A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Egy kicsit talan jobb a kedvem!Nemsokara jon a parom haza!Megyunk du. vasarolni,varom mar!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Gratulalok az evfordulotokhoz!Nagyon jo hetveget kivanok!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Holnap jovok ha tudok!
Mindenkinek kellemes hetveget!
Sziasztok!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Látom már mindenki hazament, vagy készülődik!

Én még itt vagyok 5-ig, de nem biztos, hogy bekukantok már.

Holnap reggel jövök. Remélem leszünk sokan.Kép

Sziasztok!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam. Nincs most sem sok időm.
Közben törpénnek az események. Felhívtam a dokimat, vasárnap reggel kilencre megyek pét nézni. Már nagyon várom.

Ma meg valami becsípődött a nyakamba, úgyhogy egész nap fekszek, nem is bírok megmozdulni. Most a gyógyszer bevétele után kicsit jobb, de lassan megint mehetek vissza az ágyikóba. Kicsit kezd elegem lenni a fájásokból. Tegnap meg a kezemre esett rá egy vas, nem is tudtam semmit megfogni. Még jó hogy a bal kezemre. Na jó, mert azt hiszeitek hogy csak panaszkodni tudok.

A házkóval meg a helyzet, hogy kifugáztuk az eddigi járólapokat, belambériáztuk a garázsajtót le is festettem. Remélhetőleg a hétvégén, ha jobb lesz a nyakam, akkor készre csiáljuk a járólapokat, és már csak a vécében marad egy kics csempe.
Ja, meg jöttek a gáz-fűtésesek is, úgyhogy az is kész. Már lassan csak költözni kellene. Kép

Na, kicsit olvasgatok aztán megyek pihizni, mert kikapok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Helló lánykák!!!!

MOni nagyon erős vagy, hogy nem mertél tesztet venni!!! Sajnálom Vikit!!! jobban van már??

Maminti nagyon édes a csöppség!!!!TÉnyleg fejen áll Kép

Proone hihetetlen nagy a hasad! Tök jó! És még van hátra mésfél hónap!

Vica úgy sajnálom a túrát! Nem csodálom, hoyg sírtál, hisz rengeteget készültetek rá, és kettesben lettetek volna Kép
Szerintem vasánap csináljatok fozetős ebédet az udvarotokban zacsis kajából! Kép
(remélem nem haragszol meg, ez csak poénKép )
Holnap reggel nem tudok jönni Veled dumcsizni, met szüreti felvonulás lesz és én is beöltözök.

Ági 5 percig "benned volt". Húú az nem semmi, GOndolom mennyire fájhatott. Tegnap engem is megvizsgált a doki kézzel is.
NEkem sem volt kellemes Kép
Én is úgy gondoltam, hogy akúra alatt nem leht sex, sőt amíg úgy érzem teljesen elmúlik. MA már enyhült.

Breniutólag nagyon nagyon boldog névnapot!!!
Holnapra NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!!+++++++++++++++++++++++

Ancsa ne légy szomorú, és gyere bátran beszélgetni velünk. Ez sokunkat átlendít a méjponton.
Nem is emlékeztem rá, hogy a tesód is ilyen cipőben jár Kép
mikor lesz az inszem? mióta próbálkoznak, mik voltak az előzmények?

Keditke irigyellek a pizza miatt!!!

Hajni de jó, hoyg jöttél, az viszont nem, hogy ilyen okok miatt. sajnálomm és jobbulást!!!!

Ma kiváltottam a gyógyszert, amit a doki felírt, 2×2-t kell bevenni naponta, és ezzel el is fogy, mert öszvissz 4 db van benne. plusz kaptam valami kenőcsöt is.

A folyásom, viszont jóval enyhébb lett, és már nem is viszket annyira.

Kép
Kép
beuka

Végre végigolvastam mindent. Hát nem semmi volt így egy szuszra.

Betti, nagyon nagy gratula. Nagyon megleptél vele. Úgy örültem nektek. Remélem tényleg nem lesz semmi gond.

Viki, neked is gratula. Nagyon édes a baba Kép.

Maminti, Proone, olyan jó látni a képeket Kép.

Bea, akkor én már soha többé nem fogok izgulni értetek Kép. Hátha így jobb lesz. Az új Tesco a Shell kútnál lesz. A híd mellett. Remélem érthetően írtam Kép.

Olyan jól esett, hogy hiányoltatok. Meg vagytok dicsérve Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Szia Angel!
Engem is megnyugtatott a nőgyógyászom, hogy ezt mondta!

Ill. mondott még egy - szerintem - minden aggódónak hasznosat: a gyógyszer abbahagyása után 3 hónapig 30 % a teherbeesés esélye, 6 hónapra rá pedig 70 %. Azért hamarabb is megoszthatta volna velem ezt az okosságot.
Én a 4. hónapnál vagyok, de nagyon bízom a hosszú téli estékben....

Kép
Kép
zsazsóka73

Jó estét!
Rég jártam már erre,no nem mintha már nem lenne aktuális a dolog.Egyszerűen csak hőmérőzgetek szorgalmasan!!!
Nem sikerült ennyi mindent végigolvasgatni,de akinek sikerült a baba sok-sok grat!Akinek nem sok erőt,és kitartást a továbbiakhoz!Kép
Ebben a ciklusban nekünk már tuti nem jött össze.Még egy próbálkozós van,aztán íratok fogigátlót,és befejeztem!Kép
Elnézést kérek mindekitől,időnként tiszta depi vagyok!Kép
Mindenkinek azt kívánok,ilyet lásson hamarosan a tükörben!Kép
kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Andi!
Baba miatt nagyon sajnállak, átérzem, hogy milyen fájdalmas lehet. De fel a fejjel, sok sikert Nektek!

Viki!
Peti Baba nagyon tündéri!

Potter!
Tök jó, hogy értesz ehhez az orvosi csoda nyelvhez, csomót segítesz Nekünk! Köszi.

Betti!
Nagyon szorítok, pihenj sokat és amíg nincsenek görcseid, sztem ne aggódj!

Ifj. Betti!
Nagy gratuláció a Babácskához!

Proone!
Nagyon szép a pocid és fel a fejjel, most kezd csak el igazán nagyra nőni Kép

Maminti!
Te Bébid is cukor falat!

Vica!
Nagyon sajnálom a túrát, úgy készültetek rá! De jól fogod fel, lehet, hogy tényleg vmi égi jel volt, hogy vissza kellett fordulnotok.

Helgi!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: semmiképpen ne várj okt. végéig. Inkább nézzen rád egy másik doki. Addig is pihenj Te is sokat!

Hajni!
Nyakicádnak gyors gyógyulást! Nekem 1szer olyan sokáig fájt, hogy fizikoterápiára vagy mire kellett járni (ilyen fém bigyóval masszírozgatták, ami csipkedett).

Holnap vizsgázom de., drukkoljon, aki korán kelő!

Jó éjt:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

<font color="0000ff">Zsuzska!
Dokim nem tudja, hogy mi a neme, mert nem ő ultrahangoz. Kép Nem tudja elszólni magát. Kép CSak a szonográfus nő tudná, de neki mindig meg van mondva az elején, hogy nem akarjuk tudni. Ritka az ilyen kérés mostanában náluk. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt!

Proone!
Miért kelsz fel ilyen korán? Egy ekkora pocakkal pihenni kell!Kép
A téli babás topikban láttam, hogy milyen szép lett az új szobátok! Gratulálok hozzá! Tényleg jó lett.Kép
Nem semmi, hogy kibirjátok, hogy nem tudjátok milyen nemű Picúr. Hogy hívjátok ilyenkor?Kép
Nem is érzel semmit? Volt egy barátnőm, aki 5 hetes korától tudta, hogy kislányuk lesz és végig Tündének hívták. Igaza is lett.Kép

Emese!
DRUKK-DRUKK a vizsgához! Miből vizsgázol?
Gyere mesélni, hogy milyen volt és hogy sikerült.Kép
A kis családod meggyógyult már?

Kriszti! (Okr)
Nagyon kérlek ne legyél depis!!! Irgum-burgum!Kép
A fogigátlót meg gyorsan felejtsd el! Nem volna jobb úgy leállni, hogy nem mérgezed magad még pluszban? nem szabad ilyeneket mondani!
És miért tuti, hogy nem jött ösze? Ha még nem jött meg, akkor nem szabad ilyet mondani, ha meg megjött, akkor most még keseregsz egy kicsit, de aztán felállsz, mert erős nő vagy és képes vagy tovább lépni!
(A kép egyébként gyönyörű!!!Kép)

Zsóka!
És egy év után mennyi az esély??? Kívncsi volnék.
Én is nagy reményeket fűzök az "összebújós-ablakon-át-nézzük-hogy-esik-a-hó-de-a-szobában-jó-meleg-van" téli estékhez!
(Ezt most jól megírtamKép)

Hajni!
Már kezdtem aggódni értetek, hogy azért nem jelentkezel, mert rátok omlott ásás közben a gázdödör.Kép Na jó, nem humorizálok! Jobbulást a nyakadhoz meg a kezedhez és minél hamarabbi költözést kívánok.
Majd kérünk olyan képeket, hogy költözés előtt-költözés után. Minden helységről!Kép
Vasárnapra jó petike nézést!Kép

Beu!
A zacsis kaja ötletet már ellőttük, mert csütörtökön stílszerűen az volt az ebéd.Kép
Tök jó lehet, hogy beöltözöl! Táncolni is fogsz?
Majd hozzál képeket! De magatokról is!
Párod is beöltözik? Vagy csak kívülállóként gyönyörködik majd a szép feleségében?Kép
Jobbulást neked is! remélem minél hamarabb tünet mentes leszel.
Jajj, míg el nem felejtem. Gondolom AB-t kaptál. Akkor pedig sok-sok kefírre és joghurtra van most szükséged, hogy helyre állítsa a bélflórát, amit az AB kiirtott. Az se volna baj, ha áttérnél a Lactacyd-os mosakodáshoz az intim részeken.
Korábban (1,5 éve) én is rendszeresen összeszedtem indent, főleg strandon, de mióta azzal mosakszom, nem volt semi panaszom. le is kopogom: kopp-kopp-kopp.Kép
Ez itt a reklám helye.Kép

Na azt hiszem mindenkinek írtam.Kép

Most már várom a jelentkezőket.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!
Az egy évet nem hangsúlyozta a doki. 6. hónaptól mondott 70%-ot.

Ne számoljunk/agyaljunk! Bízzuk a dolgot a hosszú téli estékre....
(mondom én, aki állandóan agyal. Bocs!) Kép

Szép napot mindenkinek!
Itt megint ragyogó napsütés van! KépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka!
Igazad van, a csodát nem lehet előre kiszámolni. Hányszor, de hányszor volt már, hogy minden stimmelt, megvolt az időpont,(LH teszt) megvolt a nyugalom, nem emeltem nehezet, nagyon szerelmesek voltunk (vagyunkKép), szedtem a vitaminokat, stb,stb,stb. de mégsem. Most ne is látok sok esélyt rá, mert azt se tudom volt-e PÉ-m, de nem is érdekel. Ha tavaszig nem sikerül, akkor fogok aggódni, addig nem. Maximum szomorú leszek az 1. cn.-on, de nem hat meg kölönösebben.
Szóval előre a "nem is tudom hogy jött össze"-babákért!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Onnan tudom,hogy nem sikerült,mert hőmérsékletem 36.5 második napja.Nagyon valószínű mostanság nem jön hozzánk babauci.KépKép
Még egy hónapot megpróbálunk,aztán szünet egy pár évig.
Zsazsóka!
Én úgy tudom 3 fázisos fogigátló abbahagyása után nagyobb a teherbe esés esélye,mint egyébként.A dokim mondta,használják is erre,akinek hormonproblémája van.1 évig szedetik,majd hajrá!!!Kép
kriszti

KépKép

KépKép
okr

Vica!
Csak optimistán!Kép
Bízzunk benne, hogy tavasszal már mosolyogva gondolunk vissza ezekre a ???-kel teli őszi napokra!
SIKERÜLNI FOG! ÉS KÉSZ! KépKépKép
Mosolyogj!

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszti!
Én nagyon kezdő vagyok ebben a témában.
A dokimtól, meg innen próbálok hasznos dolgokat megtudni.
Csodálkoztam is, hogy először az orvos uezt mondta, amit leírtál: a gyógyszer abbahagyása után nagyobb a teherbeesés esélye.És mostanra -a 4. hónapnál-keseredtem el, hogy akkor miért nem jön az a nagyobb esély!Kép
A napokban meg ezt a 30-70%-ot mondta!
Akkor most miben bízzak?
Valaki mondjon valami okosat!!

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!
Milyem fogigátlót szedtél?

KépKép

KépKép
okr

Zsóka!
Nekem is majdnem működött, mert a fogigátló abbahagyása utáni első hónapban érett tüszőm volt. Tehát, akár 8-as ikreim is lehettek volna. Csakhogy utána 6 hónappal már nem volt PÉ-m. Legalább is akkor már nem volt. Hogy előtte volt-e...ki tudja.
De most mosolygok és kész!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szép az idő, mi kell még?KépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kriszti!
Regulont szedtem évekig.
Én pénzügyi ember vagyok. Fogalmam sincs, hány fázisú vagy az mit jelent egyáltalán....

Vica!
Te honnan tudod, hogy 8 érett tüsződ volt?
Ill., hogy van-e PÉ-ed?
A kérdéseim biztosan nagyon amatőrök..

Kép
Kép
zsazsóka73

Valahová eltűnt a válaszom, leírom mégegyszer.
Kriszti!
Regulont szedtem évekig. Én pénzügyi ember vagyok, fogalmam sincs, hogy hány fázisú vagy az mit jelent.???
Vica!
Te honnan tudtad, hogy 8 érett tüsződ volt?
Ill, hogy nem volt pé-ed?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!
Sajnos ezt nem ismerem,de a más színűvel jelölik a különböző összetételű pirulákat!
Hányféle színből állt az egy havi adag?1,2 vagy 3?
Én Cerasettett szedtem szoptatás alatt,az egyfázisos.Nem tett jót a hormonjaimnak(szerintem)de másfélét ilyenkor nem lehet.Kép

A kislányom egyébként 4 hónappal a 3 fázisos után sikerült.Úgyhogy légy bizakodó!!!Kép
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Zsóka!
UH-val nézte a doki.
Ugyanis mikor kiatláltuk, hogy babát szeretnénk, akkor még ELÕTTE elmentem anőgyógyászomhoz, hogy minden rendben van-e. Akkor nézett UH val és láttuk a 8 érett tüszőt.
Utána meg mivel eltelt 6 hónap elmentem megint, hogy miért nem jön a baba, és akkor megint UH-val nézett (de ez már másik doki volt) és akkor tök üres voltam.Kép

A fogigátló úgy lehet több fázisú, hogy a ciklus első 2 hétben szedsz valamilyen színűt, a második 2 hétben másfajta színűt, meg mensi alatt is szedsz egy harmadik színűt. Az egyfázisút nem szeded mensi alatt.(én azt szedtem)
Azért más színű, mert más a hatóanyag. Mivel ugye más hormonok dolgoznak a ciklus különböző szakaszaiban.
Na nem okoskodok.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Azért méred a hődet ugye?
Nekem pl. UH-n most azt mondták,nem lesz p.é. ebben a ciklusban,ne is menjek vizsgálatra.Aztán mégis lett.KépLátszik a görbén.
Plussz még volt pecsételő vérezgetésem,amivel visszamentm a dokihoz.Szerinte az is a p.é. miatt volt.
Szerintem megéri méregetni.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Tegnap ezt olvasgattam.Érdekes!
http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=15216&p=2

KépKép

KépKép
okr

<font color="0000ff">Vica!
AZért keltem fel korán, mert nagyon köhögtem, felkeltem teát főzni. (Kedden nagyon lebetegedtem, 2 napig fekve kúráltam magam, most már csak köhögök.) Egyébként meg sokszor kivet az ágy, néha nem kényelmes feküdni, megfájdul a hátam (oyankor régen hasra fordultam és aludtam tovább. Kép).
Mi kislányra számítunk, igyekszem azért unisex cuccokat venni, de úgy vagyok vele, hogy a kislányomra inkább adok fiús ruhát, mint a kisfiamra csipkés-fodros rózsaszínt. KépKépKép
Egyébként a lánynév nálunk is Tüne (vagy Klára). Tündétől egy kicsot azért félek, hogy nehogy túl Tünci-bünci legyen, nem egy piperészkedő kisasszonyt szeretnék, hanem egy vagány kislányt. Kép Persz olyan lesz, amilyen ő akar, nem én fogom megszabni az ízlkését, legfeljebb befolyásolom... Ja és Babónak hívjuk egyelőre.
Köszi a szoba-dícséretet, szerintem a lehetőségekhez mérten jót hoztunk ki belőle. Kép Majd ha ki is takarítottam, meg rend van, csinálok olyan képet is. Kép
Most éppen takarítok, megyek is, csak mindig idecsábít a gép.. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vica!
Irtam mailt!

Jó hétvégét mindenkinek!

moni

Zsazsóka 73!

Javasolnám a karácsonyt, nekünk nagyon bejött!!!!!!!! előtte 8 hónap sikertelenség után! :D
Egyébként én is 3 fázisú fogigátlót szedtem.

Petike nevében is köszönöm a dícsérő szavakat! :D

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vica, Kriszti!
Köszi a választ!
Az enyém akkor egyfázisú volt.
Bizakodjunk! Elkeseredni felesleges!
Legalábbis bízom benne.Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Köszi Viki!
Szép ajándék lenne karácsonyra!!Kép
(de előbb is..)
KépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!
Te hőmérőzöl?Én igen.
Nem mintha bármit számítana.csak érdeklődöm.

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!
Július 31. óta igen.Akkor találtam rá erre az oldalra és itt olvastam róla.
Az foglalkoztat ezzel kapcsolatosan mostanság, hogy ha a hőm 37,0, akkor ez biztosan azt jelenti, hogy van peteérés?

Kép
Kép
zsazsóka73

Az tuti peteérés!Kép
Tudsz ide feltenni egy görbét?Csak,hogy mi is lássuk!
Vannak itt biztos régi motorosok,akik sokminden jót tudnának mondani.

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!
De jó, hogy ezt írod!Kép
Még csak papíron van meg a feljegyzés.
Most akarom gépre vinni (ma jött el a napja, hogy nyitottam a gépen egy "Baba" bevű könyvtárt).
Találok valahol a net-en egy kész táblát, ahová csak be kellene pötyögni az adatokat?

Kép
Kép
zsazsóka73

http://www.fertilityfriend.com
Itt próbáld.Nekem is innen van,és minden nap beírhatod az új adatokat.
Én egyébként a hőmérős topikban szoktam tanácsot kérni ezügyben.

KépKép

KépKép
okr

Nem boldogultam az oldallal.
De nem adom fel!
Néztem már azt a topikot is.
Meglesz a görbém, felteszem. (ügyetlen vagyok és türelmetlen)

Kép
Kép
zsazsóka73

Nekem is kellett hozzá szótár+ a férjem segítsége+ egy délután.De megérte!!Kép
Segítek kicsit Joint- regisztráció- emailben kapott kódot bemásolni-my chart

KépKép

KépKép
okr

Köszi!
Megyek és regisztrálok.
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Az enyém a hőmérős topikban "megtekinthető"!
Jó regisztrálást,vonalazást!
Ha kész vagy várlak vissza!

KépKép

KépKép
okr

Félig megcsináltam, és kilőttem magam az oldalról.
Most kicsit elfogyott hozzá a türelmem.
Kitakarítok és majd jövök.
Kép
Kriszti!
Egyébként rólad mit tudhatok?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!
Van egy lassan 14 hónapos kislányom.
Mi február óta próbálkozunk a tesóval.
Hőmérő,tüszőnézős UH,vitaminok.Kb.ennyi,amit próbálunk megtenni az ügy érdekében.KépNa meg persze rengeteg szerelmes éjszaka.Kép
Ha még valamit szeretnél tudni,szívesen válaszolok.
Macikám elaludt most,úgyhogy kicsit én is takarítok.Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
A kislányodhoz gratulálok!Nem hagytok nagy korkülönbséget a picik között..
Gondolom, nem akarod megkezdeni a Gyes-t!?
A Hőmérőzés topikba megpróbáltam feltenni ezt a hőgörbét, de kétszer is elbénáztam.
Hogy csináljátok?

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Szeretnék tanácsot, véleményt kérni tőletek. A mi történetünk: 3 évvel ezelőtt hagytam abba a gyógyszerszedést, de célzottan június óta próbálkozunk. Tavaly volt egy spontán vetélésem, azóta semmi. Nemrég végeztek hormonvizsgálatot, citológiát stb. Minden negatív. A ciklusaim rendszertelenek (23-25 nap) és fogalmam sincs mikor van, van-e peteérés. A doktor azt mondta vegyek ovulációs tesztet, mert ő nem tud ebben segíteni. PG/53-at vettem, de nem tűnik túl megbízhatónak. Szerintetek ilyenkor mi a teendő? És meddig várjunk, mikor kérjünk komolyabb (laparoszkópia stb.) vizsgálatokat?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Mesi27
mesi27

Sziasztok!
Zsazsóka
A görbét le kell kicsinyíteni.Anyapoc leírta hogyan.Kép mentése másként,majd Pain(azt hiszem)
Mesi
Szerintem hőmérőzz kezdetnek.A PG53-t nem ismerem sajnos,de biztos van itt,aki igen.
Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Mesi, a PG-t én használtam/használom időnként. Szerintem nem sokat ér, de van aki úgy érzi ennek segítségével lett babája. Veszteni már nem vesztesz vele, ha használod. Különben én is a hőmérőt ajánlom. Kicsit megbízhatóbb.
Egy év után szokták mondani, hogy lehet vizsgálódni. Mivel veled eddig minden ok, szerintem a párodat kellene megnézetni, aztán jöhetnek neked a fájdalmasabb vizsgálatok.
Én pont holnap megek peteérést nézni, ebből kiderül, hogy a doki is tuja nézni, UH-val. Szerintem ezt is érdemes kipróbálni. Igazából semmi nem olyan megbízható, mintha a saját szemeddel látod hogy ott vannak az érni akaró tüszők Kép.

Szilvi, jobbulást neked. Ezek szerint már bent van a kiágy, és én még nem is kaptam képet? Na megállj csak!!!!

Vica, a gödörben nagyon vigyáztunk Kép. Mondjuk nem igen omlékony nálunk a talaj Kép, sőt. Én is remélem hogy hamarosan költözünk. Majd csapunk jó kis "Babát szeretnék"-es bulit. Mindenféle káros dologgal a még nem babásoknak, és csupa vitaminnal a már babásoknak Kép.

Bea, írtam vissza, kedden bővebben is remélem.

Képzeljétek, már teljesen be van kötve a kazán, már csak gáz kellene bele Kép. Fel is töltöttük a csöveket vízzel. Ráment a délutánunk Kép. Meg felmostam a fürdőt négykézláb. Képzelhetitek Kép.

Ja és a nyakam már nem fáj annyira. Még mindig érzem, de mostmár egész jó. Remélhetőleg holnap már nem is fogom érezni. Biztos azért van, mert gondoltatok rám, és ide ért a gyógyító energiátok Kép. Köszike Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Zsazsóka, mit modntál hol méred a hődet? Elég érdekes az a zuhanás a végén. Mindig ugyanakkor kelsz?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nem volt még hormonvizsgálatról szó.
Azt mondta, hogy az 5.cn-től szedjem a 9.cn-ig.

Móni!

Nagyon szorítok neked!

Persze mindenkinek megy a drukkom mert ez már türhetetlen, hogy mennyi ideig kell várni és mennyi- mennyi türelem kell hozzá.

Kép
lara26

Szia Hajni!
Mindig ugyanakkor kelek és rögtön mérem is(számban).
Én is azt furcsállom, hogy nem akkor esett le a hőm, mikor megjött, hanem hamarabb.
Most van a második ciklus, amit végig mérek. Itt szerintem nem lesz ez a korábbi zuhanás.

Kép
Kép
zsazsóka73

Ja, hogy 23 napos volt a ciklusod. Én azt hittem még nincs vége. Úgy nem is olyan rossz. Van olyan akinek egy-két nappal előbb esik le. Nekem is úgy volt mindig, hogy aznap, de sokan tudják előre. Mostanában hülyültem meg Kép.
Furi, hogy ilyen rövid ciklussal a 15. nap körül van lehetséges péd.
Nekem különben azt mondta a dokim, hogy ha 37 fölé megy akkor volt pém. Kicsit érdekes, de egyenlőre hiszek neki.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok !

Akkor jöjjön amire már vártatok, a pocakom
30+5 naposan:

KépKép

Ja és 6,5kg-t híztam eddig, remélem már többet nem nagyon fogok.

Inci 30+6

Kép
Kép
incike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: