SZANI HÍREK
Szani szárnyal, a hangja kicsattan a boldogságtól és az elégedettségtől
Én sokkal tárgyilagosabb leszek, mint ahogy ő elmesélte, de nem tudom visszaadni a hangulatát.
Pénteken fájogált neki a hasa, egyszercsak azt vette észre, hogy rendszeresen 5-4-3 percesen. Felhívta a kórházat, ahol is a szülésznő azt mondta neki, hogy ez semmi, feküdjön. Éjszaka csak nem akart a dolog változni, reggel újabb telefon, ahol gyakorlatilag Szani kikönyörögte magának, hogyad menjem már be a kórházba. A dokija meg jól letolta, hogy rendszres fájásokkal miért nem ment már be előbb, mert 1 ujjnyira nyitott a méhszája. Ez volt reggel 5-kor. Elkezdték neki vénásan nyomatni a magnéziumot, hogy leállítsák a szülést, a fájások meg is szüntek, de du újra kezdődtek, estére már 2 ujjnyira ki volt Szani nyílva, és félve esetleges fertőzésektől (valamilyen hüvelyi fertőzésre fogják az orvosok a szülés megindulását) úgy döntött az orvosi konzílium (ilyenje is volt ám Szaninak), hogy akkor megcsászározzák. Az EDA nem hatott Szaninak (érezte, hogy nem jó helyre nyomják, és kifolyik), ezért altatásban történt a műtét. Szilinek megmutatták a babucit, de gyorsan be is rakták az inkubátorba, meg lélegeztetőre. A lélegeztetőről 1/2 óra múlva már le is tudták venni, mert a babóca magától lélegzik gyönyörűen.
Szaninak eszméletlen jó a hangja ( a barátnőmnek ebben a stádiumban még alig volt hangja, nagyon fájt mindene, megmoccanni sem tudott, ehhez képest Szani már maga mnegy a 25-3 méterre lévő Andriskához, Szili hozni fog neki mellszívót, hogy mire felveheti már a babát, már legyen tejcsije is, habár már előtejcsije így is van, de mivel Andrist koraszülöttnek kezelik, még nem szopiztathatja.
Erre azt mondja Szani, hogy nem is bánja, mert azért még fáj a sebe, könnyen elfárad, jobb így, hogy még nem neki kell teljesen a babáról gondoskodni.
Azt állítja, hogy nagyon boldog a tökéletesen az apukájéra hasonlító babájától, 3 óránként mehet oda hozzá, de alig várja, a torkában dobog a szíve minden egyes 3 óra letelte előtt.
Lányok, meghatott Szani, mint állat, különben is depis vagyok, a sírás kerülget.
Különben az az érzésem, hogy tényleg, mintha ennek a babának akkor, Enigmával együtt kellett volna fogannia, mert azt mondja Szani, hogy semmiféle koraszülöttes tünetet nem produkál, láthatóan megtalálta a helyét a mi világunkban máris.
Roxalkám! NAgyon ott vagyok veled, Wish már leírta, amit akartam. Élvezkedj csak a munkahelyeden, tényleg megérdemlik