A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

SISOOOOOOO!
Húhaaa!!!
DRUKKKKKKK!
neet
neet

Neet!
nagyon szivesen!!! Kép
Zs, a négyfogú anyukája Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi!

Pénteken jösz Maya?Akkor nekem tudnál hozni egy cseppet?Kösz.Bár szülés óta még csak egyszer támadott a herpeszem de tudod..jobb félni mint megijedni.Hát ha ettől megijed és vissza sem térKép

Sis!

Máté jó nagy pocakat csinált neked!Szerintem hamarosan ki is pottyan belőle ,mert ezek a kis jóslófájások már a szülést jelzik!
Gyors és fájdalommentes születést kívánok MáténakKép

Jucus
20170114224602

<font color="0000ff">Sisotris!
Ejha! Mekkora ez a baba?
Hamarosan megláthatjuk fotón is,ugye????</font>

KépKépKépKép
proone

na jó, elszállt, amit irtam.
Sis!
Gratula Mátéhoz! ugye jól emlékszem, hogy, mikor utoljára voltál itt, még nem tudtátok ki lesz???
Gigi!
sajnállak, és megértem, milyen szar lehet nem kivenni a bébit!!! Én is úúúútáálom ezt az érzést. Ezért nem is tudom hasznosan alkalmazni...
Vera!
vigasztaljon a tudat, hogy ha párod az egyetemre ment, akkor a diákok ennél jobb hirt úgysem kaphattak volna, hogy elmarad az óra...Emlékszem még ezekre a szép és felemelő pillanatokra!!! Kép Ha nem oda ment, akkor az tényleg nem jó!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hékás,
Eszternek nem a 3., hanem a 3. ÉS a 4. foga jön!!! Kép
neet
neet

Neet!

csak precizen azokkal a fogakkal,nagyon helyes!Kép
Juc
20170114224602

Jaj!Már annyiszor akartam kérdezni,hogy Juga Veronika-Farkasházy Réka szakácskönyvét babáknak valaki nem szeretné-e?Nekünk 2 van belőle.

Juc
20170114224602

Zsebi! gondolom a Spektrumnak is kellene egy kis lé, talán még reklám sincs náluk, vagy legalábbis nem sok, és sztem a szolgáltatóktól nem kapnak jutalékot.

egy ilyen telefonálgatós játékban egyszer a műsorvezető megkérdezte a helyes megfejtő asszonytól: "ez az, gratulálok! és tudta a helyes választ?". KATASZTRÓFA.

Lindi! nektek viszonylag nagyon szar lehet, hogy ilyen sok helyre jártok. Kép komolyan kezdem Grétit irigyelni.

VERA! MEKKORA LETT EZ A DÓCILÁNY????? és a frizurája is marha jó!!!

Zsanci, mi is ki akarunk menni a tropiba, de gondoltuk Henit még nem vinnénk, egy sima forgójátéktól is berezel. Kép állítólag az állatkert is nagyon jó lett.

Ildi! és lágy tojglit meg rántottát lehet enni? ez elég jó hír lenne!

Fic! sztem a kikában nincs annyi hely, hogy ilyen bazi nagy mozgójárda kelljen, de a felső szintekre nem kell bevásárló kocsi túlságosan, csak a bébiosztályra. bizos a liftet erre találták ki, ha működik! remélem azért a lépcsőn nem cipeltétek fel a bevásárló kocsit.

Votiv! találj ki valamit nagyIstire, amitől meg ő sértődik be. aztán használd aduászként, mikor dagattoz téged. nekem olyan rendes pasim van, már 4 éve vagyunk együtt, de egyszer se kérdezte hány kiló vagyok, mert tudja, hogy meg se mondanám. még a fogyózásra is mindig azt mondja, hogy csak ésszel.

Fic! az idős hölgy hogy nézett ki? mennyire volt idős? az enyém olyan 40-es lehetett, vagy 45, az nem idős. de sokat segített. és én azóta is kb. 2-3x használtam csak hintőport, mert inkább olajozom a dedet. baj ez szerinted??

Jucus! az enyém is csak 12 kiló, de Heni már 4,5 kilós így együtt már 16,5 kg. néha mikor alacsony pozícióból emelem meg őt, még nyilall a hasam. és a bőr is elég érzéketlen alul. a doki szerint fél év alatt múlik ez el kb.

Moose, én is kérek képeeeeet!!!
irigyellek a vendégek miatt!

Proone! tök jó a fejvédő
Gigi!nem . ilyen sok kell mindenhova?

SISOTRIS HAJRÁ !!!! ez már a "vég" kezdete!!!

ancsipancsi

Ancsi!

Sajnos az még fog is nyilalni.nekem az első baromi sokáig fájt.Ez most nem
20170114224602

Votiv,
megvan a legjobb fogyikúra recept: 9 nap -5 kiló. Egy kis vírus, sűrű WC-re rohangálással fűszerezve, valamint étcsoki és háztartási keksz nézegetése. Nekem bejött! Kép
Juc,
ismersz, én ilyen vakanya vagyok. 2 foga jön a lányomnak, azt egyet látok... Kép
neet
neet

Proone, nagyon ügyi vagy!

Sis, hűű, nem semmi a pocakod.Kép Máté hajrá!
zanza

ancsi,
nem értem a kérdéstKéplégyszi tisztábbanKép

sis,
tök jó pocid van,jo hegyes.leszállt a méhed?????attól ilyen vagy ilyen is volt?onnan a buta kérdés hogy nekem végig a nyakamban volt,lövésem sincs milyen az ha leszáll,hogy hogy kell kinézzenKép

zsanci,
eddig én sem tudtam használni ezt,bálint még juliusban úgy aludt el hogy rottam vele a köröket és ráztam a popijátKépgondolhatod mennyit hagytam sírni elötteKépha ezt csináltam még 11 kilóval is

gigi
Vendég

Gigi, persze hogy nem hari Kép azt hittem valami jo kis modszerrel te intezted, erre B magatol. Es egyebkent meg racsos agyban alszik? Mert enyem lany mar honapok ota nem es ha felsir ejjel, van, hogy ki is maszik, ugyhogy nagyon kell figyelni. Ha otthagynam elalvas elott, tutira elszaladgalna mindenhova. Ugyhogy csak aprankent probalkozom, pl. eloszor mondjuk mellette ulok, de nem fogom a kezet.

Ancsi, milyen vendegek? Gretit meg ne irigyeld, csak a pocsek helyekre viszik el Kép

Rec hova tunt? Ennyire lebetegedett szegeny?

Sis, ez a pocak marhalenn van! Asszem holnap mar irja is nekunk Mateapa a srac parametereit. Ugye irja majd? Kép
moosejaw

<font color="0000ff">Ancsi, Zanza!
Kösz a dícséretet!

Itt akövetkező kihívás, sógornőmék ránk sóztak egy tök jó autósülést, csak a huzatjával van egy kis gond... Lefényképeztem (de azóta már elkezdtem, lemostam és áztítom az övet, hogy kisikáljam, huzathoz anyagot kell venni és ügyeskedni...

Hú, Babóm, úgy rúgdossa az oldalamat, mintha böködné... Jobb oldalon annyira hátra tud menni, majdnem a hátamon is érzem, hogy ott van valamije! Összerándulok, amikor az oldalamat böködi! Jajjjjj! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Kép

KépKépKépKép
proone

Hu, Proone, szerintem ebben nem is a gyereket utaztattak, hanem a kutyat vagy a kisoroszlant. Mellesleg nekem sosem lenne ekkora arcom, hogy egy ilyen allapotban levo izet odaadjak barkinek is. Nagyon rosszban vagytok? Kép
moosejaw

HELP!
lehet, hogy megjött nekem??? pedig rekordot akartam dönteni, hosszú ideig akarta fejni, és a tejem sem csökkent eddig, pedig mégis megjövés-szerűséget látok Kép Kép Kép
vagy lehet, hogy mensizve is lehet "szoptatni", vagyis tejet termelni??? NEM AKAROM, HOGY ELMENJEN A TEJEM!!!

ancsipancsi

Ancsi, persze hogy lehet szinezessel szoptatni!! De majd a tobbiek jol megaszondjak neked, csak azert irok gyorsan, hogy ne hanykodj ketsegek kozott, mert az idegeskedestol viszont frankon apadhat Kép
moosejaw

Ancsi!
Ha megjon a mensi csokken valoban a tej mennyisege par napig (max. ameddig a mensi tart) ill. picit mas ize lesz.Nehany baba nem hajlando ez ido alatt elfogadni. DE ez nem torvenyszeru, Jázmin szo nelkul cicizett masfel eves koraig mindentol fuggetlenul.Szoval Moos okosan irta, a mensi nem szunteti meg a tejtermelest! Kép
Norka
norkini

Ancsi!
Nyugi; ezren, meg egyen termelnek jófajta tejcsit menszivel is. És lehet, hogy ez nem is az Kép

AMúgy visszaolvastam, és Sis, Te jó ég....várjuk Mátét....és a többit frankón elfelejtettem.....
Most alkotói válságban szenvedek, azaz nem tudok írni, mert nincs ihlet, de majdcsak belejövök.
P.
Ada
ada007

ANcsi!

Miből gondoltad,hogy menses mellett nem lesz tejed meg nem lehet szoptatni?Ez hülyeség!Max.a babód nem akar majd annyit és annyiszor szopizni mert esetleg megváltozik átmenetileg a tejed íze.De ez pár nap és visszaáll az eredetire.NO PARA!De lehte,hogy észre sem veszi.

Juc
20170114224602

Proone!

Ez az ülés azért már gáz kategória szerintemKép

Juc
20170114224602

moose,
igen,az az ágya ami a hálószobában van még rácsosKépés ezen indokból nem cseréltük még ki,amit írtál hogy kimászna belőleKépszal kifogok rajtaKép
te,amit proonnak írtál hogy rosszban vannak eKépmegadom anyós számát,nem intéznéd elKép?????figyi a köv talin mesélek neked néhány csúnya dolgot mert asszem te meg fogod tudni mondani hogy oldjam megKépazaz hogy szerljem leKép

gigi
Vendég

Proone - Hat ez tenyleg kihivas.. Kép Ja tok jo lett a varrott cuccos!

Mellesleg barcsak az en oldalamat bokdosne valaki belulrol... Hej de jo is volna!!! Kép

Sisotris- Ez mar elegge a finish ahogy olvasom!
Drukk ezerrel! Kép

Neet - Varom turelmesen a mailt!

Zsanci - haaat.hmmm.ki mondta,hogy en emlekezni fogok? Kép De azert igyexem! Nektek is 2*4 db?

Panka ma f6kor ebresztot fujt.Kisse faradt vagyok.
De olyan tunderi volt!Gagyaraszott + sikongatott.De mér ilyen koran?
Norka
norkini

Norka!

Msn?van már?Most dolgozom a 30-s beépítésén.Még nem igérek semmit de mozgosítottam nálam okosabbat.

Juc
20170114224602

Jucus - Hogy allsz? Nem surgetes, kivancsisag! Kép
N
norkini

Gigi, irjal melt, mert csak tavasszal lesz piknik! Tobbire (savoya, campona) meg en nem jutok el Kép Vagy gyere at es meseld el jovoheten Kép Egyebkent nem vagyok meg teljesen kajak, csak reszeredmenyeim vannak az enyemnel Kép
moosejaw

Juc- Most installaltam MSN-t! Kép Vegre...
Akkor majd ertekezunk!

Norka
norkini

Ha megoldódik ez a 30-s akkor kész.Még ma próbálkozom vele,ha nem megy akkor marad a kézzel beleírás.
Péntek Mayába jösz?Oda vihetném neked.

Juc
20170114224602

KÖSZI MINDENKINEK A GYORS VÁLASZT!

FEJEK, MINT A GÉP Kép

azt hittem, hogy megjövés=tejelmenés

mivel soxor táppal együtt kapja, az ízváltozást nem biztos,h megérzi

megnyugtattatok

ancsipancsi

sziasztok!
megjöttünk úszásról. Igi élvezte, levitték viz alá, haragudott, majd megint élvezte. Kijöttünk a vizből, ismét harag, majd hazacaplat, harag harag, most meg nézi a mosógépet, és úgy megijedhetett tőle, hogy BEKAKILT!!! Kép
és persze nem alszik ám...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

lehet, hogy a víz látványától ilyedt meg megint? Kép
Igi alvásbeosztása hogy van? nappal már csak 2x alszik?

ancsipancsi

Zsan!

Mosógépnél Pannamária is szokott TV-zni.

Juc
20170114224602

Ezt találtam fogzásra:
http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=DTC001
az ibolyagyökérre gondolok

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Moose!
nem vagyunk mi rosszban, csak a sógornőm kissé igénytelen, egyébként ő is szerezte valahonnan, nem ők használták. De azt férjem és én sem gondoltam, hogy lehetséges ennyire sz@r állapotú autósülés... Huzat nélkül sokkal emberibben néz ki! Kép
Sógornőm után örökölt ruhák közt eléggé válogatni kell, amit nem használt ő, azt is elrakta, úgyhogy nagy mennyiségű sok rosz és kevés jó ruhát lehet tőlük örökölni... Nővéremtől szerencsére jobb állapotban kerülnek hozzám a dolgok... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Juc, Isti a bodisoppos málnás szappant alkalmazza legszívesebben a fogfájására Kép
alig bírtam elszedni tőle

már mindenhol garázdálkodik, és ő is szeret a mosógép előtt mozizni

Moose, nekem is eszembe jutott már, hová tűnhetett Recca? KépKép remélem már nem betegek

Fic, a Vasárnapi Híreknek írok. www.vasarnapihirek.hu

Zsan, a kikás székre 9-36 kilós volt ráírva! eskü!
de láttam én a Brendonban is jó sok olyan igazán márkás és szép és puha ülést, amibe csak az autó övével lehetett rögzíteni a gyereket...

Bogárka, ez tök fura, Istinek hajszál pontosan ilyen tünetei voltak: hányózott párat meg ment a hasa, konstans orrfolyás - ettől még máig se szabadultunk - és közben rendíthetetlen jó kedv Kép

Zsebi, kösz a dícséretet az ülés miatt Kép értékelem Kép

votiv 8)
votiv

jaj ne mondjátok már ezt a hiedelmet, hogy a menzesszel megváltozik a tej íze, amikor az amúgy is minden nap más! miféle tudományos vizsgálat igazolta ezt??? melyik sommelier orvos vagy kémikus szopott "előtte és utána"? ez is csak olyan népi babona, mint hogy a vágástól jobban nő a haj.

soha senkit nem ismertem, akinek a gyereke nem kérte a cicit - nem lett volna éhes - mikor az anyja nagylány lett! Kép

és soha olyat nem tapasztaltam, hogy egyik nap jobban "Ízlett" volna a tejem a fijamnak, mint másik nap, és ezért többet vagy kevesebbet evett volna! az lehet, hogy utána rotyogtatott, vagy kipöttyösödött, de legelébb is jóllakott.

szóval Ancsi, nehogy nekem emiatt izgulj! csak szoptass szép nyugodtan, mintha mi sem történt volna, ok?

és fontold meg, hogy esetleg ne vegyetek-e egy könnyű babakocsit, nálunk működik a kétkocsis rendszer, a nagy a csomagtartóban, a kicsi, amit Zsancitól zyákmányoltam, az ajtó mellett figyel, ha megyünk le, hátamra kapom, lent egy mozdulattal kinyitom, és belehelyezem az utast. sokmindent kipróbáltam, még bicikliláncot is vettem, de végül nem mertem a lépcsőházban lenn hagyni a nagyot (mi a 4-en lakunk, lift és tároló nuku) mert túl nagy erre a jövésmenés.

votiv 8)
votiv

Na bekk!

Nem történt semmi változás, azon kívül, hogy mi voltunk eddig az egyetlenek, akik hagyták hétvégén aludni a dokit Kép Azt mondja, esténként úgy aludt el, hogy biztos mindjárt kelnie kell, mert hívjuk, aztán reggel kilenckor csodásan kipihenve, és persze meglepődve tudott ébredni KépKép

Azt mondta, akkora a hasam, hogy mi leszünk az elsők a világtörténelemben, akiknek nem alul fog kijönni a baba, hanem középen szétválik a hasam, mint a dió, és ott kipottyan majd Kép

Na, szóval várunk, este forró kád, apázás, ricinus+konyak+sárgabaracklé koktél. Állítólag ez majd hat rá Kép

Nemtom, ki kérdezte, de kb. két hete van ennyire lent a hasam. Ülni már nem tudok "illedelmesen", csak óriás terpeszben, mert annyira az ölemben van, de legalább kapok levegőt, és újra jóízűeket ehetek Kép

Pusztok

Sisotris
40+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Milyen madár az, amelyik nagyon színes (nagyrészt barna egy csomó színnel), és akkora kb mint 2 galamb? Nem tudom, de lopja a diót a teraszasztalról a nyavajás. Kép
neet
neet

Siso, széééép pocak!!! a hasmenés tutira azt jelenti, hogy itt az időőő KépKép juj, de izgi!!! nagyon drukkolok!!!

drága nászasszonyom, Neet! ide azzal a vírussal! a régi szép időkben egy masztitisszel napi 1 kilót is lehetett fogyni... Kép de félre a répát, szerintem tők jól álltok fogakkal. Istinek nem látszik túl sűrűnek a fogsora, Johi és férje szerint leginkább a Süsüre hasonlít a mosolya, és az nagyon aranyos, de azért majd lehet, hogy a távoli jövőben fogszabályzunk, elvégre Eszti nem biztos, hogy Süsü-fan lesz Kép

Gigi, neked aranyból van a szíved!!! Kép

Oxi, hogy vagytok? jobban van Vikka? anyóst ne hívd meg.

és tudok egy takarítónőt, kövezzetek meg, de hozzánk heti 2x jár. többet keres, mint én. de én egyszerűen nem bírtam megfelelni a pasim elvárásainak, aki pl. utálja, ha a "él van a pólója ujjában", meg ha bejön a lakásba, egyből szétnéz, és megmutatja, hol van rendetlenség.... szóval így legalább van kire fognom, ha nincs szuperrend és én se őrülök bele a munkába...

votiv 8)
votiv

Neet, azt hittem ez valami találós kérdés KépKépKép
nem szajkó?

Siso, amiket írtál, azok mind jók Kép izgiizgiizgi

votiv 8)
votiv

Neet KépKép
nemtom, nálunk a szarkák verték agyon az üveg hamutartót KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Votiv, köszke Kép

A szajkó meg ilyen e... de csak 34 cm

http://www.diszmadarmagazin.hu/0206/images/szajko1.jpg

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis: mennek a drukkok. Hú de izgalmas, mintha én sose szültem volna, úgy tudok izgulni másokért...

Juc: figyi: herpeszre nem grape kell, hanem olajfalevél kapszula. Persze nem tartok itthon, mert ebből is látszik semmi biznisz érzékem nincs... Szóval ha tényleg érdekel, akkor valamikor veszek néked amolyat. Péntek??? tudod nekem kezelésre kő vinni Fannibébit, de még az nem tudom hánykor van? tali mikor lesz?
Harisnyákat tényleg kapok Tőled? tök rendicsek vagy.

Harisnyáról jut eszembe: van minden méretben és fiú lány mintával harisnya az "Okenban" alá 499 froncsiért, ez jó ár. De nekem még a kicsik is nagynak tűntek....:-(

Ja ma vagyunk 5 kilósak, ez azért nem semmi, hiszen 1 hét múlva betöltjük a négy hót. Hú de gyorsan elröppent. Szóval igazi minimanók vagyunk.

Kép
Kép
johanna1975

Szajkó? Jé! Lehet, mert tök hasonló volt, csak talán nagyobb.
Siso, az vicces lehetett! Kép
neet
neet

JÖVÕ KEDDEN ER!!! Kép VÉGREEE!
neet
neet

Votiv!
az akkor nagyon GÁZ, ha 9 kiló volt ráirva!!!! Ird meg gyorsan a cikket!!!!!!Kép
Johi!
majd megpróbállak msn-n gf-mag kivonat ügyben!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet
Jééézusmáriááám!!!

Utoljára itt hallottam ezt a szót/kifejezést!!!

Most visszajöttem, és tessék.. KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: