2005.10.11 09:27
2005.10.11 09:27
Eddig a csütörtök mindenkinek jó??? Hánykor legyen? Nekem a délután jobb lenne az ebéd utáni alvás miatt, de lehet egyezkedni
Nem tudni, hogy fiú-e, vagy lány. Már nézegetem a neveket, a férjem folyton két nevet hajtogat. Majd meglátjuk, hogy csatázunk-e, vagy ráhagyom a névválasztást.
Rudi után pizsiben a félsötét lakásban fel-alá rohangált, bement a wc-be és hangosan kurjongatott kifelé nekünk. Oda-vissza szaladgált apája és közöttem. Végül teljesen reménytelenül tettük be a saját ágyába ezt a teljesen éber gyereket, mire ő villámgyorsan bealudt.
2005.10.11 09:48
2005.10.11 09:54
- bocs így ebéd előtt, pedig tegnap már tök jól voltunk.
Nem perverzió, de majd nézünk egy fütyis bőr hátrahúzós dolgot, ha talizunk. mert szerintem nekünk valamennyire lehet, de mivel másét még nem láttam, nem tudom mia semennyire, kicsit és rendesen. 2005.10.11 09:56
2005.10.11 10:01
, miért lenne káros a szopi??? Méghogy káros, te jó ég. Ilyet orvostól még nem hallottam. Nem is kell hogy majd leszoktasd a szopiról, majd ő "leszoktatja" (elválasztja) magát. És ha szopi mellett éhes marad, úgyis szól, akkor nyilván kap még főzeléket, gyümölcsöt stb. A szívedre, az ösztöneidre és a babád jelzéseire hallgass!
, mi abban az esetben megyünk, ha Maccs bevállal minket, hogy mehetünk velük, mert aznap nem lesz itthon a férjem és a kocsi. 2005.10.11 10:19
).
2005.10.11 11:10
2005.10.11 11:43
Regebben is volt valakinel egy huzogatos, kerekekkel a laban, szines pok a kepen, akartam irni hogy nalunk a gyerek 1 het alatt leragta a a szarvairol a kisgolyokat. vigyazat veszelyes, mert azt mar le tudja nyelni! 2005.10.11 13:14
), a vezetékhez nyúlni tilos, nem pakolunk a polcról, nem nyitogatunk szekrényt / fiókot, stb. Persze ezekkel folyton próbálkozik, de egyre többször néz rám, mielőtt belekezdene a "bűnözésbe", és látom, hogy várja a reakciómat. Szóval tanul, de azért nem adja meg magát könnyen. 
2005.10.11 14:45
) ha meggyogyulunk ki tudja meg raszanom magam a tornara.
multkor elfelejtettem irni (bocsi) hogy nagyon jok a kepek, tok jo lehetett egyiptomban, a parom oda szeretne elmenni naszutra (mar ha egyszer elvesz felesegul
)
sajna nem kisteso okozza a kivanossagot hanem a torkossag.
a Milan gyonyoru nev, a kozepiskolaban volt egy Milan nevu szerelmem (platoi
) es ugy terveztem, hogy ha majd lesz fiam igy fogjak hivni, hat arra meg almomban sem gondoltam, hogy Monserrate lesz, mivel azt sem tudtam, hogy ilyen nev letezik
de az apja ragaszkodott hozza, hogy tovabbvigye a nevet. (ferfi hulyeseg) es most sokszor bajban vagyok mert nem tudom hogy szolitsam a fiam.
mi is csatlakozhatunk a "mini"talizoz? hi-hi-hi Utkozben beugrom Tcis-ert es csutortokon ott leszunk.
Viszek a csodagesztenyepurembol. 
2005.10.11 14:58

Nyami, legalább aznapra fixálva van a torkosság. Csak reppenjetek ide, ha kedvetek van
2005.10.11 15:24
2005.10.11 15:29
Õrület....
Nálunk szekrények nagy része neki van berendezve.

2005.10.11 15:30
Mi szerintem pogit fogunk vinni meg valami édes keksz félét. 2005.10.11 15:33
2005.10.11 16:44
2005.10.11 18:01
) babának nagyobb immunvédelemre van szükségük. Persze már alakul a sajátjuk is, de fontos az anyatej ilyen védelme is. 

2005.10.11 19:11
2005.10.11 19:20
De nem ellenpartit akartam én szervezni. Csak mondván, hogy mindenki takonykóros, bengás, stb., engem meg megesz az egyedüllét érzése néha, gondoltam feldobom a labdát. A többiek csapták le

2005.10.11 19:49
2005.10.11 21:12
, nyugodtan dicsekedj csak vele legközelebb is szerintem, igenis büszke lehetsz rá.
, akkor - Maccs autójától függően - lehet, hogy mi is majd csak Maccs taliján tudunk megjelenni.
, majd leírod, nálatok mi volt a fiúk fütyijével, amire a múltkor céloztál? 2005.10.11 22:31
.) De szerintem arányosak. 1 évesen Beni pont ilyen súlyú volt, mint Hanna (9400 g), és ez teljesen jó. Különben is mi a baj a vékonysággal? 

2005.10.11 23:00
Van kert is es nem utolso sorban vannak jo olasz kajak....
Ja, en probaltam tejet adni neki de csak megrazkodott tolle es meg nem issza, probaltam nesquik-et is adni de nem kell neki. Ezek utan megis, hogy vigyek be elegendo kalciumot a szervezetebe.
2005.10.12 00:20
Osci megelőzés? Fogalmam sincs, én a terápia alapján az 1/3 fiola / hét megoldást választanám.. Adagolás: Sokáig feloldottam kevés vízben, de most már csak beleöntöm a szájába a golyocskákat, szépen elszopogatja, még izlik is neki
/ "baba", megy a "vau"zás minden körülmények között, a gágágá és a háphápháp helyett egyöntetűen valami "tátátá" szerűség, mondja hogy "cica", és hívja úgy hogy "cicicicc", természetesen a "cici" szó az alapkészlethez tartozik, "Teo" - szomszéd kutya-, "mamm-mamm" a kaja, tudja, hogy "hinta", bár néha csak a "ntaa" hallható belőle, a kakaó "kaka", de ha termelt a pelusba, az is "kaka" /ezt is menetrendszerűen reggel intézi, ami néha zavart okoz a kommunikációnkban, bár a nyomjelző szagok segítenek/, a tyúkanyó
Szerintem ne aggódj, majd beindul a te lánykád nyelve is, és a "miért" korszakban még bánni is fogod, hogy elkezdte a dumát!
Azért ha meggyógyul a kisautó elviszlek hozzá...
Szerintem lehet, hogy azt mondja Dávid, hogy anya, én is sokmindenre csak utólag jöttem rá!
Klassz
Azért örihari nincs, csak azért mégis NA!
Rossz kifogás a magányosság, mert én pont azt irtam, hogy ugyan Editkéék nem tudnak jönni /betegség meg Kehida megmegmeg/, de Ti azért még akár ezen a héten ugorjatok át, no meg a többiek is, erre tessék. És még az én hozzászólásom sátáni Liv szerint!
Pedig szerintem beléd bújt a kisördög!
Különben mi is rossz vendégek lennénk, mint Editék /Editke: látod hogy mégis össze illenek a manók!
/, mert nálunk is többnyire mindent szabad, fiókot kipakolni, szekrényt átrámolni, cuccot széthurcolni, rumlizni, törni, zúzni...
Foghoz gratula!
Tali ügyben fordulj Csirkeszhez!
Nekem rengeteg extra kilóm maradt, de képtelen vagyok rávenni magam a tornászásra. Én így is teljesen elfáradok fizikailag a nap végére... A páromnak meg így is tetszek állítólag!
Nászutat hozzátok az esküvő előttre
az ugyis a házasság legkellemesebb része!
Mondom még én is aki boldog házasságban él - képzeld el egy rossz házasságnál!
Mi legalább 3x voltunk előnászúton!
Suli? Voltál beiratkozáson, milyennek tűnik ez az év?
Szerencsére nem jöt össze!
Ne hallgass dédire, tedd ahogy szerinted jó, ha szigorú lennél az lenne a baja!
És arról nem is beszélve, hogy én meg még csak ráadásul egy gyerekes vagyok, nem tudom felvenni tapasztalat ügyben veled a versenyt!
Ez a szopis téma kiborított. Azt vettem észre, hogy legjobb orvosoknak is vannak bizonyos "defektjei". Mindegyiknek van egy olyan dolga, amiben "vad" nézetei vannak, vagy amihez nagyon ragaszkodnak: szoptatás, etetés, tejpép, hízás, egyből antibigyó, stb. Úgy látszik nálatok az egyévutániszopi a defekt, ne törödj vele!
Úgy tudom, többek között végül is azért lett Magyarországon 2 évig GYED, mert a WHO már említett ajánlása a 2 évet határozta meg az ajánlott szoptatásra! Az végképp durva, hogy a cigizéshez hasonlítja!!!! Neked is csak azt tudom mondani, hogy hallgass az anyai ösztöneidre, ha úgy érzed jó a babának, akkor abba ne hagyd!
Nekem egy 3 gyerekes, ősrégi imádott barátosném mondta, hogy szerinte az gusztustalan, hogy a gyerek már beszélni tud és még mindig szopizik. Ettől én még nem szeretem kevésbé, de ebben nem értünk egyet!
Na jó, ez csak vicc volt, de a hitelt nem tudtuk felvenni, arra vártunk, hogy az ígéretek szerint talán szept.-ben kitolják a fészekrakó korhatárát, és majd azt, de még most sincs kitolva, bár állandóan beszélnek róla. Különben is azt hallottam a fészekrakó még nem nagyon jött össze senkinek. Dec.ben pedig betölti a párom a 35-t is..
/ nem azt bánom, hogy öregszik, csak a hitel miatt!
/ Pedig az a házterv volt A NAGY ÁLMUNK. Olyan jól sikerült, hogy még egy szaklapba is beletette a tervezőnk.
Vigyázz a meghívásokkal, látod ezek a lányok lecsapják a labdát, aztán megyünk a nyakadra mindannyian!
Elisa igazán házias darab a kép alapján, jó feleségjelölt a srácoknak!
2005.10.12 07:10
En vagy jovok eszvesztve vagy irdatlan idokig se hirem se hanvam
2005.10.12 07:39

2005.10.12 08:00
, persze, mi azért találkozhatunk, ha nem tudunk menni Csirkeszékhez. A hozzászólásod számával kapcsolatban én csak óva intettem Csirkeszt.
, "kavarásügyileg": mivel te közel laksz Biához, és Maccs meghívott a múltkor természetesen többek között téged is, akkor te is gyere majd, amikor valamikor mi megyünk Maccsékhoz! (Maccs, jól beszélek?
) (Persze akkor nem pont ugyanarra az időpontra tesszük a látogatást, amikor Csirkesznél van a randi.) 2005.10.12 08:28

2005.10.12 10:27
Pedig olyan edesek....
2005.10.12 11:26
Ezentúl így is fogom, és ez sokkal jobban elviselhető
Már csak 2 kezelés van, ha minden jól megy, akkor november második felében a 6. kezelés után egy CT-vizsgálat és pihenés
a képek szuperek, jó, hogy megint tudsz jönni!
A lámpától kezdve a túró rudiig
VIszont szinte mindent ért már. Mármint, ami számára fontos
Megy már ő is, még azért elveszti az egyensúlyát, de rá se ránt, folytatja tovább négykézláb, úgy nagyon gyorsan tud skerázni
Múlt héten jött haza a férjem két tesója Amerikából, majdnem be4kézlábazott a tranzitba
Egyáltalán nem ijedt meg tőlem
Persze, utána én is elröhögtem magam, és így el volt intézve a dolog.
2005.10.12 13:29
Es szerintem ilyenek altalaban a kisgyerekek. Csak Csani volt nekunk tul jo. Na ,azert egy ideje o is tudja mutatni a show-t. Ja es az a legjobb,hogy barmit csinal a legkisebb szaros,nem lehet nem imadni,mert ha elmulik a cirkusz,fulig er a szaja,nagyokat rohog. Na a tesoja pl.ezt sem csinalta. Azert van,amiben a kicsi a tuti nyero!
2005.10.12 13:52
Lágyfejű

Áki akaratos, önfejű tud lenni, Bazsi nyugodt természet. Volt, hogy azt mondták, hogy mert biztos így neveltük. Pedig a két gyereket ugyanolyan szempontok szerint neveljük, mégis máshogy viselkednek.
Nekem is az a kedvencem, ki is raktam háttérnek
2005.10.12 14:11
2005.10.12 14:23
2005.10.12 14:33
2005.10.12 14:59
2005.10.12 15:47
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint