kép
Kitartás, mi veled vagyunk és drukkolunk Kép

Babus Kép
Tudom, hogy szorítasz, érzem Kép
A fiad még mindig zabálni való KépKépKép Holnap adj egy puszit a hasára a nevemben Kép

Nárcisz Kép
Megnézem az albumot, nagyon szép Kép
Tunéziáért piszok irígy vagyok Kép

Tündike Kép
Sajnos én nem értek a hormonelemzéshez, de drukkolok, hogy egy jók legyenek Kép
A párod ereménye sem annyira rossz, nekünk is hasonló volt és mégis spontán babánk lett Kép

Unique-om Kép
Édes vagy, hogy hiányolsz, de sajnos nem tudok annyit jönni, mint szeretnék és sokszor mire visszaolvasom már el is felejtem kinek mit akartam írni.

Reva Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött, fel a fejjel Kép
Még nem hívtak és ez jó jel Kép

Eszter Kép
Hagymácska nagyon édes, szinte már mindene kivehető Kép Gtarulálok!
A kis segítséged, meg egyenesen zabálni való Kép

Dudu Kép
Örülök, hogy ilyen fantasztikus hétvégéd volt Kép

Majcsi Kép
Gratulálok a házassági évforulótokhoz Kép

Seszike Kép
Kezdek nagyon jól lenni Kép A párom szerint az idő nekünk dolgozik Kép
Drukkolok a Kaálaihoz 24.-én Kép Számíthatsz rám Kép

Korek Kép
Sajnálom Kép előre, csak előre Kép

Lányok!
Először is köszönöm mindekinek a drukkokat és érdeklődést! Jól vagyunk, kicsit már a pocim is nőtt Kép Majd teszek fel képet Kép
Nem tudom még mi mindent akartam írni, mert már felejtek Kép
Bocsi mindenkitől, akit kihagytam, de higyétek el mindig gondolok rátok és a zebrákat, gólyákat küldözgetem hozzátok Kép

Szép álmokat Mindekinek!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Seszi!
Így látatlanul és ismeretlenül is gratulálok a párodnak. Tényleg, mi lett most, hogy nagy lett?
Nekem meg te vagy a példaképem, meg Unique!
Nagyon jól gondolkodsz a világról. Néha kell az ilyen jóértelemben vett "földhözragadtság". Viszont tudsz szárnyalni is a képzelettel, meg a lelkesedéseddel és ez vinni szokott engem magával.

Wish, Annácska!
Sosem tudom, mit írjak olyat, amit eddig még nem, de annyit gondolok rátok!

Eszter!
Holnap élménybeszámolok, ígérem.

Lányok!
Köszi a hozzászólásokat. Nekem jó lenne mindkét időpont a vérvételre és a dokim szerint is a menzihez minél közelebb jó, úgyhogy akkor jövő kedden megyek.

Csak az a kérdésem - inkább itt teszem fel elébb, s csak aztán a dokinál -, hogy amiatt nem kellene-e minél előbb megtudni a progikérdést, hogy hátha alacsony, de esetleg mégis összejött a babó és akkor pótolni kell. Vagy ezt sokkal korábban kellene elkezdeni?
Mindez azért foglalkoztat ennyire, mert a melleim (bocsi, de) duzzadtak, mint két duda és fájt ma a melltartóban. És nehogy a progi miatt ne tudjon beágyazódni, mert van egy olyan érzésem, hogy egyszer már volt ilyen (abból következtettem, hogy a doki leírta a tüneteket) és nem szeretném még egyszer, gondolhatjátok.. Kép

Gondolom, jó kusza voltam, de nagyon fáradt vagyok. Ha nem tudtok válaszolni, az sem baj. Kép

Jó éjt!

réka
Vendég

Unique!

Tetszik a fejetlen sztárfotó!
Egészséges szép pocak! Kép

Puszi:
dudu
Vendég

Sziasztok!Kép

Régen ennek a topicnak voltam én is a tagja, most már van egy 1 1/2 hónapos kislányunk, LíviaKép
Kívánom, hogy mihamarabb ti is ebben az élményben részesüljetek!!!!!!!Kép

Ha nem haragszotok felkínálnék egy tök jó könyvet olcsón, mert nekem már nincs szükségem rá:

Gyereket akarok :

-természetes családtervezés, mi befolyásolhatja a termékenységet, gyereknemzésnek időpontjának, módjának megválasztása, nem jön össze, mi segíthet stb. ilyenek vannak ebben a könyvben, szerintem nagyon jó.

Ha érdekel valakit bbb@vipmail.hu-ra írhat nekem és megbszéljük hol tudná átvennis tb.

Boltban 3295 volt, én odaadnám 2000Ft-ért, tiszta új szinte.

Köszönöm és elnézést ha zavartam valakit

Sziasztok!!!

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Jó reggelt Mindenkinek!

Mea!
Ez nagyon kedves tőled!
Láttam a fotóitokat a másik topic-ban. Livi egy igazi hajas baba. Párod legalább sötét hajú? Mert ha jól tudom, te szőkés vagy...

réka
Vendég

Szisztok.

Seszi.Gratula a ferjednek,buszke lehetsz ra.Lombikhoz kivanok nagyonsok sikert,es nagyon szoritok neked(nektek).Szerintem az a lenyeg hogy osszejojon ha lombik hat legyen az.Stellanak mar osszejott,sot ketto pici baba csucsul a pocijaban.
ha jol tudom lombiknal nagy az esely az ikerterhesegre.Nos ket lombik es mar meg is van a 4 babo.Bocs ha hulyeseget irok.

Annacska.Mikor is lesz meg az eredmeny?Ha eddig nem telefonaltak az biztos jo jelKép

Wish,szoritok a teszthez.Tuti pozitiv lesz.csak az a kerdes hany babaod lesz majd.Azt mikor lehet megtudni?

dudu kitartas.miert is kell menned vervetelre?mit neznek abbol?

unique.Hu de szep pocid vanKépkicsit fura igy fej nelkul de azert szepKép

eszter.Azert szeretnek mert egy gyereket konnyebb eltartani.Najo ez csak mese...Tudatalat nagyon felek hogy nem lehet gyerekem,ezt a parom is tudja,de mar nem beszelunk errol.Ezert mindig azt mondom neki oruljunk ha egy is osszejon.Hat innen van hogy egy babanak is rettento orulnek.

korekKép

babus a kisfiad egy tunemeny.En is titkon fiut szeretnek es azt szeretnem ha a papajara hasonlitana.Persze a parom kislanyt szeretne aki ram hasonlit.Mindegy csak mar LEGYEN....Kép

csibe benned volt minden remenyem zebraugyben,majd legkozelebbKép

Kép
monyoka

TÜndiKép
Igen, emlékszem a visszaszámolásra!
Tényleg nagyon halad az idő, de azért ti is és mi is haladunk előre!
Tegnap voltunk dokinál és minden rendben volt :-)!
A doki igen szellemesen nevet is adott nekik:
A magzat, ő ágyazódott be a méh mellső oldalára;
B magzat, ő a hátsó oldalon kapaszodott meg és mindig jól próbára teszi a dokibácsi uh-képességét :-O!

Tegnap "A" teljesen kinyújtózott, hogy megmutassa milyen nagy baba is ő, aztán megmutatta a hátát és a gerincoszlopát, végül oldalra fordult és büszkén mutogatta a dobogó szívecskéjét. Képet sajnos most nem kaptam róluk :-(!

"B"-t viszont megint úgy kellett levadászni. Annyira, hogy csak a doki rutinos szeme tudta meglátni mije hol van, én csak a taplacskáit láttam, mert azokat mutogatta felénk.

Remélem hamarosan Te is hasonlókat fogsz írogatni!!

Azt a bababoltot még nem ismerem, de a többit már megnéztük. Főleg bútorokat és babakocsit nézegettünk, ruhák még ráérnek!

WishKép
Bár tényleg nem tabuk ezek a boltok és már van behajtási engedélyünk is Kép!
Ki is használjuk minden adandó alkalommal Kép!

AnnácskaKép
Örülök, hogy jól vagy! Én nagyon bízom bennetek és abban, hogy minden rendben lesz. Az AFP majd tisztáz mindent, nem egy ilyen esetről hallottam már!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Csibe!
Megjött= Kép
Viszont megnyugtató, hogy döntöttél, nem? Ez a hónap lehet, hogy a tiéd lesz! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Stella gratulalokKéporulok nektekKép
erdekecs ez az "A" "B" dolog.Nekem jobban teccik az egyeske ketteske kifejezesKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Bocs, most nincs túl sok időm.

Unique!

Köszi, akkor a férjed készít majd egyet a fejedről is?Kép Nem baj, ha sötét van, az a következő lépés lesz, hogy olyan fotót küldjetek, amin látni is lehetKép Tudom, hogy gonosz volt, de annyir a jól esettKépKépKép Tudod cica, ez a hormonjaim miatt vanKépKépKép, amúgy egy angyal vagyokKép

Duddu!

Nekem progit a 17. naptól kellett szednem a 27. napig, majd, mikor tesztelek egy pozitívat, akkor újra kell szedni. Na ebből volt több félreértés ezért bedurcantam, és nem szedtem. Amikor teszteltem egy pozitívat, onnantól viszont megy a 3*1 utró.
Szerintem kérdezz rá az orvosnál, mert a több progi nem baj ellentétben a kevesebbel.

Ui:
Baross I. sz. női ügyelet, pont ezzel a kérdéssel mentem, mert akkor mwentünk Orfűre és a 33. napon még nem jött meg, volt ugyan negatív teszt. Sármos, ám irgalmatlanul bunkó orvos, elkezdett oktatni, hogy mit hisztizek, és egyáltalában nem érti a kérdést.
o. egyáltalán minek szedek progeszteront
j. volt egy vetélésem
o. egy vetélés nem vetélés
j. pecsételő vérzésem van, és orvos írta, aki most szabin van
o. szerinte ez így baromság
j. akkor most mi legyen, mert nyaralni megyünk, kellene a válasz, azért jöttem be szombat délelőtt
o. erre nem tud válaszolni, de ha rá hallgatok idióta vagyok, ha szedem
j. köszi a tanácsot, viszlát

j. ez egy parazst bunkó majom volt
k. de mégis mit mondott
j. elmondtam mi volt benn
k. akkor most mit csináljunk
j. ki vagyok, nem érdekel, nem szedek semmit, de ide be sem teszem többet a lábam

Egy nap múlva magától megjött. Harmincnégy nap múlva teszteltem egy pozitívat, és csak onnan szedtem az utrót

Tanulság:
Idegen dokitól rá ne kérdezz olyasmire, amit a te dokid javasolt. Viszont a tiednél föltétlenül kérdezz rá minden részletre,a mi nem világos.

Ezt Uniquenak mondtam el annak idején, a többieket nem fárasztottam a sztorival, de lehet, hogy másnak is tanulságos lehet.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Annácska Kép
Még mindig nincs semmi hír? Drukkolok Nektek folyamatosan. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Duddu Kép
A 28 nap már nem késő. Nekem úgy rémlik, hogy az utolsó vérvételt 21 és 24cn között szokták csinálni. Ezzel szerintem azt akarják nézni, hogy a ciklus második felének a közepén, hogyan alakulnak a hormon értékek. Már csak azért is így gondolom, mert ha pl. a 29. napon megjönne neked (remélem nem fog) akkor a 28. napiban már biztos, hogy alacsony a progi.
Lányok, javítsatok, ha mégse így van.

Majcsi

Majcsi
majcsi

CSibe!
Talán nem is reagáltam az 1 cn-re. Azért bízom benne nem vagy magad alatt. Nállatok is alakulnak a dolgok szerintem. Hamarosan lesz bébi.

Rólam:
A hőm még mindg csak 36,8, így a 17. napon. Nem kéne feljebb mennie, ha van peteérésem? JUcaaaa!Megint kezdek becsavarodni. Látjátok én ezért nem akartam méricskélni, mert halálba idegesít, ha nem papírforma szerint alakul a hőm. DE a doki kéri, ez van.
De mé nem megy föl?

Monyó!
Ilyen szempontból jó a hozzáállásod, mert persze én is örülnék ha egy gyerek is de végre összejönne. Most mi is erre koncentrálunk. Ennek ellenére legalább 3 gyereket szeretnénk. Tudod ha nekem nem lenne tesóm, hát nem is tudom. A férjem után nekem ő a legfontosabb ember a világon. Nem tudom megfogalmazni és leírni sem, mennyire szeretem. ÉS azt szeretném ha a mi gyerekeink is majd ilyen testvérek legyenek.
Nem szabad megfosztani ettől őket. Persze ez az én véleményem, ti meg majd látjátok mit hoz a sors. ÉS én teljesen biztos vagyok, hogy lehet neked gyereked, és lesz is.

Annácska!
Örülök hogy jelentkeztél, várjuk a fotókat. Tényleg jó jel, hogy eddig nem hívtak föl titeket.

Mea!
Én követem az eseményeket a másik topikban!
A könyvön még gondolkozom...

Dudu!
Akkor a vérvétel ügyében döntöttél. ÉS mellügyben én biztos mást gondolnék. Elvégre most te egészen jó helyen állsz a táblában...

Stella!
De jó de jó neked. Bár B- még kicsit szégyellős ,de majd kinövi!

Sziasztok: j.
Vendég

Stella!

Nagyon jó érzés lehetett, nagyon örülök nektek!!!

Juca

tjuca

Stella Kép
Nem is gratuláltam a babákhoz. Két hét múlva mész megint, ugye? Lassan már a nemüket is lehet látni, már ha a bujkálós hajlandó lesz egyáltalán megmutatni mije van. Kép

Monyo
Az ikreket mindig így különböztetik megy, hogy "A" és "B" magzat, ha hármas ikrek akkor van "C" magzat is és így tovább.
Mi abban megegyeztünk, hogy két gyereket szeretnénk és ha esetleg beesik egy harmadik, hát akkor őt is felneveljük. Ehez képest még az első se akar összejönni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

junko,minha e ferjemet hallanam.o is azt mondja hogy lesz gyerekunk.Mert pont nekunk ne lenne.Csak en erzem hogyvalami nem stimmel.22 eves vagyok a parom 26.ha minden renden velunk akkor 5 honap allat nemigaz hogy nem tudtunk osszehozni egy babat.
tudom hogy hulyeseg de varom mar hogy leteljen az egy ev es mehesunk a dokihoz.talan akkor fogok megnyugodni ha o mondja hogy minden rendben.

Lanyok gondolkoztam valami josnorol,de a parom nagyon ellenzi,mert attol fel hogy valami sarlatan es valami hulyeseget fog nekem mondani.Nem tudom mit tegyek.Majus meg nagyon messze vanKép

Kép
monyoka

Juca!
az utrogesztánt mikortól kell szedni.nekem azt mondta a dokim ha észre veszem a terhességet azonnal jelezzem mert kúpot ad belőle.nekem is volt vetélésem.
gilingalang

Monyóka!
én is jártam jósnőnél.nem egyszer és állítólag jó is nekem volt ami bejött volt ami nem.a baba dologra azt mondta 2 év.kb.az azt jelentené hogy 2006 tavaszán leszek terhes,egy másik is ezt mondta kb.
gilingalang

Monyó
Te érzed. De.
Akkor ezek szerint velünk is gond van. 26 leszek a férjem 32 a legszebb férfikor. Nekünk is össze kellett volna jönnie ennyi idő alatt.
Nem mintha nekem ne motoszkálnának kétségek a fejemben. Mert én nagyon pattanásos vagyok gyógyszer nélkül ami hormon probléma az biztos.
Mégis mostanában azt gondoltam ki a férjemmel lehet a gond. Dokihoz menni meg én félek. Meg mindig találunk kifogást, most éppen miért nem tudunk menni.
ÁÁ elegem van ebből az egészből.
j.
Vendég

Sziasztok Kép
Dudu Kép
Érzem, hogy gondoltok ránk és ez nekem elég Kép

Stella Kép
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n és láthattad a porontyaid Kép

Monyo, Majcsi Kép
Még nem telefonáltak és szerintem már nem is fognak Kép
Nézem minden nap a postaládát és várom a levelüket amiben közlik a kis Minimanómban a nemét is Kép Legalább ennyi előnyöm legyen Kép

Csibe Kép
Nagyon sajnálom Kép

Gilingalang Kép
Üdv a csapatban, mielőbbi babásodást kívánok neked is Kép

Annácska

annácska

Na itt van a pocim 14 hetesen

Kép

Annácska

annácska

Gilingalang!

Akkortól, amikor van egy pozitív teszt a kezedbenKép Ilyen esetre nem árt ha van otthon kúpod, kivéve, ha az orvosod mindig kéznél van, de ez ritka.
Van hiperérzékeny teszt (Qupido) alig lehet kapni, de az már kb. fogantatás után egy héttel jelez. Én mindenkinek reklámoztam, ehhez képest én nem kaptam, úgyhogy egy mezei noname tesztet csináltam a 33. naponKép és már halányan csíkos volt. Én aznaptól szedtem az utrót.

Juca

tjuca

Annácska!

Olyan kecses a pocód, de ugye nem azért vágtad le a fejed a képről, mert Uniquetól tanultad? Kép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Dudu!
De jó, hogy újra itt vagy Kép Hiányoztál ám Kép
A vérvétel időpontjához én nem tudok hozzászólni, de látom, sokan segítettek már ebben Neked.
Viszont a babaszoba megtervezésésben nagyon szívesen segítek. Kell hozzá egy felmért szoba alprajz , esetleg pár fotó, ha gondolod a felmérésben is segítek. Majd szólj ha eldöntöttétek, hogy akkor baba előtt, vagy után tervezzük meg Kép
A vezetéstől tényleg tartottam, de mivel hátsó, szinte forgalom mentes utakon mentem ezért nagyon jól sikerült Kép. Ma fogom kipróbálni a Pesti és Ferihegyi utakat egyedül. Ettől jobban tartok, de 11-12 körül azért nincs olyan nagy forgalom Kép legalábbis remélem Kép

Korek!
Sajnálom a menzit Kép Majd a következő hónapban...

Reva!
Sajnos még mindig nincs telkem, nem tudom, hogy lesz így diplomám Kép.
Akkor hajrá, drukkolok Nektek!!!!!!! Kép

Monyóka!
Megnéztem az albumod, nagyon helyesek voltatok Kép A férjed a képek alapján tiszta apja, eszméletlen a hasonlóság... Kép

Unique!
Nagyon szép pocid van! Nekemisegyet!!!!!!!! Kép

Eszter!
Nagyon boldog Anyuka lehetsz, gyönyörű két csöpséged van. Nem tudom miért, de nekem is olyan természetes, hogy Hagymácska lány, aztán lehet, hogy nagy meglepetést tartogat mindenki számára Kép

dido

dido
dido

Annácska!
A Te pocid is nagyon tetszik Kép

dido

dido
dido

Sziasztok lányok!

Fú, nagyon sokat írtok, visszaolvasni még úgy-ahogy sikerült, de név szerint reagálni már nem nagyon, úgyhogy a babára váróknak sok sikert, a kismamiknak meg jó pocakosodást kívánok, illetve üdv az újaknak.KépAnnácska, miattad azért naponta benézek.Kép

Bár a fiam már az oviban is alszik, időm alig, annyi itthon a tennivaló. Jól vagyunk, ma töltjük a 10.hetet és lépünk a 11. hétbe. Kedden kaptam kiskönyvet, ma voltam laborvizsgálatokon. Kellemetlen tünetek múlóban (lekopogom). Majd 24-én megyünk a 12. heti ultrahangra. A barátok-ismerősök előtt még megy a titkolózás, elég nehéz, néha füllenteni is kell, de már csak két hét és minden kiderülhet.

Na, most megyünk a kicsivel rendet rakni és zenét hallgatni Kép.

Timi
szabotimi

Juca Kép
Nem vágtam le, direkt így fotoztattam le magam Kép

Annácska

annácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: