Mindenkinek köszi a kisöcsis gratulákat
GnéKriszti
Ágotának gyors javulást! Lányoknál ez a felfázás nagyon gáz
Fodrászatért irigy

Én akkor szabadulok csak el, ha anyukáméknál vagyunk pár napot. Bálint hihetetlenül utálja ha nyírjuk a haját. Apja csinálja, és a kb 2 perces művelet, majdnem fél órát tart, mert közben megy a bohóckodás, figyelemelterelés, ordítás stb.
Judy
Mi nagyon örülünk, hogy kisfiú lesz (persze biztos marha boldogok lennénk, ha lány lenne akkor is), de olyan fura, hogy bárkinek akinek mondom, hogy öcsi, az az első reakciója, hogy nem baj, lehet hogy még lesz lányotok. Úgy csinálnak, mintha valami tragédia történt volna vagy azt közölném, hogy baj van a babával. én meg győzőm mondani, hogy mi baromi boldogok vagyunk, hogy lesz még egy kis krampuszunk
Liv

Nekünk már nem kell menni dévényezni, miután elindult 5-6 hét múlva voltunk. Azt mondta minden szuper és kérte, hogy néha ugorjunk be, de csak látogatóba, mert szerelmes

a fiamba
Fütyi repedés nagyon rosszul hangzik. Ugyanakkor én nem értem, hogy egy évesnek minek még hátrarántani...
Anita
Eszti gyönyörű

És tényleg nagyon okosak ezek a manók. Mindig azt mondom, hogy szerintem sokkal többet értenek és tudnak, mint amit mi feltételezünk róluk.
Torta nálunk is normál felnőtt torta volt a nagy bulin, de előtte pont a szülinapján csináltam egy babareceptet. Ízre nem volt rossz, de kemény volt és a kinézete elég ramaty lett. Ha mindezek ellenére gondolod elküldöm mailre.
Timi
Kristóf nagyon férfias pali.
Általad írt ülés márkát én sem ismerem. Nekünk Römer van, de azért mert nálunk apa maximalista, ha gyerekbiztonságról van szó.
Ennek ellenére ma úgy lezúgott a kb vele egymagasságú teraszról a járdára, hogy öröm volt nézni. Persze erről nem apája tehet. Hanem én
Na, az az igazság, hogy mindig tök ügyesen letérdel, ha lépcső, vagy szintkülönbség van és háttal letolat, de a napokban úgy döntött, hogy ő igenis már lépcsőt is talpon mászik és ezért néha hatalmasakat zakózik. Ma egy kicsit nagyobb volt a szakadék, mert a terasz szélén akart lelépni a fűnyíróéjáért. (ez a mélység már néha nekem is nagy egy lépésben). volt kis sírás meg van kis púp, de katonadolog

Mindig mondom ilyenkor, egy férfinek nem kell, hogy szép arca legyen, zúzzuk csak
Beszti
Jó újra látni, de képzelem 3 kölkec mellett nem lehet könnyű még ide is benézni.
Dino
Reggel azonnal ébredés után (se pelus csere, se öltözés, mert akkor balhé van): tejpép + gyümölcs, majd kb fél óra múlva falatkák anya szendvicséből, de ez csak jelzés értékű
Tízórai: csak gyümölcs
Ebéd: felnőtt kaja
Uzsi: ált. csak gyümölcs, néha túróval vagy joghurttal keverve (hetenke kb 1x)
Vacsi: felnőtt kaja vagy ha az nagyon brutál, akkor főtt zöldségek sajttal.
Vacsi 1/2 8-kor,. alvás 8-kor (kb 20 percet várunk a kakira).
Tej: mi már isszuk 1-1,5 decit egy nap, de B már 14 hónapos lesz pikkpakk
Etetőszékben megül, de olyan szorosan van előtte a tálca, hogy nem is lenne más választása. persze csak akkor ül benne, ha eszik. Ha mi eszünk és ő nem, akkor szaladgál fel-le és néha tátott szájjal odarohan egy-egy falatért
Babakocsiban nincs hami, és egyébként se nagyon van evések között nass, nem szeretném rászoktatni, így sem fújja el a szél
Csirkesz

nagyon szép a pocid

És tényleg hegyes. Az enyém sokkal terebélyesebb mégis pöcsös a lakója

Mikor lesz UH?
Apa ötkor hazaérésére irigy-irigy. Én happy vagyok, ha a hetes fürdésre beesik.
Én még cipelek, ha nagyon kell, de nem tudom meddig mehet ez így.
Mi is voltunk színházban, most kedden és a Kövek a zsebben-t néztük a Thália Új Stúdióban. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem látta. Nagyon klassz darab.
Maccs
Nem hívtalak a héten, mert nagyon betáblázódtunk (minden nap vagy hozzánk jöttek, vagy mi mentünk), és a jövő hét is nagyon televan már, ráadásul csütörtökön délben elutazunk kehidára.
Utána dumáljunk Liv

-t is vonjuk be egy minitaliba.
Remélem Lili rendbejön hamar.
Most lépek. Még egy kérdés:
Nálatok van olyan, hogy ha a gyerek később fekszik le valami miatt, akkor rosszabbul alszik és korábban kel? Nálunk ez van.
Na, ennyi. Edit