A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Tündi
Javíts légyszi 1.cn-re, a ciklushosszamat 24-26 napra...
Lányok
Bocs, hogy nem voltam megint szó nélkül több, mint egy hétig, de a párom elutazott én meg Anyukámnál "nyaraltam" Kép
Visszaolvasok és jövök!

V.
reva

Monyoka,
ilyet találtam a neten, talán haszát veszed, remélem!!!
http://www.hyperbarickecentrum.sk/hun/
http://www.gyorismegyesulet.freeweb.hu/

Kivi
kivi2

Unique!

Nagyon sokat olvastam arról, hogy általában milyennek érzik a kismamák az első mozgásokat, én is olyasmiket vártam, de Dóricica nem produkált semmi hasonlót vagy legalábbis azokra nem lettem figyelmes. Szóval semmi buborék meg pillangószárny nem volt. Pici, apró lökdösést éreztem, egyszerre mindig csak egyet (most már többet is). Ha sokat ülök, nekifeszül valamivel a hasamnak (szerintem a kis háta lehet az, mert nagyobb felületen érzem). Néha ahogy fordul, végigsúrolja a hasamat belülről, hát olankor meg kell zabálniKép
Te már érzel valamit?

Junko!

Drukkolok nektek HÁZ-ügyben. Tudod, azt mondják, ahol nagy a szükség, közel a segítségKép Úgy legyen!

Juca!

Nagyon fotogén már most a manótok!

Tündi!

Egyáltalán nem rossz ez az eredmény! Gyogyóval kicsit felturbózzátok a hadsereget (ha kell egyáltalánKép), az andrológusbácsi meg csak győzze számolni!

És én is zebrátakaroklátniminélelőbbám!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Gratula Dórihoz!Nagyon szép nevet választottatok Kép

Juca
Hogy növöget már a bébi!Még csak most volt a zebrád Kép

Junko
Remélem második ránézésre is tetszett a ház és vhogy csak sikerül az a hitel!

Wish
Mikor mész vizsgálatra?Vagy először te tesztelsz?Mikor?

Valér
Remélem kibírtad a mai napot Kép Biztos vmelyik vicces kedvében lévő diák riogatott...

Annácska
Hogy érzed magad? Mikor lesz eredmény?Ugye még mindig nem hívtak?

Monyó
Sajnálom Kép

Tündi
Hajrá Kép Szerintem a kiskatonák nem hagyják magukat "leírni" és belehúznak Kép

Unique
Örülök, hogy egy fokkal jobban vagy. Tudod már hogy kisfiú vagy kislány lakik a pocakodban?

Nárcisz
Nem tudom megnézni a honlapodat Kép

Dido
Van már vizsgatelked?

Képzeljétek úgy örülök, mert két barátnőm is megtette a nagy bejelentést: babát várnak Kép És nem irigykedem Kép A párom szavaival élve: most már belehúzunk mi is Kép

V.
reva

Juca
Ne haragudj, megírnád, hogy akkor most hány hét+ napra javítsalak? Nem tudom visszakereni, ezer bocs!
Jobbulást kívánok!

Kivi
Kiveszlek a táblából, de szeretném, ha visszajönnél amikor újra aktuális! Oké? Nem felejtünk el!

Giling
Hát jobb tanácsom nincs, tényleg indítsd el a lavinát! Aztán gyere mesélj! Nagyon érdekel!

Wish
Hálás köszi! Nagyon édi vagy! (csak halkan jegyzem meg, hogy a 7 ml 8 nap kihagyás után van ám, ez nem számít? Igaz csak 3-mal több mint normálisan a vizsgálat előtt ki kell hagyni). Az 52-ből megelégszem a 2 törpével is! Kép
Hogy álltok? Minden oké? Gondolok ám rád sokat!

Junkó
Sok sikert a ház dologhoz!

Dorka
2 hetet mondtak, ez tuti. De sebaj, ez a hónap már úgyis rámegy a remeteéletre. Nagyon drukkolok nektek, hogy inszemre jók legyetek, ha ez a cél! Írd majd meg az eredményt!

Megyek haza, holnap dobok táblát, ígérem!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Monyoka!

Nagyon sajnálom, hogy édesapád ilyen beteg, sajnos az enyém már az unokáját sem érhette meg. Két évig bírta a harcot a betegséggel, de ennyire telt a szervezetétől. (Májusban hunyt el.) Ne haragudj, nem akartalak ezzel megbántani vagy rosszat mondani, csak tudod, ilyenkor eszembe jut. Remélem, apudon tudnak segíteni mielőbb! Egy baba pedig szerintem megháromszorozza az életerejét is!

Wish!
Hogyan állsz a tücskökkel? Teszteltél már?
Nagyon drukkolok Neked, és mindenkinek, aki próbálkozik!

Unique!
Remélem, én leszek a következő! ;) De ha más, az sem baj...

Jucus!
Hát hiába küldjük Neked a rókaűző bűbájokat? Nagyon kitartó kis "állatkák" ezek a te rókáid! Persze Te még csak azt sem teheted meg, mint egy nem babás nő, hogy max. nem eszel, "ami nem megy le, az nem is jöhet vissza" alapon... A babunak szüksége van a bevitelre. Jobbulást kívánok Neked!

Egyébként a hőm még mindig az eget súrolja (37,1), úgyhogy én gyanítom, hogy biztosan volt peteérésem (legalábbis mástól nem lehet ilyen magas szerintem). Ez pedig jó jel, sőt, nem tudom, ismeritek-e a Hold-naptár módszert, nna, aszerint most 10-13-ig kell nagyon aktívnak lennünk!!! Kép Majd igyexünk, drukkoljatok, hogy bejöjjön!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Ja, és még valamit elfelejtettem. Tudom, hogy ezek a rosszullétek, amik előfordulhatnak, nem mindenkinél jelentkeznek. De ha mégis, akkor mikor? Mert gondolom, nem mindjárt az első napon, mikor befészkelődik a tücsök... Kép Nem akarok én sem reménykedni, de már egy ideje érzékeny a mellbimbóm (a mensi előtt az egész mellem fájni szokott, nem csak a bimbó része), és ma például kifejezetten ingerlékeny voltam. (Persze ez szintén megszokott bizonyos napokon Kép )
Úgyhogy ha optimista vagyok, azt mondom, hogy most tuti, hogy sikerül, de tesztet még nem merek venni, nehogy csalódnom kelljen!

Köszi a válaszokat előre is!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok! Csak most tudtam beugrani. Jó sokat írtatok.

Monyo Kép
Apukádnak pedig jobbulást kívánok és remélem hamar megszépítitek az életét egy unokával.

Nárcisz
Én is halak vagyok. Fogalmam sincs milyen csecsemő voltam, nem emlékszem. Kép Csak annyit tudok, hogy a húgomhoz képest angyali. A többi azt hiszem igaz.

Valér
A művészet nem feltétlenül rajzolást jelent. Én pont abban vagyok jó, de a zenéhez, íráshoz meg tök hülye.

Évi
De jó lehet, hogy már érzed a baba mozgását. Kép

Junkó
Ne aggódj, hogy nem tudjátok benépesíteni a házat. Szerintem nem lesz ezzel gond. Ha meg megnyeri anyud a lottó ötöst, akkor már a pénz sem lesz probléma. Drukkolok nektek. Kép

Tündi
Ne légy letörve. Már tuti kezekben vagytok. Szerintem hamarosan lesz rá megoldás. Kép

Juca
Jó a sztárfotó. Szeretem az ilyen képeket. Kép Én átvállalnám a rókákat.

Wish
Küldöm a drukkokat. (Mit szólnál ikrekhez.)+++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép Kép

Unique
Én is folyton ezt kérdezem. Lehet, hogy elmegyek ezért az állatkertbe.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Nárcisz!
A többi dolog amit a halakról írtál, igaz rám is! Én is egyetértek azzal, hogy egy jó csillagjegy!Kép

Dido!
Nincs ellntmondás a term.gyógyász és az orvos között, vagyis csak annyi, hogy ne szedjem a clostyt. Én azonban azt hiszem szedni fogom, csak még nem jött meg!
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást!

Junko!
Nagyon szép lehet a ház, amiről írtál, remélem sikerül megvennetek!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Juca!
Ez valami poén volt. Már nem tudom, hogy mi. De nyugodtan rághatod.
Múltkor Figó megnyaldosta a monitoron az egérjelet, tetszett neki, hogy szalad.
Szerintem a B6 beválik hányinger ellen.

Junkó!
Azért nagyon szép lehet az a ház. Szerintem ha elég erőt éreztek vágjatok bele, mert különben egész életetekben bánni fogjátok. Ha pedig végképp nem megy, akkor eladjátok. Mi is messze lakunka szüleinktől, de hidd el nem olyan vészes.

Monyóka!
Ismerem a betegség lényegét. Biztosan nincs rá kezelés? Valami immunszipresszív kezelésre emlékszem, amivel lassítani lehet, illetve van akit tünetmentessé tenni. http://www.oxigenbar.hu/sator/terapia.html itt találsz valamit szerintem.
De látom, hogy a többiek már elláttak sok mindennel. Így nem tudom, hogy szeretnéd-e ezt is.

Tündi!
Csak drukkolni tudok. Szerintem is előrelépés, hogy tudtok legalább valamit. Hajrá. Akár egy szem is célba érhet szerintem, és volt már rá példa.

Kati!
Michael J. Foxnak nem Parkinzonja van véletlenül?
Egyébként sem a Sclerosis multiplex, sem a Parkinson nem gyógyítható.

Évi77!
Ez gyönyörű lehet, nem pótolja ezeket az érzéseket semmi más. Sok szerencsét.

Reva!
Mit ír ki az oldal?

Jó éjt: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Látom megint szorgalmas nap volt a mai! Helyes!

Monyó!
Nagyon drukkolok neked és leginkább a Papádnak, hogy legyen megoldás, ami ha nem is gyógyít teljesen, de legalább tünetmentessé teszi!
Többiek sok hasznos oldalt küldtek neked, remélem okosabbak lesztek!

Gilingalang!
Szia!
Nem irigyellek azért, ami veled történt 2002 óta, de remélem akkor most épp a ti időtök jött el! Csak szorgosan!Kép

Narco!
Egy hülye kérdés. A parkinzon ugyan tényleg nem gyógyítható, de egy elektróda beültetésével az agyba tünetmentesíthető nem? Mintha valami ilyesmit láttam volna!
Halak! Legjobb barátom is halak és ő spec. zenél!Kép Nála stimml a leírásod azt hiszem, legalábbis az alatt a (jesszus!!!) 23 év alatt, amióta barátok vagyunk, ilyennek ismertem meg!Kép

Unique!
Örülök, hogy jobban vagy! Gömbölyödj csak szépen!

Juca!
ne filózz a mérteken kérlek! Minden rendben. Ha nagyon akarod, akkor a www.kep.tar.hu/ironram oldalon az UH képek között fenn van Olivér is hat hetesen! Egy kis mikulányi maszat!Kép

Évi!
Innentől már igazi várandósság! Hiszen már érzed is, hogy ketten vagytok! Szép érzés!Kép

Kati!
Remélem a te Papádnak is van megoldás!

Junkó!
Egyszerű vagyk mint a guriga, bocsánat! Igen megkaptam a képet rólatok, és ahogyan a többike is írták akkor, nagyon szépek vagytok! Jó rátok nézni!Kép
Remélem sikerül a ház! Nagyon idili a amit írtál, nekem is tetszene! Leginkább a szép kövér puffos csirkék!Kép (nyami! Bocsánat!)

Tündi!
Nem értek az eredményeitek elemzéséhez, de a többiek úgy látom csupa jót írnak, tehát nyugalom, nem falakba ütköztök, hanem átugráljátok őket, mint a jó akadályugrók! És látod! Megint kevesebb van párral és ott a cél!

Majcsi!
Rajzolsz?
Miket?

Wish!
Kihagytam volna pár üzenetet? Székrekedés?
Az jó. Már én is ott tartok. ma kipróbáltam, hogy reggel éhgyomorra ittam egy teáskanál olivaolajat (brrrrr!), de használt! Ha gondolod!Kép

Móni!
? Hogy vagy?

Norwell
Tünetek elég összevisszák mind típusban, mind időben. Nekem ez a második a szagokat leszámítva, no meg a T-vonalon megjelenő pattanásokat leszámítva semmi köze Olivérhez. Akkor a mellem én is viszonylag hamar éreztem, de most csak a 9 hét táján. De egy hét alatt ugrottam is egy kosárméretet, így még szokatlan és mindig útban van!Kép
Én legalábbis azt hiszem nincs fix recept erre sem, mint ahogyan arra sem, hogyan pockosodjon az ember lánya.

Reva!
Jó, hogy örülsz! Akkor szép a világ, és hamarosan a tiétek is küldi a rókát! Kép

Dorka!
Szorítok nagyon! MInden ok lesz az eredményekkel!

Sajnálom, most ennyi, pedig még akartam írni, de épp elhúzott a fejem felett a pizsim, amit csak a zuhanyzón keresztülvágva érhetek utól, ott pedig elidőzik az ember lánya egy kicsit!Kép

Jujj! Hát a képek!
Hagymácska
Kép
megforgatva
Kép

és az én kis segítségem a házimunkában!Kép
Kép
Kép

Legalább olyan hosszú, békés éjszakát nektek, mint amekkorát most írtam!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Na most próbáljon valaki nem észrevenni!Kép

Tündi!
Írd át Hagymácskát légyszi! Holnap lesz 11+1!
Ugye? Ha tegnap volt 10+6

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!
Nem tudom, hogy végeznek-e ilyen műtétet. Sok kezelési módszer Amerikában elérhető, nálunk nem. Ha elérhető lenne, akkor az OEP biztosan nem támogatná, ahogy a koronária műtétet sem. Gondolom emlékeztek rá a TV-ből.
Na ennyit az esélyeinkről. Ez is beleillik az elméletembe.

Nárcó

Kép
narco

Ja és Eszter!
Nagyon aranyosak a csemetéid. De jó, hogy neked így már kettő is van. Kép

Kép
narco

sziasztok mindenkinek!köszönöm a drukkokat én is kívánok mindenkinek minden jót.tud valaki valamit a petevez.átfújásról?elöbb uh.on megnézik hogy kell e egyáltalán?
gilingalang

Sziasztok!

Eszter
Nagyon édes a kisfiad, és a kistesó is már mekkora! Kép

Giling.
A petevezeték átjárhatósági vizsgálat a HSG. Valamiféle gázt vagy folyadékot juttatnak a petevezetékekbe, és UH-n nézik hogy végigmennek-e, azaz átjárhatóak-e a vezetékek. Valakinek nagyon fáj, valaki meg sem érzi. Mikor lesz ilyened?

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tündi!

MA vagyok 6+6, ha holnap javítod a táblit, akkor leszek 7 hetes az UH szerint.

Juca

tjuca

Csibe! Korek!

Jól látom, hogy pirit nem látom????Kép

Juca

tjuca

Juca
Javítottalak.
Úgy látom a többség csütörtökön tölti be a heteket Kép

Móni
Én azért drukkolok nektek, jó lenne ha úgy bejönne mint Jucánál Kép

Évi
De jó lehet már érezni Dórit Kép

Veletek mizujs? Minden rendben? tessék a híreket hozni nekünk Kép

Tündi
Vendég

...kukucs... Kép

Jó reggelt, jó hetet mindenkinek!

Hát megjöttünk. Csak 4 és fél napot voltunk távol, de felért egy nyaralással. Gyönyörű helyeken jártunk, meg túráztunk, meg kulturális kapcsolatainkat építettük határainkon túl. Szóval fantasztikus volt.

Később teszek fel képeket is.
Addig igyekszem visszaolvasni, de a meló is elöntött, úgyhogy nem lesz könnyű. De most még ezt sem bánom. Kép
Jól látom, hogy nem látom? Kép Nincs új zebricsek? Hát hol az a sokat emlegetett csorda? Korek? Csibe?
Valahogy úgy érzem, hogy én ebben a hónapban sem állok be a sorba, de azért még reménykedem. Igazán mindent megtettünk, gondolhatjátok.. hi-hi-hi Kép

Még jövök!

réka
Vendég

Tündi
még csak tegnap riogatott a doki.van már gyerekem de 13 éves és az elöző férjemtől,a mostanitól nemsikerült 3 éve 17 hetesen elhalt.majd egy évre rá elvetéltem 8 hetesen.ezután rossz lett a rák szűrésem és méhszájműtét.na erre mondta tegnap a doki hogy lehet össze nőt egy kicsit.a férjem spermája sem egy tökély.vele kell kezdeni egy sp.vizsg .al.lehet túl lassú nehezen megy fel és szűk a járat.hát ennyi.
gilingalang

Sziasztok!

ÉviKép
NAgyon jó volt olvasni, hogy leírtad hogy mozog Dóra. Nem bírom ugyan elképzelni, de nagyon-nagyon jó lehet.

Reva Kép
Helyes hogy ilyen őszintén tudsz örülni a barátnőid sikereinek. Nem tudom én hogy reagálnék, Nekem 2 barátnőm is tervezgeti, hogy hónapokon belül ők is elkezdenek próbálkozni. Ennek én őszintén örülök. Azonban ha ők elöbb lesznek várandósak mint én aki már nagyon rég ót a próbálkozik...nem tudom.
Örülni fogok, de.
Hülyeség ezen agyalni.

EszterKép
Gyönyörűek a gyerekeid. ÉS nagyon jó ez az UH kép.
A csirkén jót nevettem. Nem lehet lehetsz ennyire kívánós!!! Kép Ha megvesszük a HÁZ-at nem biztos hogy meg merlek majd hívni. Kép

Majcsi, Unique, Narco, Reva, CSibe, Reva, Évi és mindenkinek köszi a szorítást HÁZ ügyben.
Tegnap megnéztük, ám sajnos az építész ismerősünk lemondta így szakember hijján azért kimentünk. Fotót nem csinálhattam...no komment, de ezen ne múljon.
Még mindig tetszik. Azért most már láttam kisebb hibákat és azt is, hogy nagyon rafkós a fickó. Nem szeretnék vele összetűzésbe kerülni. Ügyvéddel felvértezve lehet csak beszélni, vele. Ráadásul úgy képzeli, hogy novemberre kifizetjük az egészet. Na ez nem fog menni az biztos.
Én kicsit elkeseredtem most a férjem gőzölt be teljesen. Jó ez így hogy váltjuk egymást.

De még mindig azt mondom, ez az amit kerestünk mind a ketten. Majd lesz valahogy.

Hőszakértők!!!
Ebben a ciklusban mérem a hőmet.A 13 naptól kezdett papírforma szerint kezdett felfele kúszni 36,6-36,7-36,8-36,9. Azt gondoltam ma még tovább megy, de ma megint 36,8 a 16. napon. Azt hiszem. Ez normális, vagy ennyi volt a hónap? Már az hogy elkezdett csökkenni, amikor még feljebb kellett volna mennie.
Egyébként a ciklus elején olyan nagy zuhanás sem volt, mint szoktátok írni, hogy hirtelen leesik a hő. 36,5-36,6 volt végig, bár nem pont egy időben mértem.
Az utóbbi 1 hétben azonban mindig reggel 6 körül.
ÉS mostanában billingses se volt. CSak szúrkálás. Tehát most azt találtam ki hogy nekem nincs is peteérésem, és amit egyszer láttak UH-n az biztos ciszta volt.

Lányok.
Én minden fronton kezdek becsavarodni.

j.

Szép napot!
Bocs hogy hosszú voltam, kérnék most egy kis elnézést tőletek.
Vendég

Junkó!

Na akkor most szépen kicsavarlakKép
A hőmérés nem egy törvényszerűségen alapul. A lényeg, hogy elkülöníthető legyen az első és a második fele a ciklusnak, legalább 3-4 tized fokkal magasabb legyen a második. A leesés nem törvényszerű, mert lehet, hogy akkor esett le, amikor éjszaka volt...
Ha az UH-n volt peteérés, akkor az remélhetően nem ciszta volt!

Mondtam, hogy vigyetek kekecalkuszt! Lehetőleg olyat, akinek cipőtalp van az arcán, pláne, ha ilyen rafkós a pali. Van egy olyan érzésem, hogy nem kapkodnak a házáért, ezért nyugi és csigavér, nehogymá ő diktáljon, ti vagytok a vevők!!!Kép

Juca

tjuca

Csajok!

Ne kérjen már senki azért elnézést, mert sokat, vagy keveset írt! Mindenki annyit ír, amennyi jól esik! A többiek meg olvasnak mint güzüKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Eszter Kép
Hagymácskán milyen jól látszik már, hogy emberke lesz belőle. A fiad is nagyon kis helyre legény. Kép
Már nem rajzolok. Gimis koromban abba hagytam, pedig nagyon szerettem. 14 évesen a rajztanárom jól leszúrt, hogy sima gimibe mentem tovább és nem mondjuk a képzőművészeti szakközépbe.

Tegnap volt a házassági évfordulónk. Elvoltunk vacsizni a sok Baileystől meg kicsit becsíptem.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok,megint itthon mardtam ,boldogitani benneteketKép

Lanyok koszi szepen,a segitseget.Apu volt nalam tegnep es atolvasgatta a dolgokat meg atkuldtuk az o gepere az informaciokat.Megegyszer kosziKépApu ugy latom jobban van.Kiderult hogy allergias az aszpirinre.Abbahagyta a szedeset,mostmar jobban nez kiKépMeg eletvidam,ami nekem is jot teszKép

Tegnap halotta nyilvanitottuk a macsekunkat(egyiket)egy hete tunt el esminden nap vartam hogy hazajojjon,de tegnap este megbeszeltuk hogy ez mar bizti nem jon haza.3 evig volt kozottunk,amikor osszekoltoztunk akkor hoztuk oket(ikrek)a parome veszett el.(

csoda tortent eszter.latom az uh-n hol van hagymacskaKépmilyen jo erzesKépKicsifiad is nagyon edi.

dudu orulok hogy "hazajottel"Kép

gilig az orvos ajanlotta az atjarhatosagit vagy te szeretned?en is gondolkoztam rajta,de felek tole.

Kép
monyoka

Köszi Juca!

Köszi a hőinfót. Akkor próbálok legalább az egyik fronton elhiggadni.

HÁZ ügyben nem igérem, de ott is próbálok. Alkusznak meg utána járok. De remélem az apósom hozza a formáját, mert ő nem szórakozik ilyen esetekben. Nem egy elveszett ember. ÁM tudod csak akkor merünk majd alkudozni, ha tudjuk hogy a foglaló és az anyagi háttér rendben van. Addig egyenlőre úgy érezzük nem lennénk hitelesek.

Majcsi!
GRatulálok az évfordulóhoz. Azt hiszem azt nem kell leírnom mit kívánok nektek! Kép

Ja és elnézést, hogy elnézést kértem. Kép
j.
Vendég

Szia Dudu!
j.
Vendég

Nem vagyok benne egeszen biztos de azthiszem az en sogornomek is probalkoznak.Irigyseg van nem en se szeretnem ha elobb osszejonne neki mind nekunk.Amikoe a legrosszabb paszban voltam akkor jelentette be hogy babas.Sajnos az a bebi meghaltKép
neki a doki azt ajanlotta hogy 12-16 nap kozott probalkozzon.A pasi nemet es nem birtak csak a 18 nap probalkozni.hat akkor jott ossze.3 honaponta talalkoztak csak es akkor is csak 3-4 napot voltak egyutt megis osszejott nekik.
Most uj baratja van azal tobbet talalkozik,erre kivancsi leszek.

Kép
monyoka

Junko fogadjunk hogy most fog osszejonni a babo.Jo ez hogy lekotod magad ezzel a hazzzal.Eszre se veszed es mar babas is leszel,meglatod.

Majcsi en is gratulalokKép

lanyok lenne egy kerdesem.Bocsi ha morbid de erdekel.
Most wishnek beultettek 4 petesejtet most az hogy mukodik?pl 2 megkapaszkodik,akkor mi lesz a tobbivel?Akkor most majd megjon neki es terhes is?nem ertemKép

Kép
monyoka

Junkó!

Ilyen emberre gondoltam, aki a család tagja. Nekünk az unokatesómék ilyenek, képes a Media Marktban alkudni egy porszívóból, de képzeld még sikerül is neki, mert úgy vannak vele, hogy menjen már inkábbKép Ja és semmi sem tökéletesKépKépKép, Kár hogy ezt a kajáláskor is előadják, ráadásul ezt a konok bandát 4 férfi alkotja, és mindenk mással van baja, te meg röhögsz rajtuk, mert már ismered a műsort, persze, egy idegennek minden vicc újKépKépKép

Juca

tjuca

MonyokaKép
A menzivel a méhnyálkahártya szokott távozni, a beültetett embriók, ha nem tudnak megkapaszkodni, akkor felszívódnak.
Nálunk is 4-et ültettek be és 2-nek sikerült megkapaszkodnia, de pirosnak árnyékát sem láttam. Ez azért nem olyan, mint egy vetélés.
Az embrió nagyon picike és simán fel tud szívódni, sajnos.
Wish-nek nem fog megjönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stella

Kép
stella9

Monyó!

Wishnwk bwültettek négy megtermékenyített és osztódásnak indult petesejtet.
Még az is lehet, hogy mind a négy megtapad. Ha nem, akkor az amelyik elhal felszívódik, és eltűnik gond nélkül. A töbi életben marad és fejlődik. Így Wishnek nem lesz mezije, mert a megtapadt sejtek miatt kismami lesz, tahát kismamis hormonjai lesznekKép

Juca

tjuca

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:19-kor.
seszi

Seszi jó hogy írod!
Annácska!
Így elborult aggyal is gondolok ám rátok, hogy mi lehet veletek. Kérlek jelentkezz.
Móni Kép szintén. Hogy érzed magad?
Wish-t követem a másik topikban jövő héten fog tesztelni, neki szintén+++++.

Seszi!
Nektek jó rendezkedést. De jó, hogy már itt tartotok. Azért fárasztó lehet meló mellett.

Juca!
Akkor bízom apósom képességeibe és nagyon remélem hoigy vasárnap a "rossz" oldalát fogja mutatni.

Monyó!
Sajnos azért annyira nem tudom lekötni magam hogy ne gondolnék a bébire.

junko
Vendég

koszi stella es juca az infot.Tenyleg erre nem is gondoltam.
Azert kedeztem meg mert amikor ide csatlakoztam akkor joparan azt mondtak ha valamitnem ertek akkor kerdezzek nyugodtanKép
megint tanultamKép

wishnek es moninak termeszetesen en is nagyon szoritokKép

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:23-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:19-kor.
seszi

-
seszi

Seszi bocs a banto kerdest,de i is lombikra mentek?
Asszem lemaradtam valamirolKép

Lanyok szerintetek egy hazasagban joga van az egyik felnek eldontani hany gyereket akar?
En egyet akarok a parom kettot.Gondoltam arra hogy nagyon nem erdekel o mit akar en akkor is csak egyet szulok es kesz.Szerintetek szemetseg amit gondolok?

Kép
monyoka

Tyű!
Másfél órája csak olvasok. Ezért még a nyakamat veszik (millió a munkám). Így most gyorsan, remélem nem hagyok ki senkit:

Tündi!
Ugye milyen rossz felemás eredményeket kapni? Így voltam ezzel én is a múlt héten. Most meg azt nem tudom, mikor menjek vért vetetni. Nehéz, nagyon nehéz... Egyébként meg más mértékegységben vannak az adataid, így nem sokat értek belőle. Később még beszéljünk róla, jó?

Seszi!
Most nincs időm mesélni, u.is ez a mese hosszú lesz. De megteszem később, ígérem.
Örülök, hogy belekezdtek az "újításba". Ez nagyon fontos. Jól leköt benneteket! Kép S így elrepül az idő a Kaalis időpontig.

Gilingalang, Norwell, Abubaba!
Üdv. köztünk!

Szdorka!
Drukkolok, hogy jók legyenek az eredmények!

Unique!
Milyen figyelmes vagy, hogy már tegnap hiányoltál. Este csak bedőltünk az ágyba. De ha így folytatom, ez ma is így lesz... Kép Örülök, hogy jobban vagy!

Wish, Annácska!
Állandóan rátok gondoltam! És alig várom már a jó híreket, bár tudom, az még odébb van!

Móni!
Biztos minden rendben lesz nálatok is. Ne is kételkedj benne!! Kép Csak próbálj egy kicsit lazítani a tempón. Legalább a házimunkát bízd másra, vagy egyszerűen csak hanyagold. ENnek nálam rövidtávon lélektanilag is nagyon jó hatása van.

Reva!
Sajnálom az 1. cn-ot, viszont az nagyon jó, hogy örülsz a barátnőid örömének. Azt hiszem, hogy ez közeli barátoknál természetes.

Sokszor én is rosszul viselem hirtelen ezeket a híreket. De igyekszem ezen változtatni, mert azt hiszem, hogy emberségből jócskán van mit tanulnunk. És ha ezt a lépcsőfokot megmásszuk, sokkal többek leszünk és büszkébben nézhetünk majd gyermekeink szemébe. Kép (ezt Norwell-nek is üzenem)

Narco!
Nekem nem műxik a web-lapod. Vajon miért?

Csibe!
Jól esik, hogy hiányoltál.
Döntöttél már Closty ügyben? Én sajnos hasonló cipőben járnék a helyedben, de talán beszedném.

Kivi!
Jó olvasni, hogy felszabadultabb vagy! Büszke lehetsz magadra és az erődre! Már én is gondoltam, hogy abbahagyom a méregetést, számolgatást...stb. Csak előbb végigmegyek a vizsgálatokon.

Junko!
Ezt a házat meg kell venni! Nagyon-nagyon drukkolok! Alig várom, hogy halljam az újabb fejleményeket..
Ja és a Babymark-on nekem is elég lassan jelenik meg a csík (5-10 perc között)

Monyó!
Sajnálatos fejleményeket olvasok felőled, pedig zebrát vártam. Édesapádnak mielőbbi jobbulást kívánok és ehhez a jobb kedélyállapota biztosan hozzásegíti.
Az átjárhatóságin szerintem még nagyon korai gondolkodnod. A gyermekek számában pedig nincs mese, közösen KELL döntenetek. Ez nagyon fontos kérdés ahhoz, hogy egyikőtök döntse csak el.

Giling!
Mit tudsz az orvosodtól? A méhszájseb műtét miatt is lehetne elzáródás? Mert az nekem is volt, lézeres. Neked mivel kezelték?

Apropó, Korek?
Hol jársz?

És Seszi!
Hogy sikerült párod beszéde??

Majcsi!
Sajnálom, hogy megjött Kép A dolgozószoba hogy áll? Lehet, hogy jó babona... ki dudja? Kép

Dido!
Gratulálok a pesti vezetéshez. Gondolom, leizzadtál... legalábbis velem ez történt eleinte. Kép
Apropó, lakásátrendezés. Nem vicceltem, mikor emlegettem, hogy adnék egy kis tervezési munkát. De lehet, hogy mostmár babonából inkább megvárnám, hogy tényleg babás leszek (egyszer csak eljön) és akkor kellene leköltöztetnünk a dolgozószobát a nappaliba, hogy legyen gyerekszoba. Szóval én ezt komolyan gondolom... Kép

Kati!
Örülök, hogy végre mehettél vérvételre. Várom az eredményeket.

No mostmár tényleg elég legyen, nem kérem elnézést, amiért sokat írtam, ez a büntetés azért, hogy másfél óráig kellett olvasnom. Kép Kép Egyetértek Jucával, mindenki írjon annyit, amennyi jól esik!

Puszi:
réka
Vendég

elkeszult az albumom.Monyoka a cime akit erdekel.

Kép
monyoka

SziasztokKép
Nem volt képem írni, mert annyira nem tudom követni itt az eseményeketKép

Annácska
Nem írtam ugyan a múltkor, de olvastalak, sajnálom, hogy ilyen bunkók voltak veled a dokik.
Nagyon-nagyon várom már én is, hogy jelentkezz a jó hírrel, hogy a babócád egészségesKép

Seszi
Én is lemaradtam.
A párod eredményei lettek rosszak?
és a Kááliba mi lesz? Inszem, lombik? Vagy csak vizsgálódások?

Eszter
Csodaszépek a gyerkőceidKép
Olivér is, és Hagymácska isKép

Timika
Látom, Kristófkámnak névrokona leszKép

Többet nem tudtam olvasni, mindenkinek nagyon drukkolok, akinek mostanság aktuálisKép

Teszek fel 1-2 képet Kismacimról, amint éppen önállóan ül:
Kép
Kép
Kép
Kép

Babus

Kép
babus2005

Szia Babus!
De jó, hogy írtál, mert különben ki tudja, mikor jutott volna eszembe, hogy beszéltem a szemész doki barátunkkal.
Azt mondta, hogy a Heim Pálba el se menjetek. A többit priviben írnám meg inkább.
Megadnád a mail-címedet újra?

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocs a hosszú hallgatásért, több oka is van, most nem részletezném, de olvasó-üzemmódban itt vagyok Veletek.:-)))
Tündi, javíts ki légyszi a táblában, ma vagyok a 2. cn-on...:-((( Köszi Lányok az érdeklődést és a drukkolást, elteszem a következő hónapra.
Minden újnak és réginek üdv, és mindenkinek drukk, akinek épp aktuális. :-))))
Réka
korek

Sziasztok!
Tündi megtennéd, hogy a ciklus hosszát javítod nekem 27-31 nap köztire. Ezt a messze menő következtetést az utóbbi fél év adataiból vontam leKép)

Köszi
Virág
Virag2

Monyó!
Megnéztem a képeket nagyon jók, főleg az utolsó tetszett.

Apropó Narco, a weblapodat én meg tudtam nézni még pár napja. Az is nagyon tetszett csak elfelejtettem írni.

Babus!
Én bizony már meglestem ezeket a képeket a másik topikban és akartam is írni, hogy ide is rakjál fel párat.
Nagyon vigyori ez a kissrác!

Korek-Réka!
Következő hónap hajrá. Azért ha van kedved írd le mi van veletek mostanában.

Dudu!
Majd te is élménybeszámolót. MI 2 éve voltunk Szlovéniában. Szeretem nagyon, mindene van annak az országnak ami kell. Ja nem szép nagy Alfölde nincs, az csak nekünk van. De azért jó hely nagyon. Merre jártatok? És miért ne lenne sikeres ez a hónap. Bár én is úgy érzem...

Képzeljétek. Ma jelent meg hirdetés a lakásunkról és már jelentkezett is egy vevő. Holnap nézi meg, remélem lókesszel jön eleve. Kép

A barátaim meg mind vesznek lottót. Annyira rendesek.
j.
Vendég

És Virág!

Egyébiránt van valami? Valami megérzés, vagy érzés?
j.
Vendég

Réka
babus2005@freemail.hu
Nagyon várom a leveledKép

Babus

Kép
babus2005

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: