JAjj, dehogy bantottal meg, csak leirtam, hogy mi volt van a helyzet erre minalunk. Ha lenne egy olyan szupi jatszo,mint amilyen volt Zugloban, akkor mi is jarnank naponta jatszozni. De sajna a hintat meg a libikokat 2 perc alatt megunja.
Kataa
Persze en is egyetertek Magdival, hogy fontos hogy tarsasagba jarjon a gyerek, epp azt mondom, hogy jartunk is. Nem minden nap jatszora, hanem jatszohazba, vendegsegbe, stb. Meg neha jatszoterre is persze, csak a mienk eleg gaz. Van egy jobb messzebb, csak oda autoval kell menni. AMugy ezt kerdeztek az ovinenik is, hogy jarunk el itthonrol, meg hogy volt massal is mar a gyerek? Persze hogy volt, imad anyunal lenni, volt hogy egesz hetvegen ott volt es haza se akart jonni.
Meg imadja a baratnoimet is.Meg a tesomek 3 gyereket, de pl a batyamtol meg a mai napig fel eleinte. Ki tudja miert.
A mai nap ugy erzem megint jobb volt, meg az ovineni is azt mondta. Volt reggel egy kis pityerges, de mondta, hogy menjek.
Vittunk ropit, azt ragcsaltak a gyerekek, nem nyafizott ma annyit , ugyhogy szerintem alakul.
Olyan edesek a kis csoporttarsai, van 3-4 gyerek aki mindig odajon, ha megjelenek. Mint valami regi ismeroshoz. Majd megprobalok egy-ketto anyukajaval osszebratyizni es meghivni oket baratkozas vegett.
Csak az elso szuloin pont egy kisfiu anyukajaval baratkoztam ossze.
Talan kezd mar kicsit lenyugodni, ma is, meg tegnap is aludt ebed utan, tehat elfaradt, meg nem olyan feszult,ideges. Bar tegnap este votl egy kis hiszti es kenytelen voltam magam melle engedni, pedig ezt csak akkor szoktam, ha beteg. De egyre tobbet beszel az ovirol, anyunak is, meg a paromnak is.
Meg volt egy dolog ami nem tetszett, hogy az ovonenik azzal etetik, hogy azert kell ott lennie, mert anyuka megy vasarolni. Asszem szolni fogok hogy nem hulye az en gyerekem es nagyon jol tudja, hogy nem megyek minden nap vasarolni.
Kicsit ciki volt, mikor ott az ovoneni elott megkerdezi a gyerek, hogy vasarolni voltal? Hazudni meg nem akarok neki. Nyuszi

). 

fiuk a várban