Sziasztok!
Most jutttam géphez, mától nem dolgozom

, írtó jó muri

.
Visszaolvastam, próbálok reagálni is
Barbi

szerintem az is lehet, hogy egy kisebb tüsző mostanra érett meg, ez talán tipikusan az az eset, amikor a mensi után rögtön teherbe esik valaki, úgyhogy szerintem akciózzatok otthon apával, ki tudja, talán nem is lesz szükség az inszeminácóra. Nagyon kívánom neked!!!!!
Ne keseredj el, tudom, hogy nagyon nehéz. Próbálj meg lazítani, pihenni. Én már átmentem ezen, bár abszolút a véglet, de megéri. Én nagyon javaslom, bár egyelőre még nem tudom pocaklakóval és szopizós, alvós sírós babával alátámasztani, de már nagyon szeretném. Ígérem, hogy akkor is próbálok majd segíteni. Magaddal foglalkozz egy kicsit, megéri!!!!!!!
Mary

neked is ezt tudom javasolni, szerintem a lombik elég nagy dolog ahhoz, hogy ne egyszerre csináld az államvizsgával. Még az inszem is nagy dolog, pláne a lombik. Gondolj csak bele. Ez nem egy kis műtét, amire egy napig összpontosítasz, és minden más megy a maga útján, mert ezt már mindnyájan megtettétek. Egyidősek vagyunk, és sajnos kb, egyszerre kezdtünk próbálkozni. Szerintem csináld meg az államvizsgát és utána kezdjétek el a lombikot, mert ha nem sikerül a lombik, sosem bocsátod meg magadnak, hogy egyszerre csináltad a lombikkal. Mindkettő bőven megterhelő pszichésen és lelkileg, a babák pedig a nyugodt mamákba szeretnek költözni. Ne kockáztass. Persze ezerrel drukkolok, ha mégis bevállalod, hogy sikerüljön.

folyt. köv.

hogy el ne vesszen