Üdv a topicban! Én az Ádám dokinál "szültem" mindkét gyermekemet. Az idézőjel a császárnak szól. Azzal kapcsolatban tehát nem tudok infóval szolgálni, hogy milyen nála egy normál szülés, de mint sebész profi. Mindkétszer szépen és gyorsan gyógyult a seb, semmi panasz utólag. Na de reméljük nem kerül sor császárra!
Egyébként megoszlanak róla a vélemények, lásd feljebb. Én meg voltam elégedve vele, de ő nem az a lelkizős típus. Ha konkrét kérdésed van, arra korrekten válaszol, de nem egy lélekápolgatós doki. Ami nem tetszik benne: folyton rohan (ezzel nincs egyedül a klinikán) és néha az az érzésem, hogy túlvállalja magát. Nehéz utólérni, és telefonon ne sokat remélj tőle. Ha panaszmentes a terhesség, akkor ez nem gond, de ha bármi gond van, akkor elég bosszantó, hogy lehet, h napokat kell rá várni. Túl sokszor nincs benn (konferencia, külföldi út stb.) Ez nálam legutóbb nem okozott gondot, mert programozott császár volt, de ha normál szülés lett volna, akkor nehéz lett volna, olyan időpontban szülnöm, amikor tuti benn van. Én egyébként bírom
Gratula a másodikhoz, azt hiszem Kzsuzsa is hasonló "korú".
Kópé

Nagy szerencsem van Alexxal mert ritak jo az immunrendszere (eddig: ) sosem kapta el tole.Aztan amikor mar bolcsis volt,mindegy volt,mert ott elkaphat barmit.