A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris!

A hõm ma reggel 37.2-volt lent mérve és ma vagyok a 28 napon.Még bármi is lehet mert a múlt hónapban is az utolsó napon esett le a hõm.
Tehát várok!!!!Kép

Pusz Alice
Alice

Lányok
Bejelentkeztem az elõbb a dokimhoz, hiszen ha akarok hormonszintmérést, azt most valamikor kellene megcsináltatni, ugye? (ma vagyok a 20 napon).
Azt hiszem Edelweiss írta, hogy az ovi után 6 nappal érdemes csináltatni. Remélem a doki nem fog azzal elküldeni, hogy ez még felesleges és próbálkozzak nyugodtan tovább.
Az igazság az, hogy én nyugodtan próbálkozok, de azt nem szeretném, hogy esetleg van valami bajom, ami gátolja a teherbeesést, mi meg nem teszünk semmit csak próbálkozunk. Szerintem ez strucc-politika.
Szóval a dokit mindenképpen rábeszélem a vizsgálatra. Kép

Doris Kép
érdekes amit a borsmentáról írsz, én nagyon szeretem a borsmenta teát mézzel. Ezek után többet fogom inni.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu
Ha jól tudom, a hormonszinteket a 3. napon és a 21. napon szokták nézni. Bár az is lehet, hogy mindenkinél egyénre szabott a 2. mérés, mert ahány nõ annyiféle ciklust produkál.
Javítsatok ki lányok, ha hülyeséget beszélek.

Edelweiss
edelweiss

Alice Kép
Ez a hõ nagyon jó! Kép
Neked nem szoktak túl hosszú ciklusaid lenni, ugye?
Szerintem nagyon esélyes vagy!Kép
Érzel valamit?

VandaKép
Köszi a bíztatást, én is abban bízom, hogy esetleg a mai mérés nem elfogadható, de azért elmegyek ma a dokimhoz.
Ma mennyi volt a hõd? Tovább esett, vagy maradt, mint tegnap?

Zsuzsu
zsuzsu

Edelweiss Kép
Köszi az infót.
A nyákból ítélve nálam tegnap lehetett ovi, tehát csak a 19. napon, ezért gondolom, hogy mostanában kellene valamikor a ciklus második felében esedékes hormonvizsgálatot elvégeztetni. Ha a 21-ik napon kell, ahogy mondod, az pont jó, mert akkor holnap mehetnék vérvételre. Kép Megkérdezem az orvost errõl.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu!
Hát a ciklusaim kb.28-30 naposak szoktak lenni,ígyhát még várnom kell,mint amint már irtam a múlthónapban is utolsó nap esett le a hõm csak nem emlékszem pontosan hogy hanyadik napra jött meg.
Mostanában nem érzek semmit sajnosKép igazán lehetnének babára utaló görcseim de semmi...

Pusz
Alice
Alice

Zsuzsu Kép
A 3. és 21. napi vérvételi idõpontok a normális 28 napos ciklusra vonatkozik!!
Általánosságra lefordítva:
1. a ciklus 3.napján és
2. ugyanazon ciklus ovuláció + 7. napján kell levenni a vért hormonszintmérés céljából.
(Ez a 28. napos ciklusnál: 14. napon ovi, és 14+7= 21. nap így jön ki)
Neked a 19+7 = 26. napodon kellene levenni a vért. Javaslom, hogy várd meg az új ciklusodat (már ha lesz Kép) és akkor menj el a 3. napon egyszer, majd ovit követõ 7. napon. Így a vérvételek azonos ciklust érintenek, és az orvos csak így tud infót mondani az eredmények változásáról.

Vanda
Vanda

Alice!

Nekem is mindig az utolsó pillanatban szokott leesni, igy sajna nem lehet elõre örülni, de azért mert nincsenek tüneteid, az még nem jelenti azt, hogy nincs baba! Kép
Hány napos volt a leghosszabb ciklusod, 30?

szia, bnemethm
bnemethm

Edelweiss
Nagyon Supi a Weblap, a hatteret is nagyon klasszul eltalaltad. Kép es a mi a lenyeg vegre kulfoldrol is elerheto Kép

Pusz
Melinda
Melinda

Zsuzsu Kép
A hõm teljesen a mensit jelzi, 36,5 volt reggel.

Lányok, tegnap kérdeztelek benneteket az LH tesztrõl! Még mindig érdekelne! ! Kép Kép !

Breki Kép
Merre vagy??

Vanda
Vanda

VandaKép
Köszi a magyarázatot. Én azt hittem, hogy elég, ha most megyek el és csak a progeszteront nézik meg. De igazad van, ha ilyen vizsgálatot csinálnak, akkor az egész ciklust nézik.
Akkor lehet, hogy mégsem megyek orvoshoz.
Csak már annyira szeretnék valamit csinálni! Nagyon rossz ez a bizonytalanság, hogy az ember nem tudja van e valami baja vagy nincs. Kép Az egyedüli infót az a fránya hõgörbe adja, ami meg nem akar úgy kinézni, mint ahogy kellene.
Reggelente már szabályosan félek megnézni a lázmérõt, ez szörnyû! Kép

Bocs, ha egy kicsit negatív voltam, de ami engem a legjobban kikészít, az a bizonytalanság és a tehetetlenség érzése.

Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu Kép
Ezzel szerintem mindannyian így vagyunk. A tehetetlenség, várakozás bizony fel tud õrölni engem is, és maga a kényszer, hogy sok mindent lehetne lépni és csinálni, de mindig mindenre várni kell.. Egy-egy vizsgálat eredménye után ez a spontán várakozási idõ!? Szal azt én sem értem, miért nem lehet több mindent kivizsgálni egymás után zsinórban.
De legyünk türelmesebbek, - és ez most magamnak is szól... KépAz eredménye meglesz KépKép !!!!!
++++++++++++++++++++
Vanda
Vanda

bnemethm Kép

Hát ha jól emlékszem akkor 30napos volt a leghosszabb,tehát még várnom kell.
És várok...várok...és várok....

Pusz
Alice

Holnap szerintem már kiderül hogy mi van mert akkor le fog már esni a hõhulllámom ha megjön...
Alice

Edelweiss!

Légyszi a holnapi táblázatba már úgy vegyél fel, hogy 4c 2 cn.

Köszi.

Alice! Kép
Én már kiestem, de te még esélyes vagy!!! Kép
Szoritok!

Pusz
bnemethm
bnemethm

Bnemethm!

Sajnálom Kép
De úgy látom, a hozzáállásod optimista és ez a lényeg! Én is megpróbálok pozitívabban gondolkodni.
Aztán lehet, hogy egyszerre sikerül nekünk, hiszen ugyanaznap csatlakoztunk ehhez a jó csapathoz Kép és mindketten a 3 ciklusban voltunk. Remélem így lesz.Kép

VandaKép
Köszi a bíztatást. Igyekszem. Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Végre (??) megjött. KépKép
Edelweiss!
Holnap légyszi javíts a listán: 12c 2cn-ra. Kép
Fáj mindenem. Kép
Vanda
Vanda

bnemethm és Vanda!
Ezt a sok ++++++++++++++++++ energiát Nektek küldöm, hogy enyhítse a fájdalmakat!
Galuska

KépKép
galuska

Bnemethm!

Nagyon sajnálomKép
Köszönöm hogy szorítassz de most valahogy nem élem bele magam annyira hogy biztos terhes vagyok mert a hisztis idõszakomat élem amikor semmi nem érdekel.
Majd elmúlik nem lányokKép

Vanda!
Szegénykém pihenj sokat,nagyon sajnálom hogy ennyire fáj mindenedKép

Hamarosan jobb lessz meglátod

Puszi Nektek
Alice
Alice

Vanda
együttérzek Kép, ezek a napok a legrosszabbak. Kép
Holnap már jobb lesz.
Ha tudsz, próbálj hamarabb hazamenni és pihenj. Gondolok Rád.
Zsuzsu
zsuzsu

Köszönöm mindenkinek Kép Olyan jó hogy vagytok Kép
Vanda
Vanda

AliceKép
Még csak most csatlakoztam 3 napja, de már hónapok óta nyomon követem sorsodatKép
Nagyon bizakodó vagyok a hõddel kapcsolatban.Kép
Lehet, hogy ezentúl a nyuszik hoznak majd babócákat? Kép
Azt hiszem, Neked igen!!!
Galuska

KépKép
galuska

Vanda Kép

Zsuzsu, Kép
bizakodni kell, és hinni. Hát igen ugyanaz a nap, ugyanaz a ciklus, remélem, hogy tényleg együtt lesz majd a "nagy nap" is. Kép
Az az érdekes, hogy mensi elõtt mindig rámjött a takarithatnék, de most nem volt, "csak" Kép nyügi voltam, nyafiztam jobbra-balra (szegény párom). Tegnap neki kellett pl elmosogatni, mert nem volt kedvem hozzá. Kép
De hõsiessen segitett! Kép

Tudjátok én az ilyen öröklõdõ dolgoktól tartok. A nagymamám nehezen esett teherbe, egy gyerekük lett, az anyukám. Õ a házasság után 1 évre esett teherbe (lehet, hogy akkor kezdték a baba-projektet, nem tudom, nem kérdeztem), aztán elvetélt, és rá 3 évre esett teherbe, akkor lettem én, aztán rá 3 évre a hugom.
Szóval bennem van egy kicsit a félsz, hogy mi van, ha én is örököltem ezt a nehezen teherbeesési hajlamot. De lehet, hogy ezt nem is lehet örökölni??? Nem tudom.

bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Ma találtam rátok, egész nap olvasgattam az írásokat és csuda klassz dolgokat hallottam...

Mi most döntöttük el a párommal, hogy babázni szeretnénk, abbahagytam a fogamzásgátlót alig egy hónapja.
Kíváncsi leszek a ciklusom alakulására
Kicsit izgulok, nagyon vágyom egy gyermek után (mint Ti is).

Szeretnék rendszeresen járni hozzátok és sok-sok tanácsot hallani.

Szeretettel ölel benneteket:

Hercegné
hercegné

Galuska!

Bár csak igazad lenne,de tudod én most elég könyedén veszem a dolgot például már nem érdekel hogy sikerült-e vagy sem nem akarom magam ezen idegesíteni állandóan.
Úgyis egyszer sikerülni fogKépUGYE LÁNYOK!!!!Kép
Ha nem most akkor majd legközelebb.
Tudod volt olyan idõszakom amikor teljesen bele voltam betegedve hogy megjött,de már annak vége.
Mert hiába idegeskedem az még árt a teherbeesésnek.
Képzeld csak el hogy a baráti körömbe mindenhol picibaba van és mind a két hugicámnak is.
Szerinted hogy érezhetem magam,nagyon irígylem õket és sírni tudnék amikor azt kérdezi mindenki hogy neked már mikor lessz.
Na jó abbahagyom mert soha nem lenne vége a mondókámnak.

Tehát bízzunk benne hogy hamarosan mindenki kismama lessz

Puszi Mindenkinek
Alice
Alice

Sziasztok Lanyok!

Velem semmi ujsag, megvagyunkKép

Bnemethm: nalunk viszont mindenki azonnal teherbe esett, amikor csak akart es erre itt vagyok en....

orsoly
orsoly

Pap Ildikó!

Üdvözöllek köreinkbenKép
És azt kívánom mint mindenkinekKépNE MARADJ SOKÁIGKép

Alice
Alice

VandaKép
Ne szomizz, nézted a listát? Jó közel vagyunk egymáshozKép Csak néhány nap választ el minket...Kép
BnemethmKép
Ne csüggedj, nem hinném, hogy túlságosan örökölhetõ lenne ez a dolog.... Az én anyukám nagyon gyakran teherbe esett. Négyen vagyunk testvérek és nézz meg engem.... Hát ezt a szenvedést a babáért biztosan nem Tõle örököltemKép Fel a fejjel, itt a tavasz és biztosan a szervezetünk is jobban "kivirágzik" majd, ha már több idõt töltünk a levegõn és a napsütésbenKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok Kép

Bnemeth - sajnalom Kép

Alice nagyon eselyes vagy Kép Szurkolunk neked !

Breki ? Valami ujsag ?

Galuska ,
Koszi a gratulaciot ! Eleg kicsi ez a varos Kép biztos talalkoztunk mar itt. Ha nem tartasz tul kivancsinak , te dolgozol itt vagy a paroddal jottel ki ? Ha ugy jobb johet maganban is :kamelia1@freemail.hu

Vanda,

Kerdezted az LH tesztet.Nemtudom tudok -e segiteni, mert en kulfoldon vettem de hatha lehet kapni u.azt otthon is.
A gyartoja Biocard volt es ovulacios tesztkent kertem.
5 db palcika volt benne es az utasitasban le volt irva hany napos ciklus eseten mikortol kezdd a tesztelest.Pl.26 naposnal a 9.-napon, 27-nel a 10.-en stb.
Nekem nagyon bejott ! Pedig ugye nallam is volt egy ket elozmeny, endo , laparoszkopia stb.
De volt egy masfajta is Clearblue , azt biztos lehet otthon kapni !

kellemes husveti unnepeket mindenkinek ! Remeljuk a nyuszi ezuttal mindenkinek babocat hoz !

puszi ,
kamelia
kamelia

nemistudomki: kérdeztél az ovulációs pálcikáról. mit mondjak: rohadt drága... van amiben egy van, ez kb 850 ft. rapiscreen a neve. állítólag ez a legolcsóbb. olyan mint egy terhességi teszt, olyan áztatós. aztán van 5 darabos, nem tudommianeve 5000-ért, az annyiból jobb, hogy rá kell csöpögtetni. aztán van a coraxnak 10 db-os, de nem emlékszem az árára, modták csak a gyógyszertárban. kb 5 db kell, persze attól függ, mennyire jól lövöd be, mikor haszbáld... ez szerintem csak akkor éri meg, ha elhatározod, hogy sok ideig addig nem akciózol, míg nem mutat lh-csúcsot. mert ha amúgy is bizonyos rendszrességgel szeretkeztek, akkor minek nézni...
mzsperx

Bnemethm Kép

nem tudom, hogy az ilyen hajlamot lehet e örökölni, de szerintem ettõl ne tarts!
Gondolj arra, hogy az Anyukád több mint húsz éve volt abban a helyzetben, a Nagymamid pedig még régebben. Akkor még nem volt olyan fejlett az orvostudomány, a nõk sem foglalkoztak szerintem annyit ezzel a dologgal, és ha nem sikerült rögtön teherbeesni, nem mentek azonnal orvoshoz kivizsgálás céljából, ahol esetleg kiderülhetett volna, hogy nincs minden rendben.
Meg hát a legfontosabb, nem volt Babanet, ahol ennyi okos dolgot és praktikát tanulhatunk egymástól! Kép

Reméljük, hogy teljesen egészséges vagy és csak türelem kérdése a kis pocaklakó Kép, ha pedig mégis lenne valami gubanc, akkor kiderül az orvosnál, gyorsan meggyógyítanak és utána rögtön ott is a kis pocaklakó!
Látod? Az eredmény ugyanaz! Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Hercegné (Ildi)Kép
Légy üdvözölbe körünkben, de kívánom, hogy mielöbb költözz át a "Friss..."-beKép Ha kérdésed lesz tedd csak fel bátranKép
OrsolyKép
Jó újra hallani RóladKép Eltüntél.

doris

Sziasztok Lányok!

Azoktól szeretnék kérdezni, akinek szokott barna trutyija lenni. (vagy aki még otthon van a témában)
Szoval, ha a dokim szerint rendben van a progim, ráadásul Duphastont szedek a Closty szedése miatt, minek van mégis? Mert már megint van. Tegnap kellett volna megjönni, a höm kicsit lejjebb is ment, bár elötte se mondhatnám, hogy az egekben szárnyalt. A higanyos mérö szerint 37,1 volt a legtöbb, most 36,9-re ment le. Akkor mit csinál a Duphaston?
Aki szedett Duphastont és szokott barnája lenni, hogy volt? Lécci, segítstek! Nem tudom, mi lehet a bajom. Multkor 2 hétig sikerült igy huzni a dolgot, és amikor még mindig csak a trutyi volt, meg negativ tesztek, a doki azt mondta, hagyíjam abba a gyogyit, akkor pár nap mulva meg is jött. Most meddig huzzam?

Eni
Eni

Kedves Alice!

Köszi a kedves fogadtatást, remélem mielõbb teljesül a vágyam..Kép)))

A dokim azt mondja, hogy " gyereket nem akarni kell, hanem csinálni".
Szerintem azért a mai világban ennél kicsit több kell.
Nem igazán van tapasztalatom abban, hogy milyen vizsgálatok kellenek.
Rendszeresen járok nõgyogyihoz (én az István kórházba járok, Dr Horváth Attilához) Ismeri valaki?
Egyenlõre a természetre bízzuk magunkat, persze nem idegenkedem semmiféle "gyorsítótól" sem..Kép)))))

Ildi
hercegné

Kedves doris!

Szerintem én örökké kérdezni fogok..Kép
hercegné

Pap Ildi Kép
Üdvözöllek a csapatban, én is csak néhány napja jöttem, de úgy érzem magam, mintha ezer éve ide tartoznék és ismerném a Lányokat. Igaz, én már egy ideje - néhány hónapja - olvasgatom Õket. Kép

Kívánom Neked, hogy minél hamarabb legyen kicsi babócád!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

IldiKép
Tedd azt bátran, hisz ezért vagyunk itt egymásnakKép És ne gondold, hogy mi nem így kezdtükKép Kitartás és türelem de fõként ne idegeskedjetek a témán, mert az nem segít túlságosanKép
EniKép
Sajna nem tudok segíteni..
BesztiKép
Merre Vagy? Úgy eltûntélKép Hiányoznak az okos hozzászólásaid meg a tanácsaidKép Ugye minden rendben?
AliceKép
Nagyon drukkolokKép

doris

Kedves Zsuzsu!

Számomra is az volt a nagyon szimpi, hogy mennyire szupi a társaság, mindenki mindenkiért szorít.
Ígérem én is mindenkinek drukkolok, akinek pedig már a pocijában van a kis jövevény, annak hatalmas GRATULAKép

Ildi
Névtelen

Kedves doris!

Én most még nem izgulok, alig egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, dokim szerint a szervezetnek kell min. 3 hónap tisztulás, addig védekezzünk másképp.
Én bevallom sehogyan sem védekezünk.
Szerintem sem jó ha az ember stresszeli magát, mert a baba annál inkább nem fog jönni..

Ildi
Névtelen

Ildi!

Innentõl kezdve, neked is szoritunk! Kép

Eni

Nekem is van ilyen barnás trutyim, akkor ezek szerint ez oka lehet annak, hogy nem lett eddig baba??? Ez mit jelent, és mit lehet ellene tenni???
Tud valaki segiteni?

Köszi
bnemethm
bnemethm

Kedves bnemethm !

Köszike..Kép Nagyon aranyosak vagytokKép

Ildi
Névtelen

Eni,
Szerintem a szervezetet és a Duphaston közel-harcot vív egymásért. Az egyik a mensit akarja a másik meg a kihúzását. Szerintem ezért van barnás izékéd. A progiszinted éppen ezért úgy gondolom lehet mindemellett jó (a gyogyi miatt). Mindenesetre, amikor már tudod, hogy nem vagy babás, hagyd abba a duphit. Gabó is mindig így csinálja.

By the way. Tud valaki valamit Gabóról?

Orsoly,
Mi ez a Freud-i elszólás??? KépKépKépKép "megvagyunk"

Besztivel találkoztam a friss kismamák topikban ma és tegnap. Jól vannak, csak szerintem már nem fog olyan sürün járni hozzánkKép
Remélem nem sértettük meg!

Hercegné,
Üdv a körben. Remélem nem maradsz sokáig és gyorsan továbbevickélsz a friss kismamák topikbaKép Csakúgy mint mindenki más, ugye lányok?

P. Ildi, mindenestre várj még 2 hónapot a gyógyszer kihagyása után és utána próbálkozzatok. Ahogy E. mondta, annál aki, rögtön a gyogyi abbahagyását követöen esik teherbe nem várható fejlödési rendellenesség, de aki késöbb lesz babás a 3 ciklus kihagyás alatt annak nagy a veszélye. Nem ilyesztegetni akarlak, inkább csak óvni.

Lányok,
Ma reggel rámtört az elsö igazi rosszullét. A wc csészét még nem ölelgettem meg, de szerintem jövö hétre már ott fogok tartani. KépKép
Vagy már most? Úristen, Rohannom kell!

Moni
mj

MóniKép
Én is akarom ölelgetni a WC csészét nagyon-nagyon...Kép Bocsi, tudom, hogy rossz lehet, de cserélnék szívesenKép Besztit mivel bánthattuk meg? Sajnálnám ha így történt volna... Nagyon hiányzik a segítõkész hozzászólásaival.
IldiKép
A szünetet azért jobb betartani és egy alaposabb nõgyógyászati vizsgálatot rákszûréssel is beiktathatnálKép
BesztiKép
Megbántottunk valamivel? Szívbõl remélem, hogy nemKép

doris

Moni Kép

Most is szarul vagy?

Ildi Kép
A gyogyi abbahagyása óta megjött már??? Nekem három hónapig össze-vissza volt, sõt egy hónapig ki is maradt (már majdnem elkezdtem örülni), de aztán a harmadik hónap után helyreállt. Én szeptemberben hagytam abba, miután helyreállt, onnantól kezdve számolom a ciklusokat.
Remélem neked nem fog igy bekavarni. Kép

Pusz
bnemethm
bnemethm

Kedves Moni!

Nem ijesztettél meg, természetesen egyetértek Veled.Kép
Nagyon szeretném ha a babának semmi baja nem lenne, remélem majd a sors is úgy akarja, hogy jöjjön az áldás és egészséges lenyenKép

Doris

Most épp járkálok dokihoz, most voltam szûrésen és hüvelyultrahangon, megnézett berendezésileg..Szerinte nagyon jók az adottságaim, minden a helyénKép
Klassz a doki szakmailag, csak kissé nyers a stílusa, idõnként nagyon idegesít.

Ildi
hercegné

Bnemethm
Nem feltétlenül ez az oka. Vannak olyan nök akik bizonyos mértékü progihiány mellett simán teherbe esnek és ki is hordják magzatukat (Pl. BesztiKép). Mindamellett lehet, krónikus gyulladás is oka a barnás izékének, amire a legjobb a gynevac. Alaposan olvasgasd E. topikját, föleg a topik létrehozásának elején vannak a fö információk.

Doris,
Valóban nem igazán hiszem, hogy Besztit megbántottuk, lehet, hogy átad(j)(t)a a terepet az új lányoknak. Bár aztán az is valószínü, hogy csak ideje nincs, lefoglalják a lurkókKép
Moni
Puszi,
Moni
mj

bnemethm

Még nem, de még van 1 hét addig..Az a helyzet, hogy én is kicsit tartok ettõl, mert én azért kezdtem el gyógyszert szedni, hogy beálljon a ciklus..
Minden okés is lett, de most kicsit tartok attól, hogy megint össze-vissza fog megjönni.
Most várakozás van na meg szünetelés, aztán nyáron majd mindent bele..Kép

Ildi
hercegné

Bnemethm
Aha, de nem annyira szarulKép. De egész napra elhúzódik ez a gyomornemistudommi, közben meg meghalok éhen és ha megkajáltam akkor ha visszanézek a tányérra vagy belegondolok mit is ettem mégjobban felfordul a gyomrom. Szombaton ettünk a párommal nyulat(nem vittem túlzásba) és ez azóta nyer a gyomorfelfordulási versenyen, mert csak gondolnom kell rá és rosszul vagyok töle, mert annyira sajnálom szegényt. Soha többet KépKépKép

Üdv,
Moni
mj

MóniKép
Szegény nyuszika....akkor lehet, hogy idén elmarad a Húsvét???Kép
Remélem, hogy Beszti tényleg nem haragszik valamiért ránk mert azért Õ nagyon ért a dolgokhoz...Kép
IldiKép
Jól teszed, hogy kivizsgáltatod MagadKép

doris

Vanda, Bnemethm

Sajnálom nagyon. Semmi okosat nem bírok írni. Úgy gondolom, hogy minden egyes hónappal közelebb kerülünk ahhoz, hogy mi is babázhassunk végre, s ez reménnyel tölt el ismét.

Vanda

Nagyon klassz a zebrafarm, sok okosat meg lehet belõle tudni. Köszi

Pusz

Alma
Alma

Moni! Kép

Ez aranyos, mármint a sajnálat, hogy megetted a nyuszit! Kép
Mondjuk én nem szeretem, ebbõl kifolyólag nekem is felfordul a gyomrom tõle, pedig én nem is vagyok kismama! Kép
De akkor ne gondolj rá, és akkor legalább ettõl nincs gyomorproblémád, a többi azért még ottmarad Kép

Üdv
bnemethm
bnemethm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: