Cat: köszi, hogy feltetted az elérhetőséget!
Karmen: megpróbálom pótolni a feliratozást, csak még nem tudom hogyan kell, de hátha sikerül valahogy.
Edi: nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a meghívást! Gondolom távozásunk után ismét volt alkalmad a központi porszívó hosszas próbálgatására!
Tartozom még nektek a DIÓS KENYÉR recepttel, íme:
25 dkg liszthez keverjünk
1/2 csomag sütőport és
10 dkg durvára vágott diót valamint
1 púpos kávéskanál fahéjat
csipet sót
20 dkg barnacukrot (lehetőleg nádmelaszos)keverjünk el
3 tojással valamint
5 "púpos" evőkanál melegített mézzel (ez kb. 1 dl és elég langyosra melegíteni a mikróban)
Utóbbi keveréket adjuk hozzá a szárazanyagokhoz és keverjük el alaposan (ne robottal!).
Kivajazott, lisztezett őzgerinc vagy gyümölcskenyér-formába töltve (legyen a formában 4-5 centi helye a peremig felmagasodni) 140 fokon 2 órát süssük.
Fontos: a keverést ne robottal, hanem fakanállal végezzük, különben habos lesz a tészta és kifut a sülés közben. Vegyes virágmézet szoktam használni nem akácot, mert előbbi aromásabb. Aki szeretné, hogy karakteres mézes ízű legyen, az tegyen hozzá mézesfűszer keveréket!!
Mindenkit pusszantok és várom a többiek képeit!!!
Virág












Talán a héten valalmelyik este pótolom majd. 

















