A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Timi!

Gratulálok a tündéri kispasihoz! Igazán szép neveket választottatok. A képek szerintem szenzációsak, nagy élmény lehetett így látni őt!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Timi!
Nagyon aranyos nevet sikerült találni a kissrácnak! Kép Nekem is nagyon tetszik mind a kettő!

Monyó!
Teszteltél már azóta? Kíváncxs lennék, most előjön-e a halvány csík??? Próbáld meg, hátha most már erősebb lenne a csík! Kép

Lányok!
Ma egy igen szörnyű napra ébredtem. Egész hétvégén folyt az orrom, ma reggel pedig, amikor kifújtam, bedugult mind a két fülem és aztán úgy forgott velem a világ, hogy csak na! Kép A párom segített, nehogy elessek. Ma még suliban vagyok, délután megyek dokihoz! Gondoltam a mai óráimat még megtartom, hisz doki csak délután van, így még itt kuksolok. Persze nem vagyok a helyzet magaslatán... Kép Dél körül felhívom a dokit, hogy mikor mehetnék, aztán elvágtatok hozzá! Remélem nincs nagy bajom, hisz nem szeretnék a suliból hiányozni!

Nos majd jelentkezem, hogy mit mondott a doki, most mennem kell, mert csöngettek!

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Timika Kép
Gratulálok a fiacskádhoz.

Norwell
A hüvelyi. És mindig ott kell mérni, felkelés előtt, ugyanabban az időben stb.

Annácska Kép
Szorítok továbbra is. ++++++++++++++++++++++

Wish
Nektek Kép mennek a drukkok. +++++++++++++++++++++

Junkó
Ez nagyon izgi. Remélem sikerül megszerezni álmaitok házát. Kép

Kivi Kép
Ne akarj kikerülni a táblából. Légyszi. Attól még benne maradhatsz, hogy most nem számolod a napokat.

Én hulla fáradt vagyok mert hajnali kettőig pakolásztunk. Ugyanis a kisszobába (ami egyszer tán gyerek szoba lesz) vettünk a férjemnek végre egy asztalt és megcsináltuk neki dolgozó szobának. Ma még valószínűleg szerzünk polcokat az asztal fölé és még tervbe van valami faliszekrény is fölös ruhák elnyeletése céljából. Megegyeztünk abban is, hogy kerül bele egy polcos és egy kicsi gardróbszekrény féleség is. Mindenesetre már most sokkal jobban néz így ki Kép mint a tömény kupleráj vasalódeszkával és ruhaszárítóval kombinálva. Kép Ha az élet meg úgy hozza akkor az íróasztal távozik és bekerül a helyére egy rácsoságy és egy pelenkázó.

Majcsi

Majcsi
majcsi

TündiKép
Olyan rég írtál! Hol vagy? Minden rendben?

MajcsiKép
Remélem hamarosan újra át kell majd rendeznetek azt a szobát! Nagyon vicces lenne Kép!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

StellaKép
Hogy ízlik a munka a babáknak? Kép

TimiKép
Nagyon édesek a képek a babáról, és a neve is tetszik Kép

ValérKép
Ez nem hangzik túl jól. Remélem hamar kilábalsz belőle.

Nálunk minden rendben, nem érzek semmi különöset, csak néha nyillal a hasam. Aki akart, az már megkapaszkodott, remélem meghálálják azt a sok drukkot, amit küldtök nekik.Kép

wish

Sziasztok Lányok!Kép

Remélem mindenki jól van én mostanában ne tudtam jönni mert elég zűrösek voltak a napjaim!
Most jöttem haza vezetni voltam,és jövő hét szerdán vizsgázok forgalomban. Szorítsatok majd nekem!Kép

A bébi a doki szerint jól van,holnap leszek 12 hetes. Sokszor fájdogál a pocim,de a doki azt mondta hogy ez teljesen normális,mert nyúlnak a méhszalagok. Úgyhogy így megnyugodtam!
Jövő héten pénteken megyek nagy ultrahangra,akkor a doki talán már megtudja mondani,hogy milyen nemű a babánk. Már nagyon várom!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!!!

Narco
Hát szomorú amiket írtál, sajnálom, hogy így van. Azt sajnálom, hogy az orvosok nem kapják vissza azt a sok erő befektetést. De ez a team Jnagyon jó ötlet, szabadalmaztatnod kelleneJ
A szívgyógyszer nevére sajna nem emlékszem, ezek megjegyzésében nem vagyok valami jó, csak azt tudom, hogy az apukám is ilyet szed.
Amúgy azt hiszem nem válaszoltam egy kérdésedre, nem hiszem, hogy PCO-s lennék és azért sírtam sokat, mert kicsit elkeseredtem a sok várakozás és relatív tehetetlenség miatt. De most már jól vagyokKép

Azt hiszem én egy kicsit elkezdtem hinni a természetgyógyászatban, persze orvosokkal kombinálva. Legjobb, ha kettő az egybenJ sajnos kevés ilyen van még.
Télleg Csibe azt hiszem te voltál ilyen dokinál ugye? Megadnád az elérhetőségét?

Valér
Mi tanítasz?
Kívánom, hogy sikerüljön megvalósítani. Nagyon jó ötlet és nehezen kivitelezhető. Nem a pasinak, nekünk nőknekJ

Norwell
Gondolj arra, hogy sokunk már sokkal régebb óta várakozik, mint 1 ½ hónap. Nagyon kevés olyan szerencsés ember van, akinek ennyire gyorsan sikerül. Amúgy meg, ki tudja, hogy a sógornődék meddig várakoztak? Nekik sem biztos, hogy elsőre sikerültJMellesleg én is nagyon rosszul viseltem mikor egyre másra derültek ki a terhességek a cégnél, és 90%-uk nem is akart gyereket,de vigyázni kell, hogy ne fájdalomként éld meg ezt, hanem örömként, hogy nekik legalább sikerült....
És igaza van Nárcisznak aztán meg majd ott üvöltenek naphosszat és frászt kapunk tőlükJJaddig élvezzük ezt a másfajta életetJ
Húú de könnyen jöttek ezek a nagy szavak..majd nézzétek meg egy hét múlva mit írokJremélem tart addig a lelkesedésem...Kép

Monyó
Hol az az újabb tesz? Ne tessék találgatni, volt egy halvány 2 csíkos teszted!!!!! Az nagyon jó hírKépKép

Timi
Örülök, hogy jól vagy és jó élményekben volt részedKép

Junko
Én tudom milyen azJ Nagyon nagyon szorítokKép

Kivi2
Annyira örülök, hogy jobban vagyKép

Pusza
Virág
Virag2

Sziasztok!

Annácska!
Tényleg jó látni a mosolyokat nálad!Kép Hát még a 15+0-tKép

Norwell
Szia!
Hüvelyben ajánlják a mérést minden reggel ugyanabban az időben, előtte minimum egy órányi ágynyugalommal, így ha kell akkor úgy oszd be a hajnali pisit!Kép

Timi!
Szép nevek! Amint idő, rögvest meg is lesem gyermeket!Kép

Monyó!
?

Valér!
Remélem semmi komoly!
Olyan vicces olvasni az üzeneteid végén, hogy becsöngettek, mintha nem is tanár, hanem diák lennél!Kép

Wish!
Jövő hét végén tesztelheted a manócskák ténykedésének eredményét?

Móni!
?

Syssy!
Drukkolok neked!
Rendben vagytok pockoddal? Mellékhatások?

Majcsi!
Csak rendezkedjetek! Azért a polcokat már oda szereld, ahova pelenkázót is tervezed!Kép

Stella!
Hogy megy a munka? rendben vagytok?

Én ma du. megyek dokimhoz, egyrészt pocakkal, másrészt megtudni, hogy akkor most szülhetünk együtt, vagy utazik olyan sokat, hogy a sűrű nyavajáimat zúdítsam elérhetőbb dokira! Én szeretnék maradni, de majd meglátjuk!
Olivér lelkem belehúzott! Egész idáig mintababaként evett, aludt stb. Most elkezdett válogatni, babapiskóta és keksz jöhet, a többit hagyagoljam, éjszakánként pedig ha nem viszem magunkhoz, akkor fél óránként kel és bömböl mint egy kis oroszlán. irígylem Apáját! Még egyszer nem kelt fel rá, csak ha szóltam neki és kértem.- Én meg már úgy is fekszem le, hogy azt várom mikor hangzik fel a számomra velőtrázó. Így most kénytelen vagyok gyorsan megtervezni a szobáját, remélem hamar jön jó mesterember aki megcsinálja, és akkor inkább én megyek majd hozzá. A rácsoságy ugyanis kettőnmknek kicsi!Kép

Narco!
Kérdezted merre lesz az utazás! Hát meg ne kövezzetek, de Mauritiusra, amennyiben nem lesz velem semmi gond!
Jó, hogy újra ennit írsz!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!Kép
Köszönöm kérdésed igen minden rendben,csak néha fájdogál a pocom.
Nincsenek mellékhatások,csak néha nem bírom a különböző szagokat,meg bizonyos ételeket.

Sysy
sysy77

Ez az ultrahangkép egy hete készült:Kép
sysy77

EszterKép WishKép
A meloval nincs gond, mert nem viszem túlzásba!
Szerencsére most nem is kell annyira pörögni.
Remélem a Picik jól viselik. Holnapután (végre) megyek dokihoz és kiderül hogy vannak! Olyan nehéz kivárni a két hetet, nem is tudom mi lenne velem, ha ritkábban lenne ellenőrzés.
Szóval részletesebb beszámolót majd csütörtökön tudok írni, addig csak bízakodom abban, hogy minden oké.

SysyKép
NAgyon előnyös felvétel!!! Gratula hozzá!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Úgy néz ki, mára végeztem, legalábbis itt a suliban. Kép Köszönöm a jókívánságokat, remélem ténylegesen is segítenek.
Most 15.30-ra kaptam idöpontot a doktornönél, addig viszont haza kellene még mennem. Sokkal jobban szeretek úgy menni hozzá, hogy van idöpontom, mert akkor nem kell 1-2, esetleg 3 órát ott ülni... Kép Majd leírom, hogy mit mondott, illetve mit írt fel. Mellesleg tényleg nem vagyok valami jól! Elég rosszul van a fejem, kóválygok (ezt így kell leírni?) egész nap! Kép Remélem minél hamarabb elmúlik! Kép

Virág!
Németet és törit tanítok egy idegenforgalmi, vendéglátóipari szakközépben. Nagyon szeretem, csak rengeteg meló van vele, pláne most, hogy heti 10 órában vendéglátói szakmenedszereket is tanítok. A sulink a szolnoki föiskolával akkreditált. 2 éves a képzés, és a végén németböl középfokú szakmai nyelvvizsgát kell tenniük (nálunk pl. vendéglátásból). Kép

Eszter!
Hát igen. Rám is vonatkozik a csengö, bármennyire is a "másik oldalhoz" tartozok... Egyébként ha valaki sokáig nem megy órára, akkor az egyszer csak feltünik, és megkapjuk érte a magunkét!!! Kép Hála Istennek én eddig még nem kaptam emiatt dorgálást és nem is szeretnék. Mellesleg szeretek idöben a teremben lenni, mert néha így is kevés az idöm... Kép

Annácska!
Hogy vagy? Olyan gyakran eszembe jutsz!!! Kép

Sysy!
Örülök, hogy jól vagytok! Elhiszem, hogy nagyon várod már az uh-t. Te mit szeretnél? Kislányt, vagy kisfiút? Tudom, hogy az ember 99%-ban azt mondja, hogy mindegy, akkor úgy kérdezem, hogy mit érzel??? És Nektek van már nevetek?

Bocsi, nem volt idöm mindenkinek írni. Talán majd este.

Puszi mindenkinek
Üdv
Zsu

UI: Most nem a csengö szólt, hanem a buszom megy... Kép

Zsu
valér

Sysy!
Édi a kép!!! KépKépKépKép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Sysy!
Hol tanulsz vezetni?
Melyik város és autósiskola?Jó?
Szurkolok a forgalom vizsga miatt.
Aranyos a babóca!Milyen érzés volt látni?

Virág2!
Azt hittem, hogy a nem várt diagnózis miatt sírtál. Nem bírom, ha az orvosok beskatulyáznak valakit. Sajnálom, hogy kevesebb nő van ebben a szakmában, biztosan emberségesebbek lennének, és megértőbbek.

Ironram!
Örülök, hogy mentek! Jó utat.
Nekem most sajnos nincs időm, mert nincs szabim már. Kárpótol, hogy áprilisban Tunéziában voltunk. Gyönyörű volt.
Sok ismerősöm szenved az álmatlan éjszakáktól. Nem lehet, hogy Olivér érzi, hogy készül ellene valami? Egy kistestvér?

Erről jut eszembe: van honlapunk csomó képpel.
www.flogi.fw.hu minden rajt van, ami szem-szájnak ingere.

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Stella!Kép

Köszi a gratulációt! Szerintem is jó kép mert sok mindent ki lehet rajta venni!Kép

Valér!Kép

Én nem érzem még hogy milyen nemű a bébi. Aférjem fiút szeretne én meg a szívem mélyén kislányt,de persze bármi lesz örülünk neki.
Azért jó lenne már tudni,hogy mire készüljünk!Kép
Ha fiú Andris mint az apja,ha lány akkor valószínűleg Nikolett vagy Petra.Kép
Remélem az utóbbi!Kép

Narco!Kép

Én Vácon tanulok vezetni,de talán egyszer most bemegyünk Pestre is hogy megérezzem milyen az igazi káosz!Kép
Nagyon rendes az oktató olyan nyugalmat sugároz magából hogy amikor beülök vezetni,még izgulni is elfelejtek. Annyira szeretek vezetni!Kép
Köszi a szurkolást!Kép

A babánkat kimondhatatlanul jó volt látni,azt az érzést nem lehet elmondani!Kép
Mindenkinek azt kívánom hogy ilyen élményeben legyen része!!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!

Sysy, Timika!Kép

Hihetetlenül jók a fotók, nagyon tetszik mindkét törpi!

Kismamik!Kép

Nektek az első UH-n mekkora volt a stöpszli? (időben és térbenKép)

Most csak ennyi, mert dolgozom mint a güzü!

Juca

tjuca

Szisztok.

1cn.tobbet nem tudok irni.emesztem a dolgokat.

Kép
monyoka

Szegény Monyóka!
Együttérzek veled. Lassan szó szerint.

Sysy!
Kísérteties a dolog egyre jobban. Megkérdezhetem részletesebben? Kalmár autósiskola?

Kép
narco

Narco!Kép

Én magánoktatóhoz járok,nincs neve az autóssulinak.

Sysy
sysy77

Sysy!
Akkor bocsi. Befejeztem.

Kép
narco

Monyó
Felelőtlenül reménykedésbe kergettelek. Sajnálom.
Elhiszem hogy nehéz megemészteni, pedig semmi gond, de tényleg, majd legközelebb.

Sysy
Bár a nap a szemembe süt és így du. nehezen látom a monitort azért a lényeget látom. Gratulálok a bébihez.

Junko
Vendég

Nárcisz!
Megnéztem a honlapodaon a fotókat. Nagyon jók Kép
A babatorta és a süti könyv nagyon tetszik, de nem teljesen értem, hogy a kéménycső, hogy került a lagziba Kép , de tényleg, kapcsolódik valamilyen szokás hozzá?

Kivi!
Köszi, igyekszem Kép
Örülük, hogy az idő segített egy kicsit Kép
Milyen a suli?

Sysy!
Nagyon jó a fotó Pocokról Kép
Már nincs sok hátra, és úgyis memutatja, hogy milye vanKép

Monyóka!
Sajnálom Kép

Majcsi!
Nekünk is van egy kicsi szobánk, amit most vasalódeszkás, szárítós, rumlis... gardrobenak használunk, és pont a hétvégén alakítjuk át Kép Már elkészítettük a rajzokat hozzá, már csak a lapszabászhoz kell elmennünk az anyagért. Meglátod így, hogy belekezdtünk az átalakításba, gyorsan újra alakítani fog kelleni rajta Kép de mi ezt már alig várjuk ugye? Kép

Junkó!
Kívánom, hogy megtudjátok venni álmaitok házát Kép

Unique!
Mi újság Veletek? A rókacsalád még mindig vendégeskedik Nálatok?

dido

dido
dido

NarcoKép
Megnéztem a honlapotokat. A cicátok egyszerűen ennivalóan aranyos Kép
Egykét linken meg jókat vidultam. Az egyik az EV volt, amit egyetemista koromban én is sokat gyűrtem, a másik meg a hajomakett.hu, aminek egy nagyon kedves barátom aktív tagja.
Tunézia nagyon szép lehetett. Tengert akarok! Kép

IronramKép
Mauritius szuperül hangzik. Búvárkodni is fogtok? Viszitek Olivért is? Esetleg engem? Kép

wish

Eszter
Egyébként küldtem neked is fotot- nem felejtettem ám el. Megkaptad?
És bizony lehet Olivér hatodik érzéke jelez, hogy valami készülődik, de még nem tudja hova tenni, biztos ami biztos jobbnak látja ha mellette vagy.
j.
Vendég

Juca!

Én hat hetesen voltam először UH-n és csak a petezsák látszott, semmi más. De arra is azt mondta a dokibácsi, hogy a korának megfelel így ahogy van. Az albumomban van is róla 6 hetes kép. (Évi77 és kis családja)
Nem agyalsz ugye semmin? Márhogy gond lenne, vagy ilyesmi, és nem azért kérdezed ugye? Mert biztos nincs!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Örülök, hogy megnéztétek a lapot. Majd még írok, ha új képek vannak.

Didó!Kép
Jókat derültem rajtad. Semmi népszokás. De volt vonatozás, méghozzá az egész násznéppel. A férjem rokonai felkészültek előre. A kéménycső volt a gőzmozdony jelképesen. Volt piros-zöld mutogatós tábla (nem tudom jobban körülírni), meg vonatvezetői kalauz kalap. Így szórakoztak egy jót.

Wish!
A tener mostmár nekem is nagyon hiányzik. Bárcsak megint mehetnék. de szerintem majd csak jövő nyáron. Addig is az ég kékjéban, meg a párom szemeiben gyönyörködöm.
Érzel már valamit? Nagyon drukkolok.Kép

Sysy!
Elfelejtettem, vagy nem nem tudom. Grat a picihez, már így is nagyon helyes.Kép

Nárcó

Kép
narco

Narco!

Csak az esküvős képeket néztem, de szisztematikusan átrágom magam a többin is!Kép
Párodnak egészen ördögi a vigyoraKép Nekem bejönKépKépKép

Évi!Kép

De agyalok, mert szerintem a 7,5 mm-es kukuc dobogó szívvel kicsit idősebb, mint 6 hetes, így meg is nyugodtamKép

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Reggel voltam vérvételen. Ma 4. cn.
Mivel vasárnapra esett, ezért ma kellett menni.
Sajna csak 2 hét múlva lesz eredmény, addig az izgalom.
Köszönöm a dícséreteket amit a Fiamnak szántatok. Arik vagytok.
Rólam nincs digitális kép, általában a gyereket fényképezzük. Én kicsit KépdagiKép vagyok, nem szeretem ha fényképeznekKép

Nagy a csend errefelé!

Hol vagytok?

Kati
Vendég

Junko,Narco!Kép

Köszi a gratulációt!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Timi!Kép

Hol tudom megnézni a képeidet?Kép

Sysy
sysy77

Juca!

Ha megnyugodtál, akkor jó!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Hát nem tudom, hogy sikerülni fog-e ez az inszeminációKép Rengeteget kell dolgoznom a munkahelyen, azt meg nem szeretném még az orrukra kötni, hogy a babával próbálkozunk. Jól elfáradok a nap végére mindigKép Most szerencsére sikerült időben eljönnöm, de ez nagyon ritka. Szerintetek, azért még sikerülhet? Én annyira szeretném!!!!!!!

Bocsi, de most többre nincs időm, mert még vacsit kell főznöm és a vasalnivaló is vár rámKép

Móni

Kép
móni23

lanyok nagyon padlon vagyok.mar egy oraja bogok es nem birom abbahagyni.lassan a parom is hazajon es ha eszreveszi biztos kiakad.
nem a menzi az igazi okaez csak hab a tortan.
apunak kiujult a betegsege.Ez a ritka betegseg miatt 7 eve amputalni kellet egyik labszarat.Most ujra elojott a betegsege a masik laban,ez a dolog engem nagyon padlora vet,mert apu a legfontosabb az eletemnben.
anyuhoz ma kellet volna mennunk szulinapjara,erre o mindenfele okokkal(takarit,hulye kifogas)lemeondott bennunket.Tudtam hogy gaz van.Apu fekszik,rosszul van.
na meg akkor meg pluszban a menzi is.A halvany pozitiv ellenere.
szoval szarul vok.
bocsi de muszaly volt.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Végre sikerült péntek óta visszaolvasnom, úgyhogy próbálok mindenkinek reagálni Kép

Először is szeretném mindenkinek megköszönni a kispasim dícséretét (na meg a nevekét is)! Kép

Csibe Kép Én is örülök, hogy pozitív érzésekkel jöttél el a természetgyógyásztól, remélhetőleg be fog jönni, amiket veletek kapcsolatban érzett!

Juca Kép Gratulálok a kis Stöpszlihez! Én július 1-én teszteltem pozitívat, de csak aug. 1-én voltam először UH-n, mert a dokim szabin volt és nem akartam máshoz elmenni. Akkor 9,6 mm volt az ülőmagasság és 3,6x3,2 mm a szíkhólyag. Petezsák nagyságot már nem írtak, viszont az UH csak 6+5-nek saccolta, menstruáció szerint viszont kb. 1 héttel idősebb volt. Azóta behozta a "lemaradást" Kép

Abubaba, Norwell, üdv itt! Kép Norwell, nekem is elég rendszertelen volt a menstruációm, de ha már többször előfordult, hogy magától nem jött meg, talán tényleg érdemes lenne egy hormonprofilt csináltatni. Kristóf egyébként március közepén fog megszületni Kép

Narco Kép Tudnál egy pár sort írni a halak jellemzőiről? Csak annyit tudok egyelőre, hogy ugyanúgy víz jegy, mint a rák, tehát elméletileg jól kijönnek egymással Kép

Dido Kép Igen, az első keresztnevet, a Kristófot fogjuk használni Kép Legközelebb majd okt. 24-én kell UH-ra mennem, az lesz a 20. heti "genetikai" Uh. De előtte pár nappal lesz még egy "hagyományos" nőgyógyászati vizsgálat is.

Junko Kép Gyönyörű lehet az a ház, amit kinéztetek! Mikorra kellene a foglalót letenni?
A 3D-s képeken nem látszik Kristóf kukija, azt a 2D-s UH-n látta a doki (ugyanis először 2D-s UH-n nézte meg, hogy minden rendben van-e a babával, utána váltott át 3D-re). A páromnak meg is mutatta, de én ott sem láttam semmit, viszont elhiszem, ha mondják Kép

Évi Kép Ti is tervezitek, hogy később elmentek 3D UH-ra? Érzed már Dórit? Én most pár napja nem érzem Kristófot, de fő, hogy jól van Kép

Zsu Kép Jobbulást kívánok, remélem pár nap alatt túl leszel ezen a fránya víruson!

Wish Kép Én úgy hallottam, hogy az jó jel, hogy nyilallásokat érzel! Mikor lesz esedékes a tesztelés?

Eszter Kép Mauritius csodálatos lehet! Hány óra repülővel? És mikor indulnátok? Olivért is viszitek?

Sysy Kép Nagyon édes a babád! A Kristófról készült képeket a "Timika albuma" c. fotóalbumban tudod megnézni.

Monyóka Nagyon sajnálom, hogy megjött, azt meg mégjobban, hogy apukád megint beteg. Jobbulást kívánok neki!

Timi + Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Timi!
Nagyon szép a babád!Kép
Remélem tényleg bejön, amit a ter.gyógyász mondott! Majd kiderül...

Virág!
Megadom szívesen, de szegedi, nem baj?
Ha nem,privátban elküldöm a tel.számát!

Sysy!
Nagyon jó a kép a babáról!!!Kép

Réka! (Duddu)
Rég olvastam felőled! Vagy nem figyeltem rendesen: elutaztál?Vmi ilyesmi rémlik.

Tündi, Unique!
Ti is hiányoztok!Kép

Én már a 29. cn-on vagyok, de csak nagyon erős barna folyásom van (bocsi), ami nagyon zavar! Lehet ez a closty hatása? Mármint eddig is megvolt nálam ez a jelenség, de még nem késett soha!
Lányok: a term.gyógyász azt mondta minden rendben lesz. Szerintetek bevegyem a clostyt a köv. ciklusban? Vagy bízzak benne és hagyjak ki egy ciklust? Segítsetek! Mi a véleményetek?

Pusza:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Megjöttem!Kép

Monyó!
Biztosan a régi betegsége? Nem lehet esetleg, hogy valami kevésbé súlyos dologról van szó?
Sajnálom cn1-et, de remélem hamarosan rajtad is erőt vesz a ciklus eleji optimizmus!

Hagymácskám 10 hét 6 napos uh szerint és 37,2mm magas!
Óriási mi?Kép Minden rendben, két hét múlva nyakiredő mérés. Addig is házifeladat egy marék beutaló.
Képet majd felszerkesztem, de bevallom lusta vagyok bekapcsolni a gépem, hogy beszkenneljem Hagymácskát.

Juca!
nyugi!
Uh meghatározáson is rajta van a kalkulált kor és mögötte, hogy +-8 nap! Ennyi elétérés bőven belefér, és ahogy halad az idő úgy veszti jelentőségét a 8 nap!

Sysy!
Csini!

Junkó!
Nagyon szép amit a házról írtál! Drukkolok!

Wish!
Visszük csemetéket és Nagyit, ha gondolod, becsomagollak, bár januárra már nem hiszem hogy olyan könnyen összehajtogatlak majd mint akár most!Kép

Megjött gyermekem! Sziasztok!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Csibe!

Kérdezd meg a term. gyógyászt, utána minket, majd hallgass a szívedre!!Kép

Timi!

Nagyon köszi az infót!

Wish!

Most akartam írni, hogy már régen nem nyilallt a hasam, és lám, itt szurkálKép

Na megyek kornyikálni!

Juca

tjuca

Sziasztok!

Monyó!
Sajnálom! Kép De legalább most nem kellett hónapokat várni rá! Ez azért pozitívum. Nem? Nagyon sajnálom apukád, jó búlást neki!

Sysy!
Mivel nálunk a családban nagyon sok helyen lányok születtek, így én gyerekkoromban mindig arról álmodoztam, hogy fia(i)m születik (születnek) majd. Amikor összejöttünk a párommal, és egyre többet beszélgettünk a családról és a babákról, annyira áhítozott a lányok iránt, hogy "átpártoltam" a lányokhoz. Már az esküvőnk előtt jó néhány hónappal megállapodtunk a nevekben is: ha kislány akkor Lili, ha kisfiú, akkor Ádám. Kép Érdekes, mert ha a leendő gyerek(ek)ről beszélünk, akkor szinte mindig azt mondjuk, hogy Lili... Majd, ha egyszer Lili... Kép Ezért nagyon csalódott lennék, ha az élet úgy hozná, hogy csak fiaink lesznek... Persze én is azt mondom, hogy az egészsége a legfontosabb, de nekünk az, hogy Lili, már nem csupán egy név... Kép

Móni!
Én nem nagyon értek ehhez, de biztos nem tesz túl jót, hogy halálra dolgozod magad! Ha a munkahelyen nem tudsz "lazítani", hát akkor legalább otthon tessék pihenni! Ahogy a barátnőm ezt mondaná: "Ez parancs!!!" Kép

Voltam dokinál. Semmi különöset nem mondott, adott kanalas trutyit és köptetőt. Remélem helyrejövök mihamarabb! Én nagyon rajta vagyok az ügyön... Kép

Nos most keresgetek még egy pár dolgot a neten, aztán elteszem magam holnapra, hisz bírnom kell a gyűrődést, hisz összesen 9 órám lesz!!! Kép

Jó éjt! Puszika mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Csibe Kép Köszi a dícséretet! Closty témában nem merek tanácsot adni, de azt tudom, hogy anélkül, hogy UH-on nyomon követnétek, hogy mi hogy alakul, nem érdemes elkezdeni szedni.

Juca Kép Szívesen, bár most láttam, hogy egy kicsit elírtam, mert nem júl. 1-én lett zebrám, hanem 11-én Kép

Zsu Kép Akkor előre Liliért Kép Ez a név nálunk is esélyes lett volna, ha kislányunk lett volna Kép Nem tudsz legalább holnap otthon maradni ha ilyen ramatyul vagy?

Jó éjt és puszi:

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi!
Hát igen, itthon kellene maradnom, de nem lehet. Kép Mindig a kedd a legfontosabb napom, hisz ekkor van az emelt szintű felkészítőm töriből! Nagyon haladnunk kell, így ha tudok, megyek holnap!!! De ez reggel dől el biztosan... Tudom, nem vagyok normális, ezt belátom...

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Monyóka!
Sajnálom nagyon. KépAmikor elérkezik egy hullámvölgy sokszor csak mélyülni tud. Ezen csak az érzelmeink, és azok kifejezése segít át. Párod bizotsan nagyon melletted áll, becsüld me őt most nagyon. És adjon erőt, hogy Õ van neked.
Megkérdezhetem, hogy apukádnak mi a betegsége? Ha nem akarsz, akkor nem kell válaszolnod.
De milyen aranyos tőle, hogy nem akarja, hogy aggódjatok miatta. Sajnálom szegényt.

Móni23!
A titok már sok nőnek bejött. Szólítsd meg őket, hogy kapaszkodjanak erősen, hiszen a nehéz munkát is értük végzed el. Hiszen az ő boldogulásuk miatt dolgozol ennyit. Azért nagyon vigyázz magadra.

Juca!
Nyugodtan rágjad, nem az én monitorom lesz nyálas.Kép
Azt hiszem, adtam egy pár napi csemegét…

Timika!
A halak nagyon érzékenyek. Sokat sírnak, nyugtalan csecsemők. A világot mindig emocionálisan nézik. Művészlelkek, de nagyon instabilak. Amint megszületik nagyon igényli a szeretetet, de sokszor csak azt várja, hogy távolról támogassák. Ha nagyobb lesz, akkor véleményem szerint, és erre ő is fogékony, valamilyen művészeti dolgot érdemes tanítani neki: balett, zongora, festés, írás, mert nagyon kitartó, de sokat kell támogatni.
Azt hiszem, hogy én ilyen vagyok. A rossz tulajdonságaimat inkább nem írnám le. Úgyis rájöttök. Kép
Halak! Ilyenek vagyunk ????????????

Csibe!
Én inkább az orvosomra hallgatnék, de ez az én privát véleményem.

puszi: Nárcó

Kép
narco

Lányok!

Köszi a válaszokat!
Timi!
Az előző ciklusban is uh. mellett szedtem a clostyt, most a második ciklusban már hamarabb, a 12. napon kell/ene mennem uh-ra és ha megint olyan szép tüszőkezt produkálok mint a múltkor, akkor kapok repesztőszurit!

Nárcó!
Azt hiszem én is az orovosomra hallagatok majd!
Én is halak vagyok, de én egyáltalán nem vagyok művészlélek!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Hát azért kérdeztem, hogy más halaknak egyezik-e a véleményük. A többi stimmel?

Kép
narco

NárciszKép
Nálam igenis, meg nem is. A barátnőmre totál illik, az apámra egyáltalán nem.

Eszter Kép
Hurrá utazunk! Kép
De azt hiszem inkább majd egyszer a párocskámmal... De azért köszi Kép

MonyóKép
Sajnálom a papádat, remélem hamarosan jobban lesz.

wish

Narco!
Én is halak vagyok. Szerintem ez a jegy tényleg jól jellemez engem, kivéve azt, hogy művészlélek vagyok. Én? Aki még egy almát sem tud lerajzolni... Kép Szerintem jó jegy a halak, nem azért, mert én is az vagyok! Nekem halakkal speciel még nem volt soha bajom. Oroszlánokkal és mérlegekkel már igen (bocsi az ilyen jegyűektől!).

Zsu

Zsu
valér

Valér!
Rajzolni én sem tudok, de mindig szívesen felújítok pár dolgot, régi lámpákat, tárgyakat. Szeretek színekkel dolgozni.
A párom oroszlán. A főbb jegyei megvannak. persze mentalitásban azért mások az emberek, csak az alap egyforma.

Nárcó

Kép
narco

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Monyóka!
Remélem hamarosan jobban lesz a Papád!

Móni!
Szerintem a sok munka és a velejáró fáradtság és stressz biztosan nem tesz jót. Egy kicsit kevésbé kéne hajtanod Magad. Szabadságra nem gondoltál?

Tündi!
Mi volt tegnap a dokinál?

Dudu!
Milyen volt a hosszúhétvégéd? Azért pihentél is egy kicsit ugye?

Nárcisz!
Én is halak vagyok Kép Szerintem is jó jegy, és a halakkal eddig még nekem sem volt problémám. Néha illik rám, (persze csakis a jó tulajdonságok Kép ), néha meg nem annyira.

Csibe!
Én is inkább a dokira hallgatnék, és ha nem ellentmondás amit a természetgyógyász mond, akkor mellette még azt is lehet csinálni.

Eszter!
Várom a sztárfotót Hagymácskáról Kép

Én tegnap oltam fogorvosnál és holnap is megyek, meg a jövőhéten is... Kép

dido

dido
dido

Timi!

Már rendszeresen érzem Dóri mozgását, és most már akkor is megérzem, ha nem figyelek, hanem mondjuk munka közben. Nem erősen, de jelzi, hogy ott van. Rájöttem, hogy ezt már kb. két hete érzem, de mostanra lettem biztos benne, hogy ez már Õ.
3D-s UH-ra mindenképpen szeretnénk elmenni, de majd csak úgy a 25. héten.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monyó

Remélem apukádnak nincs olyan komyoly baja. Először mindig nagy szokott ilyenkor lenni a riadalom, aztán csak kiderül, hogy nincs olyan nagy baj.
Ilyen helyzetben jobb is, hogy nem vagy állapotos, mert talán most apukádnak nagyobb szüksége van rád. Nem lenne így felhőtlen az öröm.
Mindennek oka van én rendületlenül hiszek benne.
Nem lesz semmi baj.

Zyu
Te aztán lelkiismeretes tanár vagy. Nagyon irigyellek, hogy így szereted a munkád. Sokszor sajnálom, hogy nem mentem tanárnak, mert sztem én is szerettem volna. Na mindegy. Azért vigyázz magadra az egészség is fontos ám.

CSibeKép
Én egyenlőre jobban hiszek a "normális" dokiknak mint a termsézetgyógyászoknak. De nincs tapasztalatom, nem tudom mit kellene tenned.

Mindenkinek köszöm a bíztatást a HÁZ-at illetően. Most pesszimista vagyok, mert nem hiszem el hogy ez az álmom így beteljesülhet. ÉS hát erősen pénz szűkében vagyunk, de mindent megmozgatunk, hátha. Anyukám vett lottót...
Ma megyünk ki egy építész ismerőssel megnézetni, talán holnap teszek fel róla képeket ha érdekel titeket.
Másik félelmem, hogy megvesszük ezt a nagy házat és mi van ha nem tudjuk benépesíteni? Azt hiszem túl sokat agyalok.
j.
Vendég

Junkó!
Szerintem is túl sokat agyalsz Kép
Meglátod egy pár év múlva egy egész kis saját focicsapatotok lesz Kép
A képek pedig nagyon érdekelnek, mert ahogy leírtad az tényleg maga az álom Kép

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: