A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mára búcsúzom, majd holnap leszek.

Sziasztok, Ildi
hercegné

Moni! Nem freudi elszolas volt sajna, csak magamra es a paromra gondoltamKép De adja Isten hogy az legyenKép

orsoly
orsoly

Orsoly,
Ahogy Krisztinka mondaná: A kezem csuriban értetekKépKépKép
Moni
mj

Moni, Doris!

Nem, dehogy semmivel senki nem bántott meg.KépKép
Csak sokszor nem tudom, hogy mit irhatnék...
Vannak itt olyan okos emberkék, hogy nemigen kell a tanácsom!Kép
Rendszeresen elolvaslak titeket (egész nap két topic ablaka van nyitva a gépen, egyszerre frissitem öket)!Kép
Mostanában nem volt olyan kérdés, amire nem érkezett rögtön olyan válasz, aminél okosabbat én sem tudtam volna irni!KépKépKép
Meg jó az idö! Hurrá!!KépKép Lehet kint lenni!Kép

Innen a háttérböl persze azért nagyon drukkolok!KépKép

Mindenki újnak!

Üdvözlet!Kép Ne legyetek itt sokáig!KépKép

Progihiány:

Mint Móni irta, nekem is lehetett esetleg. Nekem a barna trutyi a következöképpen jelentkezett:
már mióta rendszeresen megjön, mindig ugy tette, hogy soha nem tudtam, hogy meg fog jönni, egyszer csak volt, már az elsö nap elöbb pici majd rendes nagyobb mértékü vérzéssel.
Aztán megszületett a fiam, 8 hónaig nem volt menzeszem, de utána ugyanigy visszaállt. Pár hónapra rá költözködtünk, nagyon sokat idegeskedtem, és ez rendesen felboritotta ciklusomat (akkor pl. 44. napra jött meg, pedig 31-35 között volt elötte), és onnantól kezdve minden hónap ugy kezdödött, hogy 1-2 napig elötte már pici barnás trutyi volt. Szóval nagy különbség az elözö menzeszekhez képest.
Annak a ciklusnak az elején állt rendesen vissza (egyszer csak mindenféle trutyi nélkül megjött), amikor az a baba megfogant, 13 hónap után! Ugyhogy gondolom a kettö erösen összefüggött! (Nem nagyon hiszek a csodaszerekben, de véletlenül épp az azelötti ciklusban kezdtem el szedni a Macát is...)
Ezzel a hosszú történnettel mindössze csak azt akartam irni, hogy bármifajta hormonális bajra akkor kell gondolni, hogy ha pl megváltozik a menzesz rendszere.
Nem biztos, hogy a barna trutyi csak és kizárólag progihiányra utalhat, föleg akkor nem, ha közben hüvelyben-popsiban rendesen 37 fölé megy a hö, és elég gyorsan is (2-3 nappal az ov. után már).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MjMoni,Orsoly

KépCsuriban is van mindket kezemKépKép
Olvaslak am mindennap titeket de irni sajna mar nem marad idom,ne haragudjatok
Tovabbra is szer-szerKépKép

Kriszitnka&Mocorgo
Krisztinka

Lányok

Ti megérzitek az ovit?
Nekem tegnap a hasamban és a derekamban is nagyon furcsa érzés volt, nem igazi fájdalom, csak olyan, hogy minél elõbb szeretnék leülni, vagy lefeküdni. Plusz a hasam teljesen fel van puffadva. Reggelre általában kisebb, aztán napközben egyre nagyobb. Mivel a hasam és a derekam nagyon vékony, rögtön meglátszik ez a puffadás.
Ez Nálatok is így van?

Bár régebben - babavárás elõtt - nem figyeltem így magam, de úgy rémlik, akkor nem lettem már a hónap közepén ilyen "pufi", csak a menzesz elõtt.

Zsuzsu
zsuzsu

BesztiKép
Szia-sziaKépKép Jó, hogy jöttélKép HiányoztálKép Gyerkõcökkel minden OK? Elhiszem, hogy szívesen vagytok levegõn, olyan szépen süt a napocska isKép Azért ha úgy érzed, hogy butaságot írunk mindenképp "szólj" beleKép
ZsuzsuKép
Én sajna sosem érzem, hogy mikor van az ovim.

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Lányok,

elballagok haza. De holnap megint jövök!

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!
A barna trutyihoz csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy nekem is mindig igy inditott a ciklusom, jó pár nap barna, aztán kezdõdött az igazi mensi. Mivel engem is idegesitett, megkérdeztem a dokit, mi lehet ez. Éppen ott volt a hormonleletem a kezében, igy tudta,hogy nem azzal van gond. Nos, õ azt mondta, hogy ilyenkor az elõzõ mensinek a vége, (ami még esetleg ott maradt bennt,) az távozik el elõször, és majd utána jön a rendes. Ezt akkor furcsának találtam, de azóta már egy angol nyelvû website-on ugyanezt olvastam. Szóval valami biztos lehet benne,de nem 100%,hogy mindig mindenkinek ezért van barnás trutyija.
Lassan nekem is éledezik a szervezetem, kb még egy hét lehet a mensiig, ahogy a reggeli hõmet elnézegetem. Már alig várom,hogy megjöjjön, azt hiszem érthetõ, hogy miért..
Sok puszi nektek, és én is minden nap elolvaslak benneteket!!
Barbi
Barbi

KameliaKép
Mail ment, igaz kicsit bénánKép
Galuska

KépKép
galuska

Délután annyira rosszul voltam, hogy el kellett jönnöm Kép Ilyen se volt mostanában. Kép Még az a TSS is eszembe jutott, hogy nem-e?..
Most olvasom a további termést.

Kamelia, mzsperx Kép
Köszi az LH teszttel kapcsolatos észrevételeteket.
Hercegné Pap Ildi Kép
Üdvözöllek én is Kép Kérdezz bátran, amiben tudunk segítünkKép
Alma Kép
Örülök, hogy tetszik a farm, de az új oldalt is nézd meg, mert az is klassz Kép
Barbi Kép
De jó újra olvasni a neved Kép

Vanda
Vanda

Sziasztok lányok!

Találtam végre egy orvost, ma be is jelentkeztem hozzá, de csak két hét múlva tud fogadni. Kép
Ahogy erre már számítottam, ma nekem is megjött - hahó Vanda, Bnemethm Kép. Ez most üröm az orvos-találás örömében, mert ha elküld vérvizsgálatra, akkor várhatom a következõ ciklust. Na mindegy, legalább megtettem az elsõ lépést!

Lányok, a folsav pontosan mire jó, és lehet recept nélkül kapni? És még egy kérdés: ha elkezdenénk Macát szedni, annál ugye mindegy hogy mikor kezdjük? Szerintetek érdemes már most elkezdeni, vagy elõbb beszéljek az orvosal?

Szia Pap Ildi! Szerintem is olyan jó érzés, hogy többen vagyunk újak! Persze csak azért, mert így nem érezzük magunkat olyan esélytelennek és szerencsétlennek, de én is mindenkinek kívánom, hogy inkább a "másik" topicban találkozzunk többet!

Bocs lányok, hogy ezt kérdezem, de hogy kell ilyen mosolygókat beszúrni?!? (Sajna nekem ez nem megy, bocs..)
Pusz
Mati
mati

Vagy mégis? Kép Kép
M.
mati

Mati Kép

Remélem nem én "húztalak" magam után. Hány napra jött meg?

A folsav felkészíti a szervezetet a babára, ajánlott már a tervezett terhesség elõtt elkezdeni. Egyébként jó még vérszegénységre is. Igen, recept nélkül kapható, nem is túl drága (már nem emléxem, hogy mennyi volt). 3mg-os kiszerelésû (de valaki említette, hogy õ 4mg-ost kapott). A kismamáknak nagyobbat (azt hiszem 5mg-ost)adnak, de az már receptre kapható csak. Végülis teljesen logikus.

A macát ciklustól függetlenül lehet elkezdeni, és a párod is szedheti! Kép A doki lehet, hogy nem ismeri, de esetleg vigyél róla egy tájékoztatót. (A házipatika weboldalán megtalálod kereséssel)

Vanda
Vanda

Sziasztok Lányok!

Tegnap este én is nagyon szarul voltam, kiváncsi voltam meddig birom, de amikor már remegtem/fáztam, meg hányingerem volt a fájdalomtól, na akkor bevettem a gyógyszert.

Nekem ez a barnás valami nem napokig van, hanem elõtte egy-két órával jelentkezik, és utána jön meg.

Már várom, hogy vége legyen, mert mint szoktátok mondani, új hónap, új remények! Kép Kép Kép

üdv,
bnemethm
bnemethm

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép Nekem ma nagyon hétvégi hangulatom van, semmi kedvem dolgozni...
MatiKép
Én 3 mg-os folsavat szedek és recept nélkül kaptam a patikában.(600 Ft körül van)E mellett Elevitet szedek de semmi külit nem vettem észre magamon(nincs nagyobb étvágyam...stb)
VandaKép
Remélem jobban vagy márKép Tegnap este 11-ig pakolásztam és nem voltam fáradt. Lehet, hogy a gyogyik miatt van? Ugye Te említetted, hogy nem vagy olyan fáradékony? JobbulástKép
BarbiKép
Jó, hogy itt vagyKép

doris

Sziasztok Lányok!Kép
Jó reggelt Mindenkinek!

Mati
nagyon sajnálom, hogy megjött. Kép
A táblázatban nem találtalak, Neked ez hanyadik ciklus volt?

Én is szedek folsavat, 3 mg-os, 50 db van benne és kb 500 Ft volt.

Alice Kép
Veled mizujs?

LányokKép

Leírom egyik megfigyelésemet:
Szóval, múlt hónapban a ciklus vége felé többször megmértem este is a hõmet és megfigyeltem egy érdekességet. A hõm este mindig 2 (néha 3) tizeddel volt több, mint reggel. A mensi elõtti este is így volt, este 37 kereken - ekkor már rosszat sejtettem, mert az elõtte való estéken mindig 37,3 volt - másnap reggel pedig 36,8 és aznap meg is jött.
A megfigyelésemet híres "kollégám" Mr. Billings Kép módszere után elneveztem Zsuzsu-módszernek, lényege a következõ:
Este amikor az ember már kb 1 órája nem evett semmit és nem is mozgott túl sokat - legjobb a "nagysikerû" sorozatok alatt - megméri a hõjét, megjegyzi, majd kiváncsian vár másnap reggelig, akkor elvégzi a szokásos mérést és a kettõt összehasonlítja. Nem is nehéz, ugye? Kép
Kiknek ajánlható a módszer?:
Azoknak a leány-egyedeknek, akik hõjüket illetõen a kiváncsiságtól nem bírnak várni másnap reggelig és már este messzemenõ következtetéseket szeretnének levonni. Kép
Kik a módszer kritikusai és ellenzõi?:
Azok a hímnemû egyedek, akik még a reggeli hõmérsékletmérés fontosságát meg is értik valahogy,de az már végképp nem fér a fejükbe, hogy miért kell minden reggel hajnalok hajnalán két különbözõ hõmérõvel, különbözõ helyeken méréseket végezni, majd a mérés végeztével késlekedés nélkül kislámpát felkapcsolni, az eredményt leolvasi, s utána vagy duzzogni vagy vigyorogni. És ezek után ugyanez még este is!!! Ez már végképp nem fér a fejükbe, s ezért a Zsuzsu-módszer nagy-nagy ellenzõi. Fõként egy férfi egyed, aki Zsuzsu-Férj néven ismeretes. Kép
Ennek ellenére úgy látszik, már beletörõdött sorsába, mégpedig abba, hogy felesége érzeli hullámzásait, melyek egy kicsi ceruzaszerû eszközzel végzett mérési eredményektõl nagymértékben függnek, már soha nem fogja megérteni.
Ma reggel azért - szemében a remény kis sugarával -megkérdezte, hogy nincs e a babaneten egy olyan topic, ahol a "megint megjött Lányok" párjai adnak egymásnak lelki támaszt.Kép
Mondtam neki, hogy nincs, de még csinálhat! Kép

SZép napot kívánok Mindenkinek!
Zsuzsu

Ja, a legfontosabbat nem elfelejtettem. Zsuzsu-módszer alapján esti hõ: 37, ma reggeli 36,8.
Úgy látom, a ciklusomat illetõen nincs okom panaszra, hiszen "teljes gõzzel" beindult a Zsuzsu-féle Csigaoffenzíva! Kép

Puszilok Mindenkit!
zsuzsu

Kedves Lányok!

Szép jó reggelt Mindenkinek!Kép

A tegnapi nagyon kedves fogadtatás után, már alig vártam, hogy reggel beérjek és újra itt lehessek veletek.
Volna egy kérdésem!
Sokszor kínoz (most is)olyan probléma, hogy állandóan úgy érzem fel vagyok fázva.Kép
Most télen volt egy nagyon csúnya akut gyulladásom, amire Ciprobay-t kaptam, rendbe is hozott.
De most újra elõjött.Doki szerint csak a "népnyelv" nevezi felfázásnak, pedig ez egy bakteriális eredetû fertõzés.Csak tudnám mitõl jön elõ???.Kép
Várnék olyan hozzászólásokat, akit hasonló probléma gyötör, esetleg gyötört.
És sorry ha ez a téma most nem egészen ide passzol, de engem most ez érint és Ti annyira jó tanácsokat tudtok adni.
Elõre is köszönöm
Ildi
hercegné

ZsuzsuKép
Az én Párom azóta gyanítja, hogy valami "nem stimmel" velem, amióta alul is hõmérõ, szájban is hõmérõ. Amíg csak egy helyen mértem addig nem izgatta magát túlságosan, de ez a reggeli látvány õt is meglepteKépKép Kezdi megszokni...de azért egy kis lelki istáp-istáp elkelne a Párjainknak az biztosKép
bnemethmKép
Jobban vagy már? RemélemKép

doris

Haliho Lanyok!

Hogy vagytok ezen a napsuteses napon?KépKépKép

Jelentem, ma a hom vegre elerte a 37 fokotKép Tegnap 36,9 volt....megneztem, mult honapban is eppeghogy elerte nemely nap a 37-etKép Ugy latszik, en mar csak ilyen hidegveru vagyokKép Kivancsi leszek, mit produkalok holnap....

orsoly
orsoly

IldiKép
Én úgy tudom, hogy a Lányok az ilyesmire a Gynevac-kúrát szokták javasolni, amit háziorvossal kell felíratni.
Ezen kívül öltözz mindig jó melegen és ha van idõd ülj bele egy kád meleg vízbe, majd jól öltözz fel és tekerd be magad egy meleg pléddel.
Nekem szerencsére csak néha volt ilyen felfázásszerû valami és a meleg vízben való üldögélés mindig jót tett. Persze ez nem jelenti azt, hogy attól örökre elmúlik, ezért a kivizsgálás nagyon fontos.

BnemethmKép
Mensis görcsre is szerintem a legjobb a meleg, ami köztudottan görcsoldó. Nekem is mindig fáj a hasam, amikor megjön, s ami a legtöbbet segít az egy villanypárna, amit jó forróra állítok és a hasamra teszem, plusz betekerem magam egy plédbe és forró teát iszom. Ettõl aztán rendesen le is izzadok, de valahogy a görcs is oldódik. Szerintem jobb minden gyógyszernél.
Ha nincs villanypárnád, ugyanolyan jól megteszi az is, ha egy üres 2 literes mûanyag ásványvizes üveget megtöltesz nagyon forró vízzel és a hasadra nyomod.
Ha jól tudod, régen a nõk egy fedõt melegítettek fel, beletekerték egy ruhába és azt tették a hasukra.
Ha gondolod próbáld ki, de ez ugye már csak a jövõ hónapban lenne esedékes, akkor meg már úgysem fog megjönni Kép, ezért aztán majd kb 1 év múlva próbáld ki. Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

BnemethmKép
Bocs, nem "ha jól tudod", hanem "ha jól tudom"...
Ezek a számítógépek már csak ilyenek, azt írják le, amit akarnakKép

Puszi
Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Zsuzsu!Kép
Hát velem nemsok minden történt az éjjel,a hõmet sajnos a mai napon nem lehet pontosan megállapítani mert:
reggel 4-kor megébredtem ugyanis a párom akkor kelt fel és én kíváncsiságból megmértem akkor 36.9-volt,de mivel visszaaludtam és rendes idõben vagyis 5.45-kor megmértem(amikor szoktam)akkor 37.1-volt.
Lányok most melyiket vegyem figyelembe???????

Pusz Mindenkinek
Alice
Alice

Doris! Kép

Köszi, mostmár jól. A párom este jól le is szidott, hogy minek kinzom magamat, miért nem veszek be gyógyszert. De én kiváncsi voltam, hogy hogy birom. Hát nem túl jól, de amikor majd másmiatt fog fájni, annak lesz értelme! Kép

Zuzu! Kép

Az én párom még aránylag jól viseli,amint kapcsolom a villanyt, már fordul is a másik oldalára.
Mondjuk tegnap el kellett magyarázni neki, hogy mi is a lényege, mert õ értelmetlennek tartja, nem érti miért fontos a "hülye" méricskélés, mostmár kapizsgálja a lényeget. Arra is egyetértõen bológatott, hogy ha év végéig sikertelen a próbálkozás akkor dokibácsihoz megyünk.

Múltkor meglestem õt,mikor játszott a bátyja kislányával (másfél éves), annyira aranyosak voltak. Kép
Elképzeltem, hogy ugyanezt a szitut saját gyerekkel... Kép
Tuti érzés volt! Kép

üdv,
bnemethm
bnemethm

Barbi,
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de nem emlékszem tisztán, te voltál az aki kb. 1-2 hónapja a friss kismamáktól jött? Vagy rosszul emlékszem? Mert ha igen lenne 1-2 hozzászólásom az elözö leveledhez.

P. Ildikó
Csak annyit szeretnék 1x-üen mondani, hogy Gynevac. Adasd be. www.elender.hu/gynevac. Bizonyos bakteriális fertözésekre tökéletes.

bnemethm
Ha mensi elött órákkal jelentkezik a barnás izéke ne is törödj vele. Szerintem rendben van a progiszintedKépKép

KépOrsolyKép

Zsuzsu,
Emléxem, nekem is voltak ilyen tapasztalataim, aztán pedig mikor gondoltam, hogy felfedeztem az mj hömérözéses módszert, melyel nem kell másnap reggelig várni, totál megbolondult a hömérö és letettem arról, hogy este is hözzekKép Mindenesetre tudd az esti mérés nem mérvadóKép, de lehet vele játszadozni. Sok sikertKép

Üdv,
Moni
mj

Kedves ZsuzsuKép

Mi az a Gynevac? Elég járatlan vagyok ebben a témában, mert nem nagyon szedek gyógyszereket, csak ha nagyon muszáj.
Egyébként örökké úgy érzem, hogy lefagy a lábam, pedig harisnya+zokni, mégis fázik. Még éjszakára is felhúzom a zoknitKép
A forró fürdõ egyenlõre kivitelezhetetlen, mert csak tusoló van, de nyáron költözünk az új lakásba és ott már lesz kád.
Valakitõl azt hallottam, hogy ilyen esetekben egy Sárvári termálkristályos fürdõkúra is nagyon hatásos lehet.

Ildi
hercegné

Alice,
E. erre azt mondaná "mindig az elsö értéket vedd figyelembe". Szerintem pedig átlagold. Egyezzünk ki 37,0-ban. Mikorra nem kell megjönnie?
Üdv,
Moni
mj

Herczegné,
A linket már megadtam a Gynevac-hoz, olvasgasd, és ezenkívül ajánlom olvasd el Erazmusz topikját is. Sok hasznosat megtudsz töle.

Üdv,
Moni
mj

Lányok!Kép

Megnéztem az elenderen a Gynevacot..Nekem jónak tûnik.Kép
Délután megbeszélem dokibácsival, bár õ eléggé olyan, hogy nem szereti ha én mondom meg neki, hogy mit írjon fel..Azért majd udvarlok neki egy kicsitKép

Ildi
hercegné

Zsuzsu! Kép(az elõbb kimaradtak a "s" betük, bocs)

Hallottam már errõl a fedõs dologról! (meg cserepesrõl is)
Nekem mindig azt mondogatta az anyukám, hogy ilyenkor nem szabad, pl melegfürdõt venni, mert mégjobban görcsöl tõle az ember lánya, de nekem mindig olyan jól esik, és jót is tesz, pláne, hogy tökre fázok is olyankor mikor megjön.
Szóval szerintem ez is egyénre válogatja, hogy kinek mi jó olyankor.
De tényleg remélem, hogy ez a probléma már csak jövõre lesz probléma! Kép

üdv,
bnemethm
bnemethm

AliceKép
Én mindenképpen a 37,1-et venném figyelembe!!! Kép KépKép
De jó Neked! Drukkolok!

IldiKép
Móni leírta hol találsz több infót a gynevac-ról Én még nem adattam be magamnak, de csak csupa jót lehet hallani róla, több lány a gynevac kúra után lett terhes és Erazmusz (másik topic, õ egy kedves nõgyógyász orvosnõ) is nagyon javasolja.

Lányok
Annak ellenére, hogy jó kedvem van, olyan szarul vagyok.Kép Fáj a fejem nagyon, a gyomrom is furcsa meg szédülök is. Gyógyszert meg nem merek bevenni. Egyébként kb. 2-3 napja vagyok ilyen állapotban, este lefekvés fél 9, 9 körül, reggel hajnali kelés (4-5 körül, olyan érzéssel, mintha egyáltalán nem aludtam volna)
Nem hiszem, hogy terhességi jelek lennének, vagy ha igen, akkor csúcstartó leszek, mint olyan nõ, akinek tünetei voltak a teherbeesés utáni 1-2 naptól. Kép
De jó lenne, bár nem hiszek benne. Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Ildikó
Feltétlenül printeld ki, és vidd el neki, hogy lássa miért akarod felíratni. Ne engedd magad lerázni, mert nagyons ok orvos nem hisz benne, mert kuruzslásnak tartja! Ha pedig kuruzslás lenne, akkor miért van gyógyszerként bejegyezve Mo-on és külföldön? Mondd meg, hogy már sokmindent kipróbáltál, miért ne próbálnád ki ezt is? Nem lehet állandóan antibiotikummal tömni magad, ha van egy olyan lehetöséged amit még nem próbáltál.

BnemethmKép
Neked is ajánlom a gynevacot és mindazoknak akiknek fájdalmas a mensijük. Volt itt egy lány (már nem emléxem a nevére). Allergiás volt a Gynevacban található egyik komponensre, de 2-öt így is megkapott belöle. Azóta a gyötrö, fájdalmas mensijeinek vége!!! Kép Szóval ennyit csak megér nem?

Üdv,
Moni
mj

Lányok, szupik vagytokKép

Ki is nyomtattam a Gynevac-ról szóló oldalt, viszem dokibácsinak.
Én mindenféleképpen mellette vagyok, mert szerintem sokkal hatásosabb, mint egy kemény antibiotikum, amely a gyomrot sem kíméli. Remélem felírja.

Ildi
hercegné

Alice Kép

még egy dolog eszembe jutott a hõddel kapcsolatban. A természetes fogamzásszabályozás könyvben azt írják, hogy azért kell minden reggel ugyanabban az idõben mérni, mert reggel óránként kb 1 tized fokkal emelkedik a hõmérséklet.
Na mármost Neked 4-kor 36,9 volt, 5:45-kor pedig, ami majdnem 6, tehát 2 óra múlva 37,1. Ez így pont jó! Kép
Fõleg, hogy azt mondtad, vissza tudtál aludni.

Reméljük, még holnap is 37 felett lesz! Kép

Zsuzsu
zsuzsu

MJ!

Hát 28-30 nap között valamikor és ma vagyok a 29-ik napon,a hõm viszont csak a megjövetel elõtt szokott leesni ezt már megfigyeltem .
Ígyhát még mindíg várok...
Pusz
Alice
Alice

Alice!

A második érték valószínü pontatlan, mert a méréshez 3 óra alvás kell elötte. Ha felébredsz, már nem érvényes az óránkénti 1 tizedes emelkedés...
Mónival értek egyet, átlagold, és feltétlenül jelezd, hogy nem a szokott módon (mert felébredtél elötte) mérted.

Mati!

A Maca bármikor elkezdhetö, gyógynövényes boltban vagy patikában is kapható, recept nem kell (nem gyógyszer...) A dokik általában "kuruszlószernek" tartják. Vagy mereven elutasítják, vagy "nem ismerem a hatását" a reakciójuk.
Folsavat egyébként a terhesség elött kb. 3 hónappal érdemes elkezdeni (un. terhesvitaminban is jó, csak az sokaknak hizást okoz): hatása a korai fejlödési rendellenességek közül a velöcsözáródási (pl. nyitott gerinc) rendellenességek kivédése (kockázat csökkentése).

Moni!

Szerintem Barbi az, aki innen ment át a "Friss.."-be, aztán sajnos visszajött.
Gondolom, hogy mit akarsz hozzátenni...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Haliho Lanyok!

Csak beszaladtam meg gyorsan Kellemes Husveti Unnepeket kivanniKép Legyetek jok, drukkolok akinek kell, kedden talalkozunkKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Bocsi, de most nagyon rohanok, úgyhogy gyorsan a mai lista:

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 119 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 105 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 103 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 85 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 83 cn Salgótarján 23 év
Szami 12 c 68 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 63 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 56 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 51 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 46 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 46 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 45 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 44 cn Budapest 26 év
Orsoly 3 c 39 cn Nagytarcsa 27 év
Timea 4 c 37 cn Miskolc 29 év
Eni 7 c 31 cn Pécs 27 év
Alice 37 c 29 cn Budapest 29 év
Kamilla 6 c 21 cn Budapest 26 év
Zsuzsu 3 c 21 cn Budapest 28 év
Mzsperx 7 c 18 cn Budapest 28 év
Edelweiss 12 c 17 cn Szeged 32 év
Khjutka 42 c 16 cn Vidék 30 év
Edus 6 c 14 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 13 cn Budapest 27 év
Kakukkfû 5 c 12 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 11 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 9 cn Budapest 30 év
Doris 12 c 7 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 7 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 4 cn Györ 29 év
Edi 13 c 4 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 2 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 2 cn Szolnok 26 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 70 cn Várpalota 25 év
Klari 9 c 67 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 60 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Ja, és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, és aki szeretné annak sok locsolkodót is. Aztán nehogy elhervadjatok ám! KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Jaj Lányok!
Nagy baj van,kezd fájni a hasam tehát hamarosan itt a vég Képmeg fog jönniKép
Alice

Szia Vanda,

Remélem már jobban vagy. Küldök egy kis +++++++++++++++++++++++++++++++ energát. Egyébként az új oldalra gondoltam, sajnos a régi zebrafarmot nem sikerült megnéznem, de biztos az is nagyon jól sikerült, csak azt sajnos többünknek sem sikerült megnyitnunk.

Lányok,

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, A FÉLIDÕSÖKNEK SOK-SOK HANCÚRT, A BABÁSOKNAK SOK PIHENÉST, AKI A KÖZTES IDÕBEN VAN PEDIG REMÉNYTELI VÁRAKOZÁST KÍVÁNOK.

Pusz

Alma
Alma

Alice! Kép

Sajnálom, de talán még nem! Vagy már ennyire biztos vagy benne???

bnemethm
bnemethm

FELHÍVÁS MINDENKINEK!!!

Lányok,
ha a neten bóklászásotok közben találtok valamilyen érdekes, fontos infót ami szerintetek jó lenne, ha felkerülne a Zebrafarmra, küldjétek el nekem a linkjét.

Az e-mail címem a profilban megtalálható.

Köszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki aggódott, - már sokkal jobban vagyok.
Elég hétvégi a hangulatom, semmihez nincs kedvem Kép

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

Vanda
Vanda

Kép
Névtelen

Kép
Névtelen

jaj, mit rontottam el? Kép
bnemethm

bnemethm!
Csak jpeg/jpg. formátumú filet lehet feltenni!
Kép
Beírod a zárójelek közé a file nevét, amit fel akarsz tölteni, majd üzenet küldése, és behoz egy ablakot, ahol tallózással kiválaszthatod a kép elérési útvonalát.
Sikerül? Kép

Vanda
Vanda

bnemethm!
Csak jpeg/jpg. formátumú filet lehet feltenni!
image kapcsos zárójelek
Beírod a zárójelek közé a file nevét, amit fel akarsz tölteni, majd üzenet küldése, és behoz egy ablakot, ahol tallózással kiválaszthatod a kép elérési útvonalát.
Sikerül? Kép

Vanda
Vanda

Na úgy értelmezte, mintha képet akarnék küldeni.. A második üzit nézd csak! Kép
Vanda
Vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: